Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-17, 01:10   #1321
Amanina
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
No ja tez sobie potrzymam....to co mam

Ta jedrnosc zelkow chyba jest podobna do jedrnosci cycuszkow full of milk
cholera, nie karmilam zadnego brzdaca, wiec nie wiem

niezadowolencja
Stary 2013-02-17, 01:11   #1322
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
jak chcesz się cieszyć swoimi nowymi piersiami kilka-kilkanaście lat to pod mięsień jak kilka-kilkanaście miesięcy to pod gruczoł. A koleżance poradź by dla własnego dobra skorzystała jeszcze z jakiejś konsultacji u dobrego specjalisty bo od metody pod gruczoł już się odchodzi.
Dziękuję bardzo za odpowiedz
Ja osobiście chcę pod mięsień , zastanawiało mnie tylko czy przy korekcji piersi jest inaczej. Koleżanka idzie jeszcze na konsultacje . Ja podchodzę do tematu swojej operacji bardzo rozważnie zaś ona chce zrobić ja jak najszybciej i nie wertuje internetu tak jak ja. Wiem że od Was uzyskam wiele cennych informacji i na swoją pierwsza konsultacje będę dobrze przygotowana.
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 01:28   #1323
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za odpowiedz
Ja osobiście chcę pod mięsień , zastanawiało mnie tylko czy przy korekcji piersi jest inaczej. Koleżanka idzie jeszcze na konsultacje . Ja podchodzę do tematu swojej operacji bardzo rozważnie zaś ona chce zrobić ja jak najszybciej i nie wertuje internetu tak jak ja. Wiem że od Was uzyskam wiele cennych informacji i na swoją pierwsza konsultacje będę dobrze przygotowana.
ja miałam i plastyke i implant i implant mam pod mięsień ale z tego co widzę to idziesz do dobrego lekarza więc nie musisz się obawiać, że Ci będzie opcje pod gruczoł wciskał.
A w kwestii operacji piersi każda by chciała szybko a najlepiej już mieć to za sobą ale tu szybkość może dużo kosztować i pieniążków i zdrowia.

Amanina co za zmina No, no aż wiosną powiało....a tam wiosną, lato poczułam

---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

Cytat:
Prawde powiedzialas Belseno, mi ta ksiazka bardzo sie podobala
jest taka fajna praktycznie dla każdej kobiety, zmusza do refleksji ale i pośmiać się można...

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-17 o 01:24
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 01:38   #1324
chiquitkaaa
Raczkowanie

a dziewczynki co do ksiazek polecam "dlaczego faceci kochaja zolzy" jest swietna mozna sie posmiac niezle czytalam ja 3 razy i wciaz do niej powracam wiele rad mozna zastosowac w zyciu bardzo mi pomogla zmienic spojrzenie na siebie i na facetow a jej 2 czesc "dlaczego faceci zenia sie z zolzami" tez b.dobra ale jednak ta 1 czesc zdecydowanie lepsza warto poczytac!
Stary 2013-02-17, 02:53   #1325
tonia87
Rozeznanie

[QUOTE=iloona79;39274282]
Cytat:

Taaa,
idę szykowac się na imprezę...hm,może mi powie,że ładnie wyglądam,
choć nadzieja w tym przypadku płonną jest

Papaty i miłego wieczorku Wam życzę
istnieje coś takiego w psychologii (jakoś się to nazywało ale teraz nie pamiętam jak), że TŻ zaniża samoocenę partnerki, żeby nie czuła się za pewnie i nie znalazła sobie innego, (w jego mniemaniu) lepszego bo on nie czuje się pewnie. na zewnątrz uważa się za nie wiadomo co i takie sygnały wysyła do otoczenia, ale tak naprawdę ma bardzo niskie poczucie własnej wartości i dołując partnerkę zaniża jej samoocenę, ona będzie się czuła nieatrakcyjna i nie będzie wierzyć w siebie, a co za tym idzie (w jego głowie oczywiście) nie będzie flirtować z innymi facetami bo będzie się uważać za brzydką i niegodną czyjejkolwiek uwagi..
amen

nie wiem czy to ktoś zrozumie ale na moje aktualne rozumowanie (prawie 3, wczoraj miałam na rano i dzisiaj też mam na rano... wstaję o 6:50 ) wydaje się to sensowne
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 08:02   #1326
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=tonia87;39279697]
Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

istnieje coś takiego w psychologii (jakoś się to nazywało ale teraz nie pamiętam jak), że TŻ zaniża samoocenę partnerki, żeby nie czuła się za pewnie i nie znalazła sobie innego, (w jego mniemaniu) lepszego bo on nie czuje się pewnie. na zewnątrz uważa się za nie wiadomo co i takie sygnały wysyła do otoczenia, ale tak naprawdę ma bardzo niskie poczucie własnej wartości i dołując partnerkę zaniża jej samoocenę, ona będzie się czuła nieatrakcyjna i nie będzie wierzyć w siebie, a co za tym idzie (w jego głowie oczywiście) nie będzie flirtować z innymi facetami bo będzie się uważać za brzydką i niegodną czyjejkolwiek uwagi..
amen

nie wiem czy to ktoś zrozumie ale na moje aktualne rozumowanie (prawie 3, wczoraj miałam na rano i dzisiaj też mam na rano... wstaję o 6:50 ) wydaje się to sensowne
Toniu, wszystko zrozumiale. Ja tez tak uwazam i tu komuś to tlumaczylam.

Zycze milej niedzieli
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 09:15   #1327
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Foamclene123 Pokaż wiadomość
A ja nie poczułam niczego podczas usuwania drenów także zależy, naprawdę nie ma się co nastawiać bo to indywidualna sprawa.

Ja też zupełnie niczego nie czułam, nawet uszczypnięcia . Jeden nawet mi sam wypadł w nocy i nic nie ściekało. Nawet troszeczkę się tym zmartwiłam, ale on mi powiedział, że są kraje gdzie nie stosuje się zupełnie drenów.
Organizm nadmiar i tak wchłonie.
Więc to sprawa indywidualna

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Witam Was WSZYSTKIE

Niezadowolencja, kochanie, daj jego zdjęcie już ja podusmuję jak on się ubiera i jaki jest ah i oh
Kochanie , prawda stara jak świat jest taka, że jeżeli sama się nie będziesz cenić, chwalić, doceniać, to inni też nie dostrzegą często jaka jesteś za....a. Ja już doszłam do takiej perfekcji w tym, że prawie za egoistkę i narcyza uchodzę. Poza tym od kiedy to faceci są takimi ekspertami co to znaczy dobrze się ubierać? Może tacy są, ale jest ich niewielu. Chcesz coś zmienić, to zmień, ale głównie dla siebie, bo nie da rady kierować się ciągle czyimś zdaniem (nawet ukochanego tż), ponieważ to jest ładne co się komu podoba.
Jak CI następnym razem coś powie, to mu powiedz, że jakoś dziwnym trafem innym się podoba.
Mój były tż potrafił mi jednego dnia mówić, "grube du..o" (ale to było tak pieszczotliwie nie wulgarnie), a następnego dnia mi mówił, że jestem kruszyna, także kto za nimi nadąży....

Kochanie cycek w górę, głowa w górę!!! A TŻ w końcu z JAKIEGOŚ powodu jest z Tobą, a nie z tymi "dobrze ubranymi".

Ja też uważam, że jak same nie docenimy się to nas inni nie docenią. Ja też w rodzinie uchodzę za narcyza Ale to dlatego, ze przy samych narcyzach się wychowywałam i teraz role się odwróciły. Ostatnio nawet rozmawialiśmy przy niedzielnym obiadku o swoich wadach. Ja wymieniłam jedną i po godzinie mówię wiecie co tak myślę i myślę i nie mogę znaleźć więcej wad. Wszyscy oczywiście zaczęli się śmiać Ale cóż mi tam tak jest łatwiej żyć , a inni niech się zakompleksiają
Stary 2013-02-17, 09:19   #1328
klaudeczka2010
Zadomowienie

cześć kochane!!!moje:cmok :jestem i nigdzie się już nie wybieram..na dłużej

nie nadrobię was w całości...i błagam i jakieś malutkie streszczenie:prosi :będę wdzięczna!!!

AMORCIO i jak po konsultacji???cooo??cieka wa jestem

ja wypoczęta trochę,psychicznie..fizyc znie nie bardzo,czynny odpoczynek to byłtaką ekipą nie dało się inaczej!!!a teraz odchorowuję..strzeliło mi wczoraj w karku,opryszczkę mam na pół ust i zaropiałe oko...jak frankenstein
organizm się zbuntował!!!z tż cisza chwilowa,ale już go w pracy wkurzyli i ma nerwy....ale opowiem wam jak mi nerwy puściły już na lotnisku w tamtą stronę to chłop zwariował,jego mama a moja siostr
a mi ukradkiem brawo biła

foty za chwilę wrzucam!!!
Stary 2013-02-17, 09:30   #1329
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

nie nadrobię was w całości...i błagam i jakieś malutkie streszczenie:prosi :będę wdzięczna!!!

ja wypoczęta trochę,psychicznie..fizyc znie nie bardzo,czynny odpoczynek to byłtaką ekipą nie dało się inaczej!!!a teraz odchorowuję..strzeliło mi wczoraj w karku,opryszczkę mam na pół ust i zaropiałe oko...jak frankenstein
organizm się zbuntował!!!z tż cisza chwilowa,ale już go w pracy wkurzyli i ma nerwy....ale opowiem wam jak mi nerwy puściły już na lotnisku w tamtą stronę to chłop zwariował,jego mama a moja siostr

Super , ze już wróciłaś Słońcem powiało ...
Stary 2013-02-17, 09:55   #1330
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
witam Was wszystkie i ide nadrabiac
troche juz poczytalam ale zostalo mi kilka stron
Witam się przy kawce

Amanina, jaki avatar....kucicielko Ty...

Krystel, gratulacje! Super, że jesteś już PO

Klaudeczka koniecznie wrzucaj foty, wtedy to już wszystkie oszalejemy chcąc lato lub przynajmniej wiosnę.

Sabcia dobrze prawisz

Bolesno ja tam nie wiem jaka jest różnica w dotyku, bo u siebie nie miaam co dotykać, ale oczywiście mogę sobie wyobrazić, ale co do mięknięcia żelków czy to możliwe, że mi już po 3 tyg z kawałeczkiem odrobinę miękną? Przy lekkim dotyku, bo na inny za wcześnie czuję, że takie bardziej współpracujące się robią

Ah dziewczyny widziałam zdjęcie z jednego z warszawskich klubów Omeny pogodynki. Czy ona ma robiony biust? Była w koszulce na ramiączka. No zarąbiście wyglądała

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Ja też zupełnie niczego nie czułam, nawet uszczypnięcia . Jeden nawet mi sam wypadł w nocy i nic nie ściekało. Nawet troszeczkę się tym zmartwiłam, ale on mi powiedział, że są kraje gdzie nie stosuje się zupełnie drenów.
Organizm nadmiar i tak wchłonie.
Więc to sprawa indywidualna

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Ja też uważam, że jak same nie docenimy się to nas inni nie docenią. Ja też w rodzinie uchodzę za narcyza Ale to dlatego, ze przy samych narcyzach się wychowywałam i teraz role się odwróciły. Ostatnio nawet rozmawialiśmy przy niedzielnym obiadku o swoich wadach. Ja wymieniłam jedną i po godzinie mówię wiecie co tak myślę i myślę i nie mogę znaleźć więcej wad. Wszyscy oczywiście zaczęli się śmiać Ale cóż mi tam tak jest łatwiej żyć , a inni niech się zakompleksiają
Anula, w PL też tak jest. Ja nie miałam żadnych drenów, Bolesno w tej samej klinice, więc wydaje mi się, że też nie miała. Ale czy to lepiej czy gorzej to nie wiem. No taka technika pewnie. Ale żyję i chodzę, więc chyba można i tak i tak

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 10:16   #1331
klaudeczka2010
Zadomowienie

kochane nie da rady wrzucić zdjęć..piszą mi że wygasła mi sesja ,robię co jest napisane i dalej się nie da...wylogowałam się też co zazwyczaj wystarczało a i tak się nie da..spróbuję później!!!
Stary 2013-02-17, 10:19   #1332
Foamclene123
Raczkowanie

Cytat:
kochane nie da rady wrzucić zdjęć..piszą mi że wygasła mi sesja ,robię co jest napisane i dalej się nie da...wylogowałam się też co zazwyczaj wystarczało a i tak się nie da..spróbuję później!!!
Piękności też tak miałam, pomogło zmniejszenie zdjęć
Stary 2013-02-17, 11:03   #1333
kasikkk87
Zadomowienie

przedpo mi sie wydaje ze omena ma robionea i ona w ogole fajnie wyglada
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 11:18   #1334
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

zrobiłam zdjęcia wyjściowe, ale nie mogę ich załączyć, bo pokazuje mi się brak uprawnień..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 11:46   #1335
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Foamclene123 Pokaż wiadomość
Piękności też tak miałam, pomogło zmniejszenie zdjęć
ależ...nie pomyślałam..tak też zrobiłam i ZDJĘCIA MACIE..jak mi moja siostra przywiezie dziś moje fotki to wrzucę wam więcej!!!
Stary 2013-02-17, 11:48   #1336
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
zrobiłam zdjęcia wyjściowe, ale nie mogę ich załączyć, bo pokazuje mi się brak uprawnień..
Noseknosek a jak Twoja droga do idealu? Zaczynalysmy tego samego dnia od tej samej wagi
Stary 2013-02-17, 12:22   #1337
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
ależ...nie pomyślałam..tak też zrobiłam i ZDJĘCIA MACIE..jak mi moja siostra przywiezie dziś moje fotki to wrzucę wam więcej!!!
Klaudek, nie ma co komentować.... PIKNIE

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 12:54   #1338
Rubineczka
Raczkowanie

Witajcie

Jak widać jestem nową osobą w Waszym wątku ze świeżo zaklepanym terminem operacji, który został ustalony na 25.02 To już za tydzień! Nie mogę się doczekać
Czytając wątek 1 i 2 nie jestem pewna co do wielkości i profilu żelków, tak aby były proporcjonalne do mojej figury.
Stary 2013-02-17, 13:05   #1339
lauren25
Raczkowanie

Cytat:

Klaudek fajnie że wróciłaś Zerknęłam na zdjęcia och i ach - tyle w temacie
Stary 2013-02-17, 14:14   #1340
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Widac, ze ferie udane. Reszta no comment Pieknie
Stary 2013-02-17, 14:38   #1341
Amanina
Raczkowanie

hej dziewczynki

nadrobilam wszystko, zasypiajac o 2 w nocy nad piekarnikiem bo mi sie o polnocy zachcialo drozdzowke zrobic .. ale zrobilam

bylam wczoraj na konsultacji - to juz ostatnia, po 3 miesiacach. wszystko ok, a ta bolaca piers wynika z tego ze ten miesien lewy jest mniej uzywany, i po prostu mam chodzic na cwiczenia, nie przesadzac i on sie rozrusza mam prikaz robic usg raz w roku, dostalam namiary do lekarza ktory zna sie na piersiach z zelkami i to wszystko

dzisiaj sie zabralam za porzadki wiec piore wszystko co sie uzbieralo a poza tym mam dzien lenia, filmy, maseczki, takie tam.. bo z tego zmeczenia juz wszystko mi sie porypalo w zyciu..

i witaj Rubineczka napisz cos wiecej, masz juz termin operacji, to pewnie doktor juz Ci cos zaproponowal? jakie masz wymiary?

klaudek: bylam w albumie, pieknie

Niezadowolencja: dziewczyny dobrze Ci napisaly a propos tego jak mezczyzni reaguja jak sie czuja zagrozeni za fajna kobieta u swego boku..

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2013-02-17 o 14:39
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 15:03   #1342
Saba08
Zadomowienie

Witajcie kobietki

Cytat:
mysle, ze lepiej nie miec prawie nic bo mozna symulowac, ze sie ma a czegos takiego nie da sie ukryc.
No tak Amorcio to prawda. Więcej nie znaczy lepiej. No a co do biegania, to z dużym biustem na pewno do przyjemności to nie należy.
Stary 2013-02-17, 15:07   #1343
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Witajcie kobietki

No tak Amorcio to prawda. Więcej nie znaczy lepiej. No a co do biegania, to z dużym biustem na pewno do przyjemności to nie należy.
No nie nalezy to akurat wiem z autopsji, gdy mialam dwa balony na poczatku karmienia i chcialam z psem pobiegac
Stary 2013-02-17, 15:12   #1344
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
No nie nalezy to akurat wiem z autopsji, gdy mialam dwa balony na poczatku karmienia i chcialam z psem pobiegac
mam dwie przyjaciolki i tak sie zlozylo ze obie z MEGA biustami - nie da sie z tym zyc, kregoslup boli, piersi bola podczas sportow, a one obie takie ruchliwe.. wiec po 3 staniki zakladaly sportowe.. nie wspominajac o tym, ze niestety wiek juz taki, ze te piersi pod wplywem grawitacji nie wygladaja jak u nastolatki niestety
Stary 2013-02-17, 15:20   #1345
Martika25300
Raczkowanie

Witam wszystkie dziewczyny,
jestem tu nowa, długo wahałam się i jakoś nie miałam odwagi napisać.....ale tyle macie w sobie optymizmu i dodajecie tyle otuchy, że postanowiłam przemóc się i poprosić o kilka dobrych rad.
Jestem po pierwszej konsultacji, termin 7 maj. Lekarze dobrał mi wkładki anatomiczne CPG 332 305 rozważa jeszcze 350. Nie bardzo orientuję się w tym wszystkim jeszcze- (choć nie mało czytam)ale raczej zdam się na niego- w końcu to fachowiec. Nie chcę aby były przesadnie duże, bo całe życie płasko z przodu i mam przeczucie, ze będzie mi ciężko się przyzwyczaić. Nie boję się narkozy bardziej tego co będzie po operacji i czy dam radę w podstawowych czynnościach. Do tego jeszcze krótkie włosy, które trzeba codziennie myć . Ale Wy macie małe dzieci i też dajecie sobie super radę więcu mnie to pikuś.
Zazdroszczę Wam wsparcia, które macie od swoich "połówek". Mój mąż stwierdził, że mi odbiło. chociaż był ze mną na konsultacji i zadawał konkretne pytania, nawet udawał zainteresowanie- hmm może ma rację....stuknęła mi 40-stka, syn dorosły....co ja mu powiem ,że matce odbiło?ale do diaska całe życie wszystko dla nich, może teraz coś dla siebie?Uzbierałam pieniądze, zawsze marzyłam, żeby poczuć się jak się 100%- towa kobieta. Czy do końca życia mam łazić w tych grubych push-apach? Biję się z myślami i sama nie wiem czy to do końca dobry pomysł? Wy z tego co czytam jesteście bardzo młode, pewnie inaczej Wasze ciała regenerują się po operacji, skóra jest bardziej napięta i co tu dużo pisać organizm inaczej to znosi. Ja boję się ,że jak skóra mi zwiotczeje a za parę lat będę musiała wymieniać implanty lub coś poprawiać a już pewnie drugi raz nie będzie mnie na to stać......
Jeszcze długa droga przede mną: badania, szczepienia itd. Potem już tylko decyzja i......czytając Was zawsze się uśmiecham i mówię sobie" a co mi tam, raz się żyje" Natomiast po paru godzinach znowu zdrowy rozsądek się zjawia i tłukę się z myślami.
Pomóżcie dziewczyny
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 15:29   #1346
Saba08
Zadomowienie

No i sprowadzamy się do tego, co napisała Amorcio lepiej mniejsze niż większe A większe zawsze można zrobić

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość
Witajcie

Jak widać jestem nową osobą w Waszym wątku ze świeżo zaklepanym terminem operacji, który został ustalony na 25.02 To już za tydzień! Nie mogę się doczekać
Czytając wątek 1 i 2 nie jestem pewna co do wielkości i profilu żelków, tak aby były proporcjonalne do mojej figury.
Witaj!
Jeśli masz u MW, to on Ci dobierze implant właśnie proporcjonalnie do sylwetki
Stary 2013-02-17, 15:47   #1347
Krystel13
Raczkowanie

Witajcie kobitki w niedzielne popołudnie!!

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość
Witajcie

Witaj!- według podpisu będziesz w rękach spod których wyszły moje walentynkowe żelki. Napisz co Ci doktor zaproponował!

Klaudeczko- fotki cuuuudowne! Ech pozazdrościć!

Dla chętnych- wrzuciłam fotki moich 3-dniowych cycuniów. Zdjęcia trochę "przekrzywione" ale potwornie mnie dzisiaj "ciągnie" prawy cycek i nie moge się wyprostować
Stary 2013-02-17, 16:03   #1348
Niezadowolencja
Raczkowanie

[QUOTE=Saba08;39274167]

Niezadowolencja stęsknilyśmy się za Tobą Nie daj się pozbawić radości i pewności siebie. A słuchaj... Moze on czuje się niepewny przez to, że schudłaś (i ludzie to widzą!( i masz piersi i jesteś piękna) i może zaczął się obawiać, czy ktoś mu Ciebie nie ukradnie... Męskiej pokręconej logiki nigdy nie pojęłam, więc taka opcja teoretycznie też jest możliwa[COLOR="Silver"]

Witam się w niedzielę. Dzięku dziewczyny za wsparcie. Jakoś z Tż doszłam do porozumienia, ale nie zamierzam nawet próbować zrozumieć pokrętnej logiki mężczyzn. Tymbardziej, że opinia na temat wyglądu dotyczyła mnie, ale z przeszłości Nic to, jakoś dalej ciągniemy wspólny żywot
Możliwe, że trochę jest zazdrosny, bo ostatnimi czasy częściej niż dotychczas wspomina coś o innych i o mnie
Lecę i potem jeszcze poczytam i pogadam z Wami, bo teraz mam gości
Buziaki dla wszystkich i coś dla lepszego (jeśli się da) spędzenia czasu

Ekonomia w pigułce
Niemiec, Francuz i Żyd mieli za zadanie uprasować koszulę, zjeść bochenek chleba i wydymać kobitkę. Wszystko w 7 minut.
Pierwszy wyszedł Niemiec. Zaczął prasować koszulę. Uprasował, ale czasu wystarczyło mu zaledwie na kilka kąsnięć chleba.
Francuz zdążył wydymać kobitkę i zjeść połowę bochenka.
Żyd kazał kobicie prasować koszulę, a dymając ją od tyłu, zjadł spokojnie chlebek. 7 minut wystarczyło i wygrał!
Na konferencji prasowej Niemiec powiedział:
– U nas na pierwszym miejscu liczy się praca, później jedzenie.Jak zostanie trochę czasu, to się zabawiamy.
– Dla nas ważna jest zabawa – oświadczył Francuz. Potem należy pojeść frykasów a na końcu popracować.
Żyd zaś wyznał:
– U nas jest takie powiedzenie: jeśli nie wydymasz tego, co na ciebie pracuje, to jeść nie będziesz…
Stary 2013-02-17, 16:35   #1349
Rubineczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

i witaj Rubineczka napisz cos wiecej, masz juz termin operacji, to pewnie doktor juz Ci cos zaproponowal? jakie masz wymiary?
Na konsultacji przymierzałam rozmiary od 250 ml, w końcu ustaliłam że całkiem dobrze już się czuję mając 300 ml w jednej piersi i 325 w drugiej, profil średnio wysoki, wkładki anatomiczne- okrągłe nie są stworzone do mojej klatki piersiowej.
Teraz jak siedzę i myślę czy nie będą za małe? Mam 174 cm wzrostu, w tali od 64-67 cm w zależności od pory roku, w biodrach od 96-99 cm w udzie mierze 50-53 cm
Mam bardzo szczupłą górę, można policzyć mi żeberka, pomacać obojczyki czy kręgi kręgosłupa.

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
No i sprowadzamy się do tego, co napisała Amorcio lepiej mniejsze niż większe A większe zawsze można zrobić

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Witaj!
Jeśli masz u MW, to on Ci dobierze implant właśnie proporcjonalnie do sylwetki
No właśnie taka nie pewna byłam, bo doktor kierował mnie ku mniejszym, sama już nie wiem. Pełna dezorientacja przeoperacyjna
Stary 2013-02-17, 16:50   #1350
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Ekonomia w pigułce
Niemiec, Francuz i Żyd mieli za zadanie uprasować koszulę, zjeść bochenek chleba i wydymać kobitkę. Wszystko w 7 minut.
Pierwszy wyszedł Niemiec. Zaczął prasować koszulę. Uprasował, ale czasu wystarczyło mu zaledwie na kilka kąsnięć chleba.
Francuz zdążył wydymać kobitkę i zjeść połowę bochenka.
Żyd kazał kobicie prasować koszulę, a dymając ją od tyłu, zjadł spokojnie chlebek. 7 minut wystarczyło i wygrał!
Na konferencji prasowej Niemiec powiedział:
– U nas na pierwszym miejscu liczy się praca, później jedzenie.Jak zostanie trochę czasu, to się zabawiamy.
– Dla nas ważna jest zabawa – oświadczył Francuz. Potem należy pojeść frykasów a na końcu popracować.
Żyd zaś wyznał:
– U nas jest takie powiedzenie: jeśli nie wydymasz tego, co na ciebie pracuje, to jeść nie będziesz…
Niezadowolencja--- nie pamiętasz już jak to jest się śmiać ze świeżynkami!!!!

Lauren- odnosnie Twojego zapytania w albumie:
Zdjęcia robiłam zaraz po ściągnięciu bandaży zamiast odczekać i cyknąć po kapieli jak już troszeczkę się rozluźniły, ponadto sama dzisiaj kulawo stoję więc może fotki trochę nieciekawe.
Ale wydaje mi się że do mojej fugury są bardzo ładnie dopasowane. Niezależnie jaki będzie końcowy efekt za 3-4 miesiące ja już jestem zadowolona- mam piersi i to dla mnie najważniejsze !!!
Do dzisiaj mój tż milczał i nic nie komentował ale po kąpieli jak smarował mi szwy maścią pocałował je delikatnie i mruknął: jesteście śliczne! a mi stanęły łzy w oczach!!!!

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości