|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() niezadowolencja ![]()
|
|
#1322 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() Ja osobiście chcę pod mięsień , zastanawiało mnie tylko czy przy korekcji piersi jest inaczej. Koleżanka idzie jeszcze na konsultacje . Ja podchodzę do tematu swojej operacji bardzo rozważnie zaś ona chce zrobić ja jak najszybciej i nie wertuje internetu tak jak ja. Wiem że od Was uzyskam wiele cennych informacji i na swoją pierwsza konsultacje będę dobrze przygotowana.
|
|
#1323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w kwestii operacji piersi każda by chciała szybko a najlepiej już mieć to za sobą ale tu szybkość może dużo kosztować i pieniążków i zdrowia. Amanina co za zmina ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- jest taka fajna praktycznie dla każdej kobiety, zmusza do refleksji ale i pośmiać się można...
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-02-17 o 01:24 |
|
|
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
a dziewczynki co do ksiazek polecam "dlaczego faceci kochaja zolzy" jest swietna mozna sie posmiac niezle czytalam ja 3 razy i wciaz do niej powracam wiele rad mozna zastosowac w zyciu bardzo mi pomogla zmienic spojrzenie na siebie i na facetow a jej 2 czesc "dlaczego faceci zenia sie z zolzami" tez b.dobra ale jednak ta 1 czesc zdecydowanie lepsza warto poczytac!
|
|
#1325 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=iloona79;39274282]
Cytat:
amen ![]() nie wiem czy to ktoś zrozumie ale na moje aktualne rozumowanie (prawie 3, wczoraj miałam na rano i dzisiaj też mam na rano... wstaję o 6:50 ) wydaje się to sensowne
|
|
|
|
|
#1326 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=tonia87;39279697]
Cytat:
Zycze milej niedzieli
|
|
|
|
|
#1327 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też zupełnie niczego nie czułam, nawet uszczypnięcia . Jeden nawet mi sam wypadł w nocy i nic nie ściekało. Nawet troszeczkę się tym zmartwiłam, ale on mi powiedział, że są kraje gdzie nie stosuje się zupełnie drenów. Organizm nadmiar i tak wchłonie. Więc to sprawa indywidualna ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
Ja też uważam, że jak same nie docenimy się to nas inni nie docenią. Ja też w rodzinie uchodzę za narcyza Ale to dlatego, ze przy samych narcyzach się wychowywałam i teraz role się odwróciły. Ostatnio nawet rozmawialiśmy przy niedzielnym obiadku o swoich wadach. Ja wymieniłam jedną i po godzinie mówię wiecie co tak myślę i myślę i nie mogę znaleźć więcej wad . Wszyscy oczywiście zaczęli się śmiać Ale cóż mi tam tak jest łatwiej żyć , a inni niech się zakompleksiają
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
cześć kochane!!!moje
![]() nie nadrobię was w całości...i błagam i jakieś malutkie streszczenie :prosi : będę wdzięczna!!!AMORCIO i jak po konsultacji???cooo??cieka wa jestem ja wypoczęta trochę,psychicznie..fizyc znie nie bardzo,czynny odpoczynek to był taką ekipą nie dało się inaczej!!!a teraz odchorowuję..strzeliło mi wczoraj w karku,opryszczkę mam na pół ust i zaropiałe oko...jak frankenstein organizm się zbuntował!!!z tż cisza chwilowa,ale już go w pracy wkurzyli i ma nerwy....ale opowiem wam jak mi nerwy puściły już na lotnisku w tamtą stronę to chłop zwariował,jego mama a moja siostra mi ukradkiem brawo biła foty za chwilę wrzucam!!!
|
#1329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super , ze już wróciłaś Słońcem powiało ...
|
|
#1330 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Amanina, jaki avatar....kucicielko Ty... ![]() Krystel, gratulacje! Super, że jesteś już PO ![]() Klaudeczka Sabcia ![]() Bolesno ja tam nie wiem jaka jest różnica w dotyku, bo u siebie nie miaam co dotykać, ale oczywiście mogę sobie wyobrazić, ale co do mięknięcia żelków czy to możliwe, że mi już po 3 tyg z kawałeczkiem odrobinę miękną? Przy lekkim dotyku, bo na inny za wcześnie czuję, że takie bardziej współpracujące się robią ![]() Ah dziewczyny widziałam zdjęcie z jednego z warszawskich klubów Omeny pogodynki. Czy ona ma robiony biust? Była w koszulce na ramiączka. No zarąbiście wyglądała ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
|
|
#1331 |
|
Zadomowienie
|
kochane nie da rady wrzucić zdjęć..piszą mi że wygasła mi sesja ,robię co jest napisane i dalej się nie da...wylogowałam się też co zazwyczaj wystarczało a i tak się nie da..spróbuję później!!!
|
#1332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1333 |
|
Zadomowienie
|
przedpo mi sie wydaje ze omena ma robione
a i ona w ogole fajnie wyglada |
|
|
|
#1334 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
zrobiłam zdjęcia wyjściowe, ale nie mogę ich załączyć, bo pokazuje mi się brak uprawnień..
|
|
#1335 |
|
Zadomowienie
|
ależ...nie pomyślałam..tak też zrobiłam i ZDJĘCIA MACIE..jak mi moja siostra przywiezie dziś moje fotki to wrzucę wam więcej!!!
|
#1336 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PIKNIE
|
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Jak widać jestem nową osobą w Waszym wątku ze świeżo zaklepanym terminem operacji, który został ustalony na 25.02 To już za tydzień! Nie mogę się doczekać![]() Czytając wątek 1 i 2 nie jestem pewna co do wielkości i profilu żelków, tak aby były proporcjonalne do mojej figury.
|
|
#1339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zerknęłam na zdjęcia och i ach - tyle w temacie
|
|
#1340 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
nadrobilam wszystko, zasypiajac o 2 w nocy nad piekarnikiem bo mi sie o polnocy zachcialo drozdzowke zrobic .. ale zrobilam ![]() bylam wczoraj na konsultacji - to juz ostatnia, po 3 miesiacach. wszystko ok, a ta bolaca piers wynika z tego ze ten miesien lewy jest mniej uzywany, i po prostu mam chodzic na cwiczenia, nie przesadzac i on sie rozrusza mam prikaz robic usg raz w roku, dostalam namiary do lekarza ktory zna sie na piersiach z zelkami i to wszystko dzisiaj sie zabralam za porzadki wiec piore wszystko co sie uzbieralo a poza tym mam dzien lenia, filmy, maseczki, takie tam.. bo z tego zmeczenia juz wszystko mi sie porypalo w zyciu.. i witaj Rubineczka napisz cos wiecej, masz juz termin operacji, to pewnie doktor juz Ci cos zaproponowal? jakie masz wymiary?klaudek: bylam w albumie, pieknie ![]() Niezadowolencja: dziewczyny dobrze Ci napisaly a propos tego jak mezczyzni reaguja jak sie czuja zagrozeni za fajna kobieta u swego boku..
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-02-17 o 14:39 |
|
|
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki
No tak Amorcio to prawda. Więcej nie znaczy lepiej. No a co do biegania, to z dużym biustem na pewno do przyjemności to nie należy.
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny,
jestem tu nowa, długo wahałam się i jakoś nie miałam odwagi napisać.....ale tyle macie w sobie optymizmu i dodajecie tyle otuchy, że postanowiłam przemóc się i poprosić o kilka dobrych rad. Jestem po pierwszej konsultacji, termin 7 maj. Lekarze dobrał mi wkładki anatomiczne CPG 332 305 rozważa jeszcze 350. Nie bardzo orientuję się w tym wszystkim jeszcze- (choć nie mało czytam)ale raczej zdam się na niego- w końcu to fachowiec. Nie chcę aby były przesadnie duże, bo całe życie płasko z przodu i mam przeczucie, ze będzie mi ciężko się przyzwyczaić. Nie boję się narkozy bardziej tego co będzie po operacji i czy dam radę w podstawowych czynnościach. Do tego jeszcze krótkie włosy, które trzeba codziennie myć Zazdroszczę Wam wsparcia, które macie od swoich "połówek". Mój mąż stwierdził, że mi odbiło. chociaż był ze mną na konsultacji i zadawał konkretne pytania, nawet udawał zainteresowanie- hmm może ma rację....stuknęła mi 40-stka, syn dorosły....co ja mu powiem ,że matce odbiło?ale do diaska całe życie wszystko dla nich, może teraz coś dla siebie?Uzbierałam pieniądze, zawsze marzyłam, żeby poczuć się jak się 100%- towa kobieta. Czy do końca życia mam łazić w tych grubych push-apach? Biję się z myślami i sama nie wiem czy to do końca dobry pomysł? Wy z tego co czytam jesteście bardzo młode, pewnie inaczej Wasze ciała regenerują się po operacji, skóra jest bardziej napięta i co tu dużo pisać organizm inaczej to znosi. Ja boję się ,że jak skóra mi zwiotczeje a za parę lat będę musiała wymieniać implanty lub coś poprawiać a już pewnie drugi raz nie będzie mnie na to stać...... Jeszcze długa droga przede mną: badania, szczepienia itd. Potem już tylko decyzja i......czytając Was zawsze się uśmiecham i mówię sobie" a co mi tam, raz się żyje" Natomiast po paru godzinach znowu zdrowy rozsądek się zjawia i tłukę się z myślami. Pomóżcie dziewczyny |
|
|
|
#1346 | |
|
Zadomowienie
|
No i sprowadzamy się do tego, co napisała Amorcio lepiej mniejsze niż większe
A większe zawsze można zrobić![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Jeśli masz u MW, to on Ci dobierze implant właśnie proporcjonalnie do sylwetki
|
|
#1347 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobitki w niedzielne popołudnie!!
Cytat:
. Napisz co Ci doktor zaproponował!Klaudeczko- fotki cuuuudowne! Ech pozazdrościć! Dla chętnych- wrzuciłam fotki moich 3-dniowych cycuniów. Zdjęcia trochę "przekrzywione" ale potwornie mnie dzisiaj "ciągnie" prawy cycek i nie moge się wyprostować
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Saba08;39274167]
Niezadowolencja stęsknilyśmy się za Tobą Nie daj się pozbawić radości i pewności siebie. A słuchaj... Moze on czuje się niepewny przez to, że schudłaś (i ludzie to widzą!( i masz piersi i jesteś piękna) i może zaczął się obawiać, czy ktoś mu Ciebie nie ukradnie... Męskiej pokręconej logiki nigdy nie pojęłam, więc taka opcja teoretycznie też jest możliwa [COLOR="Silver"]Witam się w niedzielę. Dzięku dziewczyny za wsparcie. Jakoś z Tż doszłam do porozumienia, ale nie zamierzam nawet próbować zrozumieć pokrętnej logiki mężczyzn. Tymbardziej, że opinia na temat wyglądu dotyczyła mnie, ale z przeszłości Nic to, jakoś dalej ciągniemy wspólny żywot ![]() Możliwe, że trochę jest zazdrosny, bo ostatnimi czasy częściej niż dotychczas wspomina coś o innych i o mnie Lecę i potem jeszcze poczytam i pogadam z Wami, bo teraz mam gości Buziaki dla wszystkich i coś dla lepszego (jeśli się da) spędzenia czasu ![]() Ekonomia w pigułce Niemiec, Francuz i Żyd mieli za zadanie uprasować koszulę, zjeść bochenek chleba i wydymać kobitkę. Wszystko w 7 minut. Pierwszy wyszedł Niemiec. Zaczął prasować koszulę. Uprasował, ale czasu wystarczyło mu zaledwie na kilka kąsnięć chleba. Francuz zdążył wydymać kobitkę i zjeść połowę bochenka. Żyd kazał kobicie prasować koszulę, a dymając ją od tyłu, zjadł spokojnie chlebek. 7 minut wystarczyło i wygrał! Na konferencji prasowej Niemiec powiedział: – U nas na pierwszym miejscu liczy się praca, później jedzenie.Jak zostanie trochę czasu, to się zabawiamy. – Dla nas ważna jest zabawa – oświadczył Francuz. Potem należy pojeść frykasów a na końcu popracować. Żyd zaś wyznał: – U nas jest takie powiedzenie: jeśli nie wydymasz tego, co na ciebie pracuje, to jeść nie będziesz…
|
|
#1349 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz jak siedzę i myślę czy nie będą za małe? Mam 174 cm wzrostu, w tali od 64-67 cm w zależności od pory roku, w biodrach od 96-99 cm w udzie mierze 50-53 cm Mam bardzo szczupłą górę, można policzyć mi żeberka, pomacać obojczyki czy kręgi kręgosłupa. Cytat:
|
|
|
#1350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Lauren- odnosnie Twojego zapytania w albumie: Zdjęcia robiłam zaraz po ściągnięciu bandaży zamiast odczekać i cyknąć po kapieli jak już troszeczkę się rozluźniły, ponadto sama dzisiaj kulawo stoję więc może fotki trochę nieciekawe. Ale wydaje mi się że do mojej fugury są bardzo ładnie dopasowane. Niezależnie jaki będzie końcowy efekt za 3-4 miesiące ja już jestem zadowolona- mam piersi i to dla mnie najważniejsze !!! ![]() Do dzisiaj mój tż milczał i nic nie komentował ale po kąpieli jak smarował mi szwy maścią pocałował je delikatnie i mruknął: jesteście śliczne! a mi stanęły łzy w oczach!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

okragle silimed 425ml

już ja podusmuję jak on się ubiera i jaki jest ah i oh
. Poza tym od kiedy to faceci są takimi ekspertami co to znaczy dobrze się ubierać? Może tacy są, ale jest ich niewielu. Chcesz coś zmienić, to zmień, ale głównie dla siebie, bo nie da rady kierować się ciągle czyimś zdaniem (nawet ukochanego tż), ponieważ to jest ładne co się komu podoba.
. Wszyscy oczywiście zaczęli się śmiać Ale cóż mi tam tak jest łatwiej żyć , a inni niech się zakompleksiają 

:prosi :