![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!
Cytat:
Nie na odwrót. Zdrowy ZAFASCYNOWANY kobiet± facet okazuje to w inny sposób, i przede wszystkim umie okazaæ to BEZPO¦REDNIO I WPROST.
![]() |
![]() |
#662 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 6
|
POWIEDZCIE MI CZY MAM £ADNE PIERSI I CZY S¡ ODPOWIEDNIO DU¯E http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Fotka948 KOMENTOWAÆ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
Cytat:
Na forum jestem pierwszy i ostatni raz. A w swojej sprawie bêdê siê wypowiadaæ do woli. Bo wolê w swojej ni¿ w czyjej¶. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 27 877
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Japoñska rzepa
Wiadomo¶ci: 29 367
|
25 latka i 23 latek bawi±cy sie w interpretacjê swoich statusów na fb i zdjêæ na blogu? To dopiero cholernie niedojrza³e i nienormalne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwszy raz piszê na forum, i w sumie przyznajê, ¿e mo¿na siê wci±gn±æ. Co¶ jak 'nie ¶piê, bo kto¶ w Internecie nie ma racji'. ![]() ¯eby nie kusi³o spróbujê usun±æ w±tek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | ||
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 27 877
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak wyczyta³a i poinformowa³a mnie shawty19 to w±tku usun±æ siê nie da. Dziêki za posty. Byæ mo¿e czujecie jakby¶cie mnie do niczego przekonali, ale zarêczam, ¿e parê postów spowodowa³o, ¿e zaczê³am trze¼wieæ. Oczywi¶cie zachowam czê¶æ swoich racji, bo Wy jednak nie prze¿yli¶cie tego osobi¶cie i wiele os±dów ca³kowicie nijak siê mia³o nawet do tej chorej sytuacji. Pozdrawiam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 831
|
Nie lepiej w Tesco?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 789
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 869
|
Obrzucanie siê b³otem na forum jest tak samo infantylne, jak fascynacja facetem, który mia³ Autorkê gdzie¶.
Jak która¶ chce wyrzuciæ swoje frustracje to polecam min. pó³godzinny trening, bieganie albo porz±dki w domu. Wy bêdziecie zdrowsze, a i Intymnie oczy¶ci siê z wypowiedzi, które nic nie wnosz± do tematu tylko gnoj± autora w±tku. Prosta zasada: NIE MASZ OCHOTY POMÓC - NIE ODZYWAJ SIÊ ![]() Do Autorki: Powodzenia, oby¶ sobie wszystko u³o¿y³a i trze¼wo patrzy³a na rzeczywisto¶æ ![]()
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 040
|
Bo¿e, to¿ to autorka w ogóle honoru nie ma
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 809
|
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
Autorko!
Przez 23 strony w±tku, gdzie wypowiedzia³o siê chyba ze sto dziewczyn na palcach jednej reki mo¿na policzyæ opinie, ¿e ty jeste¶ ofiar±, a ch³opak jest oprawc±. Nie daje ci to choæ trochê, minimalnie do my¶lenia? Gdyby mi tyle osób napisa³o ¿e moje zachowanie jest dziwne to naprawdê w chwili autorefleksji bym siê rzeczywi¶cie zastanowi³a nad sob±. Ty natomiast dalej brniesz w swoj± wersjê zdarzeñ, co dla mnie ¶wiadczy zdecydowanie o tym, ¿e masz jaki¶ powa¿ny problem, który powinien byæ rozwi±zany przez psychoterapeutê.
[I][COLOR=Indigo]"¯ycie nie jest ani lepsze, ani gorsze od naszych marzeñ. Jest po prostu inne." Edytowane przez Osiak Czas edycji: 2013-02-16 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 641
|
Cytat:
Autorka zamiast siê do nich ustosunkowaæ - odpowiada³a wybiórczo, po czym na pytania (od dziewczyn, które naprawdê chcia³y pomóc) "jakie to znaki?" - stwierdzi³a, ¿e nie musi ich pokazywaæ. Nie o pokazywanie chodzi³o, a o dok³adnie napisanie jak co wygl±da³o. Jedyne co odczyta³am z jej wypocin to to, ¿e: - dawa³ jej znaki na blogu - jest trudny, artystyczna dusza - wypisywa³a do niego mnóstwo smsów - spotkali siê na kilku imprezach Co chwila powtarza dwa zdania: "on napisa³, ¿e nie chce w ogóle kontaktu dwa tygodnie temu" i "dawa³ mi znaki na blogu". Stwierdzasz, ¿e wiza¿anki Ci wmawiaj±, ¿e jeste¶ chora. Nie, to Ty mnóstwo rzeczy sobie wmówi³a¶, tak, ¿e wygl±da to jakby¶ mia³a jakie¶ zaburzenia - warto siê nad tym zastanowiæ. Nie jeste¶ wariatk±, ale mo¿e osob±, która powinna porozmawiaæ z psychologiem, bo jest bardzo emocjonalna i wszystko bierze do siebie dos³ownie. Oburzy³a¶ siê, bo nie chcemy wieszaæ psów na tym facecie - po tym co napisa³a¶, po prostu siê nie da. Przedstawi³a¶ swoje fatalne zachowanie, wiêc siê nie dziw, ¿e wysz³o jak wysz³o. Co chwila powtarzasz to samo i nic z tego nie wynika, niczego siê dowiedzieæ nie mo¿na, by inaczej spojrzeæ na Twój problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
S±dzê, ¿e stosunek jaki ma autorka do odpisywania i ogólnie to co pisze (czyli ca³y czas te same informacje) trochê ukazuje jak mog³a sobie wykreowaæ ca³± tê sytuacjê. Widzi czyta i pisze to co chce widzieæ czytaæ i pisaæ. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 964
|
Cytat:
![]() no có¿, zwykle trochê szybciej niz po 23 stronach nastêpuje zmiana stanowiska autora w±tku z proszenia o radê, na obra¿anie wiza¿anek bo rada i ocena sytuacji siê nie spodoba³a, ale miejmy nadzieje, ¿e to zwiastuje koniec tego w±tku... autorka odpisuje tylko na to, do czego moze dopasowaæ swoj± odpowied¼ któr± ciagle powtarza, ¿e on wysy³a³ jej znaki itp. Ten w±tek w tej chwili to rozbijanie gów.na na atomy, chorej sytuacji która powinna siê skonczyc na policji i to policji powinna¶ siê t³umaczyæ, ¿e nie jestes stalkerk± a nie nam.
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Obsesja jest wyleczalna. Nie mówiê tego z³o¶liwie
![]() Szkoda mi... ch³opaka. Sama wiem, jak to jest, gdy kto¶ nas "prze¶laduje". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
Przeczyta³am ZNOWU Wasze m±dre komentarze i naprawdê nadziwiæ siê nie mogê, ¿e Wam równie¿ chce siê powtarzaæ ci±gle to samo.
Podejrzewam, ¿e nie ma w tej chwili niczego, co spowodowa³oby, ¿e ktokolwiek przyjmie do wiadomo¶ci, ¿e poza tym, ¿e zgadzam siê co do istnienia chorej sytuacji, to nie by³ to ¿aden stalking. Tak w ramach podsumowania kilka faktów, które mia³y miejsce, a wg mnie tak nie zachowuje siê ofiara stalkingu: - puszczanie dzwonków zaraz po smsie z pytaniem czy siê jutro widzimy - 25 sty - na jego blogu zosta³o wklejone moje zdjêcie - u¿ywanie sformu³owañ ¿ywcem wyrwanych z moich wiadomo¶ci - na moje pytanie czy mam CZEKAÆ na niego i awanturê przez smsy, ¿e siê mêczê itd. owszem nie dostajê smsa, ale wchodzê na jego blogowy dziennik i co czytam (jakie¶ 2 h pó¼niej): "Jeszcze trochê czekaj. Jeszcze trochê, ja te¿ nie jestem szczê¶liwy..." i oboje wiemy, ¿e my te swoje dzienniki czytamy - w wiadomo¶ciach i na ¿ywo powiedzia³ mi, ¿e mu imponujê, ¿e chcia³by ze mn± byæ Powiem jeszcze tyle, ¿e je¶li kto¶ (mam nadziejê ¿e ¿adna z Was) przyjdzie do mnie w przysz³o¶ci do gabinetu i powie, ¿e boli tu i tu, ¿e nie jad³ tego i tego, ¿e za¿y³ to i to, to ja tej osobie nie bêdê wmawiaæ, ¿e NA PEWNO PAN/PANI nie wziê³a lekarstw, wymy¶li³a to Pani, niemo¿liwe itd. Ponadto je¶li mnie w ten sposób s±dzicie, to istnieje co¶ takiego jak domniemana niewinno¶æ, wiêc mam prawo przedstawienia swojej wersji wydarzeñ i wydaje mi siê, ¿e je¶li chce siê komu¶ pomóc to trzeba za³o¿yæ, ¿e ta osoba mówi prawdê, tym bardziej, ¿e jedynym Waszym argumentem jest to, ¿e ja sobie co¶ wyobra¿am. A komentarze typu "a mo¿e w Tesco" i "hahaha" ¶wiadcz± o poziomie tych u¿ytkowniczek. Osobi¶cie komentuj±c co¶ w ten sposób czu³abym siê przynajmniej g³upio. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Doro¶li, zdrowi, normalni ludzie porozumiewaj± siê ze sob± normalnie, a nie za pomoc± blogów, statusów na fb i piosenek. Koniec, kropka.
![]() |
#682 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 33 558
|
Cytat:
I wiedza, ze prawidlowe wyrazenie to "domniemanie niewinnosci" a nie "domniemana niewinnosc". Poza brakami wiedzy i zachowaniami rodem z Psychozy to naprawde sie zastanawiam jak tacy ludzie radza sobie w zyciu. Do tego wyjsc z podziwu nie moge jak moi dziadkowe sie spikneli bez lajkowania piosenek i pisania o choince w grudniu ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-02-17 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 005
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39281880]Tak. I wiedza, ze prawidlowe wyrazenie to "domniemanie niewinnosci" a nie "domniemana niewinnosc". Poza brakami wiedzy i zachowaniami rodem z Psychozy to naprawde sie zastanawiam jak tacy ludzie radza sobie w zyciu. Do tego wyjsc z podziwu nie moge jak moi dziadkowe sie spikneli bez lajkowania piosenek i pisania o choince w grudniu ![]() Wybacz b³±d. Byæ mo¿e w³a¶nie sobie nie radzili. Patrz±c na m³odsze pokolenia te¿ nie mogê sobie pewnych rzeczy wyobraziæ. Pozdrawiam Wszystkie m±dre, dojrza³e, posiadaj±ce wiedzê i do¶wiadczenie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 843
|
Cytat:
Po za tym wiêkszo¶æ rzeczy o których piszesz wystêpuje w relacjach rodzeñstwa, znajomych, przyjació³. Je¶li ch³opak by chcia³ aby wasza relacja wysz³a poza czysto przyjacielski uk³ad zrobi³by co¶. Sama jeste¶ sobie winna, tkwi³a¶ w nierealnym ¶wiecie marz±c o tym ¿e ch³opak który jest z inn± kiedy¶ zmieni zdanie i bêdzie chcia³ byæ z tob±. Swoje marzenia opiera³a¶ na tym ¿e cytowa³ twoje smsy na swoim blogu. To trochê za ma³o aby wierzyæ ¿e chcia³ byæ z tob±. Mimo to ty nadal tkwi³a¶ w swoich marzeniach, nadinterpretuj±c ka¿d± najmniejsz± wiadomo¶æ i rozdmuchuj±c j± do niebotycznych rozmiarów. "Zacytowa³ mojego smsa na pewno chce byæ ze mn±" - to my¶lenie by³o w twojej g³owie. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-02-17 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 911
|
Cytat:
Mam do Ciebie jedno jedyne proste pytanie? Po co tu jeszcze piszesz? Jaki jest tego cel? Co Ci to da? Bo jak widzê masz swoj± wersjê i mimo 99% g³osów które jej nie przystaj± zdania nie zmienisz, nad psychologiem siê nie zastanowisz-ok, doros³a jeste¶, Twój wybór. No ale w takim razie po co tu piszesz? Bo jak dla mnie to ju¿ jeden wielki ¶mietnik, który g³ównie Ty tworzysz a pozdrawiasz nas ju¿ po raz setny, naprawdê czujê siê ju¿ wystarczaj±co pozdrowiona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 503
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 005
|
Musisz zrozumieæ, ¿e to, ¿e powiedzia³ Ci dobry rok temu (jak nie wiêcej), ¿e chcia³by z Tob± byæ, to nie jest deklaracja na wieki. Szczególnie, ¿e go odrzuci³a¶. Czêsto jest tak, ¿e facet traci nerwy po takiej (dla nas kobiet- niewinnej) gierce "chcê ciê, ale siê nie starasz, wiêc dla ¿artu (albo ¿eby ciê sprawdziæ) powiem NIE". I odchodz±, bo nie wiedz±, czego spodziewaæ siê po takiej kobiecie w dalszym etapie znajomo¶ci.
Potem pozna³ inn± i te¿ stwierdzi³, ¿e chcia³by z ni± byæ i nawet jest. To jest namacalny, prawdziwy, realny gest, znak, wiadomo¶æ, który powinna¶ odczytaæ i trzymaæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 964
|
Cytat:
Mi by by³o nie tylko g³upio, ale niewyobra¿alnie wstyd. Ty chyba masz zero poczucia w³asnej warto¶ci, godno¶ci, zdrowego rozs±dku czy czegokolwiek takiego.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.