|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To znajomi tżta? My dziś mieliśmy spotkać sie ze znajomymi ale tż idzie na nocke i cała sobota w domu ![]() Co się stało??????
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Cytat:
A ubijam mikserem w miseczce ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
O rany..... Strasznie mi przykro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39268340]Wiesz co, chyba każda 30-tka się nada, bo ona ma tak dużo tłuszczu, że się ubije. Mi akurat TŻ kupił taką w kubeczku płynną w Lidlu i dobrze mi się ubiła, ale może być taka Łaciata (w kartoniku tak? Miałam 36% i się ubiła w 2 sekundy chyba).
A ubijam mikserem w miseczce[/QUOTE] dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeszcze możesz dodać do masy trochę cukru, ja dałam cukru waniliowego. Ale to musisz kosztować na bieżąco, bo nie każdy lubi słodkie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
CZESC!!!!
ELIZA! bardzo mi przykro! MEASIA! ale fajniutka Marysia!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Elizko, tak mi przykro... ![]() Cytat:
![]() To jest para, mój P. zna tylko chłopaka, a ja nie znam ani jego, ani jej ![]() Kochana, zrób sobie wieczór "rolnika"- maseczki, pilingi, manicure, pedicure itd. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
wzial sie nagle?!
jesteś fajterką... walcz! ![]() życie uczy pokory... ![]() Cytat:
jak tak latwo odpuszcza, to może lepiej ze poszedl sobie.... heh... ciezka sytuacja. tule mocno!
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ale to życie jest trudne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39268573]To taka będzie dobra
![]() Jeszcze możesz dodać do masy trochę cukru, ja dałam cukru waniliowego. Ale to musisz kosztować na bieżąco, bo nie każdy lubi słodkie.[/QUOTE] dzięki za rady. wieczorem będę robić. póki co wróciliśmy z zakupów. połączenie duży sklep + tłumy jakoś wyjątkowo mnie męczy ostatnio. miałam keks robić dzisiaj, ale sobie daruję. dzisiaj tiramisu, na jutro mama chyba sernik na zimno zrobi, więc wystarczy tego dobrego. w sumie nawet tego nie powinnam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Wtajemniczenie
|
Marysia mnie dzis zalatwila na żółto. Mial znowu problem z kupsztalem. przy ostatnim karmieniu poozylam ja na podkurczonych nogach u nas w lozku. siedzial mi wiec na brzuchu kopiac nogami po mleczarni a glowe miala pomiedzy moimi kolanami. nagle zrobilo mi sie dziwnie i musialam:
1. polozyc j na pieluszcze na przwijaku i przypiac do niego 2. przebrac sie - nie musialam zmieniac jedynie stanika i skarpetek 3. umyc umywalke 4. zawolac Ale, krora trzymala Marysie nad zlewem a ja ja rozbieralam 5. ubrac Marysie 6 zmienic posciel Marysia zrobila kupsztalka tylko ![]() ![]() ![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Dzieki Dziewczyny za wsparcie. Mysle ze cos sie miedzy nami juz dawno wypalilo. Ostatnie wydarzenia jeszcze to wzmocnily. On twierdzi, ze wszystko to jest wina mojego zlego charakteru i wad, jakie posiadam. Obwinia mnie ze nie akceptowalam jego dziecka (choc jako jedyna chyba dbalam zeby temu biednemu dziecku bylo dobrze.. Eh)
Chyba jednak nie mam szczescia do facetów. Moje małżeństwo rozpadło sie po 10 latach,(może trochę przez ten obecny związek), a teraz jeszcze to.. Jakos sobie poradze, zawsze sobie radzilam.. Jednak najgorsza jest samotność i upływający czas... Measiu, Twoja Mała jest śliczna ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Zawsze tak latwo odpuszcza, ze wszystkim, nie tylko z naszym zwiazkiem. Chyba masz racje, ze lepiej ze sobie poszedl. Coraz czesciej zdarzały sie momenty ze mialam go dość. Chyba tylko przywiazanie i paniczny strach przed samotnościa mnie przy nim trzymal... I za kazdym razem kiedy mial focha i chcial mnie zostawic (tak, tak, wczesniej sie to zdarzalo kilka razy), prosilam go zeby zostal. Pamietam, ze zawsze jak byl jakikolwiek glebszy kryzys, ba, w ogole jakikolwiek kryzys, to odwracal sie na piecie i mowil ze najlepiej sie rozstac. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, że pytasz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrze kojarzę, że ty obracasz się w środowisku prawosławnym? ![]()
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane....ja tylko tak na szybko
![]() Dziękuję za wsparcie ![]() Eliza strasznie mi przykro ![]() Kochane znikam na 2 tygodnie...w miarę możliwości będę zaglądać....jeśli będzie czas.....3majcie się a gdyby coś się działo to proszę a jakieś wieści ![]()
![]() |
#4190 |
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek
![]() Agatko przykro mi że "znów" coś ![]() Mam nadzieję że 2tygodniowy wyjazd pomoże Ci się zrelaksować i wrócisz w dobrym nastroju!!! ![]() Elizka współczuję.. ![]() W życiu tak już jest coś się musi skończyć aby coś mogło się zacząć!!! Więc trzymam kciuki aby to rozstanie było początkiem nowego i lepszego rozdziału w Twoim życiu ![]() Barbi to ja tylko napiszę że trzymam kciuki za nasze plany ![]() Super że masz nowe zlecenia i że jest nowy lapik ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
moja babcia była prawosławna
![]() Cytat:
![]() |
#4192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | ||
Konto usunięte
|
Hej.
Cytat:
![]() Może faktycznie lepiej, skoro to był człowiek, na którym nie mogłaś polegać w kryzysowych momentach. Wiadomo, życie nie jest różowe, jak się chce z kimś być, to na dobre i na złe, a nie tylko, jak jest fajnie... Trzymam kciuki za Ciebie. Jesteś bardzo silna ![]() Cytat:
Berbie, remonty są okropne, ale ich efekt ![]() ![]() Czekam na zdjęcia ![]() Ja wstałam, TŻ poszedł robić zdjęcia :/ znowu jestem sama... Całe dnie siedzi w pracy, wczoraj 3/4 czasu grał w kompa (resztę czasu sprzątał - muszę mu to oddać), a dzisiaj polazł robić zdjęcia i pół dnia go nie będzie.... No nic, muszę wstać, ogarnąć się, chcę upiec keks i zacznę robić obiad. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | ||||
Rozeznanie
|
DZIĘKUJE kochane za kciukasy wiedziałam że na was mogę polegać
![]() Cytat:
![]() jedyny plus tego wszystkiego to to że coś się dzieje i nie stoisz w miejscu a to w naszym przypadku ważne. Udanego wyjazdu życzę i mam nadzieję że wrócisz z naładowanymi akumulatorami do dalszej walki ![]() Cytat:
Cytat:
Co do znajomych to z pewnością wypadniesz wspaniale ![]() Cytat:
Nie wiem jakie relację łączyły ciebie z jego synem ale wiem że nie jest łatwo zaakceptować czyjeś dziecko jak nie ma się własnego. Dajcie sobie troszkę czasu, jeśli nic z tego nie wyjdzie to znaczy że nie warto walczyć o ten związek... A długo byliście razem? Wiem że cokolwiek się stanie to silna z ciebie dziewczyna i dasz sobie radę ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39280748]Hej. Ja wstałam, TŻ poszedł robić zdjęcia :/ znowu jestem sama... Całe dnie siedzi w pracy, wczoraj 3/4 czasu grał w kompa (resztę czasu sprzątał - muszę mu to oddać), a dzisiaj polazł robić zdjęcia i pół dnia go nie będzie.... No nic, muszę wstać, ogarnąć się, chcę upiec keks i zacznę robić obiad.[/QUOTE] Perse tylko nie szalej za bardzo w tej kuchni ![]() ![]() MEASIA twoja córeczka jest prześliczna ![]()
![]() |
#4195 |
Konto usunięte
|
Anusiu
![]() Już zrobiłam keks, to raczej szybkie ciasto. A na obiad nie będę się wiele męczyć, tylko obrać i ugotować ziemniaki, kotlety do panierki i na patelnię i już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39282928]Anusiu
![]() Już zrobiłam keks, to raczej szybkie ciasto. A na obiad nie będę się wiele męczyć, tylko obrać i ugotować ziemniaki, kotlety do panierki i na patelnię i już ![]() To jesteś usprawiedliwiona ![]() A jak się czujesz?
#4197 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 | ||
Zakorzenienie
|
powinnaś, powinnaś. to czas na auto-rozpieszczanie
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39280748]TŻ poszedł robić zdjęcia :/ [/QUOTE]a Tobie i Arturkowi robi?! Cytat:
![]() Wymyśliłam że chce do Ikei (po pierd..ki). Ojciec stanowczo zaoponował. Mam lezec i juz. Mój chlop w siodmym niebie ( ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzisiaj zrobiłam suwaczek... Jestem z siebie dumna, choć wpisanie pierwszej części kosztowało mnie wiele. Leż, leż, już Ci wiele nie zostało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo dobrze że kazali ci odpoczywać ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39283279] A jak u Ciebie?[/QUOTE] Dziękuje że pytasz ![]() czekam do przyszłego tygodnia na wynik z histeroskopii a 26 lutego idę do gina na konsultację i dowiem się jakie podejmujemy dalsze działania. Ogólnie to jestem nastawiona raczej pozytywnie jak na razie żyję postanowieniem noworocznym że do końca roku będę w ciąży koniec i kropka. Taki mam plan i mam zamiar wcielić go w życie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.