|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Jeszcze moze będę miała okazję w wakcaję być na sali weselnej która też nas ostatnio interesuje
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kulbensikowa Czas edycji: 2013-02-17 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
BAN stały
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Trzymam kciuki!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | |
Zakorzenienie
|
Po mojemu-prawidłowo
![]() A masz jakąś inną wizję ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też jestem wierna eveline, ale ostatnio non stop jej używam i zamarzył mi się jakiś kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Wtajemniczenie
|
ja jeżeli nie zdecyduje się na frencz i jak będę mieć buty ślubne kolorowe to wówczas w tym kolorze pazury jakoś
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | ||||||
Zakorzenienie
|
No cholercia! I znów nie ja!
![]() Cytat:
![]() Też mam taką małą stopę i kupowanie butów zazwyczaj to dla mnie koszmar - wszystko lata, mam w ogóle ją bardzo wąską, więć mało które bez pasków czy zapięć się nadają. Czuję, że ze ślubnymi będą przeboje. Chociaż, nie chcę białych, więc pewnie w zwykłym sklepie kupię. ![]() Koleżanka (która tańczy) namawia mnie na taneczne, sama takie do ślubu planuje kupić. Powiedziała, że dużo droższe nie będą a komfort nieporównywalny. Tylko później musiałabym je czymś podbić gdybym chciała chodzić w nich po ulicy. Cytat:
![]() Ja miałam taką sytuację w zeszłym roku. Przyjaciele zrobili ślub i wesele w piątek. Ja akurat tego miesiąca zaczynałam nową pracę i od razu na rozmowie kwalifikacyjnej zapytałam czy byłaby możliwość bym tego dnia wyszła 2 godziny wcześniej, proponując nawet by cały dzień rozliczyli mi jako bezpłatny urlop. Że już potwierdziłam, że będę, a teraz zmianiam pracę i tak niestety wyszło. Dostałam tym samym o☠☠☠☠☠☠☠, że jak to, że praca ważna, że jak ktoś robi ślub w piątek to musi się liczyć z tym, że część ludzi nie przyjdzie - w ogóle nie było dyskusji i efekt był taki, że kończąc o 16:30 (a ślub na 17:00) piętnaście minut wcześniej (mój bezpośredni dyrek nie krył) w łazience na biegu się malowałam, coś tam spięłam z włosów, koleżanka zapięła mnie w kieckę, TŻ po mnie przyjechał i pędem do kościoła - byliśmy o 16:55. ![]() Cytat:
![]() Po raz kolejny: jak ja się bardzooooooo cieszę, że nie będę musiała tego wysłuchiwać. ![]() ![]() Cytat:
Co do kryzysu - zgadzam się, że teraz jest trudniej, nie mniej jednak znam również przypadki gdzie w niektórych miejscach nie chcieli dać kredytu, a w innym tak - chodź wiem, że te osoby nie korzystały z usług doradców, tylko same odwiedzały banki. Cytat:
![]() Mam jednak w rodzicie osoby które noszą swoje po 50 lat - moja babcia w dniu śmierci miała swoją na palcu i z nią została pochowana - wręcz była luźnawa, nosiła ślady użytkowania, ale nadal wyglądała całkiem, całkiem. Nie wiem jak Wy, ale ja bym właśnie chciała nosić tą jedyną jak najdłużej, ba! do końca moich dni. To właśnie tą założy mi TŻ w dniu ślubu i ta będzie dla mnie symbolem. Jakoś nie widzi mi się idea kupowania następnych. Będę walczyć o moje paluszki, by pozostały w takim samym rozmiarze. ![]() Cytat:
![]() Ostatnio nawet babeczka się speszyła lekko, jak jej podziękowałam, że mnie tym pytanie odmłodziła o dziesięć lat. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie zalozylam nasza strone internetowa. Nic na niej jeszcze nie ma, bo nawet daty nie mamy ustalonej, ale stronka jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj byłam w kinie z tz na filmie "Niemożliwe". Bardzo chciałam obejrzeć ten film. Tż oczywiście jak szliśmy do kina nie powiedział mi na jaki film idziemy... siadłam już na swoim miejscu a on mówi do mnie że ten film to "Drogówka"....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
My ostatnio w kinie byliśmy na Hobbicie,zarzekałam się, że nie, poszłam jak za karę,a w końcu siedziałam i wgapiałam się jak zaczarowana
![]() ![]() Czekam aż mi włosy podeschną i idziemy do moich rodziców. Zgarniemy moją księżniczkę na spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 | |
Zadomowienie
|
Witam nowe PMki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,9710 http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,9712 http://www.faso.com.pl/index.php?pag...mart&Itemid=61 Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() więc nie zapuszcze a wg nigdy nie miałam jakiś pieknych a zawsze na wszystkie imprezy robiłam tipsy ![]()
![]() |
#1932 |
BAN stały
|
Monia myslalam o czymś takim jak mam w załaczniku jak wejdziesz na pierwszą stronę i na mój nick klikniesz... Ale czy to się uda to się zobaczy
![]() Ja właśnie nie chcę frencza, już mi się znudził, kiedyś miałam fazę i tylko frencz, czas zerwać z tym ![]() ZAPISAŁAM SIĘ NA KURS U DOMINIKANÓW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Która z Was też chce "stroić" swoje zwierzaki na ślub? Wiem, że ktoś się przyznawał do tego pomysłu ![]() Ja właśnie siedzę na all i tyle pięknych kokardek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
BAN stały
|
Monia jak coś znajdę ciekawego jeszcze to będę wstawiać
![]() Ja nie wiem jak z moim Salemem, wiem, ze zabieramy go do naszego hotelu (70 zł!!!!! :/ ), wiec do zdjęć raczej go nie będzie z nami... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem Cię bo dla mnie mój pies to też jak moje dziecko i od początku oczywiste było, że musi być, że chcę z nią zdjęcia, nawet tż chce z nią foty ślubne ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
Kurs na miłość, prowadzi to samo małżeństwo co u Dominikanów, cena weekendowego jest taka sama
![]()
![]() |
#1937 | |
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() ![]() A ja siedzę w domu, gotuję obiad, obejrzałam dokument o Beyonce, potem lecę grać ![]()
![]() |
#1938 |
BAN stały
|
Monia do naszego, zawsze z nami jeździ do hoteli jak jeździmy na wesela
![]() Tylko albo nic od nas nie chcieli albo jakieś takie kwoty typu 10, 20 zł ![]() ![]() EDIT: Dziewczyny! Jeśli macie koty i często z nimi jeździcie tak jak ja to zamiast transporterka (nasz Salem strasznie się męczył!) polecam coś takiego http://animalia.pl/produkt,4253,49,t...-20-50-cm.html Teraz już nie płacze tylko spokojnie leży albo obserwuje co się dzieje za oknem ![]() Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-17 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Rozeznanie
|
ja ogólnie nie przepadam za zwierzętami proszę nie bić
![]() ![]() ![]() ![]()
#1940 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój bez, haha ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Rozeznanie
|
Pisałyście wcześniej o torcie i napewno będe chciala żeby było dużo alkoholu
![]() ![]() U mnie w domu zawsze taki się robi i nawet dzieci jedzą tak samo jak do bigosu daje butelke wina i wszyscy jedzą ![]() Chociaż tort mamy w cenie i nie wiem jaki rzeczywiście będzie ![]() Napewno będe rozmawiać z cukiernią co współpracuje z salą bo wybrałam trzy jeszcze nie wiem który z nich ale ciekawi mnie to czy dekoracje tortu z żywych kwiatów będą płatne ![]()
#1942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w dalszym ciągu nie wiem gdze najlepiej taką stronę założyć, a Tż wolałby bloga, ale to nie to samo.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Rozeznanie
|
alloffkowa Tam są gotowe zakładki, które trzeba uzupełnić, jest też możliwość dodania swoich zakładek. Są informacje o nas, o tym kiedy, jak i gdzie się poznaliśmy, nasza galeria itp. Informacje odnośnie dnia, godziny uroczystości ślubnej/weselnej. Np. jak dojechać do Kościoła, na salę. Wiadomo niektórzy będą w tych miejscach po raz pierwszy. Można też np. zrobić zakładkę odnośnie listy prezentów ( jeśli ktoś nie chce kopert
![]() ![]() Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-02-17 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Rozeznanie
|
a co do butów to byłam też w Krakowie na Kasztanowej
http://butyslubne.com.pl/ jest tam sklep tylko ze ślubnymi butami spodobały mi sie tam jedne ale to był rozmiar 38 a ja bym musiała mieć 35 i takie były by na zamówienie wpłaca sie zaliczkę 130 zł a jak przyjdą za ciasne to pan je rozbija no nie wiem jak w ciągu roku nie znajdę nic fajnego to zamówię tamte ale tak wciemno to troche się boje ![]() ![]() Niestety to jakaś nowość i nie ma zdjęcia na necie ![]() Na długiej też jest fajny sklep https://www.facebook.com/pages/Biel-...02128109834223 Tam mierzyłam były śliczne ale nie pasowały i pani mówiła że w maju ma coś przyjść z małych rozmiarów ceny różne od 100zl do 400 ale slub raz w życiu ![]() Bardzo miła pani tam pracuje ![]() ![]()
Razem od 06.05.2008 Zaręczeni 25.12.2011![]() ![]() Ślub 12.07.2014 ![]() Edytowane przez wioliix Czas edycji: 2013-02-17 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
choć ja chcę czerwone ![]() Co myślicie o nich: http://www.youtube.com/watch?v=G0V6R62uJ5s chyba całkiem fajnie zabawiają ludiz nie?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja zalozylam na mywedding.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeglądałam ten portal i bardzo mi się spodobał, ale nie uśmiechało mi się podawać wszystkich moich danych, w tym adresu domowego..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wioliix, dodałaś tak przepiękne buciki, że chyba zmieniłam zdanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć, Tak mówicie o tych obrączkach, że chyba sama zaraz pooglądam, bo jeszcze nie patrzyłam za nimi. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja stawiam na frencza z jakimś akcentem na palcu serdecznym w kolorze przewodnim ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
a gdzie taka stronke mozna załozyc ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.