Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-17, 12:21   #1921
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość

Ufffff
Jeszcze moze będę miała okazję w wakcaję być na sali weselnej która też nas ostatnio interesuje więc zobacze obadam sprawęa ta sala jest niedaleko mnie, no i jak narazie bierzemy ją poważnie pod uwagę

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.

Edytowane przez kulbensikowa
Czas edycji: 2013-02-17 o 12:23
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 12:24   #1922
misiadelko
BAN stały

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Trzymam kciuki!!!
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 12:26   #1923
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
mnie Tż nie dopuściłby do ślubu, gdybym miałą tipsy
Po mojemu-prawidłowo

Cytat:
Ja nie chcę frencza, cokolwiek byle nie frencz
A masz jakąś inną wizję Bo ja jeszcze rozważałam paznokcie w kolorze przewodnim, ale sama nie wiem, chyba frencz wygrywa

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
moooniaaaa wow to nieźle brawa dla TŻa he he

co do paznokci ja stosuje tą odżywkę już prawie 3 tydzień z Eveline faktycznie jest dobra bo mam dużo twardsze paznokcie ale skórki mi się takie zrobił nie po bokach ale jak się paznokieć kończy i boli ale do ślubu na pewno będę mieć żele bo nawet z odżywką mi się łamią i nie zapuszczę takich równych
Noo teraz jestem z niego dumna, że był taki hmm stanowczy i uparty
Ja też jestem wierna eveline, ale ostatnio non stop jej używam i zamarzył mi się jakiś kolor
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 12:30   #1924
KaEs
Wtajemniczenie

ja jeżeli nie zdecyduje się na frencz i jak będę mieć buty ślubne kolorowe to wówczas w tym kolorze pazury jakoś z zapuszczaniem nie mam problemu, bo rosną jak na drożdżach zarówno paznokcie jak i włosy

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 12:35   #1925
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
No i jest jakiś jeden szczęśliwiec
No cholercia! I znów nie ja!

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam w Krakowie bo spodobały mi się buty lecz na targach nie mieli rozmiarówki nie wiem czemu ale mam jakieś nie wymiarowe nogi 36 mi skacze a 35 za ciasne
Skąd, ja to znam?
Też mam taką małą stopę i kupowanie butów zazwyczaj to dla mnie koszmar - wszystko lata, mam w ogóle ją bardzo wąską, więć mało które bez pasków czy zapięć się nadają.
Czuję, że ze ślubnymi będą przeboje. Chociaż, nie chcę białych, więc pewnie w zwykłym sklepie kupię.

Koleżanka (która tańczy) namawia mnie na taneczne, sama takie do ślubu planuje kupić. Powiedziała, że dużo droższe nie będą a komfort nieporównywalny. Tylko później musiałabym je czymś podbić gdybym chciała chodzić w nich po ulicy.

Cytat:
I to przecież nie powiedziane że wesele ma byc w sobote przecież to obojętne jaki dzień
Wiesz, są ludzie i... parapety.
Ja miałam taką sytuację w zeszłym roku. Przyjaciele zrobili ślub i wesele w piątek. Ja akurat tego miesiąca zaczynałam nową pracę i od razu na rozmowie kwalifikacyjnej zapytałam czy byłaby możliwość bym tego dnia wyszła 2 godziny wcześniej, proponując nawet by cały dzień rozliczyli mi jako bezpłatny urlop. Że już potwierdziłam, że będę, a teraz zmianiam pracę i tak niestety wyszło.
Dostałam tym samym o☠☠☠☠☠☠☠, że jak to, że praca ważna, że jak ktoś robi ślub w piątek to musi się liczyć z tym, że część ludzi nie przyjdzie - w ogóle nie było dyskusji i efekt był taki, że kończąc o 16:30 (a ślub na 17:00) piętnaście minut wcześniej (mój bezpośredni dyrek nie krył) w łazience na biegu się malowałam, coś tam spięłam z włosów, koleżanka zapięła mnie w kieckę, TŻ po mnie przyjechał i pędem do kościoła - byliśmy o 16:55.

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaa, proszę Cię tzn. ja się z tym zgadzam, że ciasto nie powinno być z alkoholem, ale...

Jesteśmy już po naukach, mówię Wam dziewczyny, masakra:P Przez pół dnia mnie dzisiaj nosiło, bo jak słuchałam BZDUR natury biologicznej, że np. wirus HIV przechodzi przez prezerwatywę, przecięcie (nie podwiązanie!) nasieniowodów jest odwracalne, a ALT i AST to frakcje cholesterolu to mi się słabo robiło Nie wspomnę o innych rzeczach, już bardziej natury etycznej z którymi nie do końca się zgadzam...

No i o tym alkoholu - babki stwierdziły, że jak kobieta jest w ciąży idąc do ślubu, to KATEGORYCZNIE nie powinna przyjąć komunii w 2 postaciach, bo przecież ŁYCZEK wina mszalnego (rozcieńczanego wodą i nisko procentowego) to jednak alkohol, a on przecież szkodzi dziecku

Dzięki Bogu, że mamy to już za sobą, zostały nam 2 spotkania w poradni życia rodzinnego, ale to za jakiś czas jak mój mózg odpocznie od tych dyrdymałów, albo znajdziemy kogoś kto nam za jednym razem oba podpisze. Choć nie powiem, ciekawa jestem co mi babka powie na temat tego kiedy mam sobie mierzyć temperaturę i śluz jak będę pracować na zmiany
Oooo rany.
Po raz kolejny: jak ja się bardzooooooo cieszę, że nie będę musiała tego wysłuchiwać.

Cytat:
od kryzysu gospodarczego wszystko się zmieniło, nie jest tak łatwo zdobyć kredyt, tym bardziej młodym ludziom. A jeżeli ktoś istnieje dodatkowo w BIK'u to juz w ogóle może się pożegnać z kredytem... Jeżeli ktoś nie ma zdolności kredytowej to niestety nie dostanie kredytu, tym bardziej hipoteczny, albo po prostu na większą kwotę. Rygor się zaostrzył. Kiedyś bank miał większe zaufanie do klienta, w tym momencie wszystko się zmieniło. a może poprosilibyście rodziców, żeby Wam wzięli, a Wy byście spłacali? Chociaż no nie wiem czy to najodpowiedniejsze prosić o coś takiego rodziców..
Wiesz, jak ktoś ma/miał jakieś problemy ze spłatą zobowiązań i wylądował w BIKu to wcale się nie dziwię, że mu odmawiają - tez bym to zrobiła.
Co do kryzysu - zgadzam się, że teraz jest trudniej, nie mniej jednak znam również przypadki gdzie w niektórych miejscach nie chcieli dać kredytu, a w innym tak - chodź wiem, że te osoby nie korzystały z usług doradców, tylko same odwiedzały banki.

Cytat:
z tym noszeniem obrączek na całe życie jest lekka przesada moim zdaniem moi rodzice np. kupili sobie nowe, większe bo paluchy im przytyły i nie było sensu aż tyle powiększać obrączki a tak na 20 lecie wymienili sobie, na 25lecie mama dostała z kolei drugi zaręczynowy teraz juz mieli 33lecie, zobaczymy co tata wymyśli na 35 lecie
No ja im się paluszki utuczyły, to wiadomo..
Mam jednak w rodzicie osoby które noszą swoje po 50 lat - moja babcia w dniu śmierci miała swoją na palcu i z nią została pochowana - wręcz była luźnawa, nosiła ślady użytkowania, ale nadal wyglądała całkiem, całkiem.

Nie wiem jak Wy, ale ja bym właśnie chciała nosić tą jedyną jak najdłużej, ba! do końca moich dni. To właśnie tą założy mi TŻ w dniu ślubu i ta będzie dla mnie symbolem. Jakoś nie widzi mi się idea kupowania następnych.
Będę walczyć o moje paluszki, by pozostały w takim samym rozmiarze.

Cytat:
o matko, dziękuję bardzo 24 lata, a wciąż pytają się o dowód, strasznie mi to przeszkadza!
Mnie też pytają - CIĄGLE!
Ostatnio nawet babeczka się speszyła lekko, jak jej podziękowałam, że mnie tym pytanie odmłodziła o dziesięć lat.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 12:57   #1926
Opiumalfa
Zakorzenienie

ja wlasnie zalozylam nasza strone internetowa. Nic na niej jeszcze nie ma, bo nawet daty nie mamy ustalonej, ale stronka jest jak cos bedzie wiecej to sie pochwale
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 13:01   #1927
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Wczoraj byłam w kinie z tz na filmie "Niemożliwe". Bardzo chciałam obejrzeć ten film. Tż oczywiście jak szliśmy do kina nie powiedział mi na jaki film idziemy... siadłam już na swoim miejscu a on mówi do mnie że ten film to "Drogówka".... a z racji że ja nienawidzę polskich filmów (prawie wszystkich - o czym tz bardzo dobrze wie) nie wiedziałam... siedzieć czy wyjść No ale w końcu film się zaczął i odetchnełam z ulgą Polecam film!!! jest na prawdę dobry!! Dobrze nagrany i zagrany. Bardzo wzruszający, co chwilę chce się ryczeć.. Pan który siedział koło mnie co chwilę przecierał oczy.. a w kinie co chwilkę ktoś smarkał w chusteczkę.. ja z racji że nie wiedziełam od początku na jaki film idziemy nie przygotowałam się i nie miałam za bardzo w co smarkać miałam jedną chustkę w torebce na szczescie, ale to mało.... Była któraś z Was na tym filmie? podobał Wam się? bo mi bardzo. Najbardziej podobał mi się najmłodszy chłopczyk

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 13:05   #1928
moooniaaaa
Zakorzenienie

My ostatnio w kinie byliśmy na Hobbicie,zarzekałam się, że nie, poszłam jak za karę,a w końcu siedziałam i wgapiałam się jak zaczarowana więc nie ma co się z góry uprzedzać

Czekam aż mi włosy podeschną i idziemy do moich rodziców. Zgarniemy moją księżniczkę na spacer
Stary 2013-02-17, 13:06   #1929
lupinka
Zadomowienie

Witam nowe PMki a Was nadrobiłam pobieżnie, temat ślubu u nas teraz na drugim planie, walczymy z trudami dnia codziennego liczę, że po sesji zacznę organizować te nauki przedślubne, żeby mieć to też już jak najszybciej z głowy co do obrączek na pewno chcemy mieć oboje taki sam model, żółte złoto, mamy trochę naszego złota, więc będziemy robić na jakiś wzór, a nie kupować gotowe. Podobają nam się proste ze ściętym brzegiem, albo z wgłębieniami przy obu brzegach ale jeszcze mierzenie (ile mm szerokości, jaki dokładnie rozmiar) i zbieranie katalogów przed nami can't wait! myślę, że wybierzemy coś w tym stylu:
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,9710
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,9712
http://www.faso.com.pl/index.php?pag...mart&Itemid=61

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja właśnie z tą myślą wybrałam jeden z bardziej polecanych kursów w Krakowie. Jak już muszę iść, to chcę choć trochę z tego skorzystać, a podobno kurs jest super prowadzony, bez moralizatorstwa i zbytniego "nawracania". Idziemy przez weekend A poradnię zrobimy raz, bo mój TŻ nie bardzo ma ochotę w ogóle na to iść. A w naszej diecezji dwie poradnie zastępuje udział w warsztatach komunikacji małżeńskiej. Ciekawe i przydatne dużo bardziej
podzielisz się informacją, jaki to konkretnie kurs? u dominikanów?
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 13:06   #1930
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
ja wlasnie zalozylam nasza strone internetowa. Nic na niej jeszcze nie ma, bo nawet daty nie mamy ustalonej, ale stronka jest jak cos bedzie wiecej to sie pochwale
Też mamy taką stronę fajna sprawa jestem na etapie wprowadzania danych itp. ale później zamierzam udostępnić link rodzinie i znajomym, jest to bardzo fajna forma przekazywania różnego rodzaju wiadomości dot. naszego dnia, a co ważne każdy może wejść na stronkę w dowolnym czasie i dowiedzieć się tego co go interesuje
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 13:12   #1931
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Ja tez nie chcę tipsów, tylko swoje naturalki, pomalowane jakimś delikatnym kolorkiem lub francuski
ja na pewno chce tipsy bo do pracy muszę mieć bardzo krótkie paznokcie
więc nie zapuszcze a wg nigdy nie miałam jakiś pieknych a zawsze na wszystkie imprezy robiłam tipsy
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 13:14   #1932
misiadelko
BAN stały

Monia myslalam o czymś takim jak mam w załaczniku jak wejdziesz na pierwszą stronę i na mój nick klikniesz... Ale czy to się uda to się zobaczy
Ja właśnie nie chcę frencza, już mi się znudził, kiedyś miałam fazę i tylko frencz, czas zerwać z tym

ZAPISAŁAM SIĘ NA KURS U DOMINIKANÓW
Stary 2013-02-17, 13:24   #1933
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia myslalam o czymś takim jak mam w załaczniku jak wejdziesz na pierwszą stronę i na mój nick klikniesz... Ale czy to się uda to się zobaczy
Ja właśnie nie chcę frencza, już mi się znudził, kiedyś miałam fazę i tylko frencz, czas zerwać z tym

ZAPISAŁAM SIĘ NA KURS U DOMINIKANÓW
Bardzo fajny i moim zdaniem lepszy taki brokat niż odstająca ozdoba, przynajmniej w moim wypadku

Która z Was też chce "stroić" swoje zwierzaki na ślub? Wiem, że ktoś się przyznawał do tego pomysłu
Ja właśnie siedzę na all i tyle pięknych kokardek sukienkę dla mojej daruję, nieprzyzwyczajona to pewnie by się tylko męczyła i kombinowała jak zdjąć Ale kokarda obowiązkowo musi być!
Stary 2013-02-17, 13:32   #1934
misiadelko
BAN stały

Monia jak coś znajdę ciekawego jeszcze to będę wstawiać

Ja nie wiem jak z moim Salemem, wiem, ze zabieramy go do naszego hotelu (70 zł!!!!! :/ ), wiec do zdjęć raczej go nie będzie z nami... A tak bardzo chcialam go wystroić, to moje "dziecko"
Stary 2013-02-17, 13:35   #1935
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia jak coś znajdę ciekawego jeszcze to będę wstawiać

Ja nie wiem jak z moim Salemem, wiem, ze zabieramy go do naszego hotelu (70 zł!!!!! :/ ), wiec do zdjęć raczej go nie będzie z nami... A tak bardzo chcialam go wystroić, to moje "dziecko"
Do hotelu, w którym Wy będziecie czy dla zwierząt?
Rozumiem Cię bo dla mnie mój pies to też jak moje dziecko i od początku oczywiste było, że musi być, że chcę z nią zdjęcia, nawet tż chce z nią foty ślubne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 13:41   #1936
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość

podzielisz się informacją, jaki to konkretnie kurs? u dominikanów?
Kurs na miłość, prowadzi to samo małżeństwo co u Dominikanów, cena weekendowego jest taka sama
Stary 2013-02-17, 13:43   #1937
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
dziewczyny te ćwiczenia z chodakowską naprawdę pomagają wczoraj widziałam się z przyjaciółką, która mieszka w innym mieście i długo się nie widziałyśmy, zauważyła u mnie zmiany
Nie, nie takie ćwiczenia na uczelnię

A ja siedzę w domu, gotuję obiad, obejrzałam dokument o Beyonce, potem lecę grać

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 13:44   #1938
misiadelko
BAN stały

Monia do naszego, zawsze z nami jeździ do hoteli jak jeździmy na wesela

Tylko albo nic od nas nie chcieli albo jakieś takie kwoty typu 10, 20 zł A u nas 70... Może od nas wezmą mniej?

EDIT: Dziewczyny! Jeśli macie koty i często z nimi jeździcie tak jak ja to zamiast transporterka (nasz Salem strasznie się męczył!) polecam coś takiego http://animalia.pl/produkt,4253,49,t...-20-50-cm.html Teraz już nie płacze tylko spokojnie leży albo obserwuje co się dzieje za oknem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cat-wedding-11.jpg (50,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cat-wedding-9.jpg (67,6 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-02-17 o 13:47
Stary 2013-02-17, 13:45   #1939
Angel_21_
Rozeznanie

ja ogólnie nie przepadam za zwierzętami proszę nie bić i nie wyobrażam sobie zwierząt na ślubie bałabym się ze będzie jakaś akcja ... zwierzątka słodko wyglądają ubrane ale czy w dniu ślubu będzie to tak pięknie i słodko wyglądać to nie wiem mogą sobie coś ubzdurać ale dla tych co planują zwierzątka i ubranka dla nich to ja bym była za plenerem z takimi fotkami a nie na ślubie
Stary 2013-02-17, 13:58   #1940
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Was i czytając post Nati to się zaczęłam bać, bo dzisiaj o 14 jedziemy z P. na te całe nauki przedmałżeńskie i ma to 3 godz. trwać Już mi zapowiedział, że jemu żadna 60 letnia dziewica zakonnica nie będzie mówiła jak się zabezpieczać Czuje że nas wyproszą, chyba, że mu usta zaknebluje
mój tż też nie umie siedzieć cicho xd
Cytat:
mnie Tż nie dopuściłby do ślubu, gdybym miałą tipsy
a mój bez, haha bratowa zrobi mi
Cytat:
ja te bym chciała, ale nie wiedziałabym co na niej pisac
Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam w kinie z tz na filmie "Niemożliwe". Bardzo chciałam obejrzeć ten film. Tż oczywiście jak szliśmy do kina nie powiedział mi na jaki film idziemy... siadłam już na swoim miejscu a on mówi do mnie że ten film to "Drogówka".... a z racji że ja nienawidzę polskich filmów (prawie wszystkich - o czym tz bardzo dobrze wie) nie wiedziałam... siedzieć czy wyjść No ale w końcu film się zaczął i odetchnełam z ulgą Polecam film!!! jest na prawdę dobry!! Dobrze nagrany i zagrany. Bardzo wzruszający, co chwilę chce się ryczeć.. Pan który siedział koło mnie co chwilę przecierał oczy.. a w kinie co chwilkę ktoś smarkał w chusteczkę.. ja z racji że nie wiedziełam od początku na jaki film idziemy nie przygotowałam się i nie miałam za bardzo w co smarkać miałam jedną chustkę w torebce na szczescie, ale to mało.... Była któraś z Was na tym filmie? podobał Wam się? bo mi bardzo. Najbardziej podobał mi się najmłodszy chłopczyk
nie byłam, ale chyba pódje
Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Też mamy taką stronę fajna sprawa jestem na etapie wprowadzania danych itp. ale później zamierzam udostępnić link rodzinie i znajomym, jest to bardzo fajna forma przekazywania różnego rodzaju wiadomości dot. naszego dnia, a co ważne każdy może wejść na stronkę w dowolnym czasie i dowiedzieć się tego co go interesuje
a co tam dodajesz?
Cytat:
Monia do naszego, zawsze z nami jeździ do hoteli jak jeździmy na wesela

Tylko albo nic od nas nie chcieli albo jakieś takie kwoty typu 10, 20 zł A u nas 70... Może od nas wezmą mniej?

EDIT: Dziewczyny! Jeśli macie koty i często z nimi jeździcie tak jak ja to zamiast transporterka (nasz Salem strasznie się męczył!) polecam coś takiego http://animalia.pl/produkt,4253,49,t...-20-50-cm.html Teraz już nie płacze tylko spokojnie leży albo obserwuje co się dzieje za oknem
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 14:05   #1941
wioliix
Rozeznanie

Pisałyście wcześniej o torcie i napewno będe chciala żeby było dużo alkoholu bo inaczej dla mnie jest taki mdły
U mnie w domu zawsze taki się robi i nawet dzieci jedzą tak samo jak do bigosu daje butelke wina i wszyscy jedzą
Chociaż tort mamy w cenie i nie wiem jaki rzeczywiście będzie
Napewno będe rozmawiać z cukiernią co współpracuje z salą bo wybrałam trzy jeszcze nie wiem który z nich ale ciekawi mnie to czy dekoracje tortu z żywych kwiatów będą płatne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 376379_490079264366707_1254007548_n.jpg (55,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg offer_d1_2_1295917231.jpg (28,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg galeria_we_dwoje_46.jpg (26,4 KB, 8 załadowań)
Stary 2013-02-17, 14:10   #1942
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
O, fajnie Gdzie taką stronkę załoyżyłaś?
Ja w dalszym ciągu nie wiem gdze najlepiej taką stronę założyć, a Tż wolałby bloga, ale to nie to samo.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 14:15   #1943
aneczka25057
Rozeznanie

alloffkowa Tam są gotowe zakładki, które trzeba uzupełnić, jest też możliwość dodania swoich zakładek. Są informacje o nas, o tym kiedy, jak i gdzie się poznaliśmy, nasza galeria itp. Informacje odnośnie dnia, godziny uroczystości ślubnej/weselnej. Np. jak dojechać do Kościoła, na salę. Wiadomo niektórzy będą w tych miejscach po raz pierwszy. Można też np. zrobić zakładkę odnośnie listy prezentów ( jeśli ktoś nie chce kopert ) i za pośrednictwem tej stronki udostępnić gościom możliwość rezerwacji wybranego prezentu. Albo zakładki odnośnie wieczoru panieńskiego/kawalerskiego (jeśli ktoś organizuje). Tak naprawdę to od Ciebie zależy jak ta stronka będzie wyglądać
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-02-17 o 14:17
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 14:20   #1944
wioliix
Rozeznanie

a co do butów to byłam też w Krakowie na Kasztanowej
http://butyslubne.com.pl/

jest tam sklep tylko ze ślubnymi butami spodobały mi sie tam jedne ale to był rozmiar 38 a ja bym musiała mieć 35 i takie były by na zamówienie wpłaca sie zaliczkę 130 zł a jak przyjdą za ciasne to pan je rozbija no nie wiem jak w ciągu roku nie znajdę nic fajnego to zamówię tamte ale tak wciemno to troche się boje
Niestety to jakaś nowość i nie ma zdjęcia na necie

Na długiej też jest fajny sklep

https://www.facebook.com/pages/Biel-...02128109834223

Tam mierzyłam były śliczne ale nie pasowały i pani mówiła że w maju ma coś przyjść z małych rozmiarów ceny różne od 100zl do 400 ale slub raz w życiu
Bardzo miła pani tam pracuje wkleje zdjęcia najładniejszych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 604136_441463152567382_1079683672_n.jpg (16,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 69471_441462695900761_457419233_n.jpg (49,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 182002_436735533040144_1358615067_n.jpg (22,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 251770_195034977210202_5831346_n.jpg (49,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 535469_436736173040080_1792917826_n.jpg (23,1 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez wioliix
Czas edycji: 2013-02-17 o 14:22
Stary 2013-02-17, 14:32   #1945
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
alloffkowa Tam są gotowe zakładki, które trzeba uzupełnić, jest też możliwość dodania swoich zakładek. Są informacje o nas, o tym kiedy, jak i gdzie się poznaliśmy, nasza galeria itp. Informacje odnośnie dnia, godziny uroczystości ślubnej/weselnej. Np. jak dojechać do Kościoła, na salę. Wiadomo niektórzy będą w tych miejscach po raz pierwszy. Można też np. zrobić zakładkę odnośnie listy prezentów ( jeśli ktoś nie chce kopert ) i za pośrednictwem tej stronki udostępnić gościom możliwość rezerwacji wybranego prezentu. Albo zakładki odnośnie wieczoru panieńskiego/kawalerskiego (jeśli ktoś organizuje). Tak naprawdę to od Ciebie zależy jak ta stronka będzie wyglądać
yhym, może kiedyś się zdecyduje
Cytat:

jest tam sklep tylko ze ślubnymi butami spodobały mi sie tam jedne ale to był rozmiar 38 a ja bym musiała mieć 35 i takie były by na zamówienie wpłaca sie zaliczkę 130 zł a jak przyjdą za ciasne to pan je rozbija no nie wiem jak w ciągu roku nie znajdę nic fajnego to zamówię tamte ale tak wciemno to troche się boje

Tam mierzyłam były śliczne ale nie pasowały i pani mówiła że w maju ma coś przyjść z małych rozmiarów ceny różne od 100zl do 400 ale slub raz w życiu
całkiem ładne butki !!!
choć ja chcę czerwone

Co myślicie o nich: http://www.youtube.com/watch?v=G0V6R62uJ5s

chyba całkiem fajnie zabawiają ludiz nie??
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 14:45   #1946
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie, szczegolnie, ze my mamy destination wedding (taki troche) wiec infrmacja bedzie w jednym miejscu, w trzech jezykach i juz

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
mój tż też nie umie siedzieć cicho xd

a mój bez, haha bratowa zrobi mi

ja te bym chciała, ale nie wiedziałabym co na niej pisac
wpisujesz cos o was, date slubu, miejsce slubu i wesela, ewenutalnie noclegi, przebieg dnia, dojazd (mapka) co tylko chcesz, kontakt do was.

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
O, fajnie Gdzie taką stronkę załoyżyłaś?
Ja w dalszym ciągu nie wiem gdze najlepiej taką stronę założyć, a Tż wolałby bloga, ale to nie to samo.
ja zalozylam na mywedding.com
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 14:49   #1947
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie, szczegolnie, ze my mamy destination wedding (taki troche) wiec infrmacja bedzie w jednym miejscu, w trzech jezykach i juz

wpisujesz cos o was, date slubu, miejsce slubu i wesela, ewenutalnie noclegi, przebieg dnia, dojazd (mapka) co tylko chcesz, kontakt do was.

ja zalozylam na mywedding.com

Przeglądałam ten portal i bardzo mi się spodobał, ale nie uśmiechało mi się podawać wszystkich moich danych, w tym adresu domowego..
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 14:50   #1948
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja chcę mieć kolorowe buty na ślubie, bo białe jak dla mnie nie wyglądają zbyt ciekawie.
Ale wioliix, dodałaś tak przepiękne buciki, że chyba zmieniłam zdanie

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 15:27   #1949
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość

a tak z innej beczki planujecie tort weselny z alkoholem czy bez ? bo my z TŻem nie lubimy tortów z % ale nie wiem jak goście zależy nam żeby to im pasowało ale nie wiem jak lepiej z % czy bez
Czasami mnie zaskakujecie.. Myślicie o takich rzeczach, o których ja pewnie będę myśleć na miesiąc przed weselem

Cytat:
Przyjechała ciocia i wujek, rodzice dziewczyny, która się w Sylwestra zaręczyła I nie będzie brała ślubu na pewno w 2014 Powiedzieli "dobrze będzie jak w 2080 weźmie" Okazało się, że facet prawie ją zmusił do zaręczyn

Cytat:
Ja sobie obiecuję, że pokornie wysłucham co mają do powiedzenia i ani słowem się nie odezwę
O to tak jak ja

Cześć,

Tak mówicie o tych obrączkach, że chyba sama zaraz pooglądam, bo jeszcze nie patrzyłam za nimi.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 15:54   #1950
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeżeli nie zdecyduje się na frencz i jak będę mieć buty ślubne kolorowe to wówczas w tym kolorze pazury jakoś z zapuszczaniem nie mam problemu, bo rosną jak na drożdżach zarówno paznokcie jak i włosy

ja stawiam na frencza z jakimś akcentem na palcu serdecznym w kolorze przewodnim

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:

a gdzie taka stronke mozna załozyc ?

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Bardzo fajny i moim zdaniem lepszy taki brokat niż odstająca ozdoba, przynajmniej w moim wypadku

Która z Was też chce "stroić" swoje zwierzaki na ślub? Wiem, że ktoś się przyznawał do tego pomysłu
Ja właśnie siedzę na all i tyle pięknych kokardek sukienkę dla mojej daruję, nieprzyzwyczajona to pewnie by się tylko męczyła i kombinowała jak zdjąć Ale kokarda obowiązkowo musi być!
Ja mojemu Badusiowi i Chesterkowi chce kupic piekne fioletowe muszki
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości