|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
Ja bym chciała powrócić do moich ud z przed jakiś 4 lat
![]() Teraz mam masakrę, ogólnie są szczupłe ale mam straszny cellulit no i rozstępy |
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Maja wypasiony ten blender
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Zuken ale dorosłe kobiety nie mają takich ud Na zdjęciu ewidentnie są uda dziewczynki.
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
nooo
już długo planowaliśmy go zakupić, ale ciągle cena spowalniała moją decyzję..a do saturna miałam bon na 100 zł więc dałam za niego 230 póki co jestem zadowolona z zakupu,a jutro będę testować
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak chcę takie mieć
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
maja, super ten blender! myślałam, że kupilaś coś takiego a tu caly zestaw
![]() http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...7&tx=110&ty=54 u mnie fakt - byla różnica jakaś tam, ale jak zaczęło być coraz lepiej to się poddałam i teraz muszę zaczynać od zera... jestem w trakcie poszukiwania motywacji
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczę ile ja bym dała by mieć kogoś z kim mogłabym chodzić na siłownię..bo samej mi się nie bardzo chce a tak to byłby ktoś kto by mnie motywował.. kurde..sąsiad z góry coś uporczywie wierci |
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
zuken, o matko, za nic nie chciałabym takich patyczków
kojarzą mi się z nogami anorektyczek maja, ćwicz w domu - jak ja. wiecie jak ja się zaczęłam motywować? że skoro tyle już ćwiczę, to teraz nie mogę tego olać, bo te wszystkie godziny męk pójdą na marne. szkoda mi tamtego czasu po prostu. na razie działa + czytam posty Ewy i powtarzam jak mantrę: "nic się samo nie wydarzy"
|
|
|
|
#728 |
|
Konto usunięte
|
Witam,
U nas nic ciekawego, tyle że mieszkamy razem. I na pierscionek się naczekam jeszcze pare lat, gdyż mój chłopak jest przeciwnikiem ślubów (jesteśmy prawie 20miesięcy razem dopiero). Więc w chwilach kryzysu na pewno będę wpadać pomarudzić
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mega chude, dłuuugie nogi, fajny odstający tyłeczek, umięśniony brzuszek i miseczka rozmiar C To mój ideał hehe![]() Ja też ćwiczę w domu Teraz miałam tydzień przerwy bo sobie naciągnęłam mięsień w ręce i już tęsknie za ćwiczeniami! To wciąga i uzależnia, najgorzej jest zacząć a później już leci |
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówiłam teraz bratu kartę Multisportu to może razem będziemy chodzić.. ![]() poza tym chyba do domu kupię sobie Nike+ Kinect Training- ponoć jest rewelacyjny, trzeba się naprawdę starać, bo sensor wyczuwa, że nie nadążasz albo robisz inne kroki i wtedy trener Cię motywuje
|
|
|
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że cycków nie mam większych Cytat:
ja planuję sprezentować lubemu konsolę do gier, ale to na trzydziestkę (i póki co odkładanie kasy mi nie idzie ), wtedy bym miała takie bajery na siłowni Ci szybko leci czas? nie... tzn. dla mnie może być jeszcze, bo sobe poczytam na orbitreku czy coś, ale i tak odliczam minuty do końca. ja wolę w domu. no i czasu na dojścia nie marnuję, a to jest dla mnie najważniejsze teraz
|
||
|
|
|
#732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Ja też miałam pomysł, żeby sobie kupić kinecta Także u mnie by się to nie sprawdziło ale podobno to jest fajna sprawa---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
chyba Ale chciałabym być zdecydowanie chudszą i jędrniejszą
|
||
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
naj ja ma siłownię bardzo blisko, konkretnie Fitness Academy
![]() zuken różne..prawie codziennie ćwiczę Brazil Butt Lift, najbardziej lubię Cardio ![]() poza tym robie ćwiczenia z hantelkami i różne takie na nogi, które wyniosłam z fitnessu, ze studiów ![]() dzisiaj chyba zacznę jeszcze A6W.. a kinecta już mam i wcale mi się nie znudził mimo, ze mam go ponad rok..może często z niego nie korzystam, ale lubię sobie poćwiczyć z nim..dlatego ta gra mogłaby się u mnie sprawdzić.. |
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
no ja żałuję, że u mnie pod domem to tylko joga, chociaż w ciąży skorzystam
![]() ale myślę, czy w wakacje się nie zapisać gdzieś i jeździć rowerem wszak taki multisport to grosze przy normalnym karnecie na siłkę. no zobaczymy, jak mi będzie szło - tak czy siak wiem, że ćwiczenia to już stały element mojego życia |
|
|
|
#735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ostatnich 10 minutowych ćwiczeniach na ramiona mam tygodniową przerwęZazdroszczę siłowni tak blisko! Ja bym musiała dojeżdżać do miasta, jakieś 15 km a do tego płacić kupę kasy... Pozatym chodzę do pracy na dwie zmiany i miałabym możliwość jeździć co drugi tydzień tylko, więc mi się to nie opłaca---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
? Wiem, że chcesz zrzucić trochę cm z ud ale czy rower nie sprawi, że będą zbyt masywne?Ja planuję zacząć biegać, tż się wziął to ja też muszę bo chcę być w lepszej formie niż on
|
||
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry, ja przyszłam się przywitać
.
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym jeździła górskim po wertepach i skałach to pewnie tak dla mnie bieganie to masakra - czuję właśnie moje wielkie uda i łydki brrr, poza tym nie umiem i nie lubię biegać, nie mam do tego formy. w Girls był taki fragment: http://www.youtube.com/watch?v=KyzUG2nyf5k mniej więcej tak u mnie wygląda bieganie + wstyd mi przed ludźmi :/ arra - właśnie czytam o nuklearnej zimie
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-02-17 o 17:46 |
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie lubię biegać..poza tym wokół domu nie mam tras biegowych a po osiedlu biega mi się naprawdę niefajnie..
podziwiam ludzi, którzy jak zaczną biec to biegną godzinę lub dwie, bez przystanku..ja najdalej wytrzymałam 30 minut, ale mocno się napracowałam by wyregulować oddech (mam astmę i bardzo często brakuje mi tchu) więc zdecydowanie wolę inne sporty..na bieżni tez nie biegam, ale chodzę pod górę.. |
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to chyba najszybszy sposób, żeby nabrać trochę kondycji a tego mi strasznie brakuje bo tak jak kiedyś byłam w miarę wysportowana, tak teraz męczę się i dyszę jak parowóz wchodząc po schodach także tego... z kondycją to u mnie jakaś masakra jest![]() U mnie bieganie też wygląda tak jak na tym filmiku hehe tylko, że ja mieszkając na wsi wybieram polną dróżkę lub las i nikt mnie wtedy nie ogląda Pozatym zawsze jak biegam to nie do wycieńczenia, tylko jak czuję już zmęczenie to maszeruję i tak cały czas 2 minuty biegnę, 5 minut maszeruję |
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
przeglądam sobie wizaż i powiem, że jestem pod wrażeniem zmian po zrobieniu makijażu tym paniom:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664885 ja przed nałożeniem tapety niewiele się różnię niż po, a tu..
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam blisko nad jezioro więc w sumie mogłabym biec czy tam maszerować tam, a potem biegać wokół jeziora, ale nie kręci mnie to w ogóle.
za to jak mam płaskie buty to wbiegam po schodach. mam 100 schodów do mieszkania, więc zawsze to coś wchodzę spokojnie bez cienia zadyszki, ale to już przyzwyczajenie.---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Bo niektóre osoby to aż niepodobne do siebie![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
Ja bym chyba padła jakbym tak codziennie miała śmigać to kondycję na pewno masz lepszą niż ja |
||
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
OK, zważyłam się właśnie na wadze lekarskiej... mam nadzieję, że takie też potrafią się mylić
zobaczymy co powie dietetyczka
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętaj, że ważenie to nic dobrego Zmierz się na poprawę nastroju, mówię Ci! Na pewno Ci już kilka cm spadło skoro czujesz po spodniachWaga to zuo! A Ty jesteś piękna a będziesz jeszcze piękniejsza dzięki ćwiczeniom i samozaparciu I trochę motywacji w załączniku Cyc do przodu i ćwiczymy dalej![]() Będziemy sexi flexi laseczki! O!
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
zuken, no ale ja nie tylko ważę za dużo, ale też wyglądam tragicznie
wiem, że waga nie jest ważna, ale tylko wtedy, gdy jest w normie, a ja mam nadwagę, sporą... jestem załamana, myślałam, że będę mieć z 3-5 kilo mniej, niż zobaczyłam. pocieszam się, że wieczorem ważę więcej ![]() no nic, trudno, dam radę. |
|
|
|
#748 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To teraz czekają Cie 2 godziny na bieżni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem zabiegana, bo przyleciała mama i na dokładkę B. jest chory, bierze antybiotyk. Na szczęście jeszcze jutro wolne, więc rano zaliczę siłownię, a potem szoping z mamą. Tera relax, czyli sushi i Keith Jarrett
|
||||||
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Także nie ma się co łamać, przecież to dopiero początek! A mierzyłaś się? Ja nie mam nadwagi a wyglądam okropnie... mam straszny cellulit, rozstępy, po prostu masakra jakaś ale wierzę, że będzie coraz lepiej
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale czy to powód by nie nosić czasem?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

już długo planowaliśmy go zakupić, ale ciągle cena spowalniała moją decyzję..a do saturna miałam bon na 100 zł więc dałam za niego 230
póki co jestem zadowolona z zakupu,a jutro będę testować
01.08.2013
15.08.2014

i już tęsknie za ćwiczeniami! To wciąga i uzależnia, najgorzej jest zacząć a później już leci

Ale chciałabym być zdecydowanie chudszą i jędrniejszą
Ja bym chyba padła jakbym tak codziennie miała śmigać
za dobrze mamy z nimi