![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
![]() I jo tyż Cię kochom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale wy tu o smakołykach piszecie. Samba zdrówka. Ja się zawsze ratowałam syropem z cebuli ![]() Agatek ![]() ![]() Baja super ten kurs. Gold super, wszystko już gotowe? Ana super, to kiedy montujecie? Jaki kolor wzięliście? Dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki za babcię. Operacja ok. Babcia miała skręconą kostkę oraz złamaną kość strzałkową i piszczelową z przesunięciem. Nie dawali jej śrub tylko jakieś płytki. Teraz ma gips na 6 tygodniu z wycięciem na zmianę opatrunku, potem szyny a potem rehabilitacja ją czeka. Generalnie ma się dobrze, tylko ma zakaz chodzenia (tylko do wc) przez cały czas jak ma nogę w gipsie. W sobotę już ją wypisali więc leży sobie w domu z nogą w górze a dziadek ją rozpieszcza i jej jedzonko na tacy podaje, lata przy niej że aż miło patrzeć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |||||
Zakorzenienie
|
koncert bardzo udany, zauroczył mnie skrzypek z rozwianymi włosami
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mamuśki... ćwiczyłyście w domu oddechy albo robiłyscie regularnie masaż krocza? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cieszę się strasznie bo mamy już cały wózek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Gold Jaki model x-landera?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
no!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale wiesz.. jakby kucharzyl nie mialabym nic przeciwko ![]() tak ja robilam ![]() i nie wiem czy to czy po prostu moje cialo takie elastyczne ale uchronilo mnie to przed cieciem, po porodzie tez szybko sie zregenerowalam i nie mialam klopotu z nietrzymaniem moczu p,s oddechy tez ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-02-17 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
goldi ja nic nie ćwiczyłam
#1688 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zrobiłam w piątek ciastka z tego przepisu: https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,1...iane-z-owocami są tak pyszne, że dzisiaj robiłam drugą porcję (jak się miesza mąkę biała z razową pół na poł wychodzą bardziej kruche). Cytat:
![]() A ja mam jutro wolne ![]()
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-02-17 o 20:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Iwka
![]() Ja mam od jutra na 7 rano do pracy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Wtajemniczenie
|
Magda - uwierz tak samo smakują, a są banalnie proste do zrobienia. Tylko jak chcesz piec polecam na pierwsze 15 min. przykryć je od góry papierem do pieczenia, żeby ładnie wyrosły a się nie przypiekły, potem odkryć i jeszcze 2-3 min (trzeba pilnować) aby się zezłociły. A i ja nie lubię śliwek, więc za pierszym razem dałam więcej moreli, a za drugim tylko więcej rodzynek i żurawiny.
Idę po następne, a co ![]()
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-02-17 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Iwka tyle, że ja masła nie mogę. Choć mogę dać bezmleczne.. musze zobaczyć co tam jeszcze w składzie jest.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też nie miałabym nic przeciwko ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
to taka rzecz ktorej nie sprawdzisz na sto procent a możesz jedynie domniemywać czy choc troche pomoglo ;D ja mysle ze tak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzien dobry ![]() zjadlam ostatni kawalek ciacha... szkoda... ale na bank je zdobie do poradni jak sie bede zegnac, jutro tam jade ale jeszcze sie nie zegnam ;D wiec za tydzien zawioze ![]() ![]() i maż mi kupil pączki rano ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybko wam poszło ciasto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
pewnie ze szybko ale ja mowilam ze u nas szybko idzie
![]() ![]() a ze pozegnalna impreza sie udala ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
A co się stało, że szwagier w szpitalu? Przeoczyłam, czy nie pisałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pisałam bo to od dawna planowane wiec.. nic naglego
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do gardla to u mnie to na bank byla jakas chwilowa infekcja, nic powaznego... bo raptem wypilam 1 mleko z miodem i mi przeszlo ![]() ![]() ![]() 10 kg to jest nic ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech babcia szybko wraca do siebie! Hej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
2 mce ortezy na nodze
i pol roku rehabilitacji ... ![]() se poczytalamprzy porannej herbatce... http://www.siostraania.pl/artykul/po...nie-rozlaczy,1 zastanawiam sie ile to prawdy pewnie co rodzina to opinia ;D bo owszem trzeba przebudowac zycie i zwiazek ale wiem ze u nie ktorych dziecko bylo lekiem na cale zlo i zonk bo po dziecku zlo nadal jest... ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-02-18 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie bywalo roznie ![]() wiesz no czesto gesto w zwiazkach sa rozne inne problemy i mysle ze jak sie to zbiega to potem latwo to zrzucic na dziecko ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- mam nadzieje ze niedlugo mi przejdzie bo seks to mi sie sni juz po nocach, ale "na jawie" zupelnie nie mam ochoty hahahah ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1709 | |
Wtajemniczenie
|
zaproszonych gości miałam 10 osób, i nas w domu jest nas razem z Kubą i Zuzią 10 osób więc na 20 osób było razem z Kubą i Zuzią
![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() Roczek sie udał ![]() Było bardzo miło i sympatycznie ![]() Kuba poszedł do wszystkich. Z prezentów dostał takie wielkie auto, słonia z FP grającego, ogromną skrzynie na zabawki w stylu skrzyni na skarby piratów, sweterek na zamku, koszulę, spodnie sztruksowe, bluzeczkę i książkę o Puchatku. Najlepsze było losowanie, skubany wybrał różaniec i kieliszek ![]() troche nie wyrażne zdj ale tylko takie mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A co do artykułu, to wydaje mi się, że wszystko zależy od ludzi, którzy tworzą związek. Pewnie, że po urodzeniu dziecka związek się zmienia, ale wcale nie musi zmieniac sie na gorsze. Są wzloty i upadki, momentami większe zmęczenie, więcej nerwów, ale jak sie umie ze sobą rozmawiać, to ze wszystkiego da się wybrnąć. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W każdym razie brak seksu w ciąży w niczym mojemu małżeństwu nie zaszkodził, mąż się nie skarżył, sam stwierdził, że skoro ja nie mogę, to on też, to nasze wspólne dziecko i solidarnie jesteśmy w ciąży. I powiem szczerze, że ten czas nas mimo wszystko bardzo do siebie zbliżył, w sensie czysto duchowym. Żadne z nas nie żałuje tych m-cy bez seksu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.