Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-18, 13:22   #2131
ane3kaa
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
mam kilka pytań do Was

co myślicie o:

-sesji narzeczeńskiej
-białych rajstopach/pończochach do sukni?
-pończochy samonośne czy rajstopy?
-gołe nogi?
-brązowe rajstopy do sukni?

sesja narzeczeńska jak najbardziej jestem za
Co do rajstop,pończoch itp. to ja raczej chce miec gołe nózki
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 13:24   #2132
velika
Winter is coming

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Zresztą może na ślub se strzelę prawdziwe pończochy z pasem, zawsze chciałam takie mieć

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 13:25   #2133
misia880
Zakorzenienie

moja kuzynka miała i mówiła ze to niewygodne było jak szlag ;p
pod kiecką nie widać a jednak cały dzien tanczyc itp to musi byc wygodne

nie mówiąc o butach

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 13:27   #2134
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość

Co do sukni... Ja chcę przyjaciółkę (świadkową moją) zaprosić do krk na mierzenie jakoś w marcu/kwietniu. Pościemniamy, że ślubujemy w tym roku i sobie pomierzymy razem
Ja też planuję tak zrobić z moją druhną

Co do rajstop, pończoch itp., to ja pewnie będę miała gołe nogi, bo w lipcu w rajstopach można sie ugotować!
I suknia a la beza też odpada.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 13:28   #2135
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Do mnie ani welon ani sukienka nie przemawia, choć jak ma ten stroik to wygląda o niebo lepiej
A pan młody wyglada tak, ze to pytanie z jej strony na poczatku filmu jest jak najbardziej na miejscu

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Ale i tak bardziej niepokojące są buty i koszula tego pana młodego... http://www.youtube.com/watch?v=7MLSk...d&noredirect=1
a kaj on mo krawat?
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 13:32   #2136
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
moja kuzynka miała i mówiła ze to niewygodne było jak szlag ;p
pod kiecką nie widać a jednak cały dzien tanczyc itp to musi byc wygodne

nie mówiąc o butach
ja bardzo lubię samonośne, zdecydowanie wolę je od rajstop. Ale takich za pasem to nie miałam
A buty chyba warto sobie kupić wcześniej i je trochę rozchodzić... Ale ja na co dzień śmigam na obcasach, więc nie straszne mi to. Myślę nad zakupem takich tanecznych, no ale zobaczymy.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 13:32   #2137
klaudia1534
Raczkowanie

[QUOTE=mala_czarna_21;3929 9240]
aha, piekłam rogaliki z przepisu chyba klaudii dziękuję za przepis, rogaliki boskie

dzisiaj robię murzynka /QUOTE]

Podawałam kiedyś przepis na rogaliki na Twoją prośbę bardzo cię cieszę, że smakowały

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Helloł

nam dzisiaj mija dokładnie pół roku od zaręczyn
(a ja od TŻa jeszcze nie dostałam kwiatów z tej okazji )

i już niecałe 1,5 roku do ślubu
ooo super myslisz, że pamięta, że to już pół roku? Mój nie ma pamięci do dat, czasami parę dni wcześniej delikatnie przypominam co za dzień się zbliża

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Ci co robili reportaż? Niestety, nie mam pojęcia Trzeba by chyba zadzwonić, bo na stronie niewiele informacji jest.

Kochane potrzebuję Waszej pomocy Muszę się dowiedzieć raz a dobrze ile się daje za fotografa / kamerzystę / kamerzystę + foto w pakiecie. Nie mam zielonego pojęcia ile to mniej więcej kosztuje, a usłyszałam już od zawrotnie małych trzy cyfrowych cen, po 6-7 tysięcy I nie mam pojęcia w jakie ceny celować. Mogłybyście się podzielić ile Wy płacicie za foto i film? I czy robi to jedna osoba, czy załatwiałyścoie to oddzielnie?
My za kamerzystę+fotografa+plen er płacimy 2000 zł. Obydwoje w dniu ślubu są od momentu przygotowań do godziny 3 w nocy. a w poprawiny od początku i chyba tez do końca, tego jeszcze nie dogadaliśmy Dostajemy 2 płyty z wesela i 1 z poprawin oraz 2 książki ze zdjęciami+płytkę z resztą Tylko zaraz podkreślam, że to są znajomi moich kuzynów i ten plener nam gratis dorzucili.

Nadrobiłam, teraz lecę się uczyć, bo jutro ta okropna poprawa egzaminu strach myśleć co to będzie.. Trzymajcie jutro o 15 kciuki

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 13:35   #2138
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
mam kilka pytań do Was

co myślicie o:

-sesji narzeczeńskiej
-gołe nogi?
ja sesji narzeczeńskiej nie chce bo musiałabym isć jeszcze raz do fryzjera a tak to idę na ślub i na plener
Nie chce na płycie ślubnej jak mam takie zwykłe włosy i chce być tylko i wyłacznie w sukni ślubnej (może to głupie)Ale jak ktoś chce to jak najbardziej

I bodobają mi się białe ponczochy samonośne
Stary 2013-02-18, 13:36   #2139
misia880
Zakorzenienie

Widzisz kochana Opiumalfa ceny są bardzo rózne i jak widac nawet mniejsze niż moje
Mnie niestety nie stać na mega wypasionego fotografa za 7 tyś.
Chociaz uważam ze taki który robi to za 2-3 tys też może być super świetny a nawet lepszy

a Ty z zawodu jestes fotografem?

i w żadnym wypadku nie czuje się urażona oraz mam nadzieje że Ciebie też nie uraziłam

Stary 2013-02-18, 13:39   #2140
wioliix
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=t7VIUPh3xFw

Moim zdaniem pan młody ma idealny garniturek jak ja bym chciała żeby mój założył muchę
Mam nadzieje tylko że nie założy westy tak jakoś mi sie to nie podoba

I wg ślub na łodzi aż im zazdroszczę
Stary 2013-02-18, 13:40   #2141
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz kochana Opiumalfa ceny są bardzo rózne i jak widac nawet mniejsze niż moje
Mnie niestety nie stać na mega wypasionego fotografa za 7 tyś.
Chociaz uważam ze taki który robi to za 2-3 tys też może być super świetny a nawet lepszy

a Ty z zawodu jestes fotografem?

i w żadnym wypadku nie czuje się urażona oraz mam nadzieje że Ciebie też nie uraziłam
oczywiscie, sa wyjatki od reguly

tak, jestem, mozna w stopce zobaczyc.

Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-18, 13:43   #2142
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Gratuluje
Dziękuję! Będę ślubować godzinkę po Tobie!

Ej, a ja właśnie jestem strasznie niezadowolona z pończoch samonośnych! Nie wiem z czego to wynika, ale miałam na kilku weselach i szłam zdejmować, bo spadały mi w czasie tańców. A że hulam okropnie, prawie wcale nie siedzę, to męczyło mnie to i wkurzało... :/

Ach i zapomniałabym! W sobotę byłam u mojej fryzjerki. Ona bierze się za moje włosy i pyta: To, co maszynką jedziemy...? (w żartach oczywiście). A ja do niej: O nie! Muszę zapuszczać do ślubu! Tylko końcówki, co by odżyły i zaczęły się układać . No i tak gadałam z nią, gdy ona mi podcinała i opowiadam, jaka fryzurka mi się marzy i że mam nadzieję, iż mnie przyjmie, bo to 16 po święcie - ona, że nie ma problemu. I gdy usłyszała, że chcę kłosa na bok to ona: Tak! Tobie będzie pasować...! A że jest kochaną kobietą i bardzo komunikatywną to zaczęła mi opowiadać jak ona to widzi i powiedziała wszystko co ja chciałam! Aby się zapisać mam przypomnieć się w grudniu, bo wtedy będzie miała kalendarz... To chyba od 1-ego będę wydzwaniać i jeździć...

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 13:46   #2143
misia880
Zakorzenienie

ja nie mam makjażystki, nie znam się wogole na tym.
Znacie jakąś fajna ze sląska?

a fryzjera to mam kochana mamusia

Stary 2013-02-18, 13:47   #2144
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

Ej, a ja właśnie jestem strasznie niezadowolona z pończoch samonośnych! Nie wiem z czego to wynika, ale miałam na kilku weselach i szłam zdejmować, bo spadały mi w czasie tańców. A że hulam okropnie, prawie wcale nie siedzę, to męczyło mnie to i wkurzało... :/

Ach i zapomniałabym! W sobotę byłam u mojej fryzjerki. Ona bierze się za moje włosy i pyta: To, co maszynką jedziemy...? (w żartach oczywiście). A ja do niej: O nie! Muszę zapuszczać do ślubu! Tylko końcówki, co by odżyły i zaczęły się układać . No i tak gadałam z nią, gdy ona mi podcinała i opowiadam, jaka fryzurka mi się marzy i że mam nadzieję, iż mnie przyjmie, bo to 16 po święcie - ona, że nie ma problemu. I gdy usłyszała, że chcę kłosa na bok to ona: Tak! Tobie będzie pasować...! A że jest kochaną kobietą i bardzo komunikatywną to zaczęła mi opowiadać jak ona to widzi i powiedziała wszystko co ja chciałam! Aby się zapisać mam przypomnieć się w grudniu, bo wtedy będzie miała kalendarz... To chyba od 1-ego będę wydzwaniać i jeździć...
gratulacje terminu
Stary 2013-02-18, 13:54   #2145
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
ja sesji narzeczeńskiej nie chce bo musiałabym isć jeszcze raz do fryzjera a tak to idę na ślub i na plener
Nie chce na płycie ślubnej jak mam takie zwykłe włosy i chce być tylko i wyłacznie w sukni ślubnej (może to głupie)Ale jak ktoś chce to jak najbardziej

I bodobają mi się białe ponczochy samonośne
Sesję narzeczeńską będziemy mieli kilka miesięcy przed ślubem i też raczej nie zamierzam tego umieszczać na płycie. Po prostu będą to profesjonalnie wykonane zdjęcia jeszcze z okresu narzeczeństwa, po pierwsze jako pamiątka, a po drugie później zamierzam wykorzystać je też m.in. jako prezent (w formie albumu) dla rodziców na podziękowanie. A że udało się i mamy sesję narzeczeńską w cenie pakietu to tym bardziej

Cytat:
no własnie więc Wasza cena jest jeszcze niższa (zazdroszcze ;p) niz moja Więc jednak nie ma tak do końca że ceny musza być wygórowane
No pewnie, że nie muszą. Najważniejsze, że Tobie podobają się efekty pracy fotografa/kamerzysty którego wybraliście

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
dasz namiar? z jakiego regionu są?
są z kujawsko - pomorskiego, ale raczej nie jest dla nich barierą żeby pracować w innym województwie. Z tego co się orientuję to ostatnio byli na zleceniu w Niemczech. Podaję namiary: http://studiocyfrowe.com.pl

Cytat:
Ależ super! A z jakiego jesteś rejonu? Uspokoił mnie ten ksiądz i śmiał się do TŻ'a, że trzeba było dzwonić skoro jego nr mamy, ale jak to powiedział TŻ - ja muszę ujrzeć na oczy to
Jestem z woj. kujawsko - pomorskiego W sumie też się zastanawiam kiedy iść do księdza, żeby się nie dziwił że za prędko hehe u mnie to dość mała parafia więc nie chciałabym się wygłupić. Zresztą ostatnio zmienił się proboszcz i jakoś jeszcze mnie do siebie nie przekonał heh wolałabym żeby poprzedni udzielał nam ślubu...
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-02-18 o 13:55
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 13:57   #2146
Kate Noir
Zakorzenienie

dziękuję
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 13:57   #2147
ane3kaa
Zakorzenienie

Dzisiaj mój kochany tatuś wysłał mi linka poczytajcie ale powiem wam że przebitka cenowa jest niezła... nawet widziałam tam suknie które widziałam u mnie w salonie ;pp

http://finanse.wp.pl/kat,104124,titl...?ticaid=110167
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 14:01   #2148
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:

Super! też chciałabym trafić do takiej fryzjerki, z którą zgodziłabym się w 100% nie pozostało nic innego, tylko Ci zazdrościć w ogóle jeśli chodzi o fryzjera to razem z siostrą TŻta powiedziałyśmy sobie, że co okazja ( a do naszego ślubu trochę ich jeszcze będzie) to będziemy chodzić do innego, żeby w końcu trafić na takiego, który nam będzie odpowiadał
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-02-18, 14:02   #2149
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj mój kochany tatuś wysłał mi linka poczytajcie ale powiem wam że przebitka cenowa jest niezła... nawet widziałam tam suknie które widziałam u mnie w salonie ;pp

http://finanse.wp.pl/kat,104124,titl...?ticaid=110167
mój kolega ze szkoły ma chińska podróbe samsunga galaxy ale nie wiem jakiego ;d noo taka typowa podróba ;p tragedia xd

a ja za młodych lat jeszcze w gimnazjum haha zamówilam sobie na allegro taką hmm kamizelke futerkową ... CHIŃSKĄ ;d kuzwa wiekszego szajsu na oczy nie widziałam

Stary 2013-02-18, 14:36   #2150
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
gratulacje terminu
Dziękuję!

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Jestem z woj. kujawsko - pomorskiego W sumie też się zastanawiam kiedy iść do księdza, żeby się nie dziwił że za prędko hehe u mnie to dość mała parafia więc nie chciałabym się wygłupić. Zresztą ostatnio zmienił się proboszcz i jakoś jeszcze mnie do siebie nie przekonał heh wolałabym żeby poprzedni udzielał nam ślubu...
Także wywodzę się z małej parafii, więc kalendarza jeszcze nie ma i zapisów nie robią. Mi udało się zapisać z racji, iż proboszcz zna bardzo dobrze moją rodzinę (i jak kiedyś pisałam ze świecą takiego szukać), a mnie to od maleńkiego. Także gdy dowiedział się, że mam upatrzony termin i godzinę wymarzoną to już w kalendarzu 2012 w notatkach mnie zapisał z dopiskom "UWAGA!" a teraz wikary mi pokazał, iż zostało to przepisane do kalendarza na 2013 Kamień z serca!
Dlatego myślę, że jak pójdziesz bliżej wakacji, a nawet w maju to Cię nie wyśmieje zawsze możesz podejść i podpytać kiedy przyjść

Cytat:
Super! też chciałabym trafić do takiej fryzjerki, z którą zgodziłabym się w 100% nie pozostało nic innego, tylko Ci zazdrościć w ogóle jeśli chodzi o fryzjera to razem z siostrą TŻta powiedziałyśmy sobie, że co okazja ( a do naszego ślubu trochę ich jeszcze będzie) to będziemy chodzić do innego, żeby w końcu trafić na takiego, który nam będzie odpowiadał
Ja na nią trafiłam we wrześniu. Czesała się u niej moja bratowa na swój ślub, to i mnie mama zapisała. Uczesała mnie tak, jak zawsze chciałam - delikatnie, bez tony lakieru, ale żeby się trzymało. I tak było

Stary 2013-02-18, 14:48   #2151
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję!

Także wywodzę się z małej parafii, więc kalendarza jeszcze nie ma i zapisów nie robią. Mi udało się zapisać z racji, iż proboszcz zna bardzo dobrze moją rodzinę (i jak kiedyś pisałam ze świecą takiego szukać), a mnie to od maleńkiego. Także gdy dowiedział się, że mam upatrzony termin i godzinę wymarzoną to już w kalendarzu 2012 w notatkach mnie zapisał z dopiskom "UWAGA!" a teraz wikary mi pokazał, iż zostało to przepisane do kalendarza na 2013 Kamień z serca!
Dlatego myślę, że jak pójdziesz bliżej wakacji, a nawet w maju to Cię nie wyśmieje zawsze możesz podejść i podpytać kiedy przyjść

Ja na nią trafiłam we wrześniu. Czesała się u niej moja bratowa na swój ślub, to i mnie mama zapisała. Uczesała mnie tak, jak zawsze chciałam - delikatnie, bez tony lakieru, ale żeby się trzymało. I tak było
No to fajnie! przynajmniej masz pewność, że ślub odbędzie się tak jak sobie wymarzyłaś Mam nadzieję, że u mnie też nie będzie większego problemu z zarezerwowaniem godziny, bo fajnie tak 16 na 16

Mam też nadzieję, że i ja w tym roku znajdę fryzjerkę, której będę mogła z pełnym zaufaniem powierzyć moją głowę w tym wyjątkowym dniu.
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-02-18 o 14:49
Stary 2013-02-18, 14:53   #2152
Opiumalfa
Zakorzenienie

wiecie co, wlasnie mi mama powiedziala ze transport naszych gosci z PL do belgii (okolo 30 osob) licza sobie 3,6 za km, czyli to daje mniej wiecej 9,000 PLN, powalilo ich na leb? czy takie sa koszty? macie moze jakies propozycje albo znacie firmy ktore sie tym zajmuja?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 14:57   #2153
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
mam kilka pytań do Was

co myślicie o:

-sesji narzeczeńskiej
-gołe nogi?
1. Sesja narzeczeńska jak najbardziej na tak Często fotografowie już mają w pakiecie taką usługę. Nasz nie ma, ale mój K. jest zapalonym fotografem i ma dobrego kumpla, który także jest fotografem-amatorem, razem zawsze jeżdżą na zdjęcia. No i K. już gadał z nim, zrobi nam taką sesję za darmo Facet robi naprawdę świetne zdjęcia, więc bardzo się cieszę Planujemy taką sesyjkę już w tym roku w lecie i będą to zdjęcia nie w moim mieście, a w rejonach mojego K.

2. Będę miała białe pończochy Uważam, że ślub jest to jedyna okazja, kiedy ubiera się właśnie białe, a nie inne. Poza tym w ogóle nie wiem czemu niektórzy to kojarzą ze strojem komunijnym, nie wiem jak Wy, ale ja na swojej komunii białych pończoch nie miałam :PP Oczywiście, moje zdanie tylko i wyłącznie, nikt nie musi się ze mną zgadzać, o gustach się nie dyskutuje A w ogóle to już mam takie pończochy, mama mi kupiła

3. Prawdopodobnie będą właśnie te samonośne, które już są zakupione Chociaż jeszcze nie na 100%, bo nie noszę w ogóle pończoch (raz miałam na sobie tylko). Ale jak będę szła na jakieś tańce najbliższe to ubiorę samonośne i zobaczę czy mi w nich wygodnie. Te z pasem odpadają zdecydowanie.

4. Raczej nie, wolę coś mieć na nożkach Chociaż to będzie końcówka czerwca, jeśli będzie bardzo gorąco to może już na weselu zdejmę pończochy. Na pewno na sesji plenerowej będą gołe nogi

5. Brązowym/cielistym mówię na tę okazję nie

Co do cen to ja płacę za pakiet foto/video 2800 zł. To dość tanio (chociaż dla nas to i tak wysoka kwota), ale nie uważam, żeby byli jacyś kiepscy z tego powodu. Mnie i mojemu TŻ zdjęcia jak i filmy tej firmy bardzo się podobają, uważamy, że są naprawdę profesjonalne. Fotograf jest bardzo sympatyczny, firma na rynku od lat, mnóstwo znajomych poleca. Mają bardzo indywidualne podejście do klienta Mamy w cenie foto (1400zł) zdjęcia od przygotowań (już fryzjer i makijażystka) do 1-2 w nocy, także cały dzień są z nami, od rana, do tego gratis plener ślubny innego, dowolnego dnia. Wszystkie zdjęcia są obrobione i oddane nam na płycie, a do tego dostajemy kilkadziesiąt odbitek (nie pamiętam dokładnie ile, w umowie jest). W cenie video tak samo są od rana do 1-2 w nocy, dostajemy film w trzech egzemplarzach w ładnym ślubnym etui. Co dla mnie super to fakt, że kręcą teledysk narzeczeński i nie biorą za to dodatkowej opłaty, a poza tym mogą być też przy wybieraniu obrączek czy przymiarkach sukni, ale tego akurat nie chcemy, wolimy ten teledysk narzeczeński
Stary 2013-02-18, 15:04   #2154
docik10
Zakorzenienie

Cytat:

Ja znalazłam na to sposób kupuje o rozmiar większe i one nie są aż tak wtedy naciągnięte i dzięki temu gumy nie ciągnie w dół. Pamiętam jak się z babką kłóciłam na stoisku z rajstopami, że chce rozmiar 3 a ona mi mówi że powinnam wziąć 2 jak na mój wzrost nie popuściłam i sprzedała mi te trójki dodając żebym czasem nie przyszła ich wymienić małpa wredna (to taka moja prywata ) i byłam bardzo zadowolona ja zawsze sobie je trochę wyżej daje niż powinny być i mi nie schodzą chyba że kupuje takie typowo do celów łóżkowych to wtedy biorę swój rozmiar czyli dwójki

Pończochy białe nie jestem zwolenniczką golizny nóg do sukienek bo wtedy widać wszystkie żyły na stopie
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-18 o 15:07
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 15:14   #2155
misiadelko
BAN stały

Cytat:
mam kilka pytań do Was

co myślicie o:

-sesji narzeczeńskiej
-gołe nogi?
Sesję będę miała. Białe rajstopy tak jak buty są dla mnie czymś niedopuszczalnym, brrr, nie wiem dlaczego dziewczyny robią sobie nimi krzywdę i mają trupie nogi . Jesli już to lepiej pończochy. Gołe nogi są ok. Brązowe nie, cieliste.

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Nie na widzę tej piosenki brzmi smętnie ale ze względu na ubiór młodych obejrzałam Na weselach na których bywam zawsze goście robią kółeczko na obkoło młodych a tu takie dwa boroczki same tańczą tak jakby sie nikt tym nie interesował
http://www.youtube.com/watch?v=Tih5VMkm0fY
Moja ulubiona restauracja, nigdzie indziej nie jadam jak jestem na południu, tylko tam

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Hej hej

Przezyłam 'zmówiny' Było zadziwiająco dobrze, rodzice się dogadali i zadowoleni byli jak mało kiedy, więc kamień z serca Jestem taka szczęsliwa

A ja jeszcze nie mam planu i nie wie kiedy dostanę, więc siedze w domu, nie to nie, kij im w oko

Cytat:
Witajcie Piękne!
Nie odzywałam się przez weekend i widzę kolejne 20 stron! Ale nie nadrobię, ponieważ nie dam rady. Byłam na weekend u rodziców z TŻ, także spędzałam czas rodzinnie .
Rozmawiałam z moim księdzem zaprzyjaźnionym i... pokazał mi, ze ejstesmy w kalendarzu i pierwsza rzecz jaką zrobi gdy pojawi się nowy kalendarz to nas przepisze, a dokładnie:

16 sierpnia 2014 godz. 16:00

ema gratuluję zmówin!!! Wiedziałam, że będzie dobrze

Gratuluję wszystkim godzin, umów i innych ustaleń!

A ja dziś dowiedziałam się, że jestem zaproszona na ślub we wrześniu

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
wiecie co, wlasnie mi mama powiedziala ze transport naszych gosci z PL do belgii (okolo 30 osob) licza sobie 3,6 za km, czyli to daje mniej wiecej 9,000 PLN, powalilo ich na leb? czy takie sa koszty? macie moze jakies propozycje albo znacie firmy ktore sie tym zajmuja?
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 15:15   #2156
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam powinnam zagwarantować transport 40os ok 700km ( taka jest odległość pomiędzy naszymi rodzinnymi miastami). Mi wyszło w dwie strony ok 8 tys. Stwierdziłam, że odpuszczam.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 15:22   #2157
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Witam. Ciężko dojść mi do siebie, po tym jak TŻ był u nie od czwartku i musiał wrócić do domu. Miał jechać wczoraj, ale ostatecznie został dzisiaj do 5.00 żeby zdążył na 7.30 do pracy

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-18, 15:29   #2158
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Witam. Ciężko dojść mi do siebie, po tym jak TŻ był u nie od czwartku i musiał wrócić do domu. Miał jechać wczoraj, ale ostatecznie został dzisiaj do 5.00 żeby zdążył na 7.30 do pracy
Taki już nas los tych które nie mieszkają z tż i widzą się tylko w weekendy do nich i ja należę weekend szybko zleci a potem znowu tydzień czekać na spotkanie ja odliczam i jeszcze tylko niecałe 18m-cy i będziemy dziennie się widzieć mam nadzieje że szybko to zleci Nie smuć się on też tęskni
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 15:36   #2159
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
No to fajnie! przynajmniej masz pewność, że ślub odbędzie się tak jak sobie wymarzyłaś Mam nadzieję, że u mnie też nie będzie większego problemu z zarezerwowaniem godziny, bo fajnie tak 16 na 16

Mam też nadzieję, że i ja w tym roku znajdę fryzjerkę, której będę mogła z pełnym zaufaniem powierzyć moją głowę w tym wyjątkowym dniu.
Uda się, zobaczysz A godz. 16 wybrałam właśnie z tego powodu co podałaś przynajmniej goście zapamiętają

Cytat:
Niestety koszty sa takie i z TŻ zrezygnowaliśmy i wolimy zapewnić nocleg... Taniej nas to wyniesie :/

docik to jest myśl! Nigdy tak nie pomyślałam o tym! Muszę wypróbować Dziękuję za radę

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Ja mam powinnam zagwarantować transport 40os ok 700km ( taka jest odległość pomiędzy naszymi rodzinnymi miastami). Mi wyszło w dwie strony ok 8 tys. Stwierdziłam, że odpuszczam.
My podobnie (jak pisałam powyżej). A chcieliśmy dla 60 os.

Stary 2013-02-18, 15:38   #2160
misiadelko
BAN stały

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8311649000_fa1a8ddab7.jpg (146,3 KB, 37 załadowań)
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości