|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
Cytat:
![]() dopiero obiad? zwykle gotujesz o 6
|
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, muszę stwierdzić, że w sumie budująca była ta wizyta u dietetyka. Na tyle, żebyś nie była załamana sobą i na tyle mobilizująca, że będziesz mieć większego powera
Ostro Ci kibicuję Justi, kciuki ciągle są ![]() Capri, kolor superowy Marg, bez przesady ![]() Przyszedł dzisiaj mi nowy telefon. Radość z tego powodu zabrał mi kurier, który nie chciał mi wydać przesyłki, bo stwierdził, że nie jestem podobna do zdjęcia z dowodu i równie dobrze mogłabym dawać mu dowód koleżanki... 4 razy go oglądał, dawałam jeszcze legitymację, ale też kręcił nosem, że jestem bardziej podobna na niej, a potem jojczał, że identyfikacja na podstawie dowodu nie jest fajna, powinno być coś innego (niby co, skan odcisku palca? ). W każdym razie dał mi umowę do podpisania wreszcie i dostałam telefonik ![]() A najbardziej mnie rozwaliło, jak powiedział, że nie wierzy, że to ja i chciał wyjść
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-02-18 o 16:45 |
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=najfajniejsza;39306 417
dopiero obiad? zwykle gotujesz o 6 [/QUOTE]dzisiaj od 5:30 spałam na pufie u Mrówki -coś jej się śniło i się bała Dyżurowałam
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Najka dążymy do takiej samej wagi - 56
Gwizdak ucałuj Mrówkę-psujkę ![]() Capri weź się w garść i nie jedz tiramisu oraz ćwicz, to tez będziesz tak ładnie chudła jak najka i te 10 kg jest baaaardzo realne Nic sie samo nie wydarzy A włosy faktycznie długie ![]() Jusia odezwij się jak będziesz po rozmowie ![]() Ehh, ostatni dzień urlopu i jutro do pracy. Trenowałam przez godzinę na siłowni (o dziwo wolę bieżnie, orbitreki, sztangi itp. niż zajęcia grupowe), a potem poszłam z mamą na szoping. A sł0ńce dalej cudownie świeci
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naj trzymam kciuki za osiągnięcie celu wagowego |
|
|
|
|
#936 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też tak mam, że górę muszę kupować ze względu na biust większą...ja bym wzięła m i dopasowała u krawcowej jeśli się da...umęczyłam te grafiki jeszzcze muszę po przesyłać wszystkim bardziej lub mniej zainteresowanym Cytat:
Cytat:
ode mnie kurier chciał pobrać lapka bez potwierdzenia jego odbioru tylko na ładne oczy...eh
|
|
|
#937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba żartujesz, jaki nadgorliwy kurier Cytat:
![]() Cytat:
ja też wolę orbitrek niż zajęcia grupowe zazdroszczę Wam tego słońca... ![]() i ja się jutro rano mierzę, więc w zasadzie będziemy mieć ten sam termin mierzenia! Cytat:
2. dziękuję muszę się teraz poważniej za siebie wziąć, ale spoko loko - teraz po drodze tylko wielkanoc, więc luuuuz, dam radę jakoś powiem Wam, że nigdy na diecie nie miałam tak, żebym po miesiącu nie chciała tego rzucić w cholerę. teraz myślę, że przede mną niezły start, ale czas się rozpędzić |
||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mnie motywujesz, serio Podobnie jak ja zaczynałaś wiele razy, miałaś "przygody" ze steperem, lubisz smaczne jedzenie i dobre wino, a mimo to udało Ci sie wytrwać już tyle tygodni. Za mną dopiero 2 tyogdnie, ale wiem, że będzie dobrze Też mam uczucie, że to początek, wszystko przede mną Damy radę |
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z kolei bardzo lubie takie klimaty dzieki najka super ze wizyta prebiegla dobrze i ze zadowolona jestes
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i lovju
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
najeczko nie było tak źle
![]() capri ale masz super włosy ostatnio mam doła włosowego, bo nie dość, że kolor z dupy, suche są, to dodatkowo żaden fryzjer nie umie zrobić ładnej fryzury z mojej szopy:/ ale motywujecie dziewczyny aż mam ochotę po każdym słowie wklejać "♥"
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obcinam po wakacjach! ćwiczyłaś dziś?
|
|
|
|
|
#943 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, nadrabiam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I to wcale nie znaczy, że Cię nie kocha. Oni mają w ogóle jakąś inną, skomplikowaną psyche I nie kręci ich ślub tak jak nas, niestety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W sensie zawiadomienia to... nie wiem, czym się różnią? Bo nie ogarniam ![]() Najeczko gratuluję wizyty u dietologa i fajnie, że Cię nie załamał i masz tyle werwy, by dalej walczyć Uff. ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Aa i z mojej strony... Zaczęłam zajęcia. I jestem bardzo optymistycznie nastawiona do tego, że zostały mi tylko 3 semestry nauki!! Mam nadzieję, że zlecą, aż się nawet nie obejrzę :PI mój K. opuszcza mnie na weekend I co ja będę sama robić?
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odczekam chwilę po obiedzie i sie biorę |
|
|
|
|
#945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet nie zdarzysz się obejrzeć a już będziesz pracę pisała ![]() Ale mnie zagotowała pracownica, masakra! Jestem cały dzień głodna!
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham ten kraj!
Są tu pringlesy
|
|
#947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a tak serio to nie uważam się za szczuplutką. Ale jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Edit: teściowa znaczy się przyszła jest krawcową, M. siostra i moja mama także z tym problemu nie będzie.Nie koniecznie tak jest, że tam mieszka. Ponieważ zdarzają się sytuacje gdy drzwi otwiera niekoniecznie domownik. ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-02-18 o 18:03 |
||
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
|
#950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opowiadaj jak rozmowa !!
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fakt zapomniałam, będziesz miała taki egz jak na medycznej jest??? Jeszcze mnie nosi jak ten pracownik mnie zagotował ubić co niektórych
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko zaliczenie staży na 6 roku
|
|
|
#954 |
|
Zadomowienie
|
Taki to pożyje
myślałam, że jest taki egz jak na medycznej...
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Wiesz ma 80cm to jak przykładałam metr to fajnej będzie długości. Ta modelka jest pewnie wysoka więc przy moim 169 to akurat będzie sukienka fajna A gdzie K. się wybiera? ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Co się stało? Głodna w sensie że masz ocjotę ciągle coś wszamać yyy zjeść znaczy się czy nic nie jadłaś?
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-02-18 o 18:14 |
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Izi, dziewczyny
![]() Na początku zaliczyłam wtopę, bo poszłam do AL, ale się okazało, że tam nie ma biur tylko obsługa hangaru odesłał mnie jakiś miły pan na drugą stronę ulicy... zaraz za moim hotelem. Tam - pierdyliard budynków. Jeden - zamknięty. Drugie drzwi - zamknięte. Drugi budynek - zamknięte. Za oknami syf. W końcu udało mi się zlokalizować wejście do 1. budynku z drugiej strony. W mailu mi napisali, żeby być 15 minut przed czasem. przyszłam 14 minut przed czasem, a dziadek w recepcji: "Oooo, przyszłaś wcześniej!" zaprowadził mnie do zamkniętej poczekalni, był tam już jeden koleś, potem doszła babka jakaś po 40-tce i chłopaczek. Przestraszyłam się, bo zamieniłam z ludźmi kilka słów i miałam wrażenie, że nie odpowiadam na ich pytania, że źle ich rozumiem. Za chwilę przyszedł po mnie jakiś facet i zaprowadził mnie na górę. Tam mnie usadził w Interview Room 4 i powiedział, że zaraz przyjdzie po mnie kobieta na rozmowę, a jak skończymy, to żebym podeszła do niego i zrobię test. Siedzę, siedzę, czekam... i tak sobie myślę, czy go dobrze zrozumiałam i czy to czasem nie ja mam gdzieś podejść ale nic nie mówił potem. Przyszła po mnie kobieta i zaprosiła do pokoju obok. Rozmowę przeprowadzały dwie kobiety - jedna może w moim wieku, druga po 40-stce. Obie przemiłe. Rozmowa trwała jakieś 20-25 minut, pytały mnie o pracodawców, o sytuacje stresujące w pracy, elastyczność, radzenie sobie ze stresem itp. Generalnie skupiały się na pracy w zespole, były scenki, musiałam powiedzieć, jak bym zareagowała. Dużo uśmiechu, kilka żartów, ogólnie na plus. Na koniec kilka formalnych rzeczy typu tatuaż (.......), lęk wysokości, okres wypowiedzenia, ew. call-back na badania, okres wypowiedzenia u pracodawcy itp. Po rozmowie jeszcze zrobiłam test, matematyczny mi poszedł lepiej niż wcześniej, a czytanie ze zrozumieniem to nie wiem, bo nie pamiętam o i tak... teraz czekam na ewentualny telefon ![]() Dziękuję za kciuki
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
A nagietka? Avocado?
|
#960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do obiadu ładnie się trzymałam z niejedzeniem po obiedzie, łażę i jem i jem tzn zjadłam sałatkę i pomarańcza, bo nie mogę sobie pozwolić na więcej, ja jen z nerwów
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

56też będzie gites. I jak coś, to ja Cię pociągnę,nie z poczucia zobowiązania, ale z chęci
I nie będziesz musiała kupować dwóch chlebów 

Ostro Ci kibicuję 

4 razy go oglądał, dawałam jeszcze legitymację, ale też kręcił nosem, że jestem bardziej podobna na niej, a potem jojczał, że identyfikacja na podstawie dowodu nie jest fajna, powinno być coś innego (niby co, skan odcisku palca? 

i lovju 

zrobiło mi się przykro...
I co ja będę sama robić?