Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64! - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-18, 16:40   #931
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
no widzisz, nie wiele się pomyliłam 56też będzie gites. I jak coś, to ja Cię pociągnę,nie z poczucia zobowiązania, ale z chęci I nie będziesz musiała kupować dwóch chlebów

Posprzątałam w końcu! Teraz obiad muszę ugotować
uff! jesteś niesamowita no to ten - biorę się za siebie i te 10-12 kilo zrzucę do 18 maja jeszcze się jutro rano pomierzę
dopiero obiad? zwykle gotujesz o 6
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 16:43   #932
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Naj, muszę stwierdzić, że w sumie budująca była ta wizyta u dietetyka. Na tyle, żebyś nie była załamana sobą i na tyle mobilizująca, że będziesz mieć większego powera Ostro Ci kibicuję

Justi, kciuki ciągle są

Capri, kolor superowy

Marg, bez przesady

Przyszedł dzisiaj mi nowy telefon. Radość z tego powodu zabrał mi kurier, który nie chciał mi wydać przesyłki, bo stwierdził, że nie jestem podobna do zdjęcia z dowodu i równie dobrze mogłabym dawać mu dowód koleżanki... 4 razy go oglądał, dawałam jeszcze legitymację, ale też kręcił nosem, że jestem bardziej podobna na niej, a potem jojczał, że identyfikacja na podstawie dowodu nie jest fajna, powinno być coś innego (niby co, skan odcisku palca? ). W każdym razie dał mi umowę do podpisania wreszcie i dostałam telefonik

A najbardziej mnie rozwaliło, jak powiedział, że nie wierzy, że to ja i chciał wyjść

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2013-02-18 o 16:45
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 16:46   #933
Gwizdak
Zakorzenienie

[QUOTE=najfajniejsza;39306 417
dopiero obiad? zwykle gotujesz o 6 [/QUOTE]
dzisiaj od 5:30 spałam na pufie u Mrówki -coś jej się śniło i się bała Dyżurowałam
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 16:50   #934
carmelova
Zakorzenienie

Najka dążymy do takiej samej wagi - 56

Gwizdak ucałuj Mrówkę-psujkę

Capri weź się w garść i nie jedz tiramisu oraz ćwicz, to tez będziesz tak ładnie chudła jak najka i te 10 kg jest baaaardzo realne Nic sie samo nie wydarzy A włosy faktycznie długie

Jusia odezwij się jak będziesz po rozmowie

Ehh, ostatni dzień urlopu i jutro do pracy. Trenowałam przez godzinę na siłowni (o dziwo wolę bieżnie, orbitreki, sztangi itp. niż zajęcia grupowe), a potem poszłam z mamą na szoping. A sł0ńce dalej cudownie świeci No i B. mnie porządnie pomierzył (szału nie ma...) - kolejne mierzenie za miesiąc
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 16:50   #935
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj od 5:30 spałam na pufie u Mrówki -coś jej się śniło i się bała Dyżurowałam
A już podejrzewałam, że to na jutro

Naj trzymam kciuki za osiągnięcie celu wagowego

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 16:52   #936
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Dziękuje, raczej na chudzine nie koniecznie. Mierzyłam podobną w sklepie i było extra. Dół miała coś w stylu tej, a górę z szelkami. Ja tam kg chudziną nie jestem, ale nosze rozmiar typowe 36 teraz. Musze tylko obczaić czy w tym sklepie mają ją tu, a jak nie to na necie zamówie. Tylko nie wiem jak rozmiar bo góra ze względu na piersi pasowałoby mi m, a dół s. To w moim przypadku standard, niestety.
Jeśli chodzi o obrączki tak jak pisałam mamy jakieś tam typy, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy.

No ładnie, dodali Ci więcej pracy tylko
Czyli jesteś szczupła też tak mam, że górę muszę kupować ze względu na biust większą...ja bym wzięła m i dopasowała u krawcowej jeśli się da...

umęczyłam te grafiki jeszzcze muszę po przesyłać wszystkim bardziej lub mniej zainteresowanym

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Dobry
Margi na prawdę nie szukaj dziury na siłę oświadczył się więc chcę ślubu z Tobą,ale nie koniecznie musi o tym myśleć ciągle
Już nie szukam

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Przyszedł dzisiaj mi nowy telefon. Radość z tego powodu zabrał mi kurier, który nie chciał mi wydać przesyłki, bo stwierdził, że nie jestem podobna do zdjęcia z dowodu i równie dobrze mogłabym dawać mu dowód koleżanki... 4 razy go oglądał, dawałam jeszcze legitymację, ale też kręcił nosem, że jestem bardziej podobna na niej, a potem jojczał, że identyfikacja na podstawie dowodu nie jest fajna, powinno być coś innego (niby co, skan odcisku palca? ). W każdym razie dał mi umowę do podpisania wreszcie i dostałam telefonik
Na śmiesznego kuriera trafiłaś...otwierając mu drzwi mieszkania chyba świadczy o tym, że tam mieszkasz
ode mnie kurier chciał pobrać lapka bez potwierdzenia jego odbioru tylko na ładne oczy...eh

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 16:59   #937
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Naj, muszę stwierdzić, że w sumie budująca była ta wizyta u dietetyka. Na tyle, żebyś nie była załamana sobą i na tyle mobilizująca, że będziesz mieć większego powera Ostro Ci kibicuję

A najbardziej mnie rozwaliło, jak powiedział, że nie wierzy, że to ja i chciał wyjść
dziękuję
i chyba żartujesz, jaki nadgorliwy kurier
Cytat:
kochana z Ciebie mama
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Najka dążymy do takiej samej wagi - 56

Ehh, ostatni dzień urlopu i jutro do pracy. Trenowałam przez godzinę na siłowni (o dziwo wolę bieżnie, orbitreki, sztangi itp. niż zajęcia grupowe), a potem poszłam z mamą na szoping. A sł0ńce dalej cudownie świeci No i B. mnie porządnie pomierzył (szału nie ma...) - kolejne mierzenie za miesiąc
no, tylko masz metr więcej wzrostu
ja też wolę orbitrek niż zajęcia grupowe
zazdroszczę Wam tego słońca...
i ja się jutro rano mierzę, więc w zasadzie będziemy mieć ten sam termin mierzenia!
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
A już podejrzewałam, że to na jutro

Naj trzymam kciuki za osiągnięcie celu wagowego
1. ja też
2. dziękuję muszę się teraz poważniej za siebie wziąć, ale spoko loko - teraz po drodze tylko wielkanoc, więc luuuuz, dam radę jakoś powiem Wam, że nigdy na diecie nie miałam tak, żebym po miesiącu nie chciała tego rzucić w cholerę. teraz myślę, że przede mną niezły start, ale czas się rozpędzić
Stary 2013-02-18, 17:04   #938
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
dziękuję
i chyba żartujesz, jaki nadgorliwy kurier

kochana z Ciebie mama

no, tylko masz metr więcej wzrostu
ja też wolę orbitrek niż zajęcia grupowe
zazdroszczę Wam tego słońca...
i ja się jutro rano mierzę, więc w zasadzie będziemy mieć ten sam termin mierzenia!

1. ja też
2. dziękuję muszę się teraz poważniej za siebie wziąć, ale spoko loko - teraz po drodze tylko wielkanoc, więc luuuuz, dam radę jakoś powiem Wam, że nigdy na diecie nie miałam tak, żebym po miesiącu nie chciała tego rzucić w cholerę. teraz myślę, że przede mną niezły start, ale czas się rozpędzić

Strasznie mnie motywujesz, serio Jesteś moja prywatną Ewą Chodakowską Podobnie jak ja zaczynałaś wiele razy, miałaś "przygody" ze steperem, lubisz smaczne jedzenie i dobre wino, a mimo to udało Ci sie wytrwać już tyle tygodni. Za mną dopiero 2 tyogdnie, ale wiem, że będzie dobrze Też mam uczucie, że to początek, wszystko przede mną Damy radę
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 17:05   #939
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Arra, zapomniałam - Twoje charakteryzacje, to jest kurcze.... no wymiatają! Jesteś mega profesjonalna w tym co robisz! Po prostu... nie mam słów Choć sama sesja podoba mi się średnio, bo nie lubię strasznie takich klimatów, jaki jest na tych zdjęciach. Ale to co Ty robisz --wow!
dzieki ciesze sie, ze sie podoba

ja z kolei bardzo lubie takie klimaty

Cytat:
Arra świetna sesja, a Twoje makijaże wymiatają.
dzieki

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość

Arra widziałam fotki. Super sesja

najka
super ze wizyta prebiegla dobrze i ze zadowolona jestes
Stary 2013-02-18, 17:28   #940
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

Strasznie mnie motywujesz, serio Jesteś moja prywatną Ewą Chodakowską Podobnie jak ja zaczynałaś wiele razy, miałaś "przygody" ze steperem, lubisz smaczne jedzenie i dobre wino, a mimo to udało Ci sie wytrwać już tyle tygodni. Za mną dopiero 2 tyogdnie, ale wiem, że będzie dobrze Też mam uczucie, że to początek, wszystko przede mną Damy radę
fenkju i lovju
Stary 2013-02-18, 17:30   #941
peach_passion
Zakorzenienie

najeczko nie było tak źle

capri
ale masz super włosy ile ja bym dała za takie...

ostatnio mam doła włosowego, bo nie dość, że kolor z dupy, suche są, to dodatkowo żaden fryzjer nie umie zrobić ładnej fryzury z mojej szopy:/

ale motywujecie dziewczyny aż mam ochotę po każdym słowie wklejać "♥"
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 17:34   #942
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
najeczko nie było tak źle

capri ale masz super włosy ile ja bym dała za takie...

ostatnio mam doła włosowego, bo nie dość, że kolor z dupy, suche są, to dodatkowo żaden fryzjer nie umie zrobić ładnej fryzury z mojej szopy:/

ale motywujecie dziewczyny aż mam ochotę po każdym słowie wklejać "♥"
ja też mam minidoła włosowego. wyglądają ok tylko jak się nimi zajmuję godzinami, a zazwyczaj nie mam czasu, więc raz na kilka tygodni daję radę to zrobić i tylko wted powinnam wychodzić do ludzi
obcinam po wakacjach!
ćwiczyłaś dziś?
Stary 2013-02-18, 17:41   #943
Jovisse
Zakorzenienie

Uwaga, nadrabiam

Cytat:
Powiem więcej! Może on to wszystko zaaranżował, żeby Najkę maksymalnie wypromować!!!

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

To może mu powiedz, że jest już godne dla Ciebie zastępstwo (Jovi) i może zluzować
To jest zdecydowanie dobry pomysł . Tylko, żeby mój teraz nie zechciał czekać 7 lat

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
Może i pierdoły, ale ja to rozumuje tak, chłop chce ślubu to pamięta o dacie, myśli o tym, "żyje" tym...ja chcę ślubu to pamiętam kiedy on ma się odbyć a on nie zrobiło mi się przykro...
Wiem faceci nie mają głowy do dat, ale on zawsze pamiętał...

Mogę się pochwalić schudłam ok 2kg

Idę się ogarnąć i jadę do mamy a później do pracy...
Miłego dnia
Marg, sama sobie odpowiedziałaś na pytanie... Faceci nie mają pamięci do dat I to wcale nie znaczy, że Cię nie kocha. Oni mają w ogóle jakąś inną, skomplikowaną psyche I nie kręci ich ślub tak jak nas, niestety

Cytat:

Już prawie zdecydowałam się na sukienkę o taką Załącznik 5119747 tylko że na stronie lipsy nie jest dostępna, jest niby na stronie next. Muszę zadzwonić do nich może ją tu gdzieś mają to z chęcią przymierzyłabym. I nie wiem co z rozmiarem, miałyscie coś z tej firmy? Zgadza się ta rozmiarówka z rzeczywistością?
Podoba mi się Bardzo ładna kiecka, ale chyba taka trochę mini?

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
O takie

Ścięłam 2 cm, farbuję na ten sam kolor od 1,5 roku mniej więcej i chyba ten zostawię na ślub Na zdjęciu wydają się rudawe, ale to światło, w rzeczywistości są ciemniejsze no i pochwalcie mnie za zapuszczanie!
Ładny kolor, ja robię z tej samej serii, tylko ten o ton ciemniejszy. Lubię te garnierowe brązy, choć jak farbowałam ostatnio, to mi farba okrutnie wysuszyła końcówki...

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
chyba masz rację chociaż zawiadomienia robimy takie same jak zaproszenia, nie wiem czy nie za pusto będzie na kartce
Hmm... Chyba jestem zacofana... Zawiadomienia i zaproszenia, w sensie dwie osobne rzeczy tak?
W sensie zawiadomienia to... nie wiem, czym się różnią? Bo nie ogarniam

Najeczko gratuluję wizyty u dietologa i fajnie, że Cię nie załamał i masz tyle werwy, by dalej walczyć

Uff.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Aa i z mojej strony...
Zaczęłam zajęcia. I jestem bardzo optymistycznie nastawiona do tego, że zostały mi tylko 3 semestry nauki!! Mam nadzieję, że zlecą, aż się nawet nie obejrzę :P

I mój K. opuszcza mnie na weekend I co ja będę sama robić?
Stary 2013-02-18, 17:46   #944
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ja też mam minidoła włosowego. wyglądają ok tylko jak się nimi zajmuję godzinami, a zazwyczaj nie mam czasu, więc raz na kilka tygodni daję radę to zrobić i tylko wted powinnam wychodzić do ludzi
obcinam po wakacjach!
ćwiczyłaś dziś?
mam dokładnie to samo!

odczekam chwilę po obiedzie i sie biorę
Stary 2013-02-18, 17:47   #945
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość

Marg, sama sobie odpowiedziałaś na pytanie... Faceci nie mają pamięci do dat I to wcale nie znaczy, że Cię nie kocha. Oni mają w ogóle jakąś inną, skomplikowaną psyche I nie kręci ich ślub tak jak nas, niestety

[/COLOR]Aa i z mojej strony...
Zaczęłam zajęcia. I jestem bardzo optymistycznie nastawiona do tego, że zostały mi tylko 3 semestry nauki!! Mam nadzieję, że zlecą, aż się nawet nie obejrzę :P

Niestety to tylko nam zależy na ślubie...

Nawet nie zdarzysz się obejrzeć a już będziesz pracę pisała

Ale mnie zagotowała pracownica, masakra! Jestem cały dzień głodna!

M&B

A.R.

Stary 2013-02-18, 17:50   #946
justyna_dt
Zakorzenienie

Kocham ten kraj! Są tu pringlesy i moje ukochane Skittlesy zielone w TAKICH wielkich pakach!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 17:52   #947
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jesteś szczupła też tak mam, że górę muszę kupować ze względu na biust większą...ja bym wzięła m i dopasowała u krawcowej jeśli się da...

Na śmiesznego kuriera trafiłaś...otwierając mu drzwi mieszkania chyba świadczy o tym, że tam mieszkasz
ode mnie kurier chciał pobrać lapka bez potwierdzenia jego odbioru tylko na ładne oczy...eh
Nom na to wygląda, a tak serio to nie uważam się za szczuplutką. Ale jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Edit: teściowa znaczy się przyszła jest krawcową, M. siostra i moja mama także z tym problemu nie będzie.

Nie koniecznie tak jest, że tam mieszka. Ponieważ zdarzają się sytuacje gdy drzwi otwiera niekoniecznie domownik.

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Kocham ten kraj! Są tu pringlesy i moje ukochane Skittlesy zielone w TAKICH wielkich pakach!
Jak poszło? Opowiadaj

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2013-02-18 o 18:03
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 17:53   #948
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
opowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Stary 2013-02-18, 17:55   #949
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dzieki
Stary 2013-02-18, 17:55   #950
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety to tylko nam zależy na ślubie...

Nawet nie zdarzysz się obejrzeć a już będziesz pracę pisała

Hah, a ja nie będę pracy pisała

Cytat:
Ej, u nas też są pringelsy
Opowiadaj jak rozmowa !!
Stary 2013-02-18, 18:00   #951
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
[B]
Próbowałaś olejowania? Ja też miałam suche włosy, a olejowanie dużo mi pomogło
Stary 2013-02-18, 18:02   #952
margueri
Zadomowienie

Cytat:

Nie koniecznie tak jest, że tam mieszka. Ponieważ zdarzają się sytuacje gdy drzwi otwiera niekoniecznie domownik.[COLOR="Silver"]
Powiedziałam ogólnie ;p

Cytat:
Hah, a ja nie będę pracy pisała
Fakt zapomniałam, będziesz miała taki egz jak na medycznej jest???

Jeszcze mnie nosi jak ten pracownik mnie zagotował ubić co niektórych

M&B

A.R.

Stary 2013-02-18, 18:06   #953
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedziałam ogólnie ;p

Fakt zapomniałam, będziesz miała taki egz jak na medycznej jest???

Jeszcze mnie nosi jak ten pracownik mnie zagotował ubić co niektórych
Nic nie mam Mam tylko zaliczenie staży na 6 roku
Stary 2013-02-18, 18:08   #954
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Nic nie mam Mam tylko zaliczenie staży na 6 roku
Taki to pożyje myślałam, że jest taki egz jak na medycznej...

M&B

A.R.

Stary 2013-02-18, 18:13   #955
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:

Podoba mi się Bardzo ładna kiecka, ale chyba taka trochę mini?

Zgadzam się z tymi datami, choć są wyjątki. Mój to nawet dobrze je ogarnia.

Wiesz ma 80cm to jak przykładałam metr to fajnej będzie długości. Ta modelka jest pewnie wysoka więc przy moim 169 to akurat będzie sukienka fajna

A gdzie K. się wybiera?

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Co się stało? Głodna w sensie że masz ocjotę ciągle coś wszamać yyy zjeść znaczy się czy nic nie jadłaś?

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2013-02-18 o 18:14
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 18:15   #956
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Próbowałaś olejowania? Ja też miałam suche włosy, a olejowanie dużo mi pomogło
próbowałam ale też mi nie pomaga
Cytat:
Ej, u nas też są pringelsy
Opowiadaj jak rozmowa !!
to samo miałam pisać
Stary 2013-02-18, 18:16   #957
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedziałam ogólnie ;p
Stary 2013-02-18, 18:19   #958
justyna_dt
Zakorzenienie

Izi, dziewczyny
Na początku zaliczyłam wtopę, bo poszłam do AL, ale się okazało, że tam nie ma biur tylko obsługa hangaru odesłał mnie jakiś miły pan na drugą stronę ulicy... zaraz za moim hotelem. Tam - pierdyliard budynków. Jeden - zamknięty. Drugie drzwi - zamknięte. Drugi budynek - zamknięte. Za oknami syf. W końcu udało mi się zlokalizować wejście do 1. budynku z drugiej strony. W mailu mi napisali, żeby być 15 minut przed czasem. przyszłam 14 minut przed czasem, a dziadek w recepcji: "Oooo, przyszłaś wcześniej!" zaprowadził mnie do zamkniętej poczekalni, był tam już jeden koleś, potem doszła babka jakaś po 40-tce i chłopaczek. Przestraszyłam się, bo zamieniłam z ludźmi kilka słów i miałam wrażenie, że nie odpowiadam na ich pytania, że źle ich rozumiem. Za chwilę przyszedł po mnie jakiś facet i zaprowadził mnie na górę. Tam mnie usadził w Interview Room 4 i powiedział, że zaraz przyjdzie po mnie kobieta na rozmowę, a jak skończymy, to żebym podeszła do niego i zrobię test. Siedzę, siedzę, czekam... i tak sobie myślę, czy go dobrze zrozumiałam i czy to czasem nie ja mam gdzieś podejść ale nic nie mówił potem. Przyszła po mnie kobieta i zaprosiła do pokoju obok. Rozmowę przeprowadzały dwie kobiety - jedna może w moim wieku, druga po 40-stce. Obie przemiłe. Rozmowa trwała jakieś 20-25 minut, pytały mnie o pracodawców, o sytuacje stresujące w pracy, elastyczność, radzenie sobie ze stresem itp. Generalnie skupiały się na pracy w zespole, były scenki, musiałam powiedzieć, jak bym zareagowała. Dużo uśmiechu, kilka żartów, ogólnie na plus. Na koniec kilka formalnych rzeczy typu tatuaż (.......), lęk wysokości, okres wypowiedzenia, ew. call-back na badania, okres wypowiedzenia u pracodawcy itp. Po rozmowie jeszcze zrobiłam test, matematyczny mi poszedł lepiej niż wcześniej, a czytanie ze zrozumieniem to nie wiem, bo nie pamiętam o i tak... teraz czekam na ewentualny telefon

Dziękuję za kciuki

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 18:20   #959
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
próbowałam ale też mi nie pomaga

to samo miałam pisać
A nagietka? Avocado?
Stary 2013-02-18, 18:21   #960
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Zgadzam się z tymi datami, choć są wyjątki. Mój to nawet dobrze je ogarnia.

Co się stało? Głodna w sensie że masz ocjotę ciągle coś wszamać yyy zjeść znaczy się czy nic nie jadłaś?
Mój do tej pory też pamiętał o wszystkich datach, tu mu coś nie wyszło, ale już nie ważne...

Do obiadu ładnie się trzymałam z niejedzeniem po obiedzie, łażę i jem i jem tzn zjadłam sałatkę i pomarańcza, bo nie mogę sobie pozwolić na więcej, ja jen z nerwów

M&B

A.R.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości