|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Cytat:
sam j± wyszuka³ na wieszakach, jego wpu¶ciæ do sklepu to zawsze co¶ wynajdzie ale jak ja co¶ pokazujê to wtedy te¿ krêci nosem wiêc koniec koñców i tak wolê na zakupy chodziæ sama ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Bunny wys³a³am fotki, te które mia³am
|
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Cytat:
Z tym ¿e znalaz³am je nie na stronie g³ównej mango, a na podstronie- mango outlet Za 49z³ ¿al nie braæ Je¶li bêd± za ma³e bêdê mia³a dodatkow± motywacjê ¿eby schudn±æ ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-02-18 o 20:51 |
|
|
|
|
#4443 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 314
|
Kocham wyprzeda¿e.
Dawno mi nic tak humoru nie poprawi³o ![]() Reserved : swterek z napisami imituj±cymi kawior jak ten na pazurach, koszulka ; Tally : sweterek, bransoleta ;Orsay: bluzka i ubolewam, ¿e nie kupi³am kurtki wiosennek w Bereshce i sukienki koronkowej, ale by³y tak pozaci±gane, ¿e ciê¿ko by³oby co¶ wybraæ ![]() Mówicie o jakiej¶ sukience, szukam w³a¶nie nied³ugo na pewn± uroczysto¶æ, co to za sukienka, mo¿ecie mi poleciæ jakie¶ strony? Zamówi³am Tangle Tezeera w koñcu, doczekaæ sie nie mogê, jutro powinien przyj¶æ. Chwalicie sobie?? |
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jest przeceniona na 59 z³TT nie u¿ywam |
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Nosz k*rwa, to sobie kupi³am spodnie, ludzie wykupili 36
Bêdê wdziêczna za odp Cytat:
|
|
|
|
|
#4446 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
s³ysza³y¶cie na pewno o tym brutalnym morderstwie u nas w £odzi z pi±tku na sobote?
http://www.polskatimes.pl/artykul/76...ecia,id,t.html Ch³opak wraca³ z dziewczyn± z imprezy, zaczepi³ ich jaki¶ go¶æ, ch³opak stan±³ w obronie swojej dziewczyny i zosta³ zad¿gany no¿em..... ![]() i wczoraj jak bylam u mojego T¿-ta pod jego domem by³o pe³no policji nawet jego rodziców przes³uchiwali i okaza³o siê ¿e to Tz-ta s±siada i kolege zabito.....masakra. co to sie dzieje u nas w £odzi....ju¿ stach gdziekolwiek wyj¶æ ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
poka¿ zakupy ja TT u¿ywam od jakiego¶ miesi±ca i rzeczywiscie warto go miec.
|
|
#4447 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jutro z chêci± poka¿ê, dzisiaj to ju¿ ¶wiat³o lipne ;p Zapomnia³am jeszcze o balerinkach z CCC be¿owych, chocia¿ tutaj akurat nie upolowa³am za bardzo bo kosztowa³y 49 z³ a zap³aci³am 39, wiêc sza³u ni ma dupska nie urywa. Jednak bardzo mi siê spodoba³y, a wiadomo - jak siê baba uprze to baba ma Dziêki za opiniê Ostatnio moja szczotka z dzika elektryzuje mi w³osy, mo¿e ju¿ czas j± wymieniæ Albo to ta zima tak przesuszy³a moje kude³ki i o...
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz jakie¶ spodnie z Cubusa? by¶ porówna³a sobie, bo z niego zawsze kupujê 36. W Zarze 36-38niestety nie wiem gdzie mam miarkê, chyba wyrzuci³am podczas porz±dków, bo jako¶ mi nie pasowa³a |
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 214
|
Cytat:
![]() Ja podczas moich najchudszych czasów mia³am 86. Bez urazy dla nikogo ale w 32 to sie raczej wbijaja osoby chudziutkie z raczej p³ask± pup±. |
|
|
|
|
#4450 |
|
Zadomowienie
|
Albo niskie osoby, z w±skimi biodrami tzw. filigranowe.
Chocia¿... na mnie w rodzinie mówi±, ¿e jestem filigranowa a mam biodra normalne. Mam 166 cm wzrostu i noszê rozmiary XS, S/ 34.36 czasami M z powodu rêkawów, bo lubiê d³u¿sze. Musia³abym przestaæ je¶æ ¿eby wbiæ siê w 32 Powiedzcie mi, jak zamawiam w mango i odbiór do domu to 29 z³ przesy³ka, a jak do sklepu bym chcia³a, to jaki to koszt? Ca³kiem ciekawe te promocje ![]() Uciekam na sekrety chirurgii i spaæ, bo rano znów ³atwiæ wszystko by zarejestrowaæ nowe auto oby szybko posz³o... Chcia³abym sobie jeszcze co¶ kupiæ i nie wiem co... Mo¿e jakie¶ spodnie, ale takie porz±dne jeansy... Zimo precz, tyle ubrañ czeka na za³o¿enie |
|
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego T¯ mówi na mnie klops lubiê toCytat:
bo to idzie z Hiszpanii |
||
|
|
|
#4452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ¿eby paczki im siê "gubi³y" ³ojeny... dziêkuje za info T¯ mnie dzisiaj zaskoczy³, podpi±³ mi lampeczkê do laptopa, wy³±czy³ ¶wiat³o w sypialni i o... Przydatny prezent którego sama bym sobie nie sprawi³a bo jako¶ mnie nie ci±gnie w te rejony sklepów Dopatrzê chirurgiczn± rze¼niê, chocia¿ niektórym zazdroszczê przemian i idê spaæ, wiêc Dobranoc blondyneczki |
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Zmierzy³am w³a¶nie swoje biodra i jestem w szoku..... Nie s±dzi³am ¿e mam ju¿ tyle cm w tym miejscu
A¿ wstyd pisaæ ![]() Czeko je¶li piszesz ¿e to raczej dla chudzielców z p³ask± pup± to odpada, bo ja mam brazylijskie po¶ladki od urodzenia
|
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
Cytat:
okr±g³o¶ci s± bardzo seksi
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
no wiesz..., ja bym te¿ z 10cm obwodu obciê³a czy tam odessa³a
ale jest jak jest i wa¿ne ¿e T¿ jest zachwycony
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Hej
![]() Ja dzi¶ na poprawê humoru by³am u fryzjera, podciê³am koñcówki 1 cm gdzie¶ Niby nic, a od razu lepiej wygl±daj± k³aczki. Jeszcze raz pójdê i ju¿ zupe³nie zejdê z cieniowania i bêd± na prosto. Swoj± drog±, jakie szczê¶cie, ¿e nie jestem mê¿czyzn±, bo mia³abym nie ma³y problem do ukrycia, takie ciacho mnie obcina³o, ¿e choæby mnie na ³yso opitoli³, wróci³abym. ![]() Lady U mnie 110 wychodzi³ ch³odniej ni¿ 12.1 ![]() Asia Spó¼nione, ale jednak ¿yczenia dla synka Wszystkieeeego dobrego!He, a ja siê cieszê, jak mam odrost i wypatruje go ju¿ kilka dni po farbowaniu. Znaczy, ¿e rosn±. Chocia¿ jak juz jest widoczny, to czujê sie brudna.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-02-19 o 00:10 |
|
|
|
#4458 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
Hejo
ja mam dzisiaj wolne w koñcu wiec troszke z wami posiedze dzisiaj a teraz nadrabiam co naskroba³y¶cie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja kupi³am z serii Bond Girls model Risk ale juz przegladam Allegro w poszukiwaniu kolejnych... Teraz juz wiem jaki mam rozmiar z tej konkretnej firmy i bede teraz na All zamawiac T¿ tez sie bardzo podoba ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() Ale czuje ,¿e i tak bedzie moja ![]() I do tego jeszcze paluszki s³one, z twgo co wiem to tak w Niemczech lekarze zalecaja dziciom na biegunke i inne problemy. Cytat:
Bêdziemy na Ciebie czekac Cytat:
![]() szczegolnie jak kilka dni mnie nie ma i nie jestem w temacie ![]() ale nie dam rady codziennie wchodzic na wizaz po pracy nawet, bo po prostu padam na pysk ![]() Bunny Stwierdzi³am,¿e dokupie ma³y oksy 12% do tej 111 i w ten sposob zrobie w³osy, moze to bedzie moja nowa ulubiona farbka ![]() ona ma chyba wiecej popielu niz A10 czy 219? |
|||||
|
|
|
#4459 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde,¿e ja tak nie umiem kombinowac z farbami ![]() Cytat:
![]() Po tabsach ¿aden stanik nie jest w stanie mnie pomiescic ![]() Cytat:
Mam nadzieje,¿e juz wszystko ok Cytat:
![]() ale to pierwszy miesiac na tabsach to sie musi jakos uregulowac. Poza tym mam wrazenie,ze mimo tabsow troszke przychud³am...nawet Tz mi to powiedzia³ ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
U mnie jak wprowadzili biletomaty w autobusach to tez robi³am wielkie oczy i poprosi³am jakiegos kolesia ¿eby mi pomog³ bilet kupic...ale siara ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 878
|
Kylie jaka be¿owa? Bo w sumie wiosna i lato idzie, i przyda³aby mi siê choæ jedna jasna
|
#4461 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.tally-weijl.com/collectio...cle/20016.html ale u mnie nie ma Tally Weijl ![]() jadyna moja nadzieje to poprosic T¿ jak bedzie mia³ zjazd w weekend to na Malte mi podjedzie i wezmie roz. L. Takai top moze byc troszke luzniejszy, wazne Zebym sie w cyckach zmiesci³a ![]() Cytat:
Ale ja tam mam swoja ksiegowa i ona mi to robi w 5 min ![]() Cytat:
![]() Masakra jakas sie dzieje ![]() Ja nawet ja wracam z pracy ( a mam 8 min piechota do domu) po 21 to T¿ po mnie przychodzi, bo sie o mnie boi ![]() Cytat:
byle do sierpnia piekne uros³y ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() ale cos pobobnego do tego: http://stylio.pl/kolekcje-produkty/t...a-mohito-40174 |
|||||
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 878
|
Kylie aha, fajna, ale ju¿ mia³am pikowan± i mi siê opatrzy³a
Potrzebujê czego¶ nowego, ale niestety wszystkie torebki na jedno kopyto
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ekstratorebki.pl/32/Sliczny_czarny_kuferek |
|
|
|
|
#4464 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 127
|
Cytat:
![]() ja te¿ czujê siê zaniedbana, brudna jak mam odrost ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() Asiu lepiej po 110 ja te¿ zamierzam nim zrobiæ mam nadziejê, ¿e bêdê zadowolona
|
|||
|
|
|
#4465 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 516
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/to...=1361263361222 http://shop.mango.com/PL/p0/mango/to...=1361263361222 Czarne i jeszcze przecenione sama siê zastanawiam czy by nie zamówiæ jednej z nich
|
|
#4466 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 95
|
Witam serdecznie
Chcia³abym uzyskaæ kolor jak na za³±czonym zdjêciu. W³osy mam zafarbowane na rudo-z³oty blond i zastanawiam siê jaki odcieñ farby alfaparf u¿yæ. Waham siê miêdzy trzema odcieniami: 8.21, 8.01, 8.1 Sk³aniam siê ku odcieniowi 8.21. Miesi±c temu by³am u fryzjera i po³o¿y³ mi farbê kuene 7.21 pomieszan± z 9.21 (6% na odrost, 3% na ca³o¶æ) i wyszed³ piêkny popielaty blond (jeszcze ch³odniejszy ni¿ na zdjêciu i bardzie wpadaj±cy w popiel) z delikatnymi refleksami wpadaj±cy we fiolet. By³am zachwycona ale po 3 tygodniach po kolorze zosta³o tylko wspomnienie. Do fryzjera pójdê dopiero za miesi±c i pomy¶la³am, ¿e mo¿e teraz sama siê zafarbujê i przeczekam jako¶ ten miesi±c. Jaki odcieñ farby wybraæ? Bardzo proszê o pomoc |
|
|
|
#4467 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 067
|
Cytat:
w tym roku jak tz sie wzial za mnie mam juz... 92! i wreszcie kocham swoj tylek i wreszcie dzinsy leza, choc musialam zmienic na rozmiar wieksze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jest chlodniejsza Cytat:
![]() zrobilam nowe szpony, susze lakier
|
|
#4468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://pastelowoszare.blogspot.com/2...ow-nr-512.html Cytat:
torebki ³adne, ale ja sobie wymarzy³am jak±¶ taka,¿e nigdzie nie moge jej znalesc Cytat:
cudowne uczucie, taka rozluzniona teraz jestem ![]() Czaje sie jeszcze na kilka modeli na All zaraz jeszcze za nimi popatrze i powstawiam linki ![]() Za Riska w sklepie da³am 75 zl wiec jeszcze nie ma tragedii ![]() Poka pazurki... Ja swoje bardzo zniedba³am ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- teraz zamawiam te : http://moda.allegro.pl/biustonosz-st...014251828.html http://moda.allegro.pl/kinga-model-n...962995619.html http://moda.allegro.pl/biustonosz-ki...975308766.html http://moda.allegro.pl/50-staniczek-...032073229.html |
|||
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 127
|
Cytat:
jak bêdzie w naturze to wezmê
|
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 067
|
Cytat:
bahia najladniejsza
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

Na zastêpstwo znalaz³am jakie¶ bluzki na wiosnê, jak przyjdzie kasa bêdzie trzeba zadecydowaæ co wzi±æ...
sam j± wyszuka³ na wieszakach, jego wpu¶ciæ do sklepu to zawsze co¶ wynajdzie
ale jak ja co¶ pokazujê to wtedy te¿ krêci nosem
wiêc koniec koñców i tak wolê na zakupy chodziæ sama 
Z tym ¿e znalaz³am je nie na stronie g³ównej mango, a na podstronie- mango outlet

Albo to ta zima tak przesuszy³a moje kude³ki i o...

oby szybko posz³o...
bo to idzie z Hiszpanii 

no ¿eby paczki im siê "gubi³y" ³ojeny... dziêkuje za info
A¿ wstyd pisaæ
Wszystkieeeego dobrego!
i powiedzia³ mi, ¿e do miejsca mojej podró¿y dojadê tramwajem, który jedzie w przeciwnym kierunku