W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-02-18, 20:21   #4441
kitkulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 958
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII

Cytat:
Napisane przez exclusivee Poka¿ wiadomo¶æ
Pokaza³am mojemu t¿ t± sukienkê z mango, ale co¶ krêci nosem Na zastêpstwo znalaz³am jakie¶ bluzki na wiosnê, jak przyjdzie kasa bêdzie trzeba zadecydowaæ co wzi±æ...
A widzisz, tê kiecê wybra³ mi w³a¶nie T¯ sam j± wyszuka³ na wieszakach, jego wpu¶ciæ do sklepu to zawsze co¶ wynajdzie ale jak ja co¶ pokazujê to wtedy te¿ krêci nosem wiêc koniec koñców i tak wolê na zakupy chodziæ sama

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Bunny wys³a³am fotki, te które mia³am
kitkulka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-18, 20:42   #4442
exclusivee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 195

Cytat:
Napisane przez kitkulka Poka¿ wiadomo¶æ
A widzisz, tê kiecê wybra³ mi w³a¶nie T¯ sam j± wyszuka³ na wieszakach, jego wpu¶ciæ do sklepu to zawsze co¶ wynajdzie ale jak ja co¶ pokazujê to wtedy te¿ krêci nosem wiêc koniec koñców i tak wolê na zakupy chodziæ sama
A ja chyba jednak zaryzykujê i zamówiê z mango spodnie Z tym ¿e znalaz³am je nie na stronie g³ównej mango, a na podstronie- mango outlet Za 49z³ ¿al nie braæ Je¶li bêd± za ma³e bêdê mia³a dodatkow± motywacjê ¿eby schudn±æ

Jasny popielaty br±z

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-02-18 o 20:51
exclusivee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:01   #4443
anngeli
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 314

Kocham wyprzeda¿e.
Dawno mi nic tak humoru nie poprawi³o
Reserved : swterek z napisami imituj±cymi kawior jak ten na pazurach, koszulka ; Tally : sweterek, bransoleta ;Orsay: bluzka
i ubolewam, ¿e nie kupi³am kurtki wiosennek w Bereshce i sukienki koronkowej, ale by³y tak pozaci±gane, ¿e ciê¿ko by³oby co¶ wybraæ

Mówicie o jakiej¶ sukience, szukam w³a¶nie nied³ugo na pewn± uroczysto¶æ, co to za sukienka, mo¿ecie mi poleciæ jakie¶ strony?

Zamówi³am Tangle Tezeera w koñcu, doczekaæ sie nie mogê, jutro powinien przyj¶æ. Chwalicie sobie??

6.07.2008r.
T.

anngeli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:07   #4444
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anngeli Poka¿ wiadomo¶æ
Kocham wyprzeda¿e.
Reserved : swterek z napisami imituj±cymi kawior jak ten na pazurach, koszulka ; Tally : sweterek, bransoleta ;Orsay: bluzka
i ubolewam, ¿e nie kupi³am kurtki wiosennek w Bereshce i sukienki koronkowej, ale by³y tak pozaci±gane, ¿e ciê¿ko by³oby co¶ wybraæ

Mówicie o jakiej¶ sukience, szukam w³a¶nie nied³ugo na pewn± uroczysto¶æ, co to za sukienka, mo¿ecie mi poleciæ jakie¶ strony?

Zamówi³am Tangle Tezeera w koñcu, doczekaæ sie nie mogê, jutro powinien przyj¶æ. Chwalicie sobie??
Sukienka z Mango, dwukolorowa, pokaza³am kiedy¶ na blogu teraz jest przeceniona na 59 z³

TT nie u¿ywam
Stary 2013-02-18, 21:09   #4445
exclusivee
Zakorzenienie

Nosz k*rwa, to sobie kupi³am spodnie, ludzie wykupili 36 Kitka mam do Ciebie pytanie, ile Ty masz w biodrach? Pytam, bo jedyny rozmiar jaki pozosta³ to 32, i obwód w biodrach dla tego rozmiaru to 84cm, a Ty przecie¿ szczuplutka jeste¶ wiêc bêdê mia³a porównanie wizualne czy du¿o muszê zrzucaæ czy nie Bêdê wdziêczna za odp

Cytat:
Kocham wyprzeda¿e.

www.mango.com

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-18, 21:15   #4446
Lavia15
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 437

s³ysza³y¶cie na pewno o tym brutalnym morderstwie u nas w £odzi z pi±tku na sobote?
http://www.polskatimes.pl/artykul/76...ecia,id,t.html

Ch³opak wraca³ z dziewczyn± z imprezy, zaczepi³ ich jaki¶ go¶æ, ch³opak stan±³ w obronie swojej dziewczyny i zosta³ zad¿gany no¿em.....
i wczoraj jak bylam u mojego T¿-ta pod jego domem by³o pe³no policji nawet jego rodziców przes³uchiwali i okaza³o siê ¿e to Tz-ta s±siada i kolege zabito.....masakra. co to sie dzieje u nas w £odzi....ju¿ stach gdziekolwiek wyj¶æ

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Kocham wyprzeda¿e.

poka¿ zakupy

ja TT u¿ywam od jakiego¶ miesi±ca i rzeczywiscie warto go miec.
treningi z Ew± Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:24   #4447
anngeli
Zadomowienie

Cytat:
Sukienka z Mango, dwukolorowa, pokaza³am kiedy¶ na blogu teraz jest przeceniona na 59 z³

TT nie u¿ywam
Dziêki

Cytat:
Nosz k*rwa, to sobie kupi³am spodnie, ludzie wykupili 36 Kitka mam do Ciebie pytanie, ile Ty masz w biodrach? Pytam, bo jedyny rozmiar jaki pozosta³ to 32, i obwód w biodrach dla tego rozmiaru to 84cm, a Ty przecie¿ szczuplutka jeste¶ wiêc bêdê mia³a porównanie wizualne czy du¿o muszê zrzucaæ czy nie Bêdê wdziêczna za odp

www.mango.com
Dziêki w mango fajne rzeczy maj± ale w³a¶nie te¿ mam czasami stracha zamawiaæ co¶ przez neta

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Poka¿ wiadomo¶æ
s³ysza³y¶cie na pewno o tym brutalnym morderstwie u nas w £odzi z pi±tku na sobote?

Ch³opak wraca³ z dziewczyn± z imprezy, zaczepi³ ich jaki¶ go¶æ, ch³opak stan±³ w obronie swojej dziewczyny i zosta³ zad¿gany no¿em.....
i wczoraj jak bylam u mojego T¿-ta pod jego domem by³o pe³no policji nawet jego rodziców przes³uchiwali i okaza³o siê ¿e to Tz-ta s±siada i kolege zabito.....masakra. co to sie dzieje u nas w £odzi....ju¿ stach gdziekolwiek wyj¶æ

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

poka¿ zakupy

ja TT u¿ywam od jakiego¶ miesi±ca i rzeczywiscie warto go miec.
Straszne... ja to my¶lê, ¿e takim zbirom siê w du... przewraca bo za niskie kary mamy Skoro ten co zam±ci co¶ przez przypadek w dokumentach mo¿e byæ skazany na tyle samo, co ten który zaatakowa³ no¿em no to rêce i cycki opadaj±.

Jutro z chêci± poka¿ê, dzisiaj to ju¿ ¶wiat³o lipne ;p Zapomnia³am jeszcze o balerinkach z CCC be¿owych, chocia¿ tutaj akurat nie upolowa³am za bardzo bo kosztowa³y 49 z³ a zap³aci³am 39, wiêc sza³u ni ma dupska nie urywa. Jednak bardzo mi siê spodoba³y, a wiadomo - jak siê baba uprze to baba ma

Dziêki za opiniê Bojê siê, ¿e naczyta³am siê dobrych opinii i zbyt wiele bêdê oczekiwa³a od TT. G³ównie chodzi mi o to, by ratowa³a przy rozczesywaniu po myciu z od¿ywk± w sprayu i czasami w ci±gu dnia.
Ostatnio moja szczotka z dzika elektryzuje mi w³osy, mo¿e ju¿ czas j± wymieniæ Albo to ta zima tak przesuszy³a moje kude³ki i o...

6.07.2008r.
T.

Stary 2013-02-18, 21:30   #4448
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
ej no nie przesadzaj, jestem szczup³a ale nie anoreksja, ¿eby przy moim wzro¶cie wbijaæ siê w 32
masz jakie¶ spodnie z Cubusa? by¶ porówna³a sobie, bo z niego zawsze kupujê 36. W Zarze 36-38

niestety nie wiem gdzie mam miarkê, chyba wyrzuci³am podczas porz±dków, bo jako¶ mi nie pasowa³a
Stary 2013-02-18, 21:35   #4449
czekoladowoo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 214

Cytat:

www.mango.com
84 cm to jest baaardzo ma³o. Zmierz sobie biodra po prostu
Ja podczas moich najchudszych czasów mia³am 86.

Bez urazy dla nikogo ale w 32 to sie raczej wbijaja osoby chudziutkie z raczej p³ask± pup±.
czekoladowoo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:52   #4450
anngeli
Zadomowienie

Albo niskie osoby, z w±skimi biodrami tzw. filigranowe.
Chocia¿... na mnie w rodzinie mówi±, ¿e jestem filigranowa a mam biodra normalne.
Mam 166 cm wzrostu i noszê rozmiary XS, S/ 34.36 czasami M z powodu rêkawów, bo lubiê d³u¿sze.
Musia³abym przestaæ je¶æ ¿eby wbiæ siê w 32

Powiedzcie mi, jak zamawiam w mango i odbiór do domu to 29 z³ przesy³ka, a jak do sklepu bym chcia³a, to jaki to koszt?
Ca³kiem ciekawe te promocje
Uciekam na sekrety chirurgii i spaæ, bo rano znów ³atwiæ wszystko by zarejestrowaæ nowe auto oby szybko posz³o...
Chcia³abym sobie jeszcze co¶ kupiæ i nie wiem co...
Mo¿e jakie¶ spodnie, ale takie porz±dne jeansy... Zimo precz, tyle ubrañ czeka na za³o¿enie

6.07.2008r.
T.

Stary 2013-02-18, 22:10   #4451
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Poka¿ wiadomo¶æ

Bez urazy dla nikogo ale w 32 to sie raczej wbijaja osoby chudziutkie z raczej p³ask± pup±.
no, a ja dupsko mam wypuk³e, he dlatego T¯ mówi na mnie klops lubiê to
Cytat:
Albo niskie osoby, z w±skimi biodrami tzw. filigranowe.
Chocia¿... na mnie w rodzinie mówi±, ¿e jestem filigranowa a mam biodra normalne.
Mam 166 cm wzrostu i noszê rozmiary XS, S/ 34.36 czasami M z powodu rêkawów, bo lubiê d³u¿sze.
Musia³abym przestaæ je¶æ ¿eby wbiæ siê w 32

Powiedzcie mi, jak zamawiam w mango i odbiór do domu to 29 z³ przesy³ka, a jak do sklepu bym chcia³a, to jaki to koszt?
Ca³kiem ciekawe te promocje
Uciekam na sekrety chirurgii i spaæ, bo rano znów ³atwiæ wszystko by zarejestrowaæ nowe auto oby szybko posz³o...
Chcia³abym sobie jeszcze co¶ kupiæ i nie wiem co...
Mo¿e jakie¶ spodnie, ale takie porz±dne jeansy... Zimo precz, tyle ubrañ czeka na za³o¿enie
do sklepu jest za darmo, ale nie polecam, lepiej dop³aciæ te 3 dyszki i zamówiæ do domu, szybciej dojdzie, bo jak ja zamawia³am do sklepu to sz³o niemal¿e miesi±c, a panie w sklepie i tak mi powiedzia³y, ¿e mia³am szczê¶cie, w wiêkszo¶ci przypadków id± d³u¿ej, czasem siê gubi± itp bo to idzie z Hiszpanii
Stary 2013-02-18, 22:23   #4452
anngeli
Zadomowienie

Cytat:
no, a ja dupsko mam wypuk³e, he dlatego T¯ mówi na mnie klops lubiê to

do sklepu jest za darmo, ale nie polecam, lepiej dop³aciæ te 3 dyszki i zamówiæ do domu, szybciej dojdzie, bo jak ja zamawia³am do sklepu to sz³o niemal¿e miesi±c, a panie w sklepie i tak mi powiedzia³y, ¿e mia³am szczê¶cie, w wiêkszo¶ci przypadków id± d³u¿ej, czasem siê gubi± itp bo to idzie z Hiszpanii
no ¿eby paczki im siê "gubi³y" ³ojeny... dziêkuje za info to zamówiê do domu jak ju¿ wybiorê co¶.
T¯ mnie dzisiaj zaskoczy³, podpi±³ mi lampeczkê do laptopa, wy³±czy³ ¶wiat³o w sypialni i o... Przydatny prezent którego sama bym sobie nie sprawi³a bo jako¶ mnie nie ci±gnie w te rejony sklepów

Dopatrzê chirurgiczn± rze¼niê, chocia¿ niektórym zazdroszczê przemian i idê spaæ, wiêc Dobranoc blondyneczki

6.07.2008r.
T.

Stary 2013-02-18, 22:54   #4453
exclusivee
Zakorzenienie

Zmierzy³am w³a¶nie swoje biodra i jestem w szoku..... Nie s±dzi³am ¿e mam ju¿ tyle cm w tym miejscu A¿ wstyd pisaæ

Czeko je¶li piszesz ¿e to raczej dla chudzielców z p³ask± pup± to odpada, bo ja mam brazylijskie po¶ladki od urodzenia

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-18, 22:58   #4454
asiabb1983
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 942

Cytat:
Zmierzy³am w³a¶nie swoje biodra i jestem w szoku..... Nie s±dzi³am ¿e mam ju¿ tyle cm w tym miejscu A¿ wstyd pisaæ

Czeko je¶li piszesz ¿e to raczej dla chudzielców z p³ask± pup± to odpada, bo ja mam brazylijskie po¶ladki od urodzenia
a tam wstyd od razu okr±g³o¶ci s± bardzo seksi sama posiadam taka pupe z wciêciem w talii i mojego T¿ to rajcuje

by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podciêciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a
asiabb1983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-18, 23:33   #4455
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Poka¿ wiadomo¶æ
a tam wstyd od razu okr±g³o¶ci s± bardzo seksi sama posiadam taka pupe z wciêciem w talii i mojego T¿ to rajcuje
Tia, mojego t¿ tak¿e, niestety mnie nie za bardzo

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-18, 23:45   #4456
asiabb1983
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 942

Cytat:
Tia, mojego t¿ tak¿e, niestety mnie nie za bardzo
no wiesz..., ja bym te¿ z 10cm obwodu obciê³a czy tam odessa³a ale jest jak jest i wa¿ne ¿e T¿ jest zachwycony

by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podciêciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a
asiabb1983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-19, 00:03   #4457
novelove
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 526

Hej
Ja dzi¶ na poprawê humoru by³am u fryzjera, podciê³am koñcówki 1 cm gdzie¶ Niby nic, a od razu lepiej wygl±daj± k³aczki. Jeszcze raz pójdê i ju¿ zupe³nie zejdê z cieniowania i bêd± na prosto.
Swoj± drog±, jakie szczê¶cie, ¿e nie jestem mê¿czyzn±, bo mia³abym nie ma³y problem do ukrycia, takie ciacho mnie obcina³o, ¿e choæby mnie na ³yso opitoli³, wróci³abym.

Lady
U mnie 110 wychodzi³ ch³odniej ni¿ 12.1

Asia
Spó¼nione, ale jednak ¿yczenia dla synka Wszystkieeeego dobrego!

He, a ja siê cieszê, jak mam odrost i wypatruje go ju¿ kilka dni po farbowaniu. Znaczy, ¿e rosn±. Chocia¿ jak juz jest widoczny, to czujê sie brudna.

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-02-19 o 00:10
novelove jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-19, 08:33   #4458
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 458

Hejo
ja mam dzisiaj wolne w koñcu wiec troszke z wami posiedze dzisiaj
a teraz nadrabiam co naskroba³y¶cie

Cytat:
Napisane przez xLADYx Poka¿ wiadomo¶æ
w pepco czasami mo¿na trafiæ na fajny kosmetyk za grosze ja lubie takie naturalne kolory be¿e zw³aszcza my secret matt 505 do tej pory nie znalaz³am lepszego jasnego matowego cienia
Ja z tej serii Matt oprocz 505 kupi³am jeszcze taki lekko ró¿ówy jakby ³ososiowy, ³adnie i pasuje do zielonej teczówki

Cytat:
Napisane przez blond bunny Poka¿ wiadomo¶æ
szczerze to watpie ze ci ten 111 da rade na oryginalnym oksy masz do wyrownania odrost ten co teraz nei pociagnal... ja bym na 12% go rzucila.
nie chodzi link, jak nazywa sie model stanika kingi?
uwielbiam je tak pieknie leza ja ost skusilam sie na model "domina" jestem zachwycona i kupilam na all bo mozna nieraz taniej trafic jak sa koncowki- za 40zl w sklepie okolo 100zl.
A to dziwne mi link normalnie chodzi
Ja kupi³am z serii Bond Girls model Risk
ale juz przegladam Allegro w poszukiwaniu kolejnych...
Teraz juz wiem jaki mam rozmiar z tej konkretnej firmy i bede teraz na All zamawiac
T¿ tez sie bardzo podoba

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Ninedin Poka¿ wiadomo¶æ
pisa³y¶my wcze¶niej o torebkach: w³a¶nie siê czajê na kuferek z mango Jest tylko czarny w tak± jakby krokodyl± skórê. I w sumie nie wiem .....
Ja widzia³am piêkn± w Mohito ale jest be¿owa, a ja potrzebuje czarnej
Ale czuje ,¿e i tak bedzie moja

Cytat:
Pepsi na biegunkê i takie ogólnie rzecz bior±c rewolucje ¿o³±dkowe
I do tego jeszcze paluszki s³one, z twgo co wiem to tak w Niemczech lekarze zalecaja dziciom na biegunke i inne problemy.

Cytat:
Napisane przez caskada Poka¿ wiadomo¶æ
kurcze a mi ostatnio brak weny do udzielania sie niewiem chyba mam maly kryzys internetowy
Spokojnie
Bêdziemy na Ciebie czekac

Cytat:
kochana ja mam tak ¶rednio raz w miesi±cu, wiêc luzik zw³aszcza, ¿e trochê Ciê nie by³o i mo¿e byæ Ci trudno tak od razu wskoczyæ na odpowiednie tory

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

ja mam od wczoraj ale i tak zbiorowe @
Czasem tez tak mam
szczegolnie jak kilka dni mnie nie ma i nie jestem w temacie
ale nie dam rady codziennie wchodzic na wizaz po pracy nawet, bo po prostu padam na pysk

Bunny

Stwierdzi³am,¿e dokupie ma³y oksy 12% do tej 111 i w ten sposob zrobie w³osy, moze to bedzie moja nowa ulubiona farbka
ona ma chyba wiecej popielu niz A10 czy 219?
xXxKYLIExXx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-19, 08:48   #4459
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Ok wstawiam fotki, pierwsze w sztucznym swietle, i 2 ostatnie w dziennym przy oknie.

Mówie no jest dobrze, jest ok, ale bez rewelacji i zachwytu jak by³ po c10
Mo¿e dlatego ¿e na 6 %
Zastanawiam sie czy nia odrostu na 12 % potem nie robic ale chyba nie bede ryzykowac

Bunny dziekuje kochana za wszystkie rady
Wieczorem bede robic, albo jutro to zrobie dokladnie wszystkie bo pewnie faktycznie za s³abo ten brzeg zalewa³am

Ok jade na si³ke, musze spaliæ chipsy
Mi sie mega podoba
Kurde,¿e ja tak nie umiem kombinowac z farbami

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Poka¿ wiadomo¶æ
Kupowa³a¶ przez internet? Czy w ich sklepie i tam mierzy³a¶? Ja te¿ bym chcia³a wypróbowaæ ich staniki, na allegro maj± ni¿sz± cenê. Ale bojê siê tak w ciemno, czy bêdzie rozmiar dobry. Przewa¿nie noszê 75 D/E.
Kupowa³am stacjonarnie w sklepie, bo potrzebowa³am czego na juz
Po tabsach ¿aden stanik nie jest w stanie mnie pomiescic

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc Dziewczyny

Ja Was podczytuje ale jakos nie mam weny na pisanie i tez mam takie zawirowania emocjonalne ostatnio ze musze jakos dojsc do ladu ze swoimi uczuciami

Moze jutro uda mi sie wpasc na dluzej i co¶ napisze

Buziaki dla Was
Trzymaj sie kochana
Mam nadzieje,¿e juz wszystko ok

Cytat:
Nadprogramowe 2-3 kg z ud, brzucha, boczków, a dalej to rze¼ba troche, i dla kondycji, zabicia czasu
Ja mia³am æwiczyc z Ewa ale w Walentynki dosta³am @ i to jakies takie bolesne,¿e nie mog³am cwiczyc, i jakby ktos kran odkreci³ tak ze mnie lecia³o
ale to pierwszy miesiac na tabsach to sie musi jakos uregulowac.
Poza tym mam wrazenie,ze mimo tabsow troszke przychud³am...nawet Tz mi to powiedzia³

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Jecha³am dzisiaj tramwajem! na potwierdzenie- zdjêcie. By³oby fajnie gdyby nie to, ¿e od ostatniego razu minê³o sporo czasu i technologia posz³a do przodu - nie wiedzia³am jak skasowaæ bilet i nikt nie chcia³ otworzyæ mi drzwi (dopiero pó¼niej siê kapnê³am, ¿e trzeba zrobiæ to samemu).
Po przejechaniu jednego przystanku, pan motorniczy mnie zapyta³ gdzie chcê dojechaæ. Poczu³am siê jak w taksówce ale zapyta³ tylko dlatego, ¿e zwyczajnie musia³am wysi±¶æ gdy¿ trasa siê skoñczy³a hahaha i powiedzia³ mi, ¿e do miejsca mojej podró¿y dojadê tramwajem, który jedzie w przeciwnym kierunku i jak na niego poczekam 9 minut to on zaraz bêdzie zawraca³ i mnie zgarnie, ¿ebym znowu siê nie zagubi³a

ale ale, remonty u mnie w mie¶cie, wiêc nie bierzcie mnie za g³upi±, ¿e nie wiem w którym kierunku powinnam jechaæ - to wszystko jest naprawdê rozpi¿d¿one i nic nie wiadomo

Hmm... w³a¶ciwie to sama nie wiem czemu zachcia³o mi siê pojechaæ tramwajem, chyba potrzebowa³am odrobiny szaleñstwa.
(dziêkujê Bogu za samochodzik)
O masakra:h ahaha:
U mnie jak wprowadzili biletomaty w autobusach to tez robi³am wielkie oczy i poprosi³am jakiegos kolesia ¿eby mi pomog³ bilet kupic...ale siara

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
moj tz ost do mnie po miesiacu hodowania odrostu przez szpital- co ty chcesz farbowac przeciez ty nie masz prawie odrostu? i zaczelam zastanawiac sie czy to my same sie nie nakrecamy tymi odrostami skoro obcy nie zauwazaja?
mój tez nigdy nie widzi i mowi -" masz nasrane w g³owie,a nie odrost na g³owie"

Cytat:
Powiecie pewnie ¿e mnie poje*a³o ale przegl±dnê³am wszystkie 86 stron z produktami przecenionymi
Cie poje*a³o
Stary 2013-02-19, 08:55   #4460
Ninedin
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 878

Kylie jaka be¿owa? Bo w sumie wiosna i lato idzie, i przyda³aby mi siê choæ jedna jasna
Stary 2013-02-19, 09:03   #4461
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaza³am mojemu t¿ t± sukienkê z mango, ale co¶ krêci nosem Na zastêpstwo znalaz³am jakie¶ bluzki na wiosnê, jak przyjdzie kasa bêdzie trzeba zadecydowaæ co wzi±æ...
ja sie zakocha³am w tym topie
http://www.tally-weijl.com/collectio...cle/20016.html
ale u mnie nie ma Tally Weijl
jadyna moja nadzieje to poprosic T¿ jak bedzie mia³ zjazd w weekend to na Malte mi podjedzie i wezmie roz. L. Takai top moze byc troszke luzniejszy, wazne Zebym sie w cyckach zmiesci³a

Cytat:
dziewczyny czy która¶ z was rozlicza³a PITa internetowo ? czy mia³y¶cie z tym jakis problem? mo¿ecie poleciæ stronke?
Ja jeszcze nie.
Ale ja tam mam swoja ksiegowa i ona mi to robi w 5 min

Cytat:

S³ysza³am
Masakra jakas sie dzieje
Ja nawet ja wracam z pracy ( a mam 8 min piechota do domu) po 21 to T¿ po mnie przychodzi, bo sie o mnie boi

Cytat:
Napisane przez novelove Poka¿ wiadomo¶æ
Hej
Ja dzi¶ na poprawê humoru by³am u fryzjera, podciê³am koñcówki 1 cm gdzie¶ Niby nic, a od razu lepiej wygl±daj± k³aczki. Jeszcze raz pójdê i ju¿ zupe³nie zejdê z cieniowania i bêd± na prosto.
Swoj± drog±, jakie szczê¶cie, ¿e nie jestem mê¿czyzn±, bo mia³abym nie ma³y problem do ukrycia, takie ciacho mnie obcina³o, ¿e choæby mnie na ³yso opitoli³, wróci³abym.

Lady

Asia

He, a ja siê cieszê, jak mam odrost i wypatruje go ju¿ kilka dni po farbowaniu. Znaczy, ¿e rosn±. Chocia¿ jak juz jest widoczny, to czujê sie brudna.
Ja tez juz mam leciutki odroscik a robi³am w sobote tydzieñ temu
byle do sierpnia piekne uros³y

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Kylie jaka be¿owa? Bo w sumie wiosna i lato idzie, i przyda³aby mi siê choæ jedna jasna
szuk³am i nie moge jej znalesc
ale cos pobobnego do tego:
http://stylio.pl/kolekcje-produkty/t...a-mohito-40174
Stary 2013-02-19, 09:12   #4462
Ninedin
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 878

Kylie aha, fajna, ale ju¿ mia³am pikowan± i mi siê opatrzy³a
Potrzebujê czego¶ nowego, ale niestety wszystkie torebki na jedno kopyto
Stary 2013-02-19, 09:37   #4463
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Kylie aha, fajna, ale ju¿ mia³am pikowan± i mi siê opatrzy³a
Potrzebujê czego¶ nowego, ale niestety wszystkie torebki na jedno kopyto
Ja szukam jakiegos czarnego kuferka:
http://www.ekstratorebki.pl/32/Sliczny_czarny_kuferek
Stary 2013-02-19, 10:08   #4464
xLADYx
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 127

Cytat:
Napisane przez novelove Poka¿ wiadomo¶æ
Hej

Lady

Asia

o a Ty Nove nim robisz aktualnie czy 111

ja te¿ czujê siê zaniedbana, brudna jak mam odrost

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Poka¿ wiadomo¶æ
Hejo

Ja z tej serii Matt oprocz 505 kupi³am jeszcze taki lekko ró¿ówy jakby ³ososiowy, ³adnie i pasuje do zielonej teczówki

Teraz juz wiem jaki mam rozmiar z tej konkretnej firmy i bede teraz na All zamawiac
T¿ tez sie bardzo podoba

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

I do tego jeszcze paluszki s³one, z twgo co wiem to tak w Niemczech lekarze zalecaja dziciom na biegunke i inne problemy.

Spokojnie

Czasem tez tak mam
ale nie dam rady codziennie wchodzic na wizaz po pracy nawet, bo po prostu padam na pysk

Bunny

Stwierdzi³am,¿e dokupie ma³y oksy 12% do tej 111 i w ten sposob zrobie w³osy, moze to bedzie moja nowa ulubiona farbka
ja mam niebieskie oczy, cieni w odcieniach ró¿u nie lubiê, ale podaj numerek zobaczê sobie go

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Wstawiam foty zakupów:

1 - sukienka z tally
2,3- ramoneska z tally
4- bielizna z new yorkera
5- pasek ze stradivariusa
6- bluzeczka z bershki ( na zywo bardziej chabrowa)
mam t± "ramoneskê" tylko, ¿e czarn±

Asiu lepiej po 110 ja te¿ zamierzam nim zrobiæ mam nadziejê, ¿e bêdê zadowolona
xLADYx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-19, 10:11   #4465
milka_m
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 516

Cytat:
Mi sie mega podoba

Trzymaj sie kochana

Ja mia³am æwiczyc z Ewa ale w Walentynki dosta³am @ i to jakies takie bolesne,¿e nie mog³am cwiczyc, i jakby ktos kran odkreci³ tak ze mnie lecia³o
Poza tym mam wrazenie,ze mimo tabsow troszke przychud³am...nawet Tz mi to powiedzia³
No co Ty, po tym regulonie tak masz?

Cytat:
Ja szukam jakiegos czarnego kuferka:
http://www.ekstratorebki.pl/32/Sliczny_czarny_kuferek
A takie np.

http://shop.mango.com/PL/p0/mango/to...=1361263361222

Czarne i jeszcze przecenione sama siê zastanawiam czy by nie zamówiæ jednej z nich

Blog

milka_m jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-19, 10:17   #4466
volver
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 95

Witam serdecznie

Chcia³abym uzyskaæ kolor jak na za³±czonym zdjêciu. W³osy mam zafarbowane na rudo-z³oty blond i zastanawiam siê jaki odcieñ farby alfaparf u¿yæ. Waham siê miêdzy trzema odcieniami: 8.21, 8.01, 8.1
Sk³aniam siê ku odcieniowi 8.21. Miesi±c temu by³am u fryzjera i po³o¿y³ mi farbê kuene 7.21 pomieszan± z 9.21 (6% na odrost, 3% na ca³o¶æ) i wyszed³ piêkny popielaty blond (jeszcze ch³odniejszy ni¿ na zdjêciu i bardzie wpadaj±cy w popiel) z delikatnymi refleksami wpadaj±cy we fiolet. By³am zachwycona ale po 3 tygodniach po kolorze zosta³o tylko wspomnienie.
Do fryzjera pójdê dopiero za miesi±c i pomy¶la³am, ¿e mo¿e teraz sama siê zafarbujê i przeczekam jako¶ ten miesi±c.
Jaki odcieñ farby wybraæ? Bardzo proszê o pomoc
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg pop.jpg (41,6 KB, 11 za³adowañ)
volver jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-19, 10:22   #4467
blond bunny
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 067

Cytat:

to malo rok temu mialam 84 w biodrach co wam mowilam ze nienawidze spodni bo mam plaska dupe i boczki
w tym roku jak tz sie wzial za mnie mam juz... 92! i wreszcie kocham swoj tylek tz zawsze gada- wez ten swoj sliczny tylek i sie przesun,myslisz ze wszystko ci z nim wolno? i wreszcie dzinsy leza, choc musialam zmienic na rozmiar wieksze

Cytat:
dokladnie i na pieska jak sie pupa obija o tz... a nie zgrzyt kosci

Cytat:
Hejo

T¿ tez sie bardzo podoba

Spokojnie

Czasem tez tak mam

Bunny

och riska masz ja czekam na jakas przecenke na niego
jest chlodniejsza
Cytat:
Mi sie mega podoba

Trzymaj sie kochana

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

O masakr
U mnie jak wprowadzili biletomaty w autobusach to tez robi³am wielkie oczy i poprosi³am jakiegos kolesia ¿eby mi pomog³ bilet kupic...ale siara

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

mój tez nigdy nie widzi i mowi -" masz nasrane w g³owie,a nie odrost na g³owie"

Cie poje*a³o

zrobilam nowe szpony, susze lakier
Stary 2013-02-19, 10:38   #4468
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xLADYx Poka¿ wiadomo¶æ
o a Ty Nove nim robisz aktualnie czy 111

ja te¿ czujê siê zaniedbana, brudna jak mam odrost

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

ja mam niebieskie oczy, cieni w odcieniach ró¿u nie lubiê, ale podaj numerek zobaczê sobie go

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

mam t± "ramoneskê" tylko, ¿e czarn±

Asiu lepiej po 110 ja te¿ zamierzam nim zrobiæ mam nadziejê, ¿e bêdê zadowolona
to jest ten nr. 512
http://pastelowoszare.blogspot.com/2...ow-nr-512.html

Cytat:
Napisane przez milka_m Poka¿ wiadomo¶æ
No co Ty, po tym regulonie tak masz?

A takie np.

Czarne i jeszcze przecenione sama siê zastanawiam czy by nie zamówiæ jednej z nich
tak, po regulonie
torebki ³adne, ale ja sobie wymarzy³am jak±¶ taka,¿e nigdzie nie moge jej znalesc

Cytat:
to malo rok temu mialam 84 w biodrach co wam mowilam ze nienawidze spodni bo mam plaska dupe i boczki
w tym roku jak tz sie wzial za mnie mam juz... 92! i wreszcie kocham swoj tylek tz zawsze gada- wez ten swoj sliczny tylek i sie przesun,myslisz ze wszystko ci z nim wolno? i wreszcie dzinsy leza, choc musialam zmienic na rozmiar wieksze

dokladnie i na pieska jak sie pupa obija o tz... a nie zgrzyt kosci

och riska masz ja czekam na jakas przecenke na niego
jest chlodniejsza

zrobilam nowe szpony, susze lakier
Moj tz tez kocha mój tyleczek, w³asne skonczy³ mi masaz na pleckach i posladkach robic
cudowne uczucie, taka rozluzniona teraz jestem

Czaje sie jeszcze na kilka modeli na All zaraz jeszcze za nimi popatrze i powstawiam linki
Za Riska w sklepie da³am 75 zl wiec jeszcze nie ma tragedii

Poka pazurki...
Ja swoje bardzo zniedba³am

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

teraz zamawiam te :
http://moda.allegro.pl/biustonosz-st...014251828.html

http://moda.allegro.pl/kinga-model-n...962995619.html

http://moda.allegro.pl/biustonosz-ki...975308766.html

http://moda.allegro.pl/50-staniczek-...032073229.html
Stary 2013-02-19, 10:54   #4469
xLADYx
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 127

Cytat:
to jest ten nr. 512

tak, po regulonie
torebki ³adne, ale ja sobie wymarzy³am jak±¶ taka,¿e nigdzie nie moge jej znalesc

Moj tz tez kocha mój tyleczek, w³asne skonczy³ mi masaz na pleckach i posladkach robic

Czaje sie jeszcze na kilka modeli na All zaraz jeszcze za nimi popatrze i powstawiam linki

Poka pazurki...

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

teraz zamawiam te :

fajny te¿ ten 512 jak bêdzie w naturze to wezmê
xLADYx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:01   #4470
blond bunny
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 067

Cytat:
to jest ten nr. 512

tak, po regulonie

Poka pazurki...

teraz zamawiam te :

chodz na bloga zobaczyc pazurki bahia najladniejsza

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.