![]() |
#781 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 575
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 79
|
Kosmos
![]() W sumie to ju¿ wszystko co chcia³abym napisaæ, ju¿ Dziewczyny napisa³y... Równie¿ uwa¿am, ¿e kole¶ sobie z Ciebie jaja robi³. Przykre to i smutne, ¿e mo¿na sobie z kogo¶ tak ¿artowaæ, ale moim skromnym zdaniem tak w³asnie by³o. Autorko, sk±d jeste¶ pewna, ¿e na 100 % jego dziewczyna nie wie o blogu? Przecie¿ nie jeste¶ w stanie tego stwierdziæ. Sk±d wiesz, mo¿e ona sama mu podsuwa³a te 'odpowiedzi' na Twoje smsy? To, ¿e uwa¿asz, ¿e jest artysta o wra¿liwej duszy - wcale tak nie musi byæ, przecie¿ ch³opaka nie znasz. Przecie¿ nie tak trudno byæ po prostu mi³ym, sprawiaæ pozory. A dla osób, z którymi codziennie siê obcujê, byæ zupe³nie kim¶ innym. I niestety, zbiegi okoliczno¶ci istniej±. Nie chce, ¿eby¶ to odebra³a jako atak, no ale puszczanie sygna³u? Przecie¿ móg³ co¶ przez przypadek wcisn±æ. Nie jest to wcale takie niezwyk³e... Nie obra¼ siê, nie piszê tego z³o¶liwie. Musisz nauczyæ siê kontroli nad swoj± wyobra¼ni±, bo naprawdê kiedy¶ to siê mo¿e ¼le skoñczyæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#786 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 789
|
Cytat:
autorko je¶li piszesz o moim poziomie to lepiej zacznij troszkê bardziej krytycznym okiem patrzeæ na sam± siebie. Mój komentarz: "hahaha" to nic przy tym jak Ty zachowywa³a¶ siê wobec tego ch³opaka. Mam tu na my¶li pisanie mu smsów mimo ¿e on na nie odpisywa³ i na koñcu napisa³: spier.. papier ![]() i nie piszê Ci tego z³o¶liwie bo kiedy¶ te¿ zauroczy³am siê w jednym facecie który po spotkaniu przez mój trudny charakter po prostu sobie odpu¶ci³. Jak wiadomo krêci nas to co jest nieosi±galne a mo¿na powiedzieæ ¿e po swojej decyzji taki dla mnie by³, wiêc zaczê³am byæ w stosunku do niego natrêtna. Oczywi¶cie to by³y tylko pojedyncze wiadomo¶ci i trwa³o to bardzo krótko. Zaledwie napisa³am mo¿e z 3,4 razy do niego, nie pamiêtam bo to by³o ju¿ dawno z 3 lata temu ![]() Czu³am wstyd po ca³ej tej akcji któr± odwali³am. Zadawa³am sobie pytania jak mog³am mu siê tak narzucaæ? Straci³am godno¶æ do jasnej anielki?! Z tym ¿e my mieli¶my normalny kontakt, spotkali¶my siê, pisali¶my ze sob±, mówi³ mi wprost ¿e chce siê ze mn± spotykaæ niestety to mi co¶ odwali³o, facet siê zniechêci³ i bach by³o to cholerne narzucanie. Sedno sprawy: mo¿e u¶wiadomisz sobie swoje zachowanie i przestaniesz obra¿aæ innych i siê wywy¿szaæ bo takie mam wra¿enie ci±g³e ¿e potrafisz z innych szydziæ jaki to nie jest ich poziom a ty sama jeste¶ najlepsza ( no tak bo w koñcu chodzisz na medyk ![]() Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2013-02-17 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 005
|
Cytat:
Skoro facet ma zainteresowania muzyczne, wcze¶niej rzuci³ fragmentem G'n'R, to i ten cytat da³ MI do my¶lenia. Ale widzê, ¿e Tobie nie mo¿na pomóc inaczej, jak tylko zgodziæ siê z Tob± i napisaæ tylko to, co chcesz przeczytaæ. Nikomu nie chcesz powiedzieæ o tej sytuacji- psychologa ob¶miewasz (co jest dla mnie ZDUMIEWAJ¡CE u studentki medycyny), na moje pytanie czy jest w tej grupie kto¶, z kim mo¿esz szczerze porozmawiaæ, odpisa³a¶ pokrêtnie ¿e "oni wiedz±" czy co¶ w tym stylu (nie bêdê teraz szuka³a cytatów). ¯adna pomoc nie jest dla Ciebie wystarczaj±ca. Ka¿d± osobê, która próbuje zainteresowaæ siê Twoim problemem (bo po to ten w±tek za³o¿y³a¶), bijesz jak szalona- jak nie nazywaj±c hienami, rzucaj±c ¿e s³uchaj± disco polo, obje¿d¿aj±c T¯-ów, wyliczaj±c kto ile i gdzie napisa³ na forum, po wytykanie, ¿e kto¶ rzuca jakiekolwiek argumenty i rady (z którymi raz siê zgadzasz, by za 3 strony ob¶miaæ z góry na dó³). I tak co 3 strony jest sinusoida. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 789
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- ahaha my¶lê ¿e z autork± wszystko jest mo¿liwe ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 831
|
Autorka rozczarowa³a sie trochê. Gdyby to na ch³opaka posypa³y siê gromy w stylu: ale on by³, jak on tak móg³ Ci nie odpisaæ, co za typ itp, to inaczej by reagowa³a. A tak to foch.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 308
|
Facet prowadzi³ bloga dla dwóch osób???? no nie mogê....szkoda, ¿e nie specjalnie dla ciebie. Bo tylko tak siê z tob± kontaktowa³.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
Autorka pewnie siedzi na wylogowanym szkoda.... Niech ktoś zamknie ten wątek błagam :$
Sent from my SK17i using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 107
|
Przeczyta³em ca³y w±tek....kosmos normalnie.
Dziewczyno we¼ siê w koñcu ogarnij i zajmij siê normalnym ¿yciem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 479
|
Cytat:
Powtarzam: mi³o¶æ takiej g³upoty nie t³umaczy ![]() Zamiast t³umaczyæ "nie by³am stalkerk±" - to ty zrozum, ze osi±ga³a¶ dno i jak jeszcze pomy¶lisz o tym, zeby "czekaæ na to, a¿ on dojrzeje" to ty jeszcze siê w ten rów mariañski zag³êbiasz dalej! Jest to skrajne robienie z siebie g³upca, psa na posy³ki, grzecznej, potulnej, NIC nie wymagaj±cej naiwnej dziewczyny przed 16 rokiem ¿ycia. ---------------- [dobra, wycinam to co tu napisa³am] ------------------ kogo to obchodzi, czy by³a¶ stalkerk± czy nie - skupiasz siê na najmniej wa¿nej sprawie teraz skup siê na tym, ¿e pozwoli³a¶ sobie na taki brak my¶lenia, oraz wodzenie siê za nos jakiemu¶ g³upcowi, co ju¿ ¶wiadczy o tobie bardzo ¼le Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-02-18 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 934
|
na moje oko, to kole¶ jest popaprany i w dodatku tego nie ukrywa. a poniewa¿ nie ukrywa swojego popaprañstwa, to nie rozumiem zdziwienia Autorki, ¿e relacjê z nim te¿ mia³a popapran±.
my¶lê, ¿e facet mia³ ubaw z Autorki. jara³o go pewnie, ¿e wystarczy jej g³upie zdanie na blogu, ¿eby siê podnieci³a jak gimnazjalistka. to jest jaki¶ chory gówniarz, który postanowi³ pochichraæ siê ze starszej kole¿anki i tyle. te "znaki", o których mówi Autorka, dla normalnie my¶l±cej dziewczyny nie by³yby znakami - mówiê serio. potrzeba specyficznej psychiki (a raczej taka osoba musi byæ psychicznie w specyficznym miejscu), by najzwyklejsze w ¿yciu rzeczy odbieraæ jak mi³osne znaki. ten ch³opta¶ pewnie z ka¿dym rozmawia w tak pokrêtny sposób (czyli odpowiadanie na blogu czy fb), ale nie ka¿dy odczyta to jak mi³osne zaczepki. mo¿e jak zorientowa³ siê, ¿e Autorka jara siê tymi g³upotami, to postanowi³ zobaczyæ, na ile mo¿e sobie pozwoliæ. reasumuj±c... Autorka sama sobie winna. tak to jest jak siê w³azi w gówno i siê dziwi, ¿e gira ¶mierdzi. na miejscu Autorki zastanowi³abym siê, dlaczego odbiera³a zwyczajne rzeczy jak mi³osne wyznania. bo tak siê dzia³o moim zdaniem - przynajmniej na pocz±tku. co¶ jest z my¶leniem Autorki nie do koñca teges i niestety jak tego nie naprawi, to znowu w³aduje siê w jak±¶ dziwn± relacjê z kolejnym popapranym ch³opaczkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 479
|
Facet ma osobowo¶æ typowej têpej strza³ki, a nie inteligentnego nietypowego cz³owieka, ale autorka nie widzi tego,
roi sobie, ¿e on z wielkiej swej inteligencji wpad³ na takie DEBILNE pomys³y kiedy tymczasem to jest zwyk³y attention seeker, który nie jest wiêcej wart od ka¿dej innej takiej têpej strza³ki, która lubi jak jej siê ego pompuje. To jest tu widoczne: ten cz³owiek jest p³ytki jak ka³u¿a, a nie g³êboki jak Bajka³, jak to zdaje siê autorce. Mo¿e jak zda sobie sprawê z tego prostego faktu, który dla osoby postronnej jest widoczny - to zacznie siê u niej pomy¶lunek? Ale to nie jest wa¿ne, jaki jest on. Wa¿ne jest, co robi³a ona, ¿e otrze¼wienie nie nastêpowa³o. Teraz my¶lenie o tym, ¿e "on kiedy¶ dojrzeje" to jest najbardziej nieprawid³owy kierunek dzia³ania, jaki byæ mo¿e. Bo ze strony tego cz³owieka nie spotka jej nic oprócz dalszych takich têpych gierek, a ona sobie fatalne ¶wiadectwo wystawia dalej maj±c nadziejê na dalsze ci±gniêcie tej quasi-znajomo¶ci. S± pewne granice, których przekroczenie nie ¶wiadczy o mi³o¶ci (bo tutaj nie ma ju¿ zastosowania t³umaczenie siê mi³o¶ci±), tylko albo o braku instynktu samozachowawczego, albo o brakach w my¶leniu ...¿e tak to wyra¿ê wprost. Dlatego w celu ograniczania fatalnych skutków - trzeba tak skierowaæ swe my¶lenie, ¿eby m±drzeæ po takiej nauce, a nie g³upieæ. Nie cackaæ sie ze sob±, nie szukaæ pietrowych wyt³umaczeñ, tylko zdaæ sobie sprawê z b³êdu i wystrzegaæ siê dalszego brniêcia w to. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-02-18 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
Podczyta³am...
JanePanzram - masz wiele racji. Przynajmniej zauwa¿y³a¶, ¿e on jednak móg³ w ten sposób pogrywaæ. Ta krytyka w wiêkszo¶ci s³uszna, bo by³am jak piesek reaguj±cy na najmniejsz± jego internetow± zaczepkê... upad³am zbyt nisko... Z Pary¿a wróci³, wczoraj pu¶ci³ mi dzwonka, wesz³am na jego bloga, a tam co¶ takiego: 'Pary¿ by³ zdecydowanie z niew³a¶ciw± osob±' i jeszcze parê zdañ. Normalnie wys³a³abym mu jakiego¶ smsa albo i kilka, ale siê nie odzywam. Skuteczno¶æ komentarzy chyba na najwy¿szym poziomie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 405
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 223
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 405
|
Widzisz autorko, to bêdzie Twoje 5 min.
Dziewczynê uwolnisz od palanta, jemu dasz wytchnienie od niechcianego zwi±zku, a sama bêdziesz nie do¶æ ¿e lojalna wobec kole¿anki to jeszcze sobie ukrócisz cierpienia, bo ta patola siê w koñcu skoñczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 142
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#802 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 561
|
Facet który chce wzywaæ Policjê za drêcznie wysy³a Ci dzwonki? Albo ostro zmy¶lasz, albo on ma z Ciebie niez³± zabawê.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Wtajemniczenie
|
Jak najbardziej powinna¶ link do bloga podes³aæ jego dziewczynie.
Wszystkim ul¿y ![]()
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
A ja bym wyrzuci³a go z tych znajomych na tym portalu gdzie prowadzi bloga, ¿eby wiedzia³, ¿e nie mam dostêpu do tych jego wypocin i nie bawiê siê ju¿ w te gierki i pó³s³ówka. Je¶li mu w jakikolwiek sposób bêdzie zale¿a³o, zacznie komunikowaæ siê w normalny sposób. Bo jak na razie on siê bawi w przywo³ywanie Ciebie- pu¶ci sygna³ i wie, ¿e zrobisz to, czego oczekuje. Miej swoj± dumê i honor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 332
|
Jej. Mia³am kiedy¶ podobnie... Co prawda nie w takim stopniu. I u mnie nie koncentrowa³o siê to na pisaniu sms-ów, bo nie pisa³am ich wcale, tylko na rozmy¶laniu o jakim¶ facecie. Zawsze wybiera³am kogo¶, kto by³ niedostêpny i z kim nie mia³am szansy mieæ kontaktu i tylko rozmy¶la³am o nim, marzy³am ca³ymi godzinami. Czasem utrudnia³o mi to wrêcz funkcjonowanie codzienne. I trwa³o naprawdê d³ugo, nawet, kiedy z t± osob± ju¿ siê nawet nie widzia³am, nie mówi±c o rozmowie. Potem "przerzuci³am siê" na mê¿czyzn, którzy nie byli ju¿ tacy odlegli, których widywa³am na codzieñ. Te¿ widzia³am znaki, mo¿e nie doszukiwa³am siê ich a¿ tak, ale je jednak widzia³am. Jako¶ uda³o mi siê z tego wyj¶æ. Zajê³am siê bardziej sob±, swoim poczuciem w³asnej warto¶ci. Poza tym zauwa¿y³am, ¿e zaczynam zbyt intensywnie skupiaæ siê na kim¶ innym, kiedy sama mam problemy, na przyk³ad jaki¶ stres. Po prostu zamiast prze¿yæ uczucia, czy stawiæ czo³o sytuacji pogr±¿a³am siê w marzeniach, bo to by³o przyjemniejsze. Ucieka³am od siebie. Teraz ju¿ tak nie robiê. Teraz widzê, ¿e ci faceci byli palantami i zwi±za³am siê z kim¶ naprawdê fajnym, kto jest dla mnie otwarty, dostêpny i siê o mnie stara.
Edytowane przez VanOlg Czas edycji: 2013-02-18 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
Cytat:
Post powy¿ej opisuje sytuacjê tak± jak± jest. Nie mam zielonego pojêcia po co to wszystko robi. Ale to siê toczy od miesiêcy i on ju¿ zna moje reakcje. Prawdopodobnie gdyby nie ca³e to forum i komentarze odezwa³abym siê do niego znowu. Natomiast faktycznie muszê siê zacz±æ szanowaæ, bo zesz³am na jakie¶ dno... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 223
|
Wiesz, co... Je¶li to nie jest ¶ciema z tym dzwonkiem i jego wpisem o Pary¿u, to wydaje mi siê, ¿e nam siê sytuacja odwraca i to on ma szansê staæ siê stalkerem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co? Zachowaj siê jak (prawie) ka¿da kobieta, która zmienia swoje ¿ycie OD DZISIAJ: id¼ do fryzjera, posprz±taj w szafie, zrób porz±dek w pokoju (Moja mama zawsze mówi, ¿e porz±dek w ¿yciu zaczyna siê od porz±dku na pó³ce. Brzmi to trochê jak perfekcyjna pani domu, ale uwierz, ¿e dzia³a), kup sobie nowy lakier do paznokci, zacznij oszczêdzaæ na wycieczkê w ciekawe miejsce (chrzañ banalny Pary¿ i nudn± Grecjê- jed¼ do Finlandii!), zmieñ zapach który nosisz, zrób format dysku, umyj okna, przeczytaj ciekaw± ksi±¿kê i poczuj siê dobrze w swoim towarzystwie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.