|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Chemia i srodki czystosci...
Jestem ciekawa jakiej chemii uzywacie u siebie w domach?
Chodzi mi glownie o: - proszek do prania badz zel do prania - plyn do plukania - jakie tabletki do zmywarki Jakos nie moge utrafic tak pod siebie. Teraz zaczelam jednak uzywac niemieckich srodkow czystosci i jest troche lepiej. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chemia i srodki czystosci...
Cytat:
ja uzywam glownie proszku E a jak sie trafi super promocja to vizir plyn do plukania to biore te z dolnej polki zazwyczaj tyabletki do zmywary - kiedys kupowalam lidlowe (teraz nie mam juz zmywarki)
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
proszek E/Rex do koloru
Vizir/Ariel do białego Perwol płyn do czarnego Płyn do płukania - różnie - Lenor, K, Silan - w zależności jaki zapach mi się spodoba
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: teraz Wrocław, czasem inne miejsca z dolnośląskiej ziemi
|
Ostatnio zamiast proszku niemieckie żele ale szukam zastępstw w postaci ekoproszku. Z płynów od 2 miesięcy E. Żel do prania wydaje się mi bardziej wydajny.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
-nie używam płynu do płukania -zamiast tabletek proszek do zmywarki najczęściej ten robiony dla Tesco. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Ja jeśli nie wiem czego użyć lub co mi pomoże w usunięciu zabrudzeń dzwonię do którejś z hurtowni sprzedającej chemię gospodarczą i zawsze doradzą co do czego i dlaczego. Przykład Hurtownia Marpol dzwonię średnio raz czasem dwa razy w tygodniu i nigdy nikt nie odłożył słuchawki mimo, że tylko pytam o coś. Mają także przystępne ceny co na moją kieszeń jest idealne.
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.