Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-19, 12:18   #2371
aneczka25057
Rozeznanie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
U mojej siostry było 2 facetów jako zespół i wszyscy goście mówili dwóch facetów? Ciekawe co pokażą?! A jak zaczeli grać i bawić ludzi to byli wszyscy w szoku że 2 osoby tak potrafią poprowadzić wesele. Jeśli ktoś chce zaoszczędzić to fajna alternatywa tym bardziej że jak się ma zespół 4 os jak ja to za każdą osobe muszę płacić po 200zł więc jak zespół bierze 2700zł + za jedzenie to wyniesie mnie zespół 3500zł. To są jednak wszystko pieniądze tym bardziej że sami płacimy za całe wesele.[COLOR="Silver"]
My w większości też właśnie będziemy płacić sami, bo tak chcemy. Tak naprawdę to nie chodziło o pieniądze, ale po przesłuchaniu kilkunastu zespołów, które grały w większym składzie i zbytnio "szału" nie robiły albo miały kosmiczną cenę, stwierdziłam że wolę sprawdzony duet, który potrafi świetnie rozkręcić wesele niż płacić za coś co średnio mi się podoba. Owszem były dwa zespoły, które powaliły mnie na kolana ale jeden za wspomniane 7500 zł (dla mnie to jednak lekka przesada, bo nawet jeśli musiałabym zapłacić za nich na sali 50% to by wyszło już 8000 zł) no a drugi zespół za 6000 zł jednak mieli by do przejechania ponad 400 km (transport już był w cenie) ale do tego dochodzi nocleg i koszty od wspomnianego "talerzyka" więc też trochę by wyszło... Pewnie, że muzyka "na żywo" jest super, w ogóle tego nie kwestionuję tylko akurat nam nie udało się znaleźć takiego zespołu... A uwierzcie szukałam bardzo długo.
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:20   #2372
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Witaj

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Masz urodziny dzień przede mną I jesteśmy z tego samego rocznika
hej hej!
oo to razem na wizażu będziemy świętować w wekeend urodziny
Właśnie zabieram się za opracowanie wstępnego kosztorysu. nie wiem od czego zacząć, więc zaczęłam od przejrzenia wizytówek i ulotek z targów ślubnych i powysyłam maile ewentualnie o podanie kosztów.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:20   #2373
docik10
Zakorzenienie

misiadelko Moja kumpela znalazła rozwiązanie na bolące stopy sorki za tak piękną przeróbkę zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 548070_476574512376976_1070502414_n.jpg (80,7 KB, 49 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:22   #2374
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wiem ale do ślubu jest jeszcze sporo czasu więc może przybyć więcej PMek z tego dnia
pewnie tak ale fajnie wiedziec, ze ktos tez bedzie sie stresowal tego dnia

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:24   #2375
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Opiumalfa na twoim miejscu przemyślałabym to wszystko jeszcze raz.
Moją rodzinę od tż'a dzieli 700km i długo zastanawiałam się gdzie zrobić wesele... u mnie, tż'ta czy tez tam gdzie mieszkamy. Najbardziej podobała mi się opcja w wawie - bo każdy miał by blisko ok 300 km. Jednak to wyszło by za drogo. Kolejny czynnik jaki brałam pod uwagę to liczba gości. Otóż tż zaprasza od siebie 80 os a ja max 40 - wiadomo, że łatwiej zapewnić nocleg/dojazd tym 40. Drogą selekcji padło na rodzinną miejscowość tż'a. edit: brałam jeszcze pod uwagę mobilność gości! U tż jest z tym gorzej, a u mnie ludzie latają po świecie, więc czym jest te 700km

Jak bym miała patrzeć tylko na to co ja chcę i co mi się podoba to albo bym zdrowo przepłaciła albo połowa gości by nie przyjechała, a tego i tego bym nie chciała. W takich sytuacjach słucham zdrowego rozsądku
Zastanów się jak to wygląda u Ciebie, jakie są plusy i minusy... może wpadniesz na jakiś nowy pomysł
Jaką salę masz na oku w Belgii? Jestem ciekawa w jakim stylu tam robi się wesela, skoro są tak różne od tych Polskich
Miejsce, ktore mi sie bardzo podoba: http://www.restauration-nouvelle.be/...-van-ruisbroek
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:27   #2376
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Ooo...a gdzie kupujecie alkohol? W jakiejś hurtowni czy po znajomości macie upusty? Bo szczerze mówiąc my też myślimy o Panu Tadeuszu
Tzn. siostra pracuje w sklepie z używkami i zagdała z dostawcą z hurtowni w Koninie i dostała taką odpowiedź
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:29   #2377
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Ja mieszkam w Niemczech i ślub robię też w Polsce... Od początku nawet nie myśleliśmy inaczej. Jak byś miała jakieś pytania to pisz My organizujemy wszystko Są maile, telefony, skype Zaliczki będą wpłacać rodzice (foto i sale załatwiliśmy będąc na święta w Pl, zostaje Dj jeszcze).
Dzieki kochana!

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Chyba do was dołączę... Na pewno lipiec, ale dokładnie który jeszcze nie ustaliliśmy... nareszcie
Jestes znad morza? Wiesz cos moze na temat tego lokalu http://www.jazdzowki-gerczak.pl/index.php ?
Stary 2013-02-19, 12:33   #2378
little_zosh
Rozeznanie

missmalezji wiataj w naszym gronie

adziia13 próbować przecież nie zaszkodzi. Wszystko jeszcze Wam się pięknie ułoży A może TŻ zacznie więcej zarabiać i nie będziesz musiała pracować

misiadelko pochwal się butami

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:37   #2379
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
a jaką dokłądnie masz pracę?
Ja chodzbym miała pracować na kasie w markecie całe życie pracować na kasie w sklepie to bym mojego nie zostawiła i nie myśl o rozstaniu jakoś się to ułoży

a w biurze jako sekretarka albo coś?
Przed operacją prowadziłam swój salon (robiłam w nim wszystko sama), od operacji zwiesiłam działalność, a teraz siedzę w domu i nic nie robię, "chwilę" temu doszłam do siebie po operacji.

Cytat:
adziia13 Ja pracuje w biurze kredytowym. Mam średnie wykształcenie. Zarobki przyzwoite z miesiąca na miesiąc wyższe Więc może taka branża?
Chyba się nie nadaję do takiej pracy, ale trzeba będzie to przemyśleć, napiszesz mi coś więcej o Twojej pracy na PW?
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:38   #2380
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Miejsce, ktore mi sie bardzo podoba: http://www.restauration-nouvelle.be/...-van-ruisbroek
Rewelacja!!!!!! Uwielbiam takie wnętrza

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

Edytowane przez rom4ntyczk4
Czas edycji: 2013-02-19 o 12:39
rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:38   #2381
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Rewelacja!!!!!!:lov e::love :
ano
Stary 2013-02-19, 12:39   #2382
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki kochana!

Jestes znad morza? Wiesz cos moze na temat tego lokalu http://www.jazdzowki-gerczak.pl/index.php ?
niestety, nie jestem znad morza, ale lokal jest prze-cu-do-wny! <3
Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
missmalezji wiataj w naszym gronie
Witam

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:45   #2383
docik10
Zakorzenienie

Znalazłam sale na facebooku jaką będziemy mieli http://www.facebook.com/pages/arka/3...=photos_stream i myślę żeby były te serwetki na stołach ecru mam do wyboru takie kolory ja poniżej wypisałam, ale najbardziej chyba widzi mi się kolor ecru na 11zdjęciu. A wy jak myślicie?
1 .biały
2. ecru
3. żó3łty
4. pomarańczowy
5. bordowy
6. niebieski
7. zielony
8 .złoty
9. wrzosowy
10. stare złoto
11. srebrny

Zielony też jest na zdjęciu pokazany nawet ładnie wygląda ale ten pomarańcz okropnie
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-19 o 12:46
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:47   #2384
misiadelko
BAN stały

Cytat:
misiadelko Moja kumpela znalazła rozwiązanie na bolące stopy sorki za tak piękną przeróbkę zdjęcia
Za☠☠☠iste
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:48   #2385
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Dodaja na razie z beżowej skóry, docelowo chcę zamówić fioletowe
Dobrze pamiętałam, że beżowe teraz

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość

One są faktycznie samoprzylepne, ale kupiłam taki spec. klej na czarną godzinę
Rozumiem. Obawiałabym się, że robotę trzeba będzie wykonać podwójnie Choć sam pomysł zrobienia tego wcześniej podoba mi się bardzo Sama je zrobię może koło wakacji
Tylko kolor przewodni musimy z tż ustalić

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Myśmy optymistycznie 21 tys. za wszystko przewidzieli (USC, obiad po ślubie, fotograf, impreza dla znajomych z DJ-em w takiej jednej knajpie lub wieeelkiej chacie kumpla [wtedy z cateringiem] itp.)
Mam nadzieję, że to nam wypali, na obiedzie będzie max 50 os. z nami i rodzicami licząc, a na przyjęciu z 60 os.
Realne Waszym zdaniem?
Pojęcia nie mam, bo nigdy nie słyszałam o takiej formie wesela.
Rozpisać wszystko musicie i sprawdzić jak to będzie wyglądało.

Cytat:
Koleżanka z pracy mojego TŻta zrobiła półtora tygodnia temu wesele i z zaproszonych 150 gości przyjechało 99... Prawie cała jego rodzina dała dupy, a mieli tylko 40 km... Goście mojego TŻta ma 300, 400 i 500... Zaczynam odczuwać lekki niepokój...
O kurcze
My mamy sporo z zagranicy i boję się, że nie dolecą.

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Dzwonilam do wlasciciela sali i na przyszly rok w sierpniu zostal tylko jeden termin

23.08.2014

wstepnie zarezerwowalam termin, mamy sie okreslic w ciagu 2 tyg i podpisac umowe. zaliczka 1000zł
za osobe 2 dniowe wesele 190zł

Super! Cena świetna!

Cytat:
Przyszły PRÓBNE buty, kolor idealny, ozdoba też, wcześniej o takiej nie myślałam w kontekście ślubnych butów, bo chciałam kokardkę, ale jak te przyszły to chyba wezmę właśnie tą ozdobę (chociaż może przy satynie nie będzie to tak ładnie wyglądało? bo teraz mam buty ze skóry i ta ozdoba jest taka mięsista, gruba), cieszę się, że nie zdecydowałam się na niższy obcas (na początku chciałam 5 cm i bez platformy, teraz mam niską platformę i 7,5 cm obcas, myślę, że mógłby być nawet ten 8,5 ). Co do paseczka - od razu wiedziałam ,że będę musiała wziąć buty z paseczkiem i bardzo dobrze zrobiłam, bo jak w kazdych innych - noga wypadłaby mi z buta... Ale następnym razem zdecyduję się jednak na paseczki wokół kostek - ale tylko ze względów wizualnych, te idealnie trzymają mi nogę w bucie Na razie nie mam zastrzeżeń ALE dopiero po imprezie wypowiem się co naprawdę o nich myślę, jeśli nie wytrzymam prawie całej imprezy (powiedzmy do 2) w tych butach to odpuszczam sobie ślubne.
Zdjęcia dam jak TŻ przyjedzie
Brzmi dobrze

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Chyba do was dołączę... Na pewno lipiec, ale dokładnie który jeszcze nie ustaliliśmy... nareszcie

Witaj
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:49   #2386
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Znalazłam sale na facebooku jaką będziemy mieli http://www.facebook.com/pages/arka/3...=photos_stream i myślę żeby były te serwetki na stołach ecru mam do wyboru takie kolory ja poniżej wypisałam, ale najbardziej chyba widzi mi się kolor ecru na 11zdjęciu. A wy jak myślicie?
1 .biały
2. ecru
3. żó3łty
4. pomarańczowy
5. bordowy
6. niebieski
7. zielony
8 .złoty
9. wrzosowy
10. stare złoto
11. srebrny

Zielony też jest na zdjęciu pokazany nawet ładnie wygląda ale ten pomarańcz okropnie
Ja ogólnie uznaję tylko białe/ecru serwetki w restauracjach więc będę nieobiektywna
Stary 2013-02-19, 12:55   #2387
garfieldek
Zakorzenienie

A myślicie, ze bordo to taki juz oklepany kolor?

Wymianka
Stary 2013-02-19, 13:01   #2388
misiadelko
BAN stały

garfieldek, ja bordo nie lubię, ale czerwień już taaak a na to czy coś jest oklepane czy nie to nie patrz, to ma pasować do sali i Ciebie
Stary 2013-02-19, 13:02   #2389
Opiumalfa
Zakorzenienie

do mnie bordo w ogole nie przemawia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 13:06   #2390
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

wg mnie też bordo odpada. Heh, w przyszłym tygodniu planuję ruszyć machinę przygotowań tak już z kopyta, tyle rzeczy do załatwienia, ekscytuję się, ale też obawiam

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 13:11   #2391
cikulada
Zadomowienie

Mi też bordo się nie podoba natomiast czerwień bardzo i dlatego jest to mój kolor przewodni

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 13:14   #2392
misiadelko
BAN stały

Kiedy poradnię się robi?
Stary 2013-02-19, 13:15   #2393
Kishlaczkowa
Zadomowienie

missmalezji witaj w naszym gronie!

Martwi mnie to, bo znów dziś mnie głowa zaczyna boleć...

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 13:18   #2394
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
garfieldek, ja bordo nie lubię, ale czerwień już taaak a na to czy coś jest oklepane czy nie to nie patrz, to ma pasować do sali i Ciebie
Cytat:
do mnie bordo w ogole nie przemawia
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
wg mnie też bordo odpada. Heh, w przyszłym tygodniu planuję ruszyć machinę przygotowań tak już z kopyta, tyle rzeczy do załatwienia, ekscytuję się, ale też obawiam
Cytat:
Mi też bordo się nie podoba natomiast czerwień bardzo i dlatego jest to mój kolor przewodni
no wlasnie sama nie wiem, co mi sie podoba
moze faktycznie ta czerwien, by fajnie łączyla sie z kolorem sali

nie chce tez takich bladych polaczen, ale chyba zastanowie sie tez nad fiołkowym kolorem

Wymianka
Stary 2013-02-19, 13:35   #2395
niulka_1985
Zadomowienie

Jeżeli chodzi o kolor przewodni, to na początku chciałam pomarańcz, jednak TŻ kategorycznie zabronił - różu z resztą też.... W sumie to jest nasz wspólny dzień i on też ma coś do powiedzenia Fiolet mu odpowiada
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 13:41   #2396
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Gdzie zamawiacie te rozne rzecz na kokardki?

bardzo ładne te fioletowe

Jak znalazlas ta prace w Niemczech? bo ja tez chcialabym wyskoczyc do pracy do Niemiec, ale nie bardzo wiem gdzie.... Mozesz polecic jakies biura w Opo?

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

w woj. śląskim, dzis bede dzwonic i sie dowiem czy maja cos wolnego na sierpien. jakie kolory przewodnie byscie zaproponowaly?

bo chce juz kokardki kleic
a konkretnie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Wysłałam Ci namiary na sprzedawcę. Jeżeli chodzi o te wstążeczki, to polecam kupić o szerokości 2 cm, ja kupiłam 2,5 cm i są trochę za grube
Kupiłam 2 x po 32 m wstążki 2,5 cm, 1 x po 32 m wstążki 0,6 cm (za mało i muszę dokupić jeszcze jedną szpulę), klej magic i dżety w kształcie serc samoprzylepne 100 szt.
U innego sprzedawcy nabyłam białe pudełko z wycięciem w pokrywie (na koperty) oraz taśmę z dżetami o szer. 3cm. W efekcie finalnym będzie coś takiego:
ja też poproszę
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 13:57   #2397
Angel_21_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _tajemniczy_ Pokaż wiadomość
Strasznie drogo sobie liczysz!
Zespół można znaleźć tak z tysiaka taniej - no ale tu się nie upieram - są różne gusty, a o tym się nie dyskutuje
Bar - potrzebne Wam to? Wiadomo - fajnie jak jest, ale przy takich kosztach bym odpuścił. Podobnie jak ze stołem wiejskim. Byłem na kilku weselach i sam nigdy do niego nie podchodziłem, a i tłoku jakiegoś przy nim nigdy nie było.
Suknia - uuu, drogo.
3000 zł garnitur - też nie oszczędzasz. Markowy 1500zł (a i za 1000zł można mieć Vistule), buty 300zł, 2 koszule x100zł, kamizelka 200zł, spinki 200zł = 2400zł
Ciasto + stół 3500zł? Kawałek ciasta w sklepie kosztuje do 2zł, po 5 kawałków na gościa razy 120 gości mamy 1200zł (kupując na sztuki - zamawiając całe blachy na ślub dostaniesz więcej ciasta)
Tort - 1 kg na 10 gości to daje na 120 osób 12kg+1kg zapasu = 13 kg. Wychodzi 77 zł/kg - drogo, my liczymy 30-40zł/kg.
niestety zespół nie będzie tańszy bo już mamy zarezerwowany i tak wybraliśmy tanio ... mieliśmy do wyboru zespoły za 7 tys. albo w okolicy 4,5 tys. niestety taniej nić nie było a koniecznie muszą być instrumenty dente bo mój tata jest byłym muzykiem więc zespół za 5 tys i tak nie jest źle ... garnitur musi być szyty na miarę tak samo jak koszula ponieważ mój TŻ jest taki napakowany że nić nie może ubrać i nie wiem jak to będzie z tymi cenami ... bar będzie bo to będzie jedyna atrakcja wesela stół wiejski na każdym weselu u nas zawsze jest i było by wielkie niezadowolenie że strony gości jak by nie było więc wszystko jasne ... faktycznie może przesadziłam z ciastem ale to max 1 tys mniej reszta niestety bez zmian a tort w moich okolicach jest liczony od 10 zł od os do 15 zł licząc na 120 gości to jest ponad 1 000 ale luz wliczyłam sobie rabat

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 14:00   #2398
Opiumalfa
Zakorzenienie

wlasnie zrobilam na oko kalkulacje budzetu wesela w Belgii - uwaga!!! - cena mniej wiecej taka sama jak w PL tylko ze euro.

Wyszlo mi 30, 000 euro. tak bardzo po lebkach.
Stary 2013-02-19, 14:06   #2399
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
bialebuty.com.pl
No dlatego wypowiem się dopiero po imprezie, bo jak mi nogi odpadną to wezmę wtedy niższe Ale ja mam jedne buty 14 cm więc z chodzeniem nie bedzie problemu, problem jest z tańczeniem, bo wszystkie buty mi zawsze spadały ze stópek i stąd ten paseczek. No a że nigdy nie tańczyłam na obcasach to teraz nie umiem zwyczajnie tańczyć na nich . Ja też chcialam balerinki ale mama mnie o☠☠☠☠☠☠☠iła że jak mam balerinki to się garbię...

Dopiero 4 kwietnia Kupa czasu... Do tej pory muszę w nich pochodzić, bo jak obetrą...

Jedna sala którą oglądałam miała coś takiego i kula dyskotekowa na środku . A na ścianach sztuczne kwiaty (gałązki z kwiatami wiśni) i na moje pytanie czy da się to zdjąć to była oburzona "no wie pani? przecież to sala japońska!! muszą być kwiaty wiśni", taaa i kula dyskotekowa, bardzo japońskie
dla mnie to jakoś za dużo i za ciężko wygląda jak są jakieś płótna sztuczne kwiaty i inne tego typu zdobniki
Ja wole minimalizm tylko żywe kwiaty na stół czy jakieś świeczki albo takie drzewka co pokazyałyście

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Przed operacją prowadziłam swój salon (robiłam w nim wszystko sama), od operacji zwiesiłam działalność, a teraz siedzę w domu i nic nie robię, "chwilę" temu doszłam do siebie po operacji.

Chyba się nie nadaję do takiej pracy, ale trzeba będzie to przemyśleć, napiszesz mi coś więcej o Twojej pracy na PW?
ale w salonie kosmetycznym wydaje mi sie że przez większość czasu się siedzi między klientami czy przy niektórych zabiegach
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 14:10   #2400
Angel_21_
Rozeznanie

mala_czarna_21 niestety takie wymagania jakie moja rodzina ma co do zespołu to te 5 tys to wcale nie tak źle liczę że miło mnie zaskoczy wynik końcowy i okaże się ze taniej wyjdzie

garfieldek gratuluje terminu i sali

i witam nowe PM-ki

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości