Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 2013, c.9 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 10 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.10 9 22,50%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.X 1 2,50%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.10 5 12,50%
Śnieg pada, wiosna nie przychodzi; kiedy to dziecko się urodzi? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Za oknem śnieżna zawierucha, a ja chcę już tulić mego malucha. Mamy V-VI 2013 cz.10 3 7,50%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Maj-Czerwiec 2013 c.X 7 17,50%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 11 27,50%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-19, 16:04   #3991
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Uwaga ! Uwaga! Chwalę się ubrankami

1.kompleciki rozmair 56, kaftaniki, czapeczki (od rodziców)
2.śpiochy r.56, koplecik welurowy r.62, pajac welurowy r. 68 (od rodziców)
3. zakupy nasze smykowe- całość 40 zł z rabatem a rozmiar śpiochów i dresu 68
4. wszystkie ciuszki jakie posiadam, głównie 56, 62 , troche na 68, 74 i 3 sztuki 80 rozmiar
sliczne ubranka i jak duuuuzo pajacykow
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:05   #3992
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ja przczytałam w kilka dni cień wiatru inne ksiązki zafona zresztą też
ja teraz czytam więzień nieba, zafona
Stary 2013-02-19, 16:06   #3993
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Aaś mówiła o wyniku glukozy a nie jej obwodzie w brzuchu
tez sie nad tym zastanowilam 200 w brzuchu to Aaś chyba musialaby go na taczkach przed soba wozic
Stary 2013-02-19, 16:06   #3994
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Boli mnie głowa a już tak długo miałam spokój
mnie też, ale mnie to pewnie z pogody, bo sypie i sypie ten snieg i troche mi głowe przewiało jak wracłąm od dentysty, pomimo że miałam czapeke i kaptur na głowie obowiązkowo
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:08   #3995
whatIthink
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
właśnie na tablicy fb jedna fundacja wrzuciłą zdjęcia "skopanej Chanel"
kotki..ślicznej kotki,z jednym martwym,wybałuszonym okiem..w kiepskim stanie.bidula nie jest w stanie ani jeść ani pić sama..
jak można..no błagam..jak można?

nigdy nie pojmę jak można celowo zranić jakąkolwiek istotę..a tymbardziej bezbronne,małe kocie,które kompletnie nie ma szans z wielkim,silnym człowiekiem..
ale to silny kot..da radę..
póki co wysłałam im kasę na karmę i weta..
jak ja kocham zwierzaki... i jak bardzo chwilammi nienawidze ludzi..
mnie też to bardzo boli i leży na sercu...

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Nie masz cukrzycy [COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

No to się pielęgniarka pomyliła... Niestety wynik po 2h jest ważny, ja właśnie ten miałam zawyżony - pozostałe dwa (na czczo i po 1h) miałam w normie....
Cytat:

powinnaś mieć pobrane po 2h, ale mimo to wydaje mi się że masz dobry ten wynik, bo poziom glukozy dosyć niski już po 1h
lekarz na pewno będzie wiedział jak to zinterpretować
dziękuję dziewczyny! z tego, co widzę wyszły mi też bakterie i leukocyty w moczu. Jutro idę na posiew moczu.
Widzę też, że jak na kobietę w ciąży mam dosyć niskie limfocyty, bo tylko 7,99 g/l, z tym, że ja przed ciążą miałam zawsze bliżej tej niskiej granicy.
Ech, no nie wiem, zobaczymy, co lekarz powie na te leukocyty i glukozę

06.06.2013 r. - Piotruś
whatIthink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:09   #3996
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
To się chyba będę musiała uśmiechnąć do Diabli
ja po łapach nie daję ale jak ktoś z nimi się na mnie ciśnie to robię krok do tyłu
nie ma sprawy tylko tak jak mowie, pojade tam poczatkiem marca, pomacam i jesli uznam, ze sa GODNE to dopiero Wam bede polecac i wysylac
Stary 2013-02-19, 16:12   #3997
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
ja teraz czytam więzień nieba, zafona
oo.. już czytałam wzięłam sobie na wakacje na 2,5 tyg i po 3 dniach nie miałam co czytać

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
tez sie nad tym zastanowilam 200 w brzuchu to Aaś chyba musialaby go na taczkach przed soba wozic
ale się obśmiałam z tymi 200cm z brzuchu
aż taka grubaśna jeszcze nie jestem
JESZCZE

a zdjęcie pokoju zrobię jak będzie już tip top bo na razi na środku leżą drzwi i je mąż fornirem obkłada
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:13   #3998
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsieniA Pokaż wiadomość
Igły nie są refundowane, ja zapłaciłam 19 zł za 25 szt. (1 szt. starcza na jeden dzień - 4 pomiary), na paski trzeba mieć receptę i są refundowane ale zapłacić trzeba 30% czyli 27 zł za 100 szt (1 pomiar = 1 szt.) a testy paskowe do analizy moczu Keto-Diastix też na receptę i też placimy 30% 5,30 zł.
jakis czas temu bylo glosno w mediach, ze cukrzykom wycofali refundacje...moze dlatego ceny sa tak wysokie? babcia na pewno placila max 10groszy za opakowanie paskow, igly tez w takiej smiesznej cenie. zmienil sie minister zdrowia, worek/koszyk refundacyjny tez
Stary 2013-02-19, 16:13   #3999
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję a więc już po...... trochę się dowiedziałam a trochę utrwaliłam wiedzę dot. połogu i karmienia.... z przydatnych info dla tych które chciały rodzić w obszerniejszych koszulkach - położna radziła wybrać mimo wszystko jakąś ala sukienkę czy piżamkę, która ma głęboko rozpinany dekolt - tak żeby po urodzeniu się maluszka, bez problemowo ją rozpiąć i przystawić dzieciątko do piersi. Mówiła, że jest to jakaś pozycja kangurza, ciało do ciałka Ponoć jak ma się za duży podkoszulek taki, którego nie da się rozpiąć z niskim kołnierzykiem, to żeby przyłożyć mamie dziecko, kobieta musi się cała obnażyć co może być mimo wszystko średnio komfortowe myślę, że oczywista acz słuszna uwaga
dobrze wiedzieć, dzięki za info

Cytat:
czyli mój plan rodzenia w wieeelkiej koszulki idzie w zapomnienie
mój też

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Hej

Witamy się w 26 tygodniu
:

Cytat:
dziewczynom, ktore moga podjechac do Bielska polecam hurtownie poscieli&dziecieca blanca baby http://blanca-baby.pl/ maja wieeeeelki wybor poscieli dla dzieci. na stronie nie ma nawet czesci tego co jest dostepne w ich punkcie sliczne wzory, super wypelnienia i ceny calkiem fajne. my chyba tam jednak kupimy, choc planowalam zestaw ikejowski
na razie nie wybieramy się w tamte strony, ale dzięki za informację. Bardziej kuszą mnie te pieluchy tetrowe

Cytat:
napisałam, że są lepsze niż te, które macałam w Smyku ale to nie jest to na co liczyłam z tym, że nie wiem czy takie jak bym chciała istnieją dam znać po praniu jak się zachowują
dzięki

do niedawna myślałam, że tetra to tetra.. i byłam nieświadoma, że niektóre "tetry" to nawet gazików nie przypominają.. ostatnio w jakimś sklepie dziecięcym jak zobaczyłam jakieś półprzezroczyste, sztuczne szmatki to się przeraziłam..

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
u mnie też mąż ma przywilej macania ( w końcu zrobił ) no i Młoda. Ona raczej nie maca, a gniecie
nasza Igusia jest bardzo delikatna i zawsze mnie rozczula tym głaskaniem

Cytat:
a ja wchodze do tesciowej i od drzwi slysze "o Nelusia przyszla do babci na obiadek, juz bedziemy jesc zupke. zaraz sie witamy." no i maca i maca, a ja jestem tylko chodzacy niezauwazalny inkubator. m.in. dlatego ostatnio wrocilam w kiepskim humorze i robilam tz wielka wojne, ze nie zwrocil mamie uwagi na kilka takich dzikich sytuacji no i ma z nia odbyc pogadanke

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:14   #4000
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
jakis czas temu bylo glosno w mediach, ze cukrzykom wycofali refundacje...moze dlatego ceny sa tak wysokie? babcia na pewno placila max 10groszy za opakowanie paskow, igly tez w takiej smiesznej cenie. zmienil sie minister zdrowia, worek/koszyk refundacyjny tez
no własnie mój dziadek też za grosze te rzeczy kupował
no ale to było z 5 lat temu...
Stary 2013-02-19, 16:14   #4001
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Diabli rozumiem Twoje pragnienie tubki Sama na nią chorowałam... Kupiłam jedną.. po dwóch dniach dokupiłam jeszcze 2
dlatego chce zrobic te glukoze wczesniej niz planuje moj gin, bo troche mnie to przeraza...

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
to daj znać, jak coś to będziesz dostawcą
hurtownikiem moze wysepie jakis rabacik? hehe
Stary 2013-02-19, 16:17   #4002
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
nasza Igusia jest bardzo delikatna i zawsze mnie rozczula tym głaskaniem
no to nie.... wiele mogę o swojej córeczce powiedzieć dobrego, ale na pewno nie to, że jest delikatna Ale ona ma dopiero 1,5 roku, więc może jeszcze nabierze ogłady
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:19   #4003
AsieniA
Raczkowanie

Cytat:
Ja Cię rozumiem... ale gdybym miała taką 70letnią babcię to biorę ją pod pachę i idę z nią na badania prosząc innych żeby ze względu na wiek/stan zdrowia itd. itp. nas przepuścili, myślę, że ludzie by nie robili problemu widząc taką babcię z opiekunem, który o to prosi. Ale np. ja będąc teraz w zaawansowanym 7ódmym a za niedługo 8mym miesiącu jakoś nie wyobrażam sobie stania w kolejce. Nie wyobrażam, nie dlatego, że jestem wygodnicka i mi się nie chce, tylko jest mi słabo/duszno i najzwyczajniej w świecie nie jestem w stanie godzinę czy dwie siedzieć lub stać w kolejce. Więc z całym szacunkiem dla Ciebie i osób starszych, skoro jest taki przepis, że kobiety w ciąży bez kolejki, to nie bez powodu. Jak ktoś ma siły czekać, to spoko, a jak nie to niech korzysta, bo takie jego prawo.
A tak btw. dziś w kolejce w sklepie wpieprzyła mi się babka w wieku około 40 lat, na co ja jej grzecznie zwróciłam uwagę, że przepraszam, ale Pani to chyba stała za mną, na co ona, że ja młoda, więc poczekam, bo ona już zniecierpliwiona tą kolejką..... jak jej powiedziałam, że jestem w ciąży, to słowem się nie odezwała, ale też nie zrezygnowała z tego, żeby zapłacić przede mną WTF?!
i druga sytuacja z dzisiaj, pomyślałam, że zostawię auto pod blokiem, bo nie chciało mi się odśnieżać i przejadę się mks do szpitala, niby nie daleko, może z 5 przystanków.. i już never again, autobus pełen ludzi, gorąco, duszno i śmierdząco, oczywiście nikt nie ustąpił mi miejsca...
No więc właśnie, zdarzają się spokojni, mili starsi ludzie, ale niestety przeważnie to kłótliwe i chamskie zrzędy, którzy myślą że wszystko im wolno bo młody musi się podporządkować. Zresztą ja tam mam uraz do starszych ze względu na sąsiedztwo, ale to już inna sprawa (nasz 79-letni sąsiad upprzykrza nam życie rysując auto, dziurawiąc opony, niszcząc skrzynki i takie tam, bo najpierw był remont a teraz podobno za głośno chodzę po domu poza tym zdarzało mu się rzucać w nas z okna przedmiotami, ogólnie psychol i pajac, aż boję się co będzie jak mały się urodzi, wtedy to będzie miał pretekst... a niby schorowany, biedny staruszek chodzący o lasce).
Dziś na wizycie u diabetolog sama pani dr powiedziała że specjalnie umawia kobiety w ciąży przed wszystkimi wizytami i od razu jak przychodzi prosi do siebie ciężarne bo pomiędzy to niemalże wojny i awantury ze strony starszych, szczególnie panów, którzy "nie rozumieją jak to jest być w ciąży" i pań, które już "zapomniały jak to było".
AsieniA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:19   #4004
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma sprawy tylko tak jak mowie, pojade tam poczatkiem marca, pomacam i jesli uznam, ze sa GODNE to dopiero Wam bede polecac i wysylac
spoko, mam 10 więc styka póki co

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:19   #4005
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
dlatego chce zrobic te glukoze wczesniej niz planuje moj gin, bo troche mnie to przeraza...

Ja też muszę zrobić... może w piątek się wreszcie zmobilizuje.
Stary 2013-02-19, 16:20   #4006
Mysia mysz
Zakorzenienie

a mnie dotykanie brzucha przez bliskie osoby nie przeszkadza np. przyjaciółka czy teściowa. Wiem, że sie cieszą i kochają pączka więc nie widzę problemu. Jak mnie dotyka koleżanka czy znajoma to już trochę dziwnie dla mnie, ale jakoś mi nie przeszkadza Rozumiem ludzi w końcu to taki mały cud i wszyscy sie cieszą razem z nami
Stary 2013-02-19, 16:21   #4007
diabli
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 404463_445377335534952_58731851_n.jpg (44,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19587_10151721651079966_1705872732_n.jpg (44,8 KB, 20 załadowań)
Stary 2013-02-19, 16:21   #4008
banka26
Zakorzenienie

Witam , bylam po zwolnienie niestety nie bylo doktora tylko ta sama lekarka , oczywiscie jak ja zobaczylam to sie zdziwilam i pomyslalm ze znowu zwolnienia nie dostane, wiec zdziwona mowie " o dzien dobry a Pani dzisiaj tez ? "ona ze tak i wola kogos tam ze zwolnienie wypisze , wiec ja sie pytam wczoraj Pani nie mogal a dzisij moze a ona z taka ironia ze wczoraj nie miala pieczatki skoro ja rozliczam , na to ja ze wczoraj skwitowala Pani ze nie moze wystawic zwolnienia bo jest Pani na zastepstwie , a nie ze nie ma pani pieczatki wiec widzac pania dzisij znowu , pomyslalam ze bede musiala 3 raz przyjechac po zwolnienie - glupio jej sie zrobilo wrrrrr wzielam zwolnieni i wyszlam mam nadzieje ze juz nie bedzie wiecej na zastepstwi eheh

przyszedl mi kpl. Nexta jest piekny
http://allegro.pl/cudny-zestaw-next-...997394554.html
i wyglada jak nowy
nie doszla mi jesczcze bluza h&m - wlasnie emaila do sprzedawcy wyslalam , bo to juz 11 dni od wygranje aukcji i platnosci a oni cicho sza

szykuje obiadek podudzie kurczaczkowe ziemn iaczki i marchewka z groszkiem na gesto :P
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:26   #4009
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Uwaga ! Uwaga! Chwalę się ubrankami

1.kompleciki rozmair 56, kaftaniki, czapeczki (od rodziców)
2.śpiochy r.56, koplecik welurowy r.62, pajac welurowy r. 68 (od rodziców)
3. zakupy nasze smykowe- całość 40 zł z rabatem a rozmiar śpiochów i dresu 68
4. wszystkie ciuszki jakie posiadam, głównie 56, 62 , troche na 68, 74 i 3 sztuki 80 rozmiar
małe śliczności

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Ja wzięłam 10 i ... nie są takie jakich oczekiwałam ale nie wiem czy takie istnieją ale chyba w miarę ok, lepsze niż takie co macałam w smyku

a dzięki, dzięki
doszła Ci już ta paka???? tak szybko? jeśli tak to napisz z czego jesteś zadowolona a co odradzasz, bo kopiowałam Twoją listę
Stary 2013-02-19, 16:26   #4010
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Ale się w☠☠☠☠.....
Czy któraś zna się na PIT-ach? Chciałam sobie wstępnie obliczyć i wszystko szło gładko aż doszłam do ulgi na internet. Postanowiłam, że skorzystam- wszystkie fv mam online, w danych Klienta jako płatnik ładnie jestem wpisana ja ( co prawa z nazwiskiem panieńskim, ale mam podwójne, więc nie ma żadnych wątpliwości) i zaczęłam sobie grzecznie te fv przeglądać by je zsumować. Nagle patrzę a tam na każdej fakturze jako nabywca wpisany jest mój tato ( był poprzednio zanim ja dostałam to mieszkanie - normalnie z aktem notarialnym). No i teraz się zastanawiam mogę czy nie mogę odliczyć?
Na fakturach tato, ale wyraźnie w danych płatnika wpisana jestem ja. Oczywiście to oni się rypnęli i już napisałam, ale nie wie jak im pójdzie ze zmianą.
możesz.. w razie co udowonisz,że to Ty

skończyłam gadać,40min na tefonie
ale jestem zadowolona

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:26   #4011
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2013-02-19, 16:27   #4012
diabli
Zakorzenienie

Axella! gdzie zamowilas probke sudocremu? zerkam na ich strone i nic.
Stary 2013-02-19, 16:30   #4013
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
to tak jak ja
tylko ja mam dużo wcześniejszy termin niż Ty
ale spoko nie przejmuję się, ciuszków mam pod dostatkiem, w wózkach i łóżeczkach mam zrobione rozeznanie - wiem co chce a czego nie, wyprawkę do szpitala czy te gadżety dla małej raz dwa zamówię na allegro i pewnie szybko to przyjdzie. Mam jeszcze leżaczko-bujaczko-huśtawkę Najważniejsze, że kasę mamy na to więc nie muszę się przejmować
Stary 2013-02-19, 16:32   #4014
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
a mnie dotykanie brzucha przez bliskie osoby nie przeszkadza np. przyjaciółka czy teściowa. Wiem, że sie cieszą i kochają pączka więc nie widzę problemu. Jak mnie dotyka koleżanka czy znajoma to już trochę dziwnie dla mnie, ale jakoś mi nie przeszkadza Rozumiem ludzi w końcu to taki mały cud i wszyscy sie cieszą razem z nami
mi też Jak jeszcze mówią, że chcą sieę,,zarazić" a proszę bardzo
Stary 2013-02-19, 16:32   #4015
Atena564
Zadomowienie

dziewczyny ,które miały kupowac proszek lovele w lidlu- udało wam sie kupić, bo tż wczorej był w lidlu i ekspedietka powiedziała,że oni takiego proszku niemają i ona niewie o promocji na ten proszek, i niewiem czy tylko w wybranych lindlach jest ta promocja czy nie
Stary 2013-02-19, 16:32   #4016
AsieniA
Raczkowanie

Cytat:
na szczęście my tylko do końca ciąży musimy się w to zaopatrywać, damy radę

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość

przyszedl mi kpl. Nexta jest piekny
http://allegro.pl/cudny-zestaw-next-...997394554.html
i wyglada jak nowy
nie doszla mi jesczcze bluza h&m - wlasnie emaila do sprzedawcy wyslalam , bo to juz 11 dni od wygranje aukcji i platnosci a oni cicho sza
nice
AsieniA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:33   #4017
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
doszła Ci już ta paka???? tak szybko? jeśli tak to napisz z czego jesteś zadowolona a co odradzasz, bo kopiowałam Twoją listę
nożyczek, obcążków, szczotki do włosów nie otwierałam, więc Ci nie powiem dokładnie ale jestem zadowolona ze wszystkiego chyba pieluszki flanelowe bardzo miłe w dotyku (lepsze i tańsze niż w tesco) ale jeden bok niewykończony

Stary 2013-02-19, 16:36   #4018
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ,które miały kupowac proszek lovele w lidlu- udało wam sie kupić, bo tż wczorej był w lidlu i ekspedietka powiedziała,że oni takiego proszku niemają i ona niewie o promocji na ten proszek, i niewiem czy tylko w wybranych lindlach jest ta promocja czy nie
na stronie jest nawet...
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...fferdate=34654
Stary 2013-02-19, 16:41   #4019
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Magiusa nie możesz odliczyć.
Odliczyć może ten kto jest na umowie, a nie ten który jest płatnikiem.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:43   #4020
Atena564
Zadomowienie

z tż wybieramy się na targi wkońcu coś się dzieje w u nas w ck, może kupimy coś fajnego lub bynajmniej popatrzymy za rzeczami a wyrawki i bedzie możliwość porównania np, wózków

IV Międzynarodowe Targi Zabawek i Artykułów dla Matki i Dziecka CZAS DZIECKA
Data najbliższej edycji: 1-3 III 2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości