|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Svi, daj znać czy dacquoise wyszedł
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No tak ![]() Poszłam dziś się zapisać, pani zaproponowała mi termin na 27 lutego ![]() ![]() Ale ten Esberitox to nie jest lek homeopatyczny chyba ![]() U mnie po zimie na razie ![]() Ale jak trochę, to może być nawet do 6 tygodni po infekcji taka pozostałość ![]() No ja się nie dziwię.
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
sami do końca jeszcze nie wiemy Cytat:
![]() myślę, że sama to wymyśliła bo ciągle mówi, że jej samej nudno w domu i nie ma się z kim bawić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja was podziwiam ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie mogę usnąć. Moja babcia źle się dzisiaj poczuła, nie można było się z nią porozumieć, najprostsze czynności sprawiały jej trudność, wieczorem mama wezwała do niej pogotowie. Po badaniach stwierdzili udar móżdżku ![]() ![]() Amelka poszła dzisiaj do przedszkola i wróciła z kaszlem ![]() Jeszcze na jutro zebranie zrobili, w robocie kocioł, a ja się zwolnić będę musiała ![]()
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Megi
![]() Agga,umknęło mi jak pytałaś o mój humor ![]() (zmarł mój dziadzio podopieczny) ale mi dziś L numer wywinęła obudziła się jakoś po 3 i mówi do mnie tak jak co rano "dzień dobry mama" daje buziaczka,ja myślę co jest grane, że sama wstaje.Pyta czy może włączyć tv, ja się zgadzam,ona budzi Blankę i już widzę że ta wisi z buziakiem nade mną i mnie całuje.Pomyślałam że poczekam aż budzik zadzwoni to wstanę i zasnęłam.Za chwilę budzi mnie L że już rozebrała Blankę ![]() ![]() ![]() Pozagarniałam towrzystwo do łóżka,te nieszczęsne bajki oglądały, ale ja się kilka x budziłam i w końcu wstałam i już piję kawę ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Wtajemniczenie
|
Cześc.
Kasiu przykro mi . Takie cos mi przemkneło przez myśl jak napisałaś o podłym nastroju. P.S Pomysłowe masz dziewczyny, nie ma co. Uśmiałam sie z rannego ptaszka ![]() Megi trzymam kciuki za babcię. Niestety życie jest brutalne i nie ma sposobu żeby przygotowac sie na takie rzeczy. Moja babcia ma 91 lat i nawet nie chcę sobie wyobrażać że pewnego dnia może jej zabraknąć. Jolu oby te bóle okazały się jakieś przeciążeniowe, może mięsnie ponaciągałaś. Czekam na wieści co sie dzieje z Tobą. Svi nie jesteś sama. Ja też nie wiem kiedy wyjdę z Alanem na dwór. **** U nas maraton lekowy w pełni. Wczoraj skończył sie antybiotyk. Jutro może pojedziemy na kontrolę. Ja dzis na ten nieszczęsny rezonans jadę.
#4476 |
Zakorzenienie
|
macie dziewczyny jakiś sprawdzony przepis? Mój M. tylko szarlotkę chciałby żebym robiła, a tak się nie da. Z chęcią coś nowego spróbowałabym
![]() ![]() My mamy wiosnę, już 5 dzień pięknie słoneczko świeci i jest powyżej 10 stopni w południe. Pierwszy dzień po kontuzji zabieram się za bieganie chć jeszcze mnie kolano boli gdy zginam. A tak w ogóle dzień dobry, za chwilkę zmykam na angielski. Córeczka pięknie mnie dzisiaj w przedszkolu pożegnała buziakiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Megi trzymam kciuki za babcie. Kasiu nieźle dziewczyny porządziły ![]() ![]()
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-02-19 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzieki dziewczyny ![]() Jestem cala poobijana- spadlam ze schodow, reke mam zdarta i tylek boli ![]() Angy mam pytanko: macie fotelik Cybex model solution x2? od kilku dni rozwazam zakup tego wlasnie modelu tylko z isofixem , interesuje mnie jescze Romer tenhttp://e-foteliki.pl/romer-kidfix-sict.html lazania w piekarniku- zjem i do pracy ![]()
#4478 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A czemu antybiotyk? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() *** U nas piękna zima ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps. dla mnie budowa domu bez kredytu to też jakiś kosmos i abstrakcja zupełna ![]() Cytat:
![]() Bardzo mi przykro Megi ![]() Cytat:
![]() A z dziewczyn się szczerze uśmiałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miramej daj znać jak tam wyniki. Svi też się nie dziwię, że masz obawy przed wychodzeniem z domu-też tak mam ![]() Ja robię mamie na sobotę tort makowy-robiłam go na święta i był pyyyszny ![]() *** ![]() U nas ok-siedzimy sobie w domku, bawimy się, Zosi wrócił apetyt (czyli miód na moje serce ![]() ![]()
![]() |
#4480 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wyszedł
![]() wszyscy się zachwycali, poszedł caly dla mnie jednak za slodki ale ja nie przepadam za slodyczami
#4481 |
Ola-Unhola
|
![]()
#4482 |
Zakorzenienie
|
Ola, znowu zaczynasz?
![]()
![]() |
#4483 |
Ola-Unhola
|
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w co się bawicie? Bo niedługo mój przedszkolak wróci i będzie mędził ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Ola-Unhola
|
A mój Antoś w ogóle w domu nie chce rysować, nawet kolorować w ksiązce. Mówi, ze nie umie i koniec. A kiedyś chetny był.
Tylko w przedszkolu prace oglądam i nawet mu wychodzi, a to baloniki, a to mikołaj ![]()
#4486 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
mój tez już nic nie chce robic w domu
pomijając rysowanie to nie chce sam jesc bo go raczki bola, nie chce się ubrać bo go bola plecy, nie chce sprzatac bo jest zmeczony ![]()
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio hitem jest nawlekanie koralików na żyłkę i robienie sobie biżuterii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4488 |
Wtajemniczenie
|
Jolu oprócz skurczu oskrzeli, Alanowi zrobiło się zakażenie dolnego układu oddechowego i dlatego antybiotyk. Kaszle jak gruźlik. Nie mam bladego pojęcia skąd Mu sie wzięło to zakażenie.
Zmykam na badanie. Trzymajcie kciuki abym wyleżała tylke bez ruchu ![]() Będę wieczorem.
#4489 |
Zakorzenienie
|
u nas też jakiekolwiek zabawy leżą i kwiczą.
Laura najchętniej oglądałaby bajki, grała na kompie albo na komórce bawiła się takim kotkiem, nie wiem czy wiecie o czym piszę.Względnie wydzierają sobie zabawki z Blanką ![]() W przypływie wielkich chęci ułoży puzzle-60elementów, ale to sporadycznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak coś się dzieje poważnego,to kłaść się i umierać ![]() Masz już wynik? ![]() Nie miałam nigdy,ale gdzieś na necie czytałam,że to lek homeopatyczny ![]() Niby wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Dla mnie też kosmos,no ale jak się chce czegoś swojego i są jakieś możliwości,to trzeba próbować ![]() megi ![]() ![]() ![]() Napisz co z Babcią ![]() Cytat:
![]() ![]() To miałaś pobudkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się,że Ci lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Wcześniej Małż pracował za granicą,dużo jeździł w delegacje,więc kredyty nie były potrzebne ![]() ![]() ![]() Super ![]() ![]() Cytat:
![]() ************* W Bartosza dzisiaj diabeł wstąpił ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To Sinupret też ![]() Zależy jakie coś ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Coś trzeba robić ![]() ![]() *** Wiecie co ja się chyba zastrzelę... Na początku tamtego tygodnia ktoś z naszej regionalnej tak przypchał sieć, że wszystko chodziło jak krew z nosa. No i się wkurzyli i zrobili raport- kto, gdzie i ile przesiaduje w internecie... Między innymi ja i moja kumpela z pokoju załapałyśmy się w pierwszej 10... ![]() ![]() ![]() ![]() Nigdy nie myślałam, że ktoś może mnie z tego rozliczać, nawet do głowy mi nie przyszło, żeby za każdym razem wszystko zamykać ![]() Mój refluks się cieszy ![]()
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() ale akcja ![]() Cytat:
![]() oj biedaki ![]() mam nadzieję, że badanie się udało. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cieszę się, ze Zosia wcina ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Małż wrócił o 3 w nocy. Babcię zostawili na oddziale geriatrycznym. Ogólnie ciężki stan. Rozmawiałam z nią przez tel. bardzo powoli układa zdania i jest słaba ![]() Już nie pamiętam kiedy tak ostatnio chorowałam. Co się lepiej poczułam to dziś w pracy dostałam gorączki ![]() ![]() Amela w nocy siku zrobiła do łóżka i nie wiem ile tak spała. Rano ją zimną jak lód znalazłam ![]()
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Aj weź już nic nie mów. Najlepsze jest to, że ten raport dostali tylko administratorzy systemu, czyli szef nie (m.in. ja jestem administratorem
![]() ![]() Mam wrażenie, że cały czas pod górę... Cytat:
![]() My pudla mamy zablokowanego odgórnie ![]() ![]() To Amelka się nie obudziła po siku? ![]()
![]() |
#4496 |
Ola-Unhola
|
![]() Czyli Jolu, dalej nie wiadomo co to ![]() Ale mniej już boli? angy, kto by pomyslał, że z takich rzeczy się tłumaczyć będziesz musiała. ![]() Koleżanka mówiła, jak szef zareagował? Prześlij mi nr konta i ile to wyjdzie z przesyłką ![]() megi, współczuję problemów u Babci. Już ma sporo lat, ale może jeszcze nabierze sił i wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki ![]() I Amelka nie poczuła? Antoś zrobił kiedys raz, to znaczy zaczynał robić i już krzyczał, ze siku mu się chce i leciał do kibelka ![]() sylko, fajnie, ze tak bez kredytu dało się ![]() My to w totka musimy wygrać, bo inaczej cięzko to widzę ![]() Kasia, ale miałaś atrakcje w nocy ![]() ![]() ![]() Dzień Dobry ![]() Śniegu u nas napadało i w sumie ciagle prószy taki drobny snieżek. A już myślałam, ze będę wiosenne porządki robiła ![]() Byłam w przedszkolu, Pani pokazała mi ocenę półroczną. Tzn omówiła ją. Jest bardzo zadowolona i np. za obsługę siebie Antoś ma max punktów, za prace manualne, sprawnośc ruchową itp 11/12. Najmniej ma za mowę 7 pkt, ale to wiadomo ![]() Ogólnie bardzo zadowolona i podoba jej się jego charakter. Osoba ułożona, która daje się lubić bardzo, ale asertywna. Potrafi powiedzieć NIE i to wytłumaczyć i ma wtedy racje ![]() Była bardzo zaskoczona jak pierwszy raz został na leżakowanie (na początku odbierałam go po obiedzie) i myślała, że tak jak z innymi będą przerabiali rozbieranie się itp, a Antoś w mig do rosołu się rozebrał i poskładał rzeczy obok materaca ![]() Poza tym najdłużej się koncentruje i współpracuje. Jest dla niej wyznacznikiem - jak Antoś zaczyna się kręcić znaczy się, ze już za długo coś trwa ![]()
#4497 |
Wtajemniczenie
|
hej.
Angy to już nie praca to obóz pracy! Co za masakra. Ola Unhola brawo dla Antola. Musisz być dumna ![]() A dajcie spokój z tym rezonansem, nie było żadnego badania. Okaząło sie że mam wystawione złe skierowanie. Leciałam jak głupia 80 km w jedna stronę bez sensu. Wkurzyłam sie jak nic. A nawet jakbym miała dobre to skierowanie to i tak bym rezonansu nie miała bo nikt mi nie powiedział, że jakies tam badania jesczez trzeba zrobić . Następne podejście 6 czerwca. Teśc zaraz jedzie do spzitala na kolejne zabiegi. Sniegu naadało po pachy. Później pokaże wam zdjęcie ile tego mamy. No i mamy nowego członka rodziny ![]() Lecę!!
#4498 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde, to nieźle. Co za głupki. A to który lekarz Cię nie poinformował i spierniczył skierowanie? Neurolog? Jakieś zwierzatko? ![]()
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My po sniadanku, zaraz biore sie za obiad bo na 13 do pracy... Kupilam w koncu fotelik ![]() Angy nienormalny ten twoj szef ![]() swoja droga u mojego malza w pracy mieli ostatnio kartkówke no jak w przedszkolu i okazalo sie ze nikt nie zdobyl odpowiedniej ilosci punktow za co wszystkim(nawet kierownikom) ucieli 20% premii ![]() Ola ![]() Aga szkoda twojego czasu, kurcze to lekarz nie wiedzial wypisujac skierowanie ze musisz najpierw badania miec? u nas tez nasypalo sporo- a ja mam juz dosc tej zimy ![]()
#4500 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Taki mocny ma sen? Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas też pada, tyle, że wieje, bleee... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.