|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Svi, daj znać czy dacquoise wyszedł
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, w razie czego - postawił sprawę jasno ![]() No tak Poszłam dziś się zapisać, pani zaproponowała mi termin na 27 lutego ![]() Ale ten Esberitox to nie jest lek homeopatyczny chyba ![]() U mnie po zimie na razie ![]() Ale jak trochę, to może być nawet do 6 tygodni po infekcji taka pozostałość No ja się nie dziwię.
|
|
|
#4473 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
sami do końca jeszcze nie wiemy Cytat:
myślę, że sama to wymyśliła bo ciągle mówi, że jej samej nudno w domu i nie ma się z kim bawić ![]() Cytat:
żeby się z Zosią polubiły![]() Cytat:
![]() Ja was podziwiam Cytat:
i oby lek pomógł skoro ma taką moc ![]() Nie mogę usnąć. Moja babcia źle się dzisiaj poczuła, nie można było się z nią porozumieć, najprostsze czynności sprawiały jej trudność, wieczorem mama wezwała do niej pogotowie. Po badaniach stwierdzili udar móżdżku godzinę temu karetka ją zabrała do Kielc na tomograf i małż z moją mamą pojechał. Babcia ma 90 lat i wiadomo ma już swój wiek, ale chyba nigdy nie można byc na to gotowym ![]() Amelka poszła dzisiaj do przedszkola i wróciła z kaszlem ![]() Jeszcze na jutro zebranie zrobili, w robocie kocioł, a ja się zwolnić będę musiała
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Megi
Agga,umknęło mi jak pytałaś o mój humor (zmarł mój dziadzio podopieczny) ale mi dziś L numer wywinęła obudziła się jakoś po 3 i mówi do mnie tak jak co rano "dzień dobry mama" daje buziaczka,ja myślę co jest grane, że sama wstaje.Pyta czy może włączyć tv, ja się zgadzam,ona budzi Blankę i już widzę że ta wisi z buziakiem nade mną i mnie całuje.Pomyślałam że poczekam aż budzik zadzwoni to wstanę i zasnęłam.Za chwilę budzi mnie L że już rozebrała Blankę i że mogę ją ubrać I że ona się też rozbiera ![]() Pozagarniałam towrzystwo do łóżka,te nieszczęsne bajki oglądały, ale ja się kilka x budziłam i w końcu wstałam i już piję kawę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4475 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc.
Kasiu przykro mi . Takie cos mi przemkneło przez myśl jak napisałaś o podłym nastroju. P.S Pomysłowe masz dziewczyny, nie ma co. Uśmiałam sie z rannego ptaszka ![]() Megi trzymam kciuki za babcię. Niestety życie jest brutalne i nie ma sposobu żeby przygotowac sie na takie rzeczy. Moja babcia ma 91 lat i nawet nie chcę sobie wyobrażać że pewnego dnia może jej zabraknąć. Jolu oby te bóle okazały się jakieś przeciążeniowe, może mięsnie ponaciągałaś. Czekam na wieści co sie dzieje z Tobą. Svi nie jesteś sama. Ja też nie wiem kiedy wyjdę z Alanem na dwór. **** U nas maraton lekowy w pełni. Wczoraj skończył sie antybiotyk. Jutro może pojedziemy na kontrolę. Ja dzis na ten nieszczęsny rezonans jadę.
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
macie dziewczyny jakiś sprawdzony przepis? Mój M. tylko szarlotkę chciałby żebym robiła, a tak się nie da. Z chęcią coś nowego spróbowałabym
. Dzisiaj obiecałam Mice że robimy muffinki, oczywiście z przepisu poleconego od Was .My mamy wiosnę, już 5 dzień pięknie słoneczko świeci i jest powyżej 10 stopni w południe. Pierwszy dzień po kontuzji zabieram się za bieganie chć jeszcze mnie kolano boli gdy zginam. A tak w ogóle dzień dobry, za chwilkę zmykam na angielski. Córeczka pięknie mnie dzisiaj w przedszkolu pożegnała buziakiem i uśmiechem---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Megi trzymam kciuki za babcie. Kasiu nieźle dziewczyny porządziły usmiałam się z rana .
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-02-19 o 10:19 |
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzieki dziewczyny Jestem cala poobijana- spadlam ze schodow, reke mam zdarta i tylek boli ![]() Angy mam pytanko: macie fotelik Cybex model solution x2? od kilku dni rozwazam zakup tego wlasnie modelu tylko z isofixem , interesuje mnie jescze Romer tenhttp://e-foteliki.pl/romer-kidfix-sict.html lazania w piekarniku- zjem i do pracy paaa
|
#4478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, już skończyłam brać, szerokie spektrum raczej nie jest zaletą ![]() Cytat:
, leki działają, już mi o wiele lepiej A czemu antybiotyk? Zdrówka za rezonansCytat:
![]() *** U nas piękna zima
|
|
|
#4479 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. dla mnie budowa domu bez kredytu to też jakiś kosmos i abstrakcja zupełna ![]() Cytat:
Bardzo mi przykro Megi ![]() Cytat:
![]() A z dziewczyn się szczerze uśmiałam Cytat:
![]() Miramej daj znać jak tam wyniki. Svi też się nie dziwię, że masz obawy przed wychodzeniem z domu-też tak mam ![]() Ja robię mamie na sobotę tort makowy-robiłam go na święta i był pyyyszny ![]() *** U nas ok-siedzimy sobie w domku, bawimy się, Zosi wrócił apetyt (czyli miód na moje serce ), a w sobotę pojedziemy chyba do znajomych na parapetówkę
|
|
#4480 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wyszedł
wszyscy się zachwycali, poszedł caly dla mnie jednak za slodki ale ja nie przepadam za slodyczami
|
|
#4481 |
|
Ola-Unhola
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, znowu zaczynasz?
|
|
#4483 |
|
Ola-Unhola
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w co się bawicie? Bo niedługo mój przedszkolak wróci i będzie mędził
|
|
|
#4485 |
|
Ola-Unhola
|
A mój Antoś w ogóle w domu nie chce rysować, nawet kolorować w ksiązce. Mówi, ze nie umie i koniec. A kiedyś chetny był.
Tylko w przedszkolu prace oglądam i nawet mu wychodzi, a to baloniki, a to mikołaj
|
#4486 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
mój tez już nic nie chce robic w domu
pomijając rysowanie to nie chce sam jesc bo go raczki bola, nie chce się ubrać bo go bola plecy, nie chce sprzatac bo jest zmeczony
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio hitem jest nawlekanie koralików na żyłkę i robienie sobie biżuterii , budujemy namioty, Zosia rysuje mi w ciągu dnia z 10 buziek , czyta mi bajki (pękam ze śmiechu ), ja Jej czytam, pozwalam Jej obejrzeć ze dwie Rodzinki.pl , wczoraj i dzisiaj było z rana układanie Zosi ubrań w szafkach , układamy puzzle (ostatnio są na topie ze świnką Pepe z Biedronki ) itd. itp....
|
|
#4488 |
|
Wtajemniczenie
|
Jolu oprócz skurczu oskrzeli, Alanowi zrobiło się zakażenie dolnego układu oddechowego i dlatego antybiotyk. Kaszle jak gruźlik. Nie mam bladego pojęcia skąd Mu sie wzięło to zakażenie.
Zmykam na badanie. Trzymajcie kciuki abym wyleżała tylke bez ruchu ![]() Będę wieczorem.
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też jakiekolwiek zabawy leżą i kwiczą.
Laura najchętniej oglądałaby bajki, grała na kompie albo na komórce bawiła się takim kotkiem, nie wiem czy wiecie o czym piszę.Względnie wydzierają sobie zabawki z Blanką W przypływie wielkich chęci ułoży puzzle-60elementów, ale to sporadycznie
|
|
|
#4490 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak coś się dzieje poważnego,to kłaść się i umierać ![]() Masz już wynik? ![]() Nie miałam nigdy,ale gdzieś na necie czytałam,że to lek homeopatyczny ![]() Niby wiem ale po infekcji organizm osłabiony,to może jakieś coś by nie zaszkodziło ![]() Cytat:
![]() Dla mnie też kosmos,no ale jak się chce czegoś swojego i są jakieś możliwości,to trzeba próbować ![]() megi zdrówka dla Babci Napisz co z Babcią ![]() Cytat:
przykro mi... ![]() To miałaś pobudkę a swoją drogą,obrotna ta Twoja Laurka Cytat:
za wynik rezonansu.Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się,że Ci lepiej Cytat:
![]() Wcześniej Małż pracował za granicą,dużo jeździł w delegacje,więc kredyty nie były potrzebne Po za tym,mieliśmy trochę inną sytuację,bo tutaj,wszystko miało być Małża,więc się nie spieszyliśmy.Sytuacja się zmieniła,w tym roku,musimy już iść na swoje,póki co radzimy sobie,na dole nie trzeba nam już wiele no a góra - nie wykluczam,że będzie potrzebny jakiś kredyt ![]() Super Cytat:
![]() ************* W Bartosza dzisiaj diabeł wstąpił
|
|||||||||
|
|
|
#4491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To Sinupret też , to są leki ziołowe, homeopatia chyba na czym innym polega.Zależy jakie coś ![]() , mówiła, że może jakieś zapalenie mięśni po infekcji, ale to takie gdybanie - sama tak mówiła ![]()
|
|
|
#4492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jak wynik?Cytat:
![]() Coś trzeba robić ![]() ![]() *** Wiecie co ja się chyba zastrzelę... Na początku tamtego tygodnia ktoś z naszej regionalnej tak przypchał sieć, że wszystko chodziło jak krew z nosa. No i się wkurzyli i zrobili raport- kto, gdzie i ile przesiaduje w internecie... Między innymi ja i moja kumpela z pokoju załapałyśmy się w pierwszej 10... To nie jest tak, że siedzę non stop-szkopuł w tym, że jak odpalę rano moje strony (tak naprawdę chodzi o wizaż i o murator ) to tak sobie siedzą w pasku, a ja w przerwach zaglądam. No a z punktu widzenia raportu wychodzi, że siedzę non stop Kumpela była już dzisiaj na dywaniku, oczywiście mnie też to czeka![]() Nigdy nie myślałam, że ktoś może mnie z tego rozliczać, nawet do głowy mi nie przyszło, żeby za każdym razem wszystko zamykać No masakra.Mój refluks się cieszy
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ciekawa jestem na którym miejscu chief jest ![]()
|
|
|
#4494 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() ale akcja Cytat:
oj biedaki ![]() mam nadzieję, że badanie się udało. Cytat:
![]() dla dzielnej córci![]() Cytat:
dobrze, że niczego nie złamałaś. ja ostatni mam fazę na cannelloni z mięsem mielonym i sosem pomidorowym. W smaku jak lazania ![]() Cytat:
Cytat:
cieszę się, ze Zosia wcina doczytałam jeszcze o zabawach moja też żadnej Rodzince.pl nie odpuści ![]() Cytat:
. Ja w pracy tylko na pudla lub onet wskakuję na szybko bo mój szef poszedł jeszcze o krok dalej i ma zdalny pulpit ![]() Małż wrócił o 3 w nocy. Babcię zostawili na oddziale geriatrycznym. Ogólnie ciężki stan. Rozmawiałam z nią przez tel. bardzo powoli układa zdania i jest słaba ![]() Już nie pamiętam kiedy tak ostatnio chorowałam. Co się lepiej poczułam to dziś w pracy dostałam gorączki Byłam na zebraniu w przedszkolu. Pani narzekała, że grupa słabo stoi z obsługą nożyczek i sporo dzieci nie umie prawidłowo trzymać kredki Amela w nocy siku zrobiła do łóżka i nie wiem ile tak spała. Rano ją zimną jak lód znalazłam
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Aj weź już nic nie mów. Najlepsze jest to, że ten raport dostali tylko administratorzy systemu, czyli szef nie (m.in. ja jestem administratorem
), no i akurat przy koledze jak odebrał tego maila pałętał się jeden życzliwy![]() Mam wrażenie, że cały czas pod górę... Cytat:
![]() My pudla mamy zablokowanego odgórnie ![]() To Amelka się nie obudziła po siku?
|
|
#4496 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Czyli Jolu, dalej nie wiadomo co to ![]() Ale mniej już boli? angy, kto by pomyslał, że z takich rzeczy się tłumaczyć będziesz musiała. Powiedz jak było, włączasz i czasami zaglądasz. Koleżanka mówiła, jak szef zareagował? Prześlij mi nr konta i ile to wyjdzie z przesyłką ![]() megi, współczuję problemów u Babci. Już ma sporo lat, ale może jeszcze nabierze sił i wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki I Amelka nie poczuła? Antoś zrobił kiedys raz, to znaczy zaczynał robić i już krzyczał, ze siku mu się chce i leciał do kibelka ![]() sylko, fajnie, ze tak bez kredytu dało się ![]() My to w totka musimy wygrać, bo inaczej cięzko to widzę ![]() Kasia, ale miałaś atrakcje w nocy ![]() ![]() Dzień Dobry Śniegu u nas napadało i w sumie ciagle prószy taki drobny snieżek. A już myślałam, ze będę wiosenne porządki robiła ![]() Byłam w przedszkolu, Pani pokazała mi ocenę półroczną. Tzn omówiła ją. Jest bardzo zadowolona i np. za obsługę siebie Antoś ma max punktów, za prace manualne, sprawnośc ruchową itp 11/12. Najmniej ma za mowę 7 pkt, ale to wiadomo ![]() Ogólnie bardzo zadowolona i podoba jej się jego charakter. Osoba ułożona, która daje się lubić bardzo, ale asertywna. Potrafi powiedzieć NIE i to wytłumaczyć i ma wtedy racje ![]() Była bardzo zaskoczona jak pierwszy raz został na leżakowanie (na początku odbierałam go po obiedzie) i myślała, że tak jak z innymi będą przerabiali rozbieranie się itp, a Antoś w mig do rosołu się rozebrał i poskładał rzeczy obok materaca ![]() Poza tym najdłużej się koncentruje i współpracuje. Jest dla niej wyznacznikiem - jak Antoś zaczyna się kręcić znaczy się, ze już za długo coś trwa
|
#4497 |
|
Wtajemniczenie
|
hej.
Angy to już nie praca to obóz pracy! Co za masakra. Ola Unhola brawo dla Antola. Musisz być dumna ![]() A dajcie spokój z tym rezonansem, nie było żadnego badania. Okaząło sie że mam wystawione złe skierowanie. Leciałam jak głupia 80 km w jedna stronę bez sensu. Wkurzyłam sie jak nic. A nawet jakbym miała dobre to skierowanie to i tak bym rezonansu nie miała bo nikt mi nie powiedział, że jakies tam badania jesczez trzeba zrobić . Następne podejście 6 czerwca. Teśc zaraz jedzie do spzitala na kolejne zabiegi. Sniegu naadało po pachy. Później pokaże wam zdjęcie ile tego mamy. No i mamy nowego członka rodziny ![]() Lecę!!
|
#4498 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde, to nieźle. Co za głupki. A to który lekarz Cię nie poinformował i spierniczył skierowanie? Neurolog? Jakieś zwierzatko?
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My po sniadanku, zaraz biore sie za obiad bo na 13 do pracy... Kupilam w koncu fotelik ale po namysle kliknelam cybex x -fix bo bo ten 2x jest o ponad stówke drozszy a roznica tylko w tym ze niby ulepszone boczne poduszki.Angy nienormalny ten twoj szef ![]() swoja droga u mojego malza w pracy mieli ostatnio kartkówke no jak w przedszkolu i okazalo sie ze nikt nie zdobyl odpowiedniej ilosci punktow za co wszystkim(nawet kierownikom) ucieli 20% premii ![]() Ola dla AntosiaAga szkoda twojego czasu, kurcze to lekarz nie wiedzial wypisujac skierowanie ze musisz najpierw badania miec? u nas tez nasypalo sporo- a ja mam juz dosc tej zimy
|
#4500 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
, przykro mi, trzymaj się i zdrowiej Taki mocny ma sen? Cytat:
![]() Cytat:
U nas też pada, tyle, że wieje, bleee... dla AntosiaCytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja też
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Bartosz czasem przygaduje,ale jak dłużej z Nim powałkować temat,to mówi,że nie będzie pilnował 

Na kiedy się zapisałaś? 
jeszcze Mu w sumie,jako takich preparatów multiwitaminowych nie dawałam,ale muszę go czymś trochę wzmocnić,bo widzę,że z rana jeszcze gdzieś pokaszluje i już sama nie wiem 

. Ma do nas przyjść w środę zapoznać się z Zosią-ciekawa jestem, co z tego wyniknie
żeby się z Zosią polubiły
godzinę temu karetka ją zabrała do Kielc na tomograf i małż z moją mamą pojechał. Babcia ma 90 lat i wiadomo ma już swój wiek, ale chyba nigdy nie można byc na to gotowym 

i uśmiechem

, już skończyłam brać, szerokie spektrum raczej nie jest zaletą

ja ostatni mam fazę na cannelloni z mięsem mielonym i sosem pomidorowym. W smaku jak lazania