|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
kwiatuszek
Ładna broszka ![]() ![]() Niunia Właśnie patrzyłam na rossnecie na produkty do kuracji włosów i wpadły mi w oko te właśnie, które wymieniłaś ![]() ![]() Ojciec obiecał mi w marcu dać 4 stówki na nowy ubiór ![]() ![]() ![]() Iza, a Ty chodzisz do gina w Wrc? |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszek broszka ładna
![]() ![]() ![]() Niunia przy niedoczynności się tyje przy nadczynności chudnie (zalecana jest dieta wysokokaloryczna ![]() Potwierdzam jednak to co kwiatuszek mówił - to są wymówki ... Wiadomo ludzie mają różne skłonności do tycia - ale wszystko jest do opanowania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
Joanna
Od wczoraj zaliczyłaś kilogramowy spadek? ? ? ? ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Rozeznanie
|
monia dzisiaj zrobiłam fileta z kurczaka według twojego pomysłu- czyli w papirusie
![]() ![]() dzisiaj pożarłam 1- 2x razowiec z sałatą, szynką i pomidorem 2- kawałek ciasta owocowego z kawką 3- filet w papirusie, warzywa na parze + sos czosnkowy 4- 2x razowiec z szynką i salatą, jogurt 5-?????????????? nie mam pojęcia co zjesc na kolację ....może sobie dzisiaj odpuścić?
#3635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
ŻONA ![]() MAMA LENKI ![]() Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2013-02-19 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
No tak
![]() ![]() ![]() Jakaś jestem dzis nakręcona - znowu rozważam zaczęcie A6W - raz udało mi się dojść do 2 tyg .. poza tym łamałam sie na pierwszych dniach ..troche bym zmniejszyła brzuszysko - bo w sumie najbardziej mi przeszkadza. Ale nie wiem czy z Ewą to nie za dużo... Może mi dobrze zrobią ćwiczenia które trzeba robić codziennie - i można nawet na wyjazdach bo nie wymagają przestrzeni ... Zacznę co mi tam ![]() Ja na kolacje mam sałatke z lodowej z jajem na twardo ..Czuje że dużo zjadłam - choć i tak zamkne sie w 1500 .. To juz nie wiem ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
Nie polecam A6W
![]() ![]() kwiatuszku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
A ja własnie z pracy wróciłam,dziś jestem jakoś dziwnie zmęczona i w dodatku zostałam sama bo mąż w trase pojechał
![]() Na obiad zjadłam kapuste kiszoną z kaszą,na ciepło i podziubałam trochę gotowanego mięsa,a i jeszcze takiego małego kotlecika z kurczaka(wiem ze to zło ale mały nie zaszkodzi to może być jakies 250 kcal) Dzis w sklepie jak jakas wariatka czytałam ile kcal maja jogurty i jogurt naturalny ma więcej kcal niż jogobela light ![]()
#3640 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
więc jak znajdę coś orginalnego .... to nie szkoda mi tch 28 zł a sama ta kobietka mówi że cięzko jest powtórzyć rękodzieło drugi raz bo tu nie chodzi o samo wycinanie filcu ....(bo to zaden problem)...tylko o czesanie go na mokro
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam na kolację pół pomidorka, 1/4 papryki czerwonej oraz 125 g twarogu półtłustego z mlekiem (robię taką papkę bez dodatku cukru; dodaję trochę wanilii dla smaku)
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak do kobitki na przeciwko szpitala ![]() Cytat:
![]() ![]() Anuszka z tym piwem to ja byłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Wanilia do pomidora i papryki?
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ładna broszka ![]() Ja sie pouczylam niemca, teraz jakis filmik z K. Dzis wstaam wczesniej, wiec 5 posilkow ehhh... mam wrazenie, ze caly czas jem ![]()
![]() |
#3645 |
Rozeznanie
|
Na dziś kończę jedzenie
![]() I jogurt nat. z musli II tost z serem III zupa warzywna IV tost ![]()
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Iza
Ja chodzę do Cieślińskiej. Ale chcę zmienić gina, tylko nie wiem czy jest jakiś godny polecenia u Ciebie. Bo u nas jest jeden w przychodni, ale ma ze sto lat i jest chamem, a reszta prywatnie i życzą sobie 130 zł za wizytę... Wypiłam dziś dwie lampki wina wytrawnego. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Rozeznanie
|
Aaa właśnie jak oczyszczacie organizm z toksyn itd????
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykładowo skład lighta brzoskwioniowego : mleko, owoce (brzoskwinie i sokbrzoskwiniowy z koncentratu, sok z marakui z koncentratu), syrop fruktozowy, białka mleka, substancje słodzące: aspartam, asesulfam, aromat, żywe kultury bakterii Jogurt naturalny - to mleko, żywe kultury bakterii, mleko w proszku (http://supermarket.blox.pl/2012/02/T...h-mleko-w.html) ![]() Inne żrodło jogurtowiedzy http://www.jakkupowac.pl/artykul/407...ac-jogurt.html ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- nijak ;(( masz jakis pomysl? ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Ja ostatnio mam problem z toaletą...jakos tak od paru dni mi nie po drodze...chociaz zjadam płatki i jem jogurty...hehhh ![]()
![]() |
#3652 |
Rozeznanie
|
W tym problem, że nie bardzo
![]() ![]()
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam, że jedzenie winogron przez cały dzień daje jakiś detoks, bo skórka winogron ma jakieś tam substancje, już zapomniałam jakie, które oczyszczają organizm. Aczkolwiek trzeba pamiętać że winogrona mają sporo cukru, więc moze lepiej skonsultować to z jakimś dietetykiem.
Niuńka potwierdzam, nie popisałaś się. Co z tego, że zjadłaś mało (zwłaszcza że nie o to przecież chodzi na diecie!), jak 2x tost z serem (w tym jeden na noc), a na śniadanie jakiś śmieszny jogurt z otrębami? Gdzie warzywko do śniadania? A do podwieczorka? Dzisiejszy bilans: ś: 2x razowiec z pastą jajeczną (jajko, szynka drobiowa, szczypiorek, jogurt i ciutka majonezu light) IIś: orzechy, słonecznik, rodzynki, jogurt i 2 marchewki o: pierś smażona w papierze, surówka z kapusty pekińskiej, marchewki, cebuli, ziół i oliwy k: sałatka z sałaty lodowej, marchewki i kurczaka z sosem czosnkowym (oczywiście jogurtowym) A zaraz lecę na Jillian i inne ćwiczonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
Niunia to nie ty sie na zastój skarżyłaś ? to chyba jednak od głodowych racji - bo ja prosze policz czy ty choć 1000 kcal miałaś? Nie sądzę
![]() mariamarysieńka no ty przynajmniej coś jesz ![]() ![]() Ja zjadłam chyba najwięcej - i trochę się martwie ze za dużo - ale to jest plus-minus 1500: ISN owasianka (2łyż płatków, 2łyż jog nat, 25g żurawiny suszonej) II SN dwie grzanki wieloziarniste, łyżeczka dżemu niskosłodzonego, plasterek żółtego sera, troche masla (pół łyżeczki) III SN udko wedzone z kurczaka , parę żurawin IV O soczewica zielona z filetem rybnym V P pomarańcze, marchewki baby (100 g), talerz zupy krem z warzyw VI K sałata lodowa, pomidor, ogórek kiszony jajko na twardo, sos z jog i musztardy .... Wychodzi 1400 -1550 ... Na detoks - pijemy, pijemy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Milenko to butki ![]() tak teraz patrze, że niedomknięta szafa jest (bo z stamtąd buty wyjęłam) zdaje się, że to Ty nie lubisz niedomkniętych szaf i szuflad ![]() Dobranoc kobitki ![]()
![]() |
#3657 |
Przyczajenie
|
hej, to mój pierwszy post na forum i w wątku... trafiłam tu, bo przeraziłam się po tym, jak zobaczyłam co miała do powiedzenia dziś rano moja waga. A mianowicie, przy 165 cm pokazała dziś 67,4 kg, co oznacza, że znalazłam się na granicy nadwagi.
Chciałabym zrzucić ok 10 kg, ta wymarzona waga to 58. Przyjmiecie mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Przyczajenie
|
godzina zumby zaliczona
![]() ![]() rano 40 min orbitreka i ćwiczenia na uda i brzuch ![]() śniadanie dziś późne: 1 kanapka z chlebka żytniego, sałata, szynka II śniadanie: kiwi, garść orzechów laskowych obiad: pierś z kurczaka gotowana, 1/3 woreczka ryżu, 1/2 ogórka podwieczorek: 200ml maślanki, jabłko kolacja: dojadłam po dzieciach pieczone udka z kurczaka wypiłam butelkę cisowianki, chyba z 5 kubkow zielonej herbaty i 1 kawę z mlekiem 1,5% jestem z siebie zadowolona ![]() a wy jak to oceniacie??? ![]() ![]()
#3659 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem zła na siebie że zjadłam tego kotlecika
![]()
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.