Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-19, 19:49   #1741
anula3333
Wtajemniczenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX

Oglądałam dziś papierowe wydanie gazetki "Dekoracje" od 25.02 i zauważyłam , że większość produktów (w tym podgrzewacze, które chcę kupić) ma gwiazdkę. Zobaczyłam, co owa gwiazdka oznacza i okazało się, że produkty z gwiazdką będą tylko w wybranych sklepach W jednych mogą być podgrzewacze, a w innych coś innego z tej gazetki - tak to rozumiem. Ciekawe, czy u mnie będą podgrzewacze, bo na stronie , na której to można sprawdzić- nie otworzyła mi się ta strona.
Stary 2013-02-19, 19:51   #1742
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mela14kosmo Pokaż wiadomość
A ile Ci trzyma ciepełko ?
Nie wiem bo jeszcze nie testowałam, tylko go dziś umyłam.
Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
mój zaczął cieknąć po kilku razach
Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Dokładnie, mój również
O nie, zmartwiłyście mnie. Ciekawa jestem czy wszystkie tak.
Cytat:
Napisane przez Martita_2012 Pokaż wiadomość
Ten jogurt o smaku tarty malinowej jest pyszniutki, ale rzeczywiście, trochę za duże te opakowanie, ja muszę jeść na raty, bo nie daję rady A jadłam jeszcze taki kokosowo-migdałowy, też bardzo dobry.
Ja bardzo lubię ten jogurt mimo, że nie lubię kokosa. Mniam.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 19:54   #1743
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
No fakt, a możesz je jakoś fajnie doprawić ? Jeśli możesz to kup sobie przyprawy one odmieniają smak
Przypraw akurat mam całe dwa pojemniki takie w jakich jest np kiwi 1kg, sporo gotuję

Cytat:
Napisane przez Personal_Jesus Pokaż wiadomość
Mi te zimowe smaki,zupełnie nie smakowały,strasznie sztuczne. Tarta malinowa sto razy lepsza
Koniecznie muszę spróbować.

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
U mnie ten pomarańczowy dżem był tylko raz. Później w ofercie tyg. brytyjskiego był dżem cytrynowy, albo pomarańczowo-cytrynowy w takim samym słoiku, ale pomarańczowego z imbirem już więcej nie spotkałam. Szkoda, bo gdybym wiedziała, że jest tak dobry, to zrobiłabym zapas.
Wydaje mi się, że ten z cytryną czy tam limonką był też z imbirem, a druga wersja była z samą pomarańczą
Stary 2013-02-19, 20:01   #1744
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
mnie ten jogurt Bon Creme o smaku tarty malinowej kompletnie nie smakował, mimo że lubię jogurty i w ogóle smak malinowy. wiadomo, że kwestia gustu, ale wg mnie smakował tak jakoś sztucznie
dokładnie miałam takie same odczucia
uwielbiam jogurty i maliny... a to mnie rozczarowało

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:24   #1745
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
dokładnie miałam takie same odczucia
uwielbiam jogurty i maliny... a to mnie rozczarowało
To mnie może zasmakować, bo typowo owocowe jogurty pupy mi nie urywają, ale ciasteczkowe, wafelkowe, babeczkowe i inne tego typu wynalazki lubię bardzo.
Stary 2013-02-19, 20:24   #1746
Orage
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy fajne są te ściereczki do mebli Mr Magic, czy zawierają wosk (który posiada brązowy spray Mr Magic)? Do tej pory używałam niebieskiego sprayu Mr Magic i byłam zadowolona, ale stwierdziłam, ze może takie chusteczki będą praktyczniejsze. Jak myślicie?

Moim zdaniem te ściereczki są beznadziejne. Chodzi mi o te w brązowym opakowaniu. Na ciemnych meblach (typu wenge, oliwka, bordowe) zostawiają takie "mazy" - ślady, które nie wysychają i są widoczne szczególnie jak się patrzy pod światło. Nie da się tego wypolerować/zetrzeć na sucho, bo nie chce zniknąć. Trzeba wtedy wytrzeć meble na mokro ściereczką (woda+płyn). Używam teraz tych ściereczek tylko do jasnych mebli, a i to ostrożnie. Szkoda, bo całkiem nieźle zbierają kurz.

To mój pierwszy post w tym arcyciekawym wątku
Orage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:31   #1747
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Orage Pokaż wiadomość
Moim zdaniem te ściereczki są beznadziejne. Chodzi mi o te w brązowym opakowaniu. Na ciemnych meblach (typu wenge, oliwka, bordowe) zostawiają takie "mazy" - ślady, które nie wysychają i są widoczne szczególnie jak się patrzy pod światło. Nie da się tego wypolerować/zetrzeć na sucho, bo nie chce zniknąć. Trzeba wtedy wytrzeć meble na mokro ściereczką (woda+płyn). Używam teraz tych ściereczek tylko do jasnych mebli, a i to ostrożnie. Szkoda, bo całkiem nieźle zbierają kurz.

To mój pierwszy post w tym arcyciekawym wątku
no właśnie, tego się obawiałam, to chyba pozostane przy niebieskim sprayu, bo ten brązowy zawiera wosk i też zostawia mazy, a tego nie znoszę.
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:32   #1748
Annabel89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula3333 Pokaż wiadomość
Oglądałam dziś papierowe wydanie gazetki "Dekoracje" od 25.02 i zauważyłam , że większość produktów (w tym podgrzewacze, które chcę kupić) ma gwiazdkę. Zobaczyłam, co owa gwiazdka oznacza i okazało się, że produkty z gwiazdką będą tylko w wybranych sklepach W jednych mogą być podgrzewacze, a w innych coś innego z tej gazetki - tak to rozumiem. Ciekawe, czy u mnie będą podgrzewacze, bo na stronie , na której to można sprawdzić- nie otworzyła mi się ta strona.
To nie tak działa-są po prostu te lepiej zaopatrzone biedronki-można sprawdzić czy Twoja taka jest na ich stronie w zakładce "nasze sklepy"

Annabel89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:43   #1749
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie za 1zł czy 3 zł to bym sobie nerwów nie szarpała ale dycha to już są poważniejsze pieniądze i mam nadzieję że kierowniczka to znajdzie i wykurzy tą kobietę z kasy.
Bez przesady, mogła się po prostu pomylić...
I nic dziwnego, że się zawstydziła, też mi głupio jak np. zabraknie mi pieniędzy przy kasie, albo zapomnę czegoś wyjąć z wózka (ostatnio nasion rukoli), a nie miałam złych zamiarów

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:53   #1750
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Bez przesady, mogła się po prostu pomylić...
I nic dziwnego, że się zawstydziła, też mi głupio jak np. zabraknie mi pieniędzy przy kasie, albo zapomnę czegoś wyjąć z wózka (ostatnio nasion rukoli), a nie miałam złych zamiarów
Też mi jest głupio w takich sytuacjach, nawet jeśli kasjerka nie patrzy na mnie jak na złodziejkę, co to chciała wynieść pół sklepu
Stary 2013-02-19, 20:55   #1751
Nadia5
Zakorzenienie

a narzuty na łóżko też będą produktem z gwiazdką ?

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:58   #1752
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
No, zdziadziały taki jakiś ten Banderas no zawieszki na reklamie wreszcie można poznać. Tyle że na reklamie to one jakies takie fajne, łądne, a w rzeczywistości..

U mnie w rossku nie ma monitorów tylko dalej jest ślądzący klienta pan. Trza się przyzwyczaić, można np sobie wyobrażać że się ma towarzystwo na zakupach żeby tak smutno samemu nie było
Właśnie..zdziadziały. Dobre określenie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
No malo,ze chudziutki to jakis taki mlody moim zdaniem No i szkoda,ze nie ma tej reklamy z napisami wolalabym slyszec ta ich gatke tak w oryginale a nie polskiego lektora
Ta muffina dziwna jest trudno poznac co to
Mnie się właśnie mocno podstarzały wydaje..albo po prostu dawno go w żadnym filnie nie widziałam, a że pamiętam głównie z Desperado to i nie dziwota, że teraz starszy
Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
mój zaczął cieknąć po kilku razach
Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Dokładnie, mój również
Mój raz miał wpadkę i już wpadłam w popłoch, że będę musiała go oddawać, ale to był jednorazowy wypadek więc może jakoś źle go zakręciłam..
Chętnie dokupiłabym jeszcze termos jakby był gdzieś na wyprzedaży
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:58   #1753
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
To mnie może zasmakować, bo typowo owocowe jogurty pupy mi nie urywają, ale ciasteczkowe, wafelkowe, babeczkowe i inne tego typu wynalazki lubię bardzo.
W nim ewidentnie czuć coś ciasteczkowego, nie tylko maliny
Kiedyś lubiłam te serki bardzo (głównie kokosowo-migdałowy) ale teraz są dla mnie za słodkie. Na "starość" mi się smaki zmieniają

Współczuję kasztanko
Gotuj sobie zupy kremy Są mega pyszne a bardziej treściwe niż zwykła zupa
olgaes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:58   #1754
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
a narzuty na łóżko też będą produktem z gwiazdką ?
w gazetce na internecie też są te gwiazki
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 21:03   #1755
Orage
Rozeznanie

Cytat:
no właśnie, tego się obawiałam, to chyba pozostane przy niebieskim sprayu, bo ten brązowy zawiera wosk i też zostawia mazy, a tego nie znoszę.

Dokładnie. Lepiej zostać przy tym co sprawdzone.

Czy mogłybyście polecić którąś z tych herbat Liptona z gazetki http://www.biedronka.pl/artykuly_spo...erta_tygodnia/

Nigdy nie próbowałam białej herbaty i innej niż zwykła zielona, a jestem ciekawa czy są dobre.
Orage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 21:03   #1756
anula3333
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Annabel89 Pokaż wiadomość
To nie tak działa-są po prostu te lepiej zaopatrzone biedronki-można sprawdzić czy Twoja taka jest na ich stronie w zakładce "nasze sklepy"
Właśnie tam sprawdzałam mi się strona nie wyświetliła, ale dobrze wiedzieć jak "to działa".

Cytat:
w gazetce na internecie też są te gwiazki
wiem, tylko wcześniej nie zwróciłam na nie uwagi
Stary 2013-02-19, 21:15   #1757
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
pamiętasz może mniej więcej cenę?
tych podobnych z Wedla chyba w ogóle w żadnym sklepie nie widziałam, wyglądają mega exkluziw, ale cena pewnie równie ekskluzywna

tych nie jadłam, ale ten bananowy musiał być dobry

mnie bardzo smakuje kaszka manna śmietankowa, nie pamiętam nazwy. z tymi sosami to wiadomo, że już bomba kaloryczna, tak samo czekoladowa, ale jest też wersja bez sosów, mniamii wiadomo, że to nie to samo co zrobiona samodzielnie kaszka manna, no ale polecam jak najbardziej. ja ją kupiłam pierwszy raz właśnie dzięki którejś Wizażance, już kawał czasu temu
niestety ceny nie bylo bo one byly w takim kartonie jeszcze troche zamknietym a ja z ciekawosci podnioslam wieczko co by sprawdzic jakie tam pysznosci sie ukrywaja

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Właśnie..zdziadziały. Dobre określenie

Mnie się właśnie mocno podstarzały wydaje..albo po prostu dawno go w żadnym filnie nie widziałam, a że pamiętam głównie z Desperado to i nie dziwota, że teraz starszy

Mój raz miał wpadkę i już wpadłam w popłoch, że będę musiała go oddawać, ale to był jednorazowy wypadek więc może jakoś źle go zakręciłam..
Chętnie dokupiłabym jeszcze termos jakby był gdzieś na wyprzedaży

a to Ja juz sama nie wiem jakos mi sie tak wydalo,ze on taki wygladozny na twarzy i jescze ta ulizana fryzura na alfonsa no ale moze mi sie przewidzialo musze sie przyjrzec nastepnym razem
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 21:21   #1758
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez oleeencja Pokaż wiadomość
Chętnie się przyłączę do wątku
Witamy
I lojalnie ostrzegamy Za sprawą tego wątku tyłek grubnie a portfel chudnie

Cytat:
Napisane przez rodzyneq84 Pokaż wiadomość
A ja miałam dzisiaj ciekawą przygodę w Biedronce. Robiłam zakupy bagietki, chleb, serki, wędlina, piwo i tuńczyk. Brakło mi kasy, więc wyskoczyłam biegiem do bankomatu (jest w biedronce). Za zakupy zapłaciłam i pojechałam do domu. Fakt, wydawało mi się że coś za dużo wydałam no ale rachunku przy kasie nie sprawdziłam (przecież nikt mnie nie oszuka). W domu okazało się że pani nabiła mi 4 razy tuńczyka w puszcze na kwotę 14zł. Wkurzyłam się i pojechałam do Biedronki. Pani Kierownik zlokalizowała po numerku kasjerkę i poszła szukać nagrania. Nie znalazła. Wina moja, bo odeszłam od kasy. Poszukała kasjerki a ona mówi że nie pamięta mnie, czy kupowałam tyle tuńczyka, na co ja - pani mnie pamięta bo brakło mi pieniędzy i poszłam do bankomatu. Kasjerka wbiła oczy w podłogę, a Kierowniczka stwierdziła, że coś jest nie tak bo tuńczyk nie był wbity pojedynczo (czasem ten czytnik po podaniu może sczytać) tylko tak jakby ktoś wcisnął cyferkę 4 i przejechał tuńczykiem przez czytnik. Kasę kierowniczka mi oddała ale kurde - wychodzi na to, że kasjerka celowo mnie oszukała?!?
Hm, ale jaki miałaby cel? Musiała się pomylić, zauważyła to, a nie chciało jej się robić korekty - taką mam tezę W każdym razie niemiła sytuacja... Niby drobiazg, a potrafi skutecznie zepsuć humor

Cytat:
Napisane przez Martita_2012 Pokaż wiadomość
Ten jogurt o smaku tarty malinowej jest pyszniutki, ale rzeczywiście, trochę za duże te opakowanie, ja muszę jeść na raty, bo nie daję rady A jadłam jeszcze taki kokosowo-migdałowy, też bardzo dobry.
Kilka razy mnie kusił... Ale skoro polecacie, spróbuję przy okazji
Z Biedronkowych jogurtów owocowych nic mi nie odpowiada Jak nie ma Jogobelli w sześciopaku to jest tragedia

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 21:30   #1759
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Witamy
I lojalnie ostrzegamy Za sprawą tego wątku tyłek grubnie a portfel chudnie
Racja!

Zraziłam się trochę tą Tolą biedronkową, ale że nic innego nie było to kupiłam Activię naturalną. OKROPNA
Zostaję przy Danone i Piątnicy.

Aaa i droga Niebieska88 za każdym razem jak widzę Cię na forum i spoglądam na Twój nick, śpiewam jak debil "Do łezki łezka, aż będę niebieska"
Stary 2013-02-19, 21:35   #1760
ania_tcv
Raczkowanie

Kupiłam jakiś czas temu płyn micelarny be beauty, który bardzo polubiłam. Chciałam zapytać czy mleczko różowe jest równie dobre?
ania_tcv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 21:51   #1761
puszka_pandory
Rozeznanie

Tyle się ostatnio naczytałam tu o chipsach, że aż sobie dziś kupiłam a nie jadłam z rok czasu, ale wzięłam zwykłe solone, tych "jaki to smak" jakoś nie zauważyłam.
I pierwszy raz kupiłam kiełki, wybrałam rzodkiewkę, na razie jeszcze nie próbowałam.
Chciałam też jogurt Bon Creme kokosowo-migdałowy, ale niestety znów nie było, tylko kawowe widziałam, a tych akurat nie lubię

"Tych, co upadną, (...) inni rozrywają na strzępy" /V.Woolf/
--------------------------------------------------------------------------------------------------

„Ludzie mówią, że życie to jest to, ale ja wolę sobie poczytać” /M.T.C./
<3 LC
puszka_pandory jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:00   #1762
roxi92
Raczkowanie

Kupiłam 3 kubki w jednej B, pojechałam do drugiej i dokupiłam jeszcze 3 do kompletu. Oczywiście mojej wybrednej mamie się nie spodobały i muszę oddać. Teraz pytanie, czy muszę oddać tu 3 i tu 3? Czy mogę wszystko w jednej?

*pani magister!
*samorealizacja!
*walka o formę na LATA, nie na lato!
*dbam o włosy i cerę

Burza w garnkach- gotuję!
już trochę mniej...
roxi92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:01   #1763
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak mam takie głupie pytanie
w Biedronce jest dostępne ciasto francuskie w opakowaniu, już gotowe plastry to pewnie wiecie
widziałam na blogach ostatnio przepisy z ciastem francuskim, ale wydaje mi się, że wygląda jakoś inaczej np na tym zdjęciu(zdj zaczerpnięte z bloga), na jednym z blogów było nawet napisane, że po rozwałkowaniu ciasta.... więc mam takie pytanie czy ciasto ze zdjęcia to jest to np z Biedronki?? a jeżeli nie to orientujecie się gdzie kupić inne?
tak to najzwyklejsze francuskie jak z biedronki, sama robiłam również podobne klik
a jak Tobie się udało?

Cytat:
Już zrezygnowałam, moje menu to rozgotowane i zmiksowane warzywa, rozgotowany zmiksowany makaron z sosem, rozgotowane kluski a'la śląskie, jajka na miękko i rozmiękłe płatki z mlekiem Póki co ciężko mi się przyzwyczaić i zdycham z głodu.

Już chyba z półtora tygodnia temu się pojawiły, w innych sklepach też widziałam
polecam zupki kremy, chcesz to podeślę Ci dwa fajne przepisy

u mnie dzisiaj laysy pomidorkowe dla niej. przez tydzień robię sobie zakaz chipsów
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:10   #1764
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez puszka_pandory Pokaż wiadomość
Tyle się ostatnio naczytałam tu o chipsach, że aż sobie dziś kupiłam a nie jadłam z rok czasu, ale wzięłam zwykłe solone, tych "jaki to smak" jakoś nie zauważyłam.
I pierwszy raz kupiłam kiełki, wybrałam rzodkiewkę, na razie jeszcze nie próbowałam.
Chciałam też jogurt Bon Creme kokosowo-migdałowy, ale niestety znów nie było, tylko kawowe widziałam, a tych akurat nie lubię

wow, chyba zrobię sobie jakiś taki challenge "odkładaj kasę, którą wydałabyś na chipsy/czekoladę i po roku kup sobie samochód"

u mnie nadal są laysy pomidorkowe, nawet o 21 były kosze, o których pisałyście
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:15   #1765
dittela
Raczkowanie

Cytat:
Już zrezygnowałam, moje menu to rozgotowane i zmiksowane warzywa, rozgotowany zmiksowany makaron z sosem, rozgotowane kluski a'la śląskie, jajka na miękko i rozmiękłe płatki z mlekiem Póki co ciężko mi się przyzwyczaić i zdycham z głodu.

Już chyba z półtora tygodnia temu się pojawiły, w innych sklepach też widziałam
Proponuje kaszę manna na mleku z łyżka konfitury.

Tapnięte za pomocą Tapatalk.
dittela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:17   #1766
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Aaa i droga Niebieska88 za każdym razem jak widzę Cię na forum i spoglądam na Twój nick, śpiewam jak debil "Do łezki łezka, aż będę niebieska"
O matko, nie znam tego

Już znalazłam Marylkę

Insta

PM 2018

Edytowane przez Niebieska88
Czas edycji: 2013-02-19 o 22:21 Powód: dopisek
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:35   #1767
Mirka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roxi92 Pokaż wiadomość
Kupiłam 3 kubki w jednej B, pojechałam do drugiej i dokupiłam jeszcze 3 do kompletu. Oczywiście mojej wybrednej mamie się nie spodobały i muszę oddać. Teraz pytanie, czy muszę oddać tu 3 i tu 3? Czy mogę wszystko w jednej?
Na odwrocie paragonu jest napisane, że produkty można reklamować w każdej biedronce czyli krótko mówiąc idź do "swojej" najbliższej biedronki
Uff jak dobrze wiedziec, że nie tylko ja mam wybredną mamę - do każdych poważniejszych zakupów typu sprzety i inne dla domu ma jakies "ale"

Edytowane przez Mirka_
Czas edycji: 2013-02-19 o 22:37
Mirka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:44   #1768
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mirka_ Pokaż wiadomość
Na odwrocie paragonu jest napisane, że produkty można reklamować w każdej biedronce czyli krótko mówiąc idź do "swojej" najbliższej biedronki
Uff jak dobrze wiedziec, że nie tylko ja mam wybredną mamę - do każdych poważniejszych zakupów typu sprzety i inne dla domu ma jakies "ale"
Reklamacja dotyczy wady
Jej chyba chodzi o zwrot.
A w biedronce wcale nie mają obowiązku przyjąć czegoś tylko z takiego powodu że mamie się nie spodobało. To regulują przepisy.
Wszystko zależy tylko od dobrej woli sprzedawcy.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 23:27   #1769
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Czy mogłybyście polecić którąś z tych herbat Liptona z gazetki http://www.biedronka.pl/artykuly_spo...erta_tygodnia/

Nigdy nie próbowałam białej herbaty i innej niż zwykła zielona, a jestem ciekawa czy są dobre.
Mój TŻ jest zachwycony tą malinową. Sama nie próbowałam, więc nie wiem

Cytat:
Napisane przez roxi92 Pokaż wiadomość
Możesz oddać wszystkie w jednej. Bez problemu przyjmą.

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3933741 1]Reklamacja dotyczy wady
Jej chyba chodzi o zwrot.
A w biedronce wcale nie mają obowiązku przyjąć czegoś tylko z takiego powodu że mamie się nie spodobało. To regulują przepisy.
Wszystko zależy tylko od dobrej woli sprzedawcy.[/QUOTE]
Obojętnie o co chodzi, bo w Biedronkach idą na rękę i przyjmują wszystko jak leci, nie robią problemów. Zresztą już nieraz dziewczyny pisały to o zwracaniu, sama też zwracałam i nawet nie zapytali o powód zwrotu.
Stary 2013-02-19, 23:32   #1770
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie. Lepiej zostać przy tym co sprawdzone.

Zielona mandarynka - pomarańcza
Nawet nie liczę ile opakowań już pochłonęłam Naprawdę polecam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości