Scent Bar XLVIII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-19, 22:30   #1261
skarbiatko
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLVIII

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A ja nie mam nic, iiiii-ha!

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:37   #1262
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Pasuje mi aloes, masła np shea, i chiba już, reszta mi tak sobie pasuje.Nie pasuje mi keratynakokos

I to prawą

A ja tam nie wiem co Ty tam sobie myśliszto dlatego mi nie pasuje co innym pasuje
Kiedyś grube, dziś strasznie wypadające ale przypominam że miałam silną anemię
Pasuje mi TO, TO i balsamy Pottersażel tylko lniany ew. pomarańczowy Isany, nie mogę mieć nic bez spłukiwania
1. Olej kokosowy też mi nie pasuje, za to aloes, i reszta juz tak...spróbuj NV jak dorwiesz. Naprawde fajna jest ( red nie czytaj ) . Przed myciem nałożona na wilgotny włos naprawdę świetnie nawilża, bo po myciu to już tak jakby gorzej sobie radziła..... Chyba zrobię zapas zanim Naturę zamkną.

2.No to pewnie dlatego Ci niewiele pasuje, bo jesteś pokręcona sztucznie a nie naturalnie
Kurde, musze kupić w końcu ten balsam Pottersowy. Ciekawość mnie zżera i chce mi się czegoś nowego .

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Powróciłam od weta, Szarość jak zwykle, postanowiła nie wypuścić ani kropli krwi z siebie. Łapkę grzecznie podaje, nie szamocze się nie krzyczy, ale i wstrzymuje krążenie Ależ było wyciskanie...
Cfaniara kocia

Cytat:
Ja też nie mam
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:38   #1263
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się dziwię że Wy już możecie rozliczać PITy Nie przywykłam że normalni ludzie to w jednej firmie zazwyczaj pracują, bo ja jak zwykle czekam na PIT11 z 5 czy 6 firm, dopiero jeden mi przyszedł

Pewnie jak zwykle rozliczę się w kwietniu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:44   #1264
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Obawiam się, że teraz na Ciebie przeszła klątwa pollyastyczno-tezowo-murszafowa...

Powróciłam od weta, Szarość jak zwykle, postanowiła nie wypuścić ani kropli krwi z siebie. Łapkę grzecznie podaje, nie szamocze się nie krzyczy, ale i wstrzymuje krążenie Ależ było wyciskanie...

I chyba pójdę dziś wcześnie spaś!!

murszaf!

co z twoim zembem???

ja sie tak przejełam ze nawet swojego denta wypytałam
i on mówi ze korona sztyftowa jest rozwiazaniem , ze to jest takie całe wszystko razem od kanały po korone w jednym kawałku i nie moze odpasc bo nie ma jak

skarbku
-odetkłam skrzynkeu
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:51   #1265
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbyś miał pracującą i dobrze zarabiającą żonę i dida,to byś miał niezłą kaskę ze wspólnego rozliczenia i ulgi na dida ech...
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Ja się dziwię że Wy już możecie rozliczać PITy Nie przywykłam że normalni ludzie to w jednej firmie zazwyczaj pracują,

Pewnie jak zwykle rozliczę się w kwietniu
to w czym ty robisz? Jesteś może księgową ?
Pit męża już poszedł,więc za dwa m-ce będzie zwrot na nową kanapę
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 22:56   #1266
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

murszaf!

co z twoim zembem???

ja sie tak przejełam ze nawet swojego denta wypytałam
i on mówi ze korona sztyftowa jest rozwiazaniem , ze to jest takie całe wszystko razem od kanały po korone w jednym kawałku i nie moze odpasc bo nie ma jak

skarbku
-odetkłam skrzynkeu
Ale jak? Bo ja mam koronę na sztyfcie i mi to ze sztyftem wylata... Bo się korzeń już rozchwiał... Teraz się trzyma jakoś ze 2 tygodnie... Ale podobno albo mocowanie do sąsiednich zębów drutem -ale jedynki też jakieś mało stabilne :-( albo implant, a to też się nie musi udać...
A w ogóle, to dzięki Polly :-D

Czekam jeszcze, aż mój stały warmiński dentysta wróci z Bangkoku i do niego uderzę... Szarość chyba idzie na usuwanie kamienia, chyba pójdę z nią -i taniej, i w narkozie... ;-)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 23:04   #1267
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
spróbuj NV jak dorwiesz. Naprawde fajna jest ( red nie czytaj )

Kurde, musze kupić w końcu ten balsam Pottersowy. Ciekawość mnie zżera i chce mi się czegoś nowego .
1. pff
2. poczekaj chwile, moze mi nie podejdzie ten od Pinii
Musze zapytac ale... po co Ty wlasciwie tak inwestujesz w produkty wlosowe skoro avatar albo fotki na Khadi wskazuja, ze im NIC nie potrzeba?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 23:11   #1268
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ale jak? Bo ja mam koronę na sztyfcie i mi to ze sztyftem wylata... Bo się korzeń już rozchwiał... Teraz się trzyma jakoś ze 2 tygodnie... Ale podobno albo mocowanie do sąsiednich zębów drutem -ale jedynki też jakieś mało stabilne :-( albo implant, a to też się nie musi udać...
A w ogóle, to dzięki Polly :-D

Czekam jeszcze, aż mój stały warmiński dentysta wróci z Bangkoku i do niego uderzę... Szarość chyba idzie na usuwanie kamienia, chyba pójdę z nią -i taniej, i w narkozie... ;-)
kuswa,to ja myslalam ze ci korona korony odlata-bo to sie zdaza,
a teraz to zgupłam
on twierdzi ze to nie moze wypasc , to teraz jaj uz nie wie-bo sama mam robic 2 sztuki tego cuda, i to na dniach....ale jak tak to nie wiem czy chceu? dam ze zeszlifowac zemba a potem bedzie odlatac?

i fogle jakim drutem matko bosko! zęby drutem

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2013-02-19 o 23:15
Stary 2013-02-19, 23:13   #1269
Aragonte
Wtajemniczenie

Bryczór wszystkim
Żyję, jak widać
Miałam nadzieję, że po odstawieniu Wizażu liczba flaszek perfum mi się skurczy, ale jakoś nie wyszło Dobrze, że choć liczba kotów pozostała bez zmian (3 ogony).

Doczytałam dwie strony i uznałam, że nie ma szans na ogarnięcie wszystkiego, jak zwykle, więc dałam sobie spokój z resztą

Murszafko, a kotom nie spada ciśnienie krwi pod wpływem stresu u weta?
BTW swoje Kocianny będę za jakiś tydzień szczepić - chyba powinnam na siłownię się zapisać, bo zamierzam je wszystkie trzy naraz do lecznicy zawieźć (w dwóch transporterkach), a więc przynajmniej do taksówki muszę je zataszczyć.
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 23:20   #1270
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. pff
2. poczekaj chwile, moze mi nie podejdzie ten od Pinii
Musze zapytac ale... po co Ty wlasciwie tak inwestujesz w produkty wlosowe skoro avatar albo fotki na Khadi wskazuja, ze im NIC nie potrzeba?
1
2. Nie wiem czy wytrzymam
3. I kto to pyta
Są poprostu fotogeniczne
Potrzeba im dlugości, objętoąci i gęstości

No dobra, a powaznie to...calkiem nieżle z nimi jest i je lubię. Lubię babrać przy wlosach, nakladać te maski, oleje i wszytsko, patrzeć czy działa...no sama wiesz
No i uwielbiam jak ktoś komplementuje,ze ladne, błyszczące, zdrowe, miękkie, co z nimi robisz, czego używasz
Stary 2013-02-19, 23:22   #1271
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Jakbyś miał pracującą i dobrze zarabiającą żonę i dida,to byś miał niezłą kaskę ze wspólnego rozliczenia i ulgi na dida ech...
Muszę to przemyśleć
Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Bryczór wszystkim
Żyję, jak widać
W pachnącym wątku już powitałem, ale tutaj też nie zaszkodzi

Opowiadaj!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 23:23   #1272
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Bryczór wszystkim
Stary 2013-02-19, 23:26   #1273
Pin up girl
Zakorzenienie

Aragonte

Słuchajcie.... A może mi ten ząb nadal rośnie i stąd ten dziwny ból?
Bo nie jest zepsuty, wyrósł całkiem w porządku, tylko dotąd nie bolał, dziś zaskoczył.
Poza tym ten ból pojawia się kiedy gwałtowniej ruszę głową, albo nieodpowiednio się położę (nacisnę na to miejsce) albo jak jem coś twardszego i od razu znika.
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 23:28   #1274
Aragonte
Wtajemniczenie

A może masz wąską szczękę i zęby zwyczajnie mają ciasno? Wtedy też może boleć, o ile mi wiadomo.

Cytat:
Opowiadaj!
No dobra Ale będę się streszczać
Dokończyłam książkę (której teraz nikt nie chce wydać ), wróciłam na studia i dorobiłam się trzech literek przed nazwiskiem (masakrycznie późno, ale przynajmniej przed czterdziechą zdążyłam ), a teraz walczę z deprechą i poczuciem, że życie jest do rzyci Z różnym skutkiem, ale nie poddaję się

Edytowane przez Aragonte
Czas edycji: 2013-02-19 o 23:29
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 23:32   #1275
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Są poprostu fotogeniczne
Potrzeba im dlugości, objętoąci i gęstości

No dobra, a powaznie to...calkiem nieżle z nimi jest i je lubię. Lubię babrać przy wlosach, nakladać te maski, oleje i wszytsko, patrzeć czy działa...no sama wiesz
No i uwielbiam jak ktoś komplementuje,ze ladne, błyszczące, zdrowe, miękkie, co z nimi robisz, czego używasz
Rozumiem, rozumiem.
Chociaz z tymi pytaniami (ktore co prawda mnie nie dotycza - poki co aj houp, gdyz w domu siedze a listonosz wlosami sie nie interesuje ) to mnie by krepowalo mowic, ze panie, czego to ja nie robie, mam pierdylion maseczek i pol lodowki polproduktow etc. Bo spojrzy taki i wycedzi "a nie widac". Bardziej cool byloby obludnie powiedziec "a nic specjalnego nie robie".

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ja mysle, ze zab rosnie i IQ Cie rozsadza

Cytat:
Bryczór wszystkim
Żyję, jak widać
Witaj

Stary 2013-02-19, 23:33   #1276
gryx82
BAN stały

Cytat:
I Ty zaczynasz opowiadać o wszystkich tych swoich rytuałach, aż osoba pytająca zaczyna w pewnym momencie ziewać, powieki robią jej się coraz cięższe, aż w końcu, z pewną taką nieśmiałością, przerywa Ci i mówi "dokończysz mi jutro, zrobiła się już 3 w nocy, aaale ten czas leci"

Stary 2013-02-19, 23:38   #1277
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
I Ty zaczynasz opowiadać o wszystkich tych swoich rytuałach, aż osoba pytająca zaczyna w pewnym momencie ziewać, powieki robią jej się coraz cięższe, aż w końcu, z pewną taką nieśmiałością, przerywa Ci i mówi "dokończysz mi jutro, zrobiła się już 3 w nocy, aaale ten czas leci"
That's the point! Gryx, moze zacznij opowiadac P. o wlosach? Wyrwij sie z pozycji biernego sluchacza, poczytaj o emolientach, humektantach i podziel sie ta wiedza z kolega

Stary 2013-02-19, 23:39   #1278
Betty83
Zakorzenienie

Aragonte

Gryx
Stary 2013-02-19, 23:50   #1279
gryx82
BAN stały

Cytat:
Dokończyłam książkę (której teraz nikt nie chce wydać ),
O właśnie! Pamiętam, że pisałaś "coś" onegdaj, moje gratulacje No i oczywiście trzymam , aby mogła ukazać się jak najszybciej drukiem
Cytat:
wróciłam na studia i dorobiłam się trzech literek przed nazwiskiem (masakrycznie późno, ale przynajmniej przed czterdziechą zdążyłam ),
Ja w październiku, też z duuużym poślizgiem
Cytat:
a teraz walczę z deprechą i poczuciem, że życie jest do rzyci Z różnym skutkiem, ale nie poddaję się
To chyba ani u Ciebie, ani u mnie wiele się nie zmieniło
Cytat:
...
Bo spojrzy taki i wycedzi "a nie widac"

Cytat:
That's the point! Gryx, moze zacznij opowiadac P. o wlosach? Wyrwij sie z pozycji biernego sluchacza, poczytaj o emolientach, humektantach i podziel sie ta wiedza z kolega

Znowu musiałem wieczorem symulować akcję "bateria padła" (a na dodatek wyczułem % in the air, więc wiedziałem, że pozycja ma jest z góry przegrana i nie ma co czekać, gdyż z każdą minutą będzie już tylko coraz gorzej)

W ogóle jakiś taki dół mnie złapał wieczorem, normalnie aż czułem ten nieznośny ciężar w człowieku
Stary 2013-02-19, 23:52   #1280
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

bidulka Oby to upuszczenie krwi coś pomogło...
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Gadałam dziś z moją Siss która jest właśnie w Kambodży i powiedziała mi ze tam piwo w knajpie kosztuje 0,5 dolara poza tym tam jest 30 stopni, a też mają zimę, ja sie tak nie bawię, foch
A tam pivo za grosze,ale co ona tam robi Gadaj
Cytat:
Znad ogórkowej

Did się w rozwoju cofnął znowu

W sumie racja, bycie debilką-z-wizażu-trzaskającą-posty zobowiązuje
ty żarłoku

To nie Twoja wina

Tą debilką to chyba ja miałam być,bo uwielbiam Amelię Mogę być,gust jest pojęciem względnym Film jest bajkowy i przede wszystkim optymistyczny i świetnie zrobiony Życie i tak jest do rzyci,więc szukam ukojenia właśnie w takich filmach... I kocham jeszcze "Czekolade"

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2013-02-19 o 23:54
Stary 2013-02-19, 23:55   #1281
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Cytat:
Wrzucam blond piczona w blekitach i ide pocwiczyc. Jedno bez twarzy bo wyszlam dziwnie.
EDIT: bosz, ale mialam klaki.
A gdzie ten piczon? Fogle to gdzie je Redzia? W życiu bym nie powiedział że to Ty

Cytat:
Bryczór wszystkim
Żyję, jak widać
Miałam nadzieję, że po odstawieniu Wizażu liczba flaszek perfum mi się skurczy, ale jakoś nie wyszło Dobrze, że choć liczba kotów pozostała bez zmian (3 ogony).

Doczytałam dwie strony i uznałam, że nie ma szans na ogarnięcie wszystkiego, jak zwykle, więc dałam sobie spokój z resztą

Murszafko, a kotom nie spada ciśnienie krwi pod wpływem stresu u weta?
BTW swoje Kocianny będę za jakiś tydzień szczepić - chyba powinnam na siłownię się zapisać, bo zamierzam je wszystkie trzy naraz do lecznicy zawieźć (w dwóch transporterkach), a więc przynajmniej do taksówki muszę je zataszczyć.

Cytat:
W ogóle jakiś taki dół mnie złapał wieczorem, normalnie aż czułem ten nieznośny ciężar w człowieku

Obejrzałem filma se. Normalnie emocje jak na grzybobraniu...
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 23:56   #1282
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mysle, ze zab rosnie i IQ Cie rozsadza
Jeżeli tak to ma wyglądać, to ja chcę być tępomłotkiem
Stary 2013-02-20, 00:01   #1283
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem, rozumiem.
Chociaz z tymi pytaniami (ktore co prawda mnie nie dotycza - poki co aj houp, gdyz w domu siedze a listonosz wlosami sie nie interesuje ) to mnie by krepowalo mowic, ze panie, czego to ja nie robie, mam pierdylion maseczek i pol lodowki polproduktow etc. Bo spojrzy taki i wycedzi "a nie widac". Bardziej cool byloby obludnie powiedziec "a nic specjalnego nie robie".
Tak tez mwię przeważnie
Policzylam na paluchach...tylko z 11 osób spoza wie o wszystkim...no calkiem sporo jednak jak na nic nie robię
Nie...jednak z 15
Cytat:

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Stary 2013-02-20, 00:01   #1284
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Aragonte

Bo nie jest zepsuty, wyrósł całkiem w porządku, tylko dotąd nie bolał, dziś zaskoczył.
Poza tym ten ból pojawia się kiedy gwałtowniej ruszę głową, albo nieodpowiednio się położę (nacisnę na to miejsce) albo jak jem coś twardszego i od razu znika.

moze to byc rosniecie a moze byc co innego
np
ZGORZEL!

pozatym zempy mondrosci lubią polec przed @, to moze to to
Stary 2013-02-20, 00:03   #1285
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Tą debilką to chyba ja miałam być,bo uwielbiam Amelię Mogę być,gust jest pojęciem względnym Film jest bajkowy i przede wszystkim optymistyczny i świetnie zrobiony Życie i tak jest do rzyci,więc szukam ukojenia właśnie w takich filmach... I kocham jeszcze "Czekolade"
Tez mi sie podobala, tzn. Amelia bo Czekolada mnie rozczarowala w porownaniu do ksiazki.

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39338642]Fogle to gdzie je Redzia? W życiu bym nie powiedział że to Ty [/QUOTE]

C'nie

Cytat:
tylko z 11 osób spoza wie o wszystkim...
Powialo sekciarskim fanatyzmem

Stary 2013-02-20, 00:06   #1286
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
moze to byc rosniecie a moze byc co innego
np
ZGORZEL!

pozatym zempy mondrosci lubią polec przed @, to moze to to

Idę na badanie. Stracę 50 zł, ale przynajmniej dowiem się, co jest
Tym bardziej, że przeczytałam, że zgorzel może rozwijać się podstępnie
Oby to było tylko rośnięcie....
Stary 2013-02-20, 00:10   #1287
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

jednak zgorzel w zdrowym zebie zdaza sie zadko ,
ale z drugiej strony ósemki bywajo podstępne
Stary 2013-02-20, 00:12   #1288
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Powialo sekciarskim fanatyzmem

ale Bartek posluchaj...
ale Bartek weż sie zastanów...
ale Bartek ...ale Bartek...itd itp
-kobieto weź daj mi juz spokoj , idż coś zrob czy co ...o wiem, naloż se coś na wlosy bo ci sie końcówki zaczynają rozdwajać !

Cytat:

Oby to rośniecie było
Stary 2013-02-20, 00:15   #1289
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

Myślę,że tak właśnie jest
Cytat:

Dokończyłam książkę (której teraz nikt nie chce wydać ), wróciłam na studia i dorobiłam się trzech literek przed nazwiskiem (masakrycznie późno, ale przynajmniej przed czterdziechą zdążyłam ), a teraz walczę z deprechą i poczuciem, że życie jest do rzyci Z różnym skutkiem, ale nie poddaję się
Witaj serdecznie
Życie nie jest do rzyci,wierz mi
Cytat:
bingo!
Tylko,że ja nie mam nigdy śmiałości przerywać i może,ze strachu,że tak może być,nie nawiązuję nowych znajomości .Mam trzy takie kuleżanki...niestety unikam już kontaktów
Cytat:

Cytat:

Znowu musiałem wieczorem symulować akcję "bateria padła" (a na dodatek wyczułem % in the air, więc wiedziałem, że pozycja ma jest z góry przegrana i nie ma co czekać, gdyż z każdą minutą będzie już tylko coraz gorzej)

znam ten ból wino pomaga,ale to nie lek przeca...
Stary 2013-02-20, 00:15   #1290
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Cytat:
C'nie
Oksa zdejmij

Polly ile masz Hinoki na wyzbyciu?
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości