|
|
#1262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
) . Przed myciem nałożona na wilgotny włos naprawdę świetnie nawilża, bo po myciu to już tak jakby gorzej sobie radziła..... Chyba zrobię zapas zanim Naturę zamkną.2.No to pewnie dlatego Ci niewiele pasuje, bo jesteś pokręcona sztucznie a nie naturalnie ![]() ![]() Kurde, musze kupić w końcu ten balsam Pottersowy. Ciekawość mnie zżera i chce mi się czegoś nowego . Cytat:
![]() Ja też nie mam
|
||
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dziwię że Wy już możecie rozliczać PITy Nie przywykłam że normalni ludzie to w jednej firmie zazwyczaj pracują, bo ja jak zwykle czekam na PIT11 z 5 czy 6 firm, dopiero jeden mi przyszedł ![]() Pewnie jak zwykle rozliczę się w kwietniu
|
|
|
|
#1264 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
murszaf! co z twoim zembem??? ja sie tak przejełam ze nawet swojego denta wypytałam ![]() i on mówi ze korona sztyftowa jest rozwiazaniem , ze to jest takie całe wszystko razem od kanały po korone w jednym kawałku i nie moze odpasc bo nie ma jak ![]() skarbku-odetkłam skrzynkeu
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyś miał pracującą i dobrze zarabiającą żonę i dida,to byś miał niezłą kaskę ze wspólnego rozliczenia i ulgi na dida
ech...Cytat:
to w czym ty robisz? Jesteś może księgową ?Pit męża już poszedł,więc za dwa m-ce będzie zwrot na nową kanapę |
|
|
|
|
#1266 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
A w ogóle, to dzięki Polly :-D Czekam jeszcze, aż mój stały warmiński dentysta wróci z Bangkoku i do niego uderzę... Szarość chyba idzie na usuwanie kamienia, chyba pójdę z nią -i taniej, i w narkozie... ;-)
|
|
#1267 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. poczekaj chwile, moze mi nie podejdzie ten od Pinii ![]() Musze zapytac ale... po co Ty wlasciwie tak inwestujesz w produkty wlosowe skoro avatar albo fotki na Khadi wskazuja, ze im NIC nie potrzeba?
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a teraz to zgupłam ![]() on twierdzi ze to nie moze wypasc , to teraz jaj uz nie wie-bo sama mam robic 2 sztuki tego cuda, i to na dniach....ale jak tak to nie wiem czy chceu? dam ze zeszlifowac zemba a potem bedzie odlatac? ![]() i fogle jakim drutem matko bosko! zęby drutem
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-02-19 o 23:15 |
|
|
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
Bryczór wszystkim
![]() Żyję, jak widać Miałam nadzieję, że po odstawieniu Wizażu liczba flaszek perfum mi się skurczy, ale jakoś nie wyszło Dobrze, że choć liczba kotów pozostała bez zmian (3 ogony). Doczytałam dwie strony i uznałam, że nie ma szans na ogarnięcie wszystkiego, jak zwykle, więc dałam sobie spokój z resztą ![]() Murszafko, a kotom nie spada ciśnienie krwi pod wpływem stresu u weta? ![]() BTW swoje Kocianny będę za jakiś tydzień szczepić - chyba powinnam na siłownię się zapisać, bo zamierzam je wszystkie trzy naraz do lecznicy zawieźć (w dwóch transporterkach), a więc przynajmniej do taksówki muszę je zataszczyć. |
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie wiem czy wytrzymam ![]() 3. I kto to pyta ![]() Są poprostu fotogeniczne ![]() Potrzeba im dlugości, objętoąci i gęstości ![]() No dobra, a powaznie to...calkiem nieżle z nimi jest i je lubię. Lubię babrać przy wlosach, nakladać te maski, oleje i wszytsko, patrzeć czy działa...no sama wiesz ![]() No i uwielbiam jak ktoś komplementuje,ze ladne, błyszczące, zdrowe, miękkie, co z nimi robisz, czego używasz ![]()
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W pachnącym wątku już powitałem, ale tutaj też nie zaszkodzi Opowiadaj!
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte
Słuchajcie.... A może mi ten ząb nadal rośnie i stąd ten dziwny ból? ![]() Bo nie jest zepsuty, wyrósł całkiem w porządku, tylko dotąd nie bolał, dziś zaskoczył. Poza tym ten ból pojawia się kiedy gwałtowniej ruszę głową, albo nieodpowiednio się położę (nacisnę na to miejsce) albo jak jem coś twardszego i od razu znika. |
|
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
A może masz wąską szczękę i zęby zwyczajnie mają ciasno? Wtedy też może boleć, o ile mi wiadomo.
No dobra Ale będę się streszczać ![]() Dokończyłam książkę (której teraz nikt nie chce wydać ), a teraz walczę z deprechą i poczuciem, że życie jest do rzyci Z różnym skutkiem, ale nie poddaję się
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2013-02-19 o 23:29 |
|
|
|
#1275 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Chociaz z tymi pytaniami (ktore co prawda mnie nie dotycza - poki co aj houp, gdyz w domu siedze a listonosz wlosami sie nie interesuje ) to mnie by krepowalo mowic, ze panie, czego to ja nie robie, mam pierdylion maseczek i pol lodowki polproduktow etc. Bo spojrzy taki i wycedzi "a nie widac". Bardziej cool byloby obludnie powiedziec "a nic specjalnego nie robie".---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() Witaj
|
||
|
|
|
#1276 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1277 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte
Gryx
|
#1279 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
No i oczywiście trzymam , aby mogła ukazać się jak najszybciej drukiem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Znowu musiałem wieczorem symulować akcję "bateria padła" (a na dodatek wyczułem % in the air, więc wiedziałem, że pozycja ma jest z góry przegrana i nie ma co czekać, gdyż z każdą minutą będzie już tylko coraz gorzej) ![]() W ogóle jakiś taki dół mnie złapał wieczorem, normalnie aż czułem ten nieznośny ciężar w człowieku
|
||||
|
|
|
#1280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
GadajCytat:
![]() To nie Twoja wina Tą debilką to chyba ja miałam być,bo uwielbiam Amelię Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2013-02-19 o 23:54 |
|||
|
|
|
#1281 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fogle to gdzie je Redzia? W życiu bym nie powiedział że to Ty Cytat:
Cytat:
Obejrzałem filma se. Normalnie emocje jak na grzybobraniu... |
|||
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Policzylam na paluchach...tylko z 11 osób spoza wie o wszystkim...no calkiem sporo jednak jak na nic nie robię ![]() Nie...jednak z 15 Cytat:
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1284 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze to byc rosniecie a moze byc co innego np ZGORZEL! ![]() pozatym zempy mondrosci lubią polec przed @, to moze to to
|
|
|
#1285 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39338642]Fogle to gdzie je Redzia? W życiu bym nie powiedział że to Ty C'nie ![]() Powialo sekciarskim fanatyzmem
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę na badanie. Stracę 50 zł, ale przynajmniej dowiem się, co jest ![]() Tym bardziej, że przeczytałam, że zgorzel może rozwijać się podstępnie Oby to było tylko rośnięcie.... |
|
|
|
|
#1287 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,ale z drugiej strony ósemki bywajo podstępne
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale Bartek posluchaj... ale Bartek weż sie zastanów... ale Bartek ...ale Bartek...itd itp -kobieto weź daj mi juz spokoj , idż coś zrob czy co ...o wiem, naloż se coś na wlosy bo ci sie końcówki zaczynają rozdwajać ! Cytat:
|
|
|
|
|
#1289 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Życie nie jest do rzyci,wierz mi Cytat:
Tylko,że ja nie mam nigdy śmiałości przerywać i może,ze strachu,że tak może być,nie nawiązuję nowych znajomości .Mam trzy takie kuleżanki...niestety unikam już kontaktów ![]() Cytat:
Cytat:
znam ten ból wino pomaga,ale to nie lek przeca...
|
|||||
|
|
|
#1290 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

kokos

to w czym ty robisz? Jesteś może księgową
?

dam ze zeszlifowac zemba a potem bedzie odlatac?

, aby mogła ukazać się jak najszybciej drukiem 

Fogle to gdzie je Redzia? W życiu bym nie powiedział że to Ty