Scent Bar XLVIII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-20, 13:35   #1321
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje
Dot.: Scent Bar XLVIII

znad zielonej cherbaty!

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
a ja szukam pomysłów na jakieś tajskei żarełko abo inne kińtkie - cos orientalnego coś kolorowego jako jednogarnkowe żarło na ciepło - będę mieć gości co lubują się w takiej kuchni - wiem, że prościej zamówić ale obawiam się że mnie nie stać no ale w sumei sama mam ochote coś takiego dla się umiec wyprodukować

same zupy widzeu w sieciuni - i curry
eee wyjszły w grafice kolorowe cuda ale nie wiem co jak smakuje

kurde zielone kury proste ale brzydkie - a ja szukam czegoś czerwonego, rudego bo mam czare miseczki i to dobrze wygląda
jade do Oszołoma - zna ktoś gotowe produkty kuchni azjatyckiej ułatwiające zrobienie takich potraw? ja znam z autopsji ino sosjowe sosy oraz pasty kury - nic ponad to
Jak coś znajdziesz, to nie omieszkaj się podzielić pomysłem/przepisem Też bym chętnie trochę urozmaiciła moje jadło... Kury to mam aktualnie w słoikach od mamy

Gdzie znajdę tę odżywkę Garnier Oleo? w Rosmanach/Naturach/Jasmin jest tylko szampon
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 13:39   #1322
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

To idź się jeszcze połóż, wczesna godzina jest
no can do - teścia wiozłam do szpitala - na umówiony pobyt, więc looz

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

Jak coś znajdziesz, to nie omieszkaj się podzielić pomysłem/przepisem Też bym chętnie trochę urozmaiciła moje jadło... Kury to mam aktualnie w słoikach od mamy
no jasne, i zrobię najpierw na próbę dla się - bo ja nie mam serca do gotowania i ono to wie i się mści
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 13:40   #1323
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie znajdę tę odżywkę Garnier Oleo? w Rosmanach/Naturach/Jasmin jest tylko szampon
Tesco większe i Schlecker napewno..
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 13:40   #1324
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:

Homeopatia taka domowa? "Podobne zwalczaj podobnym"?

I do tego idealnie działa zwłaszcza jak ma się już leciwe Futro
Stary 2013-02-20, 13:42   #1325
gryx82
BAN stały

Cytat:
no can do - teścia wiozłam do szpitala - na umówiony pobyt, więc looz
Skarb, nie synowa
Cytat:
no i zrobię najpierw na próbę dla się - bo ja nie mam serca do gotowania i ono to wie i się mści

Ja bym jednak chicken curry zrobił, po co niepotrzebnie kombinować?

Z tym, że w tym względzie nieobiektywny jestem, bo curry uwielbiam zawsze i wszędzie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 13:50   #1326
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym jednak chicken curry zrobił, po co niepotrzebnie kombinować?

Z tym, że w tym względzie nieobiektywny jestem, bo curry uwielbiam zawsze i wszędzie
Ty wiesz, że tak przelatuje te przepisy i chyba tak się skończy - bo rozważam tylko kutaka lub k u r wetki - za żadne inne mięsa się nie biorę - a reszta to musi być gotowy produkt w sensie np kintki makaron czy tam speszyl kintki ryż i speszyl sos, no ewent warzyw polski

no ale cel przyświeca temu głębszy, żeby jednak mieć taką jedną szybką orientalną potrawę opanowaną dla samych siebie, inną niż curry ja chcę coś nowego poznać, podobnież jak Melk

ech wzdech

mnie musi coś/ktoś zainspirować - kiedyś to była Nigella

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-02-20 o 13:53
Stary 2013-02-20, 13:59   #1327
Katty_p13
Piers do przodu

Rejczel to zrób korwetki w sosie słodko-ostrym glazurowane mniodem do makaronu dorzuć tanio, szybciorem i pycha
Stary 2013-02-20, 14:01   #1328
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Ty wiesz, że tak przelatuje te przepisy i chyba tak się skończy - bo rozważam tylko kutaka lub k u r wetki - za żadne inne mięsa się nie biorę - a reszta to musi być gotowy produkt w sensie np kintki makaron czy tam speszyl kintki ryż i speszyl sos, no ewent warzyw polski

no ale cel przyświeca temu głębszy, żeby jednak mieć taką jedną szybką orientalną potrawę opanowaną dla samych siebie, inną niż curry ja chcę coś nowego poznać, podobnież jak Melk

ech wzdech

mnie musi coś/ktoś zainspirować - kiedyś to była Nigella
ooo wiem - mama mi ostatnio przysłała przepis na kurczaka z bananami i sezamem. w jej wykonaniu pycha, sama jeszcze nie próbowałam robić, ale podobno łatwizna. jak są zainteresowani, to się podzielę. przepisem znaczy
Stary 2013-02-20, 14:04   #1329
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Rejczel to zrób korwetki w sosie słodko-ostrym glazurowane mniodem do makaronu dorzuć tanio, szybciorem i pycha
tak ale to za mało na 4 głodomorów w tym dwóch dwumetrowych żeby się najadły, no nie stać mnie an kupienie wora a całą paczkę zjadam sama ja jako przekąskę
a nie wypada dać każdemu po miseczce makaronu z 4 korwetkami

choć pomysł bardzo w nasze gusta (poza moim chuopinem ale on się tak jakby nie liczy i tak korwetki bedą tylko jako przystawka, bo sos mam )
Stary 2013-02-20, 14:05   #1330
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
to w czym ty robisz? Jesteś może księgową ?
Pit męża już poszedł,więc za dwa m-ce będzie zwrot na nową kanapę
A czemu tak długo, my w zeszłym roku mieliśmy jakoś w przeciągu 2 tygodni albo tygodnia, bardzooo szybko Chyba, że nie wysyłaliście netem

Obecnie, podobnie jak Ewusia, Tż czeka na czwartego (ostatniego) pita

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość

No dobra Ale będę się streszczać
Dokończyłam książkę (której teraz nikt nie chce wydać ), wróciłam na studia i dorobiłam się trzech literek przed nazwiskiem (masakrycznie późno, ale przynajmniej przed czterdziechą zdążyłam ), a teraz walczę z deprechą i poczuciem, że życie jest do rzyci Z różnym skutkiem, ale nie poddaję się
i

Cytat:

W ogóle jakiś taki dół mnie złapał wieczorem, normalnie aż czułem ten nieznośny ciężar w człowieku
A byłeś w klopie?

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Tak sobie myślę, że gdyby to był zgorzel, to musiałoby mnie chyba boleć przy pukaniu w dziąsło, szczękę? A tymczasem walę się pięścią po mordzie i nic nie czuję, więc to nie może być zgorzel, tak, to na pewno nie jest zgorzel
i kciuki za zębowe rozwiązanie co i jak jest nie tak, a najlepiej, żeby ból zniknął i nie wrócił

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

Zostawiam słodki drobiazg do kawki i spadam do pracuni
Kwiatki sama tworzyłaś czy gotowe?

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Którego czytasz? Muszę się postarać o wersje elektroniczne, bo się tak przyzwyczaiłam, że papier stoi na półce i go omijam...
Ja czytałam Człowieka-Nietopsza, może być, ale bez rewelacji. W kolejce czeka jeszcze Pierwszy śnieg.

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

znów do doopy dzien

Dobry i spadam
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2013-02-20 o 14:07
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 14:06   #1331
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Rejczel, a na słodko może być?

Kurczaka w kawałkach moczysz w zalewie - miod ( może być sztuczny) carry, chili, można wrzucić butle/ lub mniej tobasco. Tak żeby bylo mocno - slodko ostro.można torche sezamu do tego.
Jak już puści soki, najlepiej na drugi dzień /wewntualnie po kilku godzinach,dodajesz do tego mąkę, mieszasz i na patelnie. Smazysz do prawie miękkości mięsa. . Przekładasz do gara, dodajesz sok z 2-3 puszek ananasa i dusisz.
2-3 torby mrożonki chińskiej warzywnej wrzucasz do gara z mięsem i sokiem ananasowym, do tego 2-3 fixy chińskie - można więcej,z malą ilością wody ( mniej niż na opakowaniu) i powoli dusisz, ale tak zeby warzywa sie nie rozpadły tylko były lekko twardze. Dodajesz ananasy puszkowe wszystkie pokrojone w kostkę, mieszasz. Jak warzywa sa odpowiednie do konsumpcji, gotowe. Podajesz z czy masz fantazję. Ryż, makaron...może być polane po talerzu, a może być wszystko wymieszane w garze. Proste, szybkie, tanie i dobre. chociaz nic wyszukanego.
morzesz dorzucić jeszcze co tam chcesz do środka , grzybki mun, doprawić bardziej ostro , albo bardziej slodko, po swojemu..

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2013-02-20 o 14:08
Stary 2013-02-20, 14:09   #1332
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ooo wiem - mama mi ostatnio przysłała przepis na kurczaka z bananami i sezamem. w jej wykonaniu pycha, sama jeszcze nie próbowałam robić, ale podobno łatwizna. jak są zainteresowani, to się podzielę. przepisem znaczy
wal - przyglądałam sie pieczonym bananom w cieście właśnie w sieciuni

ja kocham banany na ciepło - ale muszę rozpytać czy znajomi lubią bo wisz - to ze chadzają na sajgonki i do suszi barów to jeszcze nie musi znaczyć że jedzą wszystkie owoce na ciepło tak jak ja

spadam nach marketon coś zakupić - najpierw próba na sobie

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Kurczaka w kawałkach moczysz w zalewie - miod ( może być sztuczny) carry, chili, można wrzucić butle/ lub mniej tobasco. Tak żeby bylo mocno - slodko ostro.
Jak już puści soki, najlepiej na drugi dzień /wewntualnie po kilku godzinach,dodajesz do tego mąkę, mieszasz i na patelnie. Smazysz do prawie miękkości mięsa. . Przekładasz do gara, dodajesz sok z 2-3 puszek ananasa i dusisz.
2-3 torby mrożonki chińskiej warzywnej wrzucasz do gara z mięsem i sokiem ananasowym, do tego 2-3 fixy chińskie z malą ilością wody ( mniej niż na opakowaniu) i powoli dusisz, ale tak zeby warzywa sie nie rozpadły tylko były lekko twardze. Dodajesz ananasy puszkowe wszystkie pokrojone w kostkę, mieszasz. Jak warzywa sa odpowiednie do konsumpcji, gotowe. Podajesz z czy masz fantazję. Ryż, makaron...może być polane po talerzu, a może być wszystko wymieszane w garze. Proste, szybkie, tanie i dobre. chociaz nic wyszukanego.
morzesz dorzucić jeszcze co tam chcesz do środka , grzybki mun, doprawić bardziej ostro , albo bardziej slodko, po swojemu..

często robię tak ale samo miensko na soudko/ostro z ananasem i do ryża

z mieszankami nie próbowąłam - skopiowane - dobrze że mam duuuużo czasu bo goście jeszcze nie określili terminu
Stary 2013-02-20, 14:11   #1333
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

40 dag filetów z kurczaka
łyżeczka sezamu
łyżka soku z cytryny
łyżka sosu sojowego
4 łyżki oleju
łyżeczka miodu
banan
szczypta imbiru
ostra mielona papryka
sól
pieprz

Mięso kroimy w kostkę, banana w plastry. 2 łyżki oleju mieszamy z sosem sojowym sokiem z cytryny,imbirem. miodem i sezamem, doprawiamy solą i pieprzem i papryką /odrobinę\ Mieszamy. Mięso i banany wkładamy do marynaty,przykrywamy i chłodzimy 30 minut.Następnie smażymy na pozostałym oleju.

Ach, aż mnie naszła ochota.
Ale u mnie problem jest jeszcze taki, że dla siebie samej, to ani mi się nie chce, ani nie opłaca tak wydziwiać... A rzadko mam okazję gotować dla kogoś.
No i planuję jeszcze chociaż kasze włączyć do mojego jadłospisu, bo na ryżu i makaronie, to nie wiem, ile pociągnę
Stary 2013-02-20, 14:21   #1334
rachell111
Zakorzenienie

senkju Melk

dla mnie to nie jest wydziwianie - szybkie i proste - i dla samej siebie mi się chce jaknajbardziej bo ja sobie lubię dogadzać

a my z chuopinem włączyli kasze na całego

przynajmniej będziemy zdrowsi
Stary 2013-02-20, 14:31   #1335
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja szukam pomysłów na jakieś tajskei żarełko abo inne kińtkie - cos orientalnego coś kolorowego jako jednogarnkowe żarło na ciepło - będę mieć gości co lubują się w takiej kuchni - wiem, że prościej zamówić ale obawiam się że mnie nie stać no ale w sumei sama mam ochote coś takiego dla się umiec wyprodukować

same zupy widzeu w sieciuni - i curry
eee wyjszły w grafice kolorowe cuda ale nie wiem co jak smakuje

kurde zielone kury proste ale brzydkie - a ja szukam czegoś czerwonego, rudego bo mam czare miseczki i to dobrze wygląda
jade do Oszołoma - zna ktoś gotowe produkty kuchni azjatyckiej ułatwiające zrobienie takich potraw? ja znam z autopsji ino sosjowe sosy oraz pasty kury - nic ponad to
wszelkie mięska w sosie słodko-kwaśnym z ładnie podanym ryżem, albo korwetki z warzywami stir-fry, albo spring rolls w towarzystwie kolorowych warzyw. Z gotowców warto obadać sosy śliwkowe, różne sojowe, ostrygowe, pasty curry, olej sezamowy, wytrawną cherry itp.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 14:32   #1336
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
senkju Melk

dla mnie to nie jest wydziwianie - szybkie i proste - i dla samej siebie mi się chce jaknajbardziej bo ja sobie lubię dogadzać

a my z chuopinem włączyli kasze na całego

przynajmniej będziemy zdrowsi
No heloł, ale jak trzeba robić jakąś marynatę i odstawiać na pół godziny do lodówki, to dla mnie już jest wydziwianie

A jakie kasze?
Ja mam tylko gryczaną na stanie, ale średnio lubię, ten jej zapach, fu, bardzo średnio.
Stary 2013-02-20, 14:34   #1337
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Kurczaka w kawałkach moczysz w zalewie - miod ( może być sztuczny) carry, chili, można wrzucić butle/ lub mniej tobasco. Tak żeby bylo mocno - slodko ostro.można torche sezamu do tego.
2-3 torby mrożonki chińskiej warzywnej wrzucasz do gara z mięsem i sokiem ananasowym, do tego 2-3 fixy chińskie - można więcej,z malą ilością wody ( mniej niż na opakowaniu) i powoli dusisz, ale tak zeby warzywa sie nie rozpadły tylko były lekko twardze. Dodajesz ananasy puszkowe wszystkie pokrojone w kostkę, mieszasz. Jak warzywa sa odpowiednie do konsumpcji, gotowe. Podajesz z czy masz fantazję. Ryż, makaron...może być polane po talerzu, a może być wszystko wymieszane w garze. Proste, szybkie, tanie i dobre. chociaz nic wyszukanego.
na ile to porcji?

Cytat:
wal - przyglądałam sie pieczonym bananom w cieście właśnie w sieciuni

a mnie naszlo na spring rollsy
Stary 2013-02-20, 14:36   #1338
Katty_p13
Piers do przodu

Melk można już nabyć gryczaną nie prażoną - polecam, nie capi i nie jest ciemna u mnie do tego króluje jęczmienna mazurska gruba lub pęczak bo chłopy lubią grubo poza kuskusem - no i kupiłam jaglaną ale będę eksperymentować (nigdy nie jadłam)
Stary 2013-02-20, 14:50   #1339
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
znad zielonej cherbaty!

Zielona z cukrem? A fe
Dorwalam w Tesco.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Dla Mai i nie tylko: http://travislouie.blogspot.nl/

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 14:50   #1340
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

znad herbaty śliwkowej z cynamonem.

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 14:54   #1341
Pin up girl
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za kciuki!
Dzisiaj nie zauważyłam żadnych zmian, stwierdzam że to jest miejsce obolałe, a nie bolące, nawet zauważyłam, że jest to trochę mniej upierdliwe niż wczoraj ?

Zrobiłam dzisiaj kilka zdjęć kłaków, żeby ocenić, jaki w końcu mam kolor i okazało się, że na każdym zdjęciu inny - a wszystkie były robione w tym samym miejscu, w tym samym świetle, w takiej samej pozycji

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2013-02-20 o 14:55
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 14:54   #1342
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie kasze?
Ja mam tylko gryczaną na stanie, ale średnio lubię, ten jej zapach, fu, bardzo średnio.
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Melk można już nabyć gryczaną nie prażoną - polecam, nie capi i nie jest ciemna u mnie do tego króluje jęczmienna mazurska gruba lub pęczak bo chłopy lubią grubo poza kuskusem - no i kupiłam jaglaną ale będę eksperymentować (nigdy nie jadłam)

posłużę się cytatem Katty - pisze kasza gryczana biała, i takoż jadamy jak u Katty

jaglana jest trudna tak to ujmę, - chuopin nie przełknie, ale ja mam to co on przełyka w poważaniu i jem se sama jaglankę - na słodko pono lepsza ( mój wujek robi z ziarnami słon rodzynami i ogólnie suszonymi owocami ) i meeeeeega zdrowa
Stary 2013-02-20, 15:03   #1343
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ja czytałam Człowieka-Nietopsza, może być, ale bez rewelacji. W kolejce czeka jeszcze Pierwszy śnieg.
Nietopsz lepszy niż Pentagram... Mi się podoba ta narracja, tylko nie mogę się identyfikować z żadnym z bohaterów, to mnie nieco irytuje...
Cytat:
posłużę się cytatem Katty - pisze kasza gryczana biała, i takoż jadamy jak u Katty

jaglana jest trudna tak to ujmę, - chuopin nie przełknie, ale ja mam to co on przełyka w poważaniu i jem se sama jaglankę - na słodko pono lepsza ( mój wujek robi z ziarnami słon rodzynami i ogólnie suszonymi owocami ) i meeeeeega zdrowa
Jaglanka jest pyszna ugotowana pół na pół w mleku z wodą, z kawałkiem kostki rosołowej i na koniec zaciągnięta odrobinką masła...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 15:04   #1344
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ty wiesz, że tak przelatuje te przepisy i chyba tak się skończy

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A byłeś w klopie?

Cytat:
Kurczaka w kawałkach moczysz w zalewie ...
Brzmi pysznie My robimy podobne danie, jednogarnkowe, z ryżem, mięsem mielonym, mrożonymi warzywami, sosami ze słoika + przyprawy
Cytat:

Cytat:
Ja prażonej też nie lubię Moim namba łan jest zdecydowanie jęczmienna

A te banany z kurczakiem zaintrygowały mnie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 15:07   #1345
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Jaglanka jest pyszna ugotowana pół na pół w mleku z wodą, z kawałkiem kostki rosołowej i na koniec zaciągnięta odrobinką masła...
Zanotowałam pokombinuję i na słodko i na ostro
Stary 2013-02-20, 15:10   #1346
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Zrobiłam dzisiaj kilka zdjęć kłaków, żeby ocenić, jaki w końcu mam kolor i okazało się, że na każdym zdjęciu inny - a wszystkie były robione w tym samym miejscu, w tym samym świetle, w takiej samej pozycji
A gdzie foty?

Ja zauważyłam, ze im bardziej dość mam swoich rudosci, tym bardziej radioaktywne wychodza na zdjeciach

Chociaż to w co przeistoczyla sie ruda henna, to chyba kasztan sie nazywa
I nie jestem przekonana czy do mnie pasuje

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2013-02-20 o 15:22
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 15:21   #1347
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
A gdzie foty?

Ja zauważyłam, ze im bardziej dość mam swoich rudosci, tym bardziej radioaktywne wychodza na zdjeciach
Teoretycznie dodałam do albumu, ale ich tam nie ma
Chyba nie przeszły cenzury.
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 15:46   #1348
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
na ile to porcji?

:
No kilka...naście
Taki kociol spory, ale ja nie umiem gotować mało, ani przerabiać na mniejsze porcje. ...zawsze jak bym nie kombinowala wychodzi duży gar

Cytat:

Brzmi pysznie My robimy podobne danie, jednogarnkowe, z ryżem, mięsem mielonym, mrożonymi warzywami, sosami ze słoika + przyprawy
Tez takie czsem robię z mielonym
Lubię takie proste, jednogarowe, zawsze się udają
Stary 2013-02-20, 15:56   #1349
Florens
Zakorzenienie

dobry

o temat żarcie

to ja ide piec bułeczki maślane z kruszonką

a i białego goowna napadało powyżej kolan już i śnieży wciąż

a i jeszcze obglądłam Amelię, całą!!!! i jestem na nie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 16:03   #1350
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Teoretycznie dodałam do albumu, ale ich tam nie ma
Chyba nie przeszły cenzury.
Widzę
Ustaw balans bieli na czymś białym

To ja tez wrzuce, to co mi sie we wlos wzarlo
W cebulki sie chyba wzarlo

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
No kilka...naście
Taki kociol spory, ale ja nie umiem gotować mało, ani przerabiać na mniejsze porcje. ...zawsze jak bym nie kombinowala wychodzi duży gar
Tak myslalam
Przy mojej aktualnej zrytej diecie, to brzmi kosmicznie

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości