Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-20, 14:43   #3631
colds
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

MAMY DRUGI ZĄBEK!!!
Stary 2013-02-20, 14:44   #3632
aga_ton
Wtajemniczenie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

co do klubu to ja jestem zdania, że dostęp tylko dla udzielających się.
skoro ktoś nie ma potrzeby ani się wyżalić, ani pochwalić ani wesprzeć innej osoby to w jakim celu ma czytać co tam piszemy? z samej ciekawości

i moim zdaniem każda z dziewczyn powinna wypowiedzieć się w tej kwestii, żeby nie było pretensji.
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 14:45   #3633
angel166
Zakorzenienie

W ogole musze pochwalic moje dziecie! Wczoraj spala na spaverze1h dzis2h czyzby wozek wrocil do lask? dzis chyba ze 4km z nia zrobilam mimo padajacego sníegu. Oby tak dalej, bo mamusia uwielbia lazic. Moze stwierdzila, ze pomoze mi zrzucac kg

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 14:46   #3634
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
MAMY DRUGI ZĄBEK!!!
super!

Jagódka
Stary 2013-02-20, 14:48   #3635
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
skoro ktoś nie ma potrzeby ani się wyżalić, ani pochwalić ani wesprzeć innej osoby to w jakim celu ma czytać co tam piszemy? z samej ciekawości

i moim zdaniem każda z dziewczyn powinna wypowiedzieć się w tej kwestii, żeby nie było pretensji.
Zgadzam sie tym bardziej, ze na klubie sa rozne watki: urodowy, zakupowy, fotkowy, odchudzajacy, ksiazkowy itp. i kazdy znajdzie cos dla siebie, by sie udzielac i nie musi o swoich osobistych sprawach pisac

Jagódka
Stary 2013-02-20, 14:48   #3636
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
W ogole musze pochwalic moje dziecie! Wczoraj spala na spaverze1h dzis2h czyzby wozek wrocil do lask? dzis chyba ze 4km z nia zrobilam mimo padajacego sníegu. Oby tak dalej, bo mamusia uwielbia lazic. Moze stwierdzila, ze pomoze mi zrzucac kg
co Ty gadasz, to super

w takim razie ja spróbuję jutro, może się uda
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 14:50   #3637
angel166
Zakorzenienie

Oddam dziecko na 2h kto chetny???hehe, bo musze klub nadrobic

Jagódka
Stary 2013-02-20, 14:52   #3638
angel166
Zakorzenienie

W ogole tanczyc chce
Poszlabym sobie na jakis kurs tanca

Jagódka
Stary 2013-02-20, 14:53   #3639
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość

Trzymam kochana

Jeszcze nie robiłam, mam zamiar w sobotę bo sałatkę będę robiła A kupię chyba mrożonki, bo takim świeżym marketowym nie dowierzam.

Ta zumba jest zaje.bista. Jestem spocona jak świnia ale czuję ze żyję. W czwartek znów idę, już karnet wykupiłam.
A teraz prysznic
Zazdroszcze Ci! Ja též chce!

Kurde jeszcze dzis chodakowska

Jagódka
Stary 2013-02-20, 14:55   #3640
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
No właśnie, zapomniałam z czym tu przyszłam, jak myślicie, czy mogę dać Kindze kompot z morel naturalnych od mojej babci? Były zaprawiane latem i jest dosypane sporo cukru, i czy mogę dać takie owoce z kompotu? Mam też taki jabłkowy, tylko ten cukier, one są mega słodkie. W tym roku zamówię sobie wersję niesłodzoną .
Moze rozciencz go z woda?

Jagódka
Stary 2013-02-20, 14:56   #3641
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
MAMY DRUGI ZĄBEK!!!

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 14:58   #3642
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Ja planuje karmienie do maja/czerwca. Zeby w wakacje popic piwko

My od poczatku kapiemy w Oilatum i Henio ma piekna skore.
My též w oliatun kapiemy ale skorka troszke mimo to sucháwa

Jagódka
Stary 2013-02-20, 15:03   #3643
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Rozmowa o usunięciu osób które nie piszą z klubu była już toczona od jakiegoś czasu. Klub się rozrasata od dawna, no ale przecież nie będziesz pierdół na siłę pisać. Nie obrażaj się. Nie piszesz, więc naturalne jest usunięcie.

A to przepraszam jest forum publiczne, zrezygnować z niego możesz sama, my nie mamy takiej mocy aby kogokolwiek stąd usunąć.

Angel też z tego co wiem.
Tak ja z telefonu wchodze jak wodac po moich literowkach stalin

Jagódka
Stary 2013-02-20, 15:06   #3644
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Witam,

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Gda ja już pisałam, że nie wiem czy mi się taki egzemplarz trafił, ale Sonia po słoiczkach kupę robiła 4 dni po kawałku każda okupiona płaczem. Po zupkach własnej roboty, młoda codziennie rano po karmieniu robi przepiękną marchewkową kupkę bez żadnego wysiłku, śmieję się bo to prawie rytuał, rano rozpinam jej pieluchę i zostawiam a ona wtedy myk nogi w górę i bawi się stópkami i w między czasie gdy się tak bawi robi kupkę, ja podkładam papier pod jej pupkę wcześniej i zawartość wyrzucam do kibelka
Wow, fajnie że tak regularnie robi kupke.
Aż wstyd, ale ja mojemu dziecku nic nie gotuje, tykjo słoiki podaje... raz zrobiłam sama, ale nie posmakowało. Musze wziąć się za gotowanie.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
MAMY DRUGI ZĄBEK!!!
I jak zniosła ten drugi? Lepiej?
Powiedz, czyścisz jakoś te ząbki?

My ciągle bez ząbków i wcale mi ich nie brakuje.

Edytowane przez Agnus21
Czas edycji: 2013-02-20 o 15:07
Agnus21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 15:06   #3645
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Aaaa była kupa! Hurra!!! Piękna marchewkowa!

Chyba domowe jedzonko i kompot pomogły Dzięki dziewczyny za wszystkie rady!
To super!

Jagódka
Stary 2013-02-20, 15:13   #3646
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Tak,inhalujemy sie.

No my po wizycie,znowu coś na oskrzelach zalega,bo on nie jest w stanie tego odkrztusić. Ma inhalacje z Berodualu i na noc z pulmicortu,syrop na kaszel i Sumamed. Kiedy to sie skończy w końcu. Gracjanek nie chorował mi wcale to Fabianek nadrabia. Oby tym razem pomogłow poniedziałek do kontroli.

Widzę,że o klub pretensje. W sumie skoro ktoś nie odpisuje na to co tam piszemy to po co mu ten klub. Nie chodzi o to tylko,żeby tam pisać o swoich problemach ale też o to aby innym w ich problemach doradzać.

Dziękujemy za życzenia z Fabiankiemtak szybko ten czas leci.

Będzie mnie mniej niestety,bo Fabiś przez tą chorobe zrobił sie strasznie wymagający i najczęściej tylko mamusia mu odpowiada.
Oj duzo zdrowka dla Fabisia i wszystkiego naj z okazji 4mc

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Hej.

Wpadłam dla odmiany pochwalić Antka.

Byliśmy na szczepieniu... dziecko ideał. Nawet nie pisnął przy zastrzyku. Waży 7,5 kg, a mierzy 70cm. Główka 43,5cm, a klatka 46cm.

Niestety Antek nie przechodzi próbu trakcji. Pediatra zaleciła wstrzymać się do kolejnego szczepienia ( 6 tygodni). Jej zdaniem powodem może być jego spora waga + przebyta choroba. Jak nie zacznie przez ten czas trzymać główki, to dostaniemy skierowanie na rehabilitacje.

No, ale za to Antoś w ostatnim czasie zaczął robić różne inne rzeczy... sam sobie potrafi zabrać smoczka leżącego obok niego i włożyć do buzi ( czasami jeszcze co prawda do góry nogami), sam karmi się herbatką, pięknie przekłada przedmioty z rączki do rączki, obraca się na boczki przy czym ciągnie aż sobie rękawy, więc pewnie przewrót na brzuszek to tylko kwestia czasu. Mam nadzieję, że główkę też niedługo zacznie podnosić przy podnoszeniu za rączki...

Aga_ton ja również trzymam za Was kciuki!

Anusia sto lat dla Fabianka!

Tamlin zazdroszczę Ci tej zumby! Sama chętnie bym się przeszła.
dla dzielnego Antosia. Moja przy szcxepieniu slyszy cala przychodnia
A co do proby trakcji to nasza též pozno zaczela dzwigac glowke, fakt po reh zaczela ale Antos jeszcze "mlody" i w dodatku duzy to Moze faktyczbie tak jak lékařka mowi przez to mu trudniej

Kur#a czeski slownik mi sie wlaczyl ide na klub, bo tu chyba nadtobilam

Jagódka
Stary 2013-02-20, 15:17   #3647
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
MAMY DRUGI ZĄBEK!!!
Teraz rosną jak grzyby po deszczu

Cytat:
Tak ja z telefonu wchodze jak wodac po moich literowkach stalin
Literówka roku była

Ja tam uważam że nie ma co się tłumaczyć z tym klubem, albo ktoś pisze albo nie. Albo kogoś interesują te pierdoły albo ma je w tyłku. Ot i wszystko, nie warto drążyć tematu bo zaraz jakieś niesnaski wyjdą.

U nas dziś makaron cytrynowy Afternoon
Stary 2013-02-20, 15:27   #3648
afternoon
Rozeznanie

Cześć

Zgadzam się w 100% z tamlin w kwestii klubu - dziwi mnie oburzenie w momencie usunięcia, podczas gdy przedtem klub nie był potrzebny do szczęścia

Dearlie
, kładź Antośka jak najczęśiej na brzuchu+ noś przodem jak dziewczyny pisały, zobaczysz, tydzień, góra dwa i będzie po problemie

Marta
, daj sobie spokój z Dukanem na te 2 kg mi też 2 kg zostały, myślę, że taką wagę stracimy spokojnie w najbliższej perspektywie, przy dziecku jest dużo ruchu, można np. słodycze wyłączyć czy jakkiś inny rygor sobie wprowadzić
afternoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 15:36   #3649
Konczita
Zakorzenienie

za ząbek Melci !!!
Mojej jakoś nie chcą zbytnio się przebijać jedyneczka dolna prześwituje ale nie wystaje tak ładnie ..

witałam się tu dzisiaj ?
byliśmy na ćwiczeniach dość fajnie zniosła .. moja wydzierucha mała najgłośniejsza tam jest

co do klubu to również jestem za aby dostęp był dla udzielających się ...

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
A jak mam wiedziec jak mnie wypieprzylyscie bez nawet słowa wspomnienia mi o tym?
Śmiechu warte.
To ja juz nie mam prawa sie wygadac w takim razie.
zaraz stąd też mnie wypieprzycie bo jak tylko bedzie wiosna i wyjade na odpoczynek to sie udzielać wcale nie bede.
Jak sie ma dzieci ktore nie spią całymi dniami to sie nie ma czasu być wszędzie.
Szkoda słow zresztą.

Iwcia kochana nie nerwuj się .. ja również uważam że jak ktoś się nie udziela a tylko podczytuje to nie ma ochoty wypowiedzieć się na temat np moich problemów .. więc niekoniecznie o nich musi wiedzieć ...

zresztą tak samo z lucią chciałam by była na pierwszej stronie ale większość inaczej uznała i przyjęłam do informacji te decyzję mimo że sie nie zgadzam
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 15:44   #3650
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak,inhalujemy sie.
No my po wizycie,znowu coś na oskrzelach zalega,bo on nie jest w stanie tego odkrztusić. Ma inhalacje z Berodualu i na noc z pulmicortu,syrop na kaszel i Sumamed. Kiedy to sie skończy w końcu. Gracjanek nie chorował mi wcale to Fabianek nadrabia. Oby tym razem pomogłow poniedziałek do kontroli.

Widzę,że o klub pretensje. W sumie skoro ktoś nie odpisuje na to co tam piszemy to po co mu ten klub. Nie chodzi o to tylko,żeby tam pisać o swoich problemach ale też o to aby innym w ich problemach doradzać.
oj no to dużo zdrówka jeszcze raz dla Fabianka

Cytat:
Hej.

Byliśmy na szczepieniu... dziecko ideał. Nawet nie pisnął przy zastrzyku. Waży 7,5 kg, a mierzy 70cm. Główka 43,5cm, a klatka 46cm.

Niestety Antek nie przechodzi próbu trakcji. Pediatra zaleciła wstrzymać się do kolejnego szczepienia ( 6 tygodni). Jej zdaniem powodem może być jego spora waga + przebyta choroba. Jak nie zacznie przez ten czas trzymać główki, to dostaniemy skierowanie na rehabilitacje.

No, ale za to Antoś w ostatnim czasie zaczął robić różne inne rzeczy... sam sobie potrafi zabrać smoczka leżącego obok niego i włożyć do buzi ( czasami jeszcze co prawda do góry nogami), sam karmi się herbatką, pięknie przekłada przedmioty z rączki do rączki, obraca się na boczki przy czym ciągnie aż sobie rękawy, więc pewnie przewrót na brzuszek to tylko kwestia czasu. Mam nadzieję, że główkę też niedługo zacznie podnosić przy podnoszeniu za rączki...
duży chłopak z Antosia próbą trakcji się nie przejmuj, napewno z dnia na dzień zacznie podnosić główkę
Cytat:
MAMY DRUGI ZĄBEK!!!
gratulacje u nas nadal bez ząbków

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 15:47   #3651
Dearlie
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję Wam za wskazówki odnośnie tego trzymania główki. Ja Antka ostatnio dość często kładę na brzuszku, bo wróciły do nas problemy z kupką, ale najwidoczniej jeszcze za mało. TŻ często go nosi przodem do świata, ja już rzadziej, bo mi po prostu ciężko dźwigać w tej pozycji tego mojego klocuszka, ale skoro mówicie, że to pomaga, to będę się starała choć po kilka minut go tak nosić. Wasza pomoc jest na wagę złota, dziękuję jeszcze raz.

Cytat:

Ja się zgadzam z Twoją opinią. Na klubie wiele się ostatnio dzieje i to już nie jest tylko miejsce do wylewania smutków. Osoby, które używają takiego argumentu, tylko dowodzą tego, że dawno tam nie były, a w takiej sytuacji nie rozumiem po co im dostęp, skoro tam nie zaglądają. Z mojej strony to tyle.

Cytat:
MAMY DRUGI ZĄBEK!!!
Gratulacje dla Melci!

A ja dzisiaj kupiłam tę Camilię, bo pediatra nadal potwierdza, że dziąsła u nas bardzo czerwone, przez co najprawdopodobniej Antek grymasi nawet przy butli. Powiedzcie mi tylko jak to podajecie? W momencie, gdy dziecko bardzo płacze czy również zapobiegawczo?
Stary 2013-02-20, 16:14   #3652
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Tak, to o tę mi chodzi, a jakieś zabawki z FP?
Z tego co jest w gazetce to tylko kręciołek wkrętarkai literkowy pociąg przeceniony ze 109 na 69.95. I to tyle. Oprócz tego kilka grzechotek tylko

Cytat:
A ja akurat obiad jem

Kurde biedny malutki. Zdrówka życzę

dla dzielnego chłopczyka. I wierzę że lada dzień zacznie ładnie główkę trzymać

Fabianek pięknie pospał od 13 do 16wysprzątałam mieszkanko,ugotowałam obiadek i zrobiłam sobie kawke.
To mam chwilke żeby zajrzeć. Zjadł mleczko i pięknie bawi sie w kołysce

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 16:29   #3653
katiem
Wtajemniczenie

Hej!

wpadam na chwilę bo dzisiaj mąż w domu.
Rano byłam na spacerze z młodymi i koleżanką.

Znalazłam sklep ekologiczny - otworzyli w piątek
Warzywa będą zamawiać dopiero bo nie wiedzieli czy będzie popyt. Kupiłam młodemu kaszkę owsianą firmy Baby Sun więc jak skończę z Bobovity to tak będę dawać gluten.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 16:32   #3654
Asiuulka89
Zakorzenienie

Kilka ciekawostek które wyczytałam w mądrych książkach (do tej pory)

Kawa nie zwalczy stresu a nwet go spotęguje.. ciekawe ja jakoś mało się stresje a wmeksyku piłam duże ilości kawy i było mi lepiej

Kawa nie pomoże przy silnej migrenie, ale przy lekkim bólu głowy tak

Kawa jest jak narkotyk

regularne picie kawy przez dluzszy cza zapobiega chorobom sercowo-naczyniowym

Kawa w zaden sposob nie zwieksza zachorowalnosci na choroby wieńcowe\

dla astmatykow kawa jest swietnym lekarstwem

dzieki zawartosci kofeiny zmniejsza sie ryzyko zachorowan na marskość wąątroby.

Kawa działa przeczyszczająco

osoby pijące kawę dwukrotnie rzadziej zapadają i chorj,a na nowotwory

chyba na tyle bo mi sie Jaś budzi. chcecie wiecej?? będzie wieczorem
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 16:41   #3655
lidka0308
Zadomowienie

Witam!

Cytat:
Napisane przez madziar_ka Pokaż wiadomość
Uff, nadrobiłam. Pół dnia się zbierałam i dopiero teraz mi się udało

Zaparłam się i tej alergii nie popuszczę , trzymam się wersji, że Alka z tego wyjdzie.

Biedna, ale nie poddajemy się. Całe szczęście, że u Was tylko mleko

Kwestia probiotyków była poruszona - małym alergikom polecam Latopic, specjalny probiotyk dla dzieci z alergią pokarmową i azs. My stosujemy .

I jeszcze pochwalę się czym ostatnio Ala zajmuje się całymi dniami
http://allegro.pl/oball-kule-gryzak-...970818673.html.
Niby prosta rzecz, a szaleje z nią w łóżeczku, na macie, leżąc i na plecach i na brzuchu. Najśmieszniej jest jak pakuje język w dziury .

Alka też na etapie przekręcania się na brzuch. Dziś ją znalazłam leżącą na brzuchu na dywanie, a zostawiłam na macie. Mało tego, dwie maty koło siebie rozłożyłam. Księżniczka chyba za mało miejsca miała

aga_ton ja też stresa mam. Jutro rano do CZD jedziemy, a wieczorem do gastrologa
też mamy tą kulę i mała ładnie się nią bawi, ale się złości, że do buzi nie da się włożyć

Cytat:
Melduje bez nadrabiania,że na 9.30 mamy wizyte u lekarza z Fabiankiem,bo ma brzydki mokry kaszel,jest marudny i ulewać zaczął konkretnie. Ja już nie wiem co mu dolega,dopiero wybrał antybiotyk i znowu coś. Trzymajcie kciuki żeby to nie było nic powaznego

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

No i chwalimy sie,że wczoraj Fabianek skończył 4 miesiące!
z okazji "urodzin" zdrówka dla maluszka

Cytat:
Zaraz nadrabiam tylko sue pochwale, ze waga z przed ciazy wrocila
Kocham Dukana
Jeszcze tylko 10kg do zrzucenia.
Zrobilam na probe ta bulke dulana z mikrofali i za☠☠☠ista!!!!! Od jutra takze pyszne buleczki na sniadanie swiezuykie, cieplutkie ale pycha!!! Szkoda, ze tylko jedna dziennie mozna hehe
Teraz kolej na pizze dukana
gratulacje
fajnie, że dieta skutkuje
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 16:42   #3656
marta1986222
Zakorzenienie

Colds za drugi ząbek dla Melci.

Angel pisałam na fb bo chciałam się dopytać odnośnie dukana ale na 2 kilo dam sobie spokój,może jakoś zejdą

Afternoon skoro mówisz że stracimy to nie będę się tak przejmować.

Ja tak na szybko bo jestem u prababci i zdążyłam nadrobić a Zuzię zabawia jej praprababcia.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 16:56   #3657
maggie123
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami w�tek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Dziękuje
A ja sie Ciebie kochana zapytam co to takiego jest w miseczce co dostaje do jedzenia Zuzia na zdjęciu na fb?
To jabłko i banan
Cytat:

Ta zumba jest zaje.bista. Jestem spocona jak świnia ale czuję ze żyję. W czwartek znów idę, już karnet wykupiłam.
A teraz prysznic
sama chodzisz?
kurcze mi brakuje mobilizacji na zumbe.
najchetniej zapisalabym sie na jakies tance. boze... jak ja kocham tanczyc... niestety moj tz to straszny drewniak i jak z nim tancze to tylko sie wkurzam
Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość

aaa i jeśli chodzi i dodatkowe napoje w ciągu dnia to u nas króluje herbatka malinowa z dziką różą, tych ziołowych nie chce pić. Daję też sok marchwiowy z hippa j Jaśko już ma bardziej żółtawą buźkę a nie taką bladą więc faktycznie marchew wpływa na koloryt skóry
no i wciaksm mu wodę ale on się upiera i za chiny nie chce
Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Maggie możesz dawać samą wodę przegotowaną. My też tylko pierś do picia i nie wiem kiedy wprowadzę co innego.
dzieki dziewczyny za odp
Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Mam humor do kitu.Kuba jest ostatnio nieznośny,że mam go naprawdę dość.Jeszcze mąż mnie nie rozumie i pierdzieli,ze to moja praca
Idę spać,bo codziennie obiecuje sobie,ze pójdę przed 23 i zawsze to samo Dobranoc.
a dostajesz wynagrodzenie za to?!
moj mysli podobnie niestety
popierdzielilo im sie w glowach
Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
bu przypadnie mi okres
trzymam kciuki zeby nie.
normalny okres to jeszcze ok. paczka tamponow i bez problemu.
ale jak dziewczyny pisaly o pierwszym po porodzie to by musial byc tampon giga i kilka podkladow...

Colds, tez mialam naciecie na 3 szwy i czasami mnie to szczypie albo pobolewa. a wszystko wygojone pieknie wiec nie wiem o co chodzi

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 17:02   #3658
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Ja tam uważam że nie ma co się tłumaczyć z tym klubem, albo ktoś pisze albo nie. Albo kogoś interesują te pierdoły albo ma je w tyłku. Ot i wszystko, nie warto drążyć tematu bo zaraz jakieś niesnaski wyjdą.
Ej no... ja rozumiem że mnie wywaliliście bo się nie udzielałam i nie mam Wam za złe, ale żeby mówić że mam gdzieś Wasze problemy to już przesada. Jakbym miała czas to i w klubie bym się udzielała, ale nie da rady. Nie mam telefonu z internetem, mała nie lubi siedzieć przy lapsie, no nie da rady. Jakkolwiek interesuje mnie to co macie do napisania, również "pierdoły" na klubie.
Stary 2013-02-20, 17:02   #3659
kraven
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami w�tek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Colds brawo za ząbek.

Asiulka dziękujemy za ciekawostki, prosimy o wiecej

Dzwoniłam do laboratorium i powiew ujemny Jeszcze 2 dawki i koniec

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 17:16   #3660
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
A od piątku zaczyna się zumba dla dzieci także Paula też będzie chodziła bo chce
super pomysł! na pewno Paula będzie wniebowzięta
Cytat:
Hej.

Aga_ton ja również trzymam za Was kciuki!

Anusia sto lat dla Fabianka!

Tamlin zazdroszczę Ci tej zumby! Sama chętnie bym się przeszła.
Super!
co do próby trakcji - Agaton dobrze napisała.
dużo na brzuszku, noszenie przodem do świata i będzie dobrze
Cytat:
MAMY DRUGI ZĄBEK!!!

Cytat:

zgadzam sie z powyższym
Cytat:
Oddam dziecko na 2h kto chetny???hehe, bo musze klub nadrobic

Cytat:
W ogole tanczyc chce
Poszlabym sobie na jakis kurs tanca
mam to samo
teraz bardzo bardzo często w ciągu dniaa włączam moją ulubioną muzykę do tańczenia i sobie salsujemy z Zuzanką. Oj lubi to córi, lubi
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Kilka ciekawostek które wyczytałam w mądrych książkach (do tej pory)

Kawa nie zwalczy stresu a nwet go spotęguje.. ciekawe ja jakoś mało się stresje a wmeksyku piłam duże ilości kawy i było mi lepiej

Kawa nie pomoże przy silnej migrenie, ale przy lekkim bólu głowy tak

Kawa jest jak narkotyk

regularne picie kawy przez dluzszy cza zapobiega chorobom sercowo-naczyniowym

Kawa w zaden sposob nie zwieksza zachorowalnosci na choroby wieńcowe\

dla astmatykow kawa jest swietnym lekarstwem

dzieki zawartosci kofeiny zmniejsza sie ryzyko zachorowan na marskość wąątroby.

Kawa działa przeczyszczająco

osoby pijące kawę dwukrotnie rzadziej zapadają i chorj,a na nowotwory

chyba na tyle bo mi sie Jaś budzi. chcecie wiecej?? będzie wieczorem
prawie z każdym tekstem się zgadzam oprócz pogrubionego - na masakryczny ból głowy, gdy żadne leki (nawet na migrenę) nie pomagaja, wówczas mocna kawa z cytryną jest niezastąpiona. Przynajmniej trochę złagodzony ból, że oczy można otworzyć i światło bólu nie sprawia
I pewnie, że chcę więcej

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości