Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 2013, c.9 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 10 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.10 9 22,50%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.X 1 2,50%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.10 5 12,50%
Śnieg pada, wiosna nie przychodzi; kiedy to dziecko się urodzi? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Za oknem śnieżna zawierucha, a ja chcę już tulić mego malucha. Mamy V-VI 2013 cz.10 3 7,50%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Maj-Czerwiec 2013 c.X 7 17,50%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 11 27,50%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-20, 18:02   #4411
Atena564
Zadomowienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
choć trochę rozumiem, bo była sytuacja że pytam się czemu nie kupił mąki. bo było dużo rodzajów i nie wiedział który. i tłumaczę że chodziło o zwykłą, dlatego nie określałam rodzaju. ale były tylko pszenne z różnymi numerkami, żytnia i coś tam-coś tam no i się dogadaliśmy

ja kiedyś napisałam mojemu brzoskiwenie by kupił bo do placka mi potrzebne były to wziął kg świeżych i te w puszce bo mu niesprecyzowałam jakie
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 18:05   #4412
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

http://allegro.pl/przesliczna-sukien...035047404.html

wziąć??
Stary 2013-02-20, 18:05   #4413
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Próbuje te wszystkie ubranka poukładać rozmiarami.. masakra..
Czasami jest rozmiar w cm, czasami 0-3, 3-6.. czasami 0-3 jest tak samo długie jak 3-6.. czasami dłuższe ale o połowę węższe
zaczęłam to układać na raczej małe, raczej średnie, raczej duże...
tez miałam ten sam problem segrugując soje ciuszki, szczególnie te z lumków, bo tam na metkach to różnie napisane wiec zaczełam je porównywać z tymi kupionymi m.in w smyku i tak mniej wiecej sobie podzieliłam
Stary 2013-02-20, 18:06   #4414
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
tak
Stary 2013-02-20, 18:06   #4415
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
tak akurat na lato bedzie dla małej
Stary 2013-02-20, 18:06   #4416
ankaaa206
Wtajemniczenie

ja po wizycie u gina. Jestem mega szczęśliwa, bo szyjka długa i zamknięta na 4 spusty mimo skurczy )
mam brać nadal magnez i no spę doraźnie. No i mamy pozwolenie na małe co nie co z mężem
Mały waży kilogram w 27 tyg czyli średniaczek Ja przytyłam od początku 5,5 kg więc całkiem ok choć uda mam jak balerony.
Podobno te napięcia brzucha to moja uroda, często tak jest u szczupłych dziewczyn mi mówił, oby miał racje. Normalnie odetchnęłam z ulgą.
Kompletuję wyprawkę szaleńczo, został tylko wózek, łóżeczko i kosmetyki. Dziś zakupiłam kocyk i butelkę z aventu w razie co, bo zamierzam karmić piersią. Oglądałam wózki w mojej mieścina i bida z nędzą Trzeba będzie wyruszyć w większe miasto.

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 18:07   #4417
karolina2121
siedzę i myślę

My z Antosiem właśnie przygotowujemy deser na wieczór - galaretka z owocami i bitą śmietaną

W Biedronce kupiłam pyszne duże ciemne śliwki - polecam !
Stary 2013-02-20, 18:11   #4418
Atena564
Zadomowienie

a powiem wam coś tak w sekrecie że przez ostatnie 2 dni się troszke martwiłam,że mała niekopie....jak byłam u rodziców, a mam u nich swoejgo piesa,no i stenskniona za nim, on też za pieszczotami i zabawa postanowiłam to nadrobić i m.in pobawiłam sie z nim wogrodzie, wiecie rzucanie piłki itp., potem go postanowiła wyczesać (to owczrek niemiecki długowłsoy) i tylko mi daje się pielęgnować no i ponagniatałam sobie troszke brzuch bo w sumie musiałam schylać się nad leżącym psem i to sporo czasu bo w sumie jak zaczynam to robić to z godzine mi schodzi no i małej nieczułam prawie wogóle przez dwa dni, ale dziś już sie pobrykała troszke wiec pewnie wszystko ok?? wolałam dl apewnosći niebrać sie dziś za sprazatnie i w sumie przeleżałam prawie cały dzień na łóżku
Stary 2013-02-20, 18:13   #4419
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
A co w końcu z tymi ubrankami co chciałaś ostatnio kupić ale była cena minimalna??

Kurde powiedzcie mi czy Ci faceci są normalni! Mój to mnie tak wkurzył dzisiaj, że chyba mu głowę urwę zaraz. Nie dość, że pytam go o coś ( co dotyczy jego rodziny ) a on warczy na mnie. Później głupio się pyta o co mi chodzi ze zła jestem. Wiec mu mowie, że podnosi głos na mnie itd. a jego odpowedź "Aha". I teraz sobie siedzi i się nie oddywa. Może jeszcze ja mam go przeprosić.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 18:15   #4420
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
ja po wizycie u gina. Jestem mega szczęśliwa, bo szyjka długa i zamknięta na 4 spusty mimo skurczy )
mam brać nadal magnez i no spę doraźnie. No i mamy pozwolenie na małe co nie co z mężem
Mały waży kilogram w 27 tyg czyli średniaczek Ja przytyłam od początku 5,5 kg więc całkiem ok choć uda mam jak balerony.
Podobno te napięcia brzucha to moja uroda, często tak jest u szczupłych dziewczyn mi mówił, oby miał racje. Normalnie odetchnęłam z ulgą.
Kompletuję wyprawkę szaleńczo, został tylko wózek, łóżeczko i kosmetyki. Dziś zakupiłam kocyk i butelkę z aventu w razie co, bo zamierzam karmić piersią. Oglądałam wózki w mojej mieścina i bida z nędzą Trzeba będzie wyruszyć w większe miasto.
za wizyte i szczelnie zamkniete ai długą szyjke

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Kurde powiedzcie mi czy Ci faceci są normalni! Mój to mnie tak wkurzył dzisiaj, że chyba mu głowę urwę zaraz. Nie dość, że pytam go o coś ( co dotyczy jego rodziny ) a on warczy na mnie. Później głupio się pyta o co mi chodzi ze zła jestem. Wiec mu mowie, że podnosi głos na mnie itd. a jego odpowedź "Aha". I teraz sobie siedzi i się nie oddywa. Może jeszcze ja mam go przeprosić.
nie faceci nie sa noramalni a obrażalscy są gorzej niż dzieci - bynajmniej mój
Stary 2013-02-20, 18:17   #4421
diabli
Zakorzenienie

nadrabiam niby podczytywalam na telefonie, bo caly dzien leze i zdycham z bolu glowy (ale takiego hmm jakby mi tam co chwile ktos szpilke wbijal), ale jednak musze cos tam podopowiadac :P

Candace - za glukoze!

Vil - gin mi powiedzial, ze w ciazy rozne dziwne rzeczy sie pojawiaja i znikaja. jak te moje guzki na tarczycy. innym wyskakuje przepuklina, jeszcze innym rosna znamiona. kaszaki z tego co sie orientuje moga byc miekkie i puste albo wodniste w srodku, wiec on mogl Ci sie po prostu wchlonac. gdyby peknal zauwazylabys

What, fajnie, ze wydatek lozeczkowy odpada. a takie lozeczko "z historia" to juz w ogole klasyk bedziecie mogli dziecku opowiadac "przed Toba piatka dzieci nie dala mu rade, a Ty popsules" hehe.

Jenny, rewelacyjne akcesoria sesyjne juz wiem do ktorej cioci zglosimy sie na foteczki urocze te wszystkie czapeczki...zakochalam sie w wiaderku, lozeczku i FILIZANCE!!!

Lonely, oj chodze pozno spac. ogolnie ja zawsze bylam "tryb nocny", lubilam sie w nocy uczyc, wtedy powstawaly najlepsze prace itd. lepiej mi sie mysli jak juz w domu jest cicho i nic mnie nie rozprasza. teraz w ciazy sen mnie bardziej meczy niz relaksuje, wiec staram sie go ograniczac jak jestem zmeczona to ide spac...wole polozyc sie o 3 i pasc, niz od 22 liczyc barany. chociaz pozniej mam "ciezkie poranki" o 12-13 np. hehe. trudno ogarnac dom, obiad itd. do powrotu tz niedlugo skonczy sie spanie do poludnia...wszystkie znajome radza, zebym spala jak najwiecej, wiec probuje a Pani Basi powiedz, ze jak sie umawia na konkretna godzine to powinna byc punktualnie. wkurza mnie takie marnowanie czyjegos czasu...juz samo to, ze "bedzie miedzy 12-13" jest z jej strony dosc luznym podejsciem do swojej pracy.

Lublana - zgadzam sie w 100% po porodzie zobaczymy ile jest na plusie znajoma przytyla dosc duzo, ale po porodzie polozna powiedziala jej, ze miala wielkie lozysko, ktore wykarmiloby dwojke maluchow :P duuuzo wod plodowych, dziecko wcale nie jakies ogromne i ekspresowo wrocila do swojej wagi.
a z mezem masz racje jak nie sluchal to oberwal za swoje, hehe.

Xal, my smiejemy sie, ze gdyby nie polowkowe to moj gin pewnie nadal nie podalby nam plci nastepnym razem musze go zapytac czy juz mi moze powiedziec kogo mam w brzuszku hehe.

Candance - ikea jak w jakiejs wenezuelsko-brazylijskiej telenoweli! ale ja tez ostatnio mam wielka ochote usiasc i wyc, z powodow tak glupich, ze az mi sie humor poprawia
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 18:17   #4422
angie83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez komiksowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
znalazłam Was całkiem niedawno i już chyba cały wątek nadrobiłam, więc skoro wiem co i jak, to się grzecznie witam
Witamy w gronie mam

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ja się ostatnio poryczałam w kfc dziubałam sobie frytki i tak mnie naszło, żeby spróbować kanapkę M. (a on bardzo nie lubi jak mu coś zabieram z talerza... chociaż tam talerzy nie dają ).. rozwinęłam ją z papierka, ugryzłam a on spojrzał na mnie wzrokiem mordercy nic nie powiedział ale tak patrzył, że mi się zaraz łzy zebrały i po chwili grochy poleciały a on panika i mi mówi, że na kogo teraz wyszedł!! mówię mu, że na DRANIA!! nie mogłam się uspokoić, dobrze, że nie było za dużo ludzi
To przez te hormony. Ja ostatnio płaczę tez z byle powodu. Dzisiaj np. na Ukrytej Prawdzie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
ja też, nie 10 kg+ tylko 30+ w ogóle boje się, że jak mi brzuch zejdzie to mi będzie skóra zwisać i już mówiłam mężowi, żeby odkładał na operację usunięcia zwisającej do kolan skóry
Ja mam wszystko spowolnione, chodzenie mam spowolnione, metabolizm, przyspieszone mam tylko sikanie i zmęczenie po rundce w markeciea myślałam, że jak człowiek miał kondycję, po Tatrach biegał pod górkę to co to jest ciąża a tu zonk
tez się czuję jak emerytka, jakbym działała na slow motion.

W końcu byłam w stanie zasnąć. Kuruje się wszystkim co mam pod ręką. Takiego przeziębienia nie przechodziłam chyba w życiu. Płukanki z soli, inhalacje, herbaty ziołowe, paracetamol, woda morska - śluzówki wyschnięta mam na pieprz i bolą jak cholera. Dopiero tantum verde i eukaliptus w nawilżaczu trochę ulżyły w cierpieniu. Z tej radości nażarłam się czekolady i jest mi niedobrze ble
Z powodu tego cholerstwa nawet nie chce mi się do neta zaglądać. Czekam na przesyłkę z all. Zamówiłam stolik pod lapka, bo już mi niewygodnie trzymać go na kolanach i czasem jak się pochylę, to naciskam bebzolem na przyciski od touchpada i zamyka mi się okno przeglądarki.
Bebzonek 98 na wysokości pępka, 103 poniżej pępka.

Spadam,znów zaczynam łzawić i nic nie widzę na monitorze ,a Bartuś chyba kolano włożył pod żebro i muszę się położyć.
Stary 2013-02-20, 18:27   #4423
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
My z Antosiem właśnie przygotowujemy deser na wieczór - galaretka z owocami i bitą śmietaną

no własnie galaretka.. tak mi się czegos słodkiego chciało, przecież sobie moge zrobić..

kurcze tak układam te ciuszki układam.. ale jak to zacznę prac to pewnie mi się te rozmiary wymieszają..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 18:32   #4424
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Próbuje te wszystkie ubranka poukładać rozmiarami.. masakra..
Czasami jest rozmiar w cm, czasami 0-3, 3-6.. czasami 0-3 jest tak samo długie jak 3-6.. czasami dłuższe ale o połowę węższe
zaczęłam to układać na raczej małe, raczej średnie, raczej duże...
najlepiej tak

Cytat:
Napisane przez AsieniA Pokaż wiadomość
Z 2 stron bloku macie okna? U nas też było w zeszłym roku ocieplanie (lipiec-sierpień), mamy tylko po 1 stronie mieszkanie, były rusztowania i na stronę zeszło im 3-4 tygodnie. Nie jest aż tak źle, zaklejają okna folią i robią do ok 16-17 (no z tym, że akurat byliśmy w pracy a Ty z maluszkami będziesz w domu :/). Są też pozytywy - teraz w zimę prawie nie używamy kaloryfera, jest tak ciepło, więc jak macie podzielniki ciepła to dzięki temu zaoszczędzicie
My mamy okna z trzech stron Mają nam blok ocieplać, mam nadzieję, że się za to zabiorą jeszcze w tym roku

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
ja dziś cały dzień głodna jestem. Na obiadek miałam gołąbki z sosem pomidorowym. Jeszcze trochę zostało na jutro.
też miałam gołąbki i zostawiłam sobie dwa na poprawkę
Cytat:
jak dla mnie zbyt słodzia, ja bym nie brała

Cytat:

Cytat:
O, to może jutro się przejdę
Przyda mi się spacerek
Cytat:
Napisane przez angie83 Pokaż wiadomość
To przez te hormony. Ja ostatnio płaczę tez z byle powodu. Dzisiaj np. na Ukrytej Prawdzie
Wiem chociaż przed ciążą też mi się zdarzało, np. na reklamie merci raz po prostu wyłam!! "Booo on jest taki samoootnyyy, nikt go nie luuubiiii"

a ogólnie to ze mnie niezła aktorka jest, często potrafię się rozpłakać na zawołanie

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 18:33   #4425
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
no własnie galaretka.. tak mi się czegos słodkiego chciało, przecież sobie moge zrobić..

kurcze tak układam te ciuszki układam.. ale jak to zacznę prac to pewnie mi się te rozmiary wymieszają..
Prosta i dobra

Też układałam... chciałam podzielić na te najmniejsze 0-3, 3-6, 6-9, ale niestety ciężko to było ogarnąć Niektóre bez metek, a niektóre miały jakąś dziwną rozmiarówkę Posegregowałam tak mniej więcej na najmniejsze, średnie i największe i tak muszę jeszcze dokupić ubranek, bo mam mało... tylko nie wiem kiedy mąż mnie do ciuszka zawiezie, bo on nigdy nie ma czasu, a sama nie dam rady iść, bo brzuch mnie rozboli
Stary 2013-02-20, 18:33   #4426
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość

czyli ten najdroższy techno xlr jest najlepszy?Bo ja właśnie będę chciała kupić po 6 miesiącach. Jak tak przeglądam te maclareny to nie widze między nimi specjalnej różnicy i założyłam, że kupę najdroższy, bo pewnie ma coś dobrego co tamte nie mająpewnie nei ma tylko producent uznał, że będzie więcej takich debilek jak ja
On jest najdroższy bo to taki 2w1 na dużych kołach z bajerami ;-P a maclaren to raczej się skupił na spacerówkach.
Świetny wózek, ma super recenzje i docelowo, jak komuś nie przeszkadza waga, nie trzeba kupować już kolejnego wózka i właśnie to mnie najbardziej zachęciło ale.. długość gondoli mnie poraziła

Te spacerówki się różnią - głębokością i szerokością siedziska - więc zwróć na to uwagę. Na pozór tylko wyglądają podobnie
Techno xlr jest największy=najwygodnejszy dla dziecka... Do niego też można dokupić gondolkę ale ona też ma 60cm

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
o matko to dla jakichś mikrusków te gonodole. faktycznie małe
No wiesz jak się dziecko urodzi komuś 2,5kg i 50cm długości to spoko Mój aplikuje póki co na 4,5kg i 60 cm długości
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 18:33   #4427
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
no to na bank ale ja np. kocham układać te śliczności za chwilę kończę z moimi ciuchami i zabieram się za Bartoszkowe

Stary 2013-02-20, 18:35   #4428
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
Witajcie! Dziś dostałam wypis ze szpitala. Jestem już w domu, po 7 dobach. Zalecenie lekarza, oprócz luteiny, magnezu i fenoterolu, leżenie. Conajmniej do 33 tygodnia. Teraz mamy 27.. Nici ze szkoły rodzenia, ze ślubnego obiadu chyba też zrezygnujemy, czeka nas jeszcze przeprowadzka, ale to mało ważne. Podczas pobytu szyjka wydłużyła się 6 mm, mierzy teraz 27mm.
dobrze, że już jestes w domu. Wiesz co, nieźle ciemna baba jestem, ale nie wiedziałam, że szyjka może się wydłużyć!

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Ważne że wszystko ok z Kubusiem i szyjka długa a co do wagi to chyba dobrze ,że nietyjesz za dużo, łatwiej Ci bedzie potem schudnąć, choc Ty i tak jesteś chudzinka
no dzięki, ale i tak się czuję jak słoń i skarpetek nie mogę normalnie założyć... Ale podejrzewam, że na tym etapie już większość z nas tak się czuje... urodzić i zapomnieć! A z Blanką chyba 12-13 kilo przytyłam.. Było lato, to się wcinało lody, pączki i goferki, a co!

Cytat:
brawa za wizytę. Mój gin się dzisiaj śmiał z mojego brzucha, bo akurat jak sie położyłam na usg, to mi się "postawił" i wyglądał trochę śmiesznie. Ale kilka sekund i puścił...

BANKA, ja miałam siarę gdzieś tak 2 tygodnie temu, czyli 28 tc, ale w pierwszej ciąży miałam masakrycznie szybko, bo chyba w 17! przeraziło mnie to wtedy. Teraz jakoś mi nic nie leci, albo nie zauważyłam... a co szykujesz się już do karmienia?
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 18:37   #4429
karolina2121
siedzę i myślę

Mam pytanie, może głupie... te podkłady ceratki pod materac są jednorazowe czy wielorazowe?
Stary 2013-02-20, 18:38   #4430
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie, może głupie... te podkłady ceratki pod materac są jednorazowe czy wielorazowe?
Pod materac? Chyba nie wiem o jakie Ci chodzi

Stary 2013-02-20, 18:39   #4431
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
też tak mam, czasem chce żeby się odezwał żebym mu mogła dogryźć jaki to jest okropny gorzej że mój mąż już się nauczył że z moim fochem nie ma szans i mówi tylko żebym wylazła z tego wku.rwidołka to pogadamy
jak slodko samym tekstem poprawia Ci humor. moj teraz w kolko powtarza "wyluzuj ciazowe hormony to pogadamy" i sobie idzie jak najdalej ode mnie, a ja czlapie za nim i stekam dalszy ciag moich zali...

Justiii! przez Twoje kfc poplakalam sie ze smiechu dran moim nr jeden hehe.

Karolina, pochwal sie czy cos upolowalas w komisie. tez znam kilka takich miejsc i musze sie kiedys wybrac ale boje sie, ze jak wejde to wyjde z pustym portfelem.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 18:42   #4432
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Pod materac? Chyba nie wiem o jakie Ci chodzi
Taki do łóżeczka. http://www.smyk.com/canpol-podklad-d...t-niemowlaka-p
Stary 2013-02-20, 18:43   #4433
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
s uper że wszystko dobrze
Ja też wybrałam jednak avent..

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
jak slodko samym tekstem poprawia Ci humor. moj teraz w kolko powtarza "wyluzuj ciazowe hormony to pogadamy" i sobie idzie jak najdalej ode mnie, a ja czlapie za nim i stekam dalszy ciag moich zali...

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
wielorazowy.
Stary 2013-02-20, 18:43   #4434
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:

Karolina, pochwal sie czy cos upolowalas w komisie. tez znam kilka takich miejsc i musze sie kiedys wybrac ale boje sie, ze jak wejde to wyjde z pustym portfelem.
Jeszcze nie byłam... muszę z mężem się wybrać, bo ja teraz z tych siedzących w domu Brzuch nie pozwala mi na dłuższe wyprawy.
Stary 2013-02-20, 18:43   #4435
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
podkłady na łóżko poporodowe są jednorazowe. Nie wiem o które ceratki ci chodzi, ale takie do łóżeczek ceratki są wielorazowe chyba, ale ja tego chyba nie używałam...

a propos wyprawki. Ostatnio stwierdziłam, że nie kupuję majt jednorazowych! w sumie po co mi????
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 18:44   #4436
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość

wielorazowy.
Ale ze mnie debil. Kupiłam 10 takich
Stary 2013-02-20, 18:46   #4437
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Justiii! przez Twoje kfc poplakalam sie ze smiechu dran moim nr jeden hehe.
cieszę się, że nie tylko ja tak myślę
Cytat:
Ale to jest NA materac a POD prześcieradło wydaje mi się, że jeśli dzidziuś zsiusia to można to umyć

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:

Stary 2013-02-20, 18:47   #4438
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:

Ale to jest NA materac a POD prześcieradło wydaje mi się, że jeśli dzidziuś zsiusia to można to umyć
Dokładnie. Źle napisałam Przez moje zaćmienie umysłu mam 10 ceratek
Stary 2013-02-20, 18:48   #4439
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-02-20, 18:50   #4440
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie. Źle napisałam Przez moje zaćmienie umysłu mam 10 ceratek
to będziesz miała kilku razowe możesz też do... wózka użyć... i... nie wiem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości