|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Do 20 jak nic tu posiedze
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was Dziewczeta.
Przepraszam, ze nie cytuje, ale jakos nie mam glowy. Leze w szpitalu bo zaczelam plamic, ale teraz na szczescie przestalam. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Tak,zawsze tak jest.On níe zapisuje tylko przyjmuje od 15 do ostatniej pacjentki,i zawsze 3-4 godziny trzeba odsiedzieć.SOPHIA trzymaj się kochana będzie dobrze
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1746 |
|
Rozeznanie
|
sophia
dziewczyny nie mam znów czasu ale czytam na bieżąco ![]() u mnie na obiado-kolację papryki faszerowane - zapraszam na wyżerkę miłego wieczoru
|
|
#1747 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to ze wmucilam cala czekolade w 5 minut bo tak mi sie chcialo to tylko oznaka mojego obzarstwa a nie zachcianek...;p Rozmawialam dzisiaj z Tz tez juz by chcial wiedziec bo widzi ze mi cycuszki nabrzmialy... tym razem to on mnie namawial na test hehehe a ja powiedzialam ze jak 25 sie nie pojawi @ to zrobie a tak to nie ma ;p (jak sie potrafia role odwrocic) Cytat:
![]()
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
sophia kurcze, dobrze, ze juz przeszlo!!!
niestabilna a wiesz, ze objawy na fasolke sa takie same jak na @?;> ale fakt, masz racje. lepiej sie nie nakrecac, zeby pozniej w razie czego byc mniej zawiedzionym iza oj, to sie nasiedzisz;/ dobrze, ze komorczaka masz ze soba ![]() a ja sie tak zastanawiam czy ktorejsc szczecinianki nie wykorzystac i nie isc do ginka, do ktorego ktoras z Was chodzi, zeby w razie W nie bylo problemu ze zdobyciem dupka. jeszcze w ciazy nie jestem, ale trzese sie juz, ze znow beda problemy, a ja znow bede bezsilna;/ a w ogole to burak jestem po raz drugi, bo sie nawet nie przywitalam wiec witam!!;D
|
|
|
|
#1749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robili ci usg? widzialas maluszka? leki jakies dostalas? pewnie cie zatrzymaja na 3 dni na obserwacji, zeby im sie kasa z nfz zwrocila :/---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z miroslawca, wiec do szczecina mam w miare blisko i na urlopiku wybieram sie do szczecina i tak sie zastanawiam czy nie upic 2och pieczeni na jednym ogniu
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Santom komórka z wizażem ratuje mi tu życie
Mam już odsiedziane 3 godziny a jeszcze 3 osoby przede mną...
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez, jak mam zastoj w kafejce walcze z tabletem
musze tylko zdobyc haslo do neciocha
|
|
|
|
#1753 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja z moim EX mężem ( nie lubie tego miastaCytat:
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
NIESTABILNA dlaczego ci brakuje?
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
ja na poczatku tez nie lubilam szczecina, bo ogolnie nie przepadam za miastami portowymi, bo mi sie to zaraz z brudem kojarzy. ale pozniej poszlam na studia tam i teraz jakos tak z sentymentem wspominam to miasto
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymaj się kochana. Napisz co tam u Ciebie. Izuś - Ty też napisz co Ci gin powiedział. Te skurcze wypompowują ze mnie resztki sił. A ja błagam i zaklinam córcię, żeby się nie spieszyła, toć nawet marca jeszcze nie ma, gdzie jej tak spieszno? Zawsze wieczorem mam mocniejsze i częstsze skurcze. Nie ruszam się wtedy tylko wdech....wydech... wdech....spokojnie.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#1757 |
|
Wtajemniczenie
|
tak jakos nie wiem... poprostu bylo wtedy lepiej... a teraz mlodzii to tylko kto ma lepszy sprzet to jest lepszy,,, nie wiem... teskno mi za kasetami hehe;p nagrywaniem z radia... i jedynie telefon stacjonarny... lata 90 byly zaje.biste
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
isia, daj mi do sluchawki mała to sobie z nia pogadam
|
|
|
|
#1759 |
|
Zadomowienie
|
Ciociu Santom, ona to chyba tylko tatusia posłucha. ![]() W sumie macie takie same avatarki z bajką i mylicie mi się. Niech któraś z Was sobie zmieni, plisss...
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Jest ok, bylo usg, serduszko pika. Lekarka powiedziala, ze ciaza sie broni, to dobry znak. Dostalam zastrzyk (w tylek, a taki bolacy, ze sie jak struna prostowalam jak mi dawaly) i oczywiscie dupka. Ale jakis swedzioch mnie chyba dopadl teraz, bo cos mi tak nie halo w podwoziu..... NIESTABILNA trzymam kciuki zeby to bylo to, ale nie chce tez nakrecac ![]() IZA napisz co tam Ci lekarz powiedzial. A co sie biedaku naczekasz, to Ci wspolczuje. No i ja tyle. A nuuuudno tu jak jasna cholera. Dobrze, ze tv na zetony jest
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec wieści nie są za dobre.Lekarz obejrzał wykresy i powiedział na podstawie badania progesteronu że owulka była w zeszłym cyklu ale za wcześnie bo 6 dc.Wg niego w 6 dc nie mógł sie wytworzyć prawidłowy pęcherzyk zdolny do zapłodnienia.Zrobił mi usg i niestety nie było pęcherzyka dominującego a to 15 dc.Mówił że owulka mogła już być,mam obserwować ten cykl .Powiedział ze następny cykl"spiszemy na straty" bo jeszcze bez stymuacji,mam przyjsć ok 12 dc na usg sprawdzic czy jest owu.Jeżeli jej nie będzie zaczynamy leczenie Clostilbegytem.
|
|
|
#1762 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
może i ja się na niego wybiorę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
chodze taka zmarnowana i tylko dopatruje sie choć odrobiny słonka...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-02-20 o 21:24 |
||||||||
|
|
|
#1763 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tragedia, wierciłam się całą noc i budziłam
Cytat:
![]() oby oby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() trochę Ci się przestawiło to i owo w cyklu ![]() Nie mam weny dzisiaj ,TŻ znowu wraca do domu, po 2 dniach pracy, nie mam już siły
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ja chyba zaraz pójdę spać... jakoś taka bez życia jestem ostatnio. W domu jest co ogarniac... ehh - chyba zostawie to sobie na jutro dziewczyny dajcie mi kopniaka jakiegoś w doope na ogarnięcie!
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-02-20 o 21:25 |
|
|
|
|
#1765 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To się wynudzisz. A jak sobie odpoczniesz! Trzymaj się tam kochana a dziecko niech rośnie ładnie w Twoim brzuszku. Cytat:
Izuś, cholera, ale pomieszane to wszystko masz! Za to lekarz taki konkretny się wydaje. Może dobrze się Tobą zajmie. A jak TŻ? Poprawiło się? Bo z kimś to dziecko trzeba zrobić, nie? Jutro idę do gina. Ciekawe co mi powie, bo skurcze coraz bardziej bolesne i te ciągnięcia w dole brzucha. Mam nadzieję, że te 3 tyg wytrzymam! Trzymajcie kciuki
||
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Isia
![]()
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma to jak w dniu rocznicy na wieczor powiedziec sobie same "mile" rzeczy... czasem juz mi brak sily i checi. tz oczywiscie zapomnial, bo co przeciez on nawet nie wie co dzisiaj za dzien... co raz czesciej mam wrazenie ze my jestesmy 30 lat po slubie a nie tylko 3 i przestaje mi sie to podobac. nie wiem juz co mam robic
mialo byc ok a jest ku*rwa jak zwykle to samo |
|
|
|
#1768 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że te plamienia ustaly na dobre Który to u Ciebie tydzień? 9ty? No tak to niestety stresująco bywa w tym pierwszym trymestrze Ja juz chyba pisałam, że tak się do 13stego tyg męczyłam - nawet z obfitymi krwawieniami i wuzytą w szpitalu... Ale od 14 tyg jak ręką odjąłCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na ale tak czy inaczej, gin wydaje się kumaty i ma przynajmniej jakiś plan... A Ty clo juz kiedyś brałas?Cytat:
Rozumiem, że pomimo tych męczących skurczów chcesz twardo wytrzymac do 18stego?![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
Ale powiem Ci, że z facetami to jednak chyba trzeba inaczej... Mój już ma stresa bo też sklerotyk i takie rzeczy sobie w ramach przypomnienia ustawia w telefonie... Ale ja i tak kilka dni wczesniej zagaduję, że cos tam się zbliża... Chyba lepiej tak, niz czekac do wieczora że może nie zapomniał, tylko szykuje niespodziankę
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
jestem tęskniłyście Isia nie było mnie bo u babci byłam fajnie byłoMISIA GRATULACJE Sophia trzymam za Was oboje kciuki ![]() Nadrobiłam Was pobieznie ale mniej więcej wiem co słychac ![]() Koocurku brzuszek ładny ale proszę więcej jeść i tyć malutki musi rosnąćIsia brzusio u Ciebie też cudny Ja byłam u lekarza pierwszego kontaktu i poprosiłam o skierowanie do poradni leczenia niepłodności. Dala mi babeczka bez problemu. Dziś byliśmy z małżem tak wstępny wywiad lekarz zrobił dał Tż skierowanie na badanie jego nasionek i mnie dał skierowanie do szpitala na badania. Mam się zgłosic między 2-4 dc i będą mi robić wszelakie badania. I później zbiorą wszystko do kupy i będą działać dalej.Ogólnie lekarz bardzo miły także zadowolona jestem teraz tylko boję się badań i samych wyników |
|
|
|
#1770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w tym roku bedziemy mieć 5 rocznice ślubu. i tak naprawde jedtnie 1 spędziliśmy tak uroczyście. Kolejne 3 minęły jak każdy inny dzień. Trochę się na to denerwowałam ale wytłumaczyłam sobie że wkoncu liczy się każdy dzień, nie tylko ten jeden..... a w tym roku 5 to taka "prawie" okrągła ale to facet... Cytat:
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-02-20 o 22:10 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.

A Ty byłaś jakos zapisana czy tak z marszu?

Mam już odsiedziane 3 godziny a jeszcze 3 osoby przede mną...

)owulka przesunieta wszystko jakoś nie tak a wczoraj miałam zagwozdkę w kinie..wyszłam bo siku..paczam w rajty a tam białe gęste - jakby ktoś mi łyzeczkę od herbaty sluzu tam wsadził 
chodze taka zmarnowana i tylko dopatruje sie choć odrobiny słonka...