|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX
Cytat:
Pierwszy raz właśnie wyzywałam jak wybierałam świeczkę, a dziś jak spadł mi na głowę kefir, jak próbowałam wyciągnąć z tych kartonów stojący obok kubek - bo robiłam to na palcach, nic nie widząc |
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"zmiana miejsca ekspozycji oferowanych towarów wynikała z troski związanej z właściwą ekspozycją artykułów na sali sprzedaży a spowodowana była rozszerzeniem asortymentu sklepów sieci Biedronka" Też nie wiem kto wymyślił świeczki na tak wysokiej półce. Jedny plus, dzis był jeden karton a drugi obok, bo ostatnio stały jeden na drugim więc juz zupełnie nic nie mogłam dosięgnąć
|
|
#1893 | |||||||
|
Kociara
|
Jezu dziewczyny, piszecie jak szalone
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko wtedy nie wyjmuje całego z opakowania, tylko wysuwam w folii po kawałeczku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O, ja też! Z bioAcktive ![]() Cytat:
Cytat:
Coś mnie dzisiaj podkusiło zeby wieczorem zajśc do B. w drodze do domu i dobrze się stało, bo były moje papucie-emu takie jakie chciałam i w moim rozmiarze! Są mega wygodne i cieplutkie, ale tak ja podejrzewalam stopa się w nich trochę dusi po jakimś czasie. Ale i tak zadowolona jestem, tym bardziej, ze namówiłam TŻ żeby mi je sprezentował ![]() Napaliłam się na tę czekoladę malina&migdały, ale to straszny bubel :/ Raz, że mleczna a ja wolę gorzkie, ale co ważniejsze to jest czekolada z -uwaga- "cząstkami malinowymi". Nie dość, że tych "cząstek" jest w składzie parę procent, to składają się one z 5% malin! Reszta to cukier glukozowo-fruktozowy, jabła i coś tam... Szkoda Acha, druga wersja jest z "cząstkami pomarańczowymi". Tia, dziękuję postoję.kupiłam Lays'y Zgadnij Smak mięsne, ale bez szału. Dla mnie smakują jak paprykowe, dla TŻ jak pieczony kurczak, ale generalnie słabizna straszna. Wzięłam jeszcze ostre, ale to już TZ wam oceni jak zje ja takich pikantnych rzeczy jeść nie mogę. Kupiłam też cienkopisy - tu też dojechały nowe opakowania- i ręczniki 2szt. za 7,99 bo już potrzebowałam wymienić w kuchni ![]() Czy ktoś kupował rolki do ubrań? Ten klej jest jakiś sensowny czy nic nie zbiera z odzieży? Oplaca się bardzo za 7,99 trzy wkłady, ale nie wiem jak z jakością. Głównie chodzi mi o zimowy płaszcz - kocham go, ale strasznie obłazi włoskami :/ Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2013-02-20 o 23:33 |
|||||||
|
|
|
#1894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1895 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1896 | |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane!
A we Wrocławiu ktoś widział jeszcze kapciochy emu? Strasznie się na nie napaliłam a koło mnie nie ma ![]() Jadłam deserek nowy z kaszy mannej o którym pisałyście - jak dla mnie mega słodki i nie do przełknięcia. Ale za to pokochałam ostatnio jogurt Duo z musli. Są genialne! ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
Co do jakości - na ciemny płaszcz obleziony od białkego wełnianego szalika zużyłam trzy takie płaty taśmy z jednej rolki. W sumie nie wiem ile ich jest na jednej rolce, ale wydaje mi się że to całkiem ok. Te z biedronki pewnie podobne. |
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś kupiłam herbatę Lipton zieloną z mandarynką i pomarańczą. Zapach obłędny, ale smak
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam, że mi posmakuje, bo bardzo lubię malinowe herbatki, ale ta z maliną niewiele miała wspólnego
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy była mowa na wątku o tej herbacie z Biedronki, ale ja ją uwielbiam
http://www.bangla.babyonline.pl/zdje...518_2_4447.jpg Intensitea cytrynowo-pomarańczowa, dla mnie jest przepyszna Ciężko mi jest trafić na herbatę która faktycznie smakowałaby tak jak jest napisane na opakowaniu. Kupiłam raz jakąś czereśniową, Irving chyba, pachniała przepięknie, spróbowałam - ohyda, praktycznie czereśni nie czuć :/ Tak samo Lipton z granatem, w ogóle go nie czuć. A ta herbata naprawdę świetnie smakuje pomarańczą, polecam Z tej serii kupiłam ostatnio śliwkową z cynamonem, też smaczna.
Edytowane przez darkdot Czas edycji: 2013-02-21 o 00:01 |
|
|
|
#1905 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie właśnie nie było mandarynkowej
Ta malinowa też mi nie smakuje, bardzo dziwna jest. |
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnią kupiłam tę:
http://www.udziewczyn.pl/QuickUserfi...szt%20pion.png I zakochałam się w niej
|
#1907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1908 | |
|
maskott
|
Cytat:
ale na usprawiedliwienie dodam, że czekolada to głównie gorzka, ciastek czy innych batonów nie jadam i ogólnie prowadzę dość aktywny tryb życia te 2 rzeczy to w mojej diecie jedyne grzechy ![]() a wy cały czas piszecie o tych zagadkowych laysach u mnie brak. po ile są w biedronie tak w ogóle? kilka dni temu chwyciłam w realu 3 w cenie 2 i za pakę niecałe 3zł wyszło wiem, że warzywne i ostre bym kupiła jeszcze nie raz ![]() no serowe też
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie tylko Ty, bo 80% z nas, więc może naprawdę im się nie opłacało... Zresztą rejonowa też kiedyś o tym wspominała ![]() Cytat:
|
|
#1912 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Co do rolek. Zawsze w domu mam jakies rolki, bo wszędzie pełno kociej sierści. Mam i z Biedronki i z Rossmanna. Z Rossmanna o niebo lepsze. Normalnie kosztują 5.99 za rolkę, lub za 2 uzupełniacze. Ale ja się w nie zaopatruję jak są w promocji za 2.99. Narobiłam ich zapasu na cały rok w tej cenie. Ale i te z Biedronki nie są złe. Troszku mniej wydajne, mniej się lepią niz z rosska np, ale też zbiora brudek i pył, także spełnią swoją rolę. ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Miałam iść dzisiaj do Biedronki po kilka rzeczy z gazetki ze sprzataniem, ale weszłam wczoraj po 19 po same mleko a tam już gazetka wyłożona. Mało tego, już w połowie wykupiona, więc pewnie leżała od paru dni. a ja nie zaglądam teraz do biedro, to i nie wiedziałam. A tak się zarzekała kiedys Pani w sklepie że już porzucili te wcześniejsze wystawianie bo "zakaz" heh ![]() Maciupcie zakupki poczyniłam: - Vanish do firanek - odkamieniacz - chusteczki do okularów (niezłe!) - chusteczki do prania, które mnie zdziwiły bo niby 20 sztuk, niby taniej niz w rossku ale na oapkowaniu napisali że do mocniej kolorowych ciuchów nalezy zużyć nawet 3 sztuki, do jasnych jedną. Rossmannowe nie mają takich wskazań, zatem biedronkowe mogą nie być tak wydajne, się okaże przy którymś praniu jak to wygląda ![]() I wzięłam gourmeta dla kota, cena bardzo dobra wychodzi, ok 1.66 za puszkę, a to jedyne co raczy liznąć z mokrych. Całego też nie zje, tylko tknie, ale dokończą kotki spod okna, któe i tak dokarmiam. A mam ich 7, więc akurat ![]() Dziś zatem nie idę
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
z B. jest fajny mrozony brokuł, ma ładne , duze te rozyczki, wczoraj mialam go w kotlecie
![]() zblanszowalam 3 takie rozyczki wieksze, potem pokroilam, posypalam ciut sola i parmezanem i to zawinelam w rozbita piers z kurczaka, panierka i smakowe ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1914 | ||
|
Kociara
|
Cytat:
Cytat:
Hm, nie zacytowalo mi wszystkich wiadomości o rolkach - dzięki za opinie. Teraz się zastanwiam między Ikeą a Rossmannem, zależy mi na mocnym kleju. Czy te z Ikei oprócz tego, że tanie to dobrze zbierają? Bo jak mam się namachać i zerwać 20 listków na jednym płaszczu to.... same rozumiecie
|
||
|
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłyście dyfuzor zapachowy z aktualnej oferty? W mojej B był jeden jedyny ostatni Drzewo Sandałowe, wolałabym inny, bo ten nie zachwyca.
No i ciasteczka Bonitki
|
#1917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro inne sklepy tak robia ciagle i jakos to super funkcjonuje i przez to nie stracily na obrotach to czemu znowu B musi miec inny poglad na ta sprawe Ja osobiscie w chwili gdy jestem w sklepie i cos jest przecenione to kupie ale nigdy bym nie chodzila specjalnie przed zamknieciem i specjalnie na to czatowala bo mam zbyt dalek No ale pewnie sa oosby ktore by tak robily tylka ja uwazam,ze to bylby dla nich dodatkowy zysk a nie strata bo ogolem maja duza sprzedaz wszystko zawsze ladnie im schodzi i jak np zostanie pare tacek miesa z krotka data to lepiej to wywalic niz sprzedac i zarobic tego nie pojme niestety
|
|
#1920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja wczoraj kupiłam za 3,85 nowy smak kruszynek - nazywają się pomarańczki. Są a kawałkami czekolady i pomarańczy. Jeszcze ich nie jadłam, ale pewnie będą mi smakować, bo ogólnie lubię kruszynki A dziś kupiłam te chusteczki do prania, środek do czyszczenia pralki (miał ktoś, sprawdza się?) i książkę Kinga "Christine", bo jeszcze jej nie miałam w swojej kolekcji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

Acha, druga wersja jest z "cząstkami pomarańczowymi". Tia, dziękuję postoję.