Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-20, 22:34   #1891
olgaes
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
to wlasnie ja tak narzekałam, nawet do boku napisałam. To mi odpisali, że taka jest teraz nowa polityka sprzedaży
Yyyy... w szoku jestem. Super mają w takim razie tą nową politykę. Też mnie wkurza to, że część produktów stoi tak wysoko.
Pierwszy raz właśnie wyzywałam jak wybierałam świeczkę, a dziś jak spadł mi na głowę kefir, jak próbowałam wyciągnąć z tych kartonów stojący obok kubek - bo robiłam to na palcach, nic nie widząc
olgaes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 22:47   #1892
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Yyyy... w szoku jestem. Super mają w takim razie tą nową politykę. Też mnie wkurza to, że część produktów stoi tak wysoko.
Pierwszy raz właśnie wyzywałam jak wybierałam świeczkę, a dziś jak spadł mi na głowę kefir, jak próbowałam wyciągnąć z tych kartonów stojący obok kubek - bo robiłam to na palcach, nic nie widząc
napisali też takie coś:
"zmiana miejsca ekspozycji oferowanych towarów wynikała z troski związanej z właściwą ekspozycją artykułów na sali sprzedaży a spowodowana była rozszerzeniem asortymentu sklepów sieci Biedronka"

Też nie wiem kto wymyślił świeczki na tak wysokiej półce. Jedny plus, dzis był jeden karton a drugi obok, bo ostatnio stały jeden na drugim więc juz zupełnie nic nie mogłam dosięgnąć
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 23:25   #1893
Ciemna163
Kociara

Jezu dziewczyny, piszecie jak szalone

Cytat:
Dziewczyny a są jeszcze u was w Biedronkach jakieś pozostałości szafy Eveline?
U mnie też jest całkiem sporo - najwięcej chyba tuszy i odzywek - zaraz się okaże że swoją mogłam kupić na przecenie

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
Saszetki zapachowe - jak najbardziej polecam. Mi najbardziej pasują Morskie opowieści .
Ja kupiłam Egzotyczne owoce - dobre, ale mam wrazenie że za tydzień już nic nie bedzie ich czuć. Ja od czasu do czasu kupuję odświeżacz do... samochodu Tylko wtedy nie wyjmuje całego z opakowania, tylko wysuwam w folii po kawałeczku

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
Boże, dziewczyny, nikt Was celowo nie oszuka. Bo po co? Myślicie, że skoro kasjerka nabiła Ci 4 tuńczyki, to później te 3 sobie weźmie? Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie ryzykował utraty pracy (dyscyplinarnie) za 9 zł! Może miałaś np 4 piwa i kasjerka wbiła "4 ilość"i zamiast piwa wzięła do ręki puszkę tuńczyka? Różne sytuacje się zdarzają. Ja kiedyś, nie wiem jakim cudem wbiłam kobiecie kurczaka wędzonego za prawie 5 tys! Koleżanka nabiła 4 czy 5 serków wiejskich więcej, co też było dziwne, bo logicznie nie szło tego wytłumaczyć! Dlatego nie szukajcie złodziei tam, gdzie ich nie ma... Kasjerki to też ludzie i zdarzają nam się pomyłki.
Dobra, dobra ja pracowałam z tak ubogą dziewczyną, ze potrafiła nawet taśmę za 1zł nabić dwa razy żeby sobie tę druga wziąć (sklep biurowo-papierniczy). Róóóóżni ludzie są, naprawdę.

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Bagietka smaczna, ale tylko tego samego dnia co się kupi. Ja ostatnio zapakowałam sobie na drugi dzień do pracy i była już niesmaczna.
Tia, jak większość tego "świeżego" dmuchanego pieczywa w marketach :/

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
zielona z jasminem jest dobra z liptona, nieraz tam w promocji jest lipton, a w ogole cos ostatnio wszedzie ma taniej i jakies sa promocje
Tak jak w wakacje non-stop gdzieś w promocji były żele OS

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
A mnie te liptony nie smakują
Zieloną najbardziej lubię z opuncją
O, ja też! Z bioAcktive

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
U mnie od 3 tygodni stoi obudowa pieca i zlew w środku i na tym koniec
u mnie tak samo XD

Cytat:
Dokładnie. To straszne marnotrawstwo.
Z tego co się orientuję, to w Auchan mięsko z kończącą się datą jest przeceniane.... czemu nasza biedroneczka nie może tak robić
W Lidlu też jest chyba taki kacik...

Coś mnie dzisiaj podkusiło zeby wieczorem zajśc do B. w drodze do domu i dobrze się stało, bo były moje papucie-emu takie jakie chciałam i w moim rozmiarze! Parę dni temu widziałam je w innej B., u siebie byłam nawet rano i też ich nie było. Dołożyli przez zamknięciem Są mega wygodne i cieplutkie, ale tak ja podejrzewalam stopa się w nich trochę dusi po jakimś czasie. Ale i tak zadowolona jestem, tym bardziej, ze namówiłam TŻ żeby mi je sprezentował

Napaliłam się na tę czekoladę malina&migdały, ale to straszny bubel :/ Raz, że mleczna a ja wolę gorzkie, ale co ważniejsze to jest czekolada z -uwaga- "cząstkami malinowymi". Nie dość, że tych "cząstek" jest w składzie parę procent, to składają się one z 5% malin! Reszta to cukier glukozowo-fruktozowy, jabła i coś tam... Szkoda Acha, druga wersja jest z "cząstkami pomarańczowymi". Tia, dziękuję postoję.

kupiłam Lays'y Zgadnij Smak mięsne, ale bez szału. Dla mnie smakują jak paprykowe, dla TŻ jak pieczony kurczak, ale generalnie słabizna straszna. Wzięłam jeszcze ostre, ale to już TZ wam oceni jak zje ja takich pikantnych rzeczy jeść nie mogę.

Kupiłam też cienkopisy - tu też dojechały nowe opakowania- i ręczniki 2szt. za 7,99 bo już potrzebowałam wymienić w kuchni

Czy ktoś kupował rolki do ubrań? Ten klej jest jakiś sensowny czy nic nie zbiera z odzieży? Oplaca się bardzo za 7,99 trzy wkłady, ale nie wiem jak z jakością. Głównie chodzi mi o zimowy płaszcz - kocham go, ale strasznie obłazi włoskami :/

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2013-02-20 o 23:33
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 23:30   #1894
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

kupiłam Lays'y Zgadnij Smak mięsne, ale bez szału. Dla mnie smakują jak paprykowe, dla TŻ jak pieczony kurczak, ale generalnie słabizna straszna. Wzięłam jeszcze ostre, ale to już TZ wam oceni jak zje ja takich pikantnych rzeczy jeść nie mogę.
Mojemu Tż też nie za bardzo smakowały
Stary 2013-02-20, 23:32   #1895
anula3333
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
to wlasnie ja tak narzekałam, nawet do boku napisałam. To mi odpisali, że taka jest teraz nowa polityka sprzedaży
Cytat:
Też nie rozumiem tej "nowej polityki". Sprzedaż tych podgrzewaczy chyba im spadła, bo czasem naprawdę ciężko coś wyciągnąc i ludzie się nie męczą z tym i dają spokój.
Stary 2013-02-20, 23:36   #1896
koraalina8
Raczkowanie

Hej kochane!

A we Wrocławiu ktoś widział jeszcze kapciochy emu? Strasznie się na nie napaliłam a koło mnie nie ma

Jadłam deserek nowy z kaszy mannej o którym pisałyście - jak dla mnie mega słodki i nie do przełknięcia.

Ale za to pokochałam ostatnio jogurt Duo z musli. Są genialne!

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:

Czy ktoś kupował rolki do ubrań? Ten klej jest jakiś sensowny czy nic nie zbiera z odzieży? Oplaca się bardzo za 7,99 trzy wkłady, ale nie wiem jak z jakością. Głównie chodzi mi o zimowy płaszcz - kocham go, ale strasznie obłazi włoskami :/
Ja mam rolki z lidla - coś koło 14 zł kosztowły i jak zobaczyłam w biedrze za 8 to się lekko wkurzyłam.
Co do jakości - na ciemny płaszcz obleziony od białkego wełnianego szalika zużyłam trzy takie płaty taśmy z jednej rolki. W sumie nie wiem ile ich jest na jednej rolce, ale wydaje mi się że to całkiem ok. Te z biedronki pewnie podobne.
koraalina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 23:38   #1897
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez puszka_pandory Pokaż wiadomość
Czy ten jogurt jest gęsty czy rzadki?
raczej rzadki.
Stary 2013-02-20, 23:40   #1898
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koraalina8 Pokaż wiadomość

Ja mam rolki z lidla - coś koło 14 zł kosztowły i jak zobaczyłam w biedrze za 8 to się lekko wkurzyłam.
Co do jakości - na ciemny płaszcz obleziony od białkego wełnianego szalika zużyłam trzy takie płaty taśmy z jednej rolki. W sumie nie wiem ile ich jest na jednej rolce, ale wydaje mi się że to całkiem ok. Te z biedronki pewnie podobne.
Fajnie, że wspomniałyście o nich. Zapoluję na nie
Stary 2013-02-20, 23:41   #1899
klada
Zakorzenienie

A ja dziś kupiłam herbatę Lipton zieloną z mandarynką i pomarańczą. Zapach obłędny, ale smak nie urywa
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

klada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 23:53   #1900
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
A ja dziś kupiłam herbatę Lipton zieloną z mandarynką i pomarańczą. Zapach obłędny, ale smak nie urywa
tak jak chyba wszystkie Liptonowe piramidki... mnie biała z maliną też nie zachwyciła
Stary 2013-02-20, 23:56   #1901
laisla
Zakorzenienie

Cytat:

Mam te rolki, kiedyś dorwałam je nawet na wyprzedaży za 4,99, warto, szczególnie, że mam kociarnię w domu
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 23:58   #1902
klada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
tak jak chyba wszystkie Liptonowe piramidki... mnie biała z maliną też nie zachwyciła
Właśnie ten smak chciałam kupic, ale nie było
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Stary 2013-02-21, 00:00   #1903
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam, że mi posmakuje, bo bardzo lubię malinowe herbatki, ale ta z maliną niewiele miała wspólnego także ja nie polecam.
Stary 2013-02-21, 00:00   #1904
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Nie wiem czy była mowa na wątku o tej herbacie z Biedronki, ale ja ją uwielbiam
http://www.bangla.babyonline.pl/zdje...518_2_4447.jpg
Intensitea cytrynowo-pomarańczowa, dla mnie jest przepyszna
Ciężko mi jest trafić na herbatę która faktycznie smakowałaby tak jak jest napisane na opakowaniu. Kupiłam raz jakąś czereśniową, Irving chyba, pachniała przepięknie, spróbowałam - ohyda, praktycznie czereśni nie czuć :/ Tak samo Lipton z granatem, w ogóle go nie czuć. A ta herbata naprawdę świetnie smakuje pomarańczą, polecam Z tej serii kupiłam ostatnio śliwkową z cynamonem, też smaczna.

Edytowane przez darkdot
Czas edycji: 2013-02-21 o 00:01
darkdot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 00:03   #1905
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
A u mnie właśnie nie było mandarynkowej A ja ją kocham Nie mówię, że jest jakaś wybitna, ale bardzo mi posmakowała i jak na razie żadna inna jej nie pobiła

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
myślałam, że mi posmakuje, bo bardzo lubię malinowe herbatki, ale ta z maliną niewiele miała wspólnego także ja nie polecam.
Ta malinowa też mi nie smakuje, bardzo dziwna jest.
Stary 2013-02-21, 00:09   #1906
klada
Zakorzenienie

Ja ostatnią kupiłam tę:
http://www.udziewczyn.pl/QuickUserfi...szt%20pion.png

I zakochałam się w niej
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Stary 2013-02-21, 00:24   #1907
Karolina :-)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez darkdot Pokaż wiadomość
Nie wiem czy była mowa na wątku o tej herbacie z Biedronki, ale ja ją uwielbiam
http://www.bangla.babyonline.pl/zdje...518_2_4447.jpg
Intensitea cytrynowo-pomarańczowa, dla mnie jest przepyszna
Ciężko mi jest trafić na herbatę która faktycznie smakowałaby tak jak jest napisane na opakowaniu. Kupiłam raz jakąś czereśniową, Irving chyba, pachniała przepięknie, spróbowałam - ohyda, praktycznie czereśni nie czuć :/ Tak samo Lipton z granatem, w ogóle go nie czuć. A ta herbata naprawdę świetnie smakuje pomarańczą, polecam Z tej serii kupiłam ostatnio śliwkową z cynamonem, też smaczna.
Ja piję codziennie od wielu miesięcy z tej serii Intensitea "Słodką malinę" i też jestem nią zachwycona
Karolina :-) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 00:29   #1908
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez puszka_pandory Pokaż wiadomość
o.O a to ile Ty tego zjadasz??

Czy ten jogurt jest gęsty czy rzadki?
Heh, no często to tabliczkę dziennie, paczka czipsów 150gr też wrażenia na mnie nie robi ale na usprawiedliwienie dodam, że czekolada to głównie gorzka, ciastek czy innych batonów nie jadam i ogólnie prowadzę dość aktywny tryb życia te 2 rzeczy to w mojej diecie jedyne grzechy

a wy cały czas piszecie o tych zagadkowych laysach u mnie brak. po ile są w biedronie tak w ogóle? kilka dni temu chwyciłam w realu 3 w cenie 2 i za pakę niecałe 3zł wyszło wiem, że warzywne i ostre bym kupiła jeszcze nie raz no serowe też
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 00:47   #1909
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
U mnie od 3 tygodni stoi obudowa pieca i zlew w środku i na tym koniec
to tak jak u mnie, nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że w końcu ruszy
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 06:20   #1910
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Dokladnie nawet o tym ostatnio z moim w domu gadalismy,ze wszystkie sklepy a przynajmniej wiekszosc ma wyznaczone miejsce na takie przeceny i nic sie nie marnuje ludzie wszystko wykupia A tylko nasza biedroneczka taka bez pomyslunku
a nie jest czasem tak, że przeterminowaną żywność Biedronka oddaje producentowi?

---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ----------

Cytat:
Napisane przez koraalina8 Pokaż wiadomość
[/COLOR]

najbardziej opłaca się kupić te rolki w Ikei, 10m taśmy kosztuje 2.7 a 4 wkłady kosztują 8 zł Biedronkowe rolki mają chyba tylko 5m taśmy.
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 06:50   #1911
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Troche glupie to jego tlumaczenie bo jak Ja mam potzrebe kupic na dzisiejszy obiad np mieso mielone to raczej nie bede czekac az tam kiedys je przecenia bo bym z glodu umarla
Widac musial cos odpowiedziec i juz. Ja osobiscie sobie wogole nie przypominam przecen na produkty z krotka data
no tak ale np. jakbyś miała kupić mięso na następny dzień i mogłabyś poczekać do wieczora i np zapłacić 3-4 zł mniej to byś pewnie poczekała I nie tylko Ty, bo 80% z nas, więc może naprawdę im się nie opłacało... Zresztą rejonowa też kiedyś o tym wspominała

Cytat:
Dobra, dobra ja pracowałam z tak ubogą dziewczyną, ze potrafiła nawet taśmę za 1zł nabić dwa razy żeby sobie tę druga wziąć (sklep biurowo-papierniczy). Róóóóżni ludzie są, naprawdę.
no tak, ja wiem, że ludzie są różni ale bardziej mi chodzi o warunki, w jakich pracujemy. Wszędzie jest monitoring, przełożony ma prawo skontrolować nasze rzeczy przy wyjściu do domu, jeżeli zamykamy sklep w każdej chwili możemy mieć kontrolę chociażby ochrony. Co jakiś czas wypada nam kontrola wewnętrzna, gdzie przeglądany jest monitoring itp. Dlatego uważam, że nikt nie połasi się na trzy puszki tuńczyka
Stary 2013-02-21, 08:01   #1912
alamirka
Moderator

Cytat:
Ja kupiłam Egzotyczne owoce - dobre, ale mam wrazenie że za tydzień już nic nie bedzie ich czuć. Ja od czasu do czasu kupuję odświeżacz do... samochodu Tylko wtedy nie wyjmuje całego z opakowania, tylko wysuwam w folii po kawałeczku :

Co do tych zapachów, co z tego że one ładne i tanie jak "za chwilę" ich nie czuć. Kiedyś nakupowałam, wydawały mi się tanie i fajne, a tu taka dupa, nic to to nie warte na dłuższą metę. Z tydzień pachnie.

Co do rolek. Zawsze w domu mam jakies rolki, bo wszędzie pełno kociej sierści. Mam i z Biedronki i z Rossmanna. Z Rossmanna o niebo lepsze. Normalnie kosztują 5.99 za rolkę, lub za 2 uzupełniacze. Ale ja się w nie zaopatruję jak są w promocji za 2.99. Narobiłam ich zapasu na cały rok w tej cenie.
Ale i te z Biedronki nie są złe. Troszku mniej wydajne, mniej się lepią niz z rosska np, ale też zbiora brudek i pył, także spełnią swoją rolę.

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Miałam iść dzisiaj do Biedronki po kilka rzeczy z gazetki ze sprzataniem, ale weszłam wczoraj po 19 po same mleko a tam już gazetka wyłożona. Mało tego, już w połowie wykupiona, więc pewnie leżała od paru dni. a ja nie zaglądam teraz do biedro, to i nie wiedziałam. A tak się zarzekała kiedys Pani w sklepie że już porzucili te wcześniejsze wystawianie bo "zakaz" heh
Maciupcie zakupki poczyniłam:
- Vanish do firanek
- odkamieniacz
- chusteczki do okularów (niezłe!)
- chusteczki do prania, które mnie zdziwiły bo niby 20 sztuk, niby taniej niz w rossku ale na oapkowaniu napisali że do mocniej kolorowych ciuchów nalezy zużyć nawet 3 sztuki, do jasnych jedną. Rossmannowe nie mają takich wskazań, zatem biedronkowe mogą nie być tak wydajne, się okaże przy którymś praniu jak to wygląda

I wzięłam gourmeta dla kota, cena bardzo dobra wychodzi, ok 1.66 za puszkę, a to jedyne co raczy liznąć z mokrych. Całego też nie zje, tylko tknie, ale dokończą kotki spod okna, któe i tak dokarmiam. A mam ich 7, więc akurat

Dziś zatem nie idę
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 08:59   #1913
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

z B. jest fajny mrozony brokuł, ma ładne , duze te rozyczki, wczoraj mialam go w kotlecie

zblanszowalam 3 takie rozyczki wieksze, potem pokroilam, posypalam ciut sola i parmezanem i to zawinelam w rozbita piers z kurczaka, panierka i smakowe

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Troche glupie to jego tlumaczenie bo jak Ja mam potzrebe kupic na dzisiejszy obiad np mieso mielone to raczej nie bede czekac az tam kiedys je przecenia bo bym z glodu umarla
Widac musial cos odpowiedziec i juz. Ja osobiscie sobie wogole nie przypominam przecen na produkty z krotka data
ale ludzie duza mroza, ja np. malo co, mam zeberka moze na 2 zupy i tyle, nie wiem jakie to mieso kupuje nieraz, to strach to mrozic potem i sie jeszcze truc

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 09:00   #1914
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
Heh, no często to tabliczkę dziennie, paczka czipsów 150gr też wrażenia na mnie nie robi ale na usprawiedliwienie dodam, że czekolada to głównie gorzka, ciastek czy innych batonów nie jadam i ogólnie prowadzę dość aktywny tryb życia te 2 rzeczy to w mojej diecie jedyne grzechy

a wy cały czas piszecie o tych zagadkowych laysach u mnie brak. po ile są w biedronie tak w ogóle? kilka dni temu chwyciłam w realu 3 w cenie 2 i za pakę niecałe 3zł wyszło wiem, że warzywne i ostre bym kupiła jeszcze nie raz no serowe też
Chyba 2,60/125 albo 150 g

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ----------

najbardziej opłaca się kupić te rolki w Ikei, 10m taśmy kosztuje 2.7 a 4 wkłady kosztują 8 zł Biedronkowe rolki mają chyba tylko 5m taśmy.

Hm, nie zacytowalo mi wszystkich wiadomości o rolkach - dzięki za opinie. Teraz się zastanwiam między Ikeą a Rossmannem, zależy mi na mocnym kleju. Czy te z Ikei oprócz tego, że tanie to dobrze zbierają? Bo jak mam się namachać i zerwać 20 listków na jednym płaszczu to.... same rozumiecie
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 09:03   #1915
agateq
goniąca własny ogon..

Jagoda dzięki, wkopałabym się gdyby nie Ty

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 09:13   #1916
Wredonisia
Zadomowienie

GG do Wredonisia

Kupiłyście dyfuzor zapachowy z aktualnej oferty? W mojej B był jeden jedyny ostatni Drzewo Sandałowe, wolałabym inny, bo ten nie zachwyca.
No i ciasteczka Bonitki
Wredonisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 09:19   #1917
kalwinka
Zadomowienie

Cytat:
\
Hm, nie zacytowalo mi wszystkich wiadomości o rolkach - dzięki za opinie. Teraz się zastanwiam między Ikeą a Rossmannem, zależy mi na mocnym kleju. Czy te z Ikei oprócz tego, że tanie to dobrze zbierają? Bo jak mam się namachać i zerwać 20 listków na jednym płaszczu to.... same rozumiecie
te ikeowe nieźle, ostatnio po wizycie u weterynarza połowa sierści kota wylądowała na moim flauszowym płaszczu - po 4-5 listkach był czyściutki
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 09:19   #1918
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
z B. jest fajny mrozony brokuł, ma ładne , duze te rozyczki, wczoraj mialam go w kotlecie

zblanszowalam 3 takie rozyczki wieksze, potem pokroilam, posypalam ciut sola i parmezanem i to zawinelam w rozbita piers z kurczaka, panierka i smakowe
Też je ostatnio kupiłam i potwierdzam Duuuże te różyczki
Stary 2013-02-21, 09:26   #1919
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
no tak ale np. jakbyś miała kupić mięso na następny dzień i mogłabyś poczekać do wieczora i np zapłacić 3-4 zł mniej to byś pewnie poczekała I nie tylko Ty, bo 80% z nas, więc może naprawdę im się nie opłacało... Zresztą rejonowa też kiedyś o tym wspominała

no tak, ja wiem, że ludzie są różni ale bardziej mi chodzi o warunki, w jakich pracujemy. Wszędzie jest monitoring, przełożony ma prawo skontrolować nasze rzeczy przy wyjściu do domu, jeżeli zamykamy sklep w każdej chwili możemy mieć kontrolę chociażby ochrony. Co jakiś czas wypada nam kontrola wewnętrzna, gdzie przeglądany jest monitoring itp. Dlatego uważam, że nikt nie połasi się na trzy puszki tuńczyka
No ok ale nie uwierze,ze nagle wszyscy klienci pzrestaliby kupowac swieze produkty tylko przychodzili by wieczorem do sklepu i ustawiali sie w kolejce do miejsca z przecenami i nagle biedronce by spadly obroty przez to,ze wystawia pare przecenionych produktow Skoro inne sklepy tak robia ciagle i jakos to super funkcjonuje i przez to nie stracily na obrotach to czemu znowu B musi miec inny poglad na ta sprawe
Ja osobiscie w chwili gdy jestem w sklepie i cos jest przecenione to kupie ale nigdy bym nie chodzila specjalnie przed zamknieciem i specjalnie na to czatowala bo mam zbyt dalek No ale pewnie sa oosby ktore by tak robily tylka ja uwazam,ze to bylby dla nich dodatkowy zysk a nie strata bo ogolem maja duza sprzedaz wszystko zawsze ladnie im schodzi i jak np zostanie pare tacek miesa z krotka data to lepiej to wywalic niz sprzedac i zarobic tego nie pojme niestety
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 09:26   #1920
monikaw7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

125 g za 2,59
A ja wczoraj kupiłam za 3,85 nowy smak kruszynek - nazywają się pomarańczki. Są a kawałkami czekolady i pomarańczy. Jeszcze ich nie jadłam, ale pewnie będą mi smakować, bo ogólnie lubię kruszynki
A dziś kupiłam te chusteczki do prania, środek do czyszczenia pralki (miał ktoś, sprawdza się?) i książkę Kinga "Christine", bo jeszcze jej nie miałam w swojej kolekcji
monikaw7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości