|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo
Cytat:
Na wątku loczkowym są dziewczyny, które tak robią i jest ok, po prostu nie musisz ręcznie odgniatać
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A im więcej ćwiczę tym mam ochotę na więcej Ciekawe czy uda mi się schudnąć do 60 cm w talii o, albo 55, a w cycach 110. I do K.R.G. A w ogóle to oszustki z Was. Posmarowałam rano ręce kremem granatowym Isany i do teraz mi pięknie pachną ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#2524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2525 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pod gradobiciem pytań. Cytat:
![]() 2. Hegronem różowym. Jak coś cięższego do zmycia nałożę, to dwa razy myję. Cytat:
Przepiękne.
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Ha, zebys wiedziala!
![]() Jak pisalas tego posta to juz bylam PO Maly sie idealnie wstrzelil w termin wyliczony przez gina.Dziekujemy ![]() Cytat:
![]() Nie miala naolejowanych Za to miala przeczucie - naolejowala, umyla rano, a wieczorem ją zmogło
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-02-20 o 23:47 |
|
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
nafiyqa, jak tam?
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
pisze się razem ! Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-02-20 o 23:50 |
|
|
|
|
#2529 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoim postawie oltarzyk jak urosna do tylka ![]() Cytat:
Po calosci, po myciu same konce. Potem byla Vatika i oliwka Hipp, dawalm tez odrobine na dlugosc po myciu.Takoz uczynilam. BTW czy Tobie sie pusza wlosy? |
|||
|
|
|
#2530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dzidziuś? Przytulisz go ode mnie? A włoski były na pewno przepiękne w dniu "zmognięcia" ![]() U mnie też tak było, chociaż czasami coś zostawało tyle że u mnie prawie żaden żel nic nie dawał i sucharki miałam raz na ruski rok. tylko Joaśka Mrożąca dawała radę .
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() to bardzo miłe, że komuś podoba się moja czupryna, szczególnie biorąc pod uwagę, że nie brakuje też przeciwników długich włosów. W takim razie ostateczna decyzja - zapuszczanie do wysokości okolic bioder, a następnie równanie do pasa (ojjj no znaczy się do okolic "przedpupy", nooo, do końca pleców )
|
|
|
|
#2532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zobaczyłam Twój nick to mi zapachniało takim dziecięcym, pudrowo-babydreamowym zapachem ![]() Dzisiaj nic na noc nie nakładam i aż mi dziwnie z taką lekką kitką ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
BTW pas jest tam gdzie wcięcie w talii mniej więcej, o tutaj, chamsko poprawiam bo sama całe życie myślałam, że tam gdzie biodra
|
||
|
|
|
#2533 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
BTW ma ktoras faceta z dlugimi wlosami lub wlosomaniaka?
|
|
|
|
|
#2534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego w dalszej części tak dokładnie wyjaśniam o co mi chodzi ciężko mi nazwać tę część ciała - więc po prostu: koniec pleców
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i się wysmarowałam cała Isaną granatową teraz leżę i pachnę. O, i popijam Colę i świętuję... drugi dzień bycia dziewiętnastolatką
|
|
|
#2536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Olejuje" mu wloski oliwka BD ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
Ufff, zalaminowałam
![]() Wizualnie chyba mega różnicy nie ma. Może dlatego, że włosów nie mam jakoś strasznie zniszczonych i napuszonych? W każdym razie różnicę odczuwa moja głowa, włosy fajnie się sypią, więc się fajnie układają, są prostsze i przyjemniejsze w dotyku - takie lżejsze, choć na głowie jest jakby ciężej ![]() Póki co są trochę napuszone, ale czytałam w innym wątku, że zaraz po to jest całkiem normalne. Trochę bardziej liczyłam na zwiększenie połysku i gładkości, no ale. Może powinnam użyć odżywki po, a ja skromnie szamponikiem ![]() I wogóle, nie wiem czemu ale spodobały mi się włosy po zasuszeniu suszarką (z tą żelatyną oczywiście, a nie po zmyciu). Tak! One były tak fajnie sztywne i takie leciutkie przy tym, że aż miło było je "podrzucać" ręką ![]() :brzyda l:Teraz mogę w końcu pójść spać, więc życzę dobrej nocy |
|
|
|
#2538 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
kurdę w moim SP nie ma na 100%, same Kamille, Neutrogeny itp.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jakich przeciwników? chociaz fakt, dla mnie osobiście dobra długość to do talii, do pupy dla mnie już za długie.Cytat:
![]() a jak nazwałaś Szkraba? ![]() Moje włosy dzisiaj były przylizane ;( jutro je będę myła rypaczem -myślicie, że jest sens nakładania przed rypankiem oleju? A po odżywkę nakładać czy zostawić? |
|||||||
|
|
|
#2539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyściskaj maluszka porządnie.
|
|
|
#2540 |
|
Spaceroholiczka
|
Synkopa - co za włosy!
nafiyqa - gratulacje! Śniło mi się, że kolega cały czas zachwalał i dotykał moich włosów |
|
|
|
#2541 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Kurde, wczoraj w Rossie znowu na mnie patrzyły olejki alterry, szkoda mi je było opuszczać, powiedzcie mi żeby kupiła chociaż jeden bez wyrzutów sumienia... migdałowy już miałam i był fajny, i jest tańszy, ale może fajnie byłoby spróbować ten pomarańczowy, chociaż 23 zł.... a przecież mogłabym po prostu kupić winogronowy, bo też jeszcze nie miałam i może też byłby fajny i kupe tańszy do tego.... odradźcie mi najlepiej te alterry, że są fu i be, robią puch i ogólnie beznadzieja... poza tym wczoraj kupiłam silice, nie było humawitu, a silica 26 zł za 100tab., ja kupiłam niepełne opakowanie-80tab. za 21zł.
|
|
#2542 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
mój facet jest włosomaniakiem moich włosów
mam już za łopatki a on mówi że krótkie
|
#2544 | |
|
Spaceroholiczka
|
Pewnie tak, zawsze kiedy go widzę, jego komplementy jakoś bardziej mnie motywują
![]() Cytat:
Mój patrząc nawet na włosy długości do tyłka mówi, że KRÓTKIE...Melduję się z paczulowym olejkiem i jagodową banią. |
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2546 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może w przyszłtym tygodniu wrzucę fotę moich włosów Niestety chwilowo nie mam aparatu w domu (ahh te ferie;p), padł mi bluetooth w telefonie, a kabel mam w mieszkaniu w Krk Jak na złość Ale niedługo już będę mieć nowy telefon więc nie będzie takich problemów ;p ;p ;pA tak apropo - ma któraś z Was może Samsunga Galaxy S III mini? Jeśli tak, to jesteś z niego zadowolona?
|
|
|
|
|
#2547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie mnie ta 2 z przodu zdołowała... ale później już przechodzi I jeszcze spóźnione życzenia wszystkiego włosowego, zdania matury i dostania się na wymarzone studia
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
nafiyqa gratuluję
![]() synkopa ![]() redhair mój ma długie kręcioły, ma dłuższe włosie ode mnie ale włosomaniakiem nie jest. To ten typ co używa mydła, pasty do zębów i pianki do golenia i wsio ale czasem go dorwę to mu maseczkę jakąś rzucę na czuprynę, to się śmieje, że zabawkę sobie znalazłam
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro skończyłam z wiesiołkiem (
) to co polecacie teraz doustnie? Do wyboru: wit. B , drożdże, CP, skrzypokrzywa?
|
#2550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak będzie miał nasz włosomaniaczy królewicz na imię? Jak Ty się czujesz?Z bardzo rzadka i bardzo słabo Zwykle po 3 dniach i ciężkiej nocy![]() Cytat:
![]() Drożdże.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

<psychofanka stajl off>
Na wątku loczkowym są dziewczyny, które tak robią i jest ok, po prostu nie musisz ręcznie odgniatać 

o, albo 55, a w cycach 110. I do K.R.G. 

Maly sie idealnie wstrzelil w termin wyliczony przez gina.

Po calosci, po myciu same konce. Potem byla Vatika i oliwka Hipp, dawalm tez odrobine na dlugosc po myciu.

strasznie mnie ta 2 z przodu zdołowała... ale później już przechodzi