Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-20, 10:21   #1801
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Azzis znalazłam! Dokładnie to: http://mtoto-wangu.blogspot.de/2012/...ia-miesni.html

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 10:29   #1802
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 10:36   #1803
azzis
Zakorzenienie

Rosette witaj
Ja pamiętam większość z Was

Agatek czyli nie wiadomo tak na 100% czy można....bo ja też właśnie przeszperałam kiedyś neta (i własnie przez przypadek dowiedziałam się że mam rozszczep).
Jedni mówią, że nie wolno, inni że to pomoże...

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2013-02-20 o 10:38
azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 10:40   #1804
Gucia0987
Zakorzenienie

Witam się tylko, postaram się być wieczorem i Was poczytać.

Na razie wracam do pracy

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 12:05   #1805
*Agatek*
Zakorzenienie

Azzis dlatego skonsultowałabym to najpierw z lekarzem... ale pewnie też co lekarz to inna opinia

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 12:22   #1806
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Azzis poczytaj tu http://www.sfd.pl/-t900427.html przy koncu podlinkowany jest artykuł o treningu w ciąży i w połogu. Dziewczyna (autorka) ma niesamowitą wiedzę, jest fachowcem i praktykiem, to nie jest art na podstawie zlepku informacji z neta.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 13:27   #1807
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
nie zniechecam sie póki co...musze poprawic troche ta kondycje bo jak przyjdzie wiosna to ledwie sie doczłapie na dwór...wierze na słowo że bedzie lepiej

Katunia - pierwszy super

Marta- kciuki za lekarza
Dasz radę!

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
myszka_maj, ania20m, ktosia
SAMBA Adaś ma 3 latka, a Filipek 5,5 miesiąca

myszka_maj, ktosia86 Właśnie sobie przeglądam filmy z ćwiczeniami Chodakowskiej na Youtubie i ciekawi mnie, które treningi ćwiczycie, bo jest Skalpel, Turbo i jeszcze coś...Co Wy ćwiczycie?
No i zastanawiam się, czy mogę ćwiczyć te ćwiczenia, jeśli po ciąży mam rozszczep mięśni brzucha
Ćwiczę skalpel, bo na te podskoki i inne cuda w turbo i killerze nie mam miejsca A co do ćwiczeń przy rozszczepie to się niestety nie wypowiem.

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
pierwszy najładniejszy jak dla mnie

ja się boję ćwiczyć 3x w tyg, bo już tak próbowałam i rozleniwiłam się przez to, przekładałam ćwiczenia i przekładałam i byłam nie systematyczna teraz 21 dni za mną codziennych ćwiczeń, ale nie zmierzyłam się wcześniej, bo miary nie mogłam znaleźć, na szczęście teść znalazł i się zmierzyłam 18.02 marzy mi się killer, ale ciężkawi chyba muszę sobie ściągnąć i pomyśleć a mi chyba boczki zanikają, zdjęcia porównawcze zrobię 1 marca ale coś fałdki z brzucha- rościągniętej skóry po ciąży nie mogę się pozbyć No a waga stanęła na 63 i ani drgnie może jakbym całkowicie nie jadła słodyczy to by coś ruszyło...
(...)
Mnie się udaje pilnować tych 3 x w tygodniu, ćwiczę w poniedziałki, środy i piątki. We wtorki zumba, a w czwartki chcę pochodzić z mężem na siłownię.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 16:22   #1808
baja_86
Zakorzenienie

martucha dużo zdrowia dla Pata

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Chcialam sobie kupic jakis sweterek, narzutke
znalazlam cos takiego
co mysliscie?? któryś kupic?
kolor granat, capuccino lub czarny

http://moda.allegro.pl/narzutka-modn...990743248.html

http://moda.allegro.pl/super-asymetr...983640346.html

http://moda.allegro.pl/narzutka-swet...018530972.html
1 fajna, ale plecy mi się nie podobają, więc wybieram 3

Cytat:
Witam
Postanowiłam do Was zaglądnąć i zobaczyć co tu słychać (niestety nie było mnie wieczność....i pewnie mnie już nie pamiętacie...).
Widzę, że większość PM już dzieciata Super Nie ma nic piękniejszego niż dzieciaczki
U mnie przez ten czas (co mnie nie było) bywało różnie... W skrócie dorobiłam się już 2. dzieciaczków
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
witaj fajnie, że zajrzałaś
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 16:25   #1809
india83
Zakorzenienie

cześć laseczki

Na chwilke wpadłam, ale ostatnio jestem tak wykończona, że nawet przerwę od czytania sobie zrobiłam. Mam naprawdę za dużo pracy, jeden termin kolejny pogania, a ja juz nie wiem w co ręce włozyć.

Gucia wtedy co mi się śniłaś koszmaru nie miałam byłam u Ciebie w domu, zupełnie zaskoczona bo miałaś inaczej niż na zdjęciach, a ty mi wmawiałaś, że jest tak samo poza tym dałaś mi moje wakacyjne zdjęcia w różnych strojach kąpielowych haha

Marta dzięki szkolenia się udały, już obie grupy mam za sobą w sumie to nie była sama prezentacja tylko 6godzinne warsztaty, więc troszkę mnie energii kosztowały. Kolejne z nowym tematem w kwietniu, ale uczestnicy zadowoleni i oczekujacy na następne, więc chyba wyszło ok.

W walentynki mąż mnie calkowicie zaskoczył... wstałam rano, gdy jego juz nie było, a przy lapku stała zrobiona kawka i pudełko z biżuterią... miło mi się zrobiło, bo zupełnie sie nie spodziewałam. A po pracy wyruszyliśmy na obiad i później do kina "Poradnik pozytywnego myślenia". Na normalnie to raczej Walentynek nie obchodzimy.
Niestety wczoraj w pracy wypadł mi jeden nowy kolczyk i wypadło z niego oczko - mam nadzieję, że uwzględnią reklamacje.
Jak myslicie?

W weekend nocowali u nas znajomi i przy okazji wyruszyliśmy na miasting. Myślałam, że w post bedzie wszędzie drętwo i pusto, a tu imprezy pełną parą, więc przy okazji super się wybawilam

Zaraz postaram się Was nadrobić chociaż w jakiejś części
Stary 2013-02-20, 16:35   #1810
martucha84
Zakorzenienie

wrocilismy od lekarza
no wiec naszej pediatry nie ma...zmienila miasto... byla inna nie bardzo mnie to rajcowalo bo bylam u niej raz jak mlody byl maly no ale wyjscia nie bylo... okazalo sie ze jest nawet nawet.. poki co zostaniemy jak nie spasi to poszukamy nowego pediatry a szkoda bo tamta byla fantastyczna..
wiec tak atak jak nic, pogrtulowala nam szybkosci w podaniu pulmicortu dzieki temu uniknal zastrzykow. powiedziala ze jest juz starszy wiec sie dusic nie bedzie ale leki przyjmowac musi.. stwierdzila ze to typowa krtan bez astmy i oskrzeli.. ale ze to 4 atak (myslalam ze trzeci ona przejrzala ksiazeczke i 4) dostalismy skierowanie do alergologa zeby nam wypisal infromalcje zeby pulmicort byl tani..
i tyle... lek do konca tygodnia i juz..
taka nasza rzeczywistosc..
Stary 2013-02-20, 16:46   #1811
Ana***
Zakorzenienie

Marta kurcze zdrówka dla Patryczka, o by to się nie pogłębiało... Mojego męża chrześniak, lat 5 ostatnio miał jakiś atak, że się dusił, byli u neurologa i muszą uważać... gdyby nie usłyszeli, ze się dusi to koniec tyle, ze nie kaszlał mocno...

Kliwia ja łykałam małże (http://vita-centrum.pl/51-flexistrong.html) i piłam flexigel (http://vita-centrum.pl/suplementy-di...-flexigel.html)... takie środki nie z apteki, ale skuteczne, niestety drogie - choć my i tak kupiliśmy taniej niż na tej stronie, bo taki facet u nas sprzedaje.

Azzis witaj! Miło Cię widzieć gratuluje pociech
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 16:50   #1812
bzyczka1
Zakorzenienie

Samba co to za wyjazd na dwa miesiące o którym mowa na fb??

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 17:50   #1813
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
cześć laseczki

Na chwilke wpadłam, ale ostatnio jestem tak wykończona, że nawet przerwę od czytania sobie zrobiłam. Mam naprawdę za dużo pracy, jeden termin kolejny pogania, a ja juz nie wiem w co ręce włozyć.

Gucia wtedy co mi się śniłaś koszmaru nie miałam byłam u Ciebie w domu, zupełnie zaskoczona bo miałaś inaczej niż na zdjęciach, a ty mi wmawiałaś, że jest tak samo poza tym dałaś mi moje wakacyjne zdjęcia w różnych strojach kąpielowych haha

Marta dzięki szkolenia się udały, już obie grupy mam za sobą w sumie to nie była sama prezentacja tylko 6godzinne warsztaty, więc troszkę mnie energii kosztowały. Kolejne z nowym tematem w kwietniu, ale uczestnicy zadowoleni i oczekujacy na następne, więc chyba wyszło ok.

W walentynki mąż mnie calkowicie zaskoczył... wstałam rano, gdy jego juz nie było, a przy lapku stała zrobiona kawka i pudełko z biżuterią... miło mi się zrobiło, bo zupełnie sie nie spodziewałam. A po pracy wyruszyliśmy na obiad i później do kina "Poradnik pozytywnego myślenia". Na normalnie to raczej Walentynek nie obchodzimy.
Niestety wczoraj w pracy wypadł mi jeden nowy kolczyk i wypadło z niego oczko - mam nadzieję, że uwzględnią reklamacje.
Jak myslicie?

W weekend nocowali u nas znajomi i przy okazji wyruszyliśmy na miasting. Myślałam, że w post bedzie wszędzie drętwo i pusto, a tu imprezy pełną parą, więc przy okazji super się wybawilam

powinni, koleżanka reklamowała tak pierścionek po tygodniu noszenia

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wrocilismy od lekarza
no wiec naszej pediatry nie ma...zmienila miasto... byla inna nie bardzo mnie to rajcowalo bo bylam u niej raz jak mlody byl maly no ale wyjscia nie bylo... okazalo sie ze jest nawet nawet.. poki co zostaniemy jak nie spasi to poszukamy nowego pediatry a szkoda bo tamta byla fantastyczna..
wiec tak atak jak nic, pogrtulowala nam szybkosci w podaniu pulmicortu dzieki temu uniknal zastrzykow. powiedziala ze jest juz starszy wiec sie dusic nie bedzie ale leki przyjmowac musi.. stwierdzila ze to typowa krtan bez astmy i oskrzeli.. ale ze to 4 atak (myslalam ze trzeci ona przejrzala ksiazeczke i 4) dostalismy skierowanie do alergologa zeby nam wypisal infromalcje zeby pulmicort byl tani..
buziaki i dużo zdrowia dla Pata

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 18:30   #1814
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
co do cwiczen z chodakowska. zmotywowana wczoraj pewnym zdjeciem w K. wlaczylam sobie skalpela i cwiczylam. niestty po polowie padlam jak kloda ze zmeczenia na dywan na co moj kochany synek przyniosl mi swoja podusie kolderke i przyklryl mnie na tym dywanie mowiac "ciii mama aa" i dla mi buziaka hahaha

azzis wow milo cie widziec ja cie pamietam. gratulacje dzieciaczkow
Ale masz dobrze wychowane dziecko, a jakie uczynne

Cytat:
Witam
Postanowiłam do Was zaglądnąć i zobaczyć co tu słychać (niestety nie było mnie wieczność....i pewnie mnie już nie pamiętacie...).
Widzę, że większość PM już dzieciata Super Nie ma nic piękniejszego niż dzieciaczki
U mnie przez ten czas (co mnie nie było) bywało różnie... W skrócie dorobiłam się już 2. dzieciaczków

Cześć

Cytat:
cześć laseczki

Jak myslicie?

Powinni Ci uznać w końcu oczko było źle zamotowane. Chyba, że coś po tym kolczyku przejechało

Marta - zdrówka dla małego.

Katunia - pierwsza najlepsza, ale wolałabym "pomacać" bo kupiłam kiedyś bolerko z Allegro z podobnego materiału i niestety nadawało się do wyrzucenia po praniu.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 19:15   #1815
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

tak myslalam ze gdzies zaginelas D ciesze sie ze walentynki udane ze mazzaskoczyl i ze weekend fajny
mam nadzieje ze szkolenia beda mijac bezproblemowo

Cytat:
Witam
fajnie cie widziec

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
martucha nie wiem czy bym chciała sn, nie wiem na co bym miała się nastawić, bo jedni wspominają sn dobrze inni źle, ja natomiast wspominam źle czas po cc, więc nie wiem czy wybrałabym ten sam szpital
bo z reguly jest takze przy sn meczysz sie wczesniej a jak dostajesz dziecko to cie juz nic nie boli (tzn moze bolec w miejcu pekniecia szycia etc.. ale nie zawsze) a przy cc boli cie mega pozniej... a mimo wszystsko potem tez moze cie bolec blizna etc..
wszystko zalezy.. ja tam mialam znieczulenie i sn zle nie wspominam moze jakies pol godziny wstawiania sie ale to to nie.. a potem polog super.. ale wiem ze byly laski ktore polog wspominaly tragicznie bo byly mocno poszyte i szwy ich ciagnely..

dziekuje za cieple slowa dotyczace mlodego...
gdyby nie swist i kaszel nie uwierzylabym ze chory.. szaleje ja zawsze, obiad musial ze mna zrobic kolacje tez.. ehs bedzie kucharz jak nic
Stary 2013-02-20, 19:44   #1816
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
tak myslalam ze gdzies zaginelas D ciesze sie ze walentynki udane ze mazzaskoczyl i ze weekend fajny
mam nadzieje ze szkolenia beda mijac bezproblemowo

fajnie cie widziec

bo z reguly jest takze przy sn meczysz sie wczesniej a jak dostajesz dziecko to cie juz nic nie boli (tzn moze bolec w miejcu pekniecia szycia etc.. ale nie zawsze) a przy cc boli cie mega pozniej... a mimo wszystsko potem tez moze cie bolec blizna etc..
wszystko zalezy.. ja tam mialam znieczulenie i sn zle nie wspominam moze jakies pol godziny wstawiania sie ale to to nie.. a potem polog super.. ale wiem ze byly laski ktore polog wspominaly tragicznie bo byly mocno poszyte i szwy ich ciagnely..

dziekuje za cieple slowa dotyczace mlodego...
gdyby nie swist i kaszel nie uwierzylabym ze chory.. szaleje ja zawsze, obiad musial ze mna zrobic kolacje tez.. ehs bedzie kucharz jak nic
zdrówka dla juniora!

wyobrażasz sobie Marta- leżysz sobie na kanapie po pracy a Pat za jakies 15 lat mówi "Mamuś, ugotowałem Ci obiadek"
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 19:47   #1817
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gold Jaki model x-landera?
nie znam się, ale znlazłam dwa na ceneo które wyglądają jak mój. Na gondli jest napis Carbon, nie wiem czym się różnią te wózki z linków, bo koła mają takie same co mój

http://www.ceneo.pl/1973540#tab=reviews_scroll
http://www.ceneo.pl/17904302

Dzieki za odpowiedź o te ćwiczenia przed porodem

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Co do gardla to u mnie to na bank byla jakas chwilowa infekcja, nic powaznego...

10 kg to jest nic ja marze o tym zeby tylko tyle przytyc ale to jest chyba nierealne... w ogole jak podalas wymiary w pepku to sie zmierzylam i ja mam chyba tylko 6 cm mniej ale ja w ogole jestem szeroka w tym miejscu...zawsze bylam bo jestem grubokoscista hahah wiec w ogole masakra....
to dobrze, że Ci przeszło
no ja sobie zakładałam na wstępie że max do 70 kg dobiję... to jeszcze tylko 4 kg mogę a10 tygodni przede mną

Cytat:
maz pewnie by chcial, ale dobrze znosi ta sytuacje, wie ze dla mnie w chwili obecnej to zadna frajda... kurde w zwiazku przeciez nie chodzi tylko o seks
mam nadzieje ze niedlugo mi przejdzie bo seks to mi sie sni juz po nocach, ale "na jawie" zupelnie nie mam ochoty hahahah
ja też tak miałam, że śnił mi się sex a w realu nie miałam ochoty
my na szczęście nie mieliśmy zakazu od gina, ale przez pierwsze miesiące to na sex miałam ochotę i siłe tylko w weekendy a tak to o 20 już zasypiałam, albo wymiotowałam teraz już jest trochę lepiej na szczęcie mój tż to rozumiał

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
zaproszonych gości miałam 10 osób, i nas w domu jest nas razem z Kubą i Zuzią 10 osób więc na 20 osób było razem z Kubą i Zuzią
Najlepsze było losowanie, skubany wybrał różaniec i kieliszek
troche nie wyrażne zdj ale tylko takie mam.
będzie pobożny ale nie święty

Cytat:
Mam wreszcie wyniki holtera moje cisnienie super w porzadku takze jestem zdrowa jak rydz
to dobrze

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Myślę, że to jest wielka sztuka, żeby po urodzeniu dziecka pamiętać, że nie jest się tylko rodzicem ale przede wszystkim jest się mężem/żoną. Przynajmniej ja tak to widzę.
tak samo myślę takie słowa pamietam jeszcze z nauk przedmałzeńskich. My,ślę że nawet w ciąży trzeba o tym pamietać, bo już teraz czasami się łapię że tylko o dziecku mogłabym rozmawiać.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
dziewczyny czy mozecie mi polecic jakis specyfik na stawy? jest kilka na rynku ale nie wiem co wybrac.
Jak wchodze po schodach to mi tak kolano trzeszczy i chrupie, ze az sama sie dziwie ze to z mojej nogi takie odglosy.
mój maż używał Flexusa i mu przeszło po paru miesiacach- a lekarze kwalifikowali go do zabiegu i zastrzyków (blokad) oczywiście dbał też o siebie, zmienił dietę, wykonywała lekkie ćwiczenia

Cytat:
Witam
Azzis gratuluję rodzinki bardzo fajne imiona wybraliscie dla chłopców zagladaj częściej

Cytat:
cześć laseczki
napisze krótko WOW

Dopadło mnie spanie w ciagu dnia. W nocy synek mnie budzi. Do niedawna jak czytałam, że dziecko tak kopnęło ze aż zabolało to nie mogłam sobie tego wyobrazić... teraz juz mogę. Mały często przebiera nózkami, albo kręci się na wszystkie strony no czad w piątek idziemy na sesję i z tej okazji kupiłam sobie brzoskwiniowy lakier do paznokci i różową szminkę

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 19:57   #1818
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
p.s.wrzuce do klubu cobys nie zguila
dziękuję dobra kobieto!

jaką masz formę do tarty? Bo juz od jakiegoś czasu chce sobie kupić i nadal nie mam bo nie umiem się zdecydować.

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Byłam na zumbie, po 1,5 m-ca przerwy. Szczerze to myślałam, że po takiej przerwie to padnę na glebę w połowie i przyjedzie po mnie dźwig. I jakież było moje zaskoczenie, że dałam radę I to bez najmniejszego problemu. Jednak ćwiczenia z Chodakowską coś dają Może nie tyle kondycyjnie, ale mięśnie więcej zniosą
mnie ćwiczenia z Ewką dają bardzo wiele! Czułam się bardzo dobrze, ciało zrobiło się zdecydowanie jędrniejsze i schudłam. A co więcej już od prawie 2 m-cy nie ćwiczę, a ciało nadal wygląda nieźle i przede wszystkim dalej trzymam wagę

oby do marca i wracam do ćwiczeń

Cytat:
Patowi zaczyna sie atak... jak w zeszlym roku.. koniec lutego... potem poczatek wrzesien... i znowu luty k u rwa!!!!!
po porostu ja wiedzialam ze to sie tak skonczy... 3 dni kataru i ozdrowienie.. rano czerwone poliki.. po paru godzinach delikatny kaszel.. i juz czulam ze cos bedzie... po drzemce juz chrypa i swist przy oddechu....
k urw a k urw a ku rw a k ur wa zaczyna kaszlec coraz mocniej...
pulmicord do akcji...
biedactwo! Trzymajcie się!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Chcialam sobie kupic jakis sweterek, narzutke
znalazlam cos takiego
co mysliscie?? któryś kupic?
kolor granat, capuccino lub czarny

http://moda.allegro.pl/narzutka-modn...990743248.html

http://moda.allegro.pl/super-asymetr...983640346.html

http://moda.allegro.pl/narzutka-swet...018530972.html
szczerze powiedziawszy żadna mnie nie urzekła, ale jak już to 1 albo 2.

Cytat:
dziewczyny czy mozecie mi polecic jakis specyfik na stawy? jest kilka na rynku ale nie wiem co wybrac.
Jak wchodze po schodach to mi tak kolano trzeszczy i chrupie, ze az sama sie dziwie ze to z mojej nogi takie odglosy.

slyszalam tez od znajomej o specyfiku dla zwierzat, ktory ma inna zawartosc kwasu hialuronowego niz ten sam specyfik dla ludzi, i dziala efektywniej niz ten ludzki - ciekawe.... ale nie pamietam nazwy.... :/
w tym temacie nie pomogę

Cytat:
Witam
witaj! Gratuluję drugiego dzieciaczka!

Cytat:
co do cwiczen z chodakowska. zmotywowana wczoraj pewnym zdjeciem w K. wlaczylam sobie skalpela i cwiczylam. niestty po polowie padlam jak kloda ze zmeczenia na dywan na co moj kochany synek przyniosl mi swoja podusie kolderke i przyklryl mnie na tym dywanie mowiac "ciii mama aa" i dla mi buziaka hahaha

azzis wow milo cie widziec ja cie pamietam. gratulacje dzieciaczkow
brawo za zmotywowanie się! nie zniechęcaj się! z dnia na dzień będzie coraz lepiej!!! Zobaczysz!

Mały super!

Cytat:
azis no pieknie,!! witam witam
z sentymentu do nas zajrzalas? hihih
wow, jestes jedyna w naszym gronie z dwojka dzieci Gratuluje.
no chyba nie jedyna domiks i Maggie mają dwójkę no i Strippi na dniach będzie miała

Cytat:
cześć laseczki

Jak myslicie?

brawa dla męża!

super, że weekend udany! U nas imprezy po staremu

sen fajny! - zapraszam!

Cytat:
wrocilismy od lekarza
brawa dla Was za szybką reakcję!!!! Mam nadzieje, że szybko Patryk poczuje się lepiej!

Witajcie,

dzisiaj miałam ciężki dzień. Niestety wyniki nie do końca są po mojej myśli ehs! A myślałam, ze wszystko sie pięknie uda! No ale trzeba iść do dalej

wczoraj była u nas znajoma, bożzzzzz wino, piwo - bawiliśmy się świetnie do 2 nad ranem tylko wstawało się gorzej ale warto było!

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Gold pochwalisz się zdjęciami z sesji?

Bardzo szybko mi ta Twoja ciąża leci - aż nie do wiary!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 20:28   #1819
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Marta zdrówka dla Pata.

India brawa dla męża.

Azzis witaj i gratulacje dzieciaczków.

Gold ja mam xa - ma on wszystkie koła pompowane, ten model xa pierwsze (przednie) ma piankowe.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 20:42   #1820
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Gold pochwalisz się zdjęciami z sesji?

Bardzo szybko mi ta Twoja ciąża leci - aż nie do wiary!
jak będziecie chciały mi też szybko leci

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gold ja mam xa - ma on wszystkie koła pompowane, ten model xa pierwsze (przednie) ma piankowe.
mój też ma wszystkie pompowane... chyba podobno jest ciężki... ale mega wygodny dla mamy i dziecka

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 20:45   #1821
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gold to w takim razie musisz mieć xa (ten co ja). baaardzo jestem z niego zadowolona.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 06:40   #1822
azzis
Zakorzenienie

Scio natknęłam się kiedyś właśnie na tamto forum (szkoda, że zdjęcia widoczne tylko dla zalogowanych).

Maggie ma dwójkę ? Super!

Cześć

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 07:21   #1823
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Marta biedy Pat a co mu właściwie jest?

Ja się wczoraj zszargałam na siłowni. Nadal jetem jedyną babką ale sporo facetów mówi mi już część

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-21, 07:28   #1824
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Samba co to za wyjazd na dwa miesiące o którym mowa na fb??
kolejna gra fb ta akcja z rakiem piersi jak co roku...miesiac urodzin to miejsce gdzie jedziesz a dzien na jak dlugo haha szkoda ze to nie prawda

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Marta biedy Pat a co mu właściwie jest?

Ja się wczoraj zszargałam na siłowni. Nadal jetem jedyną babką ale sporo facetów mówi mi już część
juz po silowni? Ja dopiero sie obudzilam, zjadlam sniadanko i teraz zbieram sily by podniesc sie z lozka
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 07:50   #1825
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
kolejna gra fb ta akcja z rakiem piersi jak co roku...miesiac urodzin to miejsce gdzie jedziesz a dzien na jak dlugo haha szkoda ze to nie prawda

juz po silowni? Ja dopiero sie obudzilam, zjadlam sniadanko i teraz zbieram sily by podniesc sie z lozka
wczoraj byłam.
dzis sie jeszcze z Agatą wylegowujemy w łóżku

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-21, 07:55   #1826
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
wczoraj byłam.
dzis sie jeszcze z Agatą wylegowujemy w łóżku
aaaa kurde nawet juz czytac ze zrozumieniem nie umiem masakra...czytam na komorce wiec moze to dlatego mi sie przeoczylo, ale nawet popatrzylam czy aby na pewno dzis to napisalas haha
Stary 2013-02-21, 08:00   #1827
bzyczka1
Zakorzenienie

Samba już wiem ale pierwsza myśl była taka "że co??? na dominikanę i to na 2 miesiące?? oszalała??!!"

Ostatnio mówiłam że znalazłam jedną piątkę?? to wczoraj wypatrzyłam drugą i to tak smiesznie bo jedną ma na dole po lewej stronie a drugą na górze po prawej

My same w domu drugi dzień, bo Tż ma dobówki w polu a u nas zima w pełni...przyjedzie taki sopelek do domu

Nasz skarb

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-21, 08:09   #1828
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Samba już wiem ale pierwsza myśl była taka "że co??? na dominikanę i to na 2 miesiące?? oszalała??!!"

Ostatnio mówiłam że znalazłam jedną piątkę?? to wczoraj wypatrzyłam drugą i to tak smiesznie bo jedną ma na dole po lewej stronie a drugą na górze po prawej

My same w domu drugi dzień, bo Tż ma dobówki w polu a u nas zima w pełni...przyjedzie taki sopelek do domu
haha dobrze ze sie nie urodzilam np 30 bo w 30 miesiecy na dominikanie nikt by raczej nie uwierzyl haha przerabane ma ten twoj maz....nie da on rady sie przeniesc do sluzby biurowej?
Stary 2013-02-21, 08:10   #1829
śliweńka
Zakorzenienie

bzyczka TŻ kuzyn na poligonie gdzieś pod Poznaniem, sopelki w tą zimę same w wojsku

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 08:13   #1830
bzyczka1
Zakorzenienie

Samba no co ty, gdzie do biura...tam to tylko żony żołnierzy wyższych stopniem ale tż ma już pewne plany ale póki co ciiii

Śliwieńko mój poligonował cały wrzesień i początek października ale zaraz znowu poligon maja mieć :/ w marcu jakoś mają zapowiedziany już :/
U nas strasznie śnieg sypie już 3 dzień z krótkimi (30min) przerwami :/ współczuję im w tym polu. W zeszłym tygodniu też w polu siedzieli to śniadanie (konserwy i batonik) dostali dopiero o 14!!!!!

Nasz skarb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości