![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Azzis znalazłam! Dokładnie to: http://mtoto-wangu.blogspot.de/2012/...ia-miesni.html
#1802 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Rosette witaj
![]() Ja pamiętam większość z Was ![]() Agatek czyli nie wiadomo tak na 100% czy można....bo ja też właśnie przeszperałam kiedyś neta (i własnie przez przypadek dowiedziałam się że mam rozszczep). Jedni mówią, że nie wolno, inni że to pomoże...
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2013-02-20 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Witam się tylko, postaram się być wieczorem i Was poczytać.
![]() Na razie wracam do pracy ![]()
#1805 |
Zakorzenienie
|
Azzis dlatego skonsultowałabym to najpierw z lekarzem... ale pewnie też co lekarz to inna opinia
![]()
#1806 |
Zakorzenienie
|
Azzis poczytaj tu http://www.sfd.pl/-t900427.html przy koncu podlinkowany jest artykuł o treningu w ciąży i w połogu. Dziewczyna (autorka) ma niesamowitą wiedzę, jest fachowcem i praktykiem, to nie jest art na podstawie zlepku informacji z neta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | ||
Zakorzenienie
|
martucha dużo zdrowia dla Pata
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
cześć laseczki
![]() Na chwilke wpadłam, ale ostatnio jestem tak wykończona, że nawet przerwę od czytania sobie zrobiłam. Mam naprawdę za dużo pracy, jeden termin kolejny pogania, a ja juz nie wiem w co ręce włozyć. Gucia wtedy co mi się śniłaś koszmaru nie miałam ![]() ![]() Marta dzięki szkolenia się udały, już obie grupy mam za sobą ![]() W walentynki mąż mnie calkowicie zaskoczył... wstałam rano, gdy jego juz nie było, a przy lapku stała zrobiona kawka i pudełko z biżuterią... miło mi się zrobiło, bo zupełnie sie nie spodziewałam. A po pracy wyruszyliśmy na obiad i później do kina "Poradnik pozytywnego myślenia". Na normalnie to raczej Walentynek nie obchodzimy. Niestety wczoraj w pracy wypadł mi jeden nowy kolczyk i wypadło z niego oczko - mam nadzieję, że uwzględnią reklamacje. Jak myslicie? W weekend nocowali u nas znajomi i przy okazji wyruszyliśmy na miasting. Myślałam, że w post bedzie wszędzie drętwo i pusto, a tu imprezy pełną parą, więc przy okazji super się wybawilam ![]() Zaraz postaram się Was nadrobić chociaż w jakiejś części ![]()
#1810 |
Zakorzenienie
|
wrocilismy od lekarza
no wiec naszej pediatry nie ma...zmienila miasto... byla inna nie bardzo mnie to rajcowalo bo bylam u niej raz jak mlody byl maly no ale wyjscia nie bylo... okazalo sie ze jest nawet nawet.. poki co zostaniemy jak nie spasi to poszukamy nowego pediatry a szkoda bo tamta byla fantastyczna.. wiec tak atak jak nic, pogrtulowala nam szybkosci w podaniu pulmicortu dzieki temu uniknal zastrzykow. powiedziala ze jest juz starszy wiec sie dusic nie bedzie ale leki przyjmowac musi.. stwierdzila ze to typowa krtan bez astmy i oskrzeli.. ale ze to 4 atak (myslalam ze trzeci ona przejrzala ksiazeczke i 4) dostalismy skierowanie do alergologa zeby nam wypisal infromalcje zeby pulmicort byl tani.. i tyle... lek do konca tygodnia i juz.. taka nasza rzeczywistosc..
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Marta kurcze zdrówka dla Patryczka, o by to się nie pogłębiało... Mojego męża chrześniak, lat 5 ostatnio miał jakiś atak, że się dusił, byli u neurologa i muszą uważać... gdyby nie usłyszeli, ze się dusi to koniec
![]() Kliwia ja łykałam małże (http://vita-centrum.pl/51-flexistrong.html) i piłam flexigel (http://vita-centrum.pl/suplementy-di...-flexigel.html)... takie środki nie z apteki, ale skuteczne, niestety drogie - choć my i tak kupiliśmy taniej niż na tej stronie, bo taki facet u nas sprzedaje. Azzis witaj! Miło Cię widzieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Samba co to za wyjazd na dwa miesiące o którym mowa na fb??
![]()
![]() |
#1813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1814 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cześć ![]() Cytat:
![]() Marta - zdrówka dla małego. Katunia - pierwsza najlepsza, ale wolałabym "pomacać" bo kupiłam kiedyś bolerko z Allegro z podobnego materiału i niestety nadawało się do wyrzucenia po praniu.
![]() |
#1815 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje ze szkolenia beda mijac bezproblemowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wszystko zalezy.. ja tam mialam znieczulenie i sn zle nie wspominam moze jakies pol godziny wstawiania sie ale to to nie.. a potem polog super.. ale wiem ze byly laski ktore polog wspominaly tragicznie bo byly mocno poszyte i szwy ich ciagnely.. dziekuje za cieple slowa dotyczace mlodego... gdyby nie swist i kaszel nie uwierzylabym ze chory.. szaleje ja zawsze, obiad musial ze mna zrobic kolacje tez.. ehs bedzie kucharz jak nic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobrażasz sobie Marta- leżysz sobie na kanapie po pracy a Pat za jakies 15 lat mówi "Mamuś, ugotowałem Ci obiadek" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | ||||||||
Zakorzenienie
|
nie znam się, ale znlazłam dwa na ceneo które wyglądają jak mój. Na gondli jest napis Carbon, nie wiem czym się różnią te wózki z linków, bo koła mają takie same co mój
![]() http://www.ceneo.pl/1973540#tab=reviews_scroll http://www.ceneo.pl/17904302 Dzieki za odpowiedź o te ćwiczenia przed porodem ![]() Cytat:
![]() no ja sobie zakładałam na wstępie że max do 70 kg dobiję... to jeszcze tylko 4 kg mogę ![]() Cytat:
![]() my na szczęście nie mieliśmy zakazu od gina, ale przez pierwsze miesiące to na sex miałam ochotę i siłe tylko w weekendy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dopadło mnie spanie w ciagu dnia. W nocy synek mnie budzi. Do niedawna jak czytałam, że dziecko tak kopnęło ze aż zabolało to nie mogłam sobie tego wyobrazić... teraz juz mogę. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |||||||||
Zakorzenienie
|
dziękuję dobra kobieto!
![]() jaką masz formę do tarty? Bo juz od jakiegoś czasu chce sobie kupić i nadal nie mam bo nie umiem się zdecydować. Cytat:
![]() oby do marca i wracam do ćwiczeń ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mały super! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super, że weekend udany! U nas imprezy po staremu ![]() sen fajny! - zapraszam! ![]() Cytat:
Witajcie, dzisiaj miałam ciężki dzień. Niestety wyniki nie do końca są po mojej myśli ![]() ![]() wczoraj była u nas znajoma, bożzzzzz wino, piwo - bawiliśmy się świetnie do 2 nad ranem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Gold pochwalisz się zdjęciami z sesji? ![]() Bardzo szybko mi ta Twoja ciąża leci - aż nie do wiary!
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Marta zdrówka dla Pata. India brawa dla męża. Azzis witaj ![]() Gold ja mam xa - ma on wszystkie koła pompowane, ten model xa pierwsze (przednie) ma piankowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Gold to w takim razie musisz mieć xa (ten co ja). baaardzo jestem z niego zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Scio natknęłam się kiedyś właśnie na tamto forum (szkoda, że zdjęcia widoczne tylko dla zalogowanych).
Maggie ma dwójkę ? Super! ![]() Cześć ![]()
#1823 |
Zakorzenienie
|
Marta biedy Pat
![]() Ja się wczoraj zszargałam na siłowni. Nadal jetem jedyną babką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
kolejna gra fb
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis sie jeszcze z Agatą wylegowujemy w łóżku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
aaaa kurde nawet juz czytac ze zrozumieniem nie umiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Samba już wiem
![]() ![]() Ostatnio mówiłam że znalazłam jedną piątkę?? to wczoraj wypatrzyłam drugą i to tak smiesznie ![]() ![]() My same w domu drugi dzień, bo Tż ma dobówki w polu a u nas zima w pełni...przyjedzie taki sopelek do domu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
bzyczka TŻ kuzyn na poligonie gdzieś pod Poznaniem, sopelki w tą zimę same w wojsku
![]()
#1830 |
Zakorzenienie
|
Samba no co ty, gdzie do biura...tam to tylko żony żołnierzy wyższych stopniem
![]() ![]() Śliwieńko mój poligonował cały wrzesień i początek października ale zaraz znowu poligon maja mieć :/ w marcu jakoś mają zapowiedziany już :/ U nas strasznie śnieg sypie już 3 dzień z krótkimi (30min) przerwami :/ współczuję im w tym polu. W zeszłym tygodniu też w polu siedzieli to śniadanie (konserwy i batonik) dostali dopiero o 14!!!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.