|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Monka to prawda czas tak szybko leci że nawet się nie zdążymy obrócić i już nam dzieci z domu wyjdą
ja własnie nie chcę tego widzieć że moje dzieci są coraz starsze ,nawet w tym starszym ciągle widzę dziecko i boję się czy sobie poradzi Gdzie ten film oglądałaś? jaki to tytuł. Byłam w Oświęcimiu , najbardziej w pamięć mi zapadła sterta malutkich bucików ,była to ogromna sterta i obok druga taka sama okulary ,zabawki straszne to wszystko ![]() PoP Pewnie jakbyś już została tym europosłem to nawet jakbys chciała coś zrobić to by Ci po prostu nie dali , nie miałabyś szans się wybić ,w każdym razie czekałaby Cię ciężka walka Koglus wracasz do polski? zawsze się dziwię że ludzie którzy się zdecydowali,odważyli wyjechać i ułożyli sobie już tam życie ,wracają. Ja się nie potrafię zdobyć na to żeby rzucić wszystko tu i wyjechać ,jednak jeśli już bym się zdecydowała to wiem na pewno ,już bym nie wróciła ,bo lepiej to już tu u nas nie będzie Chcemy jechać na Syberiadę , mam nadzieję że w końcu się wybierzemy do tego kina ,chyba w sobotę ,chcę to zobaczyć ,moi dziadkowie przeżyli zsyłkę na Sybir ,moja ciotka z wujkiem(rodzeństwo ojca). Ruscy to chyba jeszcze gorsi byli niż niemcy. |
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zosia przynajmnie już z rok temu cięła nozyczkami. W przedszkolu jest jednym z nieczlicznych dzieci które dobrze trzymają nożyczki i w miare ładnie wycinają.U Zosi w grupie dzieci kredkami nie potrafią malować a co dopiero wycinać nożyczkami Libra ja nie mam pomysłu na siebie, nie wiem co bym chciała robić i tu jest problem.
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Moja tesciowa to emerytowana przedszkolanka,opowiadala ze to ze dzieci maja problem z nozyczkami dosc czesty,tak samo pedzel i farby,lapaniepilki,a nawet niektore dzieci dopiero w przedszkolu dowiaduja sie co to szczoteczka do zebow.
Moj mi ostatnio malymi nozyczkami sobie grzywke wycieniowal ![]() Ja w sumie lazienke od podstaw tworze,wiec ze ze starej tylko szczotka do kibelka zostaje bo nowa z miesiac temu kupilismy. To jednak z tej pianki zrezygnuje. Ale chce cos co troche ozywo piaskowosc lazienki,moze wlasnie czerwien. Za chwile mi wejda na lazienke,i znowu o pecherzu musze zapomniec ![]() Mrowak podobno mozna kupic rowerek z kolami 14" to moze by bylo wyjscie.
|
|
#4715 |
|
Wtajemniczenie
|
Koglus gratuluję!jak czas szybko leci to się tylko po dzieciach widzi
![]() Co do wyjazdów,to też tak sobie myślałam,że jak bym wyjechała to chyba bym nie wróciła ale nigdy tego nie będę wiedziała bo nie potrafię wyjechać,mimo,że możliwości są ![]() Znam ludzi,którzy wyjechali i bardzo tęsknią-chcieli by wrócić-ale jak przyjada do Polski to po kilku dniach już im się odechciewa i chcą wracać "do siebie"
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia czerwony bedzie git
Koguls na którym lotnisku pracujesz ? W uk ? Libra film " Pamięć obozów" wpisz tak w Google , pamięć obozów you tube , wyskoczy kilka szukaj tego tytułu czas trwania 57.28 . Wstrząsając film, jak ktos ma słabe nerwy to lepiej nie oglądać, jest nakręcony w 1945 roku przez żołnierzy wojsk alianckich wkraczajacych do nazistowkskich obozów . Wiesz co chyba do końca życia będziemy w tych starych bykach widzieć namiastkę małego chlopczyka , co nie zmienia fakty ze rosną i sie zmieniają i pewne rzeczy juz na zawsze zanikna. Taka sprzeczność ![]() Moj mały juz nie jest taki bobo , całkiem inny , taki przedszkolak sie zrobił , ze starszym tez tak miałam , taki moment wylapalam. A ja dzisiaj taki zonk zaliczylam Madzia nie no serio? Z ta szczoteczka do zębów to jakiś sajgon , aż niechce sie wierzyć |
|
|
|
#4717 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie też
chciałabym się obudzić za 2 m-ce Monka powedz,że tak bardzo nie możesz się doczekać jego urodzin,że sobie przyspieszyłaś trochę
Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2013-02-21 o 09:43 |
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz dzwonił dowiadywal sie o szafke ze zalewem czy juz doszła , maja dzwonić , może jednak sie uda i nie bedzie , więc tz zrezygnuje ,a ja muszę znaleźć jakiej biurko na kosmetyki z lustrem .Pikne http://pinterest.com/pin/23503229276402070/ . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-02-21 o 09:58 |
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Tylkooliwka jak syt. Z kredytem? Nic nie piszesz
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Monka niezła jesteś
w C&A do niedzieli darmowa dostawa jest.Wziełam małej leginsy i bluzki z krótkim rękawem. Bluzeczki po 12,90 zł będzie miała do chodzenia koło domu
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
No i dupa , tz anulował zamówienie, ale dalej chce zlew
http://www.dooleysfurniture.com/vene...table-set.html , http://www.amazon.co.uk/Beautiful-Si..._sim_sbs_kh_25 i jeszcze szukalam jakiegoś w stylu nowoczesnym , ale juz nie szukam bo po co , albo jeszcze go przekonam ![]() Ja to mam problemy
|
|
|
|
#4722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ładnie, tłumacz się tłumacz, z kim Ci się pomyliło ![]() tak myśle, bo moje dziecko wycina nożyczkami, ale ona tnie tak jak popadnie, jeszcze nic jej nie kazałam konkretnego wyciąć, muszę tak zrobić ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw daty ,a potem chłopy będę mi sie mylić ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I taka praca mogłaby być od rana do np.15-16, a potem gumowce, rękawice, szpadelek i hop do własnego, niewielkiego ogródka porozciągać mięśnie. Tak-poproszę.
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2013-02-21 o 11:00 |
||
|
|
|
#4725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciąłby wszystko tylko nie to co trzeba![]() Cytat:
a chwilę temu jeszcze był
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Równo rok temu o 11,45 przyszło na świat moje drugie dziecko. Siedzę i ryczę bo nie są to miłe wspomnienia.
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze Pop ale to szybko zleciało... Najlepszego!
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyściskaj swojego pięknego roczniaka
|
|
#4730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Nataszki najlepsze życzenia, żeby całe jej życie było piękne i usłane różami ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() Paczuszka dla Ciebie poszła wczoraj Mam nadzieje, że będzie się podobało no i pasowało, jak nie to prześlemy Megi... Megi jak "zakupowstręt"? Jeśli można to tak nazwać, wiesz o co chodzi
|
||
|
|
|
#4731 |
|
Raczkowanie
|
o matko ale wy produkujecie tych stron...
w sobote robiłam urodziny M. te ślimaki z ciasta francuskiego sa rewelacyjne... bułeczki tymiankowo-oliwkowe też fajne... no a najlepsza okazała się roladka z łososia, której ja nawet nie skosztowałam... bo zanim usiadłam to już nie było żeberka wyszły takie sobie... mówili że dobre, ale mi nie smakowały... pop- może nie są to miłe wspomnienia ale popatrz jaka Nataszka silna! wszystkiego najlepszego dla niej! ale was wzięło na wyznania ostatnio ja też nie wiem co chciałabym robić w życiu;/ a niby już powinnam wiedzieć... tak ostatnio pisałam z koleżanką o oddaniu małej do przedszkola... i stwierdziłam że jak kala się nie dostanie to będę i tak musiała z nią w domu siedzieć to może 2giego bobasa sobie zrobimy... i później będziemy kombinować... ana- byłam w tym twoim szwedzkim miasteczku ale tylko w okolicach portu pochodziliśmy bo mało wolnego czasu było no i jak tam będziesz to wyciągnij tż do kopenhagi do nexta stamtąd masz blisko a włąśnie ana , młoda, madzia- jak wasze rzęsy? ruszyły coś? mi się wydaje że u mnie bez zmian a już chyba miesiąc je odżywiam ostatnio zaczęłam co 2gi dzień używać tej odżywki i trochę mniej mnie to swędzi... co do śmieci to ja nawet nie wiem ile płacimy bo to przecież nie nasza sprawa... teściowa płaci i nawet nie chce słyszeć o tym żebyśmy sie dorzucili... u nas raz w miesiacu biorą worki z plastikami i szkłem i 2 razy miesiącu śmieci... płacimy od osoby.. wiem że w bielsku u siostry tz płacą od zużycia wody! a za prąd co 2gi miesiąc płacimy ok 180zl... a teściowa nawet więcej... mamy osobne liczniki... sara a widziałaś jeansową kurteczkę w c&a? identyczna jak ta z h&m... a właśnie która pokazywała rękawiczki z magno? nataszka? 3 pary gaci sobie kupiłam przez ciebie:P a chciałam 4 tylko białe rurki ktoś mi wykupił;/ ostatnio mam jakiś zakupowy szał... siedzę na stronie endo i wybieram koszulki... muszę dziś zamówić bo też mi wykupią;/ |
|
|
|
#4732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale szybciutko zleciało. Wszystkiego najlepszego dla NataszkiSara widziałaś na stronie C&A nowe kurteczki dżinsowe? Śliczności . I wolałabym przymierzyć bo z tymi rozmiarami to różnie bywa.---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- |
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat dzisiaj gadałyśmy o xlashu na moim wątku ![]() o których wy dzinsowych kurteczkach gadacie??
|
|
#4734 |
|
Raczkowanie
|
O tych http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...wczynki/Dzieci, rozm. 92-128/Kolekcja/Kurtki i płaszcze/104478/1 (tylko linki z C&A jakoś dziwnie się wklejają albo ja coś źle robię
), i jeszcze te fajne http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...wczynki/Dzieci, rozm. 92-128/Kolekcja/Kurtki i płaszcze/95316/4 |
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
guzik,coś chyba na stronie,bo mam tylko"linki się ładują"
|
|
#4736 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj w Biedrze kupiłam tenisówki disneya (te co wcześniej były po 32,90) za 16,90 zł
(tym razem wziełam szare).
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
te co były w myszkę miki i hello kitty tak przecenili?
|
#4738 |
|
Raczkowanie
|
Przez te linki co wstawiłam chyba się nie da zobaczyć tych kurtek. Wejdź normalnie do C&A w kurtki dla dziewczynek 92-128 i to są dwie pierwsze kurtki jakie się wyświetlają
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- |
|
|
|
#4739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz próbowała lalce obciąć włosy, na szczęście w pore zauważyłam. Zresztą ona zawsze się pyta czy może to pociąć.Ja kupiłam 6 bluzek za 62 zł Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.next.co.uk/stores/ mi wyskoczył taki adres w kopenhadze... Over Bolgen 18A 2670 Greve Hundige Copenhagen Denmark Tel: 00 45 4357 5010 o matko ja teraz siedze na str c&a i oglądam spodnie dla kali... ratunku co mi się dzieje??;/ całą wypłatę tż bym wydała na ciuchy... dobrze że w tym miesiącu były 2 i co z tym xlashem tylko ja tak mam? zaraz sprawdzę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

Najpierw daty ,a potem chłopy będę mi sie mylić
mi się wydaje że u mnie bez zmian a już chyba miesiąc je odżywiam