W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-02-20, 20:59   #4621
anngeli
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 314
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII

Cytat:
Napisane przez blond bunny Poka¿ wiadomo¶æ
nie wiem czy dla ciebie lepiej by nie byly te nowe garniery 112 102 itp bo one wydaja sie jak cos a la 112
asiu podalam twojego maila, dogadacie sie teraz miedzy soba kiedy pieniazki i kiedy wysylka
mozesz probowac 111 moze akurat

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

dla mnie to bedzie 10 rocznica stad sierpien poznalismy sie 2 dni po moich urodzinach na imprezie 10 lat temu...ech kawal czasu
10 lat o to ja nied³ugo 5 lat i mi siê wydaje d³ugo, chocia¿ szybko zlecia³o ale znamy siê d³u¿ej.

Cytat:
Napisane przez exclusivee Poka¿ wiadomo¶æ
Ale piêkne i d³ugie w³osy ma ta dziewczyna Ombre te¿ fajne
No ³adne, a to jest ombre? Chyba takie odwrotne bo dó³ ma ciemniejszy a górê ja¶niejsz±, czy to nie o niej my¶la³a¶, pisz±c ombre?

Cytat:
Napisane przez Lady_Caroline Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, co s±dzicie o zmieszaniu neutralnego jasnego blondu z ró¿em? Oczywi¶cie z lekkim dodatkiem ró¿u. Np. jaki¶ blond Joanny z odrobin± Soczystej maliny.

I teraz czas na g³upie pytanie. Czy p³ukanka z soku z buraków da lekko ró¿owy efekt na w³osach rozja¶nianych prawie do bia³ego?

Chcia³abym uzyskaæ jasny z ró¿ow± po¶wiat±, trochê tak± truskawkow± ¿aden cukierkowy ró¿. A p³ukanki nigdzie nie mogê znale¼æ.
Ja bym na Twoim miejscu spróbowa³a na jasnych w³osach szamponetki w kolorze malinowy, czerwonym, wi¶niowym i na³o¿y³a j± tylko na 3-5 min i sp³uka³a, je¶li efekt by³by za mocny umyæ raz szamponem przeciw³upie¿owym i potem normalnie od¿ywka i wysuszyæ.
Chodzi Ci o truskawkowy blond, tak w "normalny" sposób to nie wiem czym to uzyskaæ, p³ukanka Cyklamen, ale piszesz ¿e nie mo¿esz znale¼æ wiêc nie wiem ju¿...

Ja czekam na wiêkszy odrost i bêdê od¶wie¿aæ a raczej poprawiaæ kolor Castingiem 1021 i doczekaæ siê nie mogê, bo jestem ciekawa efektu a z drugiej strony chce daæ w³osom jak najd³u¿ej odpocz±æ - z serii dylematy blondynki dobrze, ¿e tego castinga siê trzyma tylko max 20 min. chocia¿ kusi mnie metoda farbowania na olej, stosowa³ kto¶??

6.07.2008r.
T.

anngeli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-20, 21:07   #4622
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 384

Cytat:
Napisane przez Lady_Caroline Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, co s±dzicie o zmieszaniu neutralnego jasnego blondu z ró¿em? Oczywi¶cie z lekkim dodatkiem ró¿u. Np. jaki¶ blond Joanny z odrobin± Soczystej maliny.

I teraz czas na g³upie pytanie. Czy p³ukanka z soku z buraków da lekko ró¿owy efekt na w³osach rozja¶nianych prawie do bia³ego?

Chcia³abym uzyskaæ jasny z ró¿ow± po¶wiat±, trochê tak± truskawkow± ¿aden cukierkowy ró¿. A p³ukanki nigdzie nie mogê znale¼æ.
Jest ró¿owa p³ukanka Kulpol odcieñ cyklamen klik mo¿na te¿ kupiæ piankê Venita. Nie kombinowa³abym z trwa³± farb±.

Ja ostatnio mia³a podobn± fazê na ró¿owe tony, ale wybra³am tañsz± metodê: odci±æ kawa³ek bibu³y jasnoró¿owej, lekko zmoczyæ, odcisn±æ (najlepiej w rêkawiczkach), te "farbkê" dodaæ do porcji szamponu lub maseczki, mo¿na te¿ zrobiæ normaln± p³ukankê. Barwi mocniej ni¿ zwyk³a p³ukanka, ale nie wysusza w³osów. Zmywa siê ca³kowicie po kilku myciach, ale lepiej stopniowo dodawaæ koloru. Wysz³a mi fajna po¶wiata, ale moim zdaniem ró¿ + fiolet najlepiej wygl±da na naprawdê bardzo jasnych blondach jak tutaj. Na trochê ciemniejszych ró¿ wygl±da trochê rudawo.

Teraz robiê sobie domowy toner z fioletowej bibu³y i Srebrzyka, szampon i maseczka ¶wietnie likwiduj± nie³adne ¿ó³te tony, a efekt jest bardzo naturalny, ch³odny, fajny blond. Polecam te metodê osobom, które lubi± eksperymentowaæ i nie chc± wydawaæ kasy na tonery i szamponetki

Podczytujê Was co jaki¶ czas, bo ciekawych rzeczy mo¿na siê dowiedzieæ Podzielê siê te¿ namiarami na ¶wietn± od¿ywkê, która pomog³a wyprowadziæ moje w³osy na prost± , w³osy s± po niej cudne, a kosztowa³a 7,50 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...iwych-len.html

Pozdrawiam wszystkie blondynki
truskawkowawiosna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-20, 21:26   #4623
anngeli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Poka¿ wiadomo¶æ
Jest ró¿owa p³ukanka Kulpol odcieñ cyklamen klik mo¿na te¿ kupiæ piankê Venita. Nie kombinowa³abym z trwa³± farb±.

Ja ostatnio mia³a podobn± fazê na ró¿owe tony, ale wybra³am tañsz± metodê: odci±æ kawa³ek bibu³y jasnoró¿owej, lekko zmoczyæ, odcisn±æ (najlepiej w rêkawiczkach), te "farbkê" dodaæ do porcji szamponu lub maseczki, mo¿na te¿ zrobiæ normaln± p³ukankê. Barwi mocniej ni¿ zwyk³a p³ukanka, ale nie wysusza w³osów. Zmywa siê ca³kowicie po kilku myciach, ale lepiej stopniowo dodawaæ koloru. Wysz³a mi fajna po¶wiata, ale moim zdaniem ró¿ + fiolet najlepiej wygl±da na naprawdê bardzo jasnych blondach jak tutaj. Na trochê ciemniejszych ró¿ wygl±da trochê rudawo.

Teraz robiê sobie domowy toner z fioletowej bibu³y i Srebrzyka, szampon i maseczka ¶wietnie likwiduj± nie³adne ¿ó³te tony, a efekt jest bardzo naturalny, ch³odny, fajny blond. Polecam te metodê osobom, które lubi± eksperymentowaæ i nie chc± wydawaæ kasy na tonery i szamponetki

Podczytujê Was co jaki¶ czas, bo ciekawych rzeczy mo¿na siê dowiedzieæ Podzielê siê te¿ namiarami na ¶wietn± od¿ywkê, która pomog³a wyprowadziæ moje w³osy na prost± , w³osy s± po niej cudne, a kosztowa³a 7,50 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...iwych-len.html

Pozdrawiam wszystkie blondynki
Ciekawy pomys³ z t± fioletow± bibu³±, jak bêdê mia³a czas mo¿e te¿ co¶ pokombinujê, póki co mam SREBRN¡ (bo jest te¿ fioletowa) p³ukankê z Delii ale u¿y³am jej tylko raz, bardzo delikatny efekt nie taki jak po gencjanie

6.07.2008r.
T.

Stary 2013-02-20, 21:32   #4624
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anngeli Poka¿ wiadomo¶æ
Ciekawy pomys³ z t± fioletow± bibu³±, jak bêdê mia³a czas mo¿e te¿ co¶ pokombinujê, póki co mam SREBRN¡ (bo jest te¿ fioletowa) p³ukankê z Delii ale u¿y³am jej tylko raz, bardzo delikatny efekt nie taki jak po gencjanie
A jaki jest efekt po gencjanie? Czyta³am, ¿e bardziej "szlachetny", tylko trzeba oszczêdnie dozowaæ. Muszê w koñcu wypróbowaæ... Te zwyk³e fioletowe czy srebrne p³ukanki maj± tylko fioletowy barwnik, Srebrzyk ma fioletowy i czerwony (wychodzi wiêc lekko ró¿owy fiolet).

Tak w ogóle to nie widzia³am w ogóle prawdziwych niebieskich p³ukanek/szamponów do w³osów z rudymi tonami, te o nazwie "niebieski" tak naprawdê maj± fioletowy pigment w sk³adzie i tyle Dawno dawno temu jak walczy³am z rudo¶ciami po deko, ratowa³a mnie matowo-szara p³ukanka, któr± wycofali. ¦wietnie dzia³a³a
Stary 2013-02-20, 21:57   #4625
anngeli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Poka¿ wiadomo¶æ
A jaki jest efekt po gencjanie? Czyta³am, ¿e bardziej "szlachetny", tylko trzeba oszczêdnie dozowaæ. Muszê w koñcu wypróbowaæ... Te zwyk³e fioletowe czy srebrne p³ukanki maj± tylko fioletowy barwnik, Srebrzyk ma fioletowy i czerwony (wychodzi wiêc lekko ró¿owy fiolet).

Tak w ogóle to nie widzia³am w ogóle prawdziwych niebieskich p³ukanek/szamponów do w³osów z rudymi tonami, te o nazwie "niebieski" tak naprawdê maj± fioletowy pigment w sk³adzie i tyle Dawno dawno temu jak walczy³am z rudo¶ciami po deko, ratowa³a mnie matowo-szara p³ukanka, któr± wycofali. ¦wietnie dzia³a³a
Jaak dla mnie zbyt mocny i bardzo ³atwo zrobiæ nic sobie fioletowe pasma, a je¶li nawet nie zrobi³am sobie fioletowych to by³y takie szaro-go³±bkowe. Efekt jak dla mnie nie bardzo, bo mia³am wra¿enie, ¿e pasma które bardziej j± za³apa³y sta³y siê matowe - ale mo¿e to dlatego, ¿e mam niejednolity blond na g³owie, wygl±da jak byv efekt delikatnych pasemek, jednak takowych nie mia³am robionych.
Dla mnie gencjana jest po prostu jak p³ukanki tylko mniej rozcieñczona.
Te¿ w³a¶nie zauwa¿y³am, ¿e to tylko nazwy a nie ma nic typowo niebieskiego ale mo¿e dlatego, ¿e zbyt ³atwo da³oby zieleñ.
Niebieska p³ukanka by³aby dobra chyba do gaszenia rudo¶ci?
Bo na blondy typowe te b. jasne i te ¿ó³te to taka niebieska da³aby zieleñ i dla nas lepsze p³ukanki fioletowe i farby popielato-opalizuj±ce czy tam per³owe czy siê mylê?

6.07.2008r.
T.

Edytowane przez anngeli
Czas edycji: 2013-02-20 o 21:59
Stary 2013-02-20, 22:25   #4626
Lady_Caroline
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 574

Dziêki dziewczyny! Ten sposób z bibu³± chyba by³by najlepszy, bo nie wysuszy w³osów. Co do szamponetek to nie wiem, bo nigdy ich nie u¿ywa³am. Zale¿y mi na takim odcieniu jak na zdjêciu ni¿ej. Moje w³osy s± bia³e (be¿owe odrosty - odstawi³am rozja¶niacz jaki¶ czas temu) i nie wiem, czy najpierw ich nie "przyz³ociæ".
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg fsdfgh.jpg (43,2 KB, 40 za³adowañ)
Stary 2013-02-20, 22:32   #4627
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anngeli Poka¿ wiadomo¶æ
Jaak dla mnie zbyt mocny i bardzo ³atwo zrobiæ nic sobie fioletowe pasma, a je¶li nawet nie zrobi³am sobie fioletowych to by³y takie szaro-go³±bkowe. Efekt jak dla mnie nie bardzo, bo mia³am wra¿enie, ¿e pasma które bardziej j± za³apa³y sta³y siê matowe - ale mo¿e to dlatego, ¿e mam niejednolity blond na g³owie, wygl±da jak byv efekt delikatnych pasemek, jednak takowych nie mia³am robionych.
Dla mnie gencjana jest po prostu jak p³ukanki tylko mniej rozcieñczona.
Te¿ w³a¶nie zauwa¿y³am, ¿e to tylko nazwy a nie ma nic typowo niebieskiego ale mo¿e dlatego, ¿e zbyt ³atwo da³oby zieleñ.
Niebieska p³ukanka by³aby dobra chyba do gaszenia rudo¶ci?
Bo na blondy typowe te b. jasne i te ¿ó³te to taka niebieska da³aby zieleñ i dla nas lepsze p³ukanki fioletowe i farby popielato-opalizuj±ce czy tam per³owe czy siê mylê?
Ja nie mam rudo¶ci, ale wkurza mnie rzucanie nazw± "niebieska p³ukanka" bez pokrycia w sk³adzie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...niebieska.html przyk³ad

No to chyba sobie darujê te gencjanê, my¶la³am, ¿e to jaki¶ cud
Stary 2013-02-21, 07:19   #4628
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 458

Witam
Nadrobi³am, ale nie mam czasu poodpisywac, bo lece do pracy
do wieczora.
Mi³ego dnia
xXxKYLIExXx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-21, 10:38   #4629
Lavia15
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 437

T¿ kupi³ mi autorska p³ytkê Ewy bêdê æwiczyæ teraz Skalpel II yeah
treningi z Ew± Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-21, 11:13   #4630
exclusivee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 195

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Poka¿ wiadomo¶æ
T¿ kupi³ mi autorska p³ytkê Ewy bêdê æwiczyæ teraz Skalpel II yeah
Oo super Ja narazie odpu¶ci³am Ewkê i wszelkie inne æwiczenia, postanowi³am jednak ¿e jak uda mi siê zmotywowaæ to zaczynam TJ Szalinki Widzia³am efekty po 2 tygodniach na kole¿ance i wiem ¿e ten program naprawdê szybko przynosi efekty

Jasny popielaty br±z
exclusivee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-21, 11:34   #4631
novelove
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 526

Jaa dziewuszki, ale wam zazdroszczê. Ja siê w tym miesi±cu trochê wykosztowa³am i ju¿ nie mogê sobie pozwoliæ na fitness, ale tak mi brakuje, ¿e masakra.
Dzi¶ mia³am streching na awfie i taki ¿al, jak siê skoñczy³o, bo MAAA£OOO!! A warunków by w mieszkaniu hasaæ nie mam :[

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-21, 12:03   #4632
MartiW91
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 43

Hej Dziewczyny biorê udzia³ w konkursie Pantene

Pomo¿ecie??

https://wizaz.pl/akcje/pantene/wygra...hp?pid=1008610
MartiW91 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-21, 12:35   #4633
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novelove Poka¿ wiadomo¶æ
Jaa dziewuszki, ale wam zazdroszczê. Ja siê w tym miesi±cu trochê wykosztowa³am i ju¿ nie mogê sobie pozwoliæ na fitness, ale tak mi brakuje, ¿e masakra.
Dzi¶ mia³am streching na awfie i taki ¿al, jak siê skoñczy³o, bo MAAA£OOO!! A warunków by w mieszkaniu hasaæ nie mam :[
Nove jeste¶ pewna? Pokazaæ Ci moj± powierzchniê do æwiczeñ??

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-21, 13:07   #4634
novelove
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 526

Ex
Poka
aa i u mnie dochodzi to, ¿e mam wspó³lokatorów, którzy i tak ju¿ ze mn± cisn±

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-02-21 o 13:15
novelove jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-21, 13:14   #4635
anngeli
Zadomowienie

A ja dzisiaj nie idê na zumbe rozbiera mnie przeziêbienie, wrócili¶my z zakupów z T¯ i jeszcze gorzej mi, gor±czka itp. Ale za to kupili¶my w Jysku po¶ciel now±, parê gad¿etów i wielki, pluszowy koc w Lidlu w ró¿owe serduszka ze wzorem panterki Piêknie mój ch³op pod nim wygl±da sasasa.
I tyle dobroci, s³odko¶ci i przysmaków w Kauflandzie, ¿e chyba pêknê.
Zawijam siê zaraz po obiedzie w koc i bêdê siê leniæ, a nawet sobie w jak±¶ grê zagram
A ¿e zumbe mam we wtorki i czwartki, to jutro jako zado¶æuczynienie jak siê lepiej poczujê poæwiczê w koñcu na hula-hop bo wisi smutne na ¶cianie i prosi siê o u¿ytkowanie
Wieczorem jednak bêdê siê musia³a wygrzebaæ, ¿eby do rodziców pojechaæ, a ten ¶nieg pada i pada i jak mu siê nie znudzi? Te¿ lubicie siê tak leniæ zim± i nic Wam siê nie chce? Bo mi od paru dni tak...

6.07.2008r.
T.

Edytowane przez anngeli
Czas edycji: 2013-02-21 o 13:18
Stary 2013-02-21, 13:18   #4636
kitkulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 974

kupi³am dwa pêdzle do cieni! tylko nie mam cieni i nadal nie mogê æwiczyæ
wziê³am to co by³o w Rossie akurat czyli jednego Ecotoolsa takiego szerszego (nie wiem czy nie za du¿y?) i jeden Elite - Bunny mówi³a, ¿e miêciutkie, a mam jeden do ró¿u i go kocham, wiêc mo¿e te¿ da rade - no i jest podwójny, z jednej strony wiêkszy z drugiej mniejszy. Jeszcze co¶ potrzebujê? co¶ do rozcierania chyba?
kitkulka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-21, 14:12   #4637
Ninedin
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 886

Mnie te¿ siê dzisiaj nic nie chce
Zimno, wczoraj ¶nieg pada³, szaro, buro za oknem Pocieszam siê faktem, ¿e w prognozie d³ugoterminowej na pocz±tku marca przewiduj± ok. +10 i du¿o s³oñca
Stary 2013-02-21, 14:35   #4638
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez novelove Poka¿ wiadomo¶æ
co Ty nove !
dla chc±cego nic trudnego ja te¿ mam bardzo ma³a powierzchnie - zawsze do cwiczen musze poscielic lozko i poprzesuwac krzes³a ale jako¶ daje rade w tych warunkach

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Oo super Ja narazie odpu¶ci³am Ewkê i wszelkie inne æwiczenia, postanowi³am jednak ¿e jak uda mi siê zmotywowaæ to zaczynam TJ Szalinki Widzia³am efekty po 2 tygodniach na kole¿ance i wiem ¿e ten program naprawdê szybko przynosi efekty
co to takiego TJ ?

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Ninedin Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie te¿ siê dzisiaj nic nie chce
Zimno, wczoraj ¶nieg pada³, szaro, buro za oknem Pocieszam siê faktem, ¿e w prognozie d³ugoterminowej na pocz±tku marca przewiduj± ok. +10 i du¿o s³oñca
a ja z kolei slyszalam dzi¶ ¿e jednak w marcu ma byæ jeszcze ¶nieg i zima raz mówi± tak, raz tak.....sami pewnie nie wiedza
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-02-21, 14:39   #4639
Kotka17
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 586

Hej dziewczyny dawno nie zagl±da³am, w pracy sza³ cia³ wszystko na ³eb na szyje!!!a dzi¶ mam troche wolnego wiec jestem! i niestety musze zacz±c od tego ze sensation sie zmywa i to do¶æ nieciekawie jak to u mnie rudooo-kurczakowato wkleje wam foty ... co mo¿na z tym zrobiæ? bunny mo¿e trzeba co¶ na to po³o¿yæ?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01333.jpg (57,0 KB, 18 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC01334.jpg (69,9 KB, 18 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC01335.jpg (56,6 KB, 26 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC01336.jpg (52,7 KB, 12 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC01337.jpg (53,0 KB, 42 za³adowañ)
od¿ywianie w³osków
Kotka17 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-21, 15:01   #4640
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Poka¿ wiadomo¶æ
kupi³am dwa pêdzle do cieni! tylko nie mam cieni i nadal nie mogê æwiczyæ
wziê³am to co by³o w Rossie akurat czyli jednego Ecotoolsa takiego szerszego (nie wiem czy nie za du¿y?) i jeden Elite - Bunny mówi³a, ¿e miêciutkie, a mam jeden do ró¿u i go kocham, wiêc mo¿e te¿ da rade - no i jest podwójny, z jednej strony wiêkszy z drugiej mniejszy. Jeszcze co¶ potrzebujê? co¶ do rozcierania chyba?
Do rozcierania jest podobno dobry pêdzelek z hakuro, musia³aby¶ zobaczyæ na ich stronkê i zorientowaæ siê który to, ja mam kulkê z essence i w sumie te¿ jest dobra, ale chcê co¶ bardziej puchatego i trochê wiêkszego wiêc po zakupie paletki ze sleeka te¿ bêdê musia³a zaopatrzyæ siê w ten pêdzel do rozcierania z hakuro

Cytat:
co Ty nove !
dla chc±cego nic trudnego ja te¿ mam bardzo ma³a powierzchnie - zawsze do cwiczen musze poscielic lozko i poprzesuwac krzes³a ale jako¶ daje rade w tych warunkach

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

co to takiego TJ ?
Dok³adnie Nove jak posprz±tam zrobiê zdjêcie i Ci wy¶lê na PW

TJ- turbo jam, napisa³am o tym w³a¶nie notkê na blogu

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-21, 15:11   #4641
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Do rozcierania jest podobno dobry pêdzelek z hakuro, musia³aby¶ zobaczyæ na ich stronkê i zorientowaæ siê który to, ja mam kulkê z essence i w sumie te¿ jest dobra, ale chcê co¶ bardziej puchatego i trochê wiêkszego wiêc po zakupie paletki ze sleeka te¿ bêdê musia³a zaopatrzyæ siê w ten pêdzel do rozcierania z hakuro

Dok³adnie Nove jak posprz±tam zrobiê zdjêcie i Ci wy¶lê na PW

TJ- turbo jam, napisa³am o tym w³a¶nie notkê na blogu
wow taki brzuch i to po ci±¿y ale jej zazdroszcze dobra motywacja!! a filmiki musze poogl±daæ na YOU TUBIE
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-02-21, 15:26   #4642
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
wow taki brzuch i to po ci±¿y ale jej zazdroszcze dobra motywacja!! a filmiki musze poogl±daæ na YOU TUBIE
Kole¿anka ma teraz jeszcze lepszy brzuch, bo to zdjêcie jest sprzed roku Jest dla mnie jest najlepsz± motywacj±

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-21, 15:27   #4643
kitkulka
Zakorzenienie

Dziêki Ex popatrzê i porównam
Stary 2013-02-21, 15:36   #4644
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziêki Ex popatrzê i porównam
Nie ma za co

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-21, 15:57   #4645
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co
A podpowiesz mi jeszcze? znalaz³am takie dwa:
http://www.ladymakeup.pl/sklep/hakur...cieni-h74.html

i:
http://www.ladymakeup.pl/sklep/maest...rania-497.html

a ja z Ecotoolsa kupi³am ten:
http://www.ladymakeup.pl/sklep/ecoto...-do-cieni.html
Stary 2013-02-21, 16:39   #4646
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Ten z ecotoolsa fajnie siê sprawdzi do nak³adania cieni na ca³± powiekê Przyda³by Ci siê jeszcze jeden pêdzelek- taka malutka kuleczka, b±d¼ pêdzel o tzw. lini C, czyli taki pó³okr±g, z krótkim w³osiem, fajnie nadaj± siê do nak³adania cienii w za³amaniu powieki Z tych dwóch, hmm ciê¿ko powiedzieæ, hakuro h74 wychwala sobie du¿o osób na yt, a znowu na kwc lepsze oceny ma maestro Do rozcierania najbardziej polecany jest przez wszystkich mac 217, zobacz zreszt± oceny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ing-brush.html niestety cenowo wypada trochê s³abo

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Kitka z hakuro jest te¿ h77 do rozcierania, tylko ma skrajne opinie- jedni mówi± ¿e drapie, inni temu zaprzeczaj± i mówi± ¿e jest miêciutki

Mo¿esz na pocz±tek kupiæ ten z essence, dostêpny w naturze i zobaczysz jak Ci siê w ogóle wspó³pracuje z takimi pêdzlami a je¶li Ci ta kulka nie podejdzie mo¿esz kupywaæ maestro

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-21, 16:56   #4647
ewelinka01
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 99
Wellaton 12/1

Hej kobietki!
Czy ktoras z Was uzywala Wellatonu 12/1 ? Mam pytanko odnosnie tej farby a konkretnie proby uczuleniowej. Tak jak wczesniej pisalam mialam zamiar sie nia farbowac ale po nalozeniu odrobinki farby za uchem skora zarozowila sie i nieco mnie to szczypalo. Po kilkunastu minutach szczypanie ustapilo prawie calkowicie. Czy ktoras z Was tak miala ? Moze to normalne dla tej farby ?
ewelinka01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-21, 17:04   #4648
Lavia15
Wtajemniczenie

Znów mam dylemat w³osowy....sama nie wiem czy przyciemniaæ znów czy lepiej mi w jasnych i rozja¶niæ....
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-02-21, 17:09   #4649
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Ten z ecotoolsa fajnie siê sprawdzi do nak³adania cieni na ca³± powiekê Przyda³by Ci siê jeszcze jeden pêdzelek- taka malutka kuleczka, b±d¼ pêdzel o tzw. lini C, czyli taki pó³okr±g, z krótkim w³osiem, fajnie nadaj± siê do nak³adania cienii w za³amaniu powieki Z tych dwóch, hmm ciê¿ko powiedzieæ, hakuro h74 wychwala sobie du¿o osób na yt, a znowu na kwc lepsze oceny ma maestro Do rozcierania najbardziej polecany jest przez wszystkich mac 217, zobacz zreszt± oceny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ing-brush.html niestety cenowo wypada trochê s³abo

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Kitka z hakuro jest te¿ h77 do rozcierania, tylko ma skrajne opinie- jedni mówi± ¿e drapie, inni temu zaprzeczaj± i mówi± ¿e jest miêciutki

Mo¿esz na pocz±tek kupiæ ten z essence, dostêpny w naturze i zobaczysz jak Ci siê w ogóle wspó³pracuje z takimi pêdzlami a je¶li Ci ta kulka nie podejdzie mo¿esz kupywaæ maestro
dziêkujê bardzo kochana
zaraz zrobiê fotkê jeszcze tego Elite, który kupi³am to mi mo¿e podpowiesz do czego on siê w ogóle nada bo ja nic z tych rzeczy nie kumam
Cytat:
Napisane przez ewelinka01 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej kobietki!
Czy ktoras z Was uzywala Wellatonu 12/1 ? Mam pytanko odnosnie tej farby a konkretnie proby uczuleniowej. Tak jak wczesniej pisalam mialam zamiar sie nia farbowac ale po nalozeniu odrobinki farby za uchem skora zarozowila sie i nieco mnie to szczypalo. Po kilkunastu minutach szczypanie ustapilo prawie calkowicie. Czy ktoras z Was tak miala ? Moze to normalne dla tej farby ?
u¿ywa³am 2-3 razy i nigdy nic mnie po nim nie szczypa³o
Cytat:
Znów mam dylemat w³osowy....sama nie wiem czy przyciemniaæ znów czy lepiej mi w jasnych i rozja¶niæ....
ja mam teraz i ciemne i jasne, wiêc takich dylematów brak
Stary 2013-02-21, 17:12   #4650
guacamole
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 007
Dot.: Krzywo/¼le rozja¶nione w³osy...

Cytat:
Napisane przez MiLkA2693 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie mog³am znale¼æ osobnego w±tku na ten temat.. Zatem spróbujê zacz±æ nowy.

Naturalnie mam jasno br±zowe w³osy. Mia³am je pofarbowane na czarno ale nagle zachcia³o mi siê blondu... Posz³am zatem do fryzjerki która stwierdzi³a, ¿e jak zrobi dekoloryzacjê a potem na³o¿y blond farbe to bêdzie dobrze. Niestety nie jest.
W niektóryxh miejscach mam w³osy prawie bia³e, w niektórych rudo-¿ó³te. Tak ogólnie - chaos.
Chcia³abym je doprowadziæ jako¶ do porz±dku.. Obojêtnie w jakim kolorze.

Czy mog³abym po³o¿yæ na to farbê w jakim¶ jasno br±zowym odcieniu...? Czy wyjdzie z tego jednolity kolor czy nie bardzo...? Czy nadal bêdê mia³a tu ja¶niejsze a tam ciemniejsze... T_T

Chodzi mi o jednolity kolor.. w miarê jasny..
Zapigmentuj jasne pasma farba w kolorze natury z zerem po kropce, a potem na to daj farbe z utleniaczem z tego samego poziomu, ktory chcesz osiagnac. Np. pigmentacja 7.0, farba 7.73 np. (jasny braz bezowy z ciepla poswiata - koleston np.), albo z poziomu 8.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny dawno nie zagl±da³am, w pracy sza³ cia³ wszystko na ³eb na szyje!!!a dzi¶ mam troche wolnego wiec jestem! i niestety musze zacz±c od tego ze sensation sie zmywa i to do¶æ nieciekawie jak to u mnie rudooo-kurczakowato wkleje wam foty ... co mo¿na z tym zrobiæ? bunny mo¿e trzeba co¶ na to po³o¿yæ?
Rzeczywiscie troche daje kurka, ale tylko na grzywce... Moze jakies wcierki albo lotiony ziolowe stosowalas?
guacamole jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.