|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4621 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 314
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Cytat:
![]() ![]() No ³adne, a to jest ombre? Chyba takie odwrotne bo dó³ ma ciemniejszy a górê ja¶niejsz±, czy to nie o niej my¶la³a¶, pisz±c ombre? ![]() Cytat:
Chodzi Ci o truskawkowy blond, tak w "normalny" sposób to nie wiem czym to uzyskaæ, p³ukanka Cyklamen, ale piszesz ¿e nie mo¿esz znale¼æ wiêc nie wiem ju¿... Ja czekam na wiêkszy odrost i bêdê od¶wie¿aæ a raczej poprawiaæ kolor Castingiem 1021 i doczekaæ siê nie mogê, bo jestem ciekawa efektu a z drugiej strony chce daæ w³osom jak najd³u¿ej odpocz±æ - z serii dylematy blondynki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 384
|
Cytat:
Ja ostatnio mia³a podobn± fazê na ró¿owe tony, ale wybra³am tañsz± metodê: odci±æ kawa³ek bibu³y jasnoró¿owej, lekko zmoczyæ, odcisn±æ (najlepiej w rêkawiczkach), te "farbkê" dodaæ do porcji szamponu lub maseczki, mo¿na te¿ zrobiæ normaln± p³ukankê. Barwi mocniej ni¿ zwyk³a p³ukanka, ale nie wysusza w³osów. Zmywa siê ca³kowicie po kilku myciach, ale lepiej stopniowo dodawaæ koloru. Wysz³a mi fajna po¶wiata, ale moim zdaniem ró¿ + fiolet najlepiej wygl±da na naprawdê bardzo jasnych blondach jak tutaj. Na trochê ciemniejszych ró¿ wygl±da trochê rudawo. Teraz robiê sobie domowy toner z fioletowej bibu³y i Srebrzyka, szampon i maseczka ¶wietnie likwiduj± nie³adne ¿ó³te tony, a efekt jest bardzo naturalny, ch³odny, fajny blond. Polecam te metodê osobom, które lubi± eksperymentowaæ i nie chc± wydawaæ kasy na tonery i szamponetki Podczytujê Was co jaki¶ czas, bo ciekawych rzeczy mo¿na siê dowiedzieæ ![]() Pozdrawiam wszystkie blondynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogóle to nie widzia³am w ogóle prawdziwych niebieskich p³ukanek/szamponów do w³osów z rudymi tonami, te o nazwie "niebieski" tak naprawdê maj± fioletowy pigment w sk³adzie i tyle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie gencjana jest po prostu jak p³ukanki tylko mniej rozcieñczona. Te¿ w³a¶nie zauwa¿y³am, ¿e to tylko nazwy a nie ma nic typowo niebieskiego ale mo¿e dlatego, ¿e zbyt ³atwo da³oby zieleñ. Niebieska p³ukanka by³aby dobra chyba do gaszenia rudo¶ci? Bo na blondy typowe te b. jasne i te ¿ó³te to taka niebieska da³aby zieleñ i dla nas lepsze p³ukanki fioletowe i farby popielato-opalizuj±ce czy tam per³owe czy siê mylê? ![]() Edytowane przez anngeli Czas edycji: 2013-02-20 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 574
|
Dziêki dziewczyny! Ten sposób z bibu³± chyba by³by najlepszy, bo nie wysuszy w³osów. Co do szamponetek to nie wiem, bo nigdy ich nie u¿ywa³am. Zale¿y mi na takim odcieniu jak na zdjêciu ni¿ej. Moje w³osy s± bia³e (be¿owe odrosty - odstawi³am rozja¶niacz jaki¶ czas temu) i nie wiem, czy najpierw ich nie "przyz³ociæ".
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to chyba sobie darujê te gencjanê, my¶la³am, ¿e to jaki¶ cud ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
Witam
![]() Nadrobi³am, ale nie mam czasu poodpisywac, bo lece do pracy ![]() do wieczora. Mi³ego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
T¿ kupi³ mi autorska p³ytkê Ewy
![]() ![]()
#4630 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Oo super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Jaa dziewuszki, ale wam zazdroszczê. Ja siê w tym miesi±cu trochê wykosztowa³am i ju¿ nie mogê sobie pozwoliæ na fitness, ale tak mi brakuje, ¿e masakra.
![]() Dzi¶ mia³am streching na awfie i taki ¿al, jak siê skoñczy³o, bo MAAA£OOO!! A warunków by w mieszkaniu hasaæ nie mam :[
#4632 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
Hej Dziewczyny biorê udzia³ w konkursie Pantene
![]() Pomo¿ecie?? ![]() https://wizaz.pl/akcje/pantene/wygra...hp?pid=1008610 |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Ex
Poka ![]() aa i u mnie dochodzi to, ¿e mam wspó³lokatorów, którzy i tak ju¿ ze mn± cisn± ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-02-21 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj nie idê na zumbe
![]() ![]() I tyle dobroci, s³odko¶ci i przysmaków w Kauflandzie, ¿e chyba pêknê. Zawijam siê zaraz po obiedzie w koc i bêdê siê leniæ, a nawet sobie w jak±¶ grê zagram ![]() A ¿e zumbe mam we wtorki i czwartki, to jutro jako zado¶æuczynienie jak siê lepiej poczujê poæwiczê w koñcu na hula-hop bo wisi smutne na ¶cianie i prosi siê o u¿ytkowanie ![]() Wieczorem jednak bêdê siê musia³a wygrzebaæ, ¿eby do rodziców pojechaæ, a ten ¶nieg pada i pada i jak mu siê nie znudzi? Te¿ lubicie siê tak leniæ zim± i nic Wam siê nie chce? Bo mi od paru dni tak... Edytowane przez anngeli Czas edycji: 2013-02-21 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 974
|
kupi³am dwa pêdzle do cieni!
![]() ![]() wziê³am to co by³o w Rossie akurat czyli jednego Ecotoolsa takiego szerszego (nie wiem czy nie za du¿y?) i jeden Elite - Bunny mówi³a, ¿e miêciutkie, a mam jeden do ró¿u i go kocham, wiêc mo¿e te¿ da rade - no i jest podwójny, z jednej strony wiêkszy z drugiej mniejszy. Jeszcze co¶ potrzebujê? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 886
|
Mnie te¿ siê dzisiaj nic nie chce
![]() Zimno, wczoraj ¶nieg pada³, szaro, buro za oknem ![]() ![]()
#4638 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla chc±cego nic trudnego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() TJ- turbo jam, napisa³am o tym w³a¶nie notkê na blogu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Dziêki Ex
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
A podpowiesz mi jeszcze?
![]() http://www.ladymakeup.pl/sklep/hakur...cieni-h74.html i: http://www.ladymakeup.pl/sklep/maest...rania-497.html a ja z Ecotoolsa kupi³am ten: http://www.ladymakeup.pl/sklep/ecoto...-do-cieni.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Kitka z hakuro jest te¿ h77 do rozcierania, tylko ma skrajne opinie- jedni mówi± ¿e drapie, inni temu zaprzeczaj± i mówi± ¿e jest miêciutki ![]() Mo¿esz na pocz±tek kupiæ ten z essence, dostêpny w naturze i zobaczysz jak Ci siê w ogóle wspó³pracuje z takimi pêdzlami a je¶li Ci ta kulka nie podejdzie mo¿esz kupywaæ maestro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 99
|
Wellaton 12/1
Hej kobietki!
![]() Czy ktoras z Was uzywala Wellatonu 12/1 ? Mam pytanko odnosnie tej farby a konkretnie proby uczuleniowej. Tak jak wczesniej pisalam mialam zamiar sie nia farbowac ale po nalozeniu odrobinki farby za uchem skora zarozowila sie i nieco mnie to szczypalo. Po kilkunastu minutach szczypanie ustapilo prawie calkowicie. Czy ktoras z Was tak miala ? Moze to normalne dla tej farby ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Wtajemniczenie
|
Znów mam dylemat w³osowy....sama nie wiem czy przyciemniaæ znów czy lepiej mi w jasnych i rozja¶niæ....
![]() ![]()
#4649 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz zrobiê fotkê jeszcze tego Elite, który kupi³am to mi mo¿e podpowiesz do czego on siê w ogóle nada ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | ||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 007
|
Dot.: Krzywo/¼le rozja¶nione w³osy...
Cytat:
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.