Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-21, 15:24   #871
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Dziewczyny a tak w ogóle podobają się wam włosy Karoliny?

Nie mówię tutaj o kolorze tylko ogólnie.

Bo ja mam wrażenie, że mam bardzo podobne. Naturalnie proste, ta sama długość, podobna "ilość" włosów, jedynie jej sprawiają wrażenie bardziej suchych.
Mi się jej włosy wydają mocno średnie. Może datego, że sama takie mam, a zachwycam się tylko włosami ładniejszymi niż moje Ale po komentarzach widzę, że wiele osób zazdrości jej tych włosów, a ona sama jest z nich dumna. I ja tego troszkę nie rozumiem, bo uważam, że takie włosy mają daleko do ideału.

I sama nie wiem, czy ja mam jakiegoś świra i nie doceniam co mam, czy na prawdę takie włosy to nic specjalnego?
wszystko zależy od punktu siedzeniasama mam cienkie wiec podobają mi się gęste. ty nie doceniasz, ktoś inny bardzo chciałby takie mieć. ktoś kto ma trzy razy tyle pomyśli,że szału nie ma.
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 15:31   #872
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
dla mnie są średnie , sama mam podobną długość i gęstość. ale ja mam zniszczone dosyć , a ona ma zdrowe Karolina rzadko ma jakoś fajne zrobione, mi się wszelkie warkocze nie podobają, ulizane włosy tym bardziej nie lubię też , jak przy twarzy jej się tak zawijają na zewnątrz http://youtu.be/_tOCs8YWvTw w 3:00.
na jej włosach fale wyglądają najlepiej
też na to zwróciłam uwagę, brzydko to wygląda
mi podoba się długość i ewentualnie ilość, na długości są fajne ale przy samej głowie, jak dla mnie, tragiczne
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 15:43   #873
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
Myślę, że Karola w żywe oczy kłamie, chce wszystkim pokazać ,że jest taka "natural". Ja przez 7 lat rozjaśniałam włosy i miałam podobnie a wręcz identycznie odrastające włosy u nasady. co ona pierdzieli, że naturalne? Może brwi bo na pewno nie włosy...:
Sama tak mam Od ucha mam cieplejszy, jasny blond a przy samej skórze bardziej mysie. Tylko u mnie nie odcina się to jak odrost a jeden kolor przechodzi w drugi. Pod spodem też mam ciemniejsze, ale ze złotymi refleksami. Nie przeszkadza mi, że tak to wygląda i mówię, że mam naturalne, bo mam, mimo, że słońce na nie jakoś wpływa. W lato często noszę kapelusz, bo nie mogę długo przebywać na słońcu a i tak mi jaśnieją.
Stary 2013-02-21, 15:56   #874
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Ja się zachwycam włosami tej Wizażanki
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2764

Naturalny kolor, zdrowie i minimalistyczna pielęgnacja
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 15:59   #875
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Ja się zachwycam włosami tej Wizażanki
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2764

Naturalny kolor, zdrowie i minimalistyczna pielęgnacja
dla mnie koszmar, bo ma falowane, ja też takie mam i takiego puchu nienawidzę. karoliny włosy mi się nie podobają, wolę oleski albo ingrid z usa
Stary 2013-02-21, 16:00   #876
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Farbowane może nie, ale utlenione przez słońce na pewno. Karolina chyba lubi się opalać, jakby ostro chroniła włosy przed słońcem nie miałaby takich jasnych. Rozjaśnione przez farbę czy słońce- efekt ten sam, dla mnie nie ma różnicy
Efekt ten sam, czyli dla ciebie są nienaturalne? Wg mnie to takie samo oszukiwanie jak stosowanie filtrów przez osobę z ciemniejszą karnacją bo dana osoba powinna już być skwarką, a nie jest czyli oszukuje bo gdyby znalazła się na bezludnej wyspie, bez kosmetyków, to by nagle przypominała odcieniem skóry Sycylijczyka niż Fina.

Moim zdaniem "ostre" chronienie włosów to jest też przekłamanie bo w warunkach naturalnych te włosy by sie dawno rozjaśniły. I teraz pytanie za 100 punktów: czyli mieszkając w Algarve przez 2 lata oszukiwałam wszystkich to byłam tam jasną blondynką, a przecież w Polsce zimą moje włosy "mysieją"? Włosy chroniłam, nosiłam kapelusze, ale włosy i tak były jasne, tak samo z opalenizną (opalam sie baaardzo powoli i na czerwono, mam jasną karnację i w PL unikałam opalania). W PT byłam mocno opalona pomimo, że zawsze miałam filtr 50+ (również filtry UVA), de facto nie opalałam się na plaży, często chodziłam z długich sukienkach. Filtry też nie chronią w 100% i da się z nimi opalić całkiem mocno. Smagły Portugalczyk po dłuższym pobycie w Szwecji będzie blady, co nie znaczy, że ma jasną karnację, tak samo bielutki jak mąka Fin po paru letnich miesiącach w Queensland w AU byłby bliżej kurczaka z rożna niźli jego rodacy w FI, chociaż to nie oznacza, że ma z natury ciemną karnację.

Gdybyśmy w PL mieli śr. nasłonecznienie tj. mają na południu Europy to sądzę, że owe 'odrosty' Karoliny byłyby niemal niewidoczne. Mieszkając w PT, SI nigdy nie miałam problemów z ciemnieniem moich włosow, bo po prostu niebieskie niebo i słońce zimą jest tutaj bardzo często (dlatego pomimo stosowania filtrów mam tutaj widoczne piegi zimą, chociaż w PL były one niewidoczne- i wracamy do punktu wyjścia: czy to, że nie było ich widać zimą w PL oznacza, że ich nie mam i oszukuję Polaków? bo taki pan Nowak pomysli, że nie mam piegów, a wystarczy odrobię promieniowania bezpośredniego i bah! jestem blond Pippi Langstrumpf).

Cytat:
A to zabawne, nie wiedziałam, że tak się może zdarzyć

Tak czy siak nie zazdroszczę, bo u Karoliny naprawdę to źle wygląda...
Ja martwie się czasem, że wyglądam jak wieśniara jak mam mały 1cm odrost (mój naturalny kolor jest tej samej tonacji co rozjaśniany, nie rozjaśniam dużo), a ona cały czas chodzi z takim "3 miesięcznym" odrostem, który przez tą różnice tonacji wygląda sztucznie...

Nie wiem ja chyba bym kombinowała z farbowaniem.
Niby z jednej strony szkoda włosów, skoro naturalny na końcach jest ok, a z drugiej odrosty są strasznie nieestetycznie. Nie czarujmy się, te naturalne też (tym bardziej, że jej wyglądają mniej naturalnie niż niejednej farbowanej). Głupio tak być naturalnym kosztem chodzenia całe życie z nieestetycznymi włosami...

Fajne włosy to ma callmeblondie. Ona chyba też ma naturalny kolor, a bardzo fajnie się prezentuje
I z tym się zgadzam. Moim zdaniem nie wygląda to dobrze bo jest za żółto (i to jeszcze taki żółty fluorescencyjny, jak z zakreślaczy) na jej miejscu zrobiłabym coś z ich odcieniem bo rażą po oczach- nie wiem np. płukankę z korzenia pietruszki albo próbowała wyrównać koloryt nawet kosztem jasnego odcienia. Mój kolor włosów jest najbardziej zbliżony do Magdaleny Górskiej, z tymże końce mam jaśniejsze- nigdy nie miałam takiego kurczaka jak Karolina.

Cytat:

Mi sie podobają średnio na jeża tzn. gdyby nie ta żółć i przylizanie przy skórze mogłoby wyglądać naprawdę dobrze. A tak to sprawiają wrażenie jakby jej włosy strasznie nie lubiły sie z fryzjerem. Ale też w kamerze to może wyglądać zupełnie inaczej- byłam kiedyś ubrana w gruby, granatowy golf, a na zdjęciu z fleszem wyszłam jakbym miała mgiełkę- było mi widać stanik, piersi także ja biorę pod uwagę to, że kontrast na kamerze/ zdjęciu jest mocniejszy niż w rzeczywistości. Tak samo jak pięknie wymodelowana różem, bronzerem itp. twarz na zdjeciu może wyglądać jak brudna w świetle naturalnym, na żywo. Dlatego tez, wiele blogerek wygląda zupełnie inaczej na swoich filmikach/ fotach, a inaczej jak zdjęcie robi im ktoś inny, szczególnie w grupie (pomijając kwestie PS i majstrowania przy fotach). Dlatego np. taka susz wygląda mega źle w swoim make upie ala rozmyte rozświetlenie na vlogu, ale na grupowych fotach prezentuje sie całkiem całkiem.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 16:01   #877
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:

Bo ja mam wrażenie, że mam bardzo podobne. Naturalnie proste, ta sama długość, podobna "ilość" włosów, jedynie jej sprawiają wrażenie bardziej suchych.
Mi się jej włosy wydają mocno średnie. Może datego, że sama takie mam, a zachwycam się tylko włosami ładniejszymi niż moje Ale po komentarzach widzę, że wiele osób zazdrości jej tych włosów, a ona sama jest z nich dumna. I ja tego troszkę nie rozumiem, bo uważam, że takie włosy mają daleko do ideału.

I sama nie wiem, czy ja mam jakiegoś świra i nie doceniam co mam, czy na prawdę takie włosy to nic specjalnego?
Mi się nie podobają, to znaczy mogą być, ale nic specjalnego, ale co się dziwić, ludzie zachwycają się przeróżnymi włosami (np.nieesia nawet gdy ma togtalne sianko na głowie i włosy jakby dopiero co wstała po ciężkiej nocy-ludzie komentują, że nie widzieli piękniejszych włosów )
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 16:03   #878
Rossonera
Rozeznanie

Mi się podobają włosy Karoliny, bo:
a) są naturalnie proste (czyli moje marzenie, które nie ma szans się spełnić),
b) są długie
c) o ile mówi prawdę, są naturalnie blond, ale ja akurat jej wierzę.

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
Futro na paznokciach Oleska i Stylizacje

https://www.youtube.com/watch?featur...v=D3dK_PCie3s#!

oczywiście u nas można dostać, może nie na allegro, ale firmy paznokciowe mają rożne kolory

E: jednak jest

http://allegro.pl/ck-velvet-manicure...036813550.html
http://allegro.pl/cc-velvet-zamsz-ak...029419522.html
Kompletnie mi się to nie podoba na calym paznokciu, ale serduszka sa urocze

Edytowane przez Rossonera
Czas edycji: 2013-02-21 o 16:09
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 16:13   #879
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Efekt ten sam, czyli dla ciebie są nienaturalne? Wg mnie to takie samo oszukiwanie jak stosowanie filtrów przez osobę z ciemniejszą karnacją bo dana osoba powinna już być skwarką, a nie jest czyli oszukuje bo gdyby znalazła się na bezludnej wyspie, bez kosmetyków, to by nagle przypominała odcieniem skóry Sycylijczyka niż Fina.
Jakie oszukiwanie? To tylko włosy... Mi jest totalnie obojętne czy ktoś ma piękny jasny blond rozjaśniony przez wodę utlenioną czy słońce, ładny kolor to ładny kolor, za niefarbowanie nie dostanie ode mnie więcej punktów
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 16:14   #880
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
Futro na paznokciach Oleska i Stylizacje

https://www.youtube.com/watch?featur...v=D3dK_PCie3s#!

oczywiście u nas można dostać, może nie na allegro, ale firmy paznokciowe mają rożne kolory

E: jednak jest

http://allegro.pl/ck-velvet-manicure...036813550.html
http://allegro.pl/cc-velvet-zamsz-ak...029419522.html
a mi się podobają
chyba kliknę na all
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 16:21   #881
dacn
Zakorzenienie

Cytat:

Również nie podobają mi się jej włosy, wyglądaja na zniszczone. Długość i kolor na plus, po za tym bardzo pasują do Karoliny, ale ten pognieciony skręt i puch o nie nie nie. Ale nie dziwię sie że mogą się podobać.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 16:26   #882
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

No już myślałam, że mam fioła, bo wg mnie pozostawienie takich włosów jedynie wysuszonych wygląda strasznie (dobrze powiedziane, że jak topielica i jeszcze te odgięcia przy twarzy).
Ja nie wyobrażam sobie moich włosów zostawić tylko wysuszonych tak jak ona to robi!

Z resztą szczerze mówiąc większość fryzur rozpuszczonych jakie pokazuje na jej włosach też oszałamiająco nie wygląda. Nawet jak zakręci to nie ma tej objętości tylko albo tak smętnie wiszą, albo wyglądają na przesuszone. Ja jak już mówiłam mam podobne włosy i wiem jak ciężko uzyskać seksowne nieprzyklapnięte loki, ale da się, a mam dodatkowo troszkę bardziej śliską strukturę włosa niż ona.

Żeby nie było, Karolinę bardzo lubię, ale właśnie tak ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad tym jej kanałem włosowym, że właściwie to nic specjalnego i chyba wolę oglądać ten drugi kanał, bo nakręcić na lokówkę włosy to żaden wyczyn... Z resztą nawet jeśli chodzi o ich pielęgnację to z tego co pamiętam to nic z nimi specjalnego nie robi...

Edytowane przez dziad kalwaryjski
Czas edycji: 2013-02-21 o 16:27
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 16:30   #883
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Skoro o włosach mowa, czy próbowałyścia maski Macadamia, nad którą tak się rozpływa RGP? Muszę zainwestować w dobrą maskę, wertuję KWC i już sama nie wiem
Najbardziej podobają mi się chyba włosy Maxineczki, bo są gładkie i lśniące i byle odżywka z Joanny im wystarczy, niesprawiedliwe
Stary 2013-02-21, 16:33   #884
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
ten szarpidave, który był na livach z małaczarno-rudą bardzo fajnie spiewa
http://www.youtube.com/watch?v=1sNgMYFOss0
Mad World - SzarpiDave (Gary Jules cover)
o mamo mam w playliscie na yt piosenkę jego zespołu

Cytat:
Kiedyś na live , RLM mówiła , że widziała Karoliny włosy i to na 100% nie są farbowane;-)
moja znajoma może to samo powiedzieć o moich włosach, a ta czerwień to mi się od słońca robi
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 16:58   #885
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Jakie oszukiwanie? To tylko włosy... Mi jest totalnie obojętne czy ktoś ma piękny jasny blond rozjaśniony przez wodę utlenioną czy słońce, ładny kolor to ładny kolor, za niefarbowanie nie dostanie ode mnie więcej punktów
Kiedyś apropos Karoliny napisałaś cos o oszukiwaniu bo niektórzy jej zazdroszczą koloru itp. a może je rozjaśniać. No nie wiem jak mam nazwać sytuację kiedy ktoś np. farbuje, a temu zaprzecza- jest to kłamstwo czyli oszustwo. Takie samo jak ktos mówi, że jest menago, a pracuje jako stróż.

Zgadzam sie totalnie z Tobą w kwestii tego, że kolor ładny jest niezależny od drogi jego uzyskania. Ktoś może mieć brzydki kolor naturalny, a ktoś inny piękne kasztanowe pukle po farbie. Nie zyjemy w czasach, gdzie wygląd naturalny był wyznacznikiem tego czy przezyjemy i wydamy potomstwo. Wtedy Karolina jako blond samiczka miałaby duże szanse złowienia najlepszego samca bo samiec myślał tylko o prokreacji (i jedzeniu) i pośrednio o przekazaniu najlepszych genów. A jasnooka blondynka była wówczas na wygranej pozycji bo mężczyźni wykazywali większą chęć kopulacji ze złocistowłosymi. Ale to było daaaawno teraz można farbować włosy, żonglować kolorami oczu, zmieniać kształt oczu, nosa, szczęki, wypełniać biusty i pośladki, wydłużać nogi szkoda tylko, że czasem jakiś idiota skarży sie w sądzie, że poślubił fałszywy obraz żony bo ona tylko udawała atrakcyjną, a potem dziecko urodziło się niepodobne do żadnego z rodziców i szkaradne.

Mnie się podobają włosy Hindusek (mocne, grube, zdrowe, błyszczące). Włosy Synkopa też mi się podobają ale zdaje sobie sprawę, że piękne, błyszczące włosy na zdjeciach często wygladają w rzeczywistości jako płaskie, cienkie- oczywiście, że zdrowe,- ale wciąż są mniej atrakcyjne na żywo niż gęste, puszyste, ale bardziej zniszczone. Na zdjęciach najlepiej prezentują się włosy błyszczące, ciemne, a w realu mogą wyglądać całkiem inaczej. Poza tym, nawet słabe włosy wyglądają lepiej jak twarz ładna, a najpiękniejsze włosy duużo tracą jak figura czy twarz nieciekawa.
Stary 2013-02-21, 17:08   #886
mantas
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Kiedyś apropos Karoliny napisałaś cos o oszukiwaniu bo niektórzy jej zazdroszczą koloru itp. a może je rozjaśniać. No nie wiem jak mam nazwać sytuację kiedy ktoś np. farbuje, a temu zaprzecza- jest to kłamstwo czyli oszustwo. Takie samo jak ktos mówi, że jest menago, a pracuje jako stróż.

Zgadzam sie totalnie z Tobą w kwestii tego, że kolor ładny jest niezależny od drogi jego uzyskania. Ktoś może mieć brzydki kolor naturalny, a ktoś inny piękne kasztanowe pukle po farbie. Nie zyjemy w czasach, gdzie wygląd naturalny był wyznacznikiem tego czy przezyjemy i wydamy potomstwo. Wtedy Karolina jako blond samiczka miałaby duże szanse złowienia najlepszego samca bo samiec myślał tylko o prokreacji (i jedzeniu) i pośrednio o przekazaniu najlepszych genów. A jasnooka blondynka była wówczas na wygranej pozycji bo mężczyźni wykazywali większą chęć kopulacji ze złocistowłosymi. Ale to było daaaawno teraz można farbować włosy, żonglować kolorami oczu, zmieniać kształt oczu, nosa, szczęki, wypełniać biusty i pośladki, wydłużać nogi szkoda tylko, że czasem jakiś idiota skarży sie w sądzie, że poślubił fałszywy obraz żony bo ona tylko udawała atrakcyjną, a potem dziecko urodziło się niepodobne do żadnego z rodziców i szkaradne.

Mnie się podobają włosy Hindusek (mocne, grube, zdrowe, błyszczące). Włosy Synkopa też mi się podobają ale zdaje sobie sprawę, że piękne, błyszczące włosy na zdjeciach często wygladają w rzeczywistości jako płaskie, cienkie- oczywiście, że zdrowe,- ale wciąż są mniej atrakcyjne na żywo niż gęste, puszyste, ale bardziej zniszczone. Na zdjęciach najlepiej prezentują się włosy błyszczące, ciemne, a w realu mogą wyglądać całkiem inaczej. Poza tym, nawet słabe włosy wyglądają lepiej jak twarz ładna, a najpiękniejsze włosy duużo tracą jak figura czy twarz nieciekawa.
boziu, a ja tak długo googlałam kto to ten synkopa jest
a to wizażanka i jej włosy(włosy wizażanki synkopy), którymi któś wyżej się zachwycał...
zgadzam się, że włosy ciemne najlepiej prezentują się na zdjęciach
pewnie dlatego podobają mi się włosy oleski i ingrid mają ten błysk, widać ich witalność. wśród blondynek widzę tylko siano i brzydki kolor blondu.
Stary 2013-02-21, 17:22   #887
evvelinek
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3937286 1]a mi się podobają
chyba kliknę na all [/QUOTE]

radze się dwa razy zastanowić bo efekt jest do pierwszego mycia rąk z tego co słyszałam i na logike biorąc, dlużej nie ma szans się utrzymac

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Skoro o włosach mowa, czy próbowałyścia maski Macadamia, nad którą tak się rozpływa RGP? Muszę zainwestować w dobrą maskę, wertuję KWC i już sama nie wiem
Najbardziej podobają mi się chyba włosy Maxineczki, bo są gładkie i lśniące i byle odżywka z Joanny im wystarczy, niesprawiedliwe
też mi się najbardziej podobają geny
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 17:25   #888
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
boziu, a ja tak długo googlałam kto to ten synkopa jest
a to wizażanka i jej włosy(włosy wizażanki synkopy), którymi któś wyżej się zachwycał...
zgadzam się, że włosy ciemne najlepiej prezentują się na zdjęciach
pewnie dlatego podobają mi się włosy oleski i ingrid mają ten błysk, widać ich witalność. wśród blondynek widzę tylko siano i brzydki kolor blondu.
No prawda okrutna, ale niestety o włosy jasne a do tego farbowane na jasno jest ciężej zadbać niż o ciemne. Miałam koleżankę w LO, która z naturalnego blondu poszła w czekoladowy brąz- i chociaż swoje miała naprawdę ładne włosy to po przefarbowaniu wyglądały dużo zdrowiej- jakby mocniejsze, było ich więcej i do tego grubsze. Ja lubię włosy Hindusek czy Arabek bo są grube, ale nigdy bym się z nimi nie zamieniła- wolę mój blond i należeć do tych "wybranych" 2% ludzkości
Ja lubię włosy Nissiax, ale o chyba właśnie ze względu na ładną buźkę właścicielki
Stary 2013-02-21, 17:35   #889
201606242122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
jakie polecasz? bo czaję się na jakas dobra maske.
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 17:56   #890
monicar
Zakorzenienie

Mi ciasteczko25 mogłaby oddać 1/3 swoich Uwielbiam takie gęściuchy.

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Ja lubię włosy Nissiax, ale o chyba właśnie ze względu na ładną buźkę właścicielki
dla mnie to ona ma jeden wielki cienki puch.
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 17:57   #891
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 18:08   #892
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Mi ciasteczko25 mogłaby oddać 1/3 swoich Uwielbiam takie gęściuchy.

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

dla mnie to ona ma jeden wielki cienki puch.
O tak, ciasteczko25 ma super włosy! A mi się podobają włosy nissiax własnie ze względu na jej urodę, wiem, że gdyby była brzydsza to by mi się nie podobały, ale z jej uroda ładnie współgrają. Lubię takie loczki/ fale u kogoś. Sama mam proste jak od żelazka, może stąd
Stary 2013-02-21, 18:19   #893
natiaa87
Raczkowanie

Cytat:
ja tez uwielbiam ta maske!!! mam teraz dwie bo bylam promocja dwie w cenie jednej wiec sie naparwde oplacalo! na moich wlosach sparwdza sie super! mialam z Kerastase wczesniej ta pomaranczowa-biala dwa razy drozsza ( przynajmniej u mnie ona kosztuje $60 a macadamia $30) i nie dzialala tak fajnie jak moja Masadamia ;-) ja polecam!!

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Treść usunięta
to zalezy jak tkos podchodzi do sparwy bo mi np na wlosy nie jest szkoda wydac. mam takie zboczenie wlosoholiczki... i naparwde widze efekt po tej masce! nie znalazlam tanszego odpowiednika jeszcze MAcadami - u mnie nie ma tego WAX czy jakos . Wlosy tez olejuje od jakis 2 lat, ale zawsze lubie tez miec dobra maske .osobiscie polecam ale 100% rozumiem jak ktos by tyle kasy nie wydal na maske. szczerze jak mieskzalam w PL to nawet bym nie miala hajsu zeby wydac ponad 100zeta na maske.. niesttey taka prawda!!

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Ale te odrosty Twojej koleżanki są w całkiem innej tonacji niż reszta włosów?

Bo te odrosty są typowo w odcieniu popielatego, zimnego blondu, a reszta włosów wprost przeciwnie ciepła i żółta.

Ja też mam koleżanki naturalnym blond, ale ich odrosty choć w innym kolorze, to są jednak w takiej samej tonacji jak reszta włosów...
ja mam kolezanke naturalna blondynke. Teraz juz farbuje swoje wlosy ale jesczez w liceum w lecie miala wlasnie taki sloneczny blond ladnie rozjasniony od slonca - cos jak KArolina a w zimie jak rosly wlosy to odrost byl taki mysi!! dlatego ja akurat wierze ze KArolina ma naturalne wlosy!
natiaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 18:33   #894
natiaa87
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta

u mnie sie wlasnie to niesparwdzilo - czy to ze dizie sie w ilosc! tez kupowalam maske pierdul do wlosow nakladalam na chyba za duzo tego i nic nie dawalo rady... dopiero jak zaczelam olejowac wlosy i wybralam jedna dla mnie najlepsza maske zauwazylam roznice!

ale tak jak pisalam kazdy na co innego potrafi przeznaczyc wieksza kase. No i tez tak jak pisalam w PL pewnie bym nie dala za maske ponad 100zl! w usa to wychodzi troche taniej i nie oszukujmy sie sa inne zarobki. ale PODSUMOWUJAC ja ja polecam
natiaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 18:55   #895
patisia123
Zakorzenienie

RGP zablokowała mnie na facebooku:<
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 19:01   #896
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz być zrozpaczona
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 19:03   #897
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Zrób jej na złość- zjedz pączka idąc ulicą
Stary 2013-02-21, 19:05   #898
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
haha!
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 19:11   #899
drzazga11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Również nie podobają mi się jej włosy, wyglądaja na zniszczone. Długość i kolor na plus, po za tym bardzo pasują do Karoliny, ale ten pognieciony skręt i puch o nie nie nie. Ale nie dziwię sie że mogą się podobać.
mnie też się nie podobają,może i długie ale jakoś mam wrażenie,że jakieś takie niedomyte czasem:/ i podzielone na takie jakby strączki? wiem,że to uciążliwe dbać o takie włosy ale jednak jak dla mnie nie wygląda to dobrze ogólnie...choć może na żywo jest ok;]
drzazga11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 19:15   #900
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
popłakałam się ze śmiechu
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości