|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
Cytat:
To w takim układzie żadna uczelnia nie powinna zapraszać Wałęsy czy Kwaśniewskiego na wykłady lub panele, bo żaden z wymienionych panów nie ma wyższego wykształcenia. Jeden z nich nawet matury nie ma. |
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc chyba zgodzisz się, że to nie to samo, co bycie przywódcą młodzieżówki? PS. Przykład z wykształceniem miał pokazać różnice między wymienionymi Panami, a Środą. Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2013-02-21 o 14:14 |
|
|
|
|
#4863 |
|
Konto usunięte
|
powinno się, ale władze nie mają prawa przyzwalać na głoszenie poglądów faszystowskich czy komunistycznych. A grupa ludzi, która wbiła się na ten wykład słynie właśnie z poglądów skrajnie prawicowych i faszystowskich.
|
|
|
|
#4864 |
|
Konto usunięte
|
Nikt nie chciałby Środy na tej uczelni Rydzykowej a może i na UKSW też by jej podziękowali. UW nie chciało ONRu - ich prawo. ONR musi próbować gdzie indziej.
|
|
|
|
#4865 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ale nie chodzi o wykształcenie ale o poglądy tych osób!
|
|
|
|
#4866 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego rozumiem, że chodziło także o prestiż Uniwersytetu, jako instytucji naukowej. |
|
|
|
|
#4868 | |
|
Konto usunięte
|
a co oni mogą innego robić oprócz głoszenia poglądów? ;>
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Rozumiem, że wciąż chodzi o ten wykład prof Środy. W końcu on się przerodził w swego rodzaju wiec, nie wyglądał jak normalny wykład, więc o co chodzi? |
|
|
|
|
#4869 |
|
Konto usunięte
|
Mogą sobie mieć poglądy ale trzymać je tylko dla siebie. O tym głoszeniu napisałam bo wiem, że zaraz mogą się posypać wypowiedzi "no jeszcze tylko tego brakuje żeby mi zabraniali mieć swoje własne poglądy, inne od <jedynie słusznych>!".
|
|
|
|
#4870 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
1000days mam nadzieję, że nie uznasz tego za wścibstwo, ale zbieram opinie o różnych deweloperach w wawie i ciekawi mnie, co usunęłaś z ocenzurowanego wpisu?
|
|
|
|
#4872 |
|
Konto usunięte
|
Deweloper cud miód, nie mogę na niego narzekać. To było o paniach projektantkach. Trochę spięć było, ja oceniłam ich postępowanie jako... niefajne. Nie oceniam ich umiejętności zawodowych - do nich nic nie mam tylko podejście do ludzia.
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4874 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieję, że taki będzie. Mimo braku gresów Marazzi za 250zł za metr kwadratowy Ujmę to tak: patrząc po dotychczasowym zachowaniu następny klient zapewne usłyszy kilka dowcipów na nasz temat. |
|
|
|
|
#4875 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
"biały" i "czarny" są neutralne, tak samo "Murzyn". "Czarnuch" i "białas" są nacechowane negatywnie. Podkreślam, że JA tak używam tych słów
|
|
|
#4876 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
#4877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(ale tylko papier toaletowy, bo sie zapachu, rury maja po max. 4-3cm średnicy :/)A w Rosji - pierwsze słyszę . Na Litwie i Białorusi na pewno nie, byłam i sprawdzilam hihi.
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
W Grecji to samo, ale jakoś nie mogłam się przełamać i wrzucałam normalnie, w miarę możliwości minimalizując ilość tego papieru. Na szczęście nic się nie zapchało ;p
|
#4879 |
|
Konto usunięte
|
A tak jestem ciekawa po jakim czasie czyszczą te kosze. Według mnie raz dziennie raczej nie wystarcza, ten zapach...
|
|
|
|
#4880 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39374355]A tak jestem ciekawa po jakim czasie czyszczą te kosze. Według mnie raz dziennie raczej nie wystarcza, ten zapach...
[/QUOTE]zapach to jedno, ale jakie to jest niehigieniczne. Fu, za każdym razem kiedy o tym myślę, zaczynam się krzywić
|
|
|
|
#4881 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ze tak sie wypowiedzieli. Oczywiście, ze zaakceptowalabym fakt, ze moje dziecko kocha nie płeć przeciwna. I wiem, ze nie miałabym na to żadnego wpływu.---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39374355]A tak jestem ciekawa po jakim czasie czyszczą te kosze. Według mnie raz dziennie raczej nie wystarcza, ten zapach... [/QUOTE]Mój chłopak niestety pracuje z Meksykami w jednej firmie i muszą korzystać z tej samej toalety. Póki co, nie narzekał na smrod z kosza ewentualnie często wymieniają worki. Sorry, ale takich śmieci nie mogłabym ogarnąć
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
zmienię trochę temat i opowiem wam coś "śmiesznego".
Na wydziale humanistycznym mojej uczelni chcą zlikwidować bibliotekę i czytelnię. To chyba dlatego, że wybudowano superbibliotekę dla całego uniwersytetu, więc widocznie muszą coś zrobić, żeby ludzie tam przychodzili. To nic, że wydziały są porozrzucane po całym mieście ![]() My mamy często długie okienka (godzina albo półtorej), zdarzają się nawet dwa takie w ciągu dnia, więc zwykle jak już się najemy i nagadamy, to idziemy ten czas spożytkować w czytelni -> zwłaszcza że dużo książek jest w pojedynczych egzemplarzach i nie można wypożyczać, więc trzeba czytać i opracować sobie na miejscu, poza tym wiadomo, często potrzebne są jakieś pojedyncze artykuły, więc bierzemy stamtąd książkę i kserujemy. Już nie mówiąc o tym, że na ćwiczeniach jak mówimy o jakiejś lekturze, to trzeba ją przy sobie mieć, żeby móc do niej w każdej chwili zajrzeć, i co, teraz mam jeździć milion razy w ciągu tygodnia do tamtej biblioteki, żeby wypożyczyć książkę, która jest mi potrzebna tylko na 1,5h zajęć? Albo żeby skserować 5 stron artykułu? |
|
|
|
#4883 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja z mojego wydziału do Boblioteki Głównej mam blisko ale nie wyobrażam sobie by zimą, w tej brei, podczas okienka leźć tam by przeczytać 20 stron z jakiegoś artykułu. Dziwne.
|
|
|
|
|
#4884 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#4885 |
|
Konto usunięte
|
A my wysyłamy owieczkę z aparatem która robi zdjęcia całej książki a potem wrzuca na maila :3
potem dostaje czekolady i podarki :3 |
|
|
|
#4886 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4887 |
|
Konto usunięte
|
E tam, np na UG wydziały są w trzech miastach xD
Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-02-21 o 18:13 |
|
|
|
#4888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba że tak po prostu puścił plotkę, żebyśmy szybko polecieli do naszej biblioteki i od razu przeczytali całą literaturę na jego przedmiot ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
No ale są kierunki, które nawet nie zbliżają się do biblioteki... no, dopiero na trzecim roku, jak trzeba licencjat/magisterkę pisać Mój brat (kierunek związany z ekonomią) ani razu jeszcze nie był w bibliotece, a studia już kończy Ale akurat filologie, co właściwie opierają się na książkach, no to chyba te biblioteki wydziałowe powinny jednak mieć..
|
||
|
|
|
#4889 |
|
Konto usunięte
|
Czekaj, Jezu z politechniką zaszalałam
chodziło mi o wydział Chemii który znajduje się hen hen hen hen hen hen hen daleko daleko daleko daleko daleko daleko daleko nikt właściwie nie wie gdzie i nigdy tam nie był ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Ej ja studiuję filologie. Ani razu nie byłam w bibliotece
|
|
|
|
#4890 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

(ale tylko papier toaletowy, bo sie zapachu, rury maja po max. 4-3cm średnicy :/)
.