|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 3
Cytat:
To mnie zmartwiłaś, bo uwielbiam domowy biały serek z rzodkiewka i na to pomidor
|
|
|
|
|
#4172 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tam sie wcale tym nie przejmuję. Jem, co mi smakuje, a skoro smakuje to znaczy, żę organizm sie tego domaga.
|
#4173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wielu osobom smakują chipsy, czy słodycze, czy cola, ale chyba mi nie powiesz że organizm się tego domaga ?
|
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na co masz ochotę? Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2013-02-22 o 00:01 |
|
|
|
|
#4175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może mamy dostawy z różnych źródeł.. Cytat:
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-02-22 o 00:16 |
|||
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Jak oceniacie jakość ubrań w lidlu?
Kuszą mnie legginsy, które mają być bodajże od soboty. |
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko koszulki z krótkim rękawem do chodzenia po domu z Lidla i jakościowo są bardzo dobre, nie tak jak te tanie co po dwóch praniach zamieniają się w półprzeźroczystą firankę.
|
|
|
|
#4181 |
|
Raczkowanie
|
Lidl chyba wprowadza biblioteczkę do swojej stałej oferty
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl....xsl/35223.htm |
|
|
|
#4182 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39363219]A czy są dobre?Bo zazwyczaj te różne czekoladowe postacie świąteczne są zrobione z czegoś co nawet obok czekolady nie stało.[/QUOTE]
Jak na czekoladowe figurki są dobre Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4183 |
|
Konto usunięte
|
To dziwne, jeszcze jak wczoraj wieczorem patrzyłam to były podanych parę tytułów. Nie pamietam wszystkich ale na pewno było tam "Pięćdziesiąt twarzy Greya", wszędzie tą książkę sprzedają, niedługo w osiedlowym warzywniaku pewnie będzie można ją kupić
.Dla fanów i fanek serów, zajrzyjcie na ostatnią stronę: klik |
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Juz od dluzszego czasu sledze ten watek i w koncu postanowilam napisac W Lidlu uwielbiam pieczywko, szczegolnie chleb drwala i bulki fitness. Pizza mrozona jest super i ser z ananasem i migdalami Ostatnio jak byl tydzien azjatycki to kupilam chlebki naan. Byly po raz pierwszy, wiec wzielam tyljo dwa opakowania i teraz zaluje. Przepyszne zamiast ryzu do np curry z kurczaka. I tak jak wy czekam na jakis tydzien tematyczny!!! Chce mi sie roznych rzeczy, a tu klops![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Co do ciuchow to mam jeansy i sa ok. Herbaty z cytryna tez nie powinno sie laczyc. A ja tak lubie... |
|
|
|
#4185 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Czy w Lidlu w stałej ofercie jest kozie mleko???
|
#4186 |
|
Raczkowanie
|
Moja babcia śmiga już od zeszłego roku w dresie welurowym i sobie chwali
trzyma kolor pomimo czestego prania i nic się nie rozciągnął. Ja natomiast jakiś czas temu kupilam sobie w Lidlu pidżamkę i tez jestem zadowolona (kosztowała coś ok 20 zeta)
|
|
|
|
#4187 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Oczywiście, że można łączyć herbatę z cytryną, tylko nie wylno wrzucać jednocześnie herbaty (czy to w liściach czy w torebce) i świeżej cytryny, bo wtedy z liści herbaty wydziela się glin, który nie jest zdrowy i nie jest wydalany z organizmu. Zupełnie ok jest, jak wyjmiesz herbatę i do naparu wrzucisz cytrynę, wyciśniesz sok.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2013-02-22 o 10:27 |
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ubrania rowerowe - spodenki "z pampersem", koszulkę i wiatrówkę i jestem zadowolona
![]() Mam też koszulkę bezszwową, TŻ ma 2 i też sobie chwalimy. No i TŻ ma kurtkę softshellową - też jest zadowolony. Nie powinno się też dodawać modu do gorącej herbaty, tylko odczekać.
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
całe zycie jem ser z pomidorami, z ogorkami, pije herbate z miodem i cytryną i żyje
|
|
|
|
#4190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Głupia teoria to taka, żeby nie łączyć niektórych składników w pożywieniu jak ktoś tam napisał wyżej. Wiadomo, że takich połączeń nie je się dużo. A jak ktoś od czasu do czasu zje ser z ogórkiem albo z pomidorem to na pewno jego zdrowie na tym znacząco nie ucierpi. Nikt przecież nie je takich połączeń produktów non stop, żeby miały mu zaszkodzić.
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
mam od nich parę rzeczy, i ogólnie jestem zadowolona. Tylko raz legginsy po 1 noszeniu się podarły, a zła byłam bo niby specjalne " ogrzewające" na zimę.
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że od poniedziałku promocja na pstrąga znowu...
...i tak się zastanawiam, czy nie iść zakopać gdzieś pod lodami z dwie tacki, bo jak w poniedziałek pójdę to znowu puste chłodnie będą a panie powiedzą mi, że "nie dojechały" ![]() albo nie - tym razem filmik nakręcę i jak złoże zapytanie do centrali czemu "nie dowieźli" to przynajmniej będę miał udokumentowane i nie będą mogli mi odpisać, że "(...)przeprowadzona kontrola wykazała, że do godziny 12 można było zakupić jeszcze...ble...ble...ble (...)" |
|
|
|
#4193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tak serio to dobry pomysł. Chyba, że zrobią promocje na lody akurat.
|
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zero skulkowań, nie naciąga się. rewelka
|
|
#4196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, ja mam legginsy bezszwowe, takie grubsze 120 den co były ostatnio i są świetne. Śmigam w nich po domu czy na studia i sa jak najbardziej ok. ![]() Z reszta niedawno były takie spodnie rurki kolorowe po 30 zł, to jak poszłam ok. 15 h to ani jednej pary nie oświadczyłam ![]() Wiec lece już o 8 na otwarcie, jak byłam ostatnio to myslam, ze cos daja za darmo tak sie rzucili ludzie na legginsy i spodnie kolorowe dla dzieci!
|
|
#4197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Do czasu..
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
I dlatego sie zdziwilam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

.
?

[COLOR="Silver"]
Niestety koziego sera brak

.
Ostatnio jak byl tydzien azjatycki to kupilam chlebki naan. Byly po raz pierwszy, wiec wzielam tyljo dwa opakowania i teraz zaluje. Przepyszne zamiast ryzu do np curry z kurczaka. I tak jak wy czekam na jakis tydzien tematyczny!!! Chce mi sie roznych rzeczy, a tu klops
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)