Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-22, 12:57   #2131
Krystel13
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Niepytajozdanie Pokaż wiadomość
Cycolinki, chyba mam problem wczoraj zauważyłam że mój prawy sutek jest siny .. napisałam do swojego doktorka, ale nie odpisuje i teraz nawet nauka mi nie wchodzi, bo strasznie się martwie pomocy!

może spróbuj sie do niego dodzwonić!!!
Stary 2013-02-22, 12:59   #2132
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Próbuje się trzymać ale ciężko jest, pocieszam się, że niedługo weekend i będziemy sami z Tż-tem i małym. Moja mama tak jak deklarowała pomoc przed op, tak oczywiście pomaga tyle tylko że swoją postawą pokazuje mi "chciałaś cierpieć na własne życzenie to cierp i patrz jeszcze jak przez Ciebie cierpi dziecko"
Dziś już się prawie z nią o to pożarłam bo zaczęła wkręcać że się mały jakiejś traumy przeze mnie nabawi
hehe...dobra jest a niby od czego ta trauma? Dzieciaczek ma Cię w domu, jesteś w zasięgu ręki a że chwilowo niedyspozycyjna to co z tego? A co jak matki w szpitalach leżą po kilka tygodni i dzieci ich nawet widywać nie mogą? Albo zostawiają maleństwa i wyjeżdzają za granice zapracować na utrzymanie tych maleństw? Twoje dziecko nawet nie będzie tego pamiętało, traume to co najwyżej Ty będziesz miała jak mamusia nie przestanie biadolić Kulka, nie daj się. Miałaś operacje i bez względu na to czy chciałaś czy musiałaś i czy to się mamie podoba czy nie teraz jest okres rekonwalescencji i trzeba to przejść
Stary 2013-02-22, 13:01   #2133
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam dziewczyny

Kasik jakis czas temu wrzucalam staniczek ktory nam pokazalas, ponoc dla zelek nie za fajnyi wielki push up...a tez mi sie bardzo podoba

Cytat:
Cześć kochane długo mnie tu nie było, i jestem w tyle mam problem, a mianowicie chodzi o to że gdy kładę się na prawym czy też lewym boku (na golaska) dotykając piersi od zewnętrznej strony czuję takie fałdki, jakby marszczenie nie wiem czy powinnam się martwić, czy może jest to spowodowane tym że duży implant wypycha gruczoł/mięsień, przez co jest wyczuwalne pod skórą? bo gdy stoję to jest wszystko ok
Marszczenie implantu jest najczęściej spowodowane za dużym implantem u szczuplej osoby.

Dziewczyny musze sie pochwalic i jednoczescie wyrzalic od kilku tygodni jestem na diecie waga powoli spada al cycki tez...i zastawiam sie czy sesn dalej sie odchudzac bo jak mi te cycki zmaleja konkretnie to zalame sie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 13:01   #2134
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Cycolinki, chyba mam problem wczoraj zauważyłam że mój prawy sutek jest siny .. napisałam do swojego doktorka, ale nie odpisuje i teraz nawet nauka mi nie wchodzi, bo strasznie się martwie pomocy!
Wiś na telefonie do kliniki dotąd aż odbiorą! Może to nic a może coś poważnego. Nie odpuszczaj, dziś piątek i załatw sprawe, potem weekend....
Stary 2013-02-22, 13:06   #2135
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Witajcieroza:Czy ktos może ma sprawdzony przepis na wuzetkę? albo coś podobnego.Szukam w internecie a z doświadczenia wiem że najlepsze przepisy są sprawdzone.Popatrzę jeszcze w książce kucharskiej.
Ja znam bardzo dobra taka z kartonika...:haha ha:

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Spokojnie nie zalamuj sie jak nie wiesz co to jest, moze pomasuj troche to miejsce i zobacz czy nabiera kolorow. Masz czucie w tym sutku?? Przy takim cieciu moze sie zdarzyc ze sie ne odzyska czucia wiec moze to jest powodem tego ze sutek ssinial.

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-02-22, 13:12   #2136
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Jezeli nie odpowiada na maile to zadzwon do niego. Dzis piatek i lepiej porozmawiac przed weekendem
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 13:13   #2137
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Słuchajcie no panienki, małe pytanko mam, wynikające z ogromnej ciekawości (więc mnie nie wyrzucajcie z forum), czy Wasi Tż wolą uprawiać seks czy raczej wolą żeby im robić przysłowiowego "loda"? A są takie, które nie dają się namówić na niego? Jak podchodzicie do tej sprawy?

Kieruje mną czysta, ale niezdrowa ciekawość
a jakie jest Twoje podejście do sprawy?
Ja wychodzę z założenia, że skoro ja uwielbiam jak mi ktoś to robi i spokojnie mogę się obejść bez tzw. wkładania i wystarczy mi "tylko" seks oralny to i facetom pewnie też U mnie nie ma kwestii "tylko to lub tylko tamto" najlepiej łączyć obie formy ale seks oralny musi być zawsze natomiast "ten drugi" niekoniecznie.
Stary 2013-02-22, 13:13   #2138
dariac31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ja znam bardzo dobra taka z kartonika...:haha ha:

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Spokojnie nie zalamuj sie jak nie wiesz co to jest, moze pomasuj troche to miejsce i zobacz czy nabiera kolorow. Masz czucie w tym sutku?? Przy takim cieciu moze sie zdarzyc ze sie ne odzyska czucia wiec moze to jest powodem tego ze sutek ssinial.
Olivka-Wiem takie są najlepsze albo z piekarni .Niestety nie mam możliwości dostania takiej z kartonika
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 13:15   #2139
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam dziewczyny

Kasik jakis czas temu wrzucalam staniczek ktory nam pokazalas, ponoc dla zelek nie za fajnyi wielki push up...a tez mi sie bardzo podoba

Marszczenie implantu jest najczęściej spowodowane za dużym implantem u szczuplej osoby.

Dziewczyny musze sie pochwalic i jednoczescie wyrzalic od kilku tygodni jestem na diecie waga powoli spada al cycki tez...i zastawiam sie czy sesn dalej sie odchudzac bo jak mi te cycki zmaleja konkretnie to zalame sie
Olivko cos za cos. Mi dr na konsultacji powiedzial, ze jezeli odchudzanie to teraz mam czas po operacji pilnowac wagi
Stary 2013-02-22, 13:20   #2140
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście okropne. Zupełnie nie rozumiem takiej postawy Twojej mamy. Łaska? Mam wrażenie, że brakuje jej zupełnie babcinego instynktu ( by z radością zająć się wnuczką, a nie traktować tego jako obciążenia i pracy), nie mówiąc już o wyrozumiałości wobec córki.
Moim synkiem na czas po op. będzie zajomować się niania - u siebie w domu, a po pracy mąż będzie odbierać małego i po południu jakoś sobie poradzimy. Czasem lepiej nie liczyć na rodzinę...
Instynkt babciny owszem jest bo wnuczkę bardzo kocha,zabiera i odwiedza pomagała mi już zaraz po narodzeniu dziecka z własnej nieprzymuszonej woli przez chyba miesiąc nie pracowała tylko mi gotowała i latała na spacerki
Ból jest w tym że dzisiejsze babcie - nie wszystkie oczywiście ale różnią się od tych naszych skupionych na wnusiach do tego stopnia że nie mają własnego życia. Teraz babcie chcą być eleganckie,modne uprawiać sport i skupić się na sobie i moja mama tak właśnie ma.
Owszem biega do małej z uwielbieniem ale widzę że przede wszystkim jej myśli kierują się do tego czy zdąży na zakupy czy będzie mogła iść na jogę albo wydepilować nogi,wypucować sobie dom i wypić spokojnie kawę a jak wystarczy czasu to chętnie zabierze wnuczkę a jak nie to jutro
o tyle to jest czasami niefajne że ciężko się umówić z nią np. na godzinę daną w sobotę tak żebym i ja mogła skorzystać z tego dnia,bo według mamy wszystko chętnie ładnie ale wtedy kiedy ma luz i ochotę,a my mamy się do tego dostosować i w takich momentach żałuję że muszę liczyć na nią ale jednak co babcia to babcia nie ktoś obcy

o jeszcze przypomniała mi się taka rzecz jak krótko po narodzinach córki położna po oględzinach małej powiedziała do mamy coś w stylu to niech teraz sobie córka idzie na randkę z mężem troszkę odpocznie godzinkę ,póltora a babcia się zajmie wnusią to moja mama miała tak oburzoną minę i zniesmaczoną że nadawałaby się na demotywator bo w kółko mi powtarzała że to co powie lekarz i położna jest świętością więc obawiała się że podłapiemy pomysł
no ale nie ukrywając każde nasze wyjście od kiedy córa trochę podrosła wypala dzięki temu że pilnuje jej moja mama,nawet nocą oczywiście od czasu do czasu a że chciałoby się więcej to już inna para kaloszy :P

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się

Edytowane przez scheherezade
Czas edycji: 2013-02-22 o 13:26
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 13:25   #2141
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
a jakie jest Twoje podejście do sprawy?
Ja wychodzę z założenia, że skoro ja uwielbiam jak mi ktoś to robi i spokojnie mogę się obejść bez tzw. wkładania i wystarczy mi "tylko" seks oralny to i facetom pewnie też U mnie nie ma kwestii "tylko to lub tylko tamto" najlepiej łączyć obie formy ale seks oralny musi być zawsze natomiast "ten drugi" niekoniecznie.
Wczoraj zapytałam Tż jak on do tego podchodzi. Powiedział, że lubi i to i to. No to dałam mu wybór, gdyby do końca życia mia mieć tylko seks lub tylko oral (B) to co by wolał. Stwierdził, że zdecydowanie seks. Ja osobiście lubię łączenie, bo wiem, że wtedy jest mu przyjemniej

Kulkaaga nie Ty jedna masz małe dzieciątko i zrobione piersi. Wszystkie dały radę, dzieci przeżyły i nijakiej traumy nie mają. Mi nikt nie pomagał, a właściwie nam nikt ie pomagał i jakoś daliśmy radę, bez większych problemów.
Przykro mi to mówić, ale niektóre matki są nienormalne i ja ich nie rozumiem. Mam nadzieję, że ja nie będę tak porąbana.
Stary 2013-02-22, 13:28   #2142
Niepytajozdanie
Raczkowanie

może spróbuj sie do niego dodzwonić!!!

właśnie dzwonię i nikt nie odbiera ;( już zauważyłam że jest nieco siny, ale mój TŻ mówił że wymyślam (jest daltonistą urodzonym, więc nie ma się co dziwić) ale wczoraj po kąpieli gdy już naprawdę było widać to i on stwierdził, że teraz to widzi ;(

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

tak też właśnie myślałam, przynajmniej tym się uspokoiłam
Stary 2013-02-22, 13:28   #2143
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Instynkt babciny owszem jest bo wnuczkę bardzo kocha,zabiera i odwiedza pomagała mi już zaraz po narodzeniu dziecka z własnej nieprzymuszonej woli przez chyba miesiąc nie pracowała tylko mi gotowała i latała na spacerki
Ból jest w tym że dzisiejsze babcie - nie wszystkie oczywiście ale różnią się od tych naszych skupionych na wnusiach do tego stopnia że nie mają własnego życia. Teraz babcie chcą być eleganckie,modne uprawiać sport i skupić się na sobie i moja mama tak właśnie ma.
Owszem biega do małej z uwielbieniem ale widzę że przede wszystkim jej myśli kierują się do tego czy zdąży na zakupy czy będzie mogła iść na jogę albo wydepilować nogi,wypucować sobie dom i wypić spokojnie kawę a jak wystarczy czasu to chętnie zabierze wnuczkę a jak nie to jutro
o tyle to jest czasami niefajne że ciężko się umówić z nią np. na godzinę daną w sobotę tak żebym i ja mogła skorzystać z tego dnia,bo według mamy wszystko chętnie ładnie ale wtedy kiedy ma luz i ochotę,a my mamy się do tego dostosować i w takich momentach żałuję że muszę liczyć na nią ale jednak co babcia to babcia nie ktoś obcy
Jak bym o teściowej czytała, no wypisz wymaluj ona. Nie znoszę takich babć I nie mówię, że nie mają mieć swojego życiua, ale najpierw ważniejsze są: kosmetyczka, koleżanki, joga, a potem wielkie rozczarowanie, że została sama.
Stary 2013-02-22, 13:29   #2144
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Wiś na telefonie do kliniki dotąd aż odbiorą! Może to nic a może coś poważnego. Nie odpuszczaj, dziś piątek i załatw sprawe, potem weekend....

najgorsze jest to że napisałam do Niego wczoraj wieczorem i zero odzewu, telefonów też nikt nie odbiera, mam nadzieję że to nic poważnego ;(
Stary 2013-02-22, 13:30   #2145
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
cyk zagar cyka cyk i mówi już niedługo cudne cycunie będą cyk

niezapominajka1987 - 25.02. -2
balbinka020 25.02 - 2
rubineczka 25.02- 2
jusi84 28.02 -5
chiquitkaaa 06.03- 10
maluch311 - 11.03 - 16
margo50100 14.03 - 19
gawisz 19.03 - 24
buziol04 - 20.03 - 25
ktopozna 10.04 - 46
martika25300 07.05 - 73
kolorowa 10.05 - 75

JEŚLI KTÓRAŚ CHCE DOŁĄCZYĆ DO WYLICZANKI PROSZĘ DAĆ ZNAĆ BO MOGĘ PRZEOCZYĆ A NIE CHCĘ BY KTÓRAŚ BYŁA OMINIĘTA

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

nie jestem w stanie was nadrobić tak spadło ciśnienie że aż mi oczy pulsuja i mało co widze
witam się z rana przy soczku pomarańczowym
Ściskam kciuki za laseczki z 25.02 Niestety będę online dopiero po weekendzie, także trzymajcie się tam! Będzie dobrze!
Stary 2013-02-22, 13:31   #2146
Niepytajozdanie
Raczkowanie

nie mam czucia ani w jednym, ani w drugim jak ktoś dotyka to nie czuję, wiem że jest dotykane bo czuję jak piersi się ruszają, aczkolwiek nic więcej ;(
Stary 2013-02-22, 13:32   #2147
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj zapytałam Tż jak on do tego podchodzi. Powiedział, że lubi i to i to. No to dałam mu wybór, gdyby do końca życia mia mieć tylko seks lub tylko oral (B) to co by wolał. Stwierdził, że zdecydowanie seks. Ja osobiście lubię łączenie, bo wiem, że wtedy jest mu przyjemniej
chodziło mi o Ciebie? Co Ty lubisz

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-22 o 13:33
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 13:34   #2148
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Jak najbardziej mozesz wziasc

U nas swieto!!! Moja corcia mlodsza zaczela sama chodzic!!!
Na te pierwsze kroki to chyba wszystkie mamy czekają z niecierpliwością. REWELACJA. Buziaki dla małej
Stary 2013-02-22, 13:36   #2149
belseno
Zadomowienie

Cytat:
nie mam czucia ani w jednym, ani w drugim jak ktoś dotyka to nie czuję, wiem że jest dotykane bo czuję jak piersi się ruszają, aczkolwiek nic więcej ;(
ja jestem 8 miesięcy po i też czucia nie mam, tzn. czuję na samym czubeczku ale to raczej jest niemiłe. lekarz mi mówił, że jest jakiś odsetek pacjentek, którym czucie nie wraca nigdy ale po. że to są sporadyczne przypadki także czekam cierpliwie. Ja miałam zmniejszane oba sutki więc była mała masakra. Także brakiem czucia narazie bym się nie martwiła no ale o sinieniu nic nie wiem
Stary 2013-02-22, 13:36   #2150
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość

o jeszcze przypomniała mi się taka rzecz jak krótko po narodzinach córki położna po oględzinach małej powiedziała do mamy coś w stylu to niech teraz sobie córka idzie na randkę z mężem troszkę odpocznie godzinkę ,póltora a babcia się zajmie wnusią to moja mama miała tak oburzoną minę i zniesmaczoną że nadawałaby się na demotywator bo w kółko mi powtarzała że to co powie lekarz i położna jest świętością więc obawiała się że podłapiemy pomysł
no ale nie ukrywając każde nasze wyjście od kiedy córa trochę podrosła wypala dzięki temu że pilnuje jej moja mama,nawet nocą oczywiście od czasu do czasu a że chciałoby się więcej to już inna para kaloszy :P
No to i tak masz dobrze. Ja starszej corci nie zostawialam z nikim przez 2lata, pozniej czasem z moja mlodsza siostra z babciami nigdy. Teraz mlodsza czasami zostawiam z tesciowa ale musze zagryzac zeby zeby zeby nie wybuchnac. Ona robi co chce, nie slucha tego co mowie, pozwala na wszystko, wyciagaja wszytkie zabawki i nie sprzataja. Powiesze pranie, wracam a mam przewieszone bo ona chciala lepiej....itd ostatnio spytala stasza czy chciala by zeby babcia z dziadkiem z nami zamieszkali...zatkalo mnie. Na szczescie moj TZ krotko takie tematy zalatwia
Stary 2013-02-22, 13:39   #2151
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
chodziło mi o Ciebie? Co Ty lubisz
Myślałam, że chodzi o to co ja lubię dać mojemu Tż?

Ja? Kurczę... co ja wolę? Biorąc pod uwagę fakt, że orgazm mam tylko łechtaczkowy... Powiem tak, uwielbiam mieć orgazm i uwielbiam może nie super ostry, ale mocniejszy seks. Zatem lubię i to i to.
Stary 2013-02-22, 13:39   #2152
Niepytajozdanie
Raczkowanie

ja jestem 8 miesięcy po i też czucia nie mam, tzn. czuję na samym czubeczku ale to raczej jest niemiłe. lekarz mi mówił, że jest jakiś odsetek pacjentek, którym czucie nie wraca nigdy ale po. że to są sporadyczne przypadki także czekam cierpliwie. Ja miałam zmniejszane oba sutki więc była mała masakra. Także brakiem czucia narazie bym się nie martwiła no ale o sinieniu nic nie wiem

ja też się pogodziłam z tym że nie mam czucia, i kiedyś pewnie jak będę miała dzieciątko to raczej nie nakarmię go piersią. Ale sinieje, lewy jest okej, ładny różowiutki, ale ten prawy .. Nie zawsze jest siny , zrobię zdjęcie dla porównania i wstawie do albumu jednego i drugiego sutka. Teraz jak siedzę to nawet widzę że ma inny kolor ;(
Stary 2013-02-22, 13:46   #2153
Olivkaa200
Zakorzenienie

Myslicie jak wiecej kg zrzuce to zostana mi mle pryszcze?? przy kolejnej operacji biore z 800cc wtedy pakac nie bde ze za male

Niepytaj o zdanie dzwon do doktora az sie dodzwonisz, boli Cie ten sutek ? zrob zdcjecie, moze nie jest tak zle czasem widzimy cos co tak na prawdę nie wyglada tak straszliwie.

Dziewczyny nie obrazcie sie na mnie ale tak Was czytam i nie moge jednego pojac, tak narzekacie na swoje mamy ze Wam nie pomagają przy dzieciach ale one juz Was wychowaly. Zdecydowalyscie sie zalozyc rodzine wiec nie miejscie pretensji do nich. One juz wychowaly swoje pociechy i teraz odpoczywaja babciami sa owzem moga przyjsc pobawic sie przyniesc jakis prezencik czasem wyjsc na spacerek. Ale one juz swoje zrobily w zyciu. Moze tak pisze bo dzieci nie mam i nie wiem jak to jest ciezko. Nie zlinczujcie mnie takie moje zdanie. Wasze mamy wychowaly Was jak nalezy to to jest najwazniejsze.

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-02-22, 13:51   #2154
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Myślałam, że chodzi o to co ja lubię dać mojemu Tż?

Ja? Kurczę... co ja wolę? Biorąc pod uwagę fakt, że orgazm mam tylko łechtaczkowy... Powiem tak, uwielbiam mieć orgazm i uwielbiam może nie super ostry, ale mocniejszy seks. Zatem lubię i to i to.
a tam TŻeci...oni zazwyczaj i tak dostają to co chcą my o siebie musimy się troszczyć bo im to serce na dłoni jesteśmy gotowe dać
No to widzę, że preferencje mamy podobne boszeeeeszzz i jak fajnie, że nie muszę z niczego rezygnować
Stary 2013-02-22, 13:54   #2155
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Niepytaj o zdanie dzwon do doktora az sie dodzwonisz, boli Cie ten sutek ? zrob zdcjecie, moze nie jest tak zle czasem widzimy cos co tak na prawdę nie wyglada tak straszliwie.

nie boli, ani jeden ani drugi, dotykanie ich jest nieprzyjemne. Wrzuciłam fotki, same zobaczcie
Stary 2013-02-22, 13:55   #2156
kicia_nh
Zadomowienie

To był w końcu ten strój kąpielowy Wreszcie, bo jajko już znosiłam Mierzyłam, jest po prostu przepiękny Aż mi się na basen zachciało Przy okazji cyknęłam Wam fotki jak obiecałam i wrzuciłam do albumu

Byłam w tym sklepie niedaleko poczty i lipa Drogi faktuycznie, ale nie mieli nic z 65 w obwodzie, te 70tki były o wiele za duże i obawiam się, że nawet 65 będzie za szerokie a w przyszłym tygodniu ma być jeden staniczek 65f/65g, który ma "nisko" na mostu te fiszbinki to aż z ciekawości zajrzę. Byłam jeszcze w innym sklepie, mieli tylko jeden biustonosz z 65 w obwodzie i większą miseczką, ale znowu fiszbina nie przylegała. Wydawał się dobry i to kolejna pani była, która stwierdziła, że to normalne, ponieważ mam pełne, okrągłe i stojące piersi. Może faktycznie tak jest sporo druga brafiterka w dobrym, drogim sklepie mi tak powiedziała, ale te biustonosze, które mieli z tych rozmiarów w ogóle mi się nie podobają a ceny kosmos. Na moje piersi to nawet w drogich sklepach rewelacji żadnej nie ma:/ Zjrzałam też do Triumpha i mieli jeden model biustonosza, który był na mnie dobry, z tym, że jak go ubrałam mimo tego, że był ok miałam odczucie miażdżenia piersi i mnie po chwili rozbolały Rozmiarek 70F (oni mają bardzo ścisłe te obwody) a chciałam dla porównania 70g to też już nie było Cyknęłam fotkę, żeby tżowi pokazać, ciekawa jestem co on powie, ale to w sumie taki zwykły t-shirtowy a koszt 46 euro. W Polsce za to widziałam już przepiękne biustonosze. Kurcze chyba zostaje mi dać sobie spokój z tym buszowaniem w belgijskich sklepach, bo babki same mówiły, że oni tu w Belgii mają bardzo malutko szczupłych osób i nie produkują na większą skalę takich biustonoszy

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 13:56   #2157
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Myslicie jak wiecej kg zrzuce to zostana mi mle pryszcze?? przy kolejnej operacji biore z 800cc wtedy pakac nie bde ze za male

Dziewczyny nie obrazcie sie na mnie ale tak Was czytam i nie moge jednego pojac, tak narzekacie na swoje mamy ze Wam nie pomagają przy dzieciach ale one juz Was wychowaly. Zdecydowalyscie sie zalozyc rodzine wiec nie miejscie pretensji do nich. One juz wychowaly swoje pociechy i teraz odpoczywaja babciami sa owzem moga przyjsc pobawic sie przyniesc jakis prezencik czasem wyjsc na spacerek. Ale one juz swoje zrobily w zyciu. Moze tak pisze bo dzieci nie mam i nie wiem jak to jest ciezko. Nie zlinczujcie mnie takie moje zdanie. Wasze mamy wychowaly Was jak nalezy to to jest najwazniejsze.
Masz rację, tylko najpierw pytają, kiedy będą dzieci, byle nie jedno, a może 3-kę, życzenia na każde święta, imienimy, urodziny związane (w moim przypadku) tylko z tym, by były dzieci, że będą pomagać, że dzieci są najważniejsze... No proszę Cię nie wybielaj tak obecnych babć.
A co miały powiedzieć babcie naszych mam? Mojego Tż praktycznie babcia wychowała, bo mamusia miała tak jak teraz ważniejsze sprawy na głowie, nawet nie chciało jej się gotować. Ja zauważyłam, że to pokolenie naszych mam takie właśnie jest nastawione tylko na siebie.
Później będzie płacz, bo nikt się nią nie interesuje, ale niestety tak jak piszesz same decydujemy się na założenie rodziny i posiadanie dzieci, więc później to nasza rodzina i nasze dzieci będą dla nas ważniejsze niż babcia, która fruwała po kosmetyczkach, albo gdy dziecko chciało spotkać się z babcią to ona akurat miała od rana ćwiczenia i dlatego wieczorem nie mogła się spotkać. Sorry, ale ja tego nie kupuję.
Zresztą skoro same były matkami to wiedzą jak to jest, no chyba, że je ktoś wyręczał lub pomagał.
Stary 2013-02-22, 13:58   #2158
gawisz
Raczkowanie

Cytat:

ja też się pogodziłam z tym że nie mam czucia, i kiedyś pewnie jak będę miała dzieciątko to raczej nie nakarmię go piersią. Ale sinieje, lewy jest okej, ładny różowiutki, ale ten prawy .. Nie zawsze jest siny , zrobię zdjęcie dla porównania i wstawie do albumu jednego i drugiego sutka. Teraz jak siedzę to nawet widzę że ma inny kolor ;(
Sienienie sutków może wystąpić również u kobiet nie mających implantów więc to niekoniecznie musi być coś związanego z operacją. Jeśli nie uda Ci się spotkac ze swoim lekarzem chirurgiem to może zajrzyj do internisty? Mojej znajomej siniały kiedyś sutki i brodawki (naturalne piersi) miała też inne jeszcze objawy i wiem, że była z tym u lekarza a potem już nie narzekała.. ale nie dopytywałam się więc nie wiem co dokładnie było przyczyną...
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 14:00   #2159
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:

Dlatego wlasnie nie marudze pomoże to ok fajnie nie ma czasu tez ok i trudno. Ale zazdroszczę tym koleżanka których mamy w cieni same sie kłócą sie o to zeby zabrać wnuki argumentując a wy odpocznijcie czy idzcie sie pobawić ! Marzenie każdej mamy miec taka babcie

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 14:02   #2160
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Olivko ja mam podobne zdanie ale może też się trochę zabezpieczam na wypadek gdyby moje dziecie zechciało mnie babcią zrobić W każdym razie przewiduję, że babcia ze mnie będzie marna, ledwo co odchowałam własne dziecko i chciałabym teraz skupić się na sobie, poświęcić troche czasu tylko dla siebie, dla swojej firmy, którą dopiero teraz mogłam założyć, właśnie pochodzić na joge, pospotykać się ze znajomymi, popodróżować, pouczyć się języków, no dużo mam w planach ale jeśli zobowiązałabym się, że zajmę się dzieckiem przez tydz. czy miesiąc, zacisnęłabym zęby i bez marudzenia bym to zrobiła. Ale to tylko wówczas gdybym się zobowiązała bo tak z własnej nieprzymuszonej woli to tak jak piszesz pobawić się chwilkę i już no zmęczona jestem macierzyństwem... przynajmniej w tej chwili mam takie podejście

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-22 o 14:06
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości