|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
może spróbuj sie do niego dodzwonić!!!
|
|
#2132 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
. Miałaś operacje i bez względu na to czy chciałaś czy musiałaś i czy to się mamie podoba czy nie teraz jest okres rekonwalescencji i trzeba to przejść
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Kasik jakis czas temu wrzucalam staniczek ktory nam pokazalas, ponoc dla zelek nie za fajny Cytat:
Dziewczyny musze sie pochwalic i jednoczescie wyrzalic od kilku tygodni jestem na diecie waga powoli spada al cycki tez
|
|
#2134 |
|
Zadomowienie
|
Wiś na telefonie do kliniki dotąd aż odbiorą! Może to nic a może coś poważnego. Nie odpuszczaj, dziś piątek i załatw sprawe, potem weekend....
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taka z kartonika...---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Spokojnie nie zalamuj sie jak nie wiesz co to jest, moze pomasuj troche to miejsce i zobacz czy nabiera kolorow. Masz czucie w tym sutku?? Przy takim cieciu moze sie zdarzyc ze sie ne odzyska czucia wiec moze to jest powodem tego ze sutek ssinial.
|
|
#2136 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezeli nie odpowiada na maile to zadzwon do niego. Dzis piatek i lepiej porozmawiac przed weekendem
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wychodzę z założenia, że skoro ja uwielbiam jak mi ktoś to robi i spokojnie mogę się obejść bez tzw. wkładania i wystarczy mi "tylko" seks oralny to i facetom pewnie też U mnie nie ma kwestii "tylko to lub tylko tamto" najlepiej łączyć obie formy ale seks oralny musi być zawsze natomiast "ten drugi" niekoniecznie.
|
|
#2138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Niestety nie mam możliwości dostania takiej z kartonika
|
|
|
|
|
#2139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ból jest w tym że dzisiejsze babcie - nie wszystkie oczywiście ale różnią się od tych naszych skupionych na wnusiach do tego stopnia że nie mają własnego życia. Teraz babcie chcą być eleganckie,modne uprawiać sport i skupić się na sobie i moja mama tak właśnie ma. Owszem biega do małej z uwielbieniem ale widzę że przede wszystkim jej myśli kierują się do tego czy zdąży na zakupy czy będzie mogła iść na jogę albo wydepilować nogi,wypucować sobie dom i wypić spokojnie kawę a jak wystarczy czasu to chętnie zabierze wnuczkę a jak nie to jutro ![]() o tyle to jest czasami niefajne że ciężko się umówić z nią np. na godzinę daną w sobotę tak żebym i ja mogła skorzystać z tego dnia,bo według mamy wszystko chętnie ładnie ale wtedy kiedy ma luz i ochotę,a my mamy się do tego dostosować i w takich momentach żałuję że muszę liczyć na nią ale jednak co babcia to babcia nie ktoś obcy ![]() o jeszcze przypomniała mi się taka rzecz jak krótko po narodzinach córki położna po oględzinach małej powiedziała do mamy coś w stylu to niech teraz sobie córka idzie na randkę z mężem troszkę odpocznie godzinkę ,póltora a babcia się zajmie wnusią to moja mama miała tak oburzoną minę i zniesmaczoną że nadawałaby się na demotywator bo w kółko mi powtarzała że to co powie lekarz i położna jest świętością więc obawiała się że podłapiemy pomysł ![]() no ale nie ukrywając każde nasze wyjście od kiedy córa trochę podrosła wypala dzięki temu że pilnuje jej moja mama,nawet nocą oczywiście od czasu do czasu a że chciałoby się więcej to już inna para kaloszy :P
Edytowane przez scheherezade Czas edycji: 2013-02-22 o 13:26 |
|
|
|
|
#2141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to co by wolał. Stwierdził, że zdecydowanie seks. Ja osobiście lubię łączenie, bo wiem, że wtedy jest mu przyjemniej ![]() Kulkaaga nie Ty jedna masz małe dzieciątko i zrobione piersi. Wszystkie dały radę, dzieci przeżyły i nijakiej traumy nie mają. Mi nikt nie pomagał, a właściwie nam nikt ie pomagał i jakoś daliśmy radę, bez większych problemów. Przykro mi to mówić, ale niektóre matki są nienormalne i ja ich nie rozumiem. Mam nadzieję, że ja nie będę tak porąbana.
|
|
|
#2142 |
|
Raczkowanie
|
może spróbuj sie do niego dodzwonić!!!
właśnie dzwonię i nikt nie odbiera ;( już zauważyłam że jest nieco siny, ale mój TŻ mówił że wymyślam (jest daltonistą urodzonym, więc nie ma się co dziwić) ale wczoraj po kąpieli gdy już naprawdę było widać to i on stwierdził, że teraz to widzi ;( ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Marszczenie implantu jest najczęściej spowodowane za dużym implantem u szczuplej osoby. tak też właśnie myślałam, przynajmniej tym się uspokoiłam
|
#2143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie mówię, że nie mają mieć swojego życiua, ale najpierw ważniejsze są: kosmetyczka, koleżanki, joga, a potem wielkie rozczarowanie, że została sama.
|
|
|
#2144 |
|
Raczkowanie
|
Wiś na telefonie do kliniki dotąd aż odbiorą! Może to nic a może coś poważnego. Nie odpuszczaj, dziś piątek i załatw sprawe, potem weekend....
najgorsze jest to że napisałam do Niego wczoraj wieczorem i zero odzewu, telefonów też nikt nie odbiera, mam nadzieję że to nic poważnego ;(
|
#2145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2146 |
|
Raczkowanie
|
Spokojnie nie zalamuj sie jak nie wiesz co to jest, moze pomasuj troche to miejsce i zobacz czy nabiera kolorow. Masz czucie w tym sutku?? Przy takim cieciu moze sie zdarzyc ze sie ne odzyska czucia wiec moze to jest powodem tego ze sutek ssinial.
nie mam czucia ani w jednym, ani w drugim jak ktoś dotyka to nie czuję, wiem że jest dotykane bo czuję jak piersi się ruszają, aczkolwiek nic więcej ;(
|
#2147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-02-22 o 13:33 |
|
|
|
|
#2148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam, że chodzi o to co ja lubię dać mojemu Tż? Ja? Kurczę... co ja wolę? Biorąc pod uwagę fakt, że orgazm mam tylko łechtaczkowy... Powiem tak, uwielbiam mieć orgazm i uwielbiam może nie super ostry, ale mocniejszy seks. Zatem lubię i to i to.
|
|
#2152 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem 8 miesięcy po i też czucia nie mam, tzn. czuję na samym czubeczku ale to raczej jest niemiłe. lekarz mi mówił, że jest jakiś odsetek pacjentek, którym czucie nie wraca nigdy ale po. że to są sporadyczne przypadki także czekam cierpliwie. Ja miałam zmniejszane oba sutki więc była mała masakra. Także brakiem czucia narazie bym się nie martwiła no ale o sinieniu nic nie wiem
![]() ja też się pogodziłam z tym że nie mam czucia, i kiedyś pewnie jak będę miała dzieciątko to raczej nie nakarmię go piersią. Ale sinieje, lewy jest okej, ładny różowiutki, ale ten prawy .. Nie zawsze jest siny , zrobię zdjęcie dla porównania i wstawie do albumu jednego i drugiego sutka. Teraz jak siedzę to nawet widzę że ma inny kolor ;(
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Myslicie jak wiecej kg zrzuce to zostana mi mle pryszcze??
Niepytaj o zdanie dzwon do doktora az sie dodzwonisz, boli Cie ten sutek ? zrob zdcjecie, moze nie jest tak zle czasem widzimy cos co tak na prawdę nie wyglada tak straszliwie. Dziewczyny nie obrazcie sie na mnie ale tak Was czytam i nie moge jednego pojac, tak narzekacie na swoje mamy ze Wam nie pomagają przy dzieciach ale one juz Was wychowaly. Zdecydowalyscie sie zalozyc rodzine wiec nie miejscie pretensji do nich. One juz wychowaly swoje pociechy i teraz odpoczywaja babciami sa owzem moga przyjsc pobawic sie przyniesc jakis prezencik czasem wyjsc na spacerek. Ale one juz swoje zrobily w zyciu. Moze tak pisze bo dzieci nie mam i nie wiem jak to jest ciezko. Nie zlinczujcie mnie takie moje zdanie. Wasze mamy wychowaly Was jak nalezy to to jest najwazniejsze.
|
#2154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to widzę, że preferencje mamy podobne
|
|
#2155 |
|
Raczkowanie
|
Niepytaj o zdanie dzwon do doktora az sie dodzwonisz, boli Cie ten sutek ? zrob zdcjecie, moze nie jest tak zle czasem widzimy cos co tak na prawdę nie wyglada tak straszliwie.
nie boli, ani jeden ani drugi, dotykanie ich jest nieprzyjemne. Wrzuciłam fotki, same zobaczcie
|
#2156 |
|
Zadomowienie
|
To był w końcu ten strój kąpielowy
Mierzyłam, jest po prostu przepiękny![]() Aż mi się na basen zachciało Przy okazji cyknęłam Wam fotki jak obiecałam i wrzuciłam do albumu![]() Byłam w tym sklepie niedaleko poczty i lipa Drogi faktuycznie, ale nie mieli nic z 65 w obwodzie, te 70tki były o wiele za duże i obawiam się, że nawet 65 będzie za szerokie a w przyszłym tygodniu ma być jeden staniczek 65f/65g, który ma "nisko" na mostu te fiszbinki to aż z ciekawości zajrzę. Byłam jeszcze w innym sklepie, mieli tylko jeden biustonosz z 65 w obwodzie i większą miseczką, ale znowu fiszbina nie przylegała. Wydawał się dobry i to kolejna pani była, która stwierdziła, że to normalne, ponieważ mam pełne, okrągłe i stojące piersi. Może faktycznie tak jest sporo druga brafiterka w dobrym, drogim sklepie mi tak powiedziała, ale te biustonosze, które mieli z tych rozmiarów w ogóle mi się nie podobają a ceny kosmos. Na moje piersi to nawet w drogich sklepach rewelacji żadnej nie ma:/ Zjrzałam też do Triumpha i mieli jeden model biustonosza, który był na mnie dobry, z tym, że jak go ubrałam mimo tego, że był ok miałam odczucie miażdżenia piersi i mnie po chwili rozbolały Rozmiarek 70F (oni mają bardzo ścisłe te obwody) a chciałam dla porównania 70g to też już nie było Cyknęłam fotkę, żeby tżowi pokazać, ciekawa jestem co on powie, ale to w sumie taki zwykły t-shirtowy a koszt 46 euro. W Polsce za to widziałam już przepiękne biustonosze. Kurcze chyba zostaje mi dać sobie spokój z tym buszowaniem w belgijskich sklepach, bo babki same mówiły, że oni tu w Belgii mają bardzo malutko szczupłych osób i nie produkują na większą skalę takich biustonoszy
|
#2157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co miały powiedzieć babcie naszych mam? Mojego Tż praktycznie babcia wychowała, bo mamusia miała tak jak teraz ważniejsze sprawy na głowie, nawet nie chciało jej się gotować. Ja zauważyłam, że to pokolenie naszych mam takie właśnie jest nastawione tylko na siebie. Później będzie płacz, bo nikt się nią nie interesuje, ale niestety tak jak piszesz same decydujemy się na założenie rodziny i posiadanie dzieci, więc później to nasza rodzina i nasze dzieci będą dla nas ważniejsze niż babcia, która fruwała po kosmetyczkach, albo gdy dziecko chciało spotkać się z babcią to ona akurat miała od rana ćwiczenia i dlatego wieczorem nie mogła się spotkać. Sorry, ale ja tego nie kupuję. Zresztą skoro same były matkami to wiedzą jak to jest, no chyba, że je ktoś wyręczał lub pomagał.
|
|
|
#2158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pomoże to ok fajnie nie ma czasu tez ok i trudno. Ale zazdroszczę tym koleżanka których mamy w cieni same sie kłócą sie o to zeby zabrać wnuki argumentując a wy odpocznijcie czy idzcie sie pobawić ! Marzenie każdej mamy miec taka babcie
|
|
|
#2160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo tak z własnej nieprzymuszonej woli to tak jak piszesz pobawić się chwilkę i już
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-02-22 o 14:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

wczoraj zauważyłam że mój prawy sutek jest siny .. napisałam do swojego doktorka, ale nie odpisuje i teraz nawet nauka mi nie wchodzi, bo strasznie się martwie 
. Miałaś operacje i bez względu na to czy chciałaś czy musiałaś i czy to się mamie podoba czy nie teraz jest okres rekonwalescencji i trzeba to przejść 

.Niestety nie mam możliwości dostania takiej z kartonika
a jak nie to jutro
oczywiście od czasu do czasu a że chciałoby się więcej to już inna para kaloszy :P

Myślałam, że chodzi o to co ja lubię dać mojemu Tż?
Drogi faktuycznie, ale nie mieli nic z 65 w obwodzie, te 70tki były o wiele za duże i obawiam się, że nawet 65 będzie za szerokie a w przyszłym tygodniu ma być jeden staniczek 65f/65g, który ma "nisko" na mostu te fiszbinki to aż z ciekawości zajrzę. Byłam jeszcze w innym sklepie, mieli tylko jeden biustonosz z 65 w obwodzie i większą miseczką, ale znowu fiszbina nie przylegała. Wydawał się dobry i to kolejna pani była, która stwierdziła, że to normalne, ponieważ mam pełne, okrągłe i stojące piersi. Może faktycznie tak jest sporo druga brafiterka w dobrym, drogim sklepie mi tak powiedziała, ale te biustonosze, które mieli z tych rozmiarów w ogóle mi się nie podobają a ceny kosmos. Na moje piersi to nawet w drogich sklepach rewelacji żadnej nie ma:/ Zjrzałam też do Triumpha i mieli jeden model biustonosza, który był na mnie dobry, z tym, że jak go ubrałam mimo tego, że był ok miałam odczucie miażdżenia piersi i mnie po chwili rozbolały