O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r. - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-22, 12:49   #4021
didi610
Raczkowanie

Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
czytałam dużo i miałam nawet sobie zakupic ale wolałam iśc do gina przez te plamienia, jakoś stwierdziłam że może pobiorę 2-3 cykle tego castangusa i znów strace te cykle a tak to już wiem ze prl za wysoka i nie wiem czy dałoby sie ją zbic tymi wytaminami ziołowymi, norma jest do około 24 a ja mam 48, cos więc 2x większa od normy.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

didi a mierzyłąs wczoraj wieczorem temp, spadła Ci jakoś drastycznie w 1dc?
a do tego pójścia do gina skłoniły Cię tylko plamienia czy jak?
jak Twoje cykle przebiegały? regularnie czy raczej nie? bo mi lekarka powiedziała żebym się tym nie przejmowała jak mam regularne, a ja mam bardzo regularne

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
czytałam dużo i miałam nawet sobie zakupic ale wolałam iśc do gina przez te plamienia, jakoś stwierdziłam że może pobiorę 2-3 cykle tego castangusa i znów strace te cykle a tak to już wiem ze prl za wysoka i nie wiem czy dałoby sie ją zbic tymi wytaminami ziołowymi, norma jest do około 24 a ja mam 48, cos więc 2x większa od normy.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

didi a mierzyłąs wczoraj wieczorem temp, spadła Ci jakoś drastycznie w 1dc?
nie mierzyłam bo dostałam około godziny 11.....
a moja normalna godzina mierzenia będzie ok. 4:30, czytałam że można zacząć pomiar od 5 dc

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
didi610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 12:57   #4022
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez didi610 Pokaż wiadomość
a do tego pójścia do gina skłoniły Cię tylko plamienia czy jak?
jak Twoje cykle przebiegały? regularnie czy raczej nie? bo mi lekarka powiedziała żebym się tym nie przejmowała jak mam regularne, a ja mam bardzo regularne

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

nie mierzyłam bo dostałam około godziny 11.....
a moja normalna godzina mierzenia będzie ok. 4:30, czytałam że można zacząć pomiar od 5 dc
tylko plamienia mnie skłoniły ale czytając w necie co może byc przyczyną tych plamień okazało sie że hormony które moga wplywac na ciążę, @ miałam regularne +-2dni. ja się cieszę że tak wynikło bo bysmy się starali rok bez skutku i dopiero wtedy zleciłaby lekarka badania, sama tak powiedziała że 4 cykle staran to bardzo kótko, kazałaby przez kolejne dwa cykle robic testy owulacyjne bo to miałaby jej pomóc że wogóle owulacja występuje. kiedys miałam plamienia i je wyleczyła jakimiś czopkami i ciepłymi okładani na doł brzucha przeszło i było pieknie 7 miesięcy aż znów wróciło gdy zaczęliśmy się starac....

ja też mierzę o 4.30 temp

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

tak zacznij mierzyc jak najszybciej , skoro w ustach a nie na dole to może sz nawet już jutro jak masz 3dc. będziesz wiedziała już coś o sobie a skoro ostatnio miałas owu wcześniej niż się spodziewałaś to zacznij mierzyc już, moja rada.

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 12:57   #4023
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Dzień dobry, dawno mnie nie było ale ogarnąć się nie mogę ostatnio O zafasolkowaniu też czasu myśleć nie miałam za bardzo, dziś jak Was czytałam to poczułam że jestem spięta. Nie było wielkich starań ale nadzieje mam. Testować nie będę na pewno szybko. Ostatnia @ była dużo później więc postanowiłam że dopiero w połowie marca zatestuję gdyby do tego czasu się @ nie pojawiła.

Teraz mam nocki, ranyyy jak można tak żyć Spałam całe dnie, dziś papugi mnie obudziły i narazie jest ok. Nie widomo jak będę pracować następny tydzień. Pracy nie ma więc żeby wypłątę dostać normalnie wyboru nie miałam. Musze się wziąć za obiad, jechać na większe zakupy i zaplanować czas jeszcze na drzemkę, Zuzka płacze jak wychodze nie chce żebym spała w dzień, tragedia Nieporozumienie albo po prostu ja tego nie ogarniam.

Jeszcze nie miałam okazji wszystkim pogratulować. Wzystkim brzuchatkom bardzo bardzo gratuluję
MaamaaZuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 13:04   #4024
justiii87
Zakorzenienie

Bardzo ważny też jest Estradiol - hormon kobiecości. Powinno się go robić w 13-14 dc.
http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,1...Estradiol.html

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dawno mnie nie było ale ogarnąć się nie mogę ostatnio O zafasolkowaniu też czasu myśleć nie miałam za bardzo, dziś jak Was czytałam to poczułam że jestem spięta. Nie było wielkich starań ale nadzieje mam. Testować nie będę na pewno szybko. Ostatnia @ była dużo później więc postanowiłam że dopiero w połowie marca zatestuję gdyby do tego czasu się @ nie pojawiła.

Teraz mam nocki, ranyyy jak można tak żyć Spałam całe dnie, dziś papugi mnie obudziły i narazie jest ok. Nie widomo jak będę pracować następny tydzień. Pracy nie ma więc żeby wypłątę dostać normalnie wyboru nie miałam. Musze się wziąć za obiad, jechać na większe zakupy i zaplanować czas jeszcze na drzemkę, Zuzka płacze jak wychodze nie chce żebym spała w dzień, tragedia Nieporozumienie albo po prostu ja tego nie ogarniam.

Jeszcze nie miałam okazji wszystkim pogratulować. Wzystkim brzuchatkom bardzo bardzo gratuluję
Współczuję sytuacji w pracy. Nocki rozwalają cały układ. Nie zazdroszczę wręcz bardzo współczuję
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 13:07   #4025
didi610
Raczkowanie

kurde, no właśnie rozważam jednak bardziej bożenkę niż paszczę
cholera, pisało że w ustach są duże wahania i trzeba bardzo pilnować aby mierzyć w tym samym miejscu

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
Stary 2013-02-22, 13:11   #4026
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
kurde, no właśnie rozważam jednak bardziej bożenkę niż paszczę
cholera, pisało że w ustach są duże wahania i trzeba bardzo pilnować aby mierzyć w tym samym miejscu
Z tego co czytałam to najbardziej wiarygodna jest Bożenka
Stary 2013-02-22, 13:11   #4027
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Ale ja błędów robie dużo wybaczcie mi, staram się szybko pisać i dlatego

Ja to Was podziwiam za te wszystkie testy, ja to nawet nie chcę myśleć o tym że będę mierzyć temperaturę i testować zeby się udało. Przeraża mnie to wszystko.
Zawsze mówiłam że chciałabym wpadke już po tym jak Zuzkę urodziłam, a teraz marzy mi się parka Chyba za dużo chcę hahah
Stary 2013-02-22, 13:16   #4028
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

justii didi więc ja od przyszłego cyklu mierzę w bożence żeby nie było

mama zuzi ja jakbym miała już jednego brzdąca to pewnie też bym się tak nie przykladała, uda się to się uda, zwłaszcza jak już raz się udało to nie miałabym raczej obaw ,tylko na luzie zwłaszcza że Ty młoda jesteś

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 13:16   #4029
didi610
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Z tego co czytałam to najbardziej wiarygodna jest Bożenka
wiem Justi dlatego czekam aż @ sobie pójdzie i jadę z koksem

25.08.2012r.

Stary 2013-02-22, 13:43   #4030
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Jedziesz z Bożenką

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
justii didi więc ja od przyszłego cyklu mierzę w bożence żeby nie było

mama zuzi ja jakbym miała już jednego brzdąca to pewnie też bym się tak nie przykladała, uda się to się uda, zwłaszcza jak już raz się udało to nie miałabym raczej obaw ,tylko na luzie zwłaszcza że Ty młoda jesteś
Jak się ma już jednego malca to inaczej się już patrzy i podchodzi do tematu.

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Porada dnia
Boli Cię brzuch i musisz sięgnąć po lek przeciwbólowy? Unikaj niesterydowych leków przeciwzapalnych, tych które zawierają ibuprofen. Mogą one hamować owulację oraz utrudniać zagnieżdżenie się zarodka w macicy, ponieważ niekorzystnie wpływają na wzrost endometrium. Dlatego w czasie starania o dziecko zażywaj tylko te środki przeciwbólowe i przeciwzapalne, które nie posiadają w swoim składzie ibuprofenu.
Stary 2013-02-22, 13:48   #4031
morenica
Zakorzenienie

Hej
Wieki mnie u Was nie było, ale mamy małe problemy rodzinne i nie ma kiedy.
Póki co nie mamy kiedy starać się o maleństwo...ja właśnie mam @ i myślę, że dopiero od wakacji zaczniemy się starać...jeśli nie po Nowym Roku.

Dla wszystkich przyszłych Mam gratulacje
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 14:01   #4032
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Magda, Justyna całkiem możeliwe że tak jest dlatego że mam Zuzie ale może bardziej to że dopiero jestem na początku starań i jeszcze liczą na strzał bez tego wszystkiego
Zuzka codziennie sie dopomina o braciszka cieżko jej wytłumaczyć jak to działa
Stary 2013-02-22, 19:51   #4033
Izetka_
Zadomowienie

hej hej laseczki ja już po zakupach byłam w pepco i kupiłam parę rzeczy
a co Wy dzisiaj jakieś smutaski nic nie piszecie

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
no i oby ten cykl był udany, a @ była ostatnia przez najbliższy rok

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

a jeśli chodzi o temperature to nigdy nie mierzyłam tak dzień w dzień ale jak raz dla porównania zmierzyłam to inna wyszła po językiem a inna w Bożence(była wyższa) to może lepiej Bożenkę wykorzystac

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

no wywiało wszystkie Babeczki

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:06   #4034
kasiunka8998
Raczkowanie

Izetka ja jestem ale chyba niedługo ide spać bo wykończona jestem dziś. Zmiany w pracy, zapowiada się że będę pracować nie do 13 a do 16-17 i wkurzam się wrrrr.
Kurcze Wy tak o tych temp i ja tez przybieram sie do mierzenia ale musze zaopatrzyć się w termometr elektryczny. Ale chyba pójde do apteki i kupie zamiast na all zamawiac

jak tam plany na weekend?? ja jeszcze jutro do pracy ale juz tak mi się chce poranka niedzielnego, kiedy podnosić się z łóżka nie będę musiala do póóóóźna w końcu !

ps. czy możecie polecic jakiś fajny film na sobotni wieczór?? moze być dobra komedia albo sensacyjny, no albo mocny thiller

Edytowane przez kasiunka8998
Czas edycji: 2013-02-22 o 20:07
kasiunka8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:00   #4035
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Halo halo Wrocilam )
Fikusek - Gratulacje !! dbaj o siebie )
ale naczaskalyscie tych stron Ktos mi cos skroci na szybko ?
witaj wczasowiczko czekamy na zdjęcia i relację

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Moja bratowa miała ale od wewnątrz to nie było ich widac...takie stresujące te śluby, że wszystko rozregulowują
a mnie ślub w ogóle nie stresował, tylko Kościele na chwilkę złapał, ale ja byłam chyba najbardziej wyluzowana ze wszystkich, więc mogę ślub brać codziennie

Cytat:
hahahah dobre

Cytat:
Jedziesz z Bożenką

Porada dnia
Boli Cię brzuch i musisz sięgnąć po lek przeciwbólowy? Unikaj niesterydowych leków przeciwzapalnych, tych które zawierają ibuprofen. Mogą one hamować owulację oraz utrudniać zagnieżdżenie się zarodka w macicy, ponieważ niekorzystnie wpływają na wzrost endometrium. Dlatego w czasie starania o dziecko zażywaj tylko te środki przeciwbólowe i przeciwzapalne, które nie posiadają w swoim składzie ibuprofenu.
O kurcze, dobrze że tutaj dzielimy się takimi rzeczami... ja przeważnie brałam ibuprofen bo lepiej na mnie działa niż paracetamol ... dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Hej
Wieki mnie u Was nie było, ale mamy małe problemy rodzinne i nie ma kiedy.
Póki co nie mamy kiedy starać się o maleństwo...ja właśnie mam @ i myślę, że dopiero od wakacji zaczniemy się starać...jeśli nie po Nowym Roku.

Dla wszystkich przyszłych Mam gratulacje
mam nadzieję, że to przelotne problemy, jeśli możemy jakoś pomóc czy wesprzeć to daj znać

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość
Kurcze Wy tak o tych temp i ja tez przybieram sie do mierzenia ale musze zaopatrzyć się w termometr elektryczny. Ale chyba pójde do apteki i kupie zamiast na all zamawiac
Kasia ty sobie nic tam elektrycznego nie wsadzaj hahaha kup jakiś elektroniczny lepiej
współczuję tej dłuższej pracy, a będziesz mieć jakoś więcej płacone?
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:20   #4036
meduzka88
Wtajemniczenie

hej dziewczynki jak wam wieczór mija ?
U mnie mnóstwo pracy ....wrrrr
dzisiaj zamówiłam sobie na Allegro testy owulacyjne

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:24   #4037
Malgos_12
Zakorzenienie

Meduzko - hej od kiedy zaczynasz działać z testami?
Stary 2013-02-22, 21:26   #4038
meduzka88
Wtajemniczenie

miałam od lutego, ale myślę , że wczoraj/dzisiaj mam owulację....tak czuję....śluz itd. ale ze względu na to ,że testy zamówiłam dopiero dzisiaj to sprawdzanie zaczynam od marca

zastanawiałam się tylko jaki rodzaj tych testów wybrać...czy paskowy, czy płytkowy czy też strumieniowy

Edytowane przez meduzka88
Czas edycji: 2013-02-22 o 21:35
Stary 2013-02-22, 21:44   #4039
Izetka_
Zadomowienie

Ja się nie znam na tych testach to Ci kochana nie pomogę A wogóle to chyba zrezygnuje z nich...bo nic w sumie nie wniosły w starania moje, bo i tak w tym czasie się staramy i tak...i chyba nie chcę się nakręcac jeszcze bardziej...spróbowałam... spoko dobrze wiedziec jak działaja, ale daje sobie z nimi spokój...

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-22, 21:46   #4040
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja się nie znam na tych testach to Ci kochana nie pomogę A wogóle to chyba zrezygnuje z nich...bo nic w sumie nie wniosły w starania moje, bo i tak w tym czasie się staramy i tak...i chyba nie chcę się nakręcac jeszcze bardziej...spróbowałam... spoko dobrze wiedziec jak działaja, ale daje sobie z nimi spokój...

a jaki rodzaj tych testów masz?

Stary 2013-02-22, 21:59   #4041
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
a jaki rodzaj tych testów masz?
wiesz miałam takie paskowe, które się zanurza w moczu, nie znam się nawet dokładnie jakie to ale dobre były bo bardzo wyraźnie mi pokazywały...bo z tego co czytam to dziewczynom słabo niektóre pokazuja, te allegrowe chyba...ja miałam z apteki...

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-22, 22:01   #4042
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz miałam takie paskowe, które się zanurza w moczu, nie znam się nawet dokładnie jakie to ale dobre były bo bardzo wyraźnie mi pokazywały...bo z tego co czytam to dziewczynom słabo niektóre pokazuja, te allegrowe chyba...ja miałam z apteki...

ja właśnie nie mogłam w aptekach dostać....dlatego na allegro zamówiłam ....ja zamówiłam takie płytkowe...,że nabiera się mocz i nakrapla na płytkę i czeka na kreseczki

Stary 2013-02-22, 22:11   #4043
TuUsiaA93
Przyczajenie

GG do TuUsiaA93 Wyślij wiadomość przez MSN do TuUsiaA93

Witam

Jestem nowa na forum. Z nazeczonym takze staramy sie o dzidziusia po utracie naszej myszki w listopadzie 2012. Bylam wtedy w okolo 8 tygodniu. Bylo to dla nas straszne przezycie.
Za 2 dni mam dostac okres i normalnie chcialabym go wogole nie dostac, nie chce robic testow bo nie chce sie nastawiac. Ale ostatnio zauwazylam ze bardzo czesto chodze siusiu ( po tym poznalam ze jestem w ciazy 1 raz ).
Zaczely sie takze robic wrazliwe piersi ( nigdy nie mialam tak przed okresem ) oraz tak jakby spuchniete. chlopak troszke marudzi ze nawet nie moze podotykac hihi.
Chcialabym bardzo aby nam sie udalo. Dni robia sie baaaaardzo dlugie w oczekiwaniu na ten okres a moze na to aby wogole nie przyszedl
Z chlopakiem sie staramy 1 raz po utracie aniolka wiec nie nastawiam sie na to ze od razy damy rade, no ale nie mialabym nic przeciwko jakby na tescie byly 2 kreseczki
A wam jak ida starania dziewczyny??
Pozdrawiam wszystkich
TuUsiaA93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:42   #4044
ewann84
Rozeznanie

jak znajdziecie jakies dobre to piszcie odrazu
ja testowalam te allegrowe i cos mi nie pasowaly.

dzis pojawily sie mi plamienia, obawiam sie ze jutro@ przyjdzie

Edytowane przez ewann84
Czas edycji: 2013-02-22 o 22:43
ewann84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 23:17   #4045
justiii87
Zakorzenienie

Pewnie wszystkie już śpicie ?
Ja dopiero wróciłam od rodziców z ploteczek i spać mi się nie chcę, więc biorę się za prasowanie zasłon które zakupiłam do sypialni bo jutro mam zamiar wieszać
Dziewczyny jesteście fankami blogów?
Pierwszy raz spotkałam się z blogiem o modzie dziecięcej: http://dzidziastyle.blogspot.com/sea...&max-results=7
Stary 2013-02-23, 08:52   #4046
didi610
Raczkowanie

Witam się z Wami z rana,
przede mną dwa ciężkie dni pisania pracy mgr

25.08.2012r.

Stary 2013-02-23, 11:09   #4047
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - ja od czasu do czasu coś poczytam, ale fanką nie można by mnie było nazwać. Nie mam ulubionych blogów i jakoś mnie to nie kręci, chyba że szukam czegoś konkretnego.

Didi - ale pomyśl sobie, że jak skończysz to tylko obrona i potem wolność
Stary 2013-02-23, 12:08   #4048
paulinka009
Zadomowienie

CZeść dziewczyny staram sie na bierząco podczytywać ale nie mam czasu odpisywać zrobilismy sobei weekend w kołobrzegu na urodzinki

pco już zostało wyjaśnione u mnie poza podstawowymi objawami dochodzi trądzik, nadmierne owłosienie na nogach i w okolicy pępka, no i odstający brzuszek chociaż jestem bardzo szczupła

Co do testów owu ja nei próbowałam i nie wiem czy w moim przypadku jest sens próbować poza tym stosujemy metode " co drugi dzień" hehe w każdym razie na pewno nie kupowała bym na allegro jak juz w jakiejś internetowej aptece albo stacjonarnej

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 12:47   #4049
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

hej . Pospalam dzis do 11:30 . TZ mnie zaskoczyl i skonczyl juz prace wiec mamy caly weekend dla siebie .

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Ja dopiero wróciłam od rodziców z ploteczek i spać mi się nie chcę, więc biorę się za prasowanie zasłon które zakupiłam do sypialni bo jutro mam zamiar wieszać
Pierwszy raz spotkałam się z blogiem o modzie dziecięcej: http://dzidziastyle.blogspot.com/sea...&max-results=7
jakie zaslony kupilas? Pochwal sie

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

co do hormonow, to przed wizyta u gina na wlasna reke zrobie sobie TSH. Kosztuje 19 zl a bede wiedziala juz czy tarczca dziala prawidlowo

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

a co tu tak cicho dzis?
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 13:02   #4050
fiona27
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość

Co do testów owu ja nei próbowałam i nie wiem czy w moim przypadku jest sens próbować poza tym stosujemy metode " co drugi dzień" hehe w każdym razie na pewno nie kupowała bym na allegro jak juz w jakiejś internetowej aptece albo stacjonarnej
Nie powiem bo mi testy owu bardzo pomogły bo po nich szybko zaszłam w ciążę, ale nie mam przekonania do tych z allegro wolę troche wiecej zapłacić, ale kupić w aptece.
Tak sobie myślę, że tym razem dam sobie spokój z testami tylko bedę się cieszyła starankami bo @ mam dość regularne więc w miarę łatwo wyznaczyć mniej więcej dzień owu.
Maż wraca w marcu więc oficjalnie od następnego miesiąca startuje z 1 cyklem

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
ja właśnie nie mogłam w aptekach dostać....dlatego na allegro zamówiłam ....ja zamówiłam takie płytkowe...,że nabiera się mocz i nakrapla na płytkę i czeka na kreseczki
Dziwne, że w aptekach nie mogłaś dostać testów

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Jakoś nie przepadam za blogami

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2013-02-23 o 13:08
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości