|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Ja myślę nad heinekenem pod pretekstem rihanny :P Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
z drugiej strony - co Ci zależy, zawsze to jakaś kasa ![]() nooo my już się długo "znamy" ;D Cytat:
![]() 7days, tymbark xD nie wiem, też mam problem z tym co jeść poza domem :P
|
|
#4082 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie gałganie!!!!!! Cytat:
Cytat:
![]() tez nie lubie jak sie na mnie krzyczy, ja uwielbiam laske z bodyrock.tv ;p Chalene jest świetna~! Cytat:
heheh Chodakowska też mnie trochę śmieszy, wręcz dziwi mnie jej fenomen, ale mimo wszystko (włączając niepoprawnośc ćwiczeń) lubię czasami zrobić skalpel lub jakiś inny trening. Cytat:
ja chce taka ale krotka xD Cytat:
a jak Laura napisala o bilecie, od razu o Tobie pomyslalam ![]() heeeeeeeeeeeeeeeeej! co u Ciebie!
|
|
#4083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Luzik, wczoraj sie zarejestrowalam w urzędzie jako bezrobotna
Masakra, jak ja wrócę do nauki po tylu miesiącach lenistwa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet obrazek znalazłam: http://4.bp.blogspot.com/-cHMERseZjk...ank+Ewy+Ch.jpg Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-02-22 o 12:48 |
|||
|
|
|
#4084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak właśnie z Waszym wyjazdem? Bo pisałaś coś że myślicie nad przeprowadzką do UK ![]() Cytat:
Trzeba wreszcie! Dziękujemy za pomoc ![]() Jasne, ze pamiętamy Ja też, ale najpierw muszę znaleźc pracę Spłukałam sie na wyprzedażach Cytat:
|
|||
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio kupiłam mnóstwo rzeczy w stradim, taniocha spódniczki za 3 dychy, kiecki za 5, tanie bluzunie
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietana dołączę chyba do tych ślubów panieńskich
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) No i sporo kasy poszło na prezenty Rany dziewczyny, kiedy przestanie padać śnieg ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Dajesz ![]() Właśnie Ania, co do tego Paleo. Generalnie im więcej o tym czytałam, stwierdziłam ze jestem do tejgo sposobu myślenia całkowicie przekonana, ale pod warunkiem, że zaadaptujemy to do naszych warunków Więc jedzenie surowego mięsa i bieganie po lesie- sorry, no ale nie Dla mnie to oznacza jedzenie jak najmniej przetworzonego jedzenia, dużych ilości mięsa, umiarkowanych nabiału- no i widze, że organizm się z tym dobrze czuje Oczywiście pomijam ostatni miesiąc, gdzie moje odżywianie było na poziomie zerowym ale same założenia tej, nawet nie diety, ale jakiegoś tam sposobu na życie, bardzo mi się podobają
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietana przypomniało mi się jak na blogu miałaś to spaghetti z cukinią bodajże zamiast makaronu i z mięsem mielonym
![]() Zrób mi takie!
|
|
#4089 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dużo zmian
, między innymi stan cywilny A tak ogólnie to wróciłam do naszego kochanego kraju będę jeszcze przynajmniej miesiąc więc mogę się wziąć za siebie. Myśle nad siłownią, ale jakoś wszystko mi przeszkadza, najpierw @, później kac, teraz przeziębienie.A tak na marginesie to czuje się strasznie staro, zaczęłam wychodzić z młodszymi, nowo poznanymi znajomymi i strasznie im zazdroszcze. Mam wrażenie, że zachowuje się nieodpowiedznio/niestosownie ale co tam![]() To tak w skrócie, mam zamiar często się udzielać, zadręczać was głupimi pomysłami i zrzucać te kilogramy niepotrzebne
|
|
|
|
#4090 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
człowiek się od razu lepiej czuje i na żołądku nie ciąży ![]() ostatnio zrobiłam sobie zestaw 15-minutowy jogi i następnego dnia czułam wszystkie ścięgna ;o za Braziliana oczywiście się nie wzięłam bo nie miałam czasu i dzisiaj też kiepsko -.- Cytat:
Cytat:
olałam kosmetyki, za to robię zdjęcia za kasę Biedroneczek, dzień dobry, my się jeszcze nie znamy chyba
|
|
#4091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łabedziem? Chyba wielką foką Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zapraszam do mnie, już nie pamiętam jak wyglądają chodniki i trawa, od początku zimy lezy śnieg i napierdzie.la mróz
|
|||
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietanka:
https://www.youtube.com/user/blogilates |
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Karola to mam nadzieję, że jakimś cudownym przypadkiem wpadniemy na siebie w Warszawie!
I tak samo jak Ty, odliczam! Monia u mnie to samo! Jak przyjechałam do rodziców tak wróciła sroga zima i nawet nie chce mi się wystawiać nosa za drzwi! Jednak dzisiaj postawiłam sobie za punkt honoru dojechać do centrum, bo chciałam kupić sobie pidżamę.. i kupiłam! Co prawda dałam 80zł , ale kupiłam! Agniesik Jutro przyjeżdża K. i mama znowu wariuje.. Stworzyła menu na dwa dni
|
#4094 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie Cytat:
2. liczymy na to! Cytat:
Cytat:
![]() a jak wygląda pogański ślub? Co Twoja rodzina na to, że jestes poganką? jakie są najdziwniejsze pogańskie zwyczaje?Cytat:
ale wódka zawsze spoko aaaaaaa zapomniałam napisać o moim zachwycie tym incydentem z prostytutką ;D mega! ale przygoda! to ona była w jakimś lateksowym wdzianku, a Ty cykałas jej zdjecia? kurde ;/ a ile trzeba wybulić na sukienke?
|
|
#4095 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to racja, ewka mało mobilizuje.ale mimo to lubię jej ćwiczenia. męczą mnie i cieszą widziałam to zdjęcie, to racja. Cytat:
Cytat:
hah poza tym zapycha mi oliwke słodyczami i innymi świństwami, nie zwracając uwagi na to co mówię... u mnie pada już chyba 3 dzień. wiosno przyyyyyjdź! Laura - haha, pamiętam jak mój tż miał do nas przyjechać mamuśka szalała jak poparzona
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2013-02-22 o 23:06 |
|||
|
|
|
#4096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie u mnie ten problem, że ja po Ewce to jakoś nie wiem... Ona na mnie trochę działa jak wampir energetyczny. Może kiedyś się do niej przekonam. Czemu nie chcesz wracać do UK? W sumie ma to swoje plusy i minusy. Zarobki lepsze, ale ich pogoda jest po prostu okropna. Poza tym nasłuchałam się od TŻta ojca jak oni tam traktują Polaków i po prostu porażka. Oooo matko, ale mnie wkurza, jak się wpycha w dzieci słodycze Też by mi ciśnienie skakało.Cytat:
![]() O kuźwa Mój chłop mnie namawia na wynajęcie kawalerki. Szczerze powiem, że trochę by mi to ułatwiło życie Poza tym mój chłop już chyba w takim wieku, że chciałby już mieszkać bez współlokatorów. Widzę jego Weltschmerz :P Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-02-22 o 23:38 |
||
|
|
|
#4097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdziwił mnie fakt, że na K. najbardziej czeka ciotka mojej przyjaciółki i musimy tam iść po południu na jakieś procenty... ![]() Mam tak samo. Dlatego u nas w mieszkaniu nie zwracam uwagi na to czy ja powinnam pozmywać czy moja przyjaciółka - jeśli coś leży w zlewie to idę i ogarniam. Nienawidzę takiego syfu! Jak rano wstaję, idę robić kawę i widzę garnki w zlewie to odechciewa mi się całego śniadania!
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle zauważyłam, że porządek lub nieporządek wokół mnie wpływa na mój nastrój. A brudnej kuchni to nienawidzę. Nie wiem jak można jeść jak jest bałagan! A jak mam bałagan w pokoju, to nie zasnę |
|
|
|
|
#4099 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, że róciłaś udzielaj się, u nas nawet głupie pomysły przechodzą![]() Cytat:
![]() O kurde, ślub pogański? ale hardkor ![]() Cytat:
![]() Możemy się zrzucać Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4100 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale R. na długie spodnie od piżamy mówi "a Ty znowu w tych sraczach? najlepiej cały rok spać nago ![]() Cytat:
Wiecie, że ja kiedyś przytuliłam dziwke? Byłam w gimnazjum, jechałyśmy nocnym autobusem spać do koleżanki, która mieszkała za miastem. Oczywiście pijane, jakby inaczej. I tam za miastem był taki wieśniaczy motel i każdy wiedział co się w nim dzieje. Usiadłam w busie obok tej laski, koleżanki na przeciwko mnie. Trzymałam głowę w kolanach, prawie odpływałam. W pewnym momencie podniosłam głowę, popatrzyłam na nią i ją objęłam, jak misia ![]() Cytat:
A jak mama? możesz pisać w klubie jakby co Cytat:
No pewnie
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-02-23 o 16:50 |
||||
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze mieszkam ze starszymi, chociaż więcej mnie nie ma niż jestem
Np. teraz mnie nie było dwa miesiące w domu, tylko na Święta przyjechałam Cytat:
Twoje przytulenie dziwki, to będzie teraz moja ulubiona historia Właśnie nie wiem czy w Kraku znajdziemy dwa pokoje w jakiejś korzystnej cenie. Chociaż 40m2, to rozmiary dużej kawalerki, więc może akurat. Jak nie, to jeden pokój też nam wystarczy, byle kuchnia była osobno i balkon |
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie pisałaś, nie wiemy co się u Ciebie dzieje
U nas wychodzi 800zł. do łapy, jakieś 170zł. czynszu (z ogrzewaniem! latem to i 120zł. czynszu było), 15zl. gazu i 70zł. prąd, więc jest bardzo dobrze Znajdziecie coś spoko |
|
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak myślę, na wakacje większość mieszkań się zwalnia i jest dużo ofert, także jestem dobrej myśli |
|
|
|
|
#4104 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale oczywiście o przypadkach takich, o jakich opowiada tata Twojego Tza też się niestety słyszy, także to już jest chyba loteria. Jeśli ktoś jest silnie związany z krajem (kochana Polsko! <3), to poza jego granicami nigdy nie będzie czuł się tak, jakby był u siebie. AlE mY jEsT3ŚmY CcCcCOooOoossSSsssSMooOOo tssssooooOO NieeE LaskyyyYy?! ja chyba jestem,ale podejrzewam, że po jakims czasie steskniłabym się za krajem ciezko stwierdzic. latwo jest mi tu i teraz narzekac i mowic, ze ooooooooo fajnie by bylo mieszkac za granica, i NIGDY bym tu juz nie wrocila. a tego nie wiem weltschmerz Cytat:
Cytat:
co więcej, mam schizę, że jak balerinki (po domu chodze w balerinkach, nie znoszę kapci )nie stoją równo w stosunku do ściany, to nmuszę wstać i je poprawić i jak w pokoju jest torebka z portfelem i szpargałami, to też wstaję i ją wynosze :PCytat:
Ja śpie nago po kąpieli łażę w szlafroku, później szlafrok buch na ziemię, wchodzę pod kołdrę i zasypiam po 5 sekundach od położenia głowy na poduszke ![]() Cytat:
Cytat:
a ona co zrobiła? mnie w ogóle bardzo interesuje ten świat, co nimi kieruje, że się na to decydują, czy brzydza się same siebie, czy raczej wsiąkają w to, co robią, czy potrafią kochać? i interesują mnie faceci, którzy decydują się na tego typu usługi ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
hue hue hue. a co postanowiłaś? i czemu jednak nie farmacja? co u Twojej siostry? Cytat:
|
|
#4105 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na żywo pogańskiego jeszcze nie widziałam, ale wygląda tak, że po prostu jest obrzęd jak na zwykłym święcie i przysięgamy z TŻ przed naszymi bogami a nie chrześcijańskim, ot główna różnica ![]() rodzina ok, mother na początku nie mogła przyjąć do wiadomości że to na serio a nie dla zabawy, młodsza siostra zafascynowana a babcia zapytała tylko czy to nie sekta jak jej powiedziałam że nie, to stwierdziła, że w takim razie ok ![]() nie ma czegoś takiego jak "dziwne" pogańskie zwyczaje przecież wszystkie święta kościelne które się obchodzi w 90% składają się z elementów pogańskich, chociażby jajka wielkanocne czy choinka. że o terminach nie wspomnę ![]() a co do prostytutki to na szczęście nie była w lateksowym ![]() Cytat:
ktoś jeszcze miał przygody z prostytutkami? ![]() Cytat:
też nie cierpię zasyfionej kuchni, u moich znajomych jest totalny koszmar, raz tam weszłam i myślałam że mają brązową kuchenkę.. a to nie był kolor tylko tłuszcz i generalnie cały syf ze smażenia i gotowania. nie wiem ile czasu trzeba nie sprzątać żeby CAŁA kuchenka była po prostu uyebana. co do takich usług, jeden kumpel stwierdził, że prawdziwy facet chociaż raz musi iść do burdelu. >.< za to drugi uważa, że nie jest tak beznadziejny żeby płacić za seks i z tym się zgadzam.
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe kiedy mnie teść zaprosi na zakupki do UK? Na razie budujemy więź na skype. Skąd wiedziałaś? To jest mój cel, jak się nie dostanę na teologię, to pójdę na finanse i rachunkowość. Ale tak na serio to właśnie myślę o FiR. Jeszcze pewnie złożę na leśnictwo, ale potem to mnie czeka podyplomówka, bo przecież nie pójdę pracować do lasu ![]() Moja siostra jak zawsze jest słodkim obiboczkiem, nie chce pracować Aaaa, EDIT: czemu nie farmacja? Jakoś mi się odwidziała, stwierdziłam, że nie chce mi się harować jak wół 5 lat na studiach, po których i tak będę miała zarobki jak większość społeczeństwa. Po FiR mam większe pole do popisu. EDIT 2: dla mnie z kolei emigracja to jest największe marzenie. Z jednej strony nie po trupach do celu, bo nie chciałabym pracować po studiach jako sprzątaczka, ale z drugiej nie wiem jak mi się ułoży życie w Polsce, czy będę tu miała po co zostać itp. Najbardziej to marzy mi się wyjazd do Stanów, ale wiem jak strasznie ciężko jest dostać prawo stałego pobytu. Polska powinna wprowadzić wizy dla USA, nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobiono. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-02-23 o 22:45 |
|
|
|
|
#4107 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm.. Pogoda, ludzie, praca... jakoś na samą myśl czuję niechęć. Wiem jak tam jest i ciągle się zastanawiam czy warto jeszcze tam wracać... wiem,że zarabia się dobrze, ale ja mam stamtąd złe wspomnienia. Poza tym rozłąką znowu zniszczyłaby moją psychikę. tak mi się wydaje... Cytat:
co tam za pyszności masz? ![]() mam to samo.. nie cierpię tego! nie lubię jeszcze robić obiadu i mieć garów w zlewie!! grrrr. Monia, aż jestem ciekawa Twoich doświadczeń Cytat:
po co w piżamce spać? a określenie - mega! jeszcze nie słyszałam ![]() dziwkę? o matko Wiecie,że one pracują nawet w tych śniegach? dzisiaj minęłam na drodze 5!! gumy do żucia? o cholera! jakaś walnięta!! z mama? hmm... brak słów. jak zbiorę się to napiszę wszystko co i jak. na razie chyba mam jej serdecznie dość. Cytat:
mnie kiedyś obraził murzyn. poszłam do mojego kierownika i w tym samym dniu wyleciał wiesz co Bania, ja też myślałam,ze nie bede tesknić, że wyjadę i będe mieć wszystko gdzieś. ale nie... tęskni się. fajnie się zarabia, wydaje... ale nie jest tak kolorowo jak się wydaje. jest ciężko, ale mało kto się do tego przyzna. bania Ty Nasza patriotko Agniesik - sprawdziłam ten POP pilates! geeeeniaaaalne!! muszę spróbować! niektóre treningi nie są już takim wyzwaniem. są męczące, ale dla mnie to chyba za mało. potrzebuję więcej!! coś po czym będę ledwo żywa! a teraz uciekam spać. spędziłam samotny wieczór z Szalinką, ciężarkami, laptopem herbatą. czas na sen dobranoc!
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że się podoba
Ja je uwielbiam, zawsze wydawało mi się, że pilates to nuda, ale to nie jest zwykłe pitu pitu, tylko ogień Dzisiaj po raz pierwszy ćwiczyłam jej zestaw na ramiona z serii Victoria's Secret. Zawsze myślałam, że z moimi ramionami nie jest tak źle, ale jutro chyba ręki nie podniosę ![]() W ogóle oglądam "Licealne ciąże" na necie, znacie to? Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-02-23 o 23:41 |
|
|
|
#4109 |
|
Zadomowienie
|
a ja bym chciała pracować w lesie
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

jutro, piątek i weekend!
i mam dylemat..

Własnie myślałam nad skalpelem albo jakimś pilatesem, ja nie lubię jak się na mnie krzyczy w takich filmikach 

, ale kupiłam!
Piekarnik Laury
Też by mi ciśnienie skakało.
ktoś jeszcze miał przygody z prostytutkami?