|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
Czesc dziewczyny.
Tak jak wy szukam kolezanki, przyjaciolki do rozmow zwierzen i takich tam babskich spraw. Mam 22 lata mieszkam w Lublinie. Poznam dziewczyny z woj. lubelskiego. Samotne i niesmiale takie jak ja zapraszam do nawiazania znajomosci na PW.
Edytowane przez Moreleczka Czas edycji: 2017-01-05 o 16:34 |
|
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Katowice
|
|
|
|
|
#4233 |
|
Przyczajenie
|
a ja Czestochowa 22 latka i e mail klaudusg@wp.pl
|
|
|
|
|
#4234 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie,
Mam 23 lata, jestem mężatką i mamą 3 miesięcznej córeczki. Jestem szczęśliwa, mam poukładane życie, fajnego męża ALE brakuje mi koleżanki, kumpeli, przyjaciółki, jak zwał tak zwał… brakuje mi bratniej duszy, osoby, z którą mogłabym dzielić się swoim życiem, swoim czasem, ale tak od babskiej strony Wspólne wyjścia na spacer, czasem wspólne wieczory przy piwku i tysiące przegadanych godzin. Szukam osoby otwartej, wesołej, świadomej własnej wartości i lojalnej. Pomimo tego, że niedawno urodziłam córeczkę i oszalałam na jej punkcie, to nie zafiksowałam się w tym temacie do reszty, jestem nadal sobą, nie tylko mamą, jeśli wiecie co mam na myśli. Miałam przyjaciółkę, z naciskiem na MIAŁAM, ale już na początku mojej ciąży zerwała ze mną kontakt. W związku z powyższym całą ciążę byłam sama, nawet mój poród jej nie zreflektował, czego nie mogę pojąć, a to z kolei powoduje narastający z każdym dniem ogromny żal i spadek samooceny, a że honor nie pozwala mi już więcej się prosić o ich przyjaźń, postanowiłam spróbować odciąć się od tego co było i poszukać koleżanki, a może nawet przyjaciółki w internecie. Może napiszę jeszcze coś o sobie. Sprawiam wrażenie osoby zbyt pewnej siebie, patrzącej na innych z wyższością, nietowarzyskiej, oceniającej. Być może dlatego nie mam przyjaciół, odstraszam. Nie lubię głupoty i hipokryzji, wtedy jestem nietowarzyska i nie boję się tego okazywać. Nie umiem „grać”. Za to potrafię być lojalna i oddana bez reszty osobom, które kocham i które kochają mnie. Zawsze pomogę i zawsze można na mnie liczyć. Mocno angażuję się w problemy innych. Ciężko mi komuś zaufać, ale jak już to zrobię, to obnażam się całkowicie, jestem szczera, otwarta, wesoła, szurnięta, bezproblemowa Lubię osoby dojrzałe, mające coś do powiedzenia, świadome własnej wartości ale też pozytywne, radosne i bezproblemowe.Jeżeli jesteś podobna do mnie, szukasz przyjaźni, mieszkasz w okolicy Zielonej Góry, napisz, może to akurat my jesteśmy tymi bratnimi duszami (hi hi, brzmi jak anons z portalu randkowego :P ) Pozdrawiam serdecznie,
|
|
#4235 |
|
Rozeznanie
|
O widzę tu kilka znajomych nicków z innego wątku pozdrawiam
![]() I się dotłaczam do idei wątku Mama na imie gosia 27 lat. Obecnie pracuje i mieszkam w łodzi. Szukam jakies bratniej duszyczki aby, spotkac sie na kawie poplotkować pozwierzać się, posmucić. Po tym jak skonczyła sie moja długo letnia przyjaźń straciłam wiare w siebie. Zadręczałam sie że to była moja wina, że nie umiem utrzymać przyjaźni Ale po jakimś czasie uświadomiłam sobie że to ta druga osoba sie ode mnie odwróciła, próbowałm ale sie nieudało. Mam nadzieje że jeszcze znajde osobe dla której moja przyjaż będzie więcej warta
|
|
#4236 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
Jestem z Białegostoku i chętnie nawiąże nowe znajomości.
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Rozeznanie
|
Hej
śląsk znów sie przypomina
|
|
#4238 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, niedawno przeprowadziłam się w okolice Warszawy i kompletnie nie mogę się tam odnaleźć. Szukam jakiejś fajnej babeczki, z którą mogłabym pogadać i spotkać się przy kawce. Mam w tym roku 18ste urodziny, lubię dużo czytać, śmiać się i wygłupiać, słuchać muzyki i walnąć procencika dla poprawy humoru w ponury dzień. Potrzebuję kogoś kto mnie wyrwie z domu bo póki co to tylko zdycham bez znajomych w tym mieście : ( Chętnie pogadam nawet ze sporo starszymi kobitkami, mam i takie koleżanki w rodzinnych stronach więc wiek nie jest pierwszorzędny ; >
|
|
|
|
|
#4239 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, jestem Paulina i w tym roku kończę 18 wiosen. Niedawno przeprowadziłam się w okolice Warszawy i czuję się tutaj kompletnie samotna i zagubiona, nie mogę się odnaleźć. Szukam jakiejś fajnej laseczki z którą mogłabym się pośmiać i która wyciągnęłaby mnie na kawę z tego ponurego samotnictwa. Lubię sporo czytać, wygłupiać się i chciałabym popróbować sił w fotografii z nową towarzyszką, razem zgłębiałybyśmy może co nieco w tym temacie ; > Cokolwiek ! Odzywajcie się kochane ; )
|
|
|
|
|
#4240 |
|
Przyczajenie
|
Szukam przyjaciółki/koleżanki z Mrągowa lub okolic
![]() Jeśli któraś chętna na nową znajomość, to czekam na wiadomość : quailll@wp.pl |
|
|
|
|
#4241 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Obecnie mieszkam w Łodzi, mam 23 lata, studiuję i szukam osoby, z którą mogłabym pogadać, pośmiać się, ale też ponarzekać i pomarudzić. Może znajdzie się ktoś zainteresowany tym niemalże matrymonialnym ogłoszeniem
|
|
|
|
|
#4242 |
|
Przyczajenie
|
Hop, hop! Jestem z trójmiasta, mam 24 lata. Chciałabym poznać koleżankę, może przyjaciółkę? Jestem typem spokojnego samotnika więc szalone imprezy i bieganie po sklepach raczej odpadają... Może jest tutaj ktoś taki, jak ja?
|
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Mam prawie 22 lata, studiuję w Bydgoszczy i chętnie poznam jakąś sympatyczną koleżankę na spacery, zakupy i imprezy
|
|
|
#4244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4245 |
|
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423000&page=27
jest nas duzo,zapraszamy
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie to ja się jeszcze przypomnę
)Mam trochę znajomych,jednak każdy jest baardzo zajęty i ma średnio czas nawet na rozmowę.. a że ja jestem bardzo rozgadana i żywa,to brakuje mi trochę więcej osób ,które chciałyby poświęcić czas innym i dla nich przyjaźń jest bardzo ważna. Są zaangażowane, rozmowne i bardzo szanują przyjaźń ![]() Sama od siebie jak wspomniałam- lubię różne tematy, dłuższe rozmowy,faktycznie ludzi co mają trochę zainteresowań ![]() Są towarzyskie, sporo potrafią od siebie powiedzieć, wierne, ciekawe świata.. Niekoniecznie imprezowe, ja nie bardzo jestem z tych osób,CHOCIAŻ i takie przyjmę ![]() ale mówię od razu,że da się mnie wyciągnąć na imprezę,chociaż faktycznie to nie mój świat :p jestem tez troche antyuzywkowa, chociaz czasem zdarza się wypić drinka ![]() Jestem wierząca,ale UWAGA żaden fanatyk ze mnie! akceptuję życie innych i ich podejście ))Nawet mam znajomychi przyjaciół co są niewierzący,także luz ![]() Uwielbiam modę, sport, w zasadzie prawie każdy temat nie jest mi obcy ![]() Ahaś i rejony to jest Warszawa, okolice:P I zarówno przyjmę osóbki z Wawy jak i spoza! Nie widzę przeszkód ![]() Kurcze nie wiem co jeszcze napisać, mam tylko nadzieję,że odezwie się ktoś,kto faktycznie mnie zaskoczy czymś pozytywnym
<3 Edytowane przez Clemence Czas edycji: 2013-02-19 o 13:43 |
|
|
|
|
#4247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego dochodzi zwyczajnie fakt,ze jezeli gadasz z kims raz na miesiac to nie zbudujesz żadnej relacji moim zdaniem. Żeby być przyjacielem,trzeba znać czyjś świat, wiedzieć czy lubi truskawki czy maliny a może kocha ananasa.. takich szczegółów w 5 minut się nie pozna ![]() To jest moje zdanie,ale też zalezy od natężenia zajętego czasu i zwyczajnie potrzeby do przebywania z innymi ludźmi. A ktoś też nie chce być poduszką ,bo mam "problemy" i tylko wtedy ta osoba się odzywa. ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() Bo potem mogłabyś mieć przez nich same kłopoty :P lepiej mieć takich znajomych "na cześć" i tyle
<3 Edytowane przez Clemence Czas edycji: 2013-02-19 o 13:41 |
||
|
|
|
|
#4248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam również z Łodzi. Chętnie pogadam.
|
|
|
#4249 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wiec mozemy razem ponarzekac :P
|
|
|
|
|
|
#4250 |
|
Przyczajenie
|
Również szukam przyjaciółki. Bardzo doskwiera mi samotność mimo, że mam faceta. Jestem ze śląska...
|
|
|
|
|
#4251 |
|
Zadomowienie
|
ojj długo tu nie zaglądałam :/
pamięta mnie ktoś jeszcze...???
|
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd dokładnie?
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Tak jak i Wy poszukuję prawdziwej przyjaciółki, niestety do tej pory zawsze się zawodziłam. Mam 22 lata i jestem ze Śląska
|
|
#4254 |
|
Przyczajenie
|
ja jestem z Katowic i mam 21 lat
też szukam kogoś chętnego na kawę, zakupy, wyjście do pubu
|
|
|
|
|
#4255 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#4256 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Także szukam osoby do pogadania o wszystkim i o niczym, koleżanki z którą można iść na zakupy, do kina , na kawę, pośmiać się, pożalić. Jednak facet to nie to samo co babskie towarzystwo Moja lokazlizacja to Radom-Warszawa
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Przyczajenie
|
no jasne, chętnie ;p
|
|
|
|
|
#4258 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję za odzew dziewczyny! Przepraszam, że dopiero teraz odp. Jesli nadal jesteście zainteresowane kontaktem to może pw/gg/mail? ![]() |
|
|
|
|
|
#4259 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#4260 |
|
Przyczajenie
|
noeska odezwij się na mklausia7@gmail.com ;p
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Ale po jakimś czasie uświadomiłam sobie że to ta druga osoba sie ode mnie odwróciła, próbowałm ale sie nieudało. Mam nadzieje że jeszcze znajde osobe dla której moja przyjaż będzie więcej warta
Jestem z Białegostoku i chętnie nawiąże nowe znajomości.

Moja lokazlizacja to Radom-Warszawa