Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-22, 21:08   #841
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
hej my po szczepieniu
mała płakła ma-sa-kry-cznie, nawet przy rozbieraniu i ubieraniu, właściwie to tylko przekroczyłam próg gabinetu, ona rozejrzała się i w ryk pani doktor stwierdziła ze mała pamięta wtorkowy zabieg jeszcze (może za szybko poszłam na to szczepienie )
no w każdym razie zdrowa jest, płuca ma jak.. dzwon chyba (tu nie dosłyszałam bo mała tak dawała)
wagowo wciąż, niezmiennie i od zawsze na 15 centylu (niespełna 7 kg), wzrostowo 69 cm
co do rozwoju ruch. - pani doktor nie widzi powodu do niepokoju
aaa i jeszcze usłyszałam, ze dawno nie widziala dziecka z tak bogatą mimiką twarzy
biedna malutka super, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
hej jestesmy po wizycie. uszka czysto, na plucach i oskrzelach tez... ufff... dostalam kropelki do noska i syropek na kaszel w razie gdyby temperatura rosla wyzej i nie dalo sie jej zbic dzwonic.
powiedzialam tez o oczkach wg niego jest w porzadku mala sie smila jak jej jezdzil reka przed oczami i pstrykal palcami.
wspaniale

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
A ja muszę męża pochwalić Zrobił dziś przepyszne pierogi ruskie Mnie takie dobre nigdy nie wyszły Także od dziś robi nie tylko naleśniki ale i pierogi
dla męża

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Dzisiaj chyba nie dożyję do końca dnia
Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Dzisiaj ledwo żyję. Mała tak marudzi że płaczę razem z nią jeszcze mnie ręka przez ciśnienie boli cały dzień. Jajniki mnie palą, aż promieniuje do kolan.
Ząbek już jest, ale za to obydwie górne jedynki napuchnięte, dziąsła w kolorze biało-żółtym. Jak sie uśmiechnie to górna warga jej odstaje od tych dziąseł
przytulam... biedna Igusia...

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Złapałam pierwsze siuśki do nocniczka.
świetnie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Hej wpadam tylko na chwilke, nie dam rady pogadac bo zle sie cZuje, mam od rana dreszcze razi mnie wszystko w cialo:/
oj, to kuruj się mamuśka

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
i tak robię Luśka nawet już wie, że to przynosi ulgę i jak tylko widzi, że nakładam żel na palec i zbliżam do buźki to przestaje płakać, otwiera pięknie buźkę i czeka na smarowanie
hehe, Leoś też tak reagował na smarowanie dziąseł

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
Agunia, przypomniałaś mi coś nowym postem na blogu
Dziś Emil wywijał na macie a pies z tej radości że już wróciliśmy do domu zaczął wszystkie swoje zabawki znosić i latać po pokoju jak ogłupiały i jedną z zabawek przyniósł Emisiowi i położył tuż przed nim dobrze że dzieć tej "cudnej" zabawki nie wziął bo zaraz by w buzi wylądowała

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
aha i Mały nauczył się sam siadać
no brawo!
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:16   #842
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
tak, mam ich niekapek i moim zdaniem jest super, ja jestem bardzo zadowolona
czaję się jeszcze na miskę, termoopakowanie może, no i nie wiem czy jeszcze jakiegoś smoczka nie wezmę
Promocje rzucę okiem na niekapek bo i tak muszę coś kupić

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:37   #843
wvictoria
Wtajemniczenie

Dobrej nocy

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Jeszcze tylko napiszę, że chyba powinnam wziąć przykład z Mariana. Na kolację obrócił - 1 marchewkę, pół jabłka i pół pietruszki Wszystko starte na tarce o małych oczkach (przez te jego zęby). Chyba powinnam sobie też robić takie porcje przy okazji

http://fajnamama.pl/suwaczki/kjxyg8y.png
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:57   #844
Soleilka
Zakorzenienie

Hej.
Wyszła nam druga jedynka. Czułam wieczorem na sutku.
Lecę spać, bo zmęczona jestem po urodzinach, na których byliśmy

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:59   #845
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
wierzycie w homeopatię??stosujecie??
Na mnie wielokrotnie działała

My usypiamy Małą na zmianę - tyle, że u nas oznacza to odłożenie do łóżeczka i co najwyżej podanie smoczka po paru minutach. Choć miała takie dwie małe histerie, ale nie sprawdzałam, czy u małża się uspokoi, tylko od razu pomagałam.

Kupka jest zwykle, jak przychodzę do niej zaraz po przebudzeniu, także nie ma opcji na załapanie się na nocnik Jakoś o tym nie myślę jeszcze.

Współczuję Kochane Wam tych ciężkich dni i nocy I już myślę, że nas też to czeka - aż się boję

Prince, jak palec? Co Cię tak zdołowało?
Mamcia, jest jakaś poprawa u Ciebie i Ami?
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:02   #846
chce_byc_mama
Zakorzenienie

i juz nie spi i placze

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Blue ja sie czuje lepiej tylko ten katar mnie meczy ale Amelka.. ehh naprawde jest chora. katar kaszel goraczka czerwone szkliste oczka zasmarkany nosek wyglada tak.. tak ze mi jej tak strasznie szkoda.

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:27   #847
aga 398
Raczkowanie

Bebe1987 o kurcze a jak mała zniosła te kolczyki ja bym sie bała, chyba bardziej ze wzgldu na mnie:p ledwo znosze szczepienie:p GRATULUJE! super ja też bym chciała małą różnice wieku, ale nie stac nas, a po drugie, poród fajny, ale bałabym sie znowu, zawsze miałam uraz do ingerowania w tamte miejsca nie nawidze chodzic do ginekolog to dla mnie katorga:p a nie znasz jeszcze płci? Właśnie ja też preferuje lekkie ubieranie, moja Lena szybko sie poci, jak ubiore ją w body, bluzke, bluze, rajstopy, skarpety, spodnie lub legginsy, to jest taka gorąca, ale boje sie jeszcze lżej ubierac... jest gorąca ale odziedziczyła po mnie zimne dłonie i nogi, bo czesto ma

Katja nie byłoby tak źle jakbym dała rade sie bawic miałam w planach tanczyc dużo i rodzic w warszawie:p a jeszcze wróciłam do domu i dopiero we wtorek nad ranem urodziłam ale pewnie dlatego że w środe miałam kłaśc sie do szpitala, a tego bałam sie najbardziej

Depison moja pod domu chyba kilka razy "chodziła" bez spodenek, zawsze ma rajstopy, spodenki, ostatnio czasami w skarpetkach
A ja całą zime przechodziłam bez bluzy na bluzke kurtke narzucam i ide i mi gorąco a Lena miała kombinezon na sobie tylko kilka razy na początku, jak było no -10stopni, pod nim miała rajstopy i body z długim, to tak sie spociła że głowa mała, a kombinzeon ostatnio nosiła chyba na początku grudnia

KarolinaPW dziekuje przy najbliższej okazji spytam moją doktorke, ale co mam zrobic jak Lena na leżaczku sama sie podciąga do siadania.. na brzuszku lubi leżec, na pleckach przestaje, ona wygląda jakby chciała sie przekrecac, ale szybko sie poddaje, bo to trzeba sie wysilic, już prawie brzuszkiem dotyka podłogi i zaraz wraca na plecki... ale np. koleżanki syn próbuje raczkowac, a nie opanował siadania, nie umie sam, siedziec, nie wiem nawet czy dobrze siedzi z podparciem i na to chyba wpływu sie nie ma??
współczuje przejsc z synkiem, mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze i malutki raz dwa nadrobi wszystko

Kasik gratuluje pracy

Agunia to widze że co raz wiecej takich mam jeszcze jak moja siostra urodziła to na to co ja nakładam małej to dodałaby jeszcze kombinezon... dorosły by sie zagotował:p

Prince_Polo no ładnie... to miałaś przejścia...

Hanjah ale mi smaka na pierogi narobiłaś!

Mandragorrka "jak Ty ją obezwładniasz?!" dobre ja też sie w ciąży czułam zgrabnie ale dopiero na filmie widac jaka byłam na prawde

Lece spac Dobrej nocki życze Wam żeby wszystkie maluszki przespały całą noc

24.08.2012r. Termin porodu
28.08.2012r. Lenka Nasz Najwiekszy Skarb

aga 398 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:50   #848
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
i juz nie spi i placze

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Blue ja sie czuje lepiej tylko ten katar mnie meczy ale Amelka.. ehh naprawde jest chora. katar kaszel goraczka czerwone szkliste oczka zasmarkany nosek wyglada tak.. tak ze mi jej tak strasznie szkoda.
malutkie biedactwo
Stary 2013-02-22, 23:22   #849
Maciejka__
Zakorzenienie

Karolka - myślę, że Lilka rozwija się dobrze.
Sama raz wzięłam środek homeopatyczny przeciw chorobie lokomocyjnej i mdliło mnie zanim ruszyliśmy.
Mama po czymś na gardło straciła głos (tymczasowo oczywiście), a ja "tylko" prawie, bo szybciej to odstawiłam.
Także homeopatii dziękujemy.

Niecałą godzinę temu podałam malutkiej 0,25 ml Pedicetamolu. Jest tylko troszeczkę cieplejsza, ale żele na dziąsła słabo pomagały, a po tej minimalnej dawce zasnęła i co prawda dwa razy obudziła się z płaczem, ale na moment.

Za to ja mam chyba powinnam wziąć znacznie większą dawkę czegoś lepszego, niż paracetamol.
Cytat:
i juz nie spi i placze
Biedna Ami.
Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Jeszcze tylko napiszę, że chyba powinnam wziąć przykład z Mariana. Na kolację obrócił - 1 marchewkę, pół jabłka i pół pietruszki Wszystko starte na tarce o małych oczkach (przez te jego zęby). Chyba powinnam sobie też robić takie porcje przy okazji
Niezły pomysł, chociaż pietruszkę zastąpiłabym selerem.
Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
aha i Mały nauczył się sam siadać
Brawo!
Z jakiej pozycji?

Może zajrzę wcześniej, ale odezwę się po weekendzie.

Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2013-02-22 o 23:25
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 06:34   #850
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrej nocy

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

myślałam że masz coś innego króliczego na myśli

dzień dobry!

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 07:47   #851
blueberry88
Zakorzenienie

Hej!
Maciejka, też jesteś chora?

Zakupy na MAM zrobione
Stary 2013-02-23, 07:50   #852
chce_byc_mama
Zakorzenienie

hej jak tam?
u nas nocka w miare ale od rana rzyg!

Amelcia
Stary 2013-02-23, 08:05   #853
phdwao
Zakorzenienie

Hej! Wzielam wczoraj goraca kapiel, najadlam sie cytryny, miodu i czosnku i poszlam spac o 21 z termoforem i powiem wam ze dzis czuje sie normalnie obu tak zostalo! Dzis mam gosci

Blue co kupilas?
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 08:29   #854
prince_polo
Zakorzenienie

hej. Cala noc nie spalam tak mnie palec bolał a teraz glowa

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 08:45   #855
karolka110
Wtajemniczenie

Hejka
u nas nocka taka sobie, Lili spała do 7.40, ale od 5 się kręciła, musiałam jej średnio co pół godziny smoka podawać....no ale humor przynajmniej w porządku

agunia my tak ciągle jej tych nóżek nie przytrzymujemy, tylko jak już bardzo chce się podnieść i jęczyona bardzo, bardzo się podnosi, jęczy non stop aby siedzieć, wyciąga łapki, no i troszkę jej pomagamy-podajemy dłoń itd.

u nas za okienkiem śnieżek lekko popaduje i temp.-4....znów na spacerze się wymrozimy-bo Lilka śpi jak szalona-ponad 2,5h

Miłego dzionka
Stary 2013-02-23, 08:51   #856
hanjah
Zakorzenienie

Hej, tylko się witam i lecę dalej, bo czeka nas zabiegany dzień Kolejne chrzciny a potem pierwszy kinder bal Dorotki

Mamcia zdrówka dla Amelki
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 09:00   #857
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, tylko się witam i lecę dalej, bo czeka nas zabiegany dzień Kolejne chrzciny a potem pierwszy kinder bal Dorotki

a gdzie ten bal? za co ja przebierasz? pokaz foty po

Amelcia
Stary 2013-02-23, 09:19   #858
agunia82
Zakorzenienie

Hej
Nocka w miarę, mała rano obudziła się pełna energii i z apetytem jadła

Cytat:
Napisane przez aga 398 Pokaż wiadomość
Właśnie ja też preferuje lekkie ubieranie, moja Lena szybko sie poci, jak ubiore ją w body, bluzke, bluze, rajstopy, skarpety, spodnie lub legginsy, to jest taka gorąca, ale boje sie jeszcze lżej ubierac... jest gorąca ale odziedziczyła po mnie zimne dłonie i nogi, bo czesto ma
to jak jest gorąca to jej nie ubieraj tak ciepło, bo moim zdaniem ją przegrzewasz. Tak naprawdę to tylko w pierwszym miesiącu dziecko powinno być ubierane cieplej niż dorosły, a jak zaczyna się mocno ruszać (raczkować) to nawet ubiera się jedną warstwę mniej niż dorosłemu
Rączkami i stópkami się nie przejmuj, po nich nie sprawdza się ciepłoty ciała, tylko po karku. Kark powinien być ciepły, ale nie gorący, a dziecko nie powinno się pocić.
Pamiętaj, że przegrzanie jest gorsze niż lekkie wychłodzenie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Hej!
Maciejka, też jesteś chora?

Zakupy na MAM zrobione
co kupiłaś?
ja smoczek, termoopakowanie, miseczkę, łyżeczki i gryzak twister

Cytat:
hej jak tam?
u nas nocka w miare ale od rana rzyg!
oj oby już przeszło

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Hej! Wzielam wczoraj goraca kapiel, najadlam sie cytryny, miodu i czosnku i poszlam spac o 21 z termoforem i powiem wam ze dzis czuje sie normalnie obu tak zostalo! Dzis mam gosci

Blue co kupilas?
super

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hej. Cala noc nie spalam tak mnie palec bolał a teraz glowa

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość

agunia my tak ciągle jej tych nóżek nie przytrzymujemy, tylko jak już bardzo chce się podnieść i jęczyona bardzo, bardzo się podnosi, jęczy non stop aby siedzieć, wyciąga łapki, no i troszkę jej pomagamy-podajemy dłoń itd.
aha

Cytat:

wow fajnie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 09:22   #859
Soleilka
Zakorzenienie

Hej
Fabi ma właśnie drzemkę. Wstał o 7
Impreza urodzinowa wczoraj była super. Do tego pyszny tort tiramisu Fabiś był grzeczny i wytrzymał z nami do 21. Dzisiaj znowu na urodziny

Aga słyszał Twój TŻ coś o foteliku Avionaut Glider (9-25kg)? właśnie mnie zainteresował i szukam coś o nim

Bloguję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 09:24   #860
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej
Fabi ma właśnie drzemkę. Wstał o 7
Impreza urodzinowa wczoraj była super. Do tego pyszny tort tiramisu Fabiś był grzeczny i wytrzymał z nami do 21. Dzisiaj znowu na urodziny

Aga słyszał Twój TŻ coś o foteliku Avionaut Glider (9-25kg)? właśnie mnie zainteresował i szukam coś o nim
nie słyszał, bo on temat fotelików zostawił mnie i co najwyżej jak zobaczy słowo kluczowe "fotelik" to nie czyta tylko odsyła mi do zapoznania się. Ja o tym foteliku nic nie wiem

Stary 2013-02-23, 09:26   #861
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

to jak jest gorąca to jej nie ubieraj tak ciepło, bo moim zdaniem ją przegrzewasz. Tak naprawdę to tylko w pierwszym miesiącu dziecko powinno być ubierane cieplej niż dorosły, a jak zaczyna się mocno ruszać (raczkować) to nawet ubiera się jedną warstwę mniej niż dorosłemu
Rączkami i stópkami się nie przejmuj, po nich nie sprawdza się ciepłoty ciała, tylko po karku. Kark powinien być ciepły, ale nie gorący, a dziecko nie powinno się pocić.
Pamiętaj, że przegrzanie jest gorsze niż lekkie wychłodzenie
przegrzewa??? z tego co wyczytałam to ubranie na dwór,bez kombinezonu
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 09:28   #862
chce_byc_mama
Zakorzenienie

dzisiaj to juz w ogole nie chce jesc

Amelcia
Stary 2013-02-23, 09:28   #863
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
przegrzewa??? z tego co wyczytałam to ubranie na dwór,bez kombinezonu
to może źle zrozumiałam, bo ja miałam wrażenie, że to po domu ale po tylu zarwanych nockach mogę nie kontaktować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 09:31   #864
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
nie słyszał, bo on temat fotelików zostawił mnie i co najwyżej jak zobaczy słowo kluczowe "fotelik" to nie czyta tylko odsyła mi do zapoznania się. Ja o tym foteliku nic nie wiem
Aaaaa jakbyś coś o nim wiedziała, to daj cynk
Tutaj fajnie o nim jest napisane. I tak szukam o crashtestach i wyskakuje mi tylko coś o ADAC.

Bloguję
Stary 2013-02-23, 09:32   #865
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
to może źle zrozumiałam, bo ja miałam wrażenie, że to po domu ale po tylu zarwanych nockach mogę nie kontaktować
to byl opis stroju na dwor :p

Amelcia
Stary 2013-02-23, 09:33   #866
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
dzisiaj to juz w ogole nie chce jesc
a mierzyłaś temperaturę? biedna

Cytat:
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 09:34   #867
allebazi
Rozeznanie

Cytat:

No właśnie, nie długo
Będziemy się starać żeby mąż go usypiał wieczorem.Z tym, że on pracuje albo 6-14 albo 14-22 a wtedy to go nie da rady usypiać. Więc co go nauczy przez jeden tydzień to kolejny go odzwyczai Ale jak jedzie na 14 to może go w dzień jeszcze spróbować uśpić
Nic to, musi wziąć kilka dni urlopu i będzie się zajmował Juniorem.

Dokładnie tak samo u nas. Na początku woła tylko "mamma mamma" a później histeria i ryki potworne.
a może skoro usypianie nie wychodzi to jakoś inaczej małż by się zajmował małym a usypianie już Ty? U nas np. mąż wraca z pracy powiedzmy o 17 i już do kąpieli bawi się z małym ja mam czas wolny, kąpiemy razem a usypianie to już ja. No chyba że to problem z usypianiem też w ciągu dnia kiedy będzie sam z małym.
A w ogóle to myślałam że Kuba to zasypia sam odkładany do łóżeczka.

Cytat:
No to już jestem pewna, że u nas to nie tylko ząbki, ale i klasyczny lęk separacyjny

http://www.ciazowy.pl/artykul,dzieci...jny,968,1.html

i już wiem skąd aż TAKI sajgon
tylko się przebudzi i ryk, muszę wziąć na ręce i wtedy w momencie odpływa...
a wszędzie jest napisane, że ten lęk to w skoku rozwojowym 26 tygodnia. Tak mi się wydawało że to za wcześnie.

Do kiedy trzeba natłuszczać skórę dziecka? Skończył mi się płyn do kąpieli z oliwką po którym już nic nie robiłam i zastanawiam się czy mogłabym kupić teraz taki z nivei już bez oliwki?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 09:37   #868
wanilllka82
Wtajemniczenie

dzień dobry, nocka jak zwykle, nic ciekawego

Maciejka Mały siada z pozycji na klęczkach, czołga się, podwija nóżki na kolanka i siada odpychając się rękami od ziemi, jak raz mu się udało to teraz ciągle ćwiczy
biedna Amelka to chyba jej najpoważniejsza choroba :/

nie mam pomysłu na obiad

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez allebazi Pokaż wiadomość

Do kiedy trzeba natłuszczać skórę dziecka? Skończył mi się płyn do kąpieli z oliwką po którym już nic nie robiłam i zastanawiam się czy mogłabym kupić teraz taki z nivei już bez oliwki?
ja nie natłuszczałam prawie od samego początku
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 09:42   #869
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Olcia tak poki co bie ma ale w nocy w ogole nie pila mleka rano jej zrobilam 150 wypila moze 90 po czym wszystko wyrzygala poczekalam chwilke dalam jej herbatke tez zwrocila bo zaczela kaszlec no i teraz jej zrobilam i wypila tylko60.. ehh apetyt jej spadl konkretnie.

Wanilka tak chora jeszcze nie byla to co bylo w polsce przy tym to pikus...

Amelcia
Stary 2013-02-23, 09:42   #870
ewka5891
Zakorzenienie

Hej

Witam sie trochę niewyspana. Czemu moje dziecko tak często budzi sie w nocy? Masakra jakaś czasami!

Dzisiaj musimy sie wybrać na jakieś spożywcze zakupy, a nie chce mi sie tylka ruszać

Mamcia współczuje Ami, przykro patrzeć jak malenstwo cierpi

Haniu bawcie sie dobrze potem pokaz Dorotke

My wczoraj tez byliśmy w gościach i jak przystało na mojego synka całe spotkanie nie spał tylko zabawial innych

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości