MY STYLE DIARY po polsku II - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-16, 16:32   #2461
magdalenaa
Zadomowienie

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1173964442

Anies zdradzis skad masz te torebke? Marze o niej...
Stary 2007-03-16, 17:04   #2462
ungia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milky_quartz Pokaż wiadomość
ładnie wyglądasz
Dziękuję bardzo .

ungia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 17:21   #2463
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ungia Pokaż wiadomość
Anies- wszystkie zestawy bardzo ładne ale 2 i 3 to normalmie .
Tą tuniczkę z Cubusa sama miałam kupić ale nie było mojego rozmiaru .

Ale ze mnie gapa. Zapomniałam ci podziękować .

Teraz ja coś wkleje. Skromniutko, pojedyńczy zestawik, w którym dziś chodziłam.

Załącznik 831807 Załącznik 831809
Swietny jest ten zestaw-wszystko znakomicie skomponowane-swietna torba i kurtka
Szukam ostatnio podobnej kurtki

Cytat:
Napisane przez Caffi Pokaż wiadomość
Witam!
Obserwuję wątek od jakiegoś czasu i chcę wam podziękować...Dzięki wam zmieniłam swój styl,a raczej go odnalazłam Tylko ciągle zapominam robić zdjęcia,bo się śpieszę przed wyjściem z domu Kilka zdjęć mam...i pytanie,czy mi dobrze w rurkach?(nie patrzcie na buty w 2 ostatnich-byłam u TZ-a i tylko takie wygrzebałam-z jakiegoś wesela)
2 ostatnie najbardziej mi sie spodobaly

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Anies, zazdroszcze kamizelki i fugury jak zwykle Podoba mi sie ten zestaw szalenczo

Tez cos wkleje, cos podobnego jak wczesniej, ale zawsze jak ubiore fioletowe buty to chce im cyknac fotke poza tym, od dzis dieta i ostatnia fotka, jak bylam "gruba"
Wprawdzie nie do konca moj styl ale podoba mi sie kompozycja kolorow a te buty to bym Ci ukradla
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 18:13   #2464
Justa1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ungia Pokaż wiadomość
Teraz ja coś wkleje. Skromniutko, pojedyńczy zestawik, w którym dziś chodziłam.

Załącznik 831807 Załącznik 831809
Podoba mi sie. Ladna torebka.

Cytat:
Napisane przez Caffi Pokaż wiadomość
Witam!
Obserwuję wątek od jakiegoś czasu i chcę wam podziękować...Dzięki wam zmieniłam swój styl,a raczej go odnalazłam Tylko ciągle zapominam robić zdjęcia,bo się śpieszę przed wyjściem z domu Kilka zdjęć mam...i pytanie,czy mi dobrze w rurkach?(nie patrzcie na buty w 2 ostatnich-byłam u TZ-a i tylko takie wygrzebałam-z jakiegoś wesela)
Trójka najbardziej przypadla mi do gustu.

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Anies-bardzo ladnie i modnie
Najbardziej przypadl mi do gustu ten z tuniko-sukienka z Cubusa i ten z zielonym zakiecikiemSuper kolor-taki soczysty

Wklejam kilka moich-wlasciwie jedno i to samo-glowna role graja turkusowe dodatkiUwielbiam ten kolor

1-Z koronkowa apaszka+kolczyki
2,3-Dwie wersje turkusowego paska.
4,5,6-Z turkusowa narzutka.
Elfiku swietne zestawy. pieknie Ci w turkusie i zieleni (ale to juz pisalam przy okazji twojego zestawu z sukienka). Piekny grzybek
Po raz kolejny powtórze, ze rewelacyjnie prezentujesz sie w muchach.
A aparat chetnie bym przygarnela nawet jesli ostatnio zdjecia wychodza zólte. Jakosc jest rewelacyjna.

Cytat:
Napisane przez martusieńka Pokaż wiadomość
nowa sukienka w dwóch wersjach (:
Swietne ankle na drugiej fotce.

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
zgadzam sie z trollcia anies5 zostan moja stylistka :P

a to moj wczorajszy zestawik, kolorowo pastelowo
Bardzo wiosennie - podoba mi sie. Pokazuj sie czesciej nafie.
Justa1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 21:00   #2465
ungia
Zadomowienie

Cytat:
Swietny jest ten zestaw-wszystko znakomicie skomponowane-swietna torba i kurtka
Szukam ostatnio podobnej kurtki
Cytat:
Napisane przez Justa1980 Pokaż wiadomość
Podoba mi sie. Ladna torebka.
Dziękuję ślicznie . Ogromnie się cieszę, że wam się podoba .

ungia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 23:24   #2466
Caffi
Rozeznanie

GG do Caffi

Nafie-bardzo wiosennie! super

Moje biżu:
w miarę aktualne:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149081
dawno i nieprawda:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121906

W moim magicznym domu...
Caffi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 08:49   #2467
kolta
Rozeznanie

GG do kolta

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
zgadzam sie z trollcia anies5 zostan moja stylistka :P

a to moj wczorajszy zestawik, kolorowo pastelowo
wszystko ladne.bardzo podoba mi sie torebka

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Anies, zazdroszcze kamizelki i fugury jak zwykle Podoba mi sie ten zestaw szalenczo

Tez cos wkleje, cos podobnego jak wczesniej, ale zawsze jak ubiore fioletowe buty to chce im cyknac fotke poza tym, od dzis dieta i ostatnia fotka, jak bylam "gruba"
bardzo fajny zestaw

szczęśliwa!

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299457 Wymianka
kolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 09:33   #2468
kwiat-jabloni
Raczkowanie

Cytat:
Anies-bardzo ladnie i modnie
Najbardziej przypadl mi do gustu ten z tuniko-sukienka z Cubusa i ten z zielonym zakiecikiemSuper kolor-taki soczysty

Wklejam kilka moich-wlasciwie jedno i to samo-glowna role graja turkusowe dodatkiUwielbiam ten kolor

1-Z koronkowa apaszka+kolczyki
2,3-Dwie wersje turkusowego paska.
4,5,6-Z turkusowa narzutka.
Jak zwykle cudownie... A ten trukus jest obłędny Strasznie podoba mi się ta narzutka- i tak można iść dodbijać świat
kwiat-jabloni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 09:55   #2469
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Paulinaaa_ ja ci chyba tyłek przetrzepię! Jesteś zgrabna i chcesz iść na dietę? Bardzo fajnie się prezentujesz I masz ciemne włosy ??

Anies: pięknie się prezentujesz na każdym zdjęciu. Szczególnie przypadła mi do gustu ta szara tunikowa sukienka. Koniecznie zrób jakiś zestaw z moim ukochanym żółtym paskiem. Czekam aż go u nas przecienią Kolekcja grzybków muchomorków bardzo imponująca Nawiązując do pasków z kokardką jak ten moj reserved i twój (nie pamiętam już z jakiego sklepu) ostatnio zakochałam się w nowych z Terranovy w kolorze fioletowym, srebrnym, czerwonym, złotym, czarnym...wszystkie za 39. Chwilowo jestem bez pieniędzy, ale wkrótce mam urodziny, więc wierzę że pewne inwestycje będą prostsze w realizacji :P

Justa1980: dziękuję bardzo za ciepłe słowo

ungia: reprezentujesz zupełnie odmienny styl, a jednocześnie świetnie w nim wyglądasz, bardzo elegancko a jednak łamiesz tę elegancję w bardzo umiejętny sposób

Caffi: bardzo ładnie się prezentujesz, wszystko dobrane bardzo gustownie, tylko klapek zabraniam wkładać Wklejaj kompozycje częściej. Witamy w wątku

CzarnyElf: kocham turkusowy, więc pasek w kolorze turkusu z pierwszego zestawu jest według mnie zachwycający! Sama takiego szukam wszędzie

martusieńka: świetna sukienka na szelkach! Bardzo mi się podoba! I lubię wiązane pod szyją bluzeczki, więc ten drugi zestaw dla mnie bomba. Ja założyłabym do niego coś delikatnego na stópki, dodałoby zwiewności, ale bardzo ładnie

nafie: fajnie że stawiasz na kolory Ostatnio pasteli jak na lekarstwo. Spróbuj założyć do tego bolerka dłuższą koszulkę...jakiś long, a bardzo wyszczuplisz sylwetkę Aż wiosną powiało na MSD
Stary 2007-03-17, 10:08   #2470
anies5
Zakorzenienie

Dziewczyny, wszystkim Wam pięknie dziękuję . Jest mi straaaaasznie miło, kłaniam się nisko .

Wszystkim odpiszę po powrocie do domu rodzinnego, bo w Krakowie wyczerpałam limit megabajtów (Blue Connect) i net chodzi, jakby chciał, a nie mógł. Do napisania .
Stary 2007-03-17, 12:27   #2471
thaitii
Rozeznanie

Hej dzieczyny
Wątek odwiedzam regularnie, ale jak dotąd nie mogłam odważyć się pokazać moich zestawów. Widząc Wasze, popadam w kompleksy Dzisiaj postanowiłam zamieścić tutaj mój zestaw. Tylko jeden, bo nie chcę zaniżać poziomu wątku Nie bijcie, jeśli za bardzo nietrafiony
A więc zestaw z sukienko-tuniką z Promodu. Co prawda przy takiej pogodzie jak teraz się w nim nie pokażę, ale liczę, że niedługo się ociepli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img5.JPG (14,3 KB, 408 załadowań)
-Nie przejmuj się, zaraz tam będę!"
thaitii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 12:40   #2472
kwiat-jabloni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez thaitii Pokaż wiadomość
Hej dzieczyny
Wątek odwiedzam regularnie, ale jak dotąd nie mogłam odważyć się pokazać moich zestawów. Widząc Wasze, popadam w kompleksy Dzisiaj postanowiłam zamieścić tutaj mój zestaw. Tylko jeden, bo nie chcę zaniżać poziomu wątku Nie bijcie, jeśli za bardzo nietrafiony
A więc zestaw z sukienko-tuniką z Promodu. Co prawda przy takiej pogodzie jak teraz się w nim nie pokażę, ale liczę, że niedługo się ociepli
Ja też jeszcze nic tu nie wystawiałam... ale przyjdzie na to czas. Tym czasem oceniam, co wy tu wystawiacie.
  1. Twoje zdjęcie jest dosyć rozmazane, co sprawia, że źle się patrzy.
  2. Podoba mi się ta tuniczka. Ładny i ciekawy kolor, fason. Tylko czy od spodu nie masz ubranej zielonej bluzki, czy to takie wykończenie tej sukienki? -na tym zdęciu tego nie widać... niestety
  3. Wydaje mi się, że jeszcze lepiej wyglądało by, jakbyś ubrała legginsy- takie nawet 3/4 z tą tuniką Ale z rurkami nie jest źle.
  4. Ogólnie dobrze. Czekaj cierpiliwie, aż się trochę ociepli
Myśle, że możesz spokojnie wystwiać swoje kolejne zestawy Ja czekam...
kwiat-jabloni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 14:05   #2473
anies5
Zakorzenienie

Jeszcze raz wszystkim Wam .

Daka, cieszę się, że podoba Ci się mój styl .

Babessa, oj nie pytaj . Grzyby, to moja nowa pasja. Straaasznie spasował mi ten fason. Oczywiście też dziękuję i czekam na coś od Ciebie!

Mademoiselle jeanne - . Grzyb z H&M. Longi zazwyczaj kupuję w H&M, Cubusie, Bershce, w Promodzie też mają ładne, ale nieco droższe.
Biała koszula jest od Jennifer Tylor. Jeśli szukasz podobnej, to zaglądnij do Cubusa, widziałam identyczne w kolorze białym i czarnym.

Gosia, jak mi miło, dziękuję Ci pięknie ! A Ty kiedy nam się pokażesz? Również wiosennie pozdrawiam

Ojalika, no dziękuję bardzo . Gwiazdą filmową haha, w podstawówce udzialałam się dużo jako "aktorka", byłam niewiastą w kościele, trolem, drzewem, Wisłą, wróżką i kilka innych jakże ważnych ról

Włosy mam naturalnie proste. Prostownicy używam od święta.

Thaitii, dziękuję ślicznie . Granatowy płaszczyk jest z Cubus'a.

Justyś, muaaa. Nie zmianiam zdania osnośnie torby, ogromnie mi się podoba i dalej mówię "oddaj" . Przecież styl mamy bardzo podobny, więc powinnaś też zachwycać się nad swoją osobą . Wklej coś, plisssssss.

Ungia dziękuję. Ten zestaw też mi się podoba, bardzo fajna ta torebka. Golf też super, wczoraj kupiłam podobny, ale z cienkiego materiału.

Mmaggiee, miło mi bardzo, merci beaucoup.
Tata nie zna się kompletnie na modzie, bo nie kupuje nic innego, tylko garnitury, krawaty i koszule . Okulary pewnie pomogła mu wybrać mama, nie wiedziałam, że je dostanę.
Brązowa kamizelka jest z Dunnes Stores.

Paulinaaa, merci aussi. Szczerze mówiąc, to nie sprawia mi różnicy, czy bluzka mnie pogrubia, czy nie. Obym nie wyglądała jak w ciąży .

Nasteczka , dziękuuuuuję.
Nie gadaj głupot, tylko wystawiaj coś od siebie, zawsze masz śliczne zestawy. Wciąż pamiętam ten ze sweterkiem z bufiastymi rękawkami.

Elfiku również dziękuję . Oj, uwielbiam Twoje zdjęcia, zawsze wyraźne, kolory soczyste.
Moim zdecydowanym faworytem jest to zdjęcie:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1173993814
Wyglądasz jak gwiazda filmowa w tych okularach. W ogóle cały zestaw jest cudowny, te pasek . Ma śliczny, intensywny kolor.
Niebieska narzutka też cudowna.
Zauważyłam, że masz boski kolor oczu.

Vanilla, merci . Uwielbiam tą szarą tunikę, polecam zakup.
A kiedy doczekamy się czegoś od Ciebie?

Martusienka, bardzo ładna sukienka. Podoba mi się

Trollcia, moim marzeniem jest być stylistą wnętrz , nieco inna działka.
Dziękuję bardzo.

Magdalenaa, torebka jest z Allegro. Wewnątrz na skórzanej metce jest napisane, że to Balenciaga, ale wątpię, żeby to był oryginał.

Side, merci. Chciałam zrobić zestaw z żółtym paskiem, ale jeszcze go nie skróciłam i brzydko wyglądał taki długaśny.
Paski z kokardkami są świetne, mnie bardzo podoba się Twój z Reserved. Nie widziałam tych z Terranovy, bo szczerze mówiąc nie przepadam za tym sklepem. Czasami z Rinascimento można znaleźć coś fajnego.

Thaitii, ooo widziałam tą sukienkę na żywo. Moim zdaniem ten zielony top pod spodem kompletnie nie pasuje, zdecydowanie powinnaś go zdjąć. Sukienka nie ma dużego dekoltu, więc nie powinnaś mieć oporów, żeby nosić ją samą.
Spodnie są na Ciebie za szerokie, czy to wina zdjęcia? Za długie na pewno, może lepiej podwić je? Ładniej będzie to wyglądało.
Nie powinnaś mieć kompleksów, bo figurę masz świetną. Zestaw też bardzo ładny, ale zmieniłabym tych kilka, wyżej wymienionych elementów.
Stary 2007-03-17, 15:17   #2474
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

[FONT="Arial"]No to znowu nadrabiam zaleglosci

Pyra1990,różowiutka,mutacumliquida,CzarnyElf,czarownicagosia,
kociolek,
A_K,VanillaCafe,side85,anies5

dziekuje dziewczyny Ciesze sie ze sie podobaja zestawy
n_o_b_o_d_y troche ciemne zdjecie, ale widze ze wszystko fajnie do siebie pasuje! ten pasek, jeszcze polaczenie czarnego z bialym ladnie!

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Co się stało z wizażem? Nie ma grafiki, zdjęć nie mogę powiększać. Chciałam dodać komentarze do Waszych zestawów, buuu. Mam nadzieję, że jutro wróci wszystko do normy, bo zaległości coraz większe.

Tymczasem mój dzisiejszy: Black and white . White nieco pożółkły, ale to wina oświetlenia.

EDIT właściwie wczorajszy, dzisiejszym póki co jest piżama

long ksozula i ten pasek ,bardzo ladnie:0 jeszcze ostatnio moje ulubione polaczenie b&w,ale powoli tez musze juz sie zaopatrzyc w jakies wiosenne kolory

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
Ktoś tam kiedyś narzekał że oceniam a nie wklejam, to w końcu się zdecydowałam
Ogólnie cztery zestawy na debiut wszystkie z czarnymi rurami w róznych odsłonach. Następnym razem sięgnę po inne spodnie
W zestawie z musztardową bluzką mam złotą torebkę, ale osobiście nie znoszę jej Jakoś tak mi pasowała więc założyłam. Prezent od mamy z Hiszpani, więc czasem się zmuszam dla jej przyjemności

Chyba widze peeptoe z ryłki kusza bardzo ,w koncu bede musiala sobie je kupic

a zestawy-wreszcie sie doczekalismy! dziewczyno gdzie Ty sie ukrywalas prosze o wiecej zestawow

widze ze lubisz stonowane kolory sportowa elegancja widze ale najbardziej przypadly mi do gustu 2 ostatnie- swietnie pasuje ten musztardowy long i ta torebka-powinnas ja nosic! (podobno zloty znowu modny ) no i grzyb z 1-szego gratuluje,bardzo ladne

kociolek oo wreszcie wiosna w zestawach !! ale kolorowo sie zrobilo,najbardziej podoba mi sie swiateczny, z zielona bluzeczka ,grzyb z VM i carska rosja-przelamanie czerni czerwonymi dodatkami.bardzo lubie Twoj styl

sabcia_myszka nono jakie okulary hoolywodzkie bardzo ladne torebki no i zestawy juz letnie,az chcialoby sie takie nosic juz , a znowu zimno

eevvaa ladny zestaw alez dlugo Cie nie bylo! pokazuj sie czesciej !

zestaw ladny-wszystko do siebie pasuje,grzybek,torebka(cu dna!) i balerinki-ktore tu mnie przekonuja pomimo tego ze nie lubie panterki.

ungia klasyczny ale fajnie sie prezentujesz!tak jak dziewczyny mowily swietna torba!

anies5 kolejny zestaw ,ktory bardzo mi sie podoba . grzyb z VM juz chwalilam u kogos ,wiec wiadomo ze sie podoba! no i kamizelka +long trafiony ! minimalizm ale na jakim poziomie ladnienop i w muchach prezentujesz sie bardzoo dobrze

Paulinaaa jaka dieta?!nie przesadzaj dobrze wylgadasz a zestaw fajny, jak widze te kozaczki to zawsze zazdroszcze.ostatn io polubilak fiolet wiec nastepny +.

anies5 Agakolejna uczta dla mojego oka uwielbiam Twoje zestawy! wszystkie swietnie dopasowane, dobrane z dodatkami,te grzyby ,longi aaa cudo!

njabardziej urzekl mnie z szara sukeinka z cubusa, plasczyk granatowy z cubusa (ostatnio bardzo lubie ten kolor),bardzoo soczysty i wiosenny grzyb z h&M,no i biala koszula!!
masz fantastyczny styl,chyba chcialabym miec takiego styliste jak Ty i tak laczyc ubrania i dodatki

caffi ladny sweterek na trzecim

czarnyelf kolejne zestawy,ktore mnie powalily na kolana kocham turkus ,dlatego wszystkie mi sie podobaja! najbardziej pasek o tak intensywnym kolorze i narzutka!!

no i po raz kolejny mowie Ci ze swietnie wygladasz w tej swojej kolekcji okularow

martusienka ladna sukienka

nafie w koncu sie pokazalas ! ladnie kolorowo

uff koniec ;D 6 stron skomentowane
ja postaram sie cos wkleic w nastepnym tygodniu

Edytowane przez super_karo
Czas edycji: 2007-03-17 o 15:18 Powód: czcionka
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 15:30   #2475
niv_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenaa Pokaż wiadomość
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1173964442

Anies zdradzis skad masz te torebke? Marze o niej...
Takie wzory torebek miały swego czasu Reserved i New Yorker.

Poszukaj na Allegro, może coś znajdziesz.

edit. Anies już odpisała, ale ze mnie gapa.
Stary 2007-03-17, 16:08   #2476
magdalenaa
Zadomowienie

szukalam jej na allegro niestety byly tylko oryginaly bo za 3000 :/
A ile za nią dałas? I w ogole jak ja znalazlas ja wpisuje balenciaga i prawie nic nie wyskakuje :/
Stary 2007-03-17, 16:19   #2477
dorkaaa
Wtajemniczenie

ostatnio mam mało czasu i nie nadążam za wątkiem. z ostatnich pozycji to jak zwykle rewelacyjne zestawy anies i ładna sukieneczka thaiti, wpadły mi w pamieć

a to moj dzisiajszy. słabo widać, bo robione komórką jesli w złym świetle, ale mysle ze cos dopatrzycie. bluza morska H&M a pod spodem bezfirmowy long w paseczki.

Buziaczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestawsobota1.JPG (26,5 KB, 222 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestawsobota2.JPG (36,1 KB, 175 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestawsobota.JPG (43,1 KB, 229 załadowań)
Stary 2007-03-17, 16:21   #2478
SarahMoon
Zadomowienie

Dziewczyny
Piszę zbiorczo ,bo mam zbyt wielkie zaległości w komentowaniu, staram się przegladac wątek regularnie, choć mam ostatnio mało czasu.
Ogólnie wielkie gratulacje dla Waszego wyczucia stylu , naprawdę forum ma wysoki poziom i jest skarbnicą inspiracji. jak zwykle śliniłam sie ogladając zestawy Czarnego Elfa , Anies podobała mi się też Ungia i Kociołek. Jak tylko zakończę historię z pewnym zębem, który nie daje mi spokoju wkleję coś od siebie.

Dorko, ja nie widzę zdjęcia
SarahMoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 16:32   #2479
dorkaaa
Wtajemniczenie

to się musialo coś znowu pokisić, bo ja widze :PP

czekam sarah z niecierpliwoscią na twoje zestawy, i zycze zwycięstwa nad zębem który nie daje ci spokoju.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-17, 16:35   #2480
kociolek
Rozeznanie

justa, super_karo, sarahmoon, wielkie dzieki

czarnyelfie, rewelacyjny jest ten twoj grzyb a biorac pod uwage fakt, ze jest w moim ukochanym morsko-turkusowym kolorze...

nafie, pdoboaja mi sie twoje pastele, ja takze lubie kolor w ciuszkach (hm, czego dzis nie bedzie widac). PS jak tam blekitny grzybek ?

dorkaa, z cyklu zielono mi? slodko wygladasz

moje dzisiejsze:
1 - z zakupowego, eksplozja koloru . pytanko - czy wg was te buty nie skracaja optycznie nog?
2 - biala bluzka znaleziona wczoraj w lumpku i butki z cutesy, ktore w koncu do mnie doszly
3 i 4 - czarne grzyby z hm-u
5 - freddy kruger z koszmaru z ulicy wiazow powraca (szkoda, ze nie mam czarnego kapelusza )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (71,3 KB, 355 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (68,0 KB, 392 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (75,5 KB, 272 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (70,3 KB, 230 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (73,6 KB, 273 załadowań)

Edytowane przez kociolek
Czas edycji: 2007-03-17 o 17:54
kociolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 16:40   #2481
dorkaaa
Wtajemniczenie

kociolku ... dziękuje
tak, z cyklu zielono mi, wiosennie
twoje zestawy wszystkie są śliczne, masz abrdzo ładną figurę, super ciuszki i świetne buciki
Stary 2007-03-17, 17:32   #2482
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

Milky_quartz, Justa1980, Caffi, kolta, side85, super_karo - bardzo Wam dziekuje za mile komentarze obiecuje ze bede sie pokazywac czesciej

kociolek - rowniez dziekuje Jezuniu, zakochalam sie w tym: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...6&d=1174149225 masz to z H&Mu ?? a ta bluzeczka http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1174149225 gdzie ja wyczailas ?

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 17:53   #2483
kociolek
Rozeznanie

dorka, nafie, dziekuje slicznie

nafie - czarna tunika jest z hm (dzial dzieicecy). a vide bialej bluzeczki, napewno na taka trafisz - kieruj sie po prostu do lumpka
kociolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 18:51   #2484
Oliffka
Zakorzenienie

kociolek z lumpka ? boska!!! a ile za nią dałas ?
Oliffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 19:02   #2485
Evelyna0309
Raczkowanie

GG do Evelyna0309

Kociolek !! Butki z cutesy super !!

Evelyna0309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 19:16   #2486
anies5
Zakorzenienie

Kociołek, najbardziej podoba mi się zestaw z koszulą białą i paskiem w talii. Uwielbiam połączenie black & white.
Poza tym dalej jestem zauroczona grzybem z H&M i ten zestaw również mi się podooba.
Ooo i pierwszy bardzo ładny. Fajna ta tunika, dzisiaj widziałam ją na dziecięcym w H&M. Legginsy uroczo się prezentują.

Dorka, świetny sweterek, ma bardzo ładny, soczysty kolor. Wiosenny
Stary 2007-03-17, 21:00   #2487
dorkaaa
Wtajemniczenie

dziękuje ślicznie Anies

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-17, 21:23   #2488
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Mademoiselle jeanne - . Grzyb z H&M. Longi zazwyczaj kupuję w H&M, Cubusie, Bershce, w Promodzie też mają ładne, ale nieco droższe.
Biała koszula jest od Jennifer Tylor. Jeśli szukasz podobnej, to zaglądnij do Cubusa, widziałam identyczne w kolorze białym i czarnym.
Sama go dzisiaj mierzyłam, ale nie mogłam się zdecydować i jak później po niego wróciłam, to już zielonych ani widu ani słychu
Co do longów to rzeczywiście do Cubusa żadko zaglądam i tu jest mój błąd Postanawiam poprawę Kwestię koszuli też na pewno zbadam dokładnie, bo przydała by mi się właśnie taka dłuższa-tunikowata

Chyba nie muszę już nic mówić, Anies, jeśli chodzi o Twój styl, bo jest po prostu boski I zazdroszczę figury, podobają mi się bardzo podobne rzeczy, tylko nie zawsze ze wzgledu na moje niedoskonałości mogę się w taki sposób ubierać

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 21:24   #2489
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Sama go dzisiaj mierzyłam, ale nie mogłam się zdecydować i jak później po niego wróciłam, to już zielonych ani widu ani słychu
Co do longów to rzeczywiście do Cubusa żadko zaglądam i tu jest mój błąd Postanawiam poprawę Kwestię koszuli też na pewno zbadam dokładnie, bo przydała by mi się właśnie taka dłuższa-tunikowata

Chyba nie muszę już nic mówić, Anies, jeśli chodzi o Twój styl, bo jest po prostu boski I zazdroszczę figury, podobają mi się bardzo podobne rzeczy, tylko nie zawsze ze wzgledu na moje niedoskonałości mogę się w taki sposób, jak bym chciała, ubierać

Edit - przpraszam za podwójnego posta, ale coś mi komputer odmawia współpracy.

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 21:52   #2490
SarahMoon
Zadomowienie

Dorkaa
Teraz widzę ,super wiosenny zestawik, uwielbiam soczystą zieleń, dobrze Ci w tym kolorze, ciekawa jestem kroju spodni, jeśli rurki to bomba, bo przy Twojej figurce napewno byłoby Ci w nich ładnie.
Kociołek
Powoli staję się fanką Twoich zestawów , pierwszy podoba mi się najbardziej, choć nie przepadam za butami odcinanymi paskiem przy kostce.
Drugi i trzeci też rewelacja. Jesteś jedną z tych szczęściar, którym figura pozwala na wszelkie szalenstwa z krojem ,korzystaj z tego.
SarahMoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości