Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 8 14,04%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 14 24,56%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI 1 1,75%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 8 14,04%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 12 21,05%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-23, 18:51   #1321
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
No i na wizażu, czy też nie? ;> Bo ja tam w KWC wierzę
no tak od Was na wizażu to tak, ale tak jak obcych to nie za bardzo.. bo wlasnie takie fora - akurat nie wiem czy wizaż) są opłacane..
zatrudnia sie np. firme która ma wygenerować ileśtam pozytywnych postów..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 18:51   #1322
happy blue
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
o właśnie przypomniałaś mi w elei jest opcja ustawiania zawieszenia dla malucha i dla starszaka, nie wiem co to robi, ale się przestawia coś tam w kołach

pewnie chodzi o amortyzację a pamiętasz wagę spacerówki?
Stary 2013-02-23, 18:53   #1323
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość
w dużym skrócie napiszę co przez te parę dni się działo:
1. moje zapalenie płuc na szczęście odpuściło , jednak rzuciło mi się na uszy i jestem w 3/4 głucha... ale nie narzekam, to już jest tzw. pikuś
2. w czwartek byłam na badaniach - glukoza mi się ukłoniła... wyniki wyszły OK, bo w I teście 63, w drugim 135 przy normie 140 a cytryna była nieoceniona - z cytrynką glukoza jest nawet smaczna
3. wizyta u gina przeniosła się na poniedziałek 25.02 ze względu na zapalenie płuc
4. wczoraj już czułam się na tyle na siłach, że zabrałam się za prasowanie ubranek Jaśka... zaczęłam ok. 11, skończyłam po 20 (oczywiście z przerwami, bo mi kręgosłup wysiadał) no i padłam na pysk... jak małż przyjechał z pracy o 23, to tylko się przywitał, usłyszał ode mnie wymowne "mhmmmm" i dał sobie spokój z budzeniem mnie, bo i tak wiedział, że nic nie wskóra rzeczywiście to prasowanie dało mi w doopę, ale jestem z siebie dumna, że dałam radę wszystko skończyć... małż ma zapowiedziane, że nie prasuję przez najbliższy rok, więc musi sobie radzić sam
5. Jasiek rozrabia codziennie jak pijany zając, więc chyba będzie mały wariot jak się urodzi
6. no i witamy się w 25 tygodniu

no, to tyle u mnie a ja spróbuję Was trochę nadrobić i mam nadzieję, że do północy skończę
ooo, świetne wiadomości z płucami! dobrze, że się cholerstwo odczepiło. z uszami też sobie poradzisz
Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
kurcze no to w sumie fajnie a możecie mi pomóc wybrać jeszcze kolor bo sie sprzeczamy z TŻ a powiedziałam, że pomożecie nam rozstrzygnąć
http://allegro.pl/jedo-fyn-4ds-memo-...046946247.html

308 czy 326???
wiesz, z tym ciemnym kolorem to nie ma co panikować. w ostrym słońcu i tak nie będziesz łaziła po dworze ale można wybrać coś pośredniego... mnie się podobają oba kolory, bardziej chyba 308, chociaż bałabym się o wygląd po jakimś czasie... ale może 219?
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 18:54   #1324
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
pewnie chodzi o amortyzację a pamiętasz wagę spacerówki?
13 kg bodajze, ale głowy sobie nie dam uciąć
Stary 2013-02-23, 18:54   #1325
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
właśnie takie coś mają, że mozna dokupić i obejdziesz się niby bez gondolki
http://www.maxicosi.pl/pl-pl/produkt...%C3%B3zka.aspx

kładziesz na płasko w tym
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
wlasnie o te pozycje zupelnie lezaca mi chodzi. dziewczyny mnie tu kiedys uswiadomily, ze to nie jest za fajne rozwiazanie. poczytalam opinie mamusiek w necie i zaczelam rezygnowac z kubelkow.

Ja mówiłam o czymś takim.
http://pokazywarka.pl/p1o4so/#zdjecie5264664

Na którymś zdjęciu jest "zamontowana" ta gondola.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 18:55   #1326
diabli
Zakorzenienie

wizaz wariuje! to ja pisalam, nie happy!

hehe 332 kropki...no tak, ale za duzo bialego
tez mi sie srednio pomarancz podoba, ale chyba praktyczniejszy niz jasna wkladka zaraz pod dzieckiem.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 18:55   #1327
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Diabli, ja się zastanawiam nad Maclarenem Techno XLR czyli tylko wersji spacerowej od początku. Czy Ty pytałaś fizjoterapeutki czy to aby na pewno jest dobre dla nowonarodzonego ciałka? bo mam te wątpliwości...i nie mogę się ich wyzbyć. a jednocześnie nie chcę wózka 2 w 1, ewentualnie kupię najtańszy wózek tylko z gondolą, a potem Maclarena.
Cześć Happy!

Ja po rozmowie z koleżanką - fizjoterapeutką doszłam do wniosku, że kupuję tanią gondolę ( w zasadzie to odkupuję ich gondolę + spacerówkę) a jak Sofia już będzie miała ok 10 m-cy to kupujemy Maclarena. Jeszcze nie wiem którego, ale będziemy mieli czas na myślenie na wiosnę w przyszłym roku
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 18:55   #1328
sharpnowaja
Zakorzenienie

haloo
u mnie dziś znów zalatany dzień.
Wyprasowałam jedną serię dzidzusiowych rzeczy a kolejna poszła do pralki. Ale te malutkie ciuszki są słodkie

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Widziałyście? marcówki się rozkręciły, zaczynam mieć stracha, jestem na początku listy
oj tam oj tam, pakuj torbę i nie marudź

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Axella ja pojechałam do szpitala bo byłam tam umówiona z moim ginem na kontrolę. Miałam jeszcze 3 tygodnie do terminu. Jak mnie zbadał to powiedział że zostaje bo mały urodzi się jeszcze dzisiaj! W szoku byłam,że niby jak się urodzi jak ja nie czuje skurczy. O 20.00 odeszły mi wody, zaczęły się mega silne skurcze jeden za drugim i po 3 godzinach miałam małego na brzuchu!
tak to ja mogę rodzić

Moja znajoma podobnie urodziła w 34tygodniu. Do głowy jej nie przyszło że to już. Myślała że ma zaparcia. Mąż ją na siłe do lekarza rodzinnego zawiózł a ten od razu się poznał o co chodzi i karetką do szpitala pojechała. Mówi że jeszcze w karetce się kłóciła,że ona nie rodzi bo jeszcze 6 tygodni do terminu. Po godzinie urodziła. [/QUOTE]
to nas pocieszyłaś
Stary 2013-02-23, 18:56   #1329
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
widzicie dobrze że zapytałam
To muszę się zastanowić nad innym kolorkiem
Ja bym wzięła 306

Laura

Stary 2013-02-23, 19:02   #1330
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Diabli, ja się zastanawiam nad Maclarenem Techno XLR czyli tylko wersji spacerowej od początku. Czy Ty pytałaś fizjoterapeutki czy to aby na pewno jest dobre dla nowonarodzonego ciałka? bo mam te wątpliwości...i nie mogę się ich wyzbyć. a jednocześnie nie chcę wózka 2 w 1, ewentualnie kupię najtańszy wózek tylko z gondolą, a potem Maclarena.
chyba Ash rozmawiala z fizjo mnie znajoma mowila, ze niby do pol roku dziecko powinno byc w gondoli.
u nas w graco spacerowce od urodzenia smigal i Antek i Szymek. jeden urodzony w sierpniu drugi w pazdzierniku.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Ja mówiłam o czymś takim.
http://pokazywarka.pl/p1o4so/#zdjecie5264664

Na którymś zdjęciu jest "zamontowana" ta gondola.
szukam fotek rozlozonej spacerowki...ale nie widze nigdzie. gondola to na pewno bedzie plaska :P
Stary 2013-02-23, 19:09   #1331
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
hej Gadulińce!!

boszszsz... kilka dni mnie nie było, a tu nie dość, że nowa część, to już w niej nagadałyście ponad 1200 postów... ale mam nadrabiania...

1. moje zapalenie płuc na szczęście odpuściło , jednak rzuciło mi się na uszy i jestem w 3/4 głucha... ale nie narzekam, to już jest tzw. pikuś
2. w czwartek byłam na badaniach - glukoza mi się ukłoniła... wyniki wyszły OK, bo w I teście 63, w drugim 135 przy normie 140 a cytryna była nieoceniona - z cytrynką glukoza jest nawet smaczna
3. wizyta u gina przeniosła się na poniedziałek 25.02 ze względu na zapalenie płuc
4. wczoraj już czułam się na tyle na siłach, że zabrałam się za prasowanie ubranek Jaśka... zaczęłam ok. 11, skończyłam po 20 (oczywiście z przerwami, bo mi kręgosłup wysiadał) no i padłam na pysk... jak małż przyjechał z pracy o 23, to tylko się przywitał, usłyszał ode mnie wymowne "mhmmmm" i dał sobie spokój z budzeniem mnie, bo i tak wiedział, że nic nie wskóra rzeczywiście to prasowanie dało mi w doopę, ale jestem z siebie dumna, że dałam radę wszystko skończyć... małż ma zapowiedziane, że nie prasuję przez najbliższy rok, więc musi sobie radzić sam
5. Jasiek rozrabia codziennie jak pijany zając, więc chyba będzie mały wariot jak się urodzi

no, to tyle u mnie a ja spróbuję Was trochę nadrobić i mam nadzieję, że do północy skończę

Cytat:
ona jest coraz gorsza

Cytat:
kurcze no to w sumie fajnie a możecie mi pomóc wybrać jeszcze kolor bo sie sprzeczamy z TŻ a powiedziałam, że pomożecie nam rozstrzygnąć

308 czy 326???
z tych dwóch 308
Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
A ja testowałam i 4 i 3 kołowe i nie ma co demonizować, bo 3 kołowce sa jak dla mnie bardziej zwinne i zwrotne.
4 kołowce dla mnie są niewygodne - nie tak zwrotne.

Poza tym zgrabniej wyglądająAle co kto lubi.

Miałam graco 4 kołowy-nienawidziłam tej krowy i jak sie opiekowałam synkiem koleżanki to używałam quinny 3 kołowca.
Zimą - gdzie u nas pod wawą ciężko się doczekać poodsnieżanych chodników i nigdy się nawet nie poslizgnełam z tym wózkiem o przewracaniu nie wspominając
Jedyny 4 kołowiec, który mi się podoba wizualnie to ten
Załącznik 5128990
bo jest ciekawie zbudowany stelaż .

Ja juz miałam taki zwyczajny wózek i teraz już nie chcę - chcę coś co mi się bedzie podobało i bedzie funkcjonalne.
Ja ostatnio widziałam babkę z Quinny, 3 koła, myślałam, że się wywali z tym wózkiem na śniegu

Ten który pokazałaś jak dla mnie tragicznie wygląda Taki połamany pająk Ale cóż O gustach się nie dyskutuje

Trzymam abyś znalazła coś, co się usatysfakcjonuje w pełni

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:09   #1332
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
szukam fotek rozlozonej spacerowki...ale nie widze nigdzie. gondola to na pewno bedzie plaska :P
Ale jeżeli można położyć tą gondole na tym siedzisku ze spacerówki to musi się ona rozkładać. Ja widziałam zdjęcia i wydawało mi się, że była rozłożona.

Edit:
Tu zobacz http://allegro.pl/maxi-cosi-mura-naj...046960363.html

Laura

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2013-02-23 o 19:18
Stary 2013-02-23, 19:13   #1333
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Hej hej, my już po śniadanku, tatuś zrobił tosty z szynką, serem i majonezem
ja dodaję jeszcze ogórka kiszonego

diabli za 28 tc

Atena za 27 tc

Widzę dziewczyny że kolejne nie mogą spać w nocy. Mam nadzieję że jeszcze zdołamy się wyspać przed porodem

gold pokażesz zdjęcia?

nuna o mięśnie Kegla lepiej zapytaj gina.

Co do położnej to ja nie biorę. BArdziej mnie uspokoi i da mi ulgę obecność TŻta niż jakaś obca baba
Stary 2013-02-23, 19:19   #1334
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Czy którąś bolą żebra jak siedzi?
Od 3 dni mogę się wściec z powodu bólu, jakby jedne na drugie zachodziły..
mnie od dziś chyba bolą jakby mięśnie na samej górze brzucha po środku tak zaraz pod biustem, może mięśnie mi się rozchodzą... nie wiem, ale mam dość

Cytat:
To akurat i ja mam jak się najem to mam wrażenie jakby mnie rozsadzało kuje i strasznie ciężko się oddycha
ja jak zjem mam wrażenie, że wybuchnęczasem jak leżę to mi się ciężko oddycha przez chwilę... a tu jeszcze 2,5 miesiąca

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
no tak od Was na wizażu to tak, ale tak jak obcych to nie za bardzo.. bo wlasnie takie fora - akurat nie wiem czy wizaż) są opłacane..
zatrudnia sie np. firme która ma wygenerować ileśtam pozytywnych postów..
to nie fora są opłacane tylko firmy, często agencje pr sprzedają to jako "marketing szeptany" i siedzi taki student, zakłada konta na forach i pisze pozytywne posty.
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:21   #1335
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jeżeli można położyć tą gondole na tym siedzisku ze spacerówki to musi się ona rozkładać. Ja widziałam zdjęcia i wydawało mi się, że była rozłożona.

Edit:
Tu zobacz http://allegro.pl/maxi-cosi-mura-naj...046960363.html
dla mnie to nadal nie wyglada jak zupelnie na plasko

znalazlam dwie takie fotki jeszcze
http: //img4. sprzedajemy. pl /540x405_spacerowka-maxi-cosi-mura-2478704.jpg

http: // img4.sprzedajemy. pl /540x405_maxi-cosi-mura-spacerowka-na-2164154.jpg

ale w murze to chyba jeszcze inaczej jest rozwiazane niz w tym maxi cosi poogladam na zywo to moze mnie oswieci.

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-02-23 o 19:23

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 19:21   #1336
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość

to nie fora są opłacane tylko firmy, często agencje pr sprzedają to jako "marketing szeptany" i siedzi taki student, zakłada konta na forach i pisze pozytywne posty.
o to mi chodziło, tylko użyłam skrótu myślowego
clu jest takie, że od obcych ludzi w necie opinie mogą być opłacone.. im bardziej ludzie na to zwracają uwagę tym bardziej firmom się opłaca opinię kupować..

Wojtek

Edytowane przez maarchewka
Czas edycji: 2013-02-23 o 19:23
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:22   #1337
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
ja jak zjem mam wrażenie, że wybuchnęczasem jak leżę to mi się ciężko oddycha przez chwilę... a tu jeszcze 2,5 miesiąca
ja dziś po obiedzie myślałam, że się poryczę z bólu, taki ucisk czuję i tylko na boku mogę leżeć po obiedzie a wcale nie dużo zjadłam...

Stary 2013-02-23, 19:24   #1338
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
wizaz wariuje! to ja pisalam, nie happy!

hehe 332 kropki...no tak, ale za duzo bialego
tez mi sie srednio pomarancz podoba, ale chyba praktyczniejszy niz jasna wkladka zaraz pod dzieckiem.

coś dziwnie pocytowało :/
Stary 2013-02-23, 19:25   #1339
diabli
Zakorzenienie

wlasnie podczas czytania forum i ogladania wozkow zjadlam kilogram pomaranczy! i nadal mi sie chce...ale w zamian chyba bedzie budyn

Ada, udalo Wam sie odpalic walke?
Stary 2013-02-23, 19:26   #1340
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Happy!

Ja po rozmowie z koleżanką - fizjoterapeutką doszłam do wniosku, że kupuję tanią gondolę ( w zasadzie to odkupuję ich gondolę + spacerówkę) a jak Sofia już będzie miała ok 10 m-cy to kupujemy Maclarena. Jeszcze nie wiem którego, ale będziemy mieli czas na myślenie na wiosnę w przyszłym roku
wiem, że kupiliście, ale pomogła Wam okazja. a myślisz, że gdyby się nie trafiła to odważyłabyś się włożyć dwutygodniową córę do Maclarena?
Stary 2013-02-23, 19:26   #1341
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
aaa wrzucę Wam jeszcze fotkę
byłam dzisiaj znowu w lumpku, nie mogłam się powstrzymać
- wydałam 20 zł (ale chyba warto było)

Cytat:
ehehe, moj tak ostatnio powiedzial, bo mial przemyslenia z cyklu "ciekawe jakie ona bedzie miala wlosy" "moze nie miec ich wcale...albo rude" (rozmarzylam sie! taka ania z zielonego wzgorza :P) "jak rude to nie moja" zeby sie nie zdziwil, hehe.
też się dziś zastanawialiśmy i stawiamy że mała albo urodzi się z czupryną włosów albo łysa

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Wiecie że po weekendzie zapowiadają wiosnę?????? Zima ma już nie wrócić!!!!!!
też tak słyszałam w tv i na to liczę!

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Mogę teraz przesadzać kwiatki??
Mąz na mnie krzyczy, że nie, bo kwiatki przesadza sie wiosną.. a ja wiosną to już mogę nie móc się ruszac...
wiosną? ale chyba te w ogrodzie
ja w domu przesadzałam jakiś miesiąc temu i nic im nie jest.
Stary 2013-02-23, 19:31   #1342
joooasia
Raczkowanie

Tak czytam i czytam i wyczytałam między postami, że przychodzą do Was przesyłki z payback z karuzelką z misiami... Co zaglądam na stronę payback, to jest napisane, że "nagroda chwilowo niedostępna". Zamawiałyście może wcześniej czy zamawiałyście pomimo tego, że jest niedostępna?

Jaś
joooasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:33   #1343
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
chyba Ash rozmawiala z fizjo mnie znajoma mowila, ze niby do pol roku dziecko powinno byc w gondoli.
u nas w graco spacerowce od urodzenia smigal i Antek i Szymek. jeden urodzony w sierpniu drugi w pazdzierniku.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

szkoda, że nikt za mnie nie podejmie decyzji
chłopcy jezdzili w graco quattro?
Stary 2013-02-23, 19:34   #1344
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
hej Gadulińce!!

boszszsz... kilka dni mnie nie było, a tu nie dość, że nowa część, to już w niej nagadałyście ponad 1200 postów... ale mam nadrabiania...

Super, że już lepiej się czujesz!
za ruchliwego maluszka i 25 tc!

Cytat:

Cytat:

308 czy 326???
Mi się bardziej podoba 308, ale fakt chyba lepiej, żeby pod dupką dziecko miało ciemniejszy materiał

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ja dziś po obiedzie myślałam, że się poryczę z bólu, taki ucisk czuję i tylko na boku mogę leżeć po obiedzie a wcale nie dużo zjadłam...
Ja też zauważyłam, że mi "lżej" jak leżę po jedzeniu na boku...

----

Wózek odebrany Podobno jest w super stanie, ale ocenie to sama, tylko nie wiem kiedy i jak go odbierzemy od kuzynki

Zgaga mnie cholernie męczy od popołudnia... Masakra! Kudłaty będzie ten nasz Kubuś (podobno jak mocno męczy zgaga, to dziecku rosną włosy)

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:34   #1345
joooasia
Raczkowanie

Cytat:
wlasnie podczas czytania forum i ogladania wozkow zjadlam kilogram pomaranczy! i nadal mi sie chce...ale w zamian chyba bedzie budyn

Ada, udalo Wam sie odpalic walke?
pomarańcze... robisz smaka...

pozwoliłam sobie podpiąć pod link z walką i mogę powiedzieć, że na razie idzie

dziękujemy za

niunka045, ja bym brała 308, bo nie lubię pstrokatych kolorów, ale oczywiście to Wasza decyzja

Jaś

Edytowane przez joooasia
Czas edycji: 2013-02-23 o 19:36
joooasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:36   #1346
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie to nadal nie wyglada jak zupelnie na plasko

znalazlam dwie takie fotki jeszcze
http: //img4. sprzedajemy. pl /540x405_spacerowka-maxi-cosi-mura-2478704.jpg

http: // img4.sprzedajemy. pl /540x405_maxi-cosi-mura-spacerowka-na-2164154.jpg

ale w murze to chyba jeszcze inaczej jest rozwiazane niz w tym maxi cosi poogladam na zywo to moze mnie oswieci.
Nie działają mi te linki.

A ja się skusiełam na płatki. Ale mleko z lodówki i mam nadziejej ze mnie nie bedzie bolało gardło.

Laura

Stary 2013-02-23, 19:38   #1347
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
też się dziś zastanawialiśmy i stawiamy że mała albo urodzi się z czupryną włosów albo łysa
tesciowa mojej siostry jak uslyszala, ze mam zgage stwierdzila, ze zgaga jest jak sie dzieci rodza z wlosami i smialysmy sie pozniej caly dzien, bo moj brzuch jest coraz bardziej owlosiony (chyba te kremy i oliwka tak dzialaja na porost hehe), ze mala urodzi sie z wlosami do pasa, a zgaga dalej pali i stad te kudelki na brzuchu
ale masz racje - albo beda wlosy albo lysinka. innej opcji nie ma hehe.
Stary 2013-02-23, 19:42   #1348
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, że kupiliście, ale pomogła Wam okazja. a myślisz, że gdyby się nie trafiła to odważyłabyś się włożyć dwutygodniową córę do Maclarena?
No tak, pomogła nam okazja. Ale o ile dobrze pamiętam wtedy na tapecie był maclaren grand tour z gondolą wkładaną w spacerówkę i to on nas kusił. Trudno mi powiedzieć teraz czy byśmy szukali taniej gondoli, czy kupili tego maclarena

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Wózek odebrany Podobno jest w super stanie, ale ocenie to sama, tylko nie wiem kiedy i jak go odbierzemy od kuzynki
! Super, że się udało wszystko zgrać. Odbiór od kuzynki to już małe piwo, nie?

---------

Znów się musiałam 2 razy kłuć bo za pierwszym razem za mało krwi poleciało mi z palca ale chociaż cukier w normie...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:43   #1349
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się skusiełam na płatki. Ale mleko z lodówki i mam nadziejej ze mnie nie bedzie bolało gardło.
ja mleko z lodówki podgrzewam minutkę w rondelku

Stary 2013-02-23, 19:48   #1350
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
No tak, pomogła nam okazja. Ale o ile dobrze pamiętam wtedy na tapecie był maclaren grand tour z gondolą wkładaną w spacerówkę i to on nas kusił. Trudno mi powiedzieć teraz czy byśmy szukali taniej gondoli, czy kupili tego maclarena

! Super, że się udało wszystko zgrać. Odbiór od kuzynki to już małe piwo, nie?

---------

Znów się musiałam 2 razy kłuć bo za pierwszym razem za mało krwi poleciało mi z palca ale chociaż cukier w normie...
też czekam na okazję szukam na ebayu maclarena, w super stanie są za 400, 500 zł. tego grand tour'a nie mogłam nigdzie znaleźć, tak jakby jeszcze nie wszedł na polski rynek, a na zagranicznych stronach cena blisko 2000 alkbo więcej...

kurczę, leżała ze mną dziewczyna z cukrzycą, tak Wam współczuję ile razy musisz się kłuć?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości