Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-23, 21:50   #3541
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Dobrej nocki kobiety. Co za głupi weekend, kiedy TŻ nie ma obok mnie Idę spać, bo rano uczelnia wzywa ;/

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 21:54   #3542
monikkad
Wtajemniczenie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Kupiłam 5 paczek płatków róż w kolorach przewodnich do sypania pod kościołem :PP
I naklejki na buty dla mnie i dla TŻ-ta :P

Oszalałam :PP Ale co tam, musiałam sobie humor poprawić :P
Stary 2013-02-23, 22:00   #3543
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
bardzo fajna sala ale chyba zrobiłabym coś z tymi krzesłami, bo za dużo tam tego czerwonego

podobno trzeba uważać na te kryształki, bo mogą być nierówno/ostro zakończone i podobnież mogą rysować maskę więc warto zwrócić na to uwagę przy zakupie

a w ogóle to nie wiem czy się opłaca samemu robić nie lepiej na allu zamówić? pewnie na to samo wyjdzie kosztowo, a mniej roboty
Później policzę

Dobranoc, żegnam Was fotą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wedding-picture.jpg (92,7 KB, 40 załadowań)
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 22:28   #3544
ane3kaa
Zakorzenienie

Buziaki dziewczyny uciekam spać
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 23:06   #3545
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Zaczęłam się zastanawiać czy dobry termin ślubu wybrałam...
Rychło w czas, wszystkie zaliczki już pozapłacane i terminy zarezerwowane. Tzn. ja bardzo chciałam koniec czerwca - na sam początek wakacji, dla mnie idealnie. Ale jakoś nie pomyślałam, że to taki "sesyjny" termin. Ja już nie będę studentką i będę mieć to w d... (:P), ale niektórzy z gości to studenci i już mi druga osoba mówi, że boi się, że będzie mieć egzamin w ten dzień Niby mówią, że postarają się sobie jakoś przesunąć, ale wiadomo jak to jest, nie zawsze się da
Boję się, że będę mieć mało gości przez to, a i tak tłumów nie zapraszam, bo 60 osób i jestem niemal pewna, że starsze osoby zwłaszcza te z daleka i tak nie przyjadą, a teraz jeszcze młodzi mi poodpadają, bo sesja
ja na wesele dwa lata temu nie poszłam właśnie przes sesję, miałam najcięższy egzamin w poniedziałek i i tak nie miałabym nic z zabawy

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Też jestem rozczarowana dzisiejszymi wynikami Polaków, ale tak to jest jak komentatorzy na tvp rozdają medale przed startem...

Dziewczyny oświećcie mnie, bo całe życie chyba żyłam w błędzie
Dekoracje na auto są ze sztucznych kwiatów?
ostatnio byłam na weselu i dekoracje były z żywych

Cytat:

Spodobały mi się takie buty jak w załączniku.
mam je !!
kupiłam na zmianę w październiku na wesele właśnie
jaki masz rozmiar ?
Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Buziaki dziewczyny uciekam spać
dobranoc !

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 07:13   #3546
docik10
Zakorzenienie

Jeszcze raz dziękuję wam za gratulację i za miłe słowa bo obawiałam się waszej krytyki że za gruba jestem na tą kieckę, że mam za małe cycki do niej itp. ale fajnie że wam się podoba. Moja mama z siostrą zachwycone moim wyborem. Tż wczoraj powiedział, że chciałby ją zobaczyć ale dodał, że wytrzyma do ślubu bo to źle wróży

misiadelko i ijaa mam ten welon od tej Pani w domu i mnie jakoś tak mało przekonuje, jeszcze tata mój się uśmiał że wyglądam jak Maryjka. Mi się marzy kwiat we włosach Siostra mówi, żebym podwiązką rzucała na oczepinach i już widzi jak leje szwagra po rękach jak ręce wkłada pod kieckę

ijaa " Dałaś mi nadzieję, że i ja coś znajdę na moje cycki. " Czy to był komplement?

vixena Witamy w naszym zacnym gronie Nie ma co wpadać w panikę ja podejrzewam,że przed rejestracją był przeprowadzony test na szaleństwo PMek i same szalone tu trafiły Jak ja się tu pojawiłam to też byłam w szoku jak one ze wszystkim pędzą ale po jakimś czasie jak się wciągniesz to zobaczysz,że jedna drugą nakręca i to jest zaraźliwe Ja 2 m-ce temu nie myślałam jeszcze o załatwianiu spraw weselnych a dziś mam suknie ślubną w szafie

Nati_kk Widziałam na internecie podobne sukienki, które były oddane do czyszczenia i nic się z nimi nie stało, Nawet mnie nie strasz Zresztą jestem zmuszona bo widać,że w szafie leżała jak na nią spojrzysz to nie widać tej świeżości. Gratulację sukni Wiem, że się cieszysz tak samo jak ja

niulka_1985 Ona jeszcze nie była prana i nie wiem jak tej Pani się udało, żeby ona w takim ładnym stanie była po weselu. Tylko z tego co mówiła mieli przepiękną pogodę więc może dlatego Cena tej sukni na ogłoszeniu 600zł i opuściła do 500zł na pranie. Muszę sobie taki pokrowiec zakupić Z drugiej strony w komisach są suknie na sprzedaż koronkowe więc jakoś je czyszczą ehhh już się zaczęłam martwić, że jej nie poczyszczę. Moja siostra ma ogromny prysznic zrobiony z kafelek więc w razie czego moja mama ja i siostra weźmiemy się za nią i delikatnie ją odświeżymy. Czytałam na forum, że kilka dziewczyn ze swoimi koronkowymi tak robiło prało ręcznie w bardzo delikatnym proszku. Bo w takiej zakurzonej nie mogę wyskoczyć na ślubie.

Waniliova Gratulację podpisania umowy i zdania egzaminu na 4

Znalazłam takie ogłoszenie tylko z poznania więc pewnie w pobliżu mojego miasta się podobna pralnia znajdzie
Suknie ślubne: pranie i czyszczenie

Oferujemy profesjonalne pranie i czyszczenie sukien ślubnych.
Pranie wykonywane jest w sposób delikatny, przystosowany do danego rodzaju tkaniny. Wszelkie aplikacje w postaci cekinów, koralików, kwiatków pozostają nieuszkodzone i zachowują swój pierwotny wygląd. Delikatne suknie z koronek, z falbankami prane są ręcznie.
Dużą uwagę zwracamy na dokładne prasowanie wszystkich halek i warstw tkanin tak, aby została zachowana zwiewność i lekkość sukni.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-24 o 07:30
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 07:28   #3547
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ostatnio byłam na weselu i dekoracje były z żywych
mam je !!
kupiłam na zmianę w październiku na wesele właśnie
jaki masz rozmiar ?
To ja już sama nie wiem co zrobić z tymi deokracjami

Rozmiar 39 zapewne Czasem 38

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 08:00   #3548
alloffkowa
Zakorzenienie

ale dziewczynki długo śpią w niedzielę i ja pospałam do 8.30 dziś zabieramy babcię i jedziemy na obiadek do cioci
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 08:09   #3549
velika
Winter is coming

Ja siedzę u przyjaciółki ciągle Ale dzisiaj już wracam, bo jutro do pracy

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 08:49   #3550
alloffkowa
Zakorzenienie

a ja tak patrze na pierwszy post i chyba dobrze myślę że Tasiulek jednak 2014 a nie 13? czy ja cos pomieszałam ?
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 08:51   #3551
ane3kaa
Zakorzenienie

a ja z TZ własnie jedziemy na jakies zakupy xDD
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 08:52   #3552
Blondi2989
Blond forever!

Dzień dobry
TŻ do mnie dzwonił, że jego mama była dzisiaj zamówić jakąś mszę i zapytała o ten nasz pomysł ślubu w Boże Ciało (wkręciła się dobra kobieta ) i rozmawiała z proboszczem i najpierw był lekko zdziwiony, ale potem podszedł wikary i powiedział, że według prawa kanonicznego nie ma do tego przeciwwskazań, tylko organizacyjnie trzeba się dopasować, aby te dwie uroczystości sobie nie przeszkadzały Także jest dobrze

Wieczorem jedziemy pogadać z moją kuzynką na temat sali i jak wszystko będzie ok to się na nią decydujemy

Wczoraj gadałam z moim bratem i mówił mi, że moi rodzice byli w dwóch salach weselnych niedaleko mojego miasta i porównują i debatują i wszystko w nerwach...
Cóż, najprawdopodobniej dzisiaj zrujnujemy ich marzenia całkowicie...
Stary 2013-02-24, 09:18   #3553
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
A właśnie

Ja też KUPIŁAM SUKIENKĘ!!!!

Mierzyłam ją jeszcze raz dla TŻta u babeczki i wiem że to ta

Kiecka jest u teściów, muszę tylko kupić do niej porządny pokrowiec (jest w worku firmowym z salonu) i zakleić taśmą, co by nikomu nie pokazywali
Dobry wybór, gratulację ja swoją zacznę szukać w październiku

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
Witam wszystkich!
mam nadzieję, że można się jeszce dołączyć do wątku.
To moze najpierw troszke o mnie: Od prawie 2 miesięcy jestem zaręczona - data wyznaczona na 21.06.2014. i chyba bede najstarsza na watku bo w tym roku koncze 30 - prosze o niedyskryminowanie
jesli chodzi o przygotowania do slubu to, ze tak powiem 2 najpilniejsze sprawy zalatwione, sala weselna (sala bankietowa u mnie w miasteczku) i zespol. a reszta w lesie i jak tak czytam wątek i widze ze niektore z was juz praktycznie all zalatwione to wpadam w lekka panike. Na moje usprawiedliwienie - oprocz przygotowan do slubu na glowie budowa domu, raczej remont domu po dziadkach i na razie cząciej na muratorze niz na forach slubnych. ale czas to zmienic i stad moja obecnosc tutaj. mam nadzieje ze przyjmiecie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
co do sukni: moja wymarzona jest na allegro za polowe ceny.
zadnej jeszcze nie przymierzalam wiec boje sie kupic w ciemno. to jest kolekcja pronovias 2012 i nie maja juz tego modelu tutaj w Belgii w sklepach, bo dzwonilam wiec nie mam jak przymierzyc.

w PL maja, ale bede dopiero pod koniec kwietnia zeby przymierzyc.
i co tu zrobic???

sluchaj cie mozecie mi powiedziec co zrobic?
a nie możesz przymierzyć w Belgii sukni, która fasonowo jest podobna jak Twoja wymarzona? Na pewno się taka znajdzie

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 09:29   #3554
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ja będę miała taką dekorację (sama sobie zrobię), bo tych rattanowych nie lubię, a na duży bukiet taki podłużny wzdłuż szyby nie stać mnie

jakie cudo też takie chce
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 09:29   #3555
vixena
Rozeznanie

Wiam wszytskich przebywanie na tym forum moze chyba uzaleznic

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
bardzo fajna sala ale chyba zrobiłabym coś z tymi krzesłami, bo za dużo tam tego czerwonego

podobno trzeba uważać na te kryształki, bo mogą być nierówno/ostro zakończone i podobnież mogą rysować maskę więc warto zwrócić na to uwagę przy zakupie

a w ogóle to nie wiem czy się opłaca samemu robić nie lepiej na allu zamówić? pewnie na to samo wyjdzie kosztowo, a mniej roboty
na krzesła sa białe pokrowce (5zl za szt.) wiec wyglada to przywoicie. musze tylko obmyslic jakies deko na stoly - cos delikatnego bo jak zauwazylas koloru jest sporo. no i mysle o innym ustawieniu stolów niz na tych fotach bo takie jest dla wiekszych wesel. jeszcze sie zobaczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fotki 2012 487 (800x600).jpg (45,3 KB, 22 załadowań)
Stary 2013-02-24, 09:31   #3556
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale ładna PMka
piękna ta PMka pieknie wyglądała

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
u mnie liczymy ze będzie ok 100 osób - zapraszamy 120 łącznie, ale zawsze komus nie bedzie pasowac. Chociaz moj brat zaprosil ok 90 osob a odliczylo sie 60 wiec moze byc roznie.
U nas ma być 140-120, tzn. gdzieś 140 będzie proszonych, a ile przyjdzie... nie wliczaliśmy jeszcze w to zespołu, kamerzysty, fotografa, roznosilciela wódki...

Cytat:
Później policzę

Dobranoc, żegnam Was fotą
Genialne zdjęcie, wrzucam do moich inspiracji, podrzuce siostrzę, może takie foto się wykombinuje

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Jeszcze raz dziękuję wam za gratulację i za miłe słowa bo obawiałam się waszej krytyki że za gruba jestem na tą kieckę, że mam za małe cycki do niej itp. ale fajnie że wam się podoba. Moja mama z siostrą zachwycone moim wyborem. Tż wczoraj powiedział, że chciałby ją zobaczyć ale dodał, że wytrzyma do ślubu bo to źle wróży
gdzie Ty za gruba ? gdzie Ty za małe cycki? moich spod suknienki nawet nie będzie widać wyglądasz w niej fantastycznie, bardzo dobry wybór!

Stary 2013-02-24, 09:31   #3557
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

a nie możesz przymierzyć w Belgii sukni, która fasonowo jest podobna jak Twoja wymarzona? Na pewno się taka znajdzie
nie ma juz tej kolekcji w Belgii. D\wonilam do salonow. A podobna fasonowo - hm nie wiem czy bylabym do konca przekonana
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 09:32   #3558
wioliix
Rozeznanie

docik 10

Gratuluję sukni piękna

Pamiętam jak ja kupiłam nie dawno i byłam jedyna co ma suknie a tu proszę już tyle osób kupiło
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 09:34   #3559
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość

misiadelko i ijaa mam ten welon od tej Pani w domu i mnie jakoś tak mało przekonuje, jeszcze tata mój się uśmiał że wyglądam jak Maryjka. Mi się marzy kwiat we włosach Siostra mówi, żebym podwiązką rzucała na oczepinach i już widzi jak leje szwagra po rękach jak ręce wkłada pod kieckę

ijaa " Dałaś mi nadzieję, że i ja coś znajdę na moje cycki. " Czy to był komplement?

vixena Witamy w naszym zacnym gronie Nie ma co wpadać w panikę ja podejrzewam,że przed rejestracją był przeprowadzony test na szaleństwo PMek i same szalone tu trafiły Jak ja się tu pojawiłam to też byłam w szoku jak one ze wszystkim pędzą ale po jakimś czasie jak się wciągniesz to zobaczysz,że jedna drugą nakręca i to jest zaraźliwe Ja 2 m-ce temu nie myślałam jeszcze o załatwianiu spraw weselnych a dziś mam suknie ślubną w szafie

Nati_kk Widziałam na internecie podobne sukienki, które były oddane do czyszczenia i nic się z nimi nie stało, Nawet mnie nie strasz Zresztą jestem zmuszona bo widać,że w szafie leżała jak na nią spojrzysz to nie widać tej świeżości. Gratulację sukni Wiem, że się cieszysz tak samo jak ja

niulka_1985 Ona jeszcze nie była prana i nie wiem jak tej Pani się udało, żeby ona w takim ładnym stanie była po weselu. Tylko z tego co mówiła mieli przepiękną pogodę więc może dlatego Cena tej sukni na ogłoszeniu 600zł i opuściła do 500zł na pranie. Muszę sobie taki pokrowiec zakupić Z drugiej strony w komisach są suknie na sprzedaż koronkowe więc jakoś je czyszczą ehhh już się zaczęłam martwić, że jej nie poczyszczę. Moja siostra ma ogromny prysznic zrobiony z kafelek więc w razie czego moja mama ja i siostra weźmiemy się za nią i delikatnie ją odświeżymy. Czytałam na forum, że kilka dziewczyn ze swoimi koronkowymi tak robiło prało ręcznie w bardzo delikatnym proszku. Bo w takiej zakurzonej nie mogę wyskoczyć na ślubie.

Waniliova Gratulację podpisania umowy i zdania egzaminu na 4

Znalazłam takie ogłoszenie tylko z poznania więc pewnie w pobliżu mojego miasta się podobna pralnia znajdzie
Suknie ślubne: pranie i czyszczenie

Oferujemy profesjonalne pranie i czyszczenie sukien ślubnych.
Pranie wykonywane jest w sposób delikatny, przystosowany do danego rodzaju tkaniny. Wszelkie aplikacje w postaci cekinów, koralików, kwiatków pozostają nieuszkodzone i zachowują swój pierwotny wygląd. Delikatne suknie z koronek, z falbankami prane są ręcznie.
Dużą uwagę zwracamy na dokładne prasowanie wszystkich halek i warstw tkanin tak, aby została zachowana zwiewność i lekkość sukni.
No jak maryjnie? Ta dziewczyna ekstra wygląda, eee nie ściemniaj Jak będziesz następnym razem zakładała to wrzuć nam tu z welonem
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
a ja tak patrze na pierwszy post i chyba dobrze myślę że Tasiulek jednak 2014 a nie 13? czy ja cos pomieszałam ?
Dobrze myślisz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 09:37   #3560
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja będę miała taką dekorację (sama sobie zrobię), bo tych rattanowych nie lubię, a na duży bukiet taki podłużny wzdłuż szyby nie stać mnie
mega! W moim wstępnym kolorze przewodnim ja niestety wolę żadnych dekoracji nie ruszać,, bo nie mam do tego talentu.................. ....

Dziś mój Tż będzie obchodzić swoje 25 urodziny, a ja dopiero dziś pojadę wybrać dla niego prezent......

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
docik 10

Gratuluję sukni piękna

Pamiętam jak ja kupiłam nie dawno i byłam jedyna co ma suknie a tu proszę już tyle osób kupiło
a możesz pokazać?

Cytat:
nie ma juz tej kolekcji w Belgii. D\wonilam do salonow. A podobna fasonowo - hm nie wiem czy bylabym do konca przekonana
To już nie wiem co Ci poradzić.......

Stary 2013-02-24, 09:39   #3561
misiadelko
BAN stały

Nie mogę znaleźć gotowców z kryształków na all Loczku

Ale stwierdziłam, że jeśli na sztywno przywiąże się te kryształki na żyłkę do przyssawki to nie ma prawa porysować, bo nie będą opierać się na masce))

Cieszę się, że się podoba, ciekawe czy moja dekoracja będzie równie ładna
Do samodzielnego wykonania natchnęła mnie dziewczyna z innego forum, dlatego wiem, że to nietrudne
Stary 2013-02-24, 09:53   #3562
KaEs
Wtajemniczenie

U mnie aktualnie jest zastój

Te najważniejsze rzeczy załatwione... mieliśmy wczoraj jechać pooglądać dekoracje, ale wypadło nam coś innego, dzisiaj mielismy jechać na targi do Cz. ale nie wyrobilibyśmy się z urodzinami Tż... więc całkowity zastój i podejrzewam, że to potrwa przynajmniej do wakacji... Bo suknię szukać mam zamiar od pażdziernika, w kwietniu będziemy się decydować na dekorację, nauki dopiero w styczniu, jedynie co to może sama spróbuję pokombinować z zaproszeniami...

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Jak dla mnie najlepszy teledysk ŚLUBNY EVER

Stary 2013-02-24, 10:00   #3563
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Misia, ale liczę z próbną fryzurą i makijażem (moja prawdopodobna makijażystka bierze 150 za próbny i 150 za m. w dniu slubu, to daje 300 zł, to pewna kwota, za fryzurę fryzjer który koło mnie miał zakład (w Gdańsku) do niedawna zakład brał 150-200 zł w zależności jaka miałaby być, próbna tyle samo z tym ,że do oporu prób no i paznokcie, nie wiem ile hybryda kosztuje...

PS. Może się zmniejszyć, jeśli znajdę sensownego fryzjera poza Gdańskiem !!
U mnie koszty w tej kwestii wyglądają mniej więcej tak:

Kosmetyczka - 70-90zl (tak nam powiedziała, to jest znajoma mojej koleżanki, ale robi masę makijaży do sesji zdjęciowych itp, weselne też, o to ta http://www.annamalik.pl/)+pewnie drugie tyle za makijaż do sesji plenerowej w inny dzień, tylko wtedy już pewnie będę musiała do niej pojechać, bo tak to przyjedzie do mnie, jeszcze mamę mi będzie malować i może siostrę+próbny ofc jako trzeci...

Fryzjer - myślę że z próbną gdzieś 200zł

Paznokcie - ok.50zł (chcę hybrydowy, nie tipsy)

Czyli zrobienie mnie na bóstwo z próbnymi i sesyjnymi jakieś 500zł...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:04   #3564
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

Te najważniejsze rzeczy załatwione... mieliśmy wczoraj jechać pooglądać dekoracje, ale wypadło nam coś innego, dzisiaj mielismy jechać na targi do Cz. ale nie wyrobilibyśmy się z urodzinami Tż... więc całkowity zastój i podejrzewam, że to potrwa przynajmniej do wakacji... Bo suknię szukać mam zamiar od pażdziernika, w kwietniu będziemy się decydować na dekorację, nauki dopiero w styczniu, jedynie co to może sama spróbuję pokombinować z zaproszeniami...

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

na prawde Ci sie tak bardzo podoba? dla mnie to troche zbyt dramatyczne i naciagane, szczegolnie ten glos jak w trejlerze fimu.

widzialas kiedys filmy pro studio? ja chyba wezme pozyczke zeby ich miec, bo na razie video jest poza naszym budzetem http://professionalstudio.pl/pl/
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:06   #3565
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Ja póki co mam w foliowym worku z salonu w którym ją dostałam, ale właśnie na allegro zamówiłam taki, myślisz że będzie okay?
http://allegro.pl/show_item.php?item=3029161463

I też właśnie nie mam zamiaru jej prać znowu, bo dziewczyna ją prała (a ślub brała w zeszłym roku w lutym i nic nie śmierdzi ani nic, tylko będę co jakiś czas jeździć i ją wietrzyć do teściów
Tak, ja mam pokrowiec z tej samej tkaniny, tylko troszeczkę inny krój, ale to przecież jest bez różnicy. Jeszcze raz gratuluję zakupu!
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:16   #3566
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
na prawde Ci sie tak bardzo podoba? dla mnie to troche zbyt dramatyczne i naciagane, szczegolnie ten glos jak w trejlerze fimu.

widzialas kiedys filmy pro studio? ja chyba wezme pozyczke zeby ich miec, bo na razie video jest poza naszym budzetem http://professionalstudio.pl/pl/
bardzo, bardzo właśnie to napięcie jest dla mnie najlepsze ja będę mieć zwykły teledysk ...

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Ja chciałabym zamknąć się w 5 tysiącach... prawdopodobnie nie będę brać kosmetyczki tylko umaluje mnie siostra u mnie dochodzą koszta jeszcze sukienki na poprawiny, ale chcę kupić coś maks do 350 zł w river island często wpadają mi sukienki w oko i są zazwyczaj do tej ceny, więc nie będę raczej mieć problemów ze zmieszczeniem sie w budżecie pazurki też hybrydowe mam zamiar robić

Stary 2013-02-24, 10:23   #3567
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Też jestem rozczarowana dzisiejszymi wynikami Polaków, ale tak to jest jak komentatorzy na tvp rozdają medale przed startem...

Dziewczyny oświećcie mnie, bo całe życie chyba żyłam w błędzie
Dekoracje na auto są ze sztucznych kwiatów?
A to już od Ciebie zależy. Ja chcę żywe kwiaty. Może to będzie coś takiego, tylko fioletowe kwiaty - zgodnie z kolorem przewodnim

Dziś byłam umówiona z panią z firmy dekoratorskiej, ale musiałam odwołać przez wczorajszą zamieć śnieżną drogi nieprzejezdne, metrowe zaspy na szosie.
P.s. Dziękuję Panie Burmistrzu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 001720.jpg (44,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 001722.jpg (50,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 001942.jpg (38,1 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez niulka_1985
Czas edycji: 2013-02-24 o 10:41
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:26   #3568
misiadelko
BAN stały

Cytat:

Lekkie ciary, co nie?

Zrobiłam listę co muszę sama wykonać moimi rączkami, odkąd mam tą firmę deko. wydaje mi się, że będę się nudziła.. .
Stary 2013-02-24, 10:27   #3569
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Stwierdziłam, że jak już naprawdę nie znajdę fioletowych butów to kupię te nieszczęsne białe i zamówię u tej dziewczyny klipsy fioletowe, może nikt nie zauważy
A jak te buciki z białychbutów? Próbowałaś w nich trochę pochodzić? Tam mają ładne te fioletowe satyny, ja chyba tą śliwkę bym chciała

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Natki twoja kiecka jest po prostu prześliczna. Już mi przeszły skromne suknie, też chcę taką strojną
Ja zanim zaczęłam w ogóle mierzyć to też chciałam skromną, prostą i w ogóle, ale w tej jestem zakochana Szczególnie, że oprócz tego falbaniastego dołu to jest skromna w sumie

Ale wiecie z czego się najbardziej cieszę? Że mam wymarzoną kieckę, której za cenę katalogową nigdy bym nie kupiła za 1200zł, więc jakieś 1500zł ze swojego stroju ślubnego urwałam TŻ śmieje się, że jestem sknera

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Bardzo ładna.

Ja od kilka dni dywaguję czy odezwać się do właścicielki tej sukienki: http://www.we-dwoje.pl/sprzedam;sukn...nie,89430.html

Rozmiar, wzrost, fason - jak dla mnie idealne! I cena nie najgorsza, a pewnie udałoby się coś jeszcze zejść.

Mam jednak poczucie, że to zdecydowanie za wcześnie.
Ja bym chociaż pojechała przymierzyć

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Tak, ja mam pokrowiec z tej samej tkaniny, tylko troszeczkę inny krój, ale to przecież jest bez różnicy. Jeszcze raz gratuluję zakupu!
To fajnie, bo ja jej prać nie mam zamiaru skoro już była

Misiadelko - Ty masz w czerwcu jakoś nie? Możemy się na tą dekorację zrzucić, potem mi ją na wrzesień wyślesz

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:32   #3570
misiadelko
BAN stały

Cytat:
A jak te buciki z białychbutów? Próbowałaś w nich trochę pochodzić? Tam mają ładne te fioletowe satyny, ja chyba tą śliwkę bym chciała

Ja zanim zaczęłam w ogóle mierzyć to też chciałam skromną, prostą i w ogóle, ale w tej jestem zakochana Szczególnie, że oprócz tego falbaniastego dołu to jest skromna w sumie

Ale wiecie z czego się najbardziej cieszę? Że mam wymarzoną kieckę, której za cenę katalogową nigdy bym nie kupiła za 1200zł, więc jakieś 1500zł ze swojego stroju ślubnego urwałam TŻ śmieje się, że jestem sknera

Ja bym chociaż pojechała przymierzyć

To fajnie, bo ja jej prać nie mam zamiaru skoro już była

Misiadelko - Ty masz w czerwcu jakoś nie? Możemy się na tą dekorację zrzucić, potem mi ją na wrzesień wyślesz
Nawet lepiej, bo mam w maju Tzn. poprawiny mam w czerwcu

Wiesz co, moje buty z BB sa ok, ale przeczytałam na wizazu że te kolorowe mają malowane obcasy, a nie powlekane materiałem... Jestem zawiedziona, nie chcę malowanych obcasów, bo chcę zdjęcie obrączek na obcasie, a te malowane ponoć są średniej jakości z wyglądu...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości