|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 |
|
8 | 14,04% |
| Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 |
|
14 | 24,56% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
4 | 7,02% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI |
|
1 | 1,75% |
| Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 |
|
8 | 14,04% |
| Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
2 | 3,51% |
| Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
1 | 1,75% |
| Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
0 | 0% |
| Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 |
|
0 | 0% |
| Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
1 | 1,75% |
| Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
0 | 0% |
| Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
0 | 0% |
| Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 |
|
12 | 21,05% |
| Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
4 | 7,02% |
| Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
2 | 3,51% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Ash mi nie dali recepty. Nie zdazyli
wypozyczyli mi tutejszy z paskami.sharp on jest bardzo podobny do naszego camry. Cena też podobna. My jesteśmy zadowoleni vvgh padlam przy dyskusji o dwugarbnym wielbladzie i orce jak chcecie to mogę wam rozweselac dni zdjęciami jedzenia szpitalnego
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
nie, są różne opcje. mój wózek ma sztywną gondolę wpinaną do stelaża normalnie.
Cytat:
![]() ja za mój używany mura 4 - ale bez fotelika, za to ze sztywną gondolą, dałam w przeliczeniu około tysiaka
|
|
#1593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A te Twoje koleżanki z pracy to dziwne. Przyznam szczerze, że nawet gdybym osobiście uznała, że jakaś koleżanka dużo w ciąży utyła to nigdy bym jej tego nie powiedziała właśnie dlatego, że jest w ciąży i to trochę się nie liczy! Każde ciało reaguje inaczej i czasami nawet po przybraniu 20-30 kg szybko się wraca do formy. Zazdrosne te Twoje koleżanki, że nie wiem co...i chyba trochę wredne
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
piękne
cloche za studniówkętako jumper x też się nad nim zastanawiałam bo chyba tylko wyglądem zewnętrznym się różnią. A dodajesz do niego jakieś olejki? bo się zastanawiam czy do każdego można |
|
|
|
#1595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zdam relację z prób ![]() Cytat:
A zdjęcia żarełka dawaj, będziemy Ci zazdrościć ![]() Tak swoją drogą, nie będę już narzekać na swoje jedzenie, przynajmniej sama mogę sobie je przygotować ![]() Diabli, zarzuciłaś tym linkiem do sklepu z materiałami i teraz oczu oderwać nie mogę! Marzy mi się teraz kocyk z tym minky: http://craftoholicshop.com/pl/p/Pola...-Baby-Pink/347 lub w tym kolorze: http://craftoholicshop.com/pl/p/Pola...ley-Silver/349 a na odwrocie może: http://craftoholicshop.com/pl/p/Tkan...-Treasures/333 eh, teraz będzie za mną chodzić
|
||
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Aaś, rób zdjęcie każdego posiłku i wrzucaj
![]() Magiusa, no te dwie to jakieś dziwne, nie wiem o co im chodziło. ale co tu się przejmować? mam jeszcze normalne koleżanki też, żeby nie było no i w ogóle to my wiemy, że nasze brzuszki są naj naj
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
poprosze medal z okazji bycia największym wielorybcem i od jutra 31tc
|
|
|
|
#1598 |
|
Zadomowienie
|
ale pięknie wyglądacie!!!!!
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
okazale
? wypaśnie ? groobo ? ![]() znalazłam mój truskawkowy chłodzący żel na stópki
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
ale okrągluszeeek
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kobieco? zgrabnie? szczupło?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
nie za duży z Ciebie wieloryb
piękny brzusio
|
|
|
|
#1603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czytam teraz taki krzepiący ala poradnik i niby w nim nic nowego ale właśnie dużo takich oczywistych rzeczy dot. psychicznego podejścia do porodu ja też mimo jakiegoś tam strachu staram się pozytywnie nastawiać, wiem, że będzie bolało, ale nawet jeśli będzie źle to przecież to się skończy
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
nie no,dziękuję aha, nie pochwaliłam się-jako,że grubaskom ciężko się obraca to nie obracałąm się zbytnio i żałuję iż dziś to zrobiłam ![]() na udach mam największe,najfioletowszo-burgundzkie rozstępy świata... ![]() nie zauważyłam jak się zaczynały więc już po wszystkim ![]() przynajmniej jakbym chciałabyć zebrą na balu przebierańców to nie musz wydawać kaski na przebranie
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() axella łosiu pięknie wygladacie
|
|
|
|
|
#1607 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
podobno to:
http://magneb6.pl/magnez_b6.html ale ja biorę zawsze co jest tańsze w promocji byle z b6.Cytat:
![]() a co do tego kocyka, też mi się właśnie te Supełki podobają, tylko nie chcę zamawiać jednego kocyka u jednego sprzedawcy, rożka u innego, przewijaka jeszcze gdzie indziej ... ale chyba na tym się skończy nie chcę kupować kocyka z poliestru ani z polaru. a po sllepach nie mogę chodzić i szukać ![]() Cytat:
![]() a teściowa, jak dzwoni, pyta "jak tam mój hipcio" ;> Cytat:
![]() Cytat:
bardzo ładny wielorybek z bardzo ładnym brzuszkiem
|
||||
|
|
|
#1608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
6920_a1e2.jpg
|
||
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do męża to mój by dostał taki opierdziel, że nie odważyłby się drugi raz a teściowa też by swoje usłyszała
|
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo,justi, foto z rodzinką? wybacz
|
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1612 | |||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam, teraz na troszkę dłużej
![]() wcinam ciasteczka owsiane i popijam mlekiem ![]() Cytat:
![]() za koljny tydzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oo super, fajną ma fajeczkę ![]() zaraz wrzucę naszego ![]() u nas wczoraj jak zaczął sypać tak całą noc padało.. dzisiaj już odwilż i śnieg bardzo mokry, bałwana fajnie się lepiło |
|||
|
|
|
#1613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, szkoda że nie masz fotek, ale może następnym razem ![]() Cytat:
![]() co do kg, to chyba mamy podoną ilość na plusie a Ty jesteś sporo dalej i sporo wyższa, więc mnie nie dobijaj Cytat:
bardzo dobrze przeswajalny jest cytrynian magnezu - ja kupiłam sobie Magne Mg B6 biorę tylko 1tabletkę dziennie i chyba jest troszkę lepiej |
|||
|
|
|
#1614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
skad u faceta taki brzucho ?Cytat:
tylko,że Ty byłaś mega laska a ja klopsik
|
|
|
|
|
#1616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale kupiłam chyba z 3 opakowania, więc je "spożyję" do końca, te tabsy bierze także mój TŻ, który często na braki magnezu (np w postaci drgania powieki), a odkąd bierze ten magnez to jest lepiej.... ![]() axella- fajny masz ten brzuszek aż niemożliwe , że ważysz ok 80kg...
Edytowane przez Veronic Czas edycji: 2013-02-24 o 21:44 |
|
|
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
o cholera, kupiłam wózek
wygrałam tę aukcję, nie wiem jak to się stało. mam nadzieję, że będzie dobrze służył....
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
albo piwko piweczko
albo jakaś choroba tarczyca może?
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Zakorzenienie
|
no wiesz, bardzo zgrabny brzuszek!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Justi, ale fotę zapodałaś
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no tak.. mięsień piwny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

), powiedziała: ojjj nie gadajcie, widać trochę po pupie...
zamknęłam jej mordę komentarzem, że w dupci schudłam w sumie, ale miło mi, że pamięta mnie jeszcze szczuplejszą niż faktycznie byłam, a poza tym to pracujemy w poważnej korporacji i nie życzę sobie komentarzy na temat mojego tyłka.
07.07.2012
za studniówkę

? wypaśnie

jak ja tego nie cierpię... Raz do mnie babcia powiedziała grubasku ale nie skomentowałam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
\