|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!
Cytat:
Ja bym Ci jednak radziła nie mówić czegoś przeciwnego do tego co czujesz.Mówisz,że "najchetniej rzucilabym sie i blagala, zeby mnie pokochal " a słowa,że nie jest ci obojętny,ale nie ma sensu się meczyć raczej sugerują coś odwrotnego. Oczywiście jestem przeciwna błaganiu czy kajaniu się,ale skoro tak naprawde nie chcesz się z nim rozstać to powiedz mu może,że chcesz z nim być,bo Ci na nim zalezy,ale oczekujesz więcej zaangażowania i zainteresowania z jego strony,gdyż obecna sytuacja Ci nie odpowiada,czujesz się zaniedbywana itp. |
|
|
|
|
#2882 |
|
Zadomowienie
|
moj były powiedział mi wczoraj: "nie jesteś tą osobą, z którą chciałby spędzić resztę życia... myślałem, że jak Cię bliżej poznam, to coś się zmieni, ale się nie zmieniło... wcześniej sie nad tym nei zastanawiałem, dopiero na polowinkach do mnie dotarło, że nie jestem w miejscu w którym chciałbym być..." wsyztsko na NIE, wiec nie miałam go nawet jak zatrzymywać... powiedział:"lepiej, że to sie dzieje teraz, bo pozniej byloby jeszcze cięzej, ale nie zmienilo sie i wiem juz teraz ze to sie nei zmieni" - prosto i jasno... a ja na to:"nie bede probowała cie zatrzymywac, bo i tak mi sie to nie uda... rozumiem... i mim, ze mnei to boli, to rozumiem (juz prawie przez lzy)", ale nei spadła ani jedna w jego obecnosci... siedzielismy na lawce, zapytałam, czy trafi do samochodu, odpowiedzial, ze tak, wtedy wstał, klęknął jeszcze przede mną, złapał mnie ostatni raz za palec, mowiac "chodz, bo zmarzniesz" - a po cholere go teraz obchodzilo, ze zmarznę!! sam do tego doprowadził, zapytał "mam isc"?, pokiwałam głową twierdząco a on po paru sekundach "przepraszam.... przepraszam..." i odszedł... ja chcialam zostac sama na tej lawce... by moc sie wyplakac, by nie wejsc do domu cala we lzach... posiedzialam tam, ale nie plakałam strasznie... chyba przeczuwałam, ale w takiej sytuacji, nie ratowałam tego, bow iedzialam, ze on nei bedzie chcial tego rpzedluzac... jesli stwierdzisz, ze juz nie ma szans na ratunek... nie pokazuj ze jest Ci bardzo bliski, ze ebdziesz po nim rozpaczać, nie pokazuj lez... pokaz ze jestes silna... wiem ze jest to cholernie ciezkie... ja o malo sie nei poplakalam, ale juz czulam, ze mowie przez lzy... załamywał mi sie głos... ale przetrwałam... jesli to mozna tak nazwać... badz sobą, ale nie zmuszaj go do bycia z Tobą z litosci, bo pozniej ebdzie bolalo jeszcze bardziej... wlasnie za pol godziny minie dzien odkad jestem sama... jest mi ciezko, cholernie ciezko... ale wiem ze musze przetrwać, zająć się czymś... nie myśleć... może to kiedyś wybacze, ale nei zapomne... nie bede potrafila... ;(
|
|
|
|
#2883 |
|
Rozeznanie
|
poziomka21 badz dzielna
Mysle, ze ladnie sie zachowalas na koniec, dokladnie to co mowila Magda. Nie ukrywalas swoich uczuc, ale nie blagalas o litosc... Mam nadzieje, ze mi rowniez uda sie w ten sposob zakonczyc ta znajomosc.... Moze nawet tekst twoj zapozycze...? ![]() Ojej... tak mi zle |
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi tez moj byly powiedzial,ze nie jestem osoba z ktora chcalby spedzic reszte zycia...wiem jak to boli....trzymaj sie...u mnie tez nie bylo wiekszych klotni i myslalam,ze wszystko jest ok..a tu nagle koniec....od dwoch miesiecy nie moge sie pozbierac...i tez M... ![]() Trzymaj sie
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Poziomka bardzo dobrze zrobilas, ze nie probowalas go prosic czy plakac! ja tez sie podbnie rozstalam ze swoim, powiedzial mi cala prawde a i bezczelnie patrzyl mi sie gleboko w oczy doszukujac sie łez. nie zobaczył ich. Siedzialam jak kamień i kazałam mu poporsotu wyjść. Wieczorem dopiero lekko sobie popłakałam, ale troche, mi właściwie ulżyło to rozstanie...
bedzie dobrze! tylko trzymaj się i bądź silna, nie myśl o nim , bo to niczego nie zmieni !! blackmagicone, Magda ci dobrze radzi, ma racje... mimoze bedziecie w towarzytswie to chyba znajdziecie moment zebyscie mogli porozmawiac sami? i w tedy mu to powiedz, ale z drugiejs trony jak sie boisz ze sie rozkleisz czy cos to moze ie rob scen tylko umowicie sie na jutro i jutro tylko we dwojke sobie wszytsko wyjasnijcie? ten jeen dzien sie jeszcze mozesz przemeczyc...
|
|
|
|
#2886 |
|
Rozeznanie
|
A my sie umowilismy juz sami. Wczesniej przed spotkaniem z reszta. Na ktora ja nie mam zamiaru isc, bo to wszystko bedzie dla mnie za swieze...
No ale oczywiscie moj juz-prawie-ex nie odzywa sie... Fajnie, nawet ten ostatni raz musze na niego czekac... Hmmm... ale moze to kolejna rzecz dzieki ktorej bedzie mi latwiej...
|
|
|
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
arrakis jest mi ciezko i jeszcze kiedy znowu czytam mojego bloga w ktorym to opisalam, kiedy przeczytalam to co napisałam blackmagicone to znowu placz wzial gore, ale nie moge byc slaba, wiem to... jestem z siebie dumna, ze nie blagalam o litosc, i chce pokazywac ze jest ok, mimo ze bede plakac, mimo ze pod smiechem beda lzy... wiem ze dam rade... dzieki Wam, dzieki rodzicom, dzieki sile... Chce mu pkazac ze sie nei zalamałam... Na koniec powiedział, że "jeśli kiedyś się do mnie odezwiesz, to bedzie mi bardzo miło, jesli nie, nie bede naciskał" - chodzilo o przyjaźń, kiedy rozpoczal sie nasz zwiazek zaryzykowalismy cudowną przyjazn, wtedy powiedział mi, że moze sie nie udac a wtedy bedzie ciezko o powrot do tego co było... a ja mu na to :"nie potrafie Ci teraz powiedzieć czy mozemy wrocic do rpzyjazni, jeszcze nie teraz...", nie wiem co bedzie... musze sie narazie z tym oswoic ze go nie ma... a czy bede potrafila sie mu zwierzac jak do tej pory?? nie wiem... arrakis jak sobie z tym radzisz??
blackmagicone bedzie dobrze, zobaczysz, dasz radę, wierze w Ciebie i w Twoją siłę... musisz dać radę i postępuj tak jak będzie dyktowało Ci serce... pozdrawiam |
|
|
|
#2888 |
|
Rozeznanie
|
Za 5 minut jedziemy na piwo. Trzymajcie kciuki za to, zebym rozwiazala ta sytuacje najlepiej jak sie da. A w nocy napisze... bo pewnie pozniej od razu do przyjaciolki pojade, zeby sie wyryczec
Buzka
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
myszka no może się faktycznie nie wyraziłam jasno o co mi chodzi, tak w skrócie o to, że mój TŻ umawia się najpierw ze mną, potem kręci, że nie chce mu sie jechać i zostanie w domu, a w rzeczywistości chce się spotkać z kolegą, tym bardziej się wkurzyłam, że ja wcześniej odwołałam spotkanie z koleżanką.
A byłam wczoraj na piwku, żeby nie myślał, że ja będę siedzieć w domu i myśleć o nim. Dziś spotkaliśmy się, on oczywiście zgrywał, że nic się nie stało, ochrzaniłam go i powiedziałam, że nie będę tolerować krętactwa i kłamstwa. Cholerka, miałam nadzieję na miły wieczór, ale nic z tego ![]() blackmagicone, trzymam kciuki, bądź twarda i nie daj się
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
Będziemy z Tobą, jestem z Tobą... jeśli już nie będzie wyjścia, nie błagaj o litość, nie warto - taka ostatnia rada, a jeśli jest niepewność, to niech zdecyduje za Ciebie serce... Buziaki
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczescie wogole sie nie widujemy,chociaz mieszkamy blisko siebie wiec pewnie nieraz sie spotkamy gdzies w okolicy... On tez chcial przyjazni - ale ja powiedzialam,ze nigdy mu tego nie wybacze i ze nie chce jego przyjazni...... ehhh a mialo byc na zawsze
|
|
|
#2892 |
|
Raczkowanie
|
ojjj Ja mam doła przez faceta...
bo się dobitnie pokłóciliśmy..!! i jest mi tak zle , że nawet przytuliłabym sie teraz do kaktusa... |
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem co czujesz, bo mi też jest koszmarnie źle, chciałam się do niego przytulić, ale niestety nie mogłam
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
ale bede twarda ... i sie pierwsza nie odezwę... ale i tak bedzie mnie korcić... jakie to zycie jest skomplikowane!!!!! KTO WYMYŚLIŁ FACETÓW?????!!! |
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu.
![]() Głupia jestem i tyle. Widzę że mu na mnie bardzo zależy, a i tak odtrącam już nie po raz pierwszy. Umówiliśmy się że dzisiaj do mnie przyjedzie. Ok. 16-17. Nie pisał nic, myślałam że nie ma czasu. O 19 się odezwał. Napisałam że się uczę. I tak jakoś wyszło ![]() Czuję się wrednie, podle itd. Ale co mam zrobić? Tylko go lubię, nie chcę by on poczuł coś więcej. No i jest o 7 lat starszy.
|
#2896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj doszlam do paskudnego wniosku...ze jestem glupia...poprostu glupia...przeanalizowalam sobie swoje zycie (natknely mnie Wasze wypowiedzi:P) i doszlam do wniosku, ze stracilam wiele szans...nie wykorzystalam wielu rzeczy jakie mi dawal los..na rzecz kogo?? zwyklego drania...spotykalam facetow ktorzy o dziwo zakochiwali sie we mnie, oni byli cudni, kazdy jeden mial w sobie te cechy o ktorych marzy kazda dziewczyna, a ja czekalam az "Pan X" (wreszcie umiem sie przyznac po czasie, ze go kochalam) przestanie byc draniem...przestal?? wrecz przeciwnie, ranil, wykorzystywal, bawil sie...a ja cierpialam...teraz to ja bawie sie nim, a jaka mam satysfakcje Ale na to trzeba bylo czasu...Madziu pozowlisz ze o tych innych napisze potem.... ![]() Pozdrawiam
|
|
#2897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2898 |
|
Rozeznanie
|
No dziewczyny... mozecie byc ze mnie dumne, dalam rade i to dzieki wam
![]() Przyjechal, w samochodzie pyta "jestes zla?" "nie" "jestes smutna?" "tak". A co, nie bede udawala jakiejs twardej i nieczulej. Pojechalismy na piwko. Trzeba cos powiedziec. No to mowie: "Nic na sile. Nie jestes mi obojetny, ale nic na sile. Zalezy mi na Tobie, ale na sile Cie nie zatrzymam. Przykro mi z tego powodu, ale rozumiem..." (tekscik zapozyczony troszke od poziomki21 ) A pozniej sobie spokojnie porozmawialismy, i doszlismy do tego, ze nie bylo tej iskierki. Taka jest prawda, nie ma co sie oszukiwac. Ja tez to czulam, ale mimo wszystko zalezalo mi na nim i zalezy nadal. Wiele milych rzeczy sobie powiedzielismy. O tym, ze nie zalujemy, ze naprawde dobrze bedziemy wspominac ten okres, krotki bo krotki, ale co tam... I ze sie bardzo bardzo lubimy. Bo mimo wszystko wydaje mi sie, ze ja go traktowalam tez jako kolege, moze nawet bardziej jako przyjaciela niz chlopaka... Tylko czemu przy tym wszystkim tak cholernie mi na nim zalezalo? Powiedzial, ze zawsze przy rozstaniach mowi sie o tym, ze bedzie sie utrzymywalo kontakt itd... I nic z tego nie wychodzi. Ale ze ma nadzieje, ze w tym wypadku bedzie inaczej, ze bardzo mu zalezy na tym, zebysmy nie urwali kontaktu. Ja na to, ze ja tez bym chciala. A on "to moge w weekend wpasc do Ciebie?" ja szok, jak to, teraz jest weekend (wiec bez przesady) "Aaaa... to w nastepny" I ze mnie do zoo zabierze. Pozniej mnie na tramwaj odprowadzil i jak sie zegnalismy powiedzialam, ze milo mi bedzie sie spotkac, pojsc nawet do tego zoo, ale nie obiecuje, ze bedzie to nastepny weekend, bo musze to wszytsko w sobie przetrawic i nie wiem kiedy bede gotowa. Nie rozumiem swoich uczuc... To bylo takie mile spotkanie!!! Dawno mi sie tak dobrze z nim nie gadalo, poczulam jak bardzo go lubie! ????????? Jakie to dziwne!!! Mimo, ze z jednej strony jest mi na maksa przykro, to z drugiej poczulam taka ulge... Pierwszy raz od 3 tygodni smialam sie, usmiechalam i czulam jakis taki komfort. Ja juz nic nie rozumiem... A, powiedzial, ze mozemy sprobowac, mozemy jeszcze sie postarac itd... Ale wiadomo jak to jest, pozniej moze byc gorzej i ciezej. Wiec stwierdzilam, ze niech zostanie jak jest. Koniec to koniec. To takie dziwne uczucie... Z jednej strony momentami w sercu mnie sciska i lzy prawie do oczu naplywaja. A z drugiej czuje jakis taki spokoj... ulge... Te 3 tygodnie byly takie straszne... A teraz... skonczylo sie. |
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
blackmagicone kochana jestem z ciebie strasznie dumna, jak sobie z nim poradziłaś, ja nie wiem czy sama był dała radę, podziwiam cię
pewnie jest ci przykro, ale czujesz też ulgę, że nie musisz się męczyć, to już za tobą, dobrze, że rozstaliście się w tak przyjacielskiej atmosferze. Jesteś naprawdę super babka i na pewno wkrótce trafisz na kogoś, kto to doceni, a teraz nie myśl o nim, tylko korzystaj z życia, baw się. A jak ci będzie źle to popłacz sobie, to przynosi ulgę. ![]() mój TŻ powiedział mi, że jestem egoistką i cenię się jak jakaś księżniczka, pewnie chciał mnie sprowokować, ale i tak mi przykro
|
|
|
#2900 |
|
Rozeznanie
|
kimi1000 nie przejmuj sie nim, on ma chyba okres, bo sie jakos dziwie czepia.
Ehh... raczej nie trafie na nikogo, nie mam zamiaru, chyba juz nigdy na zadnego faceta nie spojrze. No wiem, powinnam sie teraz bawic, zeby nie myslec itd... Ale powiem Wam, ze juz przez ten tydzien codziennie gdzies wylazilam, tu piwko , tam imprezka, zeby nie myslec itd... No i fakt, pomagalo, ale juz nie mam sily... Chce spokoju, chce siedziec w domu i nic nie robic. Chociaz z drugiej strony, wymyslilam taki plan, ze od dzis codzinnie cwicze, nawet wpisalam sie w watku na fitnessie Trzeba sobie znalesc jakies nowe zajecie, coby nie myslec za duzo. No... a poza tym, jak sie z nim juz kiedys gdzies tam spotkam przypadkiem, albo nie przypadkiem (ale to wiadomo jak sie koncza najczesciej takie deklaracje nie urywania kontaktu), to jeszcze bardziej zal mu du** scisnie jaka fajna laske stracil.
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
blackmagicone czas leczy rany, to pewnie jest racja, wydaje mi się, że teraz możesz odpocząć, nawet jakbyś miała kilka dni nigdzie nie chodzić, zająć się tylko sobą, nie myśleć o poważnych rzeczach. A co do fitnesu to mnie bardzo pomagają ćwiczenia, bo zajmują mi czas, a po drugie to podobnie jak ty, myślę, że jak będę fajną laską (z wyglądu) to lepiej sie będę czuła, a TŻ-towi będzie łyso, gdybyśmy sie rozstali, nie wiem czy jasno sie wyraziłam, ale dodaje mi to wiele pewności siebie ( takie ćwiczenie a nie świadomość, że jemu będzie łyso). Trzymaj się.
|
|
|
#2902 |
|
Raczkowanie
|
no i ja tez sie przylaczam;( nie wiem czy to juz nie pora zeby to wszytsko skonczyc..bo jak tak sie staram a on w ogole..uwaza ze to wszytsko moja wina..jestem teraz bardzo chora wczoraj chcieli polozyc nie na oddzial ale jakos sie wymigalam
musze sie leczyc w domu a on jest na mnie obrazony i cwale go to nie obchodzi. nawet nie zapyta jak sie czuje;/..a jak on byl chory to malo go nie zaglaskalam na smierc...to juz sie dlugo ciagnie..ja nie mam juz sily..sama tego wszytskiego nie naprawie.."bo do tanga trzeba dwojga"...
|
#2903 |
|
Rozeznanie
|
Anabell Jesli trwa to juz dluzszy czas, to moze sie nie mecz...
Ja sie meczylam 3 tygodnie, 3 tygodnie temu przestal byc czuly itd, ja chcialam to naprawic, doszukiwalam sie swojej winy... I powiem Ci, ze tak naprawde ulzylo mi dopiero wczoraj, jak sie rozstalismy ![]() Kurcze... Snil mi sie dzisiaj... Wogole usnac w nocy nie moglam. Zle mi... ![]() kimi1000 jestem po 40 minutach cwiczen... Humorek mialam calkiem ok, ale juz czuje, ze mi wraca przygnebienie
|
|
|
|
#2904 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy ktoras z was mi pomoze.. ale napisze..
poklocilam sie ze swoim Tz. Zobaczylam na jego poczcie ze wysłał jakiejs pannie swoje zdjecie a potem niby poszedl zjesc przy czym nie mial czasu wrociwszy napsiac mi na gg zwykle "juz" a mial czas napisac emaila tej samej dziewczynie ze rpzeprasza ze wywalilo go z gg i ze rpzeprasza przy czym imie jej bylo zdrobniale i buziaczki przy niej.. moze wam sie wyda to błahe ale mi sie zrobilo przykro ze byl ktos wazniejszy odemnie..ze wolał napisac najpierw jej przy czym napisał tak czule jak do mnie.. a jak sie zapytalam kto to to odpowiedzial ze "nikt.kolezanka" a jak chcialam wiedziec skad jest to zaczał sie burzyc ze to nie wywiad i co to mnie obchodzi.. w złosci napisałam maila do niej zeby sie od niego odp ier do liła i nazwałam ja "s u k ą" powiedzialam mu o tym a on mnie wyzwał od nienormalnych.. ze mam mu sie nie "wp i e r d a la *" w znajomych ze ejzeli bede dalej ciagle zazdrosna o kolezanki do mnie zostawi.. stało sie to w czwartek wieczorem..i do tej pory odzywamy sie do siebie zdawkowo.. tyle co mi napisze smsa"Dobranoc.." albo ze go cos boli.. jest mi tak strasznie przykro ze oburzyl sie o "zwykla kolezanke" ..i tyle dni nie odzywamy sie jako para do siebie i nie widzimy sie..
|
#2905 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj czułam się znośnie... dzisiaj... dzień rozpoczął się znowu płaczem... jest mi źle, czuję taką pustkę wokół siebie. Mimo, że są rodzice, mimo, że są przyjaciólki... to nie to samo... ich obecnosc, dobre słowa, to jedynie ułamek w porównaniu z jednym jego pocałunkiem, jedna milionowa z jego dotykiem... nei wiem jak sobie poradzę... wiem, że muszę być silna, ale... nie wiem czy potrafię... było dobrze, a teraz, dzisiaj znowu wszystko jest nie tak jak powinno być... znowu jest mi smutno, brakuje ochoty na cokolwiek... nie potrafie sie skupic na zadaniach... wciąż myślę... a on... on już pewnie nawet nei zapyta jak sie czuje... jak sobie radze... chce byc silna, ale... nie potrafię...
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa i jesli chodzi o jego zachowanie to zwykle czułe smski,telefony ,czułe rozmowy z kolezankami wiadomo jak sie koncza.I coz mozemy poradzic?Nic |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak sie koncza? Rozstaniem?
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
mi jest poprsotu źle...nawet nie mam sily czytac waszych wypowiedzi, bo zalamuje rece, dlaczego nas to spotyka...?
moj byly sie juz chyba pocieszyl po rozstaniu, moj nowy obiekt westchnien ma dziewczyne.....ahhhh nic tylko usiasc i plakać... MartuFFFia moj były też miał taką koleżankę...skutki tej przyjaźni opisałam kilka stron wcześniej... |
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno nie zachowalabym sie tak jak TY.To on jest w zwiazku i jemu nalezy sie ochrzan ,tamta dziewczyna moze byc kolezanka,a nawet jak romansuja moze nie wiedziec ze istniejesz.I mowienie do kogos ,zeby sie odpierd..jest w moim swiecie chamskie. To sie konczy najpierw zdrada,a jak sie wyda rozstaniem Zamierzasz o niego walczyc?a jak to ma wygladac?zamierzasz sie upokarzac wyzywajac obcych ludzi,a moze jeszcze sie bić??/Jesli tak to najlepiej jemu przywal jesli ma cos na sumieniu,bo to ON MA OBOWIAZEK byc wobec Ciebie lojalny.Nie jakas tam Zośka ,ktora rozmawia na gg A poza tym jak bedzie chcial tak to zmanipuluje,ze na koncu wyjdzie ze wszystko to Twoja wina i wlasnie dlatego musi zerwac. tak to jest.To Ty bedziesz ta złaI rozumiem Twoja złość ale z perspektywy czasu czlowiek zaluje takich zachowań |
|
|
|
|
#2910 |
|
Przyczajenie
|
ja mam doła , ostatnio nie mam już siły. Nie możemy się dogadać, wszystko mnie deneruje , jego żarty , sposób zachowania . Nie wiem co z tym zrobić , ciągła rutyna czuje się w tym związku jakbym już była mężatka ze starzem 3 letnim:/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

Chyba powiem cos w stylu, ze nie jest mi obojetny, ale nic na sile, nie ma sensu sie meczyc.
Mysle, ze ladnie sie zachowalas na koniec, dokladnie to co mowila Magda. Nie ukrywalas swoich uczuc, ale nie blagalas o litosc... 

Ale na to trzeba bylo czasu...