Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 8 14,04%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 14 24,56%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI 1 1,75%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 8 14,04%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 12 21,05%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-25, 10:59   #1771
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Witam się poniedziałkowo i częstuję was tortem urodzinowym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m4oo4htKlH1qderb2o1_500.jpg (61,0 KB, 6 załadowań)

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:01   #1772
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
słodkie
ja miałam 36-38,teraz spodnie nadal w tym rozmiarze..a bluzki mam tż,z lumpa lub takie co luzniejsze zal mi kasy na ciazowe :P
ja nie mieszczę się już praktycznie w żadne moje ciuchy.. a szczególnie spodnie
też mi żal kasy na ciążowe ubrania, kupiłam parę luźniejszych rzeczy tak na wyjście, a po domu latam w dresach.. w leginsach, czasem wskoczę w rajstopy i jakąś tunikę.
Tż czasem się na mnie denerwuje, że się ubieram gorzej.. ale nie chcę wydawać kasy na ciuchy, które (mam nadzieję) niedługo będą na mnie za duże

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
1.tez BYLAM pamietam jak specjalnie oblalam pierwsza kartkowe z ang. zeby mnie rodzice nie wyslali do babci do stanow na 2 mies wakacji zawsze wolalam uczyc sie niemieckiego/wloskiego i zapieralam sie, ze ang. jest glupi i do niczego mi niepotrzebny

2.Lonely - piekne kolorowe balwany! takie pozytywne i jakie szerokie w bioderkach hehe. i z Ciebie jaka laska! komu oddalas brzuch na czas lepienia i do zdjecia? :P
1.
nie no do stanów to ja bym poleciała
2. z brzuszkiem troszkę ciężko się lepiło, ale dałam radę- Tż mi pomagał

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ja jeszcze jestem ale oglądam x factor
my w sobotę oglądaliśmy galę boksu,
x factor na drugi dzień obejrzeliśmy powtórkę..
to małżeństwo Hyży czy jakoś tak Wymiata.. Pięknie śpiewali
i jeszcze mają bliźniaki

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
i jak ty ładnie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
lonly - jaka z Ciebie piękna dziewczyna! a brzuszek cudo ja tam nic dużego nie widzę.

I jak patrzę na Ciebie to mi od razu do ogółu przychodzi do głowy pytanie:
ponieważ w ciąży omijam solarium szerokim łukiem, tak normalnie też starałam się omijać ale tam raz na 1,5 mca wpadałam jak już czułam się trupia - macie jakieś sprawdzone sposoby na 'sztuczną opaleniznę'?

ja mam dosyć śniadą karnację
ostatni raz na solarium byłam przed sylwestrem 2011
kiedyś chodziłam dosyć regularnie ale później starałam się unikać solarium i zawsze jak już poszłam to miałam wyrzuty sumienia
za to na słoneczku uwielbiam się opalać. W tym roku prawie całe wakacje przesiedziałam w murach w pracy i nie skorzystałam w pełni ze słońca.
Uwielbiam opaleniznę i brakuje mi jej już bardzo. Ale w ciąży nie korzystam nawet z balsamów brązujących

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
jaaaakie śliczne!!! wszystkie trzy istoty i mają kończyny, ba, nawet uszy!!! aż mi wstyd za mojego mini-bałwanka bez kończyn jak będę się mogła schylać, to zrobię lepszego

2.ja nim was dalej nadrobię, to chyba skoczę do lekarza................ gardło mnie boli, chrypa, drapak... echh... do pracy w tym stanie nie pójdę, bo mnie klima dobije tylko...

Twój bałwanek, mimo że mini tez ma swój urok
Mi pomagał Tż i przyłożyliśmy się troszkę żeby dzieci miały radochę

2. kuruj się

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:02   #1773
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
wesoły Romek z niego
Mój za to baardzo chętnie do usa by poleciał - może się skusimy na jakąś rodzinną wyprawę jak 2gie dziecię podrośnie
Mam tam rodzinę więc interesuje mnie tylko koszt przelotu i jakieś "drobne" na później...
Ja bym wróciła - mam do czego wtedy jak podchodziłam do wizy też miałam do czego/kogo wracać ale się konsulka uparła i doopa...
A osoby, które miały trefne zaproszenia na śluby dostały wizę i już więcej się w PL nie pokazały no ale konsul wie najlepiej...
konsul wie najlepiej
ale jak to mówią, nic nie dzieje się bez przyczyny..

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Laseczki kupiłam farbę do pokoju młodego i nie wiem czy nie za ciemna nie chciałam jasnego niebieskiego,b o jest taki mdły i nie wiem czy nie pzresadziłam?
Kolorek niby ładny, ale ja się boję niebieskich pomieszczeń, wydają mi się takie zimne.. Wszystko na pewno zależy od dodatków i wielkości pomieszczenia.. Na pewno podobierasz wszystko tak, że efekt końcowy będzie super

Stary 2013-02-25, 11:06   #1774
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
jakas fota dziwna wybralismy odcień - bezkresny ocean, wrzuciłam post wczesniej zdjęcie mebelków - ciemny brąz pacyga kacper
znalazlam na necie , na wizazu nie moglam, znalezc patrze sobie i mebelki sa ciemne , wiec sciany stanowczo jasniejsze powinny byc....
Cytat:
za postanowienie kazde dziecko jest inne, wiec Michas moze Cie zaskoczyc

Szczesliwa - Pani Kalimati pisala, ze obecnie nie ma zbyt wiele czasu na szycie i dlatego poscieli nie "wpuscila jeszcze na rynek", ale mysle, ze to kwestia czasu wystarczy z nia wymienic kilka maili i pewnie uszyje Ci co zechcesz. pierwsza beciki od Kalimati pokazala jakas inna dziewczyn, wybaczcie nie pamietam, ale zamowila chyba rozek zielony w slonie? dobrze kojarze?
fajnie, ze strona z tkaninami przyda sie i skorzystasz. na allegro tez jest sporo roznych fajnych wzorow tkanin, ale jakos nie umiem sie doliczyc w tych ich "rozmiarach" (ile sztuk powinnam na co zamowic). chyba mi ciaza odebrala zdolnosci logicznego myslenia, bo jak policzylam wedlug wymiarow poscielowych 100x135 albo 120x60 to wyszla mi taka cena jak za pol wyprawki poddalam sie, ale to byl srodek nocy, wiec do tematu moze wroce. moja mama bylaby dumna, ze moze cos uszyc malej.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

ogladala ktoras rozdanie oscarow? a my sobie zafundowalismy operacje argo akurat wczoraj

czytam i nie wierze... http://wyborcza.pl/1,75477,13454564,...a_kobiet_.html
oby zaskoczyl
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:06   #1775
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

urodzinki?
STO LAT W SZCZĘŚCIU I MIŁOŚCI!!!!
spełnienia wszystkich,najskrytszych marzeń
\
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
dzień dobry

ja nie mieszczę się już praktycznie w żadne moje ciuchy.. a szczególnie spodnie
też mi żal kasy na ciążowe ubrania, kupiłam parę luźniejszych rzeczy tak na wyjście, a po domu latam w dresach.. w leginsach, czasem wskoczę w rajstopy i jakąś tunikę.
Tż czasem się na mnie denerwuje, że się ubieram gorzej.. ale nie chcę wydawać kasy na ciuchy, które (mam nadzieję) niedługo będą na mnie za duże
też się wkurzam,że ubieram się jak obwieś ostatni
a najbardziej denerwują mnie zimowe buty obrzydliwe kozaki mam już ich dość i chcę moje świecąco-pomarańczowe trampuszki i balerinki

i sukienkę a nie tysiąc warst przez które wyglądam jeszcze olbrzymiej..
ale podobno juz za tydzien,dwa ma byc baaardzo wiosennie

poki co zostaje dres..

no i co do opalania... marzy mi się mimo,że ja bladzioch estem i będę zawsze chcę już pogrzać się na słonku

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:07   #1776
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Drugie śniadanie. Trochę boję się otworzyć...
Załącznik 5131132

Mi to wygląda na twarożek z pomidorem albo rzodkiewką

Cytat:
pokój jest mały a myślałam o jasnej rolecie zamiast zasłon, żeby młody sobie na głowie nie ściągnął karnisza jak będzie raczkował fotel bierzemy ciemny bo praktyczny a ten beżowy zresztą brzydki jest.

Mi się bardzo podoba taki wystrój jak tu (te meble właśnie kupujemy)
https://www.google.com/search?q=pacy...wa%3B600%3B402

tylko boję się żeby maluchowi smutno nie było
A musisz dawać długie firanki?!? Takie do parapetu nie będą wadziły Młodemu przy raczkowaniu, a będą dawały więcej światła niż rolety
Ogólnie kolor bardzo mi się podoba, bo lubuję w niebieskich

Cytat:
dzien dobry juz po sniadaniu. moje wczesniejsze pojsce spac nic nie dalo. zasnelam kolo 4 aaa i moja kochana corka doprowadzila mnie do lez po raz pierwszy chcialoby sie napisac (choc wylam juz przy tescie itd. ). otoz w nocy za nic nie moglam sobie znalezc miejsca...lezalam grzecznie na lewym boku, ale mala postanowila rozprostowac nogi (chyba tez szukala pozycji idealnej). walczylysmy ze soba przez chwile, w koncu skapitulowalam kladac sie na plecach. wtedy brzuch zaczal podskakiwac (pewnie ten ucisk na aorte), wiec w gre wszedl prawy bok. na nim z kolei nie umiem wylezec dluzej niz 5 min, bo czuje zgniecione wszystkie narzady wewnetrzne i co? znow lewy bok i znow Nela pokazala kto rzadzi. kiedy juz zdazylo bolec mnie wszystko ciezarna matka czujaca sie jak wieloryb najzwyczajniej w swiecie rozplakala sie (jak to jej niemowle w brzuchu :P). tatus sie obudzil i probowal ratowac sytuacje...w koncu przemowilismy dziecku do rozsadku i zasnelam na lewym boku cos czuje, ze na swiat przyjdzie mala "tyranica"!

ide nadrabiac.

My też z Młodym mamy ostatnio ciężkie noce. Ja chcę spać, On fika, i tak w kółko. Ale nic, niech fika! Lepiej tak niż w drugą stronę.

-----

Właśnie pożarłam kanapki z Nutellą

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:07   #1777
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękujemy! Sto lat

Cytat:
my w sobotę oglądaliśmy galę boksu,
x factor na drugi dzień obejrzeliśmy powtórkę..
to małżeństwo Hyży czy jakoś tak Wymiata.. Pięknie śpiewali
i jeszcze mają bliźniaki
O tak, cudowni są... i bliźniaki

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 11:08   #1778
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
konsul wie najlepiej
ale jak to mówią, nic nie dzieje się bez przyczyny..

Kolorek niby ładny, ale ja się boję niebieskich pomieszczeń, wydają mi się takie zimne.. Wszystko na pewno zależy od dodatków i wielkości pomieszczenia.. Na pewno podobierasz wszystko tak, że efekt końcowy będzie super
heheh,ja tak samo się boję błękitów/niebieskich..są lodowate..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-25, 11:09   #1779
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość

Właśnie pożarłam kanapki z Nutellą
ja właśnie jem bułkę z nią i mi niefajnie ale nie mam nic innego a nie chce mi się do sklepu iść

Stary 2013-02-25, 11:10   #1780
_pola
Rozeznanie

Cytat:

Załącznik 5131132
Co to jest to obok pieczywa? wygląda jak mięso mielone

Cytat:
dzien dobry juz po sniadaniu. moje wczesniejsze pojsce spac nic nie dalo. zasnelam kolo 4 aaa i moja kochana corka doprowadzila mnie do lez po raz pierwszy chcialoby sie napisac (choc wylam juz przy tescie itd. ). otoz w nocy za nic nie moglam sobie znalezc miejsca...lezalam grzecznie na lewym boku, ale mala postanowila rozprostowac nogi (chyba tez szukala pozycji idealnej). walczylysmy ze soba przez chwile, w koncu skapitulowalam kladac sie na plecach. wtedy brzuch zaczal podskakiwac (pewnie ten ucisk na aorte), wiec w gre wszedl prawy bok. na nim z kolei nie umiem wylezec dluzej niz 5 min, bo czuje zgniecione wszystkie narzady wewnetrzne i co? znow lewy bok i znow Nela pokazala kto rzadzi. kiedy juz zdazylo bolec mnie wszystko ciezarna matka czujaca sie jak wieloryb najzwyczajniej w swiecie rozplakala sie (jak to jej niemowle w brzuchu :P). tatus sie obudzil i probowal ratowac sytuacje...w koncu przemowilismy dziecku do rozsadku i zasnelam na lewym boku cos czuje, ze na swiat przyjdzie mala "tyranica"!

ide nadrabiac.
Diabli ja wczoraj wieczorkiem miałam podobnie, bo Malutkiej lewy bok się nie podoba i pokopuje mnie tymi małymi nóżkami, aż się nie obrócę

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Daj znać jak wrażenia

Właśnie była u nas pani listonosz i przyniosła:
1. Próbkę sudocremu - dzięki Axella za cynk Więc dziewczęta, które przesłały swoje dane, czekajcie cierpliwie, liścik przyjdzie
2. Sukieneczkę Safari II z tablicy. I tu spotkała mnie niespodzianka. Powiedzcie mi, specjalistki od kolorów: jakiego koloru jest sukienka na tym zdjęciu?
http://tablica.pl/oferta/tunika-suki...2-ID1yytt.html
Bo przyszła brązowa więc mam 2 brązowe sukieneczki, z troszeczkę innymi zwierzakami na froncie i różne rozmiary : 62 i 68
Ja widzę brąz

Cytat:

Wszystkiego naj, naj, naj!

Franek
5 sierpień 2014

I wyciągnęło do mnie malutką rączkę,
I siłę mi dało niespotykaną,
I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
_pola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:10   #1781
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
dzięki
na pewno się odprężę polecam Wszystkim ,tym co mogą oczywiście- basen w ciąży jest super
ochhh, zazdroszczę! ja kocham wodę i pływanie... ale teraz ile razy się zbiorę i spakuję, to zaczynam chrypić i katar mi mocniej leci... echhh...
Cytat:
Załącznik 5131132
Aaś!!! ty daj nam znak życia lepiej, jeśli już otworzyłaś!
Cytat:
(...) cos czuje, ze na swiat przyjdzie mala "tyranica"!
oj oj ale na pocieszenie: przynajmniej będziecie od początku nastawieni odpowiednio
Cytat:
2. Sukieneczkę Safari II z tablicy. I tu spotkała mnie niespodzianka. Powiedzcie mi, specjalistki od kolorów: jakiego koloru jest sukienka na tym zdjęciu?
Bo przyszła brązowa więc mam 2 brązowe sukieneczki, z troszeczkę innymi zwierzakami na froncie i różne rozmiary : 62 i 68
chyba zdjęcie strasznie prześwietlone....... widać to po panelach, one normalnie powinny być bardziej żółte, jakby bardziej drewniane. światło zjadło całą brązowość no nic to... ale śliczna jest tak czy tak!
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 11:12   #1782
axella
Zakorzenienie

GG do axella

aaaa,witam się w 31 tc
70dni do końca
zacznę się stresować jak będzie dni 60

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-25, 11:13   #1783
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

A właśnie - tajemnicze coś na śniadanie u Aaś wygląda mi na jakiś twarożek

Diabli ja mam takie walki z Młodym co noc - leżę na lewym, kopie po lewym boku, położę się na prawym - kopie po prawym boku. Spokój mam tylko na plecach, względny spokój
A tej nocy wyjątkowo fikał bardzo długo, zasnęłam po 2:00 i do tej pory się kręcił, obudziłam się o 3:00, znów się kręcił, później 6:15 - to samo. Masakra

Stary 2013-02-25, 11:13   #1784
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzcie mi, specjalistki od kolorów: jakiego koloru jest sukienka na tym zdjęciu?
ze mnie kiepska specjalistka, ale na brązowy mi to nie wygląda

Cytat:
a na rozruch łydek: połóż się, jedną nogę zegnij i oprzyj, drugą podnieś i stopę zaginaj i wyciągaj - takie pompowanie. parę razy i druga noga. jak krążenie mam kiepskie, to tak robię jeszcze w łóżku, żeby się do kuchni doczołgać jakoś
dzięki
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:14   #1785
banka26
Zakorzenienie

Cytat:

Sto lat )
Mysia a jaestescie zdecydowani na błekit? tak ostatecznie? bo do takich ciemnych brazowych mebelek to bym pomyslala o innym kolorze a te paski na sciane w jakich odcieniach sa?

Edytowane przez banka26
Czas edycji: 2013-02-25 o 11:22
Stary 2013-02-25, 11:14   #1786
happy blue
Zadomowienie

Cytat:

smutne, przygnębiające, straszne

My dziś oglądamy Argo
Stary 2013-02-25, 11:15   #1787
banka26
Zakorzenienie

Ash - szary ciemny - taki stalowy napewno nei brazowy
Stary 2013-02-25, 11:19   #1788
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:

Wszystkieg co najlepsze i najpiękniejsze! Sto lat!

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ja właśnie jem bułkę z nią i mi niefajnie ale nie mam nic innego a nie chce mi się do sklepu iść
A to czemu?!?

Cytat:
aaaa,witam się w 31 tc
70dni do końca
za 31 tc!
Zostało Ci w takim razie jeszcze całe 10 dni laby bez stresu

---

Meżu podrzucił kartony, więc spadam trochę rzeczy popakować...

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:20   #1789
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

A to czemu?!?
jakoś za słodko, mdło, bleeee

Stary 2013-02-25, 11:20   #1790
Lublana
Zadomowienie

Cześc, nie nadrabiam, bo zazcęłam to mi się komp wyłaczył

Mysia ładny pokój (widziałam tylko zdjecie z google), podoba mi sie połączenie niebieskiego z brązem. Ja to bym nawet zrobiła jedną scianę w granacie a resztę jasnoniebieskąna pewno wyjdzie super, nie analizuj aż tak, jak będzieza ciemno to rozjaśnisz dodatkami, super by wyglądały marynistyczne dodatki
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:20   #1791
Aaś
Zakorzenienie

Zagadka rozwiązana - twarozek z pomidorem
Skubnelam trochę żeby nie było

Jeeeny...przenosza mnie na inna salę:-( a już zdążyłam się tu jako tako zaaklimatyzowac.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:22   #1792
diabli
Zakorzenienie

aaa wlasnie, pisalam wczoraj z dzieciata kolezanka. jej corka urodzila sie w styczniu. pisala, ze mam zapamietac zeby gosci odwiedzajacych prosic tylko i wylacznie o pampersy oni dostali 6 paczek economy, a przed porodem sami kupili 4 i znikly w tempie ekspresowym :P strach sie bac, hehe.

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
A i widziałąm, ze była rozmowa o prasowaczu - takich używa się w sklepach do prasowania ciuchów i ja też taki planuję kupić.
Nienawidzę prasować a koszule męża no po prostu nienawidzę
A prasowacz 5 sekund i uprasowane bez zagnięć, kantów itp rzeczy
alee... dobry prasowacz - taki profesjonalny to koszt ponad 1tyś zł niestety..
Ten z aukcji na allu chyba długo nie pociągnie...
wrzucilam pierwsza aukcje z brzegu z all ale widzialam, ze laseczki z flawless uzywaja podobnego i sa zadowolone (a jednak mnostwo rzeczy przed wyslaniem musza wyprasowac)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...34850223_n.jpg
mysle o nim juz jakis czas i chyba z jakiejs okazji zazycza sobie taki gadzet...

Metro - dzieki za info o realowych promocjach
i nie wiedzialam, ze jestes z Czestochowy! ogladalam strone tako i nawet liczylam czy nie oplacaloby mi sie przejechac do ich firmowego sklepu :P ale jednak za duzo tych km zeby ot tak sobie wozki poogladac. w internetowych sklepach ceny sa nizsze... zazdroszcze, ze masz to pod nosem i mozesz sobie isc i poogladac. w bielskij hurtowni gosc powiedzial nam, ze tako to obecnie najlepsza polska firma wozkowa. nie wiem czy mowi tak, bo handluje ich wozkami, czy faktycznie tak sie wyrobili

Mysia - musze, ale jakos ciezko mi sie zmotywowac. wchodze do jakiegos smyka i mnie krew zalewa od natloku wszystkiego cieplo, duszno, swiatla wala po oczach, w odziezowych jeszcze muuuuzyka jak na dyskotece. ciaza to dla mnie stan zolwiego zycia...wieczni chillout hehe. no i wkurzajace jest to, ze zeby poogladac wozki trzeba jezdzic od sklepu do sklepu, bo w kazdym w najlepszym przypadku kilkanascie modeli. na razie jeszcze nie mam cisnienia na wozek, wiec skupie sie na pozostalej czesci wyprawki.
kolor super, mialam kiedys swoj nastolatkowy odrobine jasniejszy
a malego nie polozysz, bo to lozeczko jest dlugie na 52 cm. chyba, ze jakos na siedzaco, podparty o cos. niby jest duze (jak na lale), ale noworodek nie ma szans sie zdrzemnac

Xal - sciskam kciuki! dzisiaj juz musicie poznac plec pogadaj z malym uparciuszkiem, wytlumacz, ze matka juz traci cierpliwosc moze to cos da?

i za wszystkie inne wizytujace: aga_malina, Paulina 87, Katate!

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-02-25 o 11:24
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:22   #1793
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
aaaa,witam się w 31 tc
70dni do końca
superu mnie 75 dni do końcamówisz, że od 60 trzeba się stresować?Ja odliczam i cieszę się z każdego upływającego dnia
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:23   #1794
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy podwójną szansę, bo i TŻ i ja mogliśmy składać aplikację i jak jedno z nas wylosują to z racji małżeństwa drugie też dostaje zieloną kartę Mam nadzieję, ze Sofia też, choć nie ma jej danych na aplikacjach, bo jeszcze była malutką fasolinką
No ale będziemy się martwić jeśli na wylosują
to super w takim razie powodzenia
tylko miej świaomość, że późńiej będziemy Cię odwiedzać

Cytat:
Załącznik 5131132
co to ? wygląda jak mało apetyczne mięso mielone
w sumie to zjadłabym sobie tatara

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
ślicznie wyglądasz

Cytat:
Właśnie była u nas pani listonosz i przyniosła:
1. Próbkę sudocremu - dzięki Axella za cynk Więc dziewczęta, które przesłały swoje dane, czekajcie cierpliwie, liścik przyjdzie

a kolorek sukienki ze zdjęcia wygląda troszkę jak grafit ale brązowego też się można dopatrzeć, mogłaś nie sugerować odpowiedzi

Cytat:

ooo !!!! urodzinki

STOooo LAT, STO LAT....
Wszystkiego najlepszego, Zdrówka, Szczęścia i Wszelkiej pomyślności

Cytat:
1.też się wkurzam,że ubieram się jak obwieś ostatni
a najbardziej denerwują mnie zimowe buty obrzydliwe kozaki mam już ich dość i chcę moje świecąco-pomarańczowe trampuszki i balerinki

i sukienkę a nie tysiąc warst przez które wyglądam jeszcze olbrzymiej..
ale podobno juz za tydzien,dwa ma byc baaardzo wiosennie

poki co zostaje dres..

2.no i co do opalania... marzy mi się mimo,że ja bladzioch estem i będę zawsze chcę już pogrzać się na słonku
1. Ja w sumie cieszę się z zimy, bo mam wrażenie że pod tymi wszystkimi szerokimi bluzami i dresami troszkę ukrywam swoje dodatkowe kg
boję się wiosny, bo moje nogi wyglądają tragicznie.. widać już żylaki i są sporo grubsze w żadne moje wiosenne rurki się nie wcisnę
2. słonkoooo...

Cytat:
Aaś!!! ty daj nam znak życia lepiej, jeśli już otworzyłaś!

Stary 2013-02-25, 11:25   #1795
cloche
Zakorzenienie

Cytat:

oooo, imprezaaaaaaaa! twoje zdrówko (w mojej flaszce herbatka na przeziębienia...)
Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Diabli ja wczoraj wieczorkiem miałam podobnie, bo Malutkiej lewy bok się nie podoba i pokopuje mnie tymi małymi nóżkami, aż się nie obrócę
ech, mój też coś kopie mi w ten bok, na którym leżę, ale wcale się tym nie przejmuję i śpię wręcz spokojniej, bo wiem, że młody żyje
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:25   #1796
maluska88
Raczkowanie

witam ja już jutro zaczynam 31tydzień:jup i:. Co tam u was ja w sobotę pokłóciłam się z teściowa a poszło o kapanie. Gdy usłyszała ze moje siostry kąpiąc dziecko kładły wannę na stoliku dostała szału i krzyczała kto widział kłaść wanienkę na stole ona 3dziecki kąpała na ziemi. Ja jej tłumacze i prezentuje ze jest wygodniej a ona dalej swoje. Oczywiście mąż poparł mamusie wiec mowie ty będziesz kapał na ziemi ja na stoliku bo dosunę go do łóżka i wyciągnę dziecko i dam na łózko a nie z podłogi będę dźwigać obolała po porodzie.
maluska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:27   #1797
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:

A musisz dawać długie firanki?!? Takie do parapetu nie będą wadziły Młodemu przy raczkowaniu, a będą dawały więcej światła niż rolety
Ogólnie kolor bardzo mi się podoba, bo lubuję w niebieskich
w sumie nie muszę myślałam tylko, że roleta najlepsza jak trzeba ciemno zrobić w pokoju, żeby uczyć malucha rytmu dnia

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
heheh,ja tak samo się boję błękitów/niebieskich..są lodowate..
ja nie lubię błękitów dlatego wzięłam wpadający we wrzos właśnie jaśniejsze odcienie są takie zimne
u nas w domu tylko beże i brązy królują ale młodemu chciałam coś innego walnąć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 11:29   #1798
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
witam ja już jutro zaczynam 31tydzień:jup i:. Co tam u was ja w sobotę pokłóciłam się z teściowa a poszło o kapanie. Gdy usłyszała ze moje siostry kąpiąc dziecko kładły wannę na stoliku dostała szału i krzyczała kto widział kłaść wanienkę na stole ona 3dziecki kąpała na ziemi. Ja jej tłumacze i prezentuje ze jest wygodniej a ona dalej swoje. Oczywiście mąż poparł mamusie wiec mowie ty będziesz kapał na ziemi ja na stoliku bo dosunę go do łóżka i wyciągnę dziecko i dam na łózko a nie z podłogi będę dźwigać obolała po porodzie.
Jaka wariatka i masz rację, niech mąż sobie sam kąpie na podłodze ja sobie tego nie wyobrażam po porodzie z bolącym tyłkiem i ogólnie cała obolała

idę sprzątać

Stary 2013-02-25, 11:29   #1799
_pola
Rozeznanie

Cytat:
aaaa,witam się w 31 tc
70dni do końca

mi zostało równo 80

Franek
5 sierpień 2014

I wyciągnęło do mnie malutką rączkę,
I siłę mi dało niespotykaną,
I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
_pola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:31   #1800
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Sto lat )
Mysia a jaestescie zdecydowani na błekit? tak ostatecznie? bo do takich ciemnych brazowych mebelek to bym pomyslala o innym kolorze a te paski na sciane w jakich odcieniach sa?
biało-beżowe w misie no właśnie na tym zdjęciu mebelków super gra z niebieskim, beże są w całym domu a zieleni, żółci i brzoskwiń nie lubimy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości