Scent Bar XLVIII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-25, 14:05   #2071
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje
Dot.: Scent Bar XLVIII

Boszzz, zasmuca mnie moja lista/góra książek-do-przeczytania. I liczba zaczętych i niedokończonych. Dziś znów przyszły dwie nowe, na które mam strrrraszną ochotę, a tu ferie się kończą i obawiam się, że od przyszłego tygodnia w ogóle już nie będę czytać. A nie wiem od jak dawna marzę, żeby przebrnąć przez np. Annę Kareninę. No chyba na emeryturze mi się to uda. I jeszcze Wysokie Obcasy Extra dziś kupiłam, a tam też sporo treści
Ale muszę szczerze przyznać, że gdyby nie było wizażu, to lepiej by mi szło to czytanie
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:09   #2072
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A powiedzenie "Zjeść z kimś beczkę soli" zna?

Chciałem po prostu zwrócić na siebie uwagę
1. No nie
2. Jak zwykle Ci się udało
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:11   #2073
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Ale muszę szczerze przyznać, że gdyby nie było wizażu, to lepiej by mi szło to czytanie
Przypuszczam że wiele innych rzeczy lepiej by szłoale z drugiej strony czemu rezygnować z tak fajnych osób

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:18   #2074
gryx82
BAN stały

Cytat:

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39444751]1. No nie [/quote]
Widzę braki w polskiej frazeologii
Cytat:
2. Jak zwykle Ci się udało
En di ołskar gous tuuu...

Gryx!!!

Tenkju-tenkju-tenkjuwerymacz!

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Jak zawsze potrafisz pocieszyć
Na drugie mam Pocieszyciel Strapionych
Cytat:
Witaj w klubie ale mam nadzieję że z wiosną to się zmieni
Nie wiem, może... choć pewności ani przekonania tym razem nie mam
Cytat:
Łatwo się pisze co?na początku entuzjazm wielki, potem coraz mniejszy aż znika po kolejnym nieudanym dniu, niełatwo mieć wiarę w coś czego nie widać na horyzoncie
Otóz to
Cytat:
...
z drugiej strony czemu rezygnować z tak fajnych osób
Dziękuję

gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:22   #2075
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Na drugie mam Pocieszyciel Strapionych

Cytat:
Nie wiem, może... choć pewności ani przekonania tym razem nie mam
Ale spróbować i tak trzeba
Cytat:
Dziękuję

No masz, uderz w stół
Nie ma za co

Stary 2013-02-25, 14:23   #2076
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Hello
Robię poka poka Edycie, większości się pewnie nie spodobają, ale chciałam od dawna takie buty
info dla Flo- to Fly London
świetne
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
[/COLOR]Achtung Gryksiu ! znalazłam jeden wypadek , kiedy życie ma sęs - otóż ma sęs jeżeli się ma kotha , gdyż albowiem wtedy się kothu zapewnia byt , wikt , opierunek , drapanie za uszami , głaski , komplementy i ogólnie satysfakcjonującą obsługę i to ma sęs
przy psie też ma sens
Cytat:
No te, już się parę razy przejechałam na tanich Zresztą za te zapłacę jakieś 220 zł, czyli niedużo, no i już kliknięte na ebay Przez koleżankę, bo ja jestem ciemna i nie mam tam konta
to taniocha,jak na FL
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Absolutna, święta i niepodważalna prawda Kazdy kot potwierdzi.
...i pies też
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
najsmutniejsze jest to, że jadam już bardzo podobnie i jakoś nic nie gubię - ale to pewnie ten chleb (już zmieniony na ziarnisty ale chyba za krótko)
pacze na te przepisy - kalafiory kutaki ososie jaja pomidorce żurki zielone sałaty winegrety - no moje menu tak ajdamy, czemu nic nie schodzi ( ok, mam odp, ta dieta nie przewiduje drinków piw oraz kilku flaszek wina miesięcznie )
chyba jednak kluskowo-naleśnikowo-ziemniaczany okres bardzo dał mi sie we znaki i ciężko się pozbyć tych zapasów

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Znaczy mam sie rozpisac na trzy strony?
A na powaznie - za mlodu ogladalam duzo anime, wzielo mnie tez na mangi no i wiadomo byla tam przedstawiona ichniejsza kultura co mnie zainteresowalo i zaczelam sobie o tym czytac - magia odmiennosci czy cos w ten desen. Ze nie wspomne o pieknych bishonenach Ten sentyment wciaz mam. Natomiast na filmy wzielo mnie niedawno o ile pamietam po obejrzeniu [I]Zwiescie czerwone latarnie[/I] - film sam w sobie swietny abstrahujac od tego czy dzialby sie w Chinach, Zimbabwe czy PRLu. Dodatkowo akurat bylam znuzona hamerykanskimi produkcjami, probowalam ogladac europejskie, ktore dla odmiany byly jak dla mnie zbyt wydumane (czyt. o niczym). Zachecona Latarniami zaczelam grzebac w filmach Zhanga Yimou i reszty piatej generacji, ktore tez w wiekszosci mi podeszly. Potem trafily sie koreanskie, wietnamskie, pozniej jako antrakt pomiedzy ambitnymi filmami zachcialo mi sie skosnookich przystojniakow lejacych sie po mordach ale chinskie filmy w tej dziedzinie dziela sie na "poetycznie latajace ludziki" i "komediowe latajace ludziki" stad przenioslam zainteresowanie na filmy samurajskie a potem z braku laku i ludziki obejrzalam. Ogolnie nie to, ze olewam wszelkie inne filmy tylko wlasnie europejskie i amerykanskie w miare znam a obejrzanych azjatyckich mialam 5 na krzyz i to same goopie (wg mnie) w stylu Latajacych sztyletow albo Przyczajonych tygrysow.
Tez bym chetnie pojechala do Japonii albo Chin i ogolnie taki jest plan jak sie wzbogace Chiny chetniej oblukam. Taki Tybet tez by sie zobaczylo...
Co tam jeszcze - sztuki walki tez mnie zawsze krecily ale nie to zeby sie osobiscie wysilac tylko milo popatrzec na ciacha piorace sie po mordach.
I jeszcze jezyk japonski (akcent) mnie kreci, jak oni na tym bezdechu sobie szprechaja

[/COLOR]Edyto, bo mi sie jeszcze przypomlo Obecna Japonia wydaje mi sie rozczarowujaca - glosno, ciasno, pokemonowo, zbyt slodko (te kawaii nastolatki we wszystkich kolorach teczy) etc. i kreci mnie tylko klimat z historycznych filmow.
dzięki za wyczerpującą odpowiedz

kuzynka (ta co malowała konie na sprzedaż do Szwecji)była miesiąc w Chinach i wróciła bardzo rozczarowana. Komuniści zniszczyli prawie wszystkie zabytki,nie ma nic z klimatu tamtych epok

Moją Martuchę interesuje właśnie współczesna Japonia z elementami historycznymi,z rytuałami itp. Samuraje i walki wschodu nie,za to animy i mangi jak najbardziej. Język ją zachwyca
Ostatnio w szmateksie wygrzebała męskie kimono w stanie idealnym,które zakłada się u nich na pogrzeby

Oglądaliśmy nie dawno japoński film z napisami i powiem Ci,że był bardzo ciekawy i są samuraje Jak sobie przypomnę tytuł to Ci podam

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2013-02-25 o 14:27
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:36   #2077
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
kuzynka (ta co malowała konie na sprzedaż do Szwecji)była miesiąc w Chinach i wróciła bardzo rozczarowana. Komuniści zniszczyli prawie wszystkie zabytki,nie ma nic z klimatu tamtych epok

Ostatnio w szmateksie wygrzebała męskie kimono w stanie idealnym,które zakłada się u nich na pogrzeby

Oglądaliśmy nie dawno japoński film z napisami i powiem Ci,że był bardzo ciekawy i są samuraje Jak sobie przypomnę tytuł to Ci podam
1. na zabytki i klimat nie liczę ale chciałabym zaliczyć spływ rzeką Li pomiędzy krasowymi pagórkami, góry w typie Huang Shan i mam nadzieję na jakąś pagodę i oczywiście ichniejsze żarcie
2. czad
3. daj znać jak Ci się przypomni, może nie widziałam

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 14:57   #2078
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

hah, doczytałam, że w drugiej fazie dieta South Beach przewiduje 2 kielichy wina i nawet 0,33 piwa - no to chyba mało skuteczna będzie

jednak nie mogę się jej poddać stricte tzn mogę podążać za ogólnym sensem owego żywienia czyli eliminacją prod o wysokim indeksie glikemicznym, ale nie mogę całkowicie wyeliminować cukrów tak jak każą, bo ja mam problemy jak mi spada cukier - nie wiem które to objawy chyba hipoglikemii? zimne poty i telepanie oraz utrata przytomności także nie mogę dopuścić do gwałtownego spadku cukru w organiźmie

ale jakieś zdrowe dla mnie minimum zazwyczaj wyczuwam jak coś jest nie halo i nadciąga atak
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 15:02   #2079
Pin up girl
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam od fryzjera (właściwie to uciekłam) i jestem załamana. Poszłam i mówię: proszę skrócić o ok. 6-7 cm i wycieniować, grzywkę max. do dolnej granicy brwi, broń Boże nie przed brwi. I co? Włosy skrócone o jakieś 10-12 cm, grzywka oczywiście przed brwi, co jest największym koszmarem, siedzę i ryczeć mi się chce, bo nic nie da się z tym zrobić. Totalna porażka, jeszcze nikt mi tak nie s☠☠☠☠☠☠☠ił włosów. Na dodatek po☠☠☠any tż mnie w☠☠☠☠ia, że dramatyzuję.
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 15:04   #2080
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam od fryzjera (właściwie to uciekłam) i jestem załamana. Poszłam i mówię: proszę skrócić o ok. 6-7 cm i wycieniować, grzywkę max. do dolnej granicy brwi, broń Boże nie przed brwi. I co? Włosy skrócone o jakieś 10-12 cm, grzywka oczywiście przed brwi, co jest największym koszmarem, siedzę i ryczeć mi się chce, bo nic nie da się z tym zrobić. Totalna porażka, jeszcze nikt mi tak nie s☠☠☠☠☠☠☠ił włosów. Na dodatek po☠☠☠any tż mnie w☠☠☠☠ia, że dramatyzuję.
odrosną ale to marne pocieszenie
A może da sie jeszcze coś z tym zrobić?na bok grzywkę np?

Stary 2013-02-25, 15:08   #2081
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
odrosną ale to marne pocieszenie
A może da sie jeszcze coś z tym zrobić?na bok grzywkę np?
Próbowalam już wszystkiego, nic się nie da. Wyglądam jak Jim Carey w Głupim i głupszym, albo jak Zagłoba. W ogóle to do mojej mordy nie pasuje, bez czapki z chaty przez 3 tygodnie nie wyjdę.
Stary 2013-02-25, 15:17   #2082
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
My włosomaniaczki Cię rozumiemy Kuuurde, a zrobiłaś scenę?

Stary 2013-02-25, 15:18   #2083
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Cytat:
Widzę braki w polskiej frazeologii
Braki to Ty masz ale w seksuologii

Cytat:
En di ołskar gous tuuu...

Gryx!!!

Tenkju-tenkju-tenkjuwerymacz!

5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 15:26   #2084
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
My włosomaniaczki Cię rozumiemy Kuuurde, a zrobiłaś scenę?
Nie byłam w stanie. Ona do mnie: to co, przycinamy jeszcze? Wstałam z fotela jak na komendę, zapłaciłam (nie wiem dlaczego) i uciekłam. Te 12 cm jeszcze przeżyję, ale grzywka jest koszmarna, nie mogę na to patrzeć.
Stary 2013-02-25, 16:22   #2085
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Kurde no
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 16:38   #2086
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
A co robisz,żeby to zmienić? Wysyłasz dziesiątki CV? Jezdzisz do Bydgoszczy czy innych wioch szukać pracy w szkole,itd itp Może w firmach tłumaczeniowych,może w biurach turystycznych(jak Kalina M córka mojej kuzynki z Więc-ka) Wiesz o kogo chodzi. A może w innej branży na początek. Jesteś cholernie inteligentny ale może zbyt wycofany? Nie wiem...Ale skoro poradziłeś sobie z promotorką,to dalej też dasz radę
Nie ma chodzenia spać o trzeciej i spania do południa,tylko działać,działać Samo nic nie przyjdzie Może trzeba będzie opuścić gniazdo...Jest to pozytywne,naturalne i udokumentowane naukowo posunięcie. Pisklę musi wylecieć z gniazda
Wynocha z gniazga,poszoł won szukać swojego

Pogrubione -

Pogrubione na czerwono - przeczytałam zbyt zacofany

Ale ogólnie to masz całkowita rację

Cytat:

probując być kobietom śfiatowom zanabyłam testowo pierwszy polski numer Harper's Bazaar no i przebrłam na razie przez pierwsze trzy kartki - najpierw but za ponad trzy tysiące chyba Lacroix , potem toerbka Fendi za 7 , na czeciej była bransoletka Hermesa za - werble - ...trzydzieści dwa tysiące złp to żem wzięła i wymiękła . A żeby było śmieszniej to wcale ona nie była ładna i nie wiem z czego zrobiona - taka srebrna z czymś jak egoztyczne (albo i nie) drewno . Platyna kurde czy jak kogo kurde na to stać , chyba tych co ich narzeczone futra kradną

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
1. stonoga bar

Cytat:
Boszzz, zasmuca mnie moja lista/góra książek-do-przeczytania. I liczba zaczętych i niedokończonych. Dziś znów przyszły dwie nowe, na które mam strrrraszną ochotę, a tu ferie się kończą i obawiam się, że od przyszłego tygodnia w ogóle już nie będę czytać. A nie wiem od jak dawna marzę, żeby przebrnąć przez np. Annę Kareninę. No chyba na emeryturze mi się to uda. I jeszcze Wysokie Obcasy Extra dziś kupiłam, a tam też sporo treści
To nie włączaj wizażu

Dobry
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 17:13   #2087
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ale spróbować i tak trzeba
Powiedział Syzyf stojąc u stóp góry, z wielkim kamlotem u nóg swoich
Cytat:
No masz, uderz w stół
Nie ma za co

Cytat:
Właśnie wróciłam od fryzjera (właściwie to uciekłam) i jestem załamana
No i to prawda jak widać, gdym mówił o swobodnym podejściu fryzmenów do pojęcia "skrócić trochę"
Cytat:
Próbowalam już wszystkiego, nic się nie da. Wyglądam jak Jim Carey w Głupim i głupszym, albo jak Zagłoba. W ogóle to do mojej mordy nie pasuje, bez czapki z chaty przez 3 tygodnie nie wyjdę.

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39446211]Braki to Ty masz ale w seksuologii [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
To nie włączaj wizażu
Ciocia Dobra Rada
Stary 2013-02-25, 17:18   #2088
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Ciocia Dobra Rada
No a co zła?

Stary 2013-02-25, 17:21   #2089
gryx82
BAN stały

Cytat:
No a co zła?
Nie, no... dooobra, super-świetna-git

To coś w stylu "chcesz schudnąć, to ćwicz codziennie i przejdź na dietę"
Stary 2013-02-25, 17:32   #2090
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, no... dooobra, super-świetna-git

To coś w stylu "chcesz schudnąć, to ćwicz codziennie i przejdź na dietę"
No To w czym problem

Stary 2013-02-25, 17:37   #2091
gryx82
BAN stały

Cytat:
No To w czym problem
W niczym, wszystko jasne

A jak mnie swędzi, to co zrobić?

Stary 2013-02-25, 17:39   #2092
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
A jak mnie swędzi, to co zrobić?
umyć

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 17:40   #2093
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
umyć

Stary 2013-02-25, 17:48   #2094
Pin up girl
Zakorzenienie

A wiecie co jest najlepsze? Jutro mam rozmowę o pracę. Chłop małorolny pojedzie, już to widzę, ciekawe, czy mnie ochrona wpuści
Stary 2013-02-25, 17:53   #2095
gryx82
BAN stały

Cytat:
A wiecie co jest najlepsze? Jutro mam rozmowę o pracę. Chłop małorolny pojedzie, już to widzę, ciekawe, czy mnie ochrona wpuści
Stary 2013-02-25, 18:12   #2096
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie bierz ze sobą cepa ani kosy to może wpuści
Doszedł (tzn. dzisiaj odebrałam) balsam potterowski, wielkie dzięki

Stary 2013-02-25, 18:16   #2097
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bierz ze sobą cepa ani kosy to może wpuści
Doszedł (tzn. dzisiaj odebrałam) balsam potterowski, wielkie dzięki
Świetnie, już myślałam, że znowu przez Kambodżę to nadali...

Btw, nie wiem, czy pójde na tą rozmowę - znalazłam 16 opinii o firmie, wszystkie negatywne.

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2013-02-25 o 18:18
Stary 2013-02-25, 18:28   #2098
gryx82
BAN stały

Cytat:
Btw, nie wiem, czy pójde na tą rozmowę - znalazłam 16 opinii o firmie, wszystkie negatywne.
Nie!
Stary 2013-02-25, 18:37   #2099
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Hello
Robię poka poka Edycie, większości się pewnie nie spodobają, ale chciałam od dawna takie buty
info dla Flo- to Fly London
fajne
Cytat:

Achtung Gryksiu ! znalazłam jeden wypadek , kiedy życie ma sęs - otóż ma sęs jeżeli się ma kotha , gdyż albowiem wtedy się kothu zapewnia byt , wikt , opierunek , drapanie za uszami , głaski , komplementy i ogólnie satysfakcjonującą obsługę i to ma sęs

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

I jeszcze: sukces Plażuję się na southbeachu od tygodnia i: 3 kg mniej! Bosz, odzyskuję nadzieję, ze jednak nie będzie trzeba wyrzucać 3/4 zawartości szafy

ja to nie mam cierpliwości do diety ćwiczyć mogę ale dietować
Cytat:

probując być kobietom śfiatowom zanabyłam testowo pierwszy polski numer Harper's Bazaar no i przebrłam na razie przez pierwsze trzy kartki - najpierw but za ponad trzy tysiące chyba Lacroix , potem toerbka Fendi za 7 , na czeciej była bransoletka Hermesa za - werble - ...trzydzieści dwa tysiące złp to żem wzięła i wymiękła . A żeby było śmieszniej to wcale ona nie była ładna i nie wiem z czego zrobiona - taka srebrna z czymś jak egoztyczne (albo i nie) drewno . Platyna kurde czy jak kogo kurde na to stać , chyba tych co ich narzeczone futra kradną

Cytat:

Widzieliście, co Twis*er znowu odstawia? Przerażające...
ano

Cytat:

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
umyć

Przez 3 aż dni miałam dobry humor i oczywisćie dziś musiało się spier*olić wsio
No może nie wsio, bo na wakacje jedziemy (chyba) ale może już nic pisać nie będę bo serio coś jest z tym zapeszaniem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 18:40   #2100
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Nie!
Ależ tak, witaj w moim świecie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości