Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!! - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-18, 12:47   #2911
MartuFFFia
Rozeznanie

Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
na pewno nie zachowalabym sie tak jak TY.To on jest w zwiazku i jemu nalezy sie ochrzan ,tamta dziewczyna moze byc kolezanka,a nawet jak romansuja moze nie wiedziec ze istniejesz.I mowienie do kogos ,zeby sie odpierd..jest w moim swiecie chamskie.
To sie konczy najpierw zdrada,a jak sie wyda rozstaniem
Zamierzasz o niego walczyc?a jak to ma wygladac?zamierzasz sie upokarzac wyzywajac obcych ludzi,a moze jeszcze sie bić??/Jesli tak to najlepiej jemu przywal jesli ma cos na sumieniu,bo to ON MA OBOWIAZEK byc wobec Ciebie lojalny.Nie jakas tam Zośka ,ktora rozmawia na gg

A poza tym jak bedzie chcial tak to zmanipuluje,ze na koncu wyjdzie ze wszystko to Twoja wina i wlasnie dlatego musi zerwac. tak to jest.To Ty bedziesz ta zła

I rozumiem Twoja złość ale z perspektywy czasu czlowiek zaluje takich zachowań
wiesz.. ja go ohrzaniłam. A za to co do niej napisałam przeprosilam go, ze wiedzialam ze nei powinnam sie tak odzywac a mimo to i tak mnie wyzwał od nienormalnych. Ostatnio ciagle przekreca wszystkie sytuacje tak ze to moja wina..

mówie i mam wszystko co zechce.!uuu...

MartuFFFia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 12:51   #2912
bess
Zakorzenienie

no wlasnie ,dlatego musisz byc sprytniejsza.Niektorzy umieja tak manipulowac ze czlowiek juz nie wie co jest biale a co czarne
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 12:52   #2913
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

popieram
to jest sprawa między nim a Tobą.
A sposób w jaki to załatwiłaś,wygląda mniej wiecje tak,jak biją się dzieci w piaskownicy "oddaaaj too moje graabki,jestes gupiaaa".
I ma prawo byc zły.O ten obciach wlasnie. I jesli to tylko koleżanka,to ma prawo się wstydzić za Ciebie.
Ale...jego zachwoanie -te wiadomosci do niej itd. bardzo mi się nie podobają i nie wróżą dobrze.
Po prostu pogadałabym z nim - prosto z mostu i bez wykrętów.

A tera mój dołek ...

Wczoraj zadzwoniłam do niego.Zapytałam,czy pojechal na studia po pracy,czy urwał się wczesniej ,jak tydzien temu.Nawrzeszczał na mnie ( o to,że nie wiedziałmam -a niby skad miałma wiedziec? czyli jak dla mnie to o nic,naprawdę o nic) ,potem zapytał czy chciałam coś konkretnego,a poźniej się rozłączył.
A ja głupia zadzwoniłam drugi raz. No i niby normalnie pogadalismy,powiedział "uniosłem sie".
No to mamy problem,bo ja na takie unoszenie się nie zgadzam. Na zadne podniesione tony,fochy bez powodu,dogadywania i inne takie.
I se na ten temat pogadamy (mam taki plan,bo nie odpuszcze,już za wiele razy odpuszczałam),krótko i rzeczowo,ale to jutro,bo dzisiaj wraca ze szkoly pozno,a ja z pracy jeszcze pozniej.

Tylko chciałabym,żeby to się obyło bez nerów i kłotni. I muszę,MUSZĘ go zmusić do tej rozmowy.
Nie odzywa się od rana,ale to norma,ma zajęcia. Zobaczymy czy przyjdzie po mnie do pracy jak wróci.
Nie chcę już tych humorków.
Tydzieien,dwa,miesiąc,pól roku moze byc idealnie,a nagle niewiadomo skąd i za co,zacyzna mnie traktować jak wroga,jak intruza,jak przeszkadzajkę.
A ostatnio (z miesiac temu?) jak mu powiedziałam krótko,że nie zycze sobie takich zachowań,że się na to nie zgadzam,to usłyszałam "a co?zawsze musze miec dobry humor? "
(a nie o to mi chodzi i mam wrazenie,ze on to dobrze wie)
a pozniej "to masz problem" - odpowiedziałma "nie,to ty masz problem,zrób coś z tym" I...na tym był koniec tematu.
Myslalam,ze dotarło,ale jak widac nie.
No to powtórka z rozyrwki...

Ehhhh..przepraszam za rozwlekłośc i chaotycznośc,ale mam za sobą cięzki tydzień,dzisja tez do pracy,ogolnei jakaś dobita chwilowo jestem...

zobaczymy....ehhhh

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 13:03   #2914
blackmagicone
Rozeznanie

Jest zle... zaczynam analizowac moje zachowanie przy wczorajszym rozstaniu, czy aby na pewno nie powiedzialam nic glupiego albo cos... Po co?
blackmagicone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 13:15   #2915
poziomka21
Zadomowienie

blackmagicone nie powiedziałaś nic głupiego, Slonko... ja nie mam takich wątpliwości, bo kategorycznie usłyszałam od niego, że nie jestem tą, że było mu ciężko w pewnym momencie nawet mnie objąć... więc musiałam tak postąpić... U Ciebie od paru tygodni też nie działo się dobrze, z tego co pisałaś... wiem, że jest ciężko, mi też jest, dziś poleciały kolejne łzy, mimo, że dochodzę do wniosku, że od pewnego momentu nie mieliśmy ze sobą wspólnych tematów... przemawia rozsądek, że może faktycznie dobrze się stało... znowu jest trochę lepiej, odrobinkę, ale to znowu wróci... wiem, że wróci, kiedy sobie przypomnę cudowne chwile jeszcze sprzed tygodnia... jeszcze tydzien temu dostałam od niego róże na dzien kobiet, dokładnie o tej samej godzinie, a tydzień później skończyło się wszystko... jest mi ciężko, z każdą chwilą coraz ciężej... ale... muszę dać radę... nie chcę litości, nie chcę znowu się męczyć... chce tylko jednego, kiedyś znaleźć swoje prawdziwe szczęście... Zobaczysz, że czas zaleczy rany... Musisz tylko uwierzyć, że dasz sobie radę, że przezwyciężysz te cholernie ciężkie chwile... uda Ci się, wszystkim nam się uda i pokażemy im pewnego dnia, że jesteśmy silne, że stać nas na kogoś lepszego od nich, do tego stopnia, że będą chwieli wrócić...
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 13:16   #2916
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez blackmagicone Pokaż wiadomość
Jest zle... zaczynam analizowac moje zachowanie przy wczorajszym rozstaniu, czy aby na pewno nie powiedzialam nic glupiego albo cos... Po co?

analizujesz,bo to naturalne.Ale właśnie ..po co? Teraz juz i tak nie cofniesz słów,a z tego co pisałaś to bardzo mądrze to rozegralaś

Stary 2007-03-18, 13:19   #2917
_Magda
BAN stały

Śnił mi się eks,a wtedy niestety wszystko wraca
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 13:34   #2918
Czerwona_Sukienka
Zadomowienie

Ja mam doła przed 2 facetów
Czerwona_Sukienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 13:38   #2919
blackmagicone
Rozeznanie

stokrotka_to_ja dziekuje
blackmagicone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 13:41   #2920
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
a mnie się śniły pancerne robaki,króre podkopywały się pod domy i wciagały dzieci. Straszne to było,ale to tylko sen.
Olać eksa,zapomieć.Sen mara.

Stary 2007-03-18, 13:43   #2921
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
a mnie się śniły pancerne robaki,króre podkopywały się pod domy i wciagały dzieci. Straszne to było,ale to tylko sen.
Olać eksa,zapomieć.Sen mara.

Wolałabym wszelkie koszmary,ale nie sny ,w których pojawia się eks.Bo wtedy to wspomnienia nie dają spokoju
Stary 2007-03-18, 13:54   #2922
sosenka0
Raczkowanie

Mi też nie układa się kolorowo Jestem z chłopakiem już 2 lata... Coraz częściej zdaję sobie sprawę z tego, że wszystko jest takie monotonne, że już mnie w życiu niewiele spotka... Ehh.... Czy wy też tak macie? Zresztą średnio co tydzień się o coś kłócimy...
sosenka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 13:55   #2923
Daenerys
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi sie snil dwie noce z rzedu

Nie rozumiem tego, jak mogl mi mowic ze mnie kocha jednego dnia, a drugiego zrywa. Ale ja wiedzialam ze tak bedzie, wiedzialam ze to wszystko miedzy nami takie dziwne jest, ale myslalam sie ulozy z czasem, ale nie ulozylo sie i dobrze. To nie byl facet dla mnie.

Wiecie teraz wszystko jest latwiejsze, jestem w Polsce, ale jak wroce i go zobacze, bo predzej czy pozniej to sie stanie, to... nie wiem...

Jeszcze mi sie nie zdazylo zebym kogos tak przezywala, a co dopiero takiego gowniarza.

Poziomko jak u Ciebie, lepiej dzis?

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 13:58   #2924
bess
Zakorzenienie

Deanerys to on z Toba zerwal??no niezle.
co do snow ja mialam przerozne ,z reguly snil mi sie ze swoja dziewczyna (ktora tylko podejrzewalam ze jednak jest obecna mimo ze sie wypieral i klamal)snilo mi sie jak ich widze u niego w domu,co ona robi i takie rozne koszmarki
ale generalnie to ciesze sie ze mam to za soba.
Gówniarz ,a tez przezywalam najbardziej jak do tej pory i najdluzej mnie zlosc trzymala
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 14:01   #2925
_Magda
BAN stały

Daenerys-przecież i tak chciałaś z nim zerwać prawda?Tak wywnioskowałam z wątku,który założyłas niedawno...
Bess,a wiesz,że ja wolałabym nawet takie sny,że widze eksa z inna.A jak mi się śni,ze jesteśmy razem,przytulamy się itp to...
Stary 2007-03-18, 14:04   #2926
MartuFFFia
Rozeznanie

pisałam z nim..i wiecie co.. on nawet nie wie za co niby ma mnie przeprosic.. a ja chcialam tylko zwyklego "przepraszam" za to ze wyzwał mnie i ktos byl wazniejszy..za swoj nie mily ton.. eh

i oczywiscie wszystko moja wina.. ja powinnam go przepraszac,starac sie aby nie byl na mnie zly i zeby nie zerwal..

Stary 2007-03-18, 14:15   #2927
myszka2006
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
myszka no może się faktycznie nie wyraziłam jasno o co mi chodzi, tak w skrócie o to, że mój TŻ umawia się najpierw ze mną, potem kręci, że nie chce mu sie jechać i zostanie w domu, a w rzeczywistości chce się spotkać z kolegą, tym bardziej się wkurzyłam, że ja wcześniej odwołałam spotkanie z koleżanką.
A byłam wczoraj na piwku, żeby nie myślał, że ja będę siedzieć w domu i myśleć o nim. Dziś spotkaliśmy się, on oczywiście zgrywał, że nic się nie stało, ochrzaniłam go i powiedziałam, że nie będę tolerować krętactwa i kłamstwa.
Cholerka, miałam nadzieję na miły wieczór, ale nic z tego
blackmagicone, trzymam kciuki, bądź twarda i nie daj się
To typowe zachowanie faceta, mowi Ci ze biedny bedzie siedzial w domu, bo powiedzmy jest chory...a tak na prawde swietnie sie bawi w barze z kumplami...ach przerabialam to nie raz Dlaczego faceci zawsze musza klamac....czy oni nie znaja slowa prawda??

Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe,
pełne pragnienia...i czegoś, czego pewnie
nigdy nie zrozumiem...-zapominam!!
myszka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 14:31   #2928
Daenerys
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
Deanerys to on z Toba zerwal??no niezle.
co do snow ja mialam przerozne ,z reguly snil mi sie ze swoja dziewczyna (ktora tylko podejrzewalam ze jednak jest obecna mimo ze sie wypieral i klamal)snilo mi sie jak ich widze u niego w domu,co ona robi i takie rozne koszmarki
ale generalnie to ciesze sie ze mam to za soba.
Gówniarz ,a tez przezywalam najbardziej jak do tej pory i najdluzej mnie zlosc trzymala
No wiem ze niezle. Ktozby to przewidzial, na pewno nie ja.

Niezbadane sa wyroki boskie - taki wniosek.
A chol.. byl taki zakochany, albo udawal - tylko po co???????????????

Cytat:
Daenerys-przecież i tak chciałaś z nim zerwać prawda?Tak wywnioskowałam z wątku,który założyłas niedawno...
Bess,a wiesz,że ja wolałabym nawet takie sny,że widze eksa z inna.A jak mi się śni,ze jesteśmy razem,przytulamy się itp to...
No zerwal, jak widac. Coz myslalam o tym, czy by nie zakonczyc ten zwiazek, ale inaczej jest gdy ktos to zrobi za ciebie, jak widac. Ciezko mi sie pozbierac troche mimo watpliwosci ktore mialam co do niego, kurcze po prostu bylam zakochana i to moj blad.

Juz nie wiem co jest gorsze Magdo- tzn jesli chodzi o sny. Chyba najlepiej byloby jakby przestal istniec. Tzn teraz to on nie istnieje, ale zaistnieje, jak wroce tam ze zdwojona sila. Teraz sie trzymam w miare ok, ale co bedzie tam to nie wiem.

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 14:33   #2929
myszka2006
Rozeznanie

Cytat:

Wolałabym wszelkie koszmary,ale nie sny ,w których pojawia się eks.Bo wtedy to wspomnienia nie dają spokoju
mi tez czesto sie snil moj ex...na poczatku psulo mi to caly dzien..a teraz juz sie przyzwyczailam...tak musi byc...facet ktory kiedys byl czescia Twojego zycia juz nigdy nie zniknie, trzba sie tylko nauczyc z tym zyc...

Pytalas o moich "innych facetow np. z imprezy". Wiec od tej imprezy, czyli tydzien, "Pan X" nie rozmawial ze mna, tylko raz dzien po tej imprezie...chwilke gadalismy i wtedy wlasnie powiedzial mi ze slicznie wygladalam...i na tym sie skonczylo...jakos nie gadalismy (a zawsze mimo, ze bylismy w klotni czy z kims innym to on sie odzzywal...teraz cisza)....tylko wczoraj, sie odezwal do mnie, bo pomylil numery i jak mu to powiedzilam, ze to chyba tekst nie do mnie to sie oburzyl, cyt." jasne ze nie do Ciebie...no mowie ze nie.pa" wiec po co w ogole zaczybnal, bo watpie ze pomylil numery, jakos 2 lata mu sie to nie zdarzalo...ale szkoda nerwow...

Z "Dj" sie kumplujemy...jezeli mozna to tak nazwac....choc on nadal udawadnia mi ze jestem dla niego wazna, powiedzila mi ze przyszedl na ta impreze tylko dla mnie i ze mimo iaz pada z nog bylo warto, by choc na mnie popatrzec....trudno mi jest tego sluchac...

Mowilam Wam, ze mam miec randke na tej imprezie, prawda? No i ten chlopak przyszedl, ale ja nie mialam tel. przy sobie i dopiero po imprezie przeczytalam sms ze na mnie czeka...a teraz chyba sie obrazil, bo nie glucha, nie odpisuje....

Jakos juz mi nie zalezy na tym by kogos miec..jesli znajde to super, jezli nie to nic na sile....juz sie przyzwyczailam do samotnosci...

Stary 2007-03-18, 14:47   #2930
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Daenerys Pokaż wiadomość
No zerwal, jak widac. Coz myslalam o tym, czy by nie zakonczyc ten zwiazek, ale inaczej jest gdy ktos to zrobi za ciebie, jak widac. Ciezko mi sie pozbierac troche mimo watpliwosci ktore mialam co do niego, kurcze po prostu bylam zakochana i to moj blad.

Juz nie wiem co jest gorsze Magdo- tzn jesli chodzi o sny. Chyba najlepiej byloby jakby przestal istniec. Tzn teraz to on nie istnieje, ale zaistnieje, jak wroce tam ze zdwojona sila. Teraz sie trzymam w miare ok, ale co bedzie tam to nie wiem.
Daenerys-wierz mi,że lepiej być tą osobą,która zostaje porzucona.Bo nei masz wyjścia-musisz pogodzic się z tym.Ktoś podjął decyzje i nie masz wpływu.Wiem,że wiele dziewczyn nie zgodzi się ze mną,ale ja byłam juz i porzucana i sama zostawiłam-i to zresztą był jeden i ten sam facet.I teraz gdy jest już ostateczny koniec i to ja zerwałam jest dużo dużo gorzej,są watpliwości,wyrzuty sumienia itp(przez eksa podsycane).Wolałabym aby to on ze mną zerwał niż na odwrót
A Ty nie martw się,bo ten facet to naprawde gówniarz i ten jego problem-wiesz...Dobrze się stało

Cytat:
Napisane przez myszka2006 Pokaż wiadomość
mi tez czesto sie snil moj ex...na poczatku psulo mi to caly dzien..a teraz juz sie przyzwyczailam...tak musi byc...facet ktory kiedys byl czescia Twojego zycia juz nigdy nie zniknie, trzba sie tylko nauczyc z tym zyc...
Jakos juz mi nie zalezy na tym by kogos miec..jesli znajde to super, jezli nie to nic na sile....juz sie przyzwyczailam do samotnosci...

Mądre słowa.
Ja się jeszcze nie przyzwyczaiłam do samtności Ale powoli powoli sie przyzwyczajam.
Tylko brak mi przytulania,pocałunków.Ty miałas przynajmniej tego gościa na imprezie
Stary 2007-03-18, 14:56   #2931
MartuFFFia
Rozeznanie

juz mi nie musicie pomagac... skonczylo sie.. po roku..bo nazwałam jego kolezanke tak a nie inaczej..

Stary 2007-03-18, 15:03   #2932
day_dream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sosenka0 Pokaż wiadomość
Mi też nie układa się kolorowo Jestem z chłopakiem już 2 lata... Coraz częściej zdaję sobie sprawę z tego, że wszystko jest takie monotonne, że już mnie w życiu niewiele spotka... Ehh.... Czy wy też tak macie? Zresztą średnio co tydzień się o coś kłócimy...
Ja mam. Też jestem z chlopakiem prawie 2 lata, wkradla sie monotonia, ktora mnie drazni. Ja sie staram cos z tym zrobic a on nie. Klotnie to ostatnio tez nasza specjalność. Prawie za kazdym razem jak sie widzimy dochodzi do sprzeczki a juz bylo miedzy nami tak dobrze i znowu wrócily te gorsze chwile. Mam tylko nadzieje, ze szybko miną
day_dream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 15:05   #2933
biiibiii
Zakorzenienie

Magda mi tez sie sni eks...i niestety ostatnio coraz czesciej !! az sie zaczynam tego obawiać !! myszka ma racje...juz sie ich nie pozbedziemy...przynajmnie j jeszcze nie...

do samotnosci sie wlasciwie przyzywczailm juz danwo, bo mimo ze bylam z moim... nie byłam sama, ale samotna. teraz jstem juz formalnie sama i samotna...

troche mi jeszcze smutno o tym moim ostatnim rozczarowaniu...;/ ale wiecie co? odezwal sie do mnie kolega, znamy sie 2 lata, probowal mnie nawet odbic mojemu bylemu...teraz odswiezylismy nasza znajomosc, narazie tylko telefny i rozmowy na gg, bo jest za graniaca, ale wraca za jakies 2 tygodnie... nie czje do niego nic, ale ciagne ta znajomosc chyba zeby sie odegrac na tych wszytskich facetach..ah glupie to prawda? ;/

MartuFFFia czyli to nie była "kolezanka", mozna bylo sie domylić...;/
wiem co czujesz, przeszłam to 2 mce temu, a wlasciwie dowiedzialam sie w tedy...
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 15:26   #2934
poziomka21
Zadomowienie

daenerys dzisiaj czuję się dziwnie, czuje w sobie taką smutną pustkę, że już nie przyjedzie jak tydzień temu, że sie nie odezwie... jak wchodzę na gadu, to ukrywam się... siedzę a jego nie ma... nie wiem czy by się odezwał jak bym weszla na dostępną czy nie... może nadal by siedział i czekał... a moze by zapytał chociaz jak sobie radze... Mysle nad opisem - nie smutnym i nie rozpaczającym, ale takim bardziej optymistycznym, choć opisem z bólem w sercu... Czy się czuję lepiej? Nie i nie wiem kiedy będę mogła spokojnie zasnąć... bardzo mi go brakuje, ale dał mi jasno i wyraźnie do zrozumienia, że nie mamy czego ratować... boli... tak cholernie boli każda ciepła chwila nasza wspólna... Było przecież idealnie, cudownie... i nagle bach z jasnego nieba przyszedł koniec... nie mielismy za soba zadnej klotni... Tym ciężej jest mi wyjaśnić sobie - dlaczego... dlaczego tak się zachował... co stało się na tych poniedziałkowych połowinkach, że zerwał to co było piękne... Jeszcze tydzien temu o tej porze poszlismy na spacer... a dzisiaj już nas nie ma... Muszę dalej żyć... wierzyć, że w końcu znajdę miłość... ale jeśli nie? Czy wy byście po tym wszystkim powrócili do przyjaźni? Ja mam wrażenie, że nie chcę go stracić jako przyjaciela... ale to wzystko tak boli... tak bardzo
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 17:01   #2935
myszka2006
Rozeznanie

biiibiii , _Magda dziewczynki racje moze mam, ale ja jestem madra tylko w gebie, hehe. umiem doskonale radzic, moi przyjaciele maja we mnie oparcie (ale to zabrzmialo, nie ma to jak wlew;p) ale sama sobie ze soba nie radze...staram sie byc silna...ale chyba mam ciezki okres, bo raz pisze ze nie chce faceta...a za raz marze, brakuje mi tak jak Magdzie...pocalunkow, bliskosci, uczucia...masz racje, byl ten facet z imprezy...ale ja sama go odrzucilam...nie wiem czemu, ale nie zaluje...a teraz czuje taka cisze dookola siebie..chcialabym sie w nia wtulic...jakos mi tak smutno...chyba przez "Pana X" musze Wam sie przyznac, ze mam mieszane uczucia co do niego...nie kocham go, to na pewno, raczej mnie denerwuje, choc nie rozmawiamy ze soba, ale dzisiaj uslyszalam od przyjaciolki, ze on chce bym byla zazdrosna, tak wnioskuje po jego zachowaniu...a ja chyba jestem zazdrosna ze jemu sie z ta "new love" uklada...choc wiem ze to dziewczyna na chwilke...a ja nie umiem znaleźć faceta jakiego chce...ach czemu to takie trudne;(

Stary 2007-03-18, 17:03   #2936
myszka2006
Rozeznanie

Cytat:
troche mi jeszcze smutno o tym moim ostatnim rozczarowaniu...;/ ale wiecie co? odezwal sie do mnie kolega, znamy sie 2 lata, probowal mnie nawet odbic mojemu bylemu...teraz odswiezylismy nasza znajomosc, narazie tylko telefny i rozmowy na gg, bo jest za graniaca, ale wraca za jakies 2 tygodnie... nie czje do niego nic, ale ciagne ta znajomosc chyba zeby sie odegrac na tych wszytskich facetach..ah glupie to prawda? ;/
biiibii bnie radze Ci tak postapic, choc to kusi,...wiem to po sobie, juz raz wykorzystalam tak faceta , chodzi mi o "dj"...a teraz chlopak cierpii a ja nie umiem sobie z tym poradzic, widzac ze on cos do mnie czuje...;/

Stary 2007-03-18, 17:24   #2937
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez myszka2006 Pokaż wiadomość
a zaraz marze, brakuje mi tak jak Magdzie...pocalunkow, bliskosci, uczucia...masz racje, byl ten facet z imprezy...ale ja sama go odrzucilam...nie wiem czemu, ale nie zaluje(
Ale nie chodzi o to,że miałabyś się z nim spotykać,ale własnie,ze zaznałaś troche bliskości,pocałunków Szczerze mówiąc-może zostanie to potępione,sama kiedyś takie coś potępiałam-nie miałabym nic przeciwko temu aby potulić się z jakimś fajnym facetem "bez zobowiązań"...
Stary 2007-03-18, 18:14   #2938
atka83
BAN stały

Cytat:
Ale nie chodzi o to,że miałabyś się z nim spotykać,ale własnie,ze zaznałaś troche bliskości,pocałunków Szczerze mówiąc-może zostanie to potępione,sama kiedyś takie coś potępiałam-nie miałabym nic przeciwko temu aby potulić się z jakimś fajnym facetem "bez zobowiązań"...
Ja po rozstaniu z byłym miałam takie zapotrzebowanie,aby jakiś facet mnie przytulił,pocałował i powiedział że będzie ok.Noi poznałam Ł,spotkałam się z nim i na pierwszym spotkaniu były pocałunki,przytulanie,nie żałuje tego bo czułam się cudnie.Fajnie było,choć kiedyś napewno bym tak nie postąpiła bo miałam inne zdanie na ten temat,że to nie wypada.I dzięki temu w nim się zauroczyłam.

Skoro już najechałam na temat Ł,wczoraj mnie nieżle zaskoczył.Rozmawialam z nim na gg.I tak gadka szmatka,od słowa do słowa,napisałam mu że się jeszcze z kimś spotkałam.Zresztą sam się o to spytał.Poczym on odpisał,że on z nikim się nie umawiał,noi że ja pisałam że już z nikim się nie spotkam że chce przerwy a tu prosze spotkałam się z kimś.Pisał też,że mogłam mu powiedzieć że chce się spotkać,to dalibysmy rade.Na co mu odpowiedziałam,że po tych jego oskarzeniach,że ja zachowuje się jakbysmy byli parą,balam się nawet do niego odezwać i tak mu napisałam.W ogóle zarzucił tekstem: zostaw babe a cię zdradzi Ten tekst mnie powalił na kolana i się nieźle uśmiałam,bo okazuje się że chyba troszke mu zależy na naszej znajomości i czyżby był troszke zazdrosny. Noi kto tu się i jak się zachowuje.Też mogłabym mu to samo zarzucić co on mi,ale tak mi poprawił wczoraj humor,że sobie odpuściłam.

Biiibiii,myśle że fajnie tak odnowić znajomości.Nie widze w tym nic złego.Przecież możesz mieć kolegów,bo co to za życie żyć w celibacie.
No chyba,że to chęc odegrania się za porażki,to dałabym sobie luz na twoim miejscu.No,ale spróbować nic nie zaszkodzi.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 20:22   #2939
biiibiii
Zakorzenienie

myszka jesli jestes zazdrosna to obojetny Ci nie jest, ale moze poprsotu troche cie kluje kobieca duma, ze jest z inna...wszystkie doskonale znamy to uczucie...eh ;/ ;*

Magda ja wlansie tez nie mam nic przeciwko..wrecz przeciwnie... ;D

atka haaa ! wdzialam ze jak troche odpuscisz i udasz obojetną to facet sie wreszcie obudzi...no mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko leeeepiej !!

nie wiem czy u mnie to chec odegrania sie czy pooprostu potrzeba adoracji ze strony faceta...ale jak juz on jest to co mam nieskorzytac :P tymbardziej ze całuje całkiem przyzwiocie...;D ale sprawa w toku, okaaze sie jak wroci, czy sie wogole spotkamy.
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 21:11   #2940
MartuFFFia
Rozeznanie

wiecie co dla mnie to wszystko to jeden czeski film..

spotkalam sie dzisiaj z tym moim..wygłosilam mu monolog i wiecie co? Chcial do mnie wrocic.. powiedzial ze rpzeprasza ze to wszystko bylo mowione w jakims amoku złosci. Ukleknal przeprosil i powiedzial ze kocha.. był taki slodki..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości