|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
Cytat:
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o obwód to 70 jest ok, każdy mniejszy jest za ciasny i czuję się mało komfortowo Miseczka najlepiej E bo F jest często na mnie po prostu za duża także 70E najbardziej mi odpowiada przymierzałam kilka razy 65F ale wtedy już ten obwód mi nie odpowiada... może też dlatego, że większość życia spędziłam w nieuświadomionych stanikach typu 75B/C
|
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to fajnie, że chociaż ktoś we mnie wierzy...
|
|
#2644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to może się wyrobię i przymierzę stacjonarnie taki stanik
|
|||
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
justi przepiękne
capri tż pewnie się cieszy, że rzucasz, nie?
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane mogę Was prosić o zdanie w pewnej kwestii
? Potrzebuje opinii czy dobrze robimy![]() Jak wiecie nie mamy możliwości, żeby zamieszkać razem z Tż-tem póki co... W tym roku dostał działkę od siostry o której kiedyś Wam chyba wspominałam i w styczniu mieliśmy brać kredyt na domek... Jednak w ostatniej chwili ja się chyba trochę przeraziłam bo kredyt na 30 lat to jednak całe życie no i nie wzięliśmy, przez co teraz w dalszym ciągu tkwimy "w zawieszeniu". Nic się nie zmienia, jesteśmy już razem 5 lat i zarówno mnie jak i tż-ta coraz bardziej denerwuje brak własnego kąta No i do rzeczy Chodzi o to, że kolega załatwił nam pracę we Francji, praca żadna super, zarobki też szału nie robią jakoś specjalnie no ale jest to dużo więcej niż zarabiamy tutaj Tż jednak nie jest do końca przekonany... Ogólnie jeśli byśmy się zdecydowali to chcemy po tym 3 miesiącach szukać tam czegoś dalej, może uda się popracować tam 2-3 lata i odłożyć chociaż część na wymarzony domek... Ale co jeśli się nie uda? Nie wiemy czy ryzykować? Z drugiej strony tutaj z miesiąca na miesiąc nie udaje nam się odłożyć praktycznie nic i strasznie nas to dobija bo jeśli wybierzemy tą bezpieczną opcję pracy tutaj(obydwoje mamy umowy o pracę na minimum 2 lata) to i tak nic się nie zmieni w kwestii mieszkania... Co o tym wszystkim myślicie? Ja nie ukrywam, że się trochę boję ale wiem, że jeśli nie zaryzykujemy to w dalszym ciągu nic się nie zmieni:/ ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Ja również podziwiam ![]() Sama palę także wiem jak to ciężko i miałam pytać czy bierzesz jakieś wspomagacze czy nie ? Koleżanka rzuciła z tabletkami "tabex", jej mama też, podobno są dobre |
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
zuken, ciężka sytuacja. ja bym się nie odważyła wyjechać do niepewnej pracy mając tutaj umowę.
duże ryzyko... ale jeśli jest szansa, że tutaj będziecie mieli do czego wracać, to może warto? kurcze, naprawdę duzy dylemat |
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W razie czego na pewno nam pomogą, chociaż wolelibyśmy tego uniknąć Chodzi o to, że ja sobie tak myślę, że teraz jest najlepszy czas, póki nie mamy swojego kąta, przez co jako tako nie mamy też obowiązków z tym związanych... No i oczywiście póki nie mamy dzieci. Narazie tkwimy w zawieszeniu i ja codziennie o tym myślę, strasznie mnie to irytuje już:/ |
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
zuken, to może warto skoro Was ta sytuacja tak męczy
do odważnych świat nalezy
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, spakowałabym walizki i pojechała
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
zuk, na pewno długo bym się wahała, ale chyba jednak wygrałaby moja racjonalna strona. obie decyzje mają plusy i minusy.
|
|
|
|
#2652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byliśmy na godzinnym marszowym spacerku i na dziś wystarczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no ale moje przy moim wzroście to niewielkie morelki są ![]() ale mi dobrze było na słoneczku dlaczego nie moze tak świecić cały czas
|
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, jeśli masz do czego wracać, gdyby nie wyszło, to dlaczego nie spróbować?
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to zależałoby czy ewentualnie po powrocie, jeśli by Wam tam nie wypaliło mielibyście możliwość wrócic do pracy - bo w kraju mamy tak a nie inaczej mnie by po prostu było szkoda zwolnić się z pracy gdzie mam w miarę pewną sytuację bo nie sztuką jest jechać i przez trzy miesiące zarobić więcej żeby później po powrocie wydać to na życie szukając pracy choć ja się zwolniłam i wyjechałam tyle że byłam młoda i głupia w pewnym sensie
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę słońcaaaaaaa Cytat:
|
||
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken - a możecie wziąć urlopy bezpłatne? wtedy pojechałabym na te 3 miesiące, trochę dorobiła i zastanowiła się co dalej nie paląc mostów w pracy tutaj
![]() Naj - w tym orange na jakim stanowisku? nie wiem czy ja nie będę musiała skierować kroków do takiej pracy do czasu znalezienia pracy marzeń
|
#2659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak jak pisałam mamy zapewnioną pracę na 3 miesiące. Po powrocie niestety ani ja ani tż nie będziemy mieli możliwości wrócić już tam gdzie teraz pracujemyMamy tutaj pracę ale żyjemy z miesiąca na miesiąc... Także póki co to dla mnie beznadziejna sytuacja:/ bo co to za życie bez perspektyw na przyszłość! Wiem, że nie może być tak jak jest teraz i chcemy to zmienić. Tylko boimy się, że jak zaryzykujemy to będziemy później żałować... Nie wiem sama Męczy mnie to strasznie---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Nie mamy takiej możliwości. |
||
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
o wlasnie grape ma rację z tym, że można zarobić sporo, a potem wydać to podczas szukania pracy po powrocie
zuken, pamiętam, że Ty miałaś problem ze znalezieniem pracy, więc wiesz jak to jest... ale z drugiej strony zyć w takim ciągłym zawieszeniu też jest kiepsko |
|
|
|
#2661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się muszę pomierzyć znowu bo moze waga stoi a cm poleciały choć a cyckach jakoś luzu specjalnego nie czuję, tzn pod może i tak ale w już niekoniecznie Cytat:
a jeszcze jedna kwestia - jak u Was z językiem?? ![]() a żałować i tak pewnie będziesz tylko kwestia tego że wyjechaliście tak późno czy tego czy wyjechaliście w ogóle
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuken napisałam to nie po to żeby Cię straszyć tylko żeby pokazać jak ja to widzę od tej drugiej strony i nie zakładaj od razu że Wam się nie uda bo może akurat dopisze Wam szczęście i właśnie uwijecie sobie gniazdko
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-02-25 o 19:35 |
|
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż tak?kurcze... jak jesteś nieszczęśliwa, to może jednak spróbujcie nie macie dzieci, nie macie kredytu, jesteście młodzi - świat się nie zawali jak Wam nie wypali naj stacjonarnie znaczy w jakimś punkcie czy w call center? |
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko orzec co lepiej zrobić. Z jednej strony czasem warto ryzykować. Z drugiej strony jeśli tż nie lubi zmian to pewnie będzie się źle czuł jak wyjedzie. A znacie język? Wiecie jakie są koszta życia? Czy nie będzie tak, że co zarobicie to wydacie na miejscu.
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken a może spróbować warto? Im będziesz starsza tym będzie ciężej na taką decyzję
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
mam kolejne cyckowe pytanie!!! Do brytyjskich staników (panache) rozmiarówka jest normalna, czy od wyniku pod biustem odejmuej się 5 cm?
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laseczki
Ja tak z doskoku, chciałabym Wam polecić film "Lot" - bardzo mi się podobał |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

także 70E najbardziej mi odpowiada
to fajnie, że chociaż ktoś we mnie wierzy...

no i nie wzięliśmy, przez co teraz w dalszym ciągu tkwimy "w zawieszeniu". Nic się nie zmienia, jesteśmy już razem 5 lat i zarówno mnie jak i tż-ta coraz bardziej denerwuje brak własnego kąta