|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
joł biczys
![]() ide nadrabiać
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2732 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
W ogóle zapomniałam Wam napisać, co mi się wczoraj przytrafiło na trasie zatrzymałam się pod drodze na BP po hot doga. Stoję na parkingu, szukałam chyba dokumentów albo czegoś po samochodzie. Patrzę, a tu w półce na drzwiach od strony pasażera leży jakaś zżółknięta koperta. Trochę się zdziwiłam, sięgam po nią, a tam... moje zdjęcie i krótki liścik z wyznaniem, który mu zostawiłam ponad rok temu na moto jak byliśmy na torze. I taki fejspalm, bo jak nie chciał tego, to mógł wyrzucić, spalić, cokolwiek. Ale musiał mi wrzucić do samochodu, żebym znalazła, bo to takie wbicie szpili mi to generalnie zwisa, bo mi przeszło zupełnie, ale to przykre jest, że dorosły facet tak postępuje. Widocznie dalej go to boli, bo na 99% zrobił to na przełomie grudnia i stycznia, bo wtedy mój samochód był u jego brata w robocie.EDIT: brawo ja, nie napisałam, że to W. mi tę kopertę włożył do samochodu...
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2013-02-26 o 09:17 |
|
|
|
#2734 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z czym te zapiekanki? ![]() Cytat:
Chyba zaraziłam się od Kawki, bo strasznie mi sie ostatnio groszki podobają ![]() Jestem chyba staromodna, bo też tak uważam I że ma się pierwszy odezwać Choć tę zasadę łamię, jak sie pierwszy nie odzywa ![]() Dzień dobry Ledwo dziś wstałam... ![]() I w ogóle dziwny dzień, odzywają się koledzy, którzy dawno się nie odzywali... Nagle wszyscy się obudzili...
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyna śmieszne są takie zagrywki. Olać dzieciaka. Magda bo tak to jest, jak posucha to posucha a potem to nie wiadomo w którą stronę patrzeć bo tylu facetów na horyzoncie się pojawia ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Frezi tak patrzę na te zdjęcia i zastanawiam się jak Ty wytrzymałaś bez płaszcza? |
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
mój remont prawie skończony a ja nie mam kiedy iść sprzątać, bo moja uczelnia postanowiła mnie uraczyć zajęciami okołopołudniowymi i wieczornymi - dziś powinnam siedzieć do 20.30 ![]() na razie uciekam na seminarium - miłego dnia
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
a nie wiem, jak ma tylko paracetamol w składzie to można, ale nie wiem cotam jest substancją czynną
Domowe sposoby zastosowałam.Do Vicka się chyba nie przełamię.... wystarczy że Pampersów używam ![]() A domowe sposoby zastosowałam i.... d.... gardło mnie boli, gorączkę mam.... Mrówka jakby lepiej, ale dzisiejszy dzień będzie ciężki. Na szczęście mama przyjedzie mi pomóc koło 14 a ja muszę jechać do lekarza (ciążowo) Ja to chyba byłam lekomanką zanim zaszłam w ciążę Może nie aż taką jak moja koleżanka, która bierze ketonal na ból głowy, ale nie cierpię jak mnie coś boli. A że mnie często zawsze głowa bolała (teraz jakoś mi przeszło) i miewam takie upierdliwe bóle od kręgosłupa, to przeciwbólowe były u mnie na porządku dziennym. No ale od dwóch lat biorę coś sporadycznie, więc w sumie, może mam niezły odwyk![]() Cytat:
. A pamiętam jak poznałam męża, to było pierwsze pytanie mojego taty - czy on pali a ja mówię "no co Ty tatoooo!!!" Cytat:
też bym sobie nabyła, eeeech A do pracy możesz sobie zawsze zaprojektować jakiś taki fikuśny fartuszek No i uskuteczniać lans po pracy ![]() Witam Was serdecznie z mojego zakatarzonego, opuchniętego w rejonach gardła i pokasłującego świata ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Zapomniałam! Mrówka się strasznie zazdrosna zrobiła - nie chce pozwolić żeby mnie M. przytulał, albo nawet podszedł do mnie. Krzyczy "nie" i macha rękami. Strach się bać co będzie w czerwcu.... ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Oglądaliśmy wczoraj w ogóle "Lekarzy".... ale nuuuuuda. Najbiedniejszy M. - od jakiegoś czasu co poniedziałek mnie pytał, czy "dzisiaj są lekarze", a tu się bidak tak zawiódł, że ze złością tv wyłączył Chyba będziemy musieli jakiś serial zagramaniczny uskutecznić w ramach rekompensaty, bo nie wiem jak to będzie znosił ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- I Frezi, właśnie! Ja też się zastanawiałam jak te zdjęcia oglądałam - jak Ty dałaś radę taka rozebrana? Zdrowa jesteś? Bo jak jesteś, to to nie jest fair ![]() dobra idę się myć, bo zaczynam wzorem Karoli monologi wygłaszać ![]() Jeszcze jedno! Justyna - co za buc!
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam się i niedługo zbieram do lekarza i małe zakupy ciuchowe
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pyralginie jest metamizol... Jest po prostu silniejszy niż paracetamol, wiem, że nie można go stosować u kotów Zbija temperaturę na tyle, że da się żyć.Ja też miałam przedtem tak, że nienawidziałam palenia i pamiętam, że to był bardzo duży problem w moim poprzednim związku, bo mój eks okłamywał mnie, że nie pali, a kiedyś przytulałam się do niego na przystanku i przypadkiem natrafiłam na całą paczkę fajek w kieszeni i zrobiłam mu awanturę na przystanku A później związek się już tylko sypał ![]() A teraz to mi w zasadzie lotto, może dlatego, że mojego TŻ odrzuca od fajek Trochę za dużo palił w młodości i teraz nie może (ojjeeej, jak mi przykro ). Ale podpalamy czasem na jakiś imprezach, sporadycznie. Na pewno bym się szybko uzależniła, bo pamiętam jak byłam 2 tyg na praktykach z samymi palaczami, toteż dostrzymywałam im towarzystwa i skończyło się tak, że po powrocie musiałam już kupić fajki... To było dla mnie znakiem, że przekraczam czerwoną granicę i zaprzestałam ![]() A co do fartuchów to teraz chyba będę polowała na takie w kotki ![]() A lansować się po pracy absolutnie nie omieszkam ![]() A i zapomniałam dodać, że też się zawiodłam odcinkiem lekarzy. Jestem bardzo niepocieszona. Zwłaszcza, że najpierw oglądałam lekarzy, a później zaczęłam GA i teraz zauważam po pierwsze przepaść, a po drugie zaskakujące podobieństwa
Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2013-02-26 o 09:33 |
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie będę się martwić na zapas,ale kurcze różnie może być. na razie chce uskuteczniać rękoczyny w stosunku do własnego ojca
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To sobie uszyj taki fartuszek w kotki w pl na wzór tego z usa - zawsze taniej ![]() Ja to w ogóle nigdy nie miałam papierosa w ustach
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na pewno jak się pojawi nowe dziecko, to będzie (mniej lub bardziej) zazdrosna....to normalne
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak już chce tatę bić, to wiadomo co będzie dalej?
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie - za 5 miesięcy to będzie inna osoba ![]() Jusia, ja pierdzielę, ale klasę pokazał Dobry potrzebuję dodatkowej pracy jak tu taką znaleźć
|
|
|
|
|
#2748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie jest problem z materiałem Bo ciężko dostępne są takie materiały. Poza tym te bluzy są takie fajne, bo mają ściągacze wbudowane z tyłu i tak się ładnie w talii układają ![]() No cóż... Zawsze można dorzucić spodnie. Albo zostać w samych kotkach Cytat:
(której pewnie w jakimś tam stopniu i tak się nie uniknie, bo taki bobas wymaga znacznie więcej uwagi niż PRAWIE 2 latka...
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
pytacie jak Frezi wytrzymala :d
ogolnie bylo cieplo 4 stopnie na plusieale pod kinec zdjec juz nawet sina nie byla tylko zielona
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już też nie wiem co mam ze sobą zrobić, bo ciągle jest mało kasy na wszystko, masa wydatków, a pracować nie ma jak i gdzie przy moim trybie studiowania
I nie wiem co z tym fantem zrobić. A gdzie jakieś odkładanie na wesele, ślub? Dobrze by było za swoje chociaż obrączki kupić
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
nieee wiem.....
![]() Cytat:
![]() W Wawie jest hurtownia materiałów medycznych. Nie daleko mnie z resztą A wszycie ściągacz z tyłu myślę że nie będzie problemem dla krawcowej ![]() Śmiem wątpić. W sensie myślę, że to duże będzie wymagało znacznie więcej niż to małe. Małe to je i śpi. Ewentualnie się pobawi na macie. A duże to już się chce i pobawić i emocje bardziej okazuje niż tylko chłonie. W każdym razie jak rozmawiałam z taką mamą, co ma 2-letnią różnicę wieku, to mówiła że właśnie znacznie bardziej na to starsze trzeba się fokusować. Moje osobiste spostrzeżenia, że Mrówka im starsza, tym bardziej absorbująca to potwierdzają
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaku a probowalas jesc lody podobno na bolace gardło pomagaja
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- nie mam w domu... myślisz? Mogę spróbować. Na razie sobie popsiukałam Tantum Verde
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Ja papierosa też nie miałam
![]() Ale cygaretkę już tak Bo pracodawca podjął próbę demoralizacji pracowników
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
musze jechac po te moje wyniki badan i zaswiadczenie do pracy ze moge pracowac a tak mi sie nie chce
wczoraj mialam jechac ale sie nei wyrobilam ![]() bylam najpierw w Operze wpuscic 4 wycieczki dzieciaczkow z przedszkoli do charakteyrzatorni, pomalowalam modelke do sesji foto i zawiozlam Ruperta do weta na pozbawienie meskosci intensywny dzien
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2013-02-26 o 09:57 |
|
|
|
#2756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Myślę, że jak przyjdzie pora to się na pewno rozejrzę po takich hurtowniach Być może, ja to się nie znam za bardzo Chodziło mi o to, że trzeba do niego wstawać, ciągle dawać cyca, lulać, nosić, żeby się odbiło, uważać, zaglądać, zmieniać masę pieluch i takie tam...Na gardło są dobre płukanki z soli - 1-2 łyżeczki soli na szklankę wody i płuczesz gardło. Mi raz pomagało, raz nie, ale warto spróbować ![]() I nadal polecam przekonać się do vick'a ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2013-02-26 o 10:01 |
|||
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie w ogole przerqaza to co piszesz - nie moglabym byc lekarzem - a chcialam isc na weterynarie kiedys.... nie bylby to chyba dobry pomysl
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zawsze chciałam iść i.... poszłam i nie poszłabym nigdy więcej A jakbym się cofnęła w czasie z aktualnymi doświadczeniami i ktoś by mi to zaproponował, ba, jeszcze dopłacił, to uciekłabym z krzykiem
|
|
|
#2759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziło mi o psa Cytat:
|
||
|
|
|
#2760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u siostry tżta, nie można dzieci (2 lata i 5 miesięcy) zostawić ani na minutę samych, bo starszy atakuje małego Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
no ale jeszcze kilka dni
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

zatrzymałam się pod drodze na BP po hot doga. Stoję na parkingu, szukałam chyba dokumentów albo czegoś po samochodzie. Patrzę, a tu w półce na drzwiach od strony pasażera leży jakaś zżółknięta koperta. Trochę się zdziwiłam, sięgam po nią, a tam... moje zdjęcie i krótki liścik z wyznaniem, który mu zostawiłam ponad rok temu na moto jak byliśmy na torze. I taki fejspalm, bo jak nie chciał tego, to mógł wyrzucić, spalić, cokolwiek. Ale musiał mi wrzucić do samochodu, żebym znalazła, bo to takie wbicie szpili
) i wybywamy - tylko jeszcze nie wiemy dokładnie gdzie 
Ledwo dziś wstałam... 

A później związek się już tylko sypał 

no ale jeszcze kilka dni